Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Някой тук умее ли да използва телепатия?  (Прочетена 6428 пъти)
Vicky
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 9


« -: Април 03, 2010, 23:09:49 »

Някой тук умее ли да използва телепатия?Ако да,пратете ми съобщение и аз ще Ви отговоря за какво,точно ми трябва.
Активен
Еlsha
Диди
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 523


« Отговор #1 -: Април 03, 2010, 23:43:35 »

Да! Абсолютно всеки човек, използва телепатия... осъзнато или не. Пример: звъни се по телефона: -как си какво правиш? - ами тъкмо за теб си мислих!

Просто повечето хора в ежедневието си, сливат своите мисли с тези на другите и не разграничават своите мисли, от чуждите.

Аз разграничавам мислите...
за какво точно ти трябва?
Активен

Карма - КаРаМа - движение, живот, анализиране. Усмивчица
chitta
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 138


« Отговор #2 -: Април 04, 2010, 11:25:23 »

Относно последното изказване се нарича синхрония Усмивчица
Активен
sh0w_m3.l0ve
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 43


« Отговор #3 -: Юни 27, 2010, 15:41:31 »

Ами не мога да обясня метод, по който става. Донякъде владея телепатията, не много добре, но с една приятелка мислено можехме да общуваме винаги, незвисимо от разстоянието или други обстоятелства
Активен

Има само един човек, който винаги ще ме обича и това съм аз.. : ))
nia.boneva6
Гост
« Отговор #4 -: Юли 26, 2010, 21:13:55 »

Аз мога да общувам понякога с някои същества, но не човешки. Май по-скоро те използват телепатия за да говорят или предават мисли, не аз Ухилен . Но, ако в "мен" има няколко "неща" едновременно, те усещат какво правят останалите (понякога-не). Не знам дали това може да се нарече телепатия... или по-скоро игра на въображението. Или... и двете [ ]
Активен
psyhea
Гост
« Отговор #5 -: Юли 26, 2010, 22:28:56 »

След упорити тренировки успях да се свързвам със сина ми.Но това което забелязвам,е,че,се получава когато е вглъбен в играта си.В смисъл,че навън сред много деца не успявам,но когато сме в къщи и си играе кротко в стаята,има резултат.Първият път когато дойде при мен с думите"кажи мамо"направо щях да падна!Другото което съм успявала е да хвърля зарче в последователност 1,2,3,4,5,6..при това за въпросното упражнение,не ми се е налагало кой знае каква силна концентрация...
Активен
kim
Гост
« Отговор #6 -: Юли 27, 2010, 10:07:01 »

След упорити тренировки успях да се свързвам със сина ми.Другото което съм успявала е да хвърля зарче в последователност 1,2,3,4,5,6..при това за въпросното упражнение,не ми се е налагало кой знае каква силна концентрация...

Психеа, сподели, как се концентрираш точно за телепатия. Бих искал да те помоля да ми кажеш някаква методика. Мерси!
Активен
psyhea
Гост
« Отговор #7 -: Юли 27, 2010, 23:51:40 »

Ами..няма специална техника.Нещата са индивидуални.Когато наистина го пожелаеш просто се опитай да го направиш.Аз си представам малчо,как седи и си играе в стаята,представям си аурата му..вибрациите които излъчва..трептенията около него,и как мислите ми под формата на видима вълна,се вливат в неговото поле..Как той спира заниманията си и вдига главичка,сякаш наистина ме е чул..И не след дълго той наистина ме чу Усмивчица
Но при мен е нужна тишина..Все още не мога да го правя ако сме одложени на много шум или вънщни дразнители.И не мисля,че той не би ме чул,росто аз не мога да се концентрирам достатъчно.
Предполагам с практиката нещата се усъвършенстват.
Активен
The One
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1537


Винаги на точното място в точното време

WWW
« Отговор #8 -: Юли 28, 2010, 01:01:58 »

Star Rover ето това е за теб.

КОНТАКТНА ТЕЛЕПАТИЯ
Започва се с разчитане на мускулните движения на друг човек, следствие на което и най-незабележимите вибрации като истинските мисли могат да се разгадаят при докосване. Контактната телепатия е много лесна. Можете да постъпите по няколко начина: 1. Хващате с дясната си ръка китката на обекта или с лявата – дясната му китка; 2. Хващате по-нагоре ръката на обекта, без много да я стискате; 3. Влизате в контакт с два различни обекта, едновременно концентриращи се върху една и съща мисъл, която предстои да се прочете. С малко повече практика после няма да се налага да спазвате тези правила, нито да разполагате с доброволен обект. Ще се научите и при най-слабото докосване например по рамото на някой човек да улавяте мислите му. Контактната телепатия е вълнуваща. Най-добрият начин да я оцените е да опитате. И така, направете следното:

Упражнение 1
Помолете близък приятел да завърже очите ви с кърпа или се обърнете с гръб. Кажете му да скрие някакъв предмет, например химикал, молив, ножица. Когато вече е скрил предмета, кажете му, че първото необходимо условие за успеха на демонстрацията е да ви хване за ръка, да се съсредоточи изцяло върху мястото, където е предмета, а после и върху самия предмет. Само ако направи всичко това за вас, вие като начинаещ ще успеете да намерите предмета.
След това хванете дясната му ръка с вашата лява и напълно се отпуснете. Освободете всички мускули на ръката си и бъдете готов да усетите и най-слабото движение или трепване на неговата ръка. В случай че не доловите нищо, твърдо му кажете да мисли и да не откъсва мисълта си от скривалището и предмета. После веднага пристъпете напред, за да може водачът ви несъзнателно да предаде на ръката ви вибрацията, която представлява достатъчно определен знак, за да ви насочи към вярната посока. Ако не усетите вибрация, отстъпете и направете крачка в противоположната посока. Вибрациите, които вероятно ще получите, са два вида: или отдръпване, което ясно ще ви покаже, че сте в грешната посока, или отчетливо окуражаване, съвършено несъзнателни от страна на приятеля ви. И в двата случая мускулните движения на ръката му ще ви отведат към скривалището на предмета. Помнете, че колкото по-силна е концентрацията на приятеля ви, толкова по-бързо ще откриете скривалището.
Въпреки че са забавни, истинската цел на тези упражнения не е да се развличате, а да тренирате разума си да приема и най-слабите усещания. В горното упражнение ставаше въпрос за мускулни вибрации, колкото и незабележими да са те. Но от улавянето на мускулни движения до улавянето на истински мисли ви дели съвсем малко. Преди да ви въведа в следващите упражнения, трябва много да повтаряте първата серия за намиране на скрит предмет с различни предмети, докато не го овладеете напълно.

Упражнение 2
Това е усложнен вариант на предишното упражнение. В този случай очите ви не са вързани и предметът ви е известен. Това ще е книга, но въпросът е коя книга. Упражнението се прави в стая с библиотека. Докато вие сте извън стаята, един приятел взема някоя книга и отново я връща на мястото й. Когато влезете в стаята, помолете приятеля си да се концентрира върху избраната книга. После хванете ръката му. Приближете се заедно с него до библиотеката, залюлейте ръката му леко напред и назад, а свободната си ръка прокарайте из лавицата. Ако не получите никакъв импулс, опитайте на по-горния или по-долния ред, докато не почувствате сигурно потрепване. Ако не докосвате вярната лавица, може да усетите случайно потрепване в посока надолу или нагоре съвсем несъзнателно от негова страна, което ще ви насочи към вярната посока. Когато усетите отчетливо свиване или натиск от ръката на приятеля си, знайте, че сте на път да докоснет избраната книга. След като почувствате потрепването, веднага спрете. После прокарайте ръката си бавно напред и назад по същата лавица (не е необходимо повече да люлеете другата ръка, достатъчно е да я държите). В този момент действайте много внимателно, дебнете и най-малкия импулс, а когато го усетите, спрете. Ръката ви сигурно лежи върху книгата, която е избрал. Друг, малко по-труден вариант на същото упражнение се състои в това да помолите приятеля си да избере определена страница от книгата, например първата от някоя глава. Държейки по същия начин ръката му, прокарайте свободната си ръка по съдържанието на книгата, като спирате на всяко заглавие, докато не получите импулс. По-късно, когато започнете да улавяте истински мисли, можетете да помолите приятеля си да избере произволно дума, от коя да е страница и да я познаете.


Лично аз си развивах телепатията като казвах на някой колега или колежка да си избере една маса от всичките в градината и да я напише на лист,а после да си мисли за нея и да се стреми да ми я предаде телепатично.Масите в градината бяха около 35-40!

Резултатите изумиха много хора,започнаха да ме гледат странно и спрях.Гледаха ме все едно съм извънземен,колкото и да им обеснявах че това е естествено и всеки го може,стигнах до там аз да пиша номерата само и само да видят че не е толкова трудно.

Правих същото и с номера от 1 до 10 след това 11 -20 и тн.
Лесно се развива телепатията,може да се опитате да отгатнете когато ви звъни телефона койе без да гледате или други такива ежедневни упражнения да си измислите.

Разбрах за себе си че ми пречи ума при телепатията,имам предвид когато се мъча да отгатна номера  и започна да мисля кой ли може да е не се получава.
Но когато се отпусна и се оставя за малко да не мисля става много по лесно,просто изплува.

Успех.
Активен

Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

Всичко перфектно е точно такова,
течащ в безкрая свещен резултат!
Бъди сега причината нова,
за твоя бленуван в мечтите ти свят.
izida
Гост
« Отговор #9 -: Юли 28, 2010, 10:18:44 »

И двата метода, описани от Аmazing i psyhea, са добър пример, и напълно резлизуеми. Това с контактната телепатия ми се случи наскоро и бях поразена от "случйният ефект". Един алпинист, който беше изкачил на скоро Еверест, го помолих да ми разкаже за изживяванията си, като подсъзнателно го хванах за лакатя, и още преди да си е подредил мислите в главата, успях да уловя всичко това през което е преминал, като усещания, чувства и емоций. Беше невероятно, не беше нужно да ми казва нищо повече с думи, защото много ясно усетих всичко. Просто нямаше нужда от тях, те само щяха да създадат евентуално погрешно впечатление у мен Намигване

А ако възпитаваме децата си именно по този начин, какви ли чакества биха развили те, след като за тях това ще се яви естествен процес започнал със самото раждане? А ако тези деца не са единици, а масово родителите постъпваха така? ......ето го и новият свят...сам породен от себе си, по-най естественият начин Усмивчица
Активен
kim
Гост
« Отговор #10 -: Юли 28, 2010, 11:02:50 »

Благодаря и на трима ви!
Активен
Ich
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1647

 • Град: различни планетки
 • Michail Kolev
  « Отговор #11 -: Юли 28, 2010, 12:20:26 »

  И двата метода, описани от Аmazing i psyhea, са добър пример, и напълно резлизуеми. Това с контактната телепатия ми се случи наскоро и бях поразена от "случйният ефект". Един алпинист, който беше изкачил на скоро Еверест, го помолих да ми разкаже за изживяванията си, като подсъзнателно го хванах за лакатя, и още преди да си е подредил мислите в главата, успях да уловя всичко това през което е преминал, като усещания, чувства и емоций. Беше невероятно, не беше нужно да ми казва нищо повече с думи, защото много ясно усетих всичко. Просто нямаше нужда от тях, те само щяха да създадат евентуално погрешно впечатление у мен Намигване

  А ако възпитаваме децата си именно по този начин, какви ли чакества биха развили те, след като за тях това ще се яви естествен процес започнал със самото раждане? А ако тези деца не са единици, а масово родителите постъпваха така? ......ето го и новият свят...сам породен от себе си, по-най естественият начин Усмивчица


  А какво можем да кажем относно етичната страна на телепатията?

  На всеки ли ще му бъде приятно, ако някой друг човек, при това без разрешение, прочете писмо, изпратено до него?

  А ако му "прочетат" мислите?
  Активен
  izida
  Гост
  « Отговор #12 -: Юли 28, 2010, 12:31:39 »

  И двата метода, описани от Аmazing i psyhea, са добър пример, и напълно резлизуеми. Това с контактната телепатия ми се случи наскоро и бях поразена от "случйният ефект". Един алпинист, който беше изкачил на скоро Еверест, го помолих да ми разкаже за изживяванията си, като подсъзнателно го хванах за лакатя, и още преди да си е подредил мислите в главата, успях да уловя всичко това през което е преминал, като усещания, чувства и емоций. Беше невероятно, не беше нужно да ми казва нищо повече с думи, защото много ясно усетих всичко. Просто нямаше нужда от тях, те само щяха да създадат евентуално погрешно впечатление у мен Намигване

  А ако възпитаваме децата си именно по този начин, какви ли чакества биха развили те, след като за тях това ще се яви естествен процес започнал със самото раждане? А ако тези деца не са единици, а масово родителите постъпваха така? ......ето го и новият свят...сам породен от себе си, по-най естественият начин Усмивчица


  А какво можем да кажем относно етичната страна на телепатията?

  На всеки ли ще му бъде приятно, ако някой друг човек, при това без разрешение, прочете писмо, изпратено до него?

  А ако му "прочетат" мислите?


  Ето точно това е въпросът!?
  Според мен целия проблем в съвременното общество идва от там , че сме "забравили" да общуваме по този начин "телепатичен". И когато един ден успеем да си го припомним на ново, то общуването ще е коренно различно от досегашното, всички тези негативни мисли, ще намалеят, и с това също желанието за "четеш" мисли които на се насочени в твоето поле. Логично е, за да можеме да го правим това, то съзнанието ни ще е претърпяло трансфорнация, надали ще е водещо да уловиш ненунжна и не направена за теб информация.
  Активен
  kim
  Гост
  « Отговор #13 -: Юли 28, 2010, 12:34:46 »

  "А какво можем да кажем относно етичната страна на телепатията?
  На всеки ли ще му бъде приятно, ако някой друг човек, при това без разрешение, прочете писмо, изпратено до него?
  А ако му "прочетат" мислите?"


  ...и друго - нека използваме тези неща разумно. Не трябва да се злоупотребява с тях. Ние сме разумните същества. 
  Активен
  Ich
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1647

 • Град: различни планетки
 • Michail Kolev
  « Отговор #14 -: Юли 28, 2010, 12:38:03 »

  И двата метода, описани от Аmazing i psyhea, са добър пример, и напълно резлизуеми. Това с контактната телепатия ми се случи наскоро и бях поразена от "случйният ефект". Един алпинист, който беше изкачил на скоро Еверест, го помолих да ми разкаже за изживяванията си, като подсъзнателно го хванах за лакатя, и още преди да си е подредил мислите в главата, успях да уловя всичко това през което е преминал, като усещания, чувства и емоций. Беше невероятно, не беше нужно да ми казва нищо повече с думи, защото много ясно усетих всичко. Просто нямаше нужда от тях, те само щяха да създадат евентуално погрешно впечатление у мен Намигване

  А ако възпитаваме децата си именно по този начин, какви ли чакества биха развили те, след като за тях това ще се яви естествен процес започнал със самото раждане? А ако тези деца не са единици, а масово родителите постъпваха така? ......ето го и новият свят...сам породен от себе си, по-най естественият начин Усмивчица


  А какво можем да кажем относно етичната страна на телепатията?

  На всеки ли ще му бъде приятно, ако някой друг човек, при това без разрешение, прочете писмо, изпратено до него?

  А ако му "прочетат" мислите?


  Ето точно това е въпросът!?
  Според мен целия проблем в съвременното общество идва от там , че сме "забравили" да общуваме по този начин "телепатичен". И когато един ден успеем да си го припомним на ново, то общуването ще е коренно различно от досегашното, всички тези негативни мисли, ще намалеят, и с това също желанието за "четеш" мисли които на се насочени в твоето поле. Логично е, за да можеме да го правим това, то съзнанието ни ще е претърпяло трансфорнация, надали ще е водещо да уловиш ненунжна и не направена за теб информация.

  А любопитството дали ще изчезне?
  А стремежът да извлечем облаги?
  А бизнес-интересите, за които сега се използуват огромни средства например в насока "промишлен шпионаж"?
  А правенето на магии?
  Активен
  Страници:  [1] 2   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Телепатия
  Книги
  11WOLF11 0 1860 Последна<br />публикация Юни 24, 2009, 00:48:56
  от 11WOLF11
  Може ли някой да тълкува рожденната ми дата?
  Астрология и нумерология
  i.am.eternal 2 1635 Последна<br />публикация Април 06, 2011, 11:23:26
  от Gi
  Има ли някой от Стара Загора?
  Анкети
  mira123 4 1603 Последна<br />публикация Януари 08, 2020, 21:45:52
  от Турист
  Някой да има обяснение за това ? « 1 2 »
  Снимки
  Soul 15 2005 Последна<br />публикация Април 11, 2012, 17:20:43
  от Ariam
  Защо са дошли тук?
  Всичко относно индиготата
  my life... 7 1635 Последна<br />публикация Април 10, 2013, 17:30:12
  от my life...

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright