Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Ядрена война преди 25 000 години!  (Прочетена 3385 пъти)
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« -: Март 22, 2010, 19:32:22 »

  Изглежда теорията на Дарвин, според която нашите далечни предци са били маймуни, губи все повече позиции. Наскоро завърши най-големия за последните пет години съвместен изследователски проект на специалисти от НАСА и френски учени.

     Подготвеният по него отчет се оказа пълен със съвсем неочаквани факти, свидетелстващи, че преди 25 хиляди години Земята е преживяла глобална ядрена война!

     По цялата планета изследователите открили повече от 100 кратера, оставени от мощни взривове в древни времена. Най-дълбокият от тях се намира в Южна Африка. Именно чрез анализ на стените му, а по-точно на земните пластове в него е било изчислено времето на грандиозната катастрофа.

     Учените успели да определят и силата на ядрения удар: повече от 500 хиляди тона тротилов еквивалент. За сравнение бомбандировката над Хирошима е със сила 20 хиляди тона. Представете си колко мощна е била древната атака, ако тя, както смятат учените, е променила скоросттта на въртене на Земята около оста си! В резултат на ядрените експлозии, водата от Световния океан е започнала движение и се е получил нещо като гигантски водовъртеж. Неговата сила накарала Земята да започне да се върти по-бързо.

     През миналия век в градовете на маите са били открити древни календари, в които денонощието е 36 часа. Учените смятат, че такава е била продължителността на земния ден преди ядрената война. Между другото, в генетичната памет на съвременните хора още се пази тази информация. Опитите на физиолозите доказали, че ако човек е поставен в подземие и е лишен от възможността да следи времето, неговия организъм се настройва на денонощие с продължителност 36 часа.

     Според специалистите свидетелства за свръхмощна ядрена катастрофа има в древните предания и епоси на много народи. Ако се премахнат метафорите от митовете на африканските пигмей за “голям огън, спускащ се от небето”, то ще се получи напълно достоверна хроника за взрив и последващата го ядрена зима. А в световно известната “Махабхарата” достатъчно подробно се разказва, как са се спасили, от ядрената война. За първи път в света хората построили под земята бомбоубежище и се спасили от унищожителния огън.

     Подобни подземни галерии са открити в Алтай, Урал, Тян Шан, Сахара и в Южна Америка. Предназначението на тези катакобми става видно даже за тези, които не са специалисти.

     Едно от неминуемите последствия на ядрената катастрофа е мутацията на живите организми. Радиоактивния мутагенезис преправя хромозомните вериги на човека в резултат, на което радикално се променя неговия облик.

     Нашите далечни предци не са успели да избегнат тази участ. Скоро след глобалния взрив човешкото общество е представлявало сбор от мутанти. Сред тях е имало хора с крила, великани (техни кости и сега се намират по време на разкопки) и джуджета, чиито преки потомци са пигмеите в Африка и народите допа и хама в Тибет. Една част от тези мутанти не успели да се адаптират към околната среда и загинали, а друга била изтребена от съперниците, нахлуващи на тяхна територия.

     Учените смятат, че древните хора са имали трето око, намиращо се над носа, а в наше време генетичната памет за този орган определя нивото на интуицията на човека.

     Обаче най-типичните представители на облъчването с радиация за циклопите и монголоидите – в крайна сметка именно те са били основните конкуренти в борбата за оцеляване. Монголоидите победили! Сега тяхната раса е най-разпространената от всички човешки раси на Земята. Според специалистите процеса на мутация, макар и бавно, и в момента продължава.

     И така преди 25 хиляди години нашата планета се е превърнала в гигантски Чернобил и ние, съвременните хора, сме потомци на мутантите, появили се в резултат на тази катастрофа. Това показват резултатите от международното изследване, което обаче не показва кой и защо е започнал тази древна ядрена война.

     Учените само предполагат, че тогава са съществували могъщи цивилизации, разполагащи с технологии, чиито тайни не са известни и до момента. Събирането на информация за тях е целта на нов проект, който стартира през есента.
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #1 -: Март 22, 2010, 19:32:58 »

Тук ще дам инфо и за ядрената война над Индия.
Активен
KaTeRlEjKa
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 46


 • Град: Варна
 • хм.......

  WWW
  « Отговор #2 -: Септември 07, 2010, 09:48:09 »

  Много интересно но трябва да се намери по изчерпателна информация......и аз ще потърся.
  Активен

  hm.....
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #3 -: Септември 25, 2010, 01:04:48 »  Сражения в небесата

  “Когато настъпи утрото Рама взе небесния си кораб и се приготви да полети. Този кораб бе голям, двуетажен с много стаи и прозорци. Корабът издаде мелодичен звук преди да се издигне в заоблачените висини”. По този начин в древния индийски епос “Рамаяна” се описва старта на бога-героя в небесния му кораб. И това не е единственото свидетелство. Почти във всички текстове написани на санскрит (древен индийски език) има разкази за това как боговете се сра-

  жавали в небето като използвали въоръжени летателни апарати. “вимани”. Например, в книгата на великия мъдрец Махариджи Бхарадваджа “Виманик Пракаранам” (“Трактат за полетите”) се споменава за мощен сноп светлина, който може да се фокусира върху всеки обект и да го унищожи. Редица древни манускрипти съдържат технически подробности, които в превод означават “тяга”,”графит”,”покрити с мед бубини”,”кристални индикатори”. Не са малко инструкциите за управление на виманите. И ако им се вярва, то тези апарати са в състояние да увисват в небето и рязко да променят посоката си на движение. Не ви ли напомнят за

  НЛО?
  Тайната на Мохенджо Даро

  Знае се, че от Индия и Тибет са се интересували нацистите, които според слуховете са направили свои “летящи чинии”. От началото на 1930 година те изпращат там научни експедиции. Вероятно нацистите са открили там нещо за летателните апарати, а може и не само за тях. Според легендите древната индийска империя Рама е била разрушена преди 15000 години с някакво мощно оръжие. Английският изследовател Девид Девенпорт след като изследвал “Виманик Пракаранам” и “Рамаяни”, където е описана силата на оръжието стига до извода: град Мохенджо Даро, който е от времето на древната до арийска цивилизация в басейна на река Инд и територията на Пакистан и близките до него градове са били унищожени от ядрени взривове. Ето какво се казва за една от битките: “Гурка (божество) долетяло с бърза и мощна вимана изстрелял срещу три града снаряд зареден с цялата мощност на Вселената. Бляскав стълб от дим и огън пламна като 10 хиляди слънца… Загиналите хора бяха неузнаваеми, а оцелелите живяха малко: на тях им окапаха косите, зъбите и ноктите”. Прилича на Хирошима, нали?
  От руините на Мохенджо Даро добре личи влиянието на много висока температура и силна ударна вълна. В епицентъра на предполагаемия взрив са намерени разтопени глинени парчета. По тези места е открит и пясък станал на стъкло.
  Четири вида летателни апарати

  Ако се вярва на древните текстове боговете се имали най-малко четири различни вида летателни апарати – “Рукма Вимана”,”Сундара Вимана”,”Трипура Вимана” и “Шакуна Вимана”. Първите два вида се имали конусообразна обтекаема форма и са били на три етажа. Моторите са се намирали в основата на летателните апарати. “Трипурна Вимана” е бил по-голям многоцелеви кораб. Той е бил използван както за въздушни така и за подводни пътешествия. Материали за виманите според “Виманик Пракаранам” са били три вида метали: “сомака”,”саундалика”, “мауртхвика”, а също така сплави издържащи на много високи температури.
  Оборудване на “аеропланите”

  Д-р Нарин Шетх разказва, че цяла глава от “Виманик Пракаранам” е посветена на уникалния апарат “Гухагарбхадараш янтра”, който се монтира в “аероплана”. Както се твърди в древната книга с негова помощ може от високо да се определя местоположението на скрити под земята предмети. Според някои експерти става дума за радар, който е способен да реагира на замаскирани средства на вражеска ПВО. Апаратът се състоял от 12 блока. В тях се съдържали полупроводници от сплави “Чамбак мани” които са източник на сила – “шакти”. С_поред Нарин Шетх става дума за източник на мощно излъчване, което е в състояние да открива скрити под земята предмети като изпраща и приема микровълнови сигнали. На Нарин Шетх му са необходими три години за да определи 14-те материала от които според една формула се състои сплавта “Чембакмани”. След това със съдействието на Индийския технологичен институт в Бомбай ученият успява да я пресъздаде. Сплавта е описана като “черен на цвят твърд материал с магнитни свойства, който не се разтваря в киселини”. В нея се съдържат: силиций, натрий, желязо и мед. “Гухагарбхадарш янтра” е само един от 32-та апарата, които според описанията са се монтирали на “аеропланите”. Другите според нашите представи са изпълнявали ролята на радари, фотоапарати, прожектори. Имало е и някакви огледала с увеличителни стъкла за наблюдение. Едно от тях – “Огледалото на Пинджули” е било предназначено за да защитава очите на пилотите от заслепяващите “дяволски лъчи” на противника.
  С кого са воювали?

  Не само в Индия са намерени документи потвърждаващи полетите на нашите прадеди. Китайците, например, са намерили няколко древни текстове на санскрит в Лхаса (Тибет) и са ги предали за изследване и превод в Университета Панджаб в град Чандридарх. Както съобщава д-р Рейна в документите се разказва за конструкции на междузвездни космически кораби. Описани са и моторите. Съдейки по всичко те са антигравитационни, а в основата им е някаква енергия наречена EGO. Д- р Рейна твърди, че според документа тези машини се наричали “астра” и с тях древните индийци са изпращали хора на други планети. В индийския епос “Рамаяна”, например, доста подробно е описано не само междузвездно пътешествие с “астра”, но и сражение на Луната между древните индийци и въздушните кораби на атлантите “вайликси”, които добре маневрирали както в атмосферата, космоса и под водата. И ако се вярва на подобни източници, то империята на Рама е съществувала заедно с Атлантида. И дори се е конкурирала с нея.
  Мнението на скептика

  Михаил Герштейн е председател на Уфоложката комисия на Руското географско общество. Според него подобни кораби не могат да летят.
  -Споменаването за виманите, което е откъснато от контекста наистина изглежда интригуващо. Всъщност са описани цели летящи дворци с мебелите, балдахините, местата за слоновете, градините, изкуствените птици и инкрустациите със скъпоценни камъни. А някои от “небесните колесници” въобще са впрегнати с обикновени коне. Дори ако древните индийци са строили планери с реактивни двигатели те не са щели да бъдат толкова съвършени както ги представят днес. Ако се вярва на източника “Самарангама сутрадхаре” за реактивна тяга са се използвали отровните пари на живака. А пилотът трябва да презира смъртта за да се качи в подобна машина. Въпреки това вимана трябва да се изучава, защото става дума за “белите петна” на човешката история. А зад приказките наистина може да се криетова, че индусите са владеели изкуството да летят. В противен случай в тяхната религия нямаше да има толкова много предания за летателни апарати. Що се отнася до Мохенджо Даро, то неговият край надали е настъпил след използването на атомно оръжие. В различни места на града археолози са намерили хаотични натрупвания на скелети на мъже, жени и деца със следи от рани получени от мечове или секири.
  Мнението на ентусиаста

  Вадим Чернобров е инженер-конструктор на космически летателни апарати. Координатор е на

  Общорусийското научноизследователско обединение “Космопоиск”. Според него вимани се конструират и в Русия.
  -Сведенията за виманите са стигнали до нас в доста деформиран вида. Те са били написани от хора, които не са правели тези устройства, хора които не са ги използвали, хора които не са ги виждали, а от технически неграмотни потомъци предали след поколения вече изкривена информация. От онова време много от термините са изчезнали, а някои думи са променили смисъла си. И ако описанията на виманите се махне цялата тази приказна украса за слонове и балдахини, тогава ще останат конкретни технически характеристики. Разбира се може да се спори за това как са изглеждали виманите. Но до нас са стигнали голям брой нагледни подсказвания. Та нали вимани наричан не само летателните апарати в древните индийски предания, но и ступите, които са главна част от храмовете. Хиляди подобни вимани са се съхранили и до днес. Архитектурно те приличат на дискове, камбани или на горната част на нашите черкви. Проекти за бъдещи летателни апарати от подобен вид днес се разработват (Nexsus, Feniks, VTOVL, SERV). Но двигатели за тях все още няма. Древните вимани по някакъв начин са работили със живак. Не е задължително да изхвърлят живачни пари. Има съвременни проекти в които живакът не напуска корабните мотори. Например, в средата на 1990 година изобретателят Виктор Рояко от Днепропетровска област предложи “Живачен реактивен двигател със затворен цикъл”. След това инженер Виталий Новицкий разработи апарата “Вимана-1” в който тягата трябваше да се създава от живачен вихър. Физикът Спартак Поляков дори извърши експеримент с устройство гонещо живак из спирали в затворено пространство. Получи се тяга от няколко килограма. Нещо повече, експериментално стигна до най-добрата форма на конструкцията. Неговият апарат прилича на… камбана.
  Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright