Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2 3   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Малко история за произхода на циганите  (Прочетена 17491 пъти)
delfin
Гост
« -: Март 07, 2010, 19:19:36 »

"Циганите са древно племе. Може да се каже, че както при другите раси, така и при тях има хора със забавено развитие. Циганското племе поради допуснати грешки е преживяло тежки условия на съществуване... Носител е на кармичността си от древността. Те са наследници на черноглавото племе от Мохенджо Даро, изпепелен от древната война. Деца на интуицията, наследници на чернолики жреци, които, както и в миналото, така и днес имат отворени духовни уши, за да чуят шепота на предсказанията. Циганите продължават да се развиват. Между тях има и издигнати личности...

- Заинтересувах се от циганите, защото прочетох в интернет за генетичните изследвания на проф. д-р Люба Калайджиева, която твърди, че прародината им е Индия. Проф. Калайджиева е българка, един от директорите на Центъра по генетика на човека в университета "Едит Коен" в Австралия.

- Кой ли не се интересува от циганите? Разселиха се по целия свят... От 2002 г. Калайджиева е професор по молекулярна генетика за медицински изследвания в Университета на Западна Австралия.

- И от началото на 90-те год- изследва генни характеристики на циганите и свързани с тях наследствени заболявания...

...

Проф. Калайджиева установява, че хиляди цигани са напуснали прародината си Индия преди около 1000 год. Изселили са се наведнъж, а не на няколко имиграционни вълни и са се разпаднали на многобройни групи, едва след пристигането си в Европа. Индийският произход на циганите е доказан по безспорен начин, след като екипът на д-р Калайджиева установява това по генетичен път. При циганите с голяма честота се срещат специфики в Y-хромозомата (наследявана по бащина линия) и в митохондриалната ДНК (предавана от майката), каквито има само в населението на Индийския субконтинент. 47 и 3 на сто от мъжете цигани спадат към хаплогрупа, която извън Индия се среща изключително рядко. 30 на сто от циганската популация пък принадлежи на митохондриална хаплогрупа М - най-разпространената майчина линия сред индийците. С изследване на гените д-р Калайджиева доказва единния произход на всички цигани. Общият прабаща на циганите е живял преди 39 поколения. Приблизително 32, до 36 поколения назад, възникват и широко разпространените сред тях генни мутации, виновни за 2 типични за тях заболявания. 

Циганите напускат Индия преди около 1100 год., но разпадането им на различни групи не става по време на пътуването, а след пристигането им в Европа, от ХІІІ да ХІХ век. Доказано е, че всяка група в циганския етнос, е произлязла от съвсем малобройна общност. Днешните цигани живеят предимно в Европа и наброяват около 8-10 милиона, но те не се вместват в традиционните определения за етнос - нямат собствена държава, говорят различни езици, изповядват различни религии и принадлежат към разнообразни социални и културни подгрупи. Тъй като тези подгрупи са разделени помежду си от стриктната забрана да се смесват чрез брак, това води до постепенното разпадане на първоначално монолитната група. Балканският полуостров приютява най-голяма част от европейските цигани. Т.нар. балкански цигани произлизат от първите, заселили се около Дунава и са се установили на територията на днешна Румъния в тогавашните влашки княжества."


Не помня източникът, от който е този материал, но беше от статия, с изнесени данни от научно изследване.
Активен
Astromidel
Гост
« Отговор #1 -: Април 23, 2010, 15:09:16 »

ПредговорХиляди години преди нашето леточисление са съществували различни раси и цивилизации. Някои от тях отдавна са изчезнали от лицето на Земята. Други продължават да съществуват – неизвестни и неподозирани за съвременните хора. Тяхната култура, постиженията им във всички области на науката, изкуството, религията, политиката и администрацията са познати само на малцина напреднали окултисти. Учени мъже от тези култури са изучили до съвършенство устройството на човешкото тяло, силите, които функционират в него, и принципите, които действат във видимата и невидимата страна на природата.
Истината е, че човешката раса е оцеляла след такива бедствия като ледниковия период и потопа. Това само може да ни накара да се възхитим и преклоним пред силата на човешкия дух и неуморната човешка жажда за живот и познание. Но цивилизацията деградира и е твърде вероятно отново да се върнем към тъмните векове. Ние ще изгубим много от знанията и уменията си, но някои неща ще оцелеят, ще изпълзят от руините и всичко ще започне отначало. Колелото - кръговрат на живота! На нас ни е нужно да знаем, кои сме в действителност. В момента, в който научим това, всички тайни на света ще бъдат отворена книга...
Животът ни от раждането до смъртта е изпълнен с въпроси, които ни се струва, че нямат отговор. Това всъщност е една илюзия, защото отговорите са навсякъде, стига да имаме желание да ги потърсим и сетива да ги открием. Не може само на съзнанието си да се облягаме, би трябвало и да се вслушаме и в подсъзнанието, макар малцина да осъзнават, че именно подсъзнанието е родило всичко това, което днес приемаме, че е нереално.  Задаваме си хиляди въпроси. Къде е началото? Къде е краят? Откъде е произлязло всичко сътворено? Откъде сме дошли и защо? Има ли Бог? Тъмнината ли го е създала? Тя ли държи космическата материя и битието, за да не се разпаднат в празното пространство на Вселената? Възможно ли е тъмнината да е празното небитие или просто казано – Нищото? Можем ли да приемем, че тъмнината е началото на сътворението и от нея се е родила светлината? Посредством светлината ли се раждат звукове и вибрации, а чрез тях и материята? Или може би тъмнината е само фон, на който светлината може да се отрази?
Ако нямаше мрак, как щяхме да видим светлината? И не е ли това тази същата светлина, родила великата сила – Бог? И щеше ли без тъмнината да съществува Сътворението? Съществуват ли Вечността, Космосът, Вселената и всичко, сътворено от нея?
Всичко е необяснима мистерия… Въпроси, които всеки един от нас поне веднъж в живота си е задавал. Въпроси, чиито отговори се губят някъде назад, далеч във времето, което ревниво и страстно пази тайните си. Тайни, които е готово да разбули само за будните, просветените – тези, които не се страхуват да търсят отговори.
С тази книга ще се опитаме да дадем едно ново начало, ще се потопим в търсене на необяснимото в съвременния ни свят – свят на мистика, фантастика и лудост… Как ли би нарекъл човек това, което се случва днес, и онова, което е било някога в древността, много преди ние, хората от арийската раса, да се появим на планетата Земя?
Материята не изчерпва цялата Вселена. Може би материята съществува само в мисловна форма. Защо да не приемем, че материята не съществува? Защо не можем да допуснем, че материята или всичко, което виждаме  и до което се докосваме, е просто илюзия? Нима това не е плод на подсъзнанието ни? Но науката и религията не могат да отговорят на всички въпроси. Затова сме принудени да обърнем поглед назад във времето и да потърсим отговорите в мъдростите на древните цивилизации и в античния език на древните Рома (циганите – б.р.). Незнайно как единствено съвременните Рома са запазили, макар и оскъдно, езика на древни цивилизации – Пхуране Мануш, които са творци на исторически паметници, съхранени и до днес. Едва ли би се намерил човек, който с точност да определи кои са циганите, откъде идват, що за език говорят, от кого им е предаден той и с каква цел; каква е била тяхната истинска история и култура в миналото; каква е тяхната мисия в съвременния ни свят.
Смята се, че някога техните прадеди ”Великата империя Рама-Рома” са водели междузвездни войни с извънземни цивилизации. Задаваме си въпроси – защо именно те са изгонения народ от мистичния град Шамбала, града на боговете в планината Агарта? Защо точно на тях е било гласувано доверието да пазят и слугуват в храмовете на атлантите? Защо тъкмо те са хората, запазили трите най-ценни книги от опожарената Александрийска библиотека, съдържащи секретна космическа информация, но днес изгубени във времето? Възникват хиляди въпроси, на които едва ли бихме намерили истинските отговори. Същите тези Пхуране Мануш са владеели до съвършенство енергиите, телепатията, също химия, физика, аритметика, геометрия, астрология, астрономия, медицина и много други науки. По-късно просветените, или така да се каже боговете от мистичния град Шамбала,  предават знанията си на циганите, докато същите са слуги в храмовете им. Тук си задаваме въпрос, дали всъщност са изгонени циганите или преднамерено са изпратени с цел да предадат послание към новата човешка арийска раса? Фундаментът на индоевропейските езици се базира на централна група от съставляващите пахари, гуджури, пунджаби и Рома език. Това не е ли едно малко доказателство, че Рома езикът може да се приеме за основен език на много други езици в съвременния ни свят, родени от същия?
 Ромите са тези, които първи си служат с математическите числа, които и до ден днешен целият свят използва. Езикът им е единствен по рода си и уникален до съвършенство. Език, който не подлежи на корозия. Речта на дедите на днешните Рома е била универсална – звучала в музиката, танците и песните. Така образът им получавал достатъчно устойчиви черти и се превръщал в символ на определена жизнена философия. Самият език е космическа матрица, заредена от звукови енергийни източници, които по-късно се превръщат в информация. Език, който съществува в триизмерно състояние за три отделни паралелни свята. С него си служели цели три цивилизации: древните Рома – Пхуране Мануш, атлантите и арийците.
Защо езиците на маите, инките, ацтеките, санскрит и др. са сходни с езика на древните Рома? Няма в света човешка реч, в която да не се срещат отделни думи от Рома езика, но само той учи, че душата на човек живее в мозъка му, а не в сърцето. Освен това посочва 13 състояния на водата, която е материалното проявление на душата във всяко едно живо същество. Тук и никъде другаде е посочено, че душата има цветове. Само в този език се твърди, че тъмнината ражда светлината подсредством нея се ражда първата материя – и това е водата, от която е сътворена и цялата Вселена. В Рома езика представата за сътворението на вселената и всичко в нея под формата на материя и енергия  е описано с една единствена на пръв поглед  простичка  дума – ”Кхангири” (църква), която носи цялото послание. С други думи, всяка сричка има свое значение в различните аспекти на паралелни светове и ако разгледаме сричките като отделни думи, ще се окаже, че ”Кхангири” не е просто дума, а цяло изречение, което ни казва, че ”Енергията превръща душата в материя ”
 Възможно ли е тази простичка дума „кхангири-църква” като се произнася сричково да отговаря на теорията на относителността на г-н Айнщайн или може би все още липсва един от най-важните фактори за сътворението на Вселената към неговата теория?
Проследете в буквален превод тази дума, която ще ви представя в първо и второ измерение.
( първо измерение)- ”Кхангири”- Църква не ле равна на ”Е = мс²„ !?
( второ измерение)
КХ-енергия
АН-скорост
ГИ-душа (душата има 13 състояния, като едно от тях е Светлината)
РИ-материя
Какво послание са оставили древните Пхуране Мануш за нас, съвременните Рома в езика ни!? Смея да твърдя, че теорията за относителността е откритие и с  неоспоримото си доказателство и  право принадлежи на Древните Рома - Пхуране Мануш. Факт неоспорим, г-н Айнщайн е ”преоткривател” на нещо, което вече е открито от Древните Рома.
Въпросът ми е следния към вас и вече покойния г-н Айнщайн.
Нима е възможно да градиш масивна сграда, ако същата няма фундаментална основа тоест, теорията на г-н Айнщайн не е доразвита от самото начало. Липсва най-важния фактор и това е  ”Тъмнината Кали Му”. Хиляди пъти съм си задавал въпроса, защо още никой не е открил, какво всъщност е тъмнината. Толкова трудно ли е да се разбере че единствената основа на всичко, сътворено от нея, е именно ”ТЯ”. Тъмнината е тази, която държи всеки атом, енергия, маса, скорост, протон, неутрон, електрон, за да не се разпаднат в празното космическо пространсто на вселената ни. Тъмнината е материя, съставена от 400 градивни микро частици, който са много по-малки дори и от протона и електрона. Те са навсякъде във вселената, те не променят посоката и мястото си. На светлината и трябва пространство и скорост за да се движи. Слънчевият лъч си променя скоростта според материята, в която влиза.
Във вакуум тя се движи с 1 800 000 км/ч, но във водата скоростта и се променя.
Именно тези 400 броя елементи са представени в устната азбука на Рома. Същите са основата и градивната структура на Тъмнината Кали Му. Благодарение на Тъмнината, че я има и има ни и нас човеците, вселената ни и всичко в нея. Тя е родила Бог, дявола, светлината, енергията, водата, атома, електрона, протона, всичко, което виждате и до което се докосвате. Тя е тази, която държи материята да не се разрадне в празното космическо пространство.
         Пак в този уникален  Рома език е указано, че всъщност Луната е донесла живота на Земята. Тук е посочено дори, че Луната е подвижен спътник на планетата и рано или късно Земята ще се лиши от присъствието й. В този уникален език думата за „луна” е „чшон”, което означава още и „инертно тяло”, т.е. тяло, което никога не е било част от Земята, но неизменно я съпътства без всякакво съпротивление. Смея да твърдя, че още в зародиша на Земята Луната вече била населена с живот и го е донесла на нашата планета заедно с ледовете. Ако не е била Луната, едва ли тук, на тази планета, би имало живот. Неоспорим факт е, че Луната пряко влияе на Земята – тя причинява приливите и отливите, земетръсите и изригването на вулканите, цунами и торнада, влияе върху растенията и поведението на животните и хората. Чрез Луната древните Рома са предсказвали катастрофалните климатични бедствия. По-интересното е, че тогава не са изчислявали времето с въртенето на Земята около Слънцето, а с въртенето на Луната около Земята. Някога Луната била по-близо до Земята. Това отчитане на времето е заложено и в алгоритмите на пирамидона - машината на времето “Астромидел” – главния герой в настоящата книга.
Ако продължим тълкуването на Рома езика, ще видим, че той посочва за първороден човек Ману-Мануш, който живял много преди Адам. Адам и Ева са арийци, първородните клонирани хора на Злото и носят неговото ДНК, т.е. Злото в себе си. Неуки самохвалци с най-различни користни цели неправилно дали представата на света, че Рома са произлезли от най-долните низши индийски касти. По-скоро индийците и всички хора на планетата са арийци, произлезли от така наречените Рома. У-хромозомата доказва, че всички хора имат един и същ прародител.
Ще попитате защо съвременните Рома и до ден днешен нямат четмо и писмо. Защото живеели с мисълта, че са безсмъртни и че цялата информация и знания са се предавали чрез мисловна матрица, което означава, че когато един от нас мисли за нещо, то в същия момент всички останали си мислят за същото. Те умеели да предават мислите и знанията си чрез телепатия. Неслучайно твърдя, че езикът на древните Рома е матрица, заредена с цялата съществуваща информация за света под формата на цветове, тонове и вибрации. Затова този език е универсален, струнен и струнна е била първата нематериална цивилизация. Всяко съобщение като съвкупност от думи, срички, звукове с различни вибрации имат определена честота. Всеки, който излъчва или приема тази честота, има достъп до информацията, която тя носи. Подобно на радиочестотните вълни: когато слушаме радио или гледаме телевизия, ние възприемаме една и съща информация, излъчена от източника и възприета от милиони други слушатели и зрители по света, които следят предаването, излъчвано на една и съща честота. Затова се казва, че двама души, които се разбират с половин дума, са „на една вълна”.
Писмеността е причина за промяната на езика. С течение на времето енергийната сила на вибрациите отслабва и се губи всякакъв контрол върху действието и противодействието на изречените антични думи. Внася се нова - съвременна дума, която не изпълнява никаква енергийна функция, а античната енергийна дума се отхвърля.
Един език трябва да си остане такъв, какъвто създателите Му го създали. Тук вече достигаме до истината – чрез липсата на писмо се запазва идентичността на енергийния език при съвременните Рома. Хиляди години те са носели в себе си този език и продължават да си служат с него, така са запазили идентичността му, но за жалост никой досега не го е открил като носител на най-ценната космическа информация за сътворението на света, като се започне от ядрото, атома, електрона, протона и неутрона.
Самият език на Рома е изгубения Граал. Той е космическа информационна база данни, или така наречената Акаша. Едва ли някога ще може напълно да се разшифрова това слово, съдържащо в себе си милиони енергийни думи под формата на янтри, мантри, тантри, свастики и др. Дори самите съвременни Рома не могат да асимилират думите, които ежедневно използват в речта си, но вероятно това се дължи на тяхното подивяване след потопа. Те са деградирали, загубвайки всичките си знания от триизмерното и двуизмерното състояние на Рома езика. Боравели с малкото, което им останало в паметта. Така са оцелели, за разлика от маите, инките, ацтеките и др. За тях се затворили две от измеренията и останали само с това възприятие на езика, което имат и до днес.
Нека тук да изясня за какво „подивяване” става дума. Преди хиляди години, когато номадските племена от цигански произход населили континентите, те си служили с езика в по-богатата му форма. Тогава за броени минути от времето ги сполетява най-страшното – масово заличаване на паметта им. Това станало с промяната на полюсите на планетата Земя. Неведнъж полюсите на земното кълбо са се променяли и винаги е имало катастрофални последици за облика на планетата. Оттогава насам Рома не могат да асимилират собствения си език в различните му сфери, аспекти и измерения в паралелните светове. Когато тръгнали да странстват по света, те предавали знанията си на завареното население, без да съзнават истинската сила на речта и  знанията си. Много преди масовото населяване на континентите, номадските племена от цигански произход са носели тази ценна информация в езика си за астрономията, астрологията, геометрията, аритметиката, химията, физиката, анатомията, биологията и др. Друг такъв език в света няма. Дори колкото и странно да звучи, хиляди години са минали, но и до ден днешен тези аритметични и геометрични произношения са си останали същите  и до днес. Ранните предци на съвременните Рома отпреди 4-5 хиляди години, а и повече  са били лишени от това асимилиране на езика, с който са общували помежду си.
Те са виновни за сегашното ни положение и развитие, но вероятно и те си имат причина за това. Днес живеем в свят на технология и висша комуникация, развитие в интелектуално общество.
Представете си, че днешния ден на 21 век всичко, каквото е постигнал човека е можело да бъде постигнато още преди хиляди години, а точно днес можехме да бъдем с хиляди години напред в бъдещето с тези знания, който са имали нашите деди Древните Рома.
Именно асимилацията на езика е причината да изостанем назад във времето.
Древните Рома-Пхуране Мануш са били единствените на планетата Земя.
Освен тях други живи човешки същества е нямало. Те са първородните ”Ману-Ш”, което в буквален превод означава Човек.
Различни Ромски общности са населели континетите и  живеели, разделено и така са си създавали все по нови езици и култури, обичаи, и религии. Така са се създали различните народи и езици. Единственно бедните и  номадски племена от Ромски произход запазват идентичността на този уникален енергиен език и това са така наречените Цигани.
         Циганите гадаели и предсказвали бъдещето, тълкували сънищата, били вещи в хиромантията. До ден днешен живеят с мисълта, че владеят третото око – епифизата в човешкия мозък, чрез което имат достъп до Акаша. Те са хората, които разпространяват и си служат с картите Таро, магиите, музиката, танците, занаятчийството във всяка една област. Именно затова винаги характеризират тази раса с метафори като „циганска любов”, „цигански темперамент”, „циганския танц”, „циганска кръв” , “циганското лято” и др. Тези хора обаче в най-висока степен носят злото в себе си и от тях произлизат кражбите, лъжите и всякакви злодеяния; те са първородните клонирани деца на Злото.
Строителите на пирамидите в света не са арийците, а едва по-късно след потопа те си приписват тези исторически паметници и култура. Този, който се е осмелил да докаже на света, че пирамидите са построени с медно длето и дървено трупче, по този начин доказва глупостта си. Живеем в свят на наука и най-висша комуникация, създаваме високотехнологични машини, но дори с помощта на съвременните ни познания не сме в състояние да построим подобни обекти като Хеопсовата пирамида например. Питам се как тези първобитни човеци са успели да сторят това с медно длето и дървено трупче. Кои са тези въпросни господа, осмелили се да подведат милиарди човеци в грешна посока? Какво крият от нас, обикновените хора? Кой им дава това право? Нима планетата Земя  и всичко в нея не е наша? Хиляди паметници, съхранени във времето от предишни цивилизации като наследство за нас, са под контрола на група самохвалци, а ние, обикновените хора, нямаме достъп до културните монументи на древните общества.
 Истинският строител на пирамидите е цивилизацията на атлантите. Все още обаче никой не е доказал с каква цел са построени те. Още не е известно, кой всъщност е сфинкса и кого оприличава. Разбира се, има различни теории, създадени от така наречените “египтолози”, но те са доста противоречиви. Всяка една пирамида е оборудвана, високотехнологична, секретна военна база. Всяка такава в света си има свой пирамидон, а главният е този на Хеопсовата пирамида. Атлантите за пръв път използвали пирамидона „Астромидел” на Хеопсовата пирамида с цел защита от енергийните потоци, излъчвани целенасочено към планетата Земя от други планети, които влияят негативно на полюсите на земното кълбо. След потопа цялото лице на Земята е било залято от вода. Разтопяват се ледовете и сушата изчезва, като всяка една сухоземна жива твар бива удавена, освен рибите.
 На определен период от време близко до земята минава планетата Х и чрез магнетизма си изсмуква огромно количество вода от океаните. Образуват се високи планини от вода, които достигат до студения слой на атмосферата на 30-50 км надморска височина. Там водата замръзва и се образуват ледени планини. Водата не се разлива обратно на земята и лицето й остава открито – така се появява сушата.
Както ще видите по-нататък в книгата, пирамидонът „Астромидел” успява да спаси няколко пъти Земята от апокалипсис. Всъщност „Астромидел” е служил, както за добро, така и за зло. Той вече не е в първоначалния си вид. Истинската технология и материята, от която е направен е от некорозираща стомана, и е скрита някъде далеч в индийската джунгла под формата на стоманен стълб, положен дълбоко в недрата на земята. Там е изписана цялата информация за структурата и технологията на направата му. Едва ли някога съвременните хора ще конструират машина, която да успее да извлече ценната информация от стълба. Отвъд пределите на нашите възприятия съществува друг свят, който не можем да видим, чуем или докоснем. Няма да е лесно да се разгадае, но може би всеки, който прочете следващите страници, ще успее да стигне до част от истината и да разбере защо и как сме дошли на този свят.

Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #2 -: Април 23, 2010, 19:06:00 »

Коя е тази книга?
Активен
Astromidel
Гост
« Отговор #3 -: Април 25, 2010, 00:56:48 »

"Астромидел"
( така се казва книгата и скоро ще излезе от печат)
тук може да я прочетете он лайн

www.astromidel.eu
Активен
черен
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

« Отговор #4 -: Юни 09, 2010, 17:53:42 »

              Как и кога ,ориентировъчно,ще имаме удоволствието да се запознаем с това чудесно четиво "Астромидел"?
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #5 -: Юни 09, 2010, 18:25:54 »

Според мен казаното в тази книга е под въпрос,за това дали е истина.
Активен
latikashirke
Гост
« Отговор #6 -: Септември 20, 2010, 20:27:35 »

Не, не истина и защо индийците да са цигани?
Активен
Astromidel
Гост
« Отговор #7 -: Септември 24, 2010, 00:52:43 »

Не, не истина и защо индийците да са цигани?

Ако индийците не са цигани,то тогава Циганите са Индийци
( ах, така не става ли )?
Активен
Тихомира
Гост
« Отговор #8 -: Януари 13, 2011, 01:32:55 »

  Имам чувството че всички съвременни загадки са събрани в тази статия с един отговор-циганите.За мен това са само тези и предположения,на които аз изобщо не вярвам.Доста преувеличено... всеки сам избира на какво да вярва.Извинявам се ако съм обидила някого.
Активен
АСИ
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 115


 • Град: Stara Zagora
 • Красен Пътеков
  « Отговор #9 -: Юни 02, 2011, 01:05:17 »

  http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B8
  Активен
  Sirius_999
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 42


 • Град: ***
 • « Отговор #10 -: Юни 05, 2011, 19:15:36 »

  Циганите са били служители в Шамбала, но нещо са съгрешили в отговорностите си и били изгонени от там.Сега тези техни ясновидски способности са запазени от онези времена.Иначе, те са дошли като народ  от Индия, от р. Циган.От там и тяхното наименование- цигани.Но споделената информация  за свръхсетивните им заложби е на Петър Дънов, "Път към съвършенство" е  заглавието.
  Активен
  Gi
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 127


  « Отговор #11 -: Юни 05, 2011, 20:23:44 »

  Петър Дънов, "Път към съвършенство" е  заглавието.
  Търся тази книга от 1996-a г. Четох я тогава, но не можах да я прочета цялата, защото изписаха съседката ми по легло в болницата, която бе притежателка на книгата. Тази книга ми даде мн. отговори, а и също създаде много нови въпроси... и сякаш се е скрила в дън земя... Ако можеш да ми помогниш да я открия, ще съм ти изключително благодарна.
  Активен
  curfex
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 15


 • Град: Благоевград
 • « Отговор #12 -: Юни 05, 2011, 21:01:27 »

  Ето няколко извадки от книгата "Път към съвършенство", 1996

  Буквите - от книгата "Път към съвършенство" - http://www.bratstvoto.net/vehadi/menu/b15/novi_tekstove/bukvi_ot_ps.htm

  Числата - от книгата "Път към съвършенство" - http://www.bratstvoto.net/vehadi/menu/b15/novi_tekstove/chisla.htm

  Хиромантия- от книгата "Път към съвършенство" - http://www.bratstvoto.net/vehadi/menu/b15/novi_tekstove/hiromantia.htm

  Физиогномия- от книгата "Път към съвършенство" - http://www.bratstvoto.net/vehadi/menu/b15/novi_tekstove/fiziognomia.htm

  Графология - от книгата "Път към съвършенство" - http://www.bratstvoto.net/vehadi/menu/b15/novi_tekstove/grafologia.htm
  Активен
  Sirius_999
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 42


 • Град: ***
 • « Отговор #13 -: Юни 06, 2011, 16:10:49 »

  Привет Gi,авторът е Христо Дочев,приятно четене.
  Активен
  stefanica
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 180

 • Град: sofia
 • « Отговор #14 -: Юни 06, 2011, 17:31:07 »

  Знаете ли защо циганите се казват цигани?! Всичко идва от подредбата на генетичния код,който е класифициран по вид.'A' . 'B' . 'C'    циганите - 'CИ' .Бялата раса е била от група 'А' поради най еволюиралата клетъчна система и най-добро качество. Втората група е 'Б' -БИ' към които са спадали тъмнокожите със също добри характеристики и третата група 'Ц' -'СИ' към която спада групата на расата с генетично изменение със забавена функция на развитие и от там идва и името им ЦИгани. Основната генетична 'мозайка', с възможна принадлежност е от основните групи и същевременно - със силен афинитет към отрицателния Rh фактор.Генетичните принадлежности на различните групи имат силно изразени и слабо изразени 'променливи' на генетичен код,който ясно категоризира дъщерните клетки.
  Активен

  Щом има желание,винаги има и начин Усмивчица
  Страници:  [1] 2 3   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Плеядианците - минало и история « 1 2 »
  Извънземни цивилизации
  delfin 15 6835 Последна<br />публикация Юни 05, 2011, 19:07:11
  от Sirius_999
  Фрактална теория за произхода и смисъла на Живота
  Космогенезис
  Evolution 3 3457 Последна<br />публикация Ноември 10, 2010, 00:15:53
  от onzi
  Какъв е според вас произхода на българите? « 1 2 3 »
  За България
  Аэ съм 40 4084 Последна<br />публикация Септември 19, 2013, 12:34:35
  от вожда
  Набези срещу циганите. Политически игри
  Програмиране, световен елит
  Турист 10 1971 Последна<br />публикация Септември 30, 2011, 13:58:32
  от Финист
  Циганите « 1 2 3 4 5 »
  Древни цивилизации
  Elea 69 4865 Последна<br />публикация Януари 16, 2013, 23:37:17
  от Strannik

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright