Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Сънища, свързани с бъдещи събития и действ  (Прочетена 4923 пъти)
Denny Baby
Denny
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 23


 • Град: София
 • Сън или Реалност ?!?

  WWW
  « -: Март 03, 2010, 12:43:17 »

  На два пъти сънувах сънища,които отразяваха бъдещи събития с мои близки хора.Ако някой има подобни сънища,нека ги разкаже  Усмивчица


  Първия ми сън е следния:

  Сънувах, че гледам филм. Обстановката беше такава: Лято,скали,море,лек вятър,общо взето много красива природа.
  Имаше един самолет, който летеше над морето или океана, не знам, беше близо до скалите. От самолета скача един мъж с парашут. Докато скача, се опитва да си отвори парашута, само че не ставаше и той продължаваше да пада към океана. В същото време виждам същото. Пак този човек скача от самолета и се опитва да си отвори парашута. Не става и той продължава да си пада към водата.

  Съня ми е свързан с това, че баща ми трябваше да се прибере от Германия.Беше там три месеца.Пътуваше със самолет. На сутринта, в която сънувах този сън, той ми се обади и ми каза, че няма да се видим в този ден, защото тъкмо трябвало да кацнат със самолета, но неща се объркало в контролния панел и в системата и се върнали в Германия,от там пак за София.  Втория ми сън е такъв :

  Сънувах го миналата нощ,не тази.
  Имам един пръстен със камък Сваровски, който ми е подарък от една моя и на баща ми много близка позната,която работи като учителка в СМГ.С нея си обсъждаме училищния материал,живота,всичко,пием си кафе заедно.Изобщо я чувствам като приятелка. Сънувах, че аз съм някъде, не помня къде и изведнъж нещо си поглеждам пръстена и виждам,че една част от камъка е отчупена.

  В едно междучасие вчера баща ми се обажда и ми казва, че племенничката на Илиана (така се казва жената) е починала при скално катерене.Да съм се била обадила да и окажа подкрепа.

  Мисля си, че съня ми изразява това, че една частица от Илиана е загинала, в следствие на това, че неин близък е починал. Все едно тя е камъка и една част от нея вече я няма.


  Давайте вие.Казвайте какво сте сънували.
  « Последна редакция: Март 03, 2010, 12:51:56 от Denny Baby » Активен

  ... Сън и реалност често попадат от една страна.Сънувал реалност и сънувал в реалността ... Самия израз "Абсолютно щастие" носи тревога.Това,че срещу теб е най-добрия,не значи не мога ...
  Бисолини Усмивчица
  Isis
  Немезида
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 226


 • Град: Едно малко вълшебно място...
 • Огън и вода...

  « Отговор #1 -: Март 03, 2010, 18:19:34 »

  Веднъж в съня си видях, че съм в гората и събирам гъби. По едно време виждам отровни, ям ги и се отравям. На следващата сутрин моята братовчедка ми разказа, че веднъж е изяла гъба, но не е знаела, че е негодна за ядене и имала проблеми със стомаха(почти се е отровила).
  Активен

  My own Fear creates within me the Courage.
  pupaspc
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1


  « Отговор #2 -: Август 03, 2010, 13:21:19 »

   Аз съм се научила да разпознавам сънищата си.От много малка зная че когато сънувам съм на друго място и е по реално от действителността.Изживявала съм емоции който в будно състояние не мога да опиша.Имам сънища за който се сещам години след като съм ги сънувала в момент в който се сбъдват.Сънувам много понякога си лягам с мисълта '' дано да не сънувам ,че да мога да се наспя..''.
  Сънувах дядо ми ,бяхме на плажа и изведнъж цялото море се надигна в една огромна вълна.Настъпи паника всички се затичаха на някъде,аз го хванах за ръка и тръгнах ме и ние ..Стигнахме път който беше вертикален - буквално трябваше да се катерим на горе ,а вълната щеше да ни залее.Погледнах го в очите и му казах ''хайде бързо!'' той ме гледаше с най - спокойният поглед и ми каза..''аз ще остана..'' и ми пусна ръката.Събудих се и ми трябваха няколко секунди да разбера каде съм.Няколко дни по късно дядо ми с който бях в съня ми ме събуди и ми каза че другият ми дядо е починал.
   Друг сън който няма да забравя ..бях много малка можеби на 6 ако не се лъжа.Събуждам се и виждам дървения таван (тавана беше от дъски) прекарах най-обикновен ден ,стана вечер и изведнъж се почувствах много изморена легнах си затворих очи и когато ги отворих видях белия таван и си помислих че сънувам че съм на село ..секунди по късно малко изплашена разбрах че съм на село ,а съм сънувала че съм си в къщи доста ми се преплетоха тогава сън и будност
  Активен
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #3 -: Август 03, 2010, 13:52:34 »

  О, и аз съм така. Сънувам, че разговарям с някого, например, и след това се чудя истина ли е било или сън...
  А това с вълната - и аз съм сънувала подобни неща. Като малка-много често, ама мнооого...
  Добре дошла Намигване
  Активен
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #4 -: Август 04, 2010, 11:27:13 »

  А то от всяка гледна точка се преплитат Сън и Будност... Усмивчица
  Активен
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #5 -: Август 04, 2010, 17:34:19 »

  Смъртта е най-близкото състояние до смъртта. Всички функции в човешкото тяло замръзват.
  Може би имаш пред вид - сънят?
  Активен
  Кайла
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 6


  « Отговор #6 -: Август 05, 2010, 13:50:50 »

  Да, благодаря ти!

  Ако имаше функция - редактирай текст щях да го поправя Усмивчица
  Активен
  Gayatri
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 609


 • Град: София
 • « Отговор #7 -: Август 05, 2010, 13:55:11 »

  Да, благодаря ти!

  Ако имаше функция - редактирай текст щях да го поправя Усмивчица

  Изинявам се, че се намесвам, ама .. Усмивчица Има такава функция за редактиране, но тя е активна до 30 мин след публикуване на постинга.

  А иначе, не се тормози за такива дребни неща- важно е, че всички( поне така предполагам) сме разбрали смисъла на това, което искаш да кажеш Усмивчица
  Активен
  Малкия_Принц
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 89


 • Град: Антевасин
 • WWW
  « Отговор #8 -: Декември 24, 2010, 23:43:57 »

  До сега съм сънувал 3 пъти сън ,който по-късно се е случвал наистина, или поне тлкова си спомням . Първия не го помня точно, защото съм бил съвсем малък . Сънувал съм нещо подобно на бухал и съм се будил с писъци. До тук нищо странно ... обаче гледали ли сте филма "Четвъртият вид", онези същества, които се явявт на прозореца, преди да те отвлекат , нещо такова беше това, което сънувах , а се твърди ,че филма е по истински случаи ...
  Вторият ми сън пак беше ,докато бях още малък, сънувам голямо открито пространство , пече слънце и има някаква жена , което не познавам. Аз съм с майка ми и съм се загледал в нещо , в сладващият момент майка ми я няма и аз оставам с жената . Жената всъщност беше леля ми, а голямото открито пространство - летището , където майка ми ме остави на сестра си и изчезна, когато дойдохме в България.
  Трерият ми сън е от това лято . Сънувах ,че с мои колежки сме в някакъв курот и има хотрели , автогара . Една колежка ми казва, че днес няма да ходим на работа ,защото навън има цунами и виждаме през прозорците големи вълни как заливат всичко. Няколко дни по-късно по телевизията съпбщиха за големите вълни наводнили Слънчев бряг .
  Активен  Dez
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 34


 • Град: град Мездра
 • « Отговор #9 -: Декември 25, 2010, 15:27:46 »

  Моите пророчески сънища, в по-голямата си част са буквални - сънувам точно това което ще се случи. Може би не точно, но ако сънувам, че някой ми казва, че котката му е умряла, то със сигурност се случва.
  Активен
  noona
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1

  « Отговор #10 -: Февруари 12, 2011, 13:22:41 »

  Здравейте!
  Току що се регистрирах.Аз  сънувам непрекъснато какво ще ми се случи .Както и бъдещи събития в политическия и частен живот на хората. сега нямам време да пиша но по-късно ще ви разкажа интересни неща , направо мога да напиша книга. Всичко се сбъдва, онази вечер направо надминах себе си, отидох много далеч във 2090 година, преди някъкъв голям катаклизъм.не претендирам за някакви способности изключителни, просто то е част от мен.Много ще се радвам да се запозная тук с хора като мен. Успешен ден на всички.
  Активен
  donmak
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1

  « Отговор #11 -: Февруари 13, 2011, 12:46:37 »

  Много често сънувам сънища, които след това се сбъдват почти буквално. Ето и някои от тях
  ПЪРВИ СЪН  - краят на януари 2002 г. Сънувам, че отивам да търся съпруга си, градът е малък, но аз не го познавам, някой ми каза къде да го намеря, открих жилището, в което живее, влязох вътре, беше сумрачно, той спеше, след това той изведнъж се събуди, стана и като че ли не ме виждаше, облече се и тръгна на работа с колело, навън беше светло, аз тръгнах след него, но не можах да го настигна и той се изгуби от погледа ми, изведнъж се появи майка му / аз не я познавам, тя е покойница отдавна, починала е когато той е бил на 16 години, беше с много пъстра лятна рокля/ , тя ме хвана за ръка и ми каза, че ще ми покаже къде да го намеря, показа ми един голям блок, каза ми номера на блока, етажа и номера на апартамента, след това с нея тръгнахме по един въжен мост, като стигнахме средата на моста, тя ми каза, че аз не мога да продължа и трябва да се върна, за да открия блока и апартамента, аз тръгнах обратно сама, намерих блока, намерих етажа и апартамента, беше много светло, ослепително светло, позвъних и ми отвориха три стари жени / по – късно разбрах, че това са трите влъхви/ , вътре се правеше нов градеж, събудих се цялата обляна в пот.
  СЪБИТИЯТА, КОИТО СЕ СЛУЧИХА РЕАЛНО СЛЕД ТОЗИ СЪН. На 01.04.2002 година съпругът ми започна работа с моя помощ в едно малко градче, което не познавах. До като си намери квартира живееше известно време на работното си място, май месец си намери квартира и аз отидох за първи път в това градче, когато пристигнах , ми се стори много познато това място, но не обърнах внимание, като отидох в квартирата изтръпнах, припомних си съня, беше същото това жилище, в което го сънувах, същата улица, същият път за работното му място, разхождайки се изведнъж попаднахме с него на един изоставен въжен мост, видях моста в съня си и направо се изплаших, но не споделих с него нищо, не знаех какво още от съня ми ще се случи, но имах неприятни усещания, към средата на септември изведнъж свекър ми се разболя, не можеше да се храни, каквото и да яде повръщаше, лекарите установиха, че има рак на хранопровода, но е късно за операция, взеха го  в болница, почина на 08.12.2002 година, когато дойде погребалната агенция и поиска документ за гроба на майката на съпруга ми, видях в документа следното – номерът на парцела, на реда и самия гроб бяха цифрите в съня ми на блока, който търсех, чак тогава разказах на съпруга ми за съня ми, той започна да ме разпитва, най – много се интересуваше от роклята на майка си, аз му я описах много подробно, той се разплака и ми каза, че с тази рокля са я погребали, че и тя изведнъж е починала в болница от същата диагноза, бях направо изумена...
  ВТОРИ СЪН – 19.01.2008 година , сънувам, че съм у дома, в една огромна къща, аз нямам такава къща, живея на втори етаж, празнувам нещо, защото има много хора, там са и майка ми и баща ми, но много по – млади, там са и децата ми, там е дори една моя приятелка съученичка от гимназията, изведнъж излизаме с майка ми на терасата, а тя е много дълга и тясна и върху нея има скеле, подът на скелето е от дървени летви, аз казвам на майка ми да внимава като върви, да не падне, тя се прибира в стаята, а аз съм след нея, изведнъж една летва се разковава, аз я вземам и влизам с нея в стаята, на гърба на летвата виждам залепена част от сватбената ми рокля, платът е чисто бял и нов ... събуждам се с мисълта, че първият ми свекър ще почине ....
  СЪБИТИЯТА, КОИТО СЕ СЛУЧИХА РЕАЛНО СЛЕД ТОЗИ ТОЗИ СЪН – РАЗВОДЪТ МИ С ПЪРВИЯ МИ СЪПРУГ, ОТ КОГОТО ИМАМ ДВЕ ДЕЦА И ТЕ БЯХА В СЪНЯ МИ , БЕШЕ ПРЕЗ ДАЛЕЧНАТА 1990 ГОДИНА, ОТ ТОГАВА НЕ БЯХ ВИЖДАЛА ПЪРВИЯ СИ СВЕКЪР И НЯМАХ НИКАКВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА НЕГО, НО С НЕГО ВИНАГИ СМЕ ИМАЛИ НЯКАКВА СКРИТА ДУХОВНА ВРЪЗКА, НА 25.03.2008 ГОДИНА ПЪРВИЯТ МИ СВЕКЪР ПОЧИНА В ДОМА СИ....КОГАТО СЪМ СЪНУВАЛА ТОЗИ СЪН ТОЙ НЕ Е БИЛ ДОБРЕ, НО ТОВА ГО НАУЧИХ СЛЕД НЕГОВАТА СМЪРТ....
  ТРЕТИ СЪН -  08.09.2003 година – сънувам бащата на мой приятел, когото никога не съм виждала даже и на снимка, само веднъж съм разговаряла с него по телефона. Сънувам, че е болен, при това много тежко и е в болница, в същото това време синът му заминава за близо 3 месеца в друг континент при майка си, която там работи, нея също не я познавам, даже не знаех как се казва, по това време не знаех, че приятелят ми има сестра, която живее в друг континент. В съня ми баща му се притеснява, дали ще може да види дъщеря си, сина си и съпругата си, аз го успокоявам и му казвам, че няма начин да не види сина си и съпруга си, но че може би дъщеря му ще закъснее, защото няма на кого да остави децата ... след няколко дни получавам съобщение от приятеля ми по интернет, че е пристигнал нормално, че всичко е наред и че някъде към средата на декември отново ще е в България, началото на октомври аз му пиша, че може би ще му се наложи да се върне по – рано в България .... той неудомява защо си мисля такива неща, началото на ноември аз пак ни в клин, ни в ръкав му пиша, че много скоро ще трябва да се прибере, той не ми отговори повече по интернет и аз също спрях да му пища....
  СЪБИТИЯТА, КОИТО СЕ СЛУЧИХА В РЕАЛНОСТТА – на 09.12.2003 приятелят ми ме потърси по мобилния телефон и ми каза, че баща му не е добре, аз веднага му казах, че лекарите са определили диагноза рак на белия дроб и че е бил в болница, той се учуди от къде имам тази информация, когато се видяхме след няколко дни той ми разказа, че в началото на ноември баща му е бил в болница и се е наложила той да се върне, но е нямало места в самолета и не е могъл да веднага да се прибере, а се е прибрал след около един месец, сестра му е искала да го замести, но децата й са се разболели и съпругат й не е можел да се справи сам, тя така и не можа да се срещне с баща си, пристигна за погребението. Приятелят ми очакваше баща му да почине още в декември, но аз пак сънувах сън, в който някой ми разказваше какво ще се случи, получих информация, че баща му ще се пребори с рака още януари месец, но ще почине от инсулт, при това от втория инсулт, аз му казах, че баща му ще се пребори с рака, но че февруари месец ще получи първия инсулт, който няма да е фатален, но след това ще има и втори, който ще се окаже фатален, така и стана, баща му се пребори с рака още януари месец, началото на февруари получи първия инсулт, два дена преди вторият инсулт на 06.03. той се видя с мен, беше се поуспокоил  и ми каза, че баща му вече напълно се е възстановил от инсулта, тогава някой ми каза, че трябва да го информирам, че след два дена ще бъде втория инсулт, вследствие на който ще настъпи смъртта, аз му го казах, в първия момент той не можеше да повярва, но на 08.03. настъпи смъртта вследствие на втория инсулт....

  Активен
  Еlsha
  Диди
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 523


  « Отговор #12 -: Февруари 20, 2011, 00:44:31 »

  Някой наскоро да е сънувал сън, свързан с гробове или трупове.
  В смисъл буквално гробища или разчлени тела, като общо гробище. Мъртвите тела да са затворени(приживе) в едно пространство?
  Активен

  Карма - КаРаМа - движение, живот, анализиране. Усмивчица
  SOL
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 60


 • Град: Тера
 • « Отговор #13 -: Февруари 20, 2011, 13:21:22 »

  Здравейте на всички.Преди няколко седмици сънувах ядрена експлозия,имах чувството,че започва третата световна война,усещането беше страшно реално,намирах се в някаква сграда и гледах как ядрената гъба се издига на горе в  атмосферата,в този момент почуствах изгаряща топлина по-тялото и ръцете,след като отмина се огледах и видях страшни разрушения стенещи хора,казах си "Боже,какво направихме".Сънувал съм и преди подобни сънища но никога не съм имал физическо чувство за болка ,а в случая изгарянето по-кожата на ръцете ми беше доста реално.
  Активен
  The One
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1537


  Винаги на точното място в точното време

  WWW
  « Отговор #14 -: Февруари 20, 2011, 13:40:49 »

  Здравейте на всички.Преди няколко седмици сънувах ядрена експлозия,имах чувството,че започва третата световна война,усещането беше страшно реално,намирах се в някаква сграда и гледах как ядрената гъба се издига на горе в  атмосферата,в този момент почуствах изгаряща топлина по-тялото и ръцете,след като отмина се огледах и видях страшни разрушения стенещи хора,казах си "Боже,какво направихме".Сънувал съм и преди подобни сънища но никога не съм имал физическо чувство за болка ,а в случая изгарянето по-кожата на ръцете ми беше доста реално.
  Преди ми се случваше да сънувам този сън не един път,беше доста реален!
  Скоро не ми се е случвало...
  Активен

  Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
  Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

  Всичко перфектно е точно такова,
  течащ в безкрая свещен резултат!
  Бъди сега причината нова,
  за твоя бленуван в мечтите ти свят.
  Страници:  [1] 2   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Еволюция на съзнанието - Български филм « 1 2 »
  Филми
  Administrator 24 7496 Последна<br />публикация Януари 31, 2011, 03:35:15
  от nre
  Сънища, свързани с НЛО, чужди планети и др. « 1 2 3 »
  Моите сънища
  Elvira1989 32 6438 Последна<br />публикация Декември 19, 2012, 20:00:15
  от Ariam
  Светло бъдеще за България!
  За България
  Аэ съм 1 2437 Последна<br />публикация Октомври 02, 2010, 00:01:13
  от Аэ съм
  Честит Първи Сняг и още нещо..
  Обща тематика
  dream 11 1237 Последна<br />публикация Октомври 29, 2010, 20:49:13
  от nia.boneva6
  Създаването на живота(дискусия)
  Обща тематика
  Аэ съм 2 1320 Последна<br />публикация Декември 12, 2010, 02:02:46
  от Аэ съм

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright