Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Какво е Радиестезия и употреба  (Прочетена 6411 пъти)
OM
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 23

WWW
« -: Януари 29, 2010, 14:19:19 »

Искам да повдигна темата за РАДИЕСТЕЗИЯ. Какво знаете за нея и надеждно средство ли е за диагностика? Ще се радвам някой да сподели и опита си, ако има такъв! 
« Последна редакция: Януари 29, 2010, 14:22:59 от delfin » Активен

С любов към всички Усмивчица http://artandblog.com/
OM
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 23

WWW
« Отговор #1 -: Януари 29, 2010, 14:22:08 »

Инфо:

Хората се занимават с гадаене от дълбока древност. И от дълбока древност използват различни помощни средства за това – кости, камъчета, вътрешности на животни, кристални топки. Но независимо какво е помощното средство, целта на гадаенето винаги е една и съща – да се даде отговор на някакъв въпрос, свързан с миналото, настоящето или бъдещето. И това да стане директно бързо, незабавно – без наличието на опит и без извършването на логически умозаключения.Това се постига от хора, притежаващи специални качества, позволяващи им да гадят успешно. Някои от тях притежават толкова силно изразени качества на гадатели, че не се нуждаят от карти, кафе, кристални топки или махало, за да дадат точен и верен отговор на какъвто и да е въпрос. Това са хора-феномени, които се срещат изключително рядко.


Повечето от гадателите, ясновидците, пророците, гледачите, врачките – можем да ги наречем по още няколко начина – се нуждаят от някаква трансмисия, някакъв преводач, посредник усилвател на възможностите, които притежават. Това са помощните средства, за които писахме. И може би най-ефективното от тях е радистезичното махало.
Активен

С любов към всички Усмивчица http://artandblog.com/
OM
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 23

WWW
« Отговор #2 -: Януари 29, 2010, 14:24:01 »

Какво става като хванем махалото?


Казахме, че когато хванем с ръка нишката на махалото и зададем мислено въпрос, на който може да се отговори с “ДА” или “НЕ”, то се завърта надясно или наляво. Има много и различни хипотези, опитващи се да обяснят защо и от какво се завърта махалото, но всички те са в сферата на “може би”. Най-популярно е предположение, прието като аксиома от някой радиестезисти, че махалото и радиестезистът влизат във взаимодействие с лъчения, вибрации, енергийни полета, свързани със зададения въпрос, при което се предизвиква нервно-мускулна реакция на ръката и тя завърта махалото.

Според повечето специалисти почти 90% от хората имат заложби за радиестезисти. Разбира се, едни имат по-малки, други по-големи, а някой, макар и рядко имат изключително големи. Обикновено с по-големи заложби са хората от художествено-творчески тип, хората с развита интуиция и изострена чувственост. Смята се, че тези заложби могат да бъдат развивани. Както спортистите развиват своите мускули с много тренировки, така и радиестезистите могат да усъвършенстват своите умения с постоянна практика. Това усъвършенстване все пак има своите граници, определени от природните дадености на личността.


Около десет процента от хората са напълно лишени от способността да контактуват с махалото. Към тях спадат и тези, които имат възможности (дори не малки) да постигнат успехи в радиестезия, но тези възможности са плътно блокирани от възпитанието, предразсъдъците и скептицизма. В повечето случаи вътрешната бариера на скептицизма е толкова мощна, че е почти невъзможно да бъде преодоляна. Тези хора винаги ще поглеждат с насмешка към радиестезията. Дори да опитат да преодолеят себе си, хващайки махалото, резултатите само ще затвърдят скептичното им отношение. И така, деветдесет процента от хората имат заложби и биха могли да се занимават с радиестезия.
Но тъй като възможностите за това са индивидуални и твърде различни, степента на практическото приложение на махалото в живота би трябвало да се определи именно от тези разлики. Радиестезисти с изявени качества, доказали на себе си и околните способностите и високата си ефективност, биха могли да се занимават професионално с радиестезия, обслужвайки нуждите на обществото. Начинаещите радиестезисти би трябвало да използват махалото предимно за свои нужди, за да вземат логическо обосновано решение по един или друг въпрос. Тогава, използвайки махалото, вместо да хвърлят ези-тура, имат много по-голям шанс да вземат правилното решение.
Активен

С любов към всички Усмивчица http://artandblog.com/
AIA
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 88


 • Град: Земя
 • « Отговор #3 -: Януари 30, 2010, 03:05:15 »

  Преди време бях  решила да пробвам, но поради липса на махало с пръстена ми, но при мен не се получава отговаря ми както аз искам  Веселяк ако реша че ще е да пак се движи сам де не го бутам аз но отива в посока на да, явно енергията на мисълта ми го движе за желания от мен отговор. Иначе си имам таро и с него си говоря, общо взето си получавам отговорите, върла фенка ми е сестра ми и нейната фирма за всяка сделка се консултирва с мене и доста подаръци съм получила тези дни ми е взела парфюм на Булгари че такъв нямах. Понякога я лъжа че картите са казали а всъщност така ми е дошлло и така съм казала  Веселяк важното е че става както кажа  Ухилен
  Активен
  wowneo
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 29

  « Отговор #4 -: Октомври 12, 2010, 10:25:08 »

  Занимавам се от доста време, както с физикална, така и с ментална радиестезия. 100% надежден метод за диагностика, както и с приложение във всички сфери на живота.
  Активен
  Иван
  Гост
  « Отговор #5 -: Ноември 20, 2010, 23:30:20 »

  Здравейте!
  Радиестезията е нещо уникално!Би трябвало да се изучава масово.Особено Физикална радиестезия.Приложението и е във всички области.Като метод на диагностика е много точен и достоверен.Практикувам Физикална радиестезия .
  Активен
  bars_i
  Гост
  « Отговор #6 -: Ноември 28, 2010, 00:35:50 »

  Какво представлява радиестезията
  Това е способност на хората да откриват подземни води, рудни находища, метали, вредни излъчвания, да правят енергийна медицинска диагностика на хора и животни; подбиране на лечение, проверка за съвместимост между партньори в бизнеса и в семейния живот и др. Самият термин се състои от две думи : радио-означаващ излъчване на вълни и естезия- е чувстване, усещане, улавяне.

  Благодарение на нея може да се определи качеството на храни , билки , медикаменти;да се открие влиянието на вредни вълни , които предизвикват тежки заболявания, на подземни води и геоложки разломи, геобиологични мрежи, електромагнитни полета; радиоактивност; токсичност, микроорганизми, предмети излъчващи негативни енергии. Радиестезията се прилага в Германия, Франция, Белгия, Англия, Русия, Япония, Италия, САЩ, Полша, Македония и др. Наименованията, с които е известна по света са различни: радиестезия, pendule, radionica, radiesthesie, radiesthezie, radiestesia, pendulos, лозоходство. Съществуват и много радиестезични помагала и апарати : махала, багети, махала-багети, „свидетели „ , радиестезични вълномери. В различните държави методиката на работа е различна, и затова се провежда задължително обучение за работа с радиестезичните инструменти. У нас също има няколко различни школи за обучение, а инструменти и апарати , могат да се закупят в езотеричните книжарници, които предлагат и литература по радиестезия.

  При строителството на нови сгради, ако предварително е направено радиестезично проучване на терена, е възможно да се открие място за строеж, където няма подземни води или пък ако това не е възможно и част от строежа ще бъде разположен върху подземна вода , тогава архитектът може да разположи там сервизни и багажни помещения, в който не престояваме продължително време. Ако има подземна вода под целия строеж, още при строителството трябва да се поставят неутрализатори, на излъчването от подземната вода и геобиологичните мрежи. Желателно е при строителството да се вграждат неутрализатори. Установено е , че 90% от хората могат да се обучат да работят като радиестезисти. Ползата се състой в това ,че те ще могат експресно да определят здравословното си състояние, тъй като всеки човешки орган, система и клетки имат специфични излъчвания и по силата на това излъчване се оценява състоянието им. Може да се проследява дистанционно по т.нар. “ биологичен свидетел” ( коса, снимка, кръв и нокът) здравословното състояние и наличието на вредни вълни на свой близки, да проверяват дали лекарствата им действат положително, алергични ли са към храни , медикаменти, цветя, животински клетки , билки и др. Проверява се енергийната съвместимост между партньори. С помоща на радиестезията заболяванията се откриват в начален стадий, тъй като се работи на клетъчно ниво, т.е регистрира се промяна на вибрацията на клетките. Радиестезистите могат да определят кои храни са качествени и полезни за съответния човек и кои са вредни.

  Вредни вълни и неутрализирането им
  Всички излъчвания на вредни вълни въздействат на човешкото здраве. Геопатогенните зони дават вторични признаци като деформация и разрушение на стени, тяхното мокрене, появява се плесен, мъх, пропадане на част от сградите, локално разрушаване на пътища, наличие на стабилни патологии при хора, животни и деформация на дървета. Подземните течащи води имат различни излъчвания в зависимост от дълбочината, дебита и минералния състав. Най-мощни излъчвания са от силно минерализираните води.

  Повече от 50% от болестите се дължат на линии и пресечни точки на линиите от мрежата на Хартман, които попадат върху леглата ни. Мрежата на Хартман съществува по цялата Земя и е мрежа подобна на паралели и меридиани от геомагнитни линии с ширина около 25 см и пресечни точки с диаметър около 30 см. Тя представлява правоъгълник на който едната страна е ориентирена север –юг с дължина 2 метра , а другата изток-запад с дължина 2.5 метра.Продължителният престои върху линийте и пресечните точки е вреден и довежда до тежки заболявания. Вредния ефект се усилва , ако освен точка или линия от мрежата на Хартман има наличие на подземни води, геопатогенни зони , линии и пресечни точки на други мрежи. Подземните води имат вредно излъчване , тъй като при движението си водата се трие в стените на коритото си и създава електромагнитни вълни. По приблизителни данни 10% от жилищата имат архитектурни форми, които усилват патогенните фактори- това са еркери, г-образни профили и др. известни от Фен Шуй.

  С помоща на радиестезията се открива и наличие на негативна енергия от енергийни намеси в биополето на хора и животни. При наличие на негативна енергия се нарушава нормалното движение на енергията по енергийните меридиани и блокиране на една или повече чакри/ енергийни центрове / което след продължително въздействие довежда до сериозни заболявания. Желателно е всички хора със здравословни и особено с психични проблеми да се проверяват за енергийни въздействия. Тези проблеми трудно се лекуват преди да се премахне въздействието.

  Измерване качеството на храни, напитки, билки, лекарства
  Радиестезично могат да се проверяват всички суровини и готови продукти за тяхното качество , възможно е да се проверява какво ще бъде тяхното действие върху точно определен индивид. Това се извършва с апарати “ радиестезични вълномери”. Прието е ,че жизнения статус на човек трябва да е над 80% и съответно всеки продукт за да не оказва отрицателно въздействие върху човека трябва да има статус над 80%. Съществуват специални дискове и пирамиди, които повишават енергията на продуктите като енергетиката им достига над 95%.

  Специално билките и лекарствените продукти могат да се проверяват за тяхното лечебно действие, желателно е лечебното им действие да е над 95%. Радиестезично може да се провери лекарството дали е подходящо за този пациент, т.е. то трябва да повиши статуса на пациента до над 95% , за да има бърз ефект. Задължително е да се проверяват всички медикаменти които приема пациента заедно ,тъй като е възможно някои от тях да блокира действието на другите. Най-неблагоприятна е ситуацията при която пресечна точка или линия от мрежата на Хартман попода върху леглото или работното ни място, и в същото време имаме и подземни води. Колкото до влиянието на подземните води, най-лошият вариант е ако преминават няколко подземни потока. Хората, живеещи при такива условия, са отпаднали, с отслабнала имунна система, с нисък енергиен статус –винаги са уморени, особено сутрин, изтощени, нервни, често боледуват. Всичко, което се намира върху пресечната точка от мрежата на Хартман и над подземни води се зарежда с вредни вълни- храна, лекарства, билки и др. Те губят от своите качества в зависимост от времето на съхранение в тези места. Затова преди тяхната консумация е необходимо да ги поставим минимум за 20минути до един час върху диск за енергийно изчистване и зареждане. Ако медикаментите или човекът са натрупали много вредни вълни и негативни енергии, положителното въздействие при лечението липсва.

  За жилищата, които са вече построени, трябва да се извърши радиестезична проверка и ако е необходимо-да се поставят неутрализатори, а за хората натрупали вредни вълни в организма си до този момент е необходимо да се изчистят енергийно.

  Радиестезична енергийна диагностика
  Радиестезист, който е преминал подготовка и работи в областта на медицината съвместно с лекар, може да направи пълна енергийна диагностика . За разлика от другите методи се измерва наличието на вредни вълни в организма, състоянието на всички органи и системи в тялото. Методът се използва и като ранна диагностика, тъй като се работи на клетъчно ниво, т.е. при промяна на вибрацията на няколко клетки радиестезично се регистрира отклонение, докато другите методи регистрират измененията след като има промени в целия орган.

  Съвместимост между партньори в личния живот и в бизнеса.
  Съвместимостта между партньори е важна както в личен план така и за просперитета на фирмата. Радиестезично може да се определи какво е отношението на кандидата за работа към фирмата и към нейното ръководство, още преди да е постъпил на работа. Това се практикува в САЩ , като се следи за състоянието на отношенията в колектива , за наличието на вредни вълни и за бъдещи здравословни проблеми на служителите. Доказано е , че тези фирми значително са увеличили своите успехи, тъй като веднага се реагира за изглаждане на проблемите в колективите.

  Приложение на радиестезията в областта на модата и облеклото
  Производителите на дрехи и аксесоари могат да прилагат радиестезията още при подбиране на материалите- ако те излъчват вредни вълни ,то те ще отблъскват клиентите. Вредните вълни могат да се импрегнират в материалите от некачествена суровина , лоша обработка, бои с вредни вълни, опаковка излъчваща вредни вълни, неправилно съхранение и др. Моделиерите могат да проверяват дали този модел е с най-добро излъчване , какви цветове и форми да се използват , да се подбират аксесоари и т.н.
  По отношение на личното облекло всеки от нас може да определи за всеки ден какво е най-добре да облече , дори за всяка среща. В ежедневието трябва да носим такива цветове които липсват като вибрация на нашето тяло , а това е индивидуално за всеки.

   
  Radionicabg
  Активен
  violet
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 11


 • Град: FR
 • violetainch
  WWW
  « Отговор #7 -: Февруари 12, 2011, 01:58:38 »

  tova sushto e nachin da se meri energiinata stoinost na razlichni neshta i predmeti. vinagi zabravqm kak se kazvat edinicite v koito se meri.

  това също е начин да се мери енергийната стойност на различни неща и предмети. винаги забравям как се казват единиците в които се мери.

  Global Moderator - Коментар Моля, пишете на кирилица!

  « Последна редакция: Февруари 12, 2011, 14:40:12 от Модератор » Активен
  energetik
  Гост
  « Отговор #8 -: Май 03, 2011, 16:35:24 »

   По отговор 6: Според мен електромагнитното излъчване на подпочвените води се дължи не на триенето им, а на пресичането на силовите линии на земното магнитно поле. Т.к. водите съдържат различни разтворени вещества, те се явяват кето проводник, а всяко движение на проводник в магнитно поле създава електрическо напрежение и ток, който предизвиква електромагнитно излъчване.
  Активен
  ashmodean
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2


  « Отговор #9 -: Юни 26, 2012, 13:59:26 »

  Повече информация за радиестезията можете да намерите на сайтовете на практикуващите радиестезисти:

  http://radiestezia.lovetoall.net/
  http://www.radiestezia.com/
  http://radionicabg.com/bg/za-men
  http://slavkapeneva....bg/radiesteziya
  http://www.bio-m.net/about-us.html
  Активен
  viosta
  Гост
  « Отговор #10 -: Юни 26, 2012, 17:03:10 »

      Ashmodean , посещавал ли си някой от тези радиестезисти ? От личен опит ли ги препоръчваш ?
  Ако е само  информация намерена в гугъл и не се отнася само за значението на "Какво е това радиестезия?" , а се препоръчват и конкретни радиестезисти , мисля че не е редно . Така може да изпратиш някой по-наивен при радиестезист , който не само че няма да помогне , но ще навреди, а  даже и пари ще  вземе .

  Активен
  ekaya
  Гост
  « Отговор #11 -: Юни 27, 2012, 09:57:54 »

  Viosta, наивните ако искат да се набутат ще си намерят начин.
  Иначе си права, но няма как да спреш това. Все едно да спреш рекламите по телевизията и билбордовете.
  По-добре ще е, ако има опарени или доволни, би трябвало да казват.
  Активен
  Ester
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 38


  « Отговор #12 -: Ноември 12, 2012, 03:45:31 »

  Названието “Радиестезия”/Radiestesia/ е дадено от основоположника на физикалната радиестезия – френския учен радио–физик професор Луи Тюрен (живял в края на 19-ти и средата на 20-ти век).Във буквален превод означава “усещане на излъчвания”.Това е съставна дума “радиус-излъчване” и “естерис-усещам,приемам”.Наименованията,с които е известна по света са различни:

  -радиестезия,pendule,radiestesie,radiesthezie,лозоходство… Живеем в океан от енергии и вълни.Всичко,което ни заобикаля - живи и неживи обекти/субекти е материя и обменя т.е. приема и излъчва вълни.В случая се касае за един от законите на физиката за “вълново-корпускуларния характер на материята”. Това са вълни с дискретен характер т.е. те не могат да бъдат приемани и измервани с електронна апаратура,а само чрез т.н. “багети” и “махала”,с които боравят радиестезистите. Същност на явлението “радиестезия” можем да определим като резонансен вълнов процес в един трептящ кръг,съставен от обекта,чиито вълни мерим,центъра на симпатичната нервна система (симпатика – намира се в продълговатия мозък на радиестезиста) и детектора на тези вълни (багети,махала).
  В момента на резонанса,протичащ в симпатика се получава електрически импулс,който преминава по ствола на продълговатия мозък,рамото и ръката на радиестезиста (венериния хълм на ръката и пръстите) и управлява движението на кордата на махалото: “надясно/код “да” и наляво/код “не” (явлението се нарича “идеомоторен ефект”) .

  Съществуват два големи дяла – “ментална” и “физикална” радиестезия. Представителите на “менталната” школа използват съставения от тях “ясен мисловен образ” на обекта,който изследват, и с помощта на багети и махала получават необходимата им информация. Професор Тюрен създаде практическа научна теория наречена “Физикална радиестезия” /ФР/, която заема заслужено място в научната сфера,като “наука за вълните и тяхното вълново-резонансно откриване”.

  Физикалната радиестезия/ФР работи с измервателни средства:

  - линеали,вълномери,таблици,схеми,махала,багети,махала-багети и други,както и с точни “свидетели на нещата”,които са обект на изследване.

  Приложението на ФР е толкова разностранно,че още през 30-те години на 20-ти век мнозина я наричат “наука на науките".
  Активен
  Ester
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 38


  « Отговор #13 -: Ноември 12, 2012, 03:49:54 »

  Не се знае кога за първи път е използвано махалото. То е било един от атрибутите на гадателите още в каменната епоха. Използвали са го египетските жреци, индийските факири. Намерени са описания на приложението му в китайски хроники.
  Корените на тази практика се разминават някъде в далечното минало, но годината и мястото на нейното възраждане са известни 1930 – Франция.
  През 1930 г. френският абат Були става на иначе древната практика за гадаене с махало и багети. Той съставя думата радистезия от латинското radius (излъчване) и гръцкото osthesis (усещане). При съставянето на тази дума абат Були несъмнено е бил повлиян от нашумелите по негово време изследвания на Мария Кюри, свързани с радиоактивността. Така и от хипотезата, свръхчувствителност към различни излъчвания, полета и вибрации. В крайна сметка понятието “радистезия” е добило гражданственост.
  Бурния интерес към махалото възниква веднага след Първата световна война, подхранван от невероятните постижения и активната популярно. “Само дето се оказва, че някой си д-р Албърт Ебръмс е драснал една книжка по въпроса през 1922 г. ама както и да е.”
  Сфери на приложение на радиестезията
  1. Изискване за компетентсност
  Няма област в живота, в която радиестезията да не може да се приложи. Единствено ограничение е нашето познание. Извън него радиестезията е неприложима, защото и ние сме там.
  Общото във всички случаи е както методологията, така и необходимостта да познаваме материята, с която са свързани въпросите.
  Разликата е в характера на въпросите и във вида на ПСПК.
  Ето и няколко примера, достатъчни за изграждане на представа как може да стане това. В тези примери нещата са само скицирани.
  2. Радиестезията в медицината
  Това трябва да се практикува само от специалисти защото не може да се търси болест за която не се знае каква е.
  1. Поставяне на диагноза в присъствие на болния
  а) движение на тялото край тялото на болния
  При тази техника се формира въпрос: "Болен ли е органът на лицето Х, което се намира срещу махалото?"При това трябва да си наясно какво означава това “срещу махалото”. Обикновено се имат в предвид органът, който е перпендикулярно на корпуса на махалото.


  Болния трябва да застане с лице на север а ти пред или зад него с махалото в ръката. (фиг. 7) Ръката се движи бавно край тялото, като се спира за няколко секунди пред основните органи.
  б) движение на свободната ръка около тялото
  Същото само, че свободната ръка се движи около тялото. (фиг.
  2. Поставяне на диагноза без присъствието на болния
  а) снимка и анатомична карта
  Снимките може да се цветни и чернобели. Може да се използва само лицето на болния или цял ръст.
  Ако снимката е само на лицето се прилага техниката на
  б) глас и анатомични карти
  Изисква се богато и развито въображение. Болния може да се чуе по телефона или касетофон и да се знае името му. Въпросът може да бъде: "Болно ли е в момента сърцето на лицето Х, чийто глас чух?" При това звученето на гласа трябва да е в съзнанието ти.
  Снимка или глас са необходими, когато се отнася за личности, които не познаваш.
  3. Лечение с радиестезично махало
  С махалото може да се избере най-подходящия метод на лечение. Може да се търси и най-подходящото лекарство. Следва определяне на дозата и продължителността на лечението.
  3. Радиестезията в междуличностните отношения
  Тук се включват любовните, служебните приятелските, роднинските и др.
  Първо се анализират разбиранията за понятието любов. Например:
  - физическо привличане;
  - интелектуално привличане;
  - социална съвместимост.
  След това си изяснете какво имате предвид под “любовна връзка”. Краткотрайна авантюра или сериозна обвързаност? В първият случай е достатъчно да тестваш физическото привличане. Формулирай въпроса така: "Съществува ли физическо привличане между мен и лицето Х?"При това стремежът е във въображението да бъде извикан образът на това лице. За ПСПК използвай листче, на което е написано името му, а махалото постави над него. Може да се зададе и по-конкретен въпрос: "Ще се осъществи ли любовна авантюра между мен и лицето Х?" /*ми ако не си поискам пак ли ще се осъществи?*/
  Активен
  pro15
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 10

  « Отговор #14 -: Юни 15, 2013, 12:05:32 »


  това също е начин да се мери енергийната стойност на различни неща и предмети. винаги забравям как се казват единиците в които се мери.


  За енергийната стоиност на предметите се ползва скала на Бовис.

  Скалата може да има доста размерности. Тази от снимката е от 0-36 000. Мерната единица е Бовис. Скалата се принтира и се осеверява чрез компас.
   Вие трябва да седите, когато измервате също с лице на север.

  Как става измерването. Когато измервате радиестезично не трябва да сте с часовник или пръстени. Да не сте консумирали алкохол.
  Краката да са стъпили с цяло ходило и на ширината на раменете.

  Когато мерите течности, махалото се топва в тях, поднася се над малкото полукръгче и се разлюлява по централната ос на север.
  Когато измервате твърди предмети, ще трябва да ги държите с лява ръка с длан отгоре. Не след дълго махалото ще се отклони на някъде.
  Според това каква енергетика притежава измерваното от вас нещо, махалото ще се отклони или над 6 500 или под тази стойност,
  която се явявя инфлексна точка и неутрална стойност. Всичко над 6 500 е с добра енергетика, и когато го консумирате, то ви дава енергия,
   а не ви взима (когато поемете нещо с ниска енергетика, организма ви ще трябва да му повиши енерегетиката, за да е адекватно за него).  
  Всичко под 6 500 е с бедна енергетика.

  И едно малко доуточнение: доколкото аз разбрах от постовете във форума не трябва да се стои с лице на СЕВЕР, когато се замерва.
  В посока СЕВЕР е ориентирана само скалата :

  Радиестезистът, трябва да е обърнат с лице на Запад или Юг, за да не му влияят негативните енергии, особено ако измерва човек.


  * SkalaBovis.wmf (94.06 KB - свалено 170 пъти.)
  Активен

  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Думите и тяхната употреба « 1 2 3 »
  Духовни учения
  chitta 35 3156 Последна<br />публикация Януари 06, 2012, 17:03:07
  от zigzagy77
  Кой в какво ! « 1 2 »
  Анкети
  Георги Ангелов 28 3158 Последна<br />публикация Октомври 12, 2011, 23:27:03
  от Sita
  С какво те отъждествявам :) « 1 2 3 »
  Снимки
  giti 33 3757 Последна<br />публикация Септември 13, 2010, 16:25:11
  от небесният ангел
  Какво са родителите и какво децата?
  За родителите
  Sunshine(sun) 14 2165 Последна<br />публикация Юли 29, 2012, 14:54:18
  от мушу
  Самокритика. Какво харесвам и какво не харесвам в себе си?
  Духовни връзки и взаимоотношения
  Do_It 6 1432 Последна<br />публикация Април 20, 2013, 23:15:03
  от elinikar

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright