Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Просъница  (Прочетена 2665 пъти)
Админ
Дидо
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1131


 • Град: Варна
 • dean.radnev
  WWW
  « -: Януари 25, 2010, 17:11:36 »

  Обръщали ли сте внимание, когато сутрин рано сте в просъница, или се събудите през нощта поради един или друг фактор  Згреших В този момент получаването на телепатична информация е осезаема и лесно за запомняне стига да и се обърне внимание.

  Ще се радвам ако се самонаблюдавате и споделите опита си тук 
  Активен

  delfin
  Гост
  « Отговор #1 -: Януари 25, 2010, 18:19:47 »

  В такъв момент се получават най-ясните послания, но в повечето случаи, ако не се запишат веднага след събуждането, бързо се забравят.
  Активен
  onzi
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 50


  WWW
  « Отговор #2 -: Януари 28, 2010, 03:24:50 »

  даааа, посланието от "съня" 
  помнете и прилагайте  е съвета ми  Плезещ се
  Активен

  мислете нестандартно,творете с размах и винаги следвайте интуицията си
  Еруин
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 417


 • Град: Варна
 • « Отговор #3 -: Януари 28, 2010, 03:58:35 »

   Да, обърнеш ли внимание се помни, но пропуснеш ли  Угрижен
  Открила съм, че при заспиване, докато се унасям изплува последното сънувано нещо, но понякога е трудно да се унесеш и когато попаднеш на информацията да се събудиш, за да я запаметиш.  (нещо като хронологията на скайп, отвориш ли прозореца на абонат, често ти дава последното писано нещо) Така понякога си спомням какво съм сънувала предната вечер.
  Което ме навежда на мисълта, че е нормално да се помни много добре в просъницата между два съня.
  Веднъж преживяваш нещо, после се разбуждаш и го регистрираш, после заспиваш и част от същото нещо отново бива преживяна. "Повторението е майка на знанието" уж.  Усмивчица

  Телепатичната информация според мен пак спада към света на сънищата, ако си в просъница, та тя би трябвало също да  се "регистрира" в паметта на сънищата.

  Говоря само от лични наблюдения + опит за вкарване на малко логика. Усмивчица И доколкото се познавам винаги има шанс да кажа някоя голяма глупост.  Ухилен Готин

  Активен

  I told you
  That we could fly
  'Cause we all have wings
  But some of us don't know why
  veselin61
  В. Маринов
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 43


 • Град: Валенсия - Испания
 • ЗДРАВЕЍТЕ !!!

  « Отговор #4 -: Юли 07, 2010, 02:53:32 »

  Здравеѝте!
  Не знам дали точно тук,но е интересно да споделя няколко неща, които ме впечатляват, и не мога да си отговоря. Дано вие разчепкате темата!
  Наѝ-впечатляващото е, че в последно време, може-би година, или повече, в минутите, приди да заспя, ЗАПОЧВАМ ЯСНО И ОТЧЕТЛИВО ДА ЧУВАМ ГЛАСОВЕ, или разговор между група хора- 2ма, 3ма, или цяла тълпа. Имам чувството, че съм на площада, или вървя по улицата и слушам как (какво) си говорят хората. НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК! (от 16 г. живея навън, в различни държави!). Правих опити да „взема участие“ и аз, та белким осъществя някакъв контакт с тях, и да си говорим (падам си контактна личност ), но... не става. Това, което само установих от експериментите си, е , че при наѝ-малкото движение, и се къса връзката автоматично. А иначе, толкова отчетливо ги чувам, че разбирам за какво става дума. И така , докато заспя. Даже вече ми е интерсно, и като си лягам, започвам да се настроѝвам за „среща“  Усмивчица, очаквам ги. И те не закъсняват. Посъветваѝте ме какво да направя, че да ме разберат, че искам да си говорим.
  Друго, което срещнах и в други постове, е , че много пъти си ПРИПОМНЯМ сънищата. Мислех, че е нормално, но споменаваѝки веднъж пред един приятел в Мадрид за тази ми способност, тоѝ се изненада : ама ти можеш и да си го спомниш!? Не ме впечатли особено, но като видях по-горе , че е нещо не нмого лесно, реших да го спомена и него. Как? Още в леглото,като се събудя, докато още се върти в главата ми, или (много пъти ми се е случвало), извинете ме, в тоалетната, докато прекарвам блажените минути. Сещам се, че съм сънувал нещо, което не ми дава покоѝ, но какво беше? Дразни ме като кръжаща муха. Тогава подпирам глава в/у дланите, затварям очи, съсредоточавам се,..... и си го припомням. Изведнъж, целият, или бавно, като на части, една по една.
  И друго нещо: колкото и да е наглед необичаѝно, не мога да си го обясня. Изминали са 28 год. от както съм бил воѝник. През това време никога не съм бил мобилизиран (запас). Последната ми среща със сънаборници е била може-би преди около 24-25 години, и то само с няколко човека. Какво ме впечатлява: пре целия този период може-би около 10на пъти, или повече, аз съм сънувал, КАТО ЗАСНЕТ НА ФИЛМОВА ЛЕНТА СЕРИАЛ! Точно!!! Само че от тези сериали, дето няма никаква поледователност. Същите „герои“, същата казарма, че и някои от офицерите. Едно уточнение. Бил съм първо в Шумен 6м., и после в Грудово, 1,5 г. Винаги съня беше в Грудово!!! И, в някои от сънищата деѝствието се развива тогава, 80-82 год., и в други- сега. Отиваме, започваме да се разпознаваме коѝ коѝ беше...
  Опитвах да си дам отговор с това, че сме били много време заедно, емоциите там, но нещо не се връзва. Не е само казармата в живота ми като емоционален период от време (и то само в Грудово- никога в Шумен).
  И последно, да не стана отекчителен. Бях дете- 5-10 годишен. Сънувам, че държа бонбон, коѝто се каня да изям. Но, в този момент се пробуждам, и усещам как пръстите, палеца и показалеца, рязко, със сила се затварят, т.е., до пробуждането те като чели са стискали нещо което е изхвръкнало в момента на пробуждането. Звучи като виц, знам, но не е. Уверявам ви!   
  Очаквам някои по-запознати да ми обяснят. Дано мога да ви разбера!
  Благодаря Ви!
  Активен

  Човекът
  слънцето в ръцете си ще носи
  и в чудна утрин светлокоса,
  ще викне от площадите зесмен:
   – От днес ще бъде
  вечен ден !!!
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #5 -: Юли 07, 2010, 09:23:06 »

  Аз в просъница, преди няколко дена, помня, че разлиствах някаква книга и четох много бързо... попивах информация от една страница за няколко секунди и обръщах Веселяк Веселяк Веселяк Веселяк Веселяк
  Активен
  Isis
  Немезида
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 226


 • Град: Едно малко вълшебно място...
 • Огън и вода...

  « Отговор #6 -: Юли 07, 2010, 13:26:35 »

  А аз забравям някои мои сънища след като се събудя, които знам, че са важни. После понякога получавам Дежа Ву и си спомням части от съня си, но много кратки. Видението се появява само за секунда,а накрая остава Дежа Ву.
  Активен

  My own Fear creates within me the Courage.
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #7 -: Юли 07, 2010, 13:30:38 »

  И аз нещо подобно: почти нищо не помня от съня, а с когато направя някое елементарно движение си спомням една откъслечна картина... най често като съм се отвила и се завивам, си спомням някаква част от съня Веселяк Веселяк Веселяк
  Активен
  Sirius_999
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 42


 • Град: ***
 • « Отговор #8 -: Август 05, 2011, 10:26:51 »

  Просъницата е много интересен момент в съня.Да, определено в такъв момент нещо в честотите на съзнанието се променя и се получава много точна информация.Някой път е като думи, нещо писано, визуализирано в ума, за да го схванеш.Има много моменти в сутрешните сънища улавяла съм ги.
  Активен
  Aldonza Dulcinea Lorenzo del Toboso
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 362


  AЗ ВЯРВАМ

  « Отговор #9 -: Август 05, 2011, 10:57:14 »

  Днеска точно като си отварях очите "чух" - земетресение....
  Активен

  There's no such thing as MYSELF since I am constantly changing. ME
  АСИ
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 115


 • Град: Stara Zagora
 • Красен Пътеков
  « Отговор #10 -: Август 05, 2011, 12:16:11 »

  и аз сутринта сънувах земетресения и вулкани
  Активен
  king kong
  Гост
  « Отговор #11 -: Август 05, 2011, 12:18:27 »

  и аз сутринта сънувах земетресения и вулкани

  ...Еми това е. Стягайте куфарите и да се качваме на Нибиру
  Активен
  Sobercho
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 96


  « Отговор #12 -: Септември 13, 2011, 17:21:28 »

  Аз пък сънувах Астрологичния знак на планетата Нептун...Някой може ли да ми каже какво означава.А и една сутрин някакъв глас ми каза нещо за времето мисля,че беше нещо от сорта "Края на втората половна на времето." !

  Моля някой да ми помогне с разбирането на тея 2 неща ?!
  Активен

  В Природата няма нищо абсолютно равно,но все пак има перфектна хармония !
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright