Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: "Новите деца" не живеят по правилата  (Прочетена 3201 пъти)
Админ
Дидо
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1131


 • Град: Варна
 • dean.radnev
  WWW
  « -: Януари 24, 2010, 23:48:25 »

  Психологията на "супердецата" все още не е изучена докрай. Забелязано е например, че те лошо възприемат училищната програма и се развиват по свой собствен начин. В Америка вече са открити няколко специални училища за деца Индиго.

  10-годишният Джон престанал да ходи на училище, заключил се в стаята си и сложил на вратата табела с думите "Омръзнаха ми". Оказало се, че имал предвид учителите си. След разследване се изяснило, че момчето има всички признаци на "индиговост" и с него започнали да се занимават индивидуално. Тогава всичко си дошло на мястото. Особеното на Джон е, че той може да предвиди събития от бъдещето на своето семейство. Например – операцията на очите на баба му. Или друг случай: веднъж когато неговите родители били заминали на ски в планината, той внезапно си представил баща си, който падал. В същия ден по телефона им съобщили, че по време на спускане, бащата паднал и си счупил крак.

  У децата Индиго практически липсват комплексите за непълноценност. Те са уверени в своята изключителност, а всичко, което се случва около тях – разните му там норми и правила – не ги вълнуват въобще! За децата Индиго всичко това е пълна глупост. Тяхното възприемане на света е като плуване "срещу течението". Външният маниер на поведение на децата Индиго може да бъде различен. Някои са прекалено активни и подвижни, други – тихи води. И не е задължително паранормалните им способности да се проявят в най-ранна възраст.

  Наташа Бекетова от Анапа проговорила на 120(!) езика, в това число на древните от типа на древнoперсийски, арабски, латински и пр. , когато била на 16 години! Случило се по време на урок по математика в училище. Учителката се развикала на Наталия, че преписва на контролното от приятелката си, след което момичето припаднало. Като се свестила, Наташа заговорила на староанглийски. Изпратили я при специалисти, които установили, че Наташа владее даже езици, които вече са считани за "мъртви" и са говорени от отдавна изчезнали племена. Московските учени от Института по изтокознание предположили, че припадъкът по някакъв фантастичен начин е пробудил в Наташа "пропамет". А самото момиче твърдяло, че в нея са се пробудили не просто езици, а нейните предишни 120 живота, парченца от които изплуват пред очите й, но тя не може напълно да възстанови цялата картина. Тя или си спомня себе си в първобитно племе, или като романтична японка, или като френски воин, убит в жестока военна схватка... Сега Наталия е на 24 г. Работи като продавачка.
  Активен

  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright