Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2 3 ... 10
 1 
 -: Юни 05, 2020, 16:15:50  
Започната от praiseyou - Последна публикация от Sine Wave Zero
Ако още някой подозира, че целта ми тук е да наранявам някого, то разбирам как да покажа, че това не е точно така. За да го постигна обаче ще се наложи малко да се отклоня от контекста на междуличностното напрежение тук, и да споделя едно кратко резюме на моя поглед върху една по-глобална картинка.

Странник малко по-рано спомена за извънредното положение, за изнежеността на човека в трудни ситуации, и т.н. с което смятам, че също е нацелил есенцията свързана с това, което ще представя, или по-скоро напомня, защото то едва ли ще е нещо ново:

Както знаем - извънредното положение по повод т.нар. Ковид-19 настъпи и отмина. То обаче остави следи след себе си - не тях искам да коментирам тук, а друго - това че населението в България е сред малкото в света, които са разединени дори в трудни времена, и чиито предстатели най-често нямат основни умения за разпознаване на протичащото. Хубавата новина е, че макар и бавно, тенденцията върви към обратното, което не бива да ни успокоява съвсем обаче.
Въобще ако погледнем на извънредното положение като на явление подлежащо на субективизъм, то от моята перспектива, извънредното положение в световен мащаб тръгна от август 2019 когато запалиха горите на планетата, и то в най-чудовищните дотогава размери. Както знаем, производството на кислород е основният двигател на имунната система, а и на живота във физическия му смисъл, а то бе намалено с унищожаването на толкова много дървета. Едни такива действия, последвани от разпространяване на вирус допълнително отслабващ човешкото здраве, сами по себе си създават впечатление за тенденциозен подход. И човек не би следвало да е потънал в конспиративни теории, за да разбира това. Нещо повече - ако преобладаващото население на планетата се състоеше от едни адекватни хора, то и ООН, и СЗО, и корпоративния бизнес (начело с Microsoft) щяха да настояват за радикални мерки и скоростна рехабилитация на природата, че да финансират тях вместо ваксините, чиято роля е да работят върху последствията от проблема, а не върху самия проблем.

Къде е обаче мястото на по-осъзнатите - "духовните", "сензитивните" или както да ги наречем хора, за чиито фокуси се очакваше да бъдат именно в глобалната картинка, а не в междуличностните сплетни? Дали междуличностните сплетни в случая не служат като супер-удобен повод за отклоняване на вниманието от глобалната картинка, колкото и важни за разрешаване да са те? Все уместни въпроси, които предпочитам отворени макар и да разбирам отговорите.

Съответно - отново ще бъда честен, макар и на някои да не им се вярва да съм такъв - съзнавайки че споменатите по-горе процеси изискват и човешки реакции за поправяне на последствията от тях - подчертавам - организирани човешки реакции,  то ако в този момент някои тук желаят да изчистваме бариерите помежду си - по-добре да побързат, защото нищо не подсказва кога може да е все тая кой индивид какви хубави или лоши дела е извършвал, както и кога може да е все тая кой индивид какви святи намерения е имал.

 2 
 -: Юни 05, 2020, 10:01:57  
Започната от praiseyou - Последна публикация от Sine Wave Zero
Опа хопа, ето ме отново тук 4.6.2020г.

Аз самият благодаря на Тодо защото заради неговата провокация, която въпреки, че целеше да ме уязви (поради незнанието му за някои случки) всъщност ми помогна да излекувам дългогодишната си неприязън към Ширинан, както и да премахна чувствата на меланхолия спрямо това ни виртуално общество. Към Тодо специално нямам отрицателно отношение, колкото и да се опитва да го провокира. Е ако е много настоятелен и за вбъдеще...

Власти
4.6.2020г.


Мой някогашен приятелю,
Благодаря ти за странния подарък, който получих за рождения си ден.
Доста други са се справяли по-добре от теб с подаръците, особено човекът(чието име отказваш да признаеш), който някога е създал идеята за индигота.ком, и по-късно в годините сбъдна едно мое желание за празнуването на 04.06.2011 - да съберем всички от форума, които познавам. Изключения бяха само онези, които не можеха да дойдат. Същият разбра поне, че хора като мен целят заедност, а не причиняване на уязвимост. До ден днешен аз не съм забравил това.

Като казах заедност - една от целите на провокациите бе даването на повода да си в заедност със самият себе си и да не се изгубиш като една наша познайница, която също беше срещу Дидо - Валерия, но която в гнева си срещу него си създаде много изкуствени врагове, и си търсеше съюзници срещу тях - отказалите да бъдат нейни такива винаги бяха поне малко подозирани от самата нея - да не би да са поклонници на мрака. В този смисъл - да - целта ми беше ти да излекуваш своята непрязън към Дидо. Впредвид присъждането ти на намерения като това да уязвявам - се двоумя дали тя е наистина постигната.

Разбирам, че впредвид посоката в която навярно си тръгнал, заедност между нас няма как да има, но ти напомням все пак отвреме навреме да се следиш - да не взема да се окажа прав за процесите, които долавям в теб.

 3 
 -: Юни 04, 2020, 23:53:52  
Започната от praiseyou - Последна публикация от praiseyou
Опа хопа, ето ме отново тук 4.6.2020г.
Каква прекрасна вечер!

Искам да кажа Странник, че лъжеш относно тази шарена личност от дзенкс форумът, както и за нашето отношение към нея. Твърдиш, че си й помагал, подкрепял а ние сме я отхвърляли, потъпквали и презирали. Но истината е, че ние все още сме приятели с нея, докато ти... не си! Няма да развивам темата за тази шарена личност при положение, че тя не може да изкаже мнение в случая. Но ти лъжеш, че ние не сме й били приятели и не сме й дали подкрепа.

Това за настойчивите интриганти ми се иска да го подмина, но няма как защото виждам кой ти е на прицела. Както в по-предното си мнение споделих - единственият човек който в онези времена остана до мен беше BadBlueEyes. Явно визираш нея. Този ти намек е меко казано недостоен дори за съжаление - през всичките тези години точно Тя ме възпираше да изкажа мнението си и истината за теб, както и защо така се случи с дзенкс форума.
Спираше ме заради искренната й вяра в приятелството ви, без да осъзнава че то е било една голяма, добре планирана измама... Също така ме възпираше и от съжаление към теб.
Определено е много меко казано недостойно да я нападаш - та Тя запази положителното си отношение към теб въпреки всичко което направи и въпреки ударите които ти й нанесе безжалостно - не един и два удара, а я нападна дори и в най-тежкият за нея момент. Много добре знаеш за какво говоря, но не смятам да го коментирам публично. Ако реши тя е достатъчно силна да се защити, не смятам да говоря от нейно име. Просто ми дойде в повече това твое падение...
Едва в последните дни осъзнах Истината в целият й блясък - разбрах, че BadBlueEyes(както и много други) също като мен е била жертва на заблуди и съжаление спрямо теб. За това не мога да й се сърдя по н икакъв начин. Всъщност аз самият сега изпитвам леко съжаление към мен - че толкова дълго време си мълчах и оставих и други хора да бъдат заблудени благодарение моето мълчание...

Това, че си срещнал Дидо на улицата случайно и сте се прегърнали, после той ти е дал да си модератор, при положение, че много добре знае, че си модератор в "нашият" форум е било или доста наивна постъпка от негова страна или добре пресметнато действие. Само искам да ти кажа, че ако имаше такова влияние спрямо дидо (Ширинан) Измамника, то аз се питам- защо не го използва по рано този си чар?
Защо когато видя, че нещата с това общество отиват в киреча, не отиде и не му каза "абе диду, шанаджия дребен, дай да се прегърнеме, да ме направиш модератор и да спасиме тоя форум."? Аз знам защо - защото това е лъжа.

Искам да се изкажа и относно стилът ти на писане който всъщност е ключът който отваря ключалката на маската ти...
Ключовите думи и реториката, които използваш и чрез който Ти винаги се изкарваш жертвата, то това е повтарящо се поведение във времето - винаги другите са виновни, а ти горкият страдаш. Всичките жени и мъже на които си "помогнал" всъщност са ти били близки от съжаление към теб.
След като са изиграли желаната от теб роля са били разкарвани без жал и оглед на щетите. Щети които са останали изцяло за тяхна сметка, лъжи които ще помнят дълбоко в себе си за цял живот.
Винаги на тези с които ще ги замениш, казваш, че бившите са те предали и ти си неоправданата жертва.
Защо става така?
Отговора е виден - защото ролята на вечната "жертва" както знаем от дебелите книги, от личен опит, че даже и от някои жълти вестници е характерна за енергийните(и не само) вампири, които възползвайки се от съжалението на тяхната (Истинската!) жертва всъщност се захранват. Когато се нахранят те са готови да разкарат (буквално и преносно) жертвата си.


Аз самият благодаря на Тодо защото заради неговата провокация, която въпреки, че целеше да ме уязви (поради незнанието му за някои случки) всъщност ми помогна да излекувам дългогодишната си неприязън към Ширинан, както и да премахна чувствата на меланхолия спрямо това ни виртуално общество. Към Тодо специално нямам отрицателно отношение, колкото и да се опитва да го провокира. Е ако е много настоятелен и за вбъдеще...

Първоначалният ми замисъл с който писах тук беше да обсъдим и препсуваме Ширинана, но аз самият вече не му се сърдя - както и Вие всички казахте той вече е бита карта. Едва ли ще изкара още дълго преди вътрешният му демон да му отхапе простата тиква.

Иначе Тодо предполагам когато каза, за човека благодарение на когото беше създаден форумът то говориш за 11WOLF11, който рязко изчезна някъде във времето. За съжаление не помня името му, както и изгубих контакта си с него. Едва ли има друг, защото точно той навремето организира първата среща на индиготата, на която само аз от тук коментиращите съм присъствал. Спомням си как на тази ни среща си казах "егати откачените хора, страшно много ми допадат!".

Това е последният ми постинг в тази платформа.
Казах всичко, което смятам че дължах като обяснение на всички Вас - събеседници, познати и приятели. Благодаря Ви за всичко - и за лошото, и за доброто!
"Днес ходих в една гора, където миналата година бях отсякъл старо дърво.
На неговото място - в пръстта до която вече достигат слънчевите лъчи сега растат красиви цветя."

Власти
4.6.2020г.

 4 
 -: Юни 03, 2020, 19:59:14  
Започната от praiseyou - Последна публикация от Sine Wave Zero
Oще - тактично не отбелязвам името на човека дал изначално идеята за създаването на тази среда, без който принос надали форумът indigota.com щеше да съществува, а ние всички тук е под въпрос как щяхме да се намерим в живота. Силно впечатление ми прави това, че името плюс конкретния принос на този човек не се отбелязва от никой в тази тема, но ми все още ми е интересно дали пък няма да се случи обратното.

 5 
 -: Юни 03, 2020, 16:00:24  
Започната от praiseyou - Последна публикация от Sine Wave Zero
Кражбата интелектуална собственост, често предполага нейното изкривяване нататък.
Например неща които са представени в дадена светлина от теб, а в друг момент ги чуя от Дидо, разликата в крайния продукт ще е голяма.
Вчерашният ми рекорд по слушане и гледане на негово видео бе 5 минути.
В този смисъл тези знания тук едва ли могат да се предадат така директно и резултатно от споменатия търговец, а и поставени в контекста на неговата идеология... манджа с грозде нали си виждал? Да не говорим, че дори не предаването, а само съхраняването на тези знания във вид на дигитална информация, е под сериозен въпрос, така както и самото достигане до нея - лежи само на Дидовата воля кой да има достъп до тук.

Затова към момента няма как да възприема за допустимо такава кражба, защото резултатът би бил не предаване, а омаскаряване на подобни знания. Така както са обезличени например народните ни ценности, традиции и то от хора мислещи и живеещи по евроатлантически модели. Ню Ейдж е една поамериканчена форма на предлагане на дълбоките знания за вътрешната вселена, и тази форма се прилага от такива като Ширинан. Всичко минавайки през този филтър губи стойността си, дори то да е дословно цитирано, защото дори цитираното пак се подбира според изобретателността на търговеца - в случая изобретателността е на ниско ниво. Подмяната на духовността води до подмяна на всичко в живота на българите. A тази подмяна се дължи основно на избирателното синтезиране на знания, убеждения, сентенции извадени от контекста в който са били споделяни някога и лишени от значението, което им е било придадено някога.

Живо ме вълнува всичко свързано с човешката воля в трудни времена като пандемии, природни и социални катаклизми и др. каквито навярно отново предстоят. Както и био-роботиката - това са всъщност най-истинските изпитания, степента на справяне с които показва какво сме научили от живота. Още - интересувам се също и от каляване на волята и физиката чрез похвати от родните ни традиции, например самоизлагане на природни стихии и като цяло - на по-трудни климатични условия, оптимизиране на вътрешното състояние чрез силата на изкуството. Но този сайт очевидно не е достигнал до равнището, на което такива неща могат да се разискват и споделят, било то и от личен опит, а шансът му за достигане до това равнище е равен на кръгла нула.

Фейсбук като всяка социална среда си има своето значение за периода си - средата е повече за бизнес-реклама отколкото за социалност, към днешни дни, но това не й пречи да бъде полезна за обмена на информация за важни събития от социален, екологичен, духовен, културен и прочие характер.

Форумите - впредвид че такива като Дриймленд, като БГМама още биват посещавани - също не мога да считам че са отживелица, макар и споменатите да са с малко по-различен профил. Бих казал, че подържането на една среда, независимо от формата - форум, сайт, група в социална мрежа, или духовен център зависи от изобретателността на главните действащи лица - най-вече на материално отговорните такива.

Най-важното за мен обаче е да съм сигурен как знам това, което знам, и да знам, че това което знам, го мога, и че знаенето и моженето ми е полезно за това което ми предстои в живота.

 6 
 -: Юни 03, 2020, 15:37:46  
Започната от praiseyou - Последна публикация от Странник
Не знам защо но неволно се сетих за Христос когато е казал: '' Който от вас е безгрешен, нека пръв хвърли камък по нея.''
Та и ние тук и сега.
Питам се кой е безгрешен от всички нас тук?
Едва ли има такъв.

Добри изобщо спрямо теб не е било изтърпяване...а  просто съм минал по твоя път и знаех къде и в какво се намираш.
И  трябваше  да си изживееш и надживееш всичко това... с вълненията и всичко останало.
И лека полека се случиха нещата и все още се случват.
Съчувствах ти тогава , съчувствам ви и сега.
Колкото зависи от мен бих се постарал да смекча ударите които понасяте поне с начините по които съм намерил за да се справя с тях.
С времето и така наречената интелектуална собственост ще спре да те вълнува. Ще виждаш нещата в друг ракурс
Всичко по реда си , всичко с времето си.
Но иначе те разбирам относно твоите импулси спрямо природата... това е твоя начин който ти е спуснат свише...
При мен външния необясним импулс е в друга съвсем технологична насока ...но крайния ефект ще е същия.
Чиста планета която си е нашия дом.
Само че често ще ви напомням за доста по важни насоки в които да влагате усилията си.
Предстоят усилни времена... работете над себе си и не губете времето си в напразни безмислени глупости.
Един прост пример от последните месеци.
Карантината, забраните наложиха социална изолация. Много хора ореваха ефира колко трудно и тежко им било от това.
То не бяха психолози, социолози... нагледах се и се наслушах на какво ли не. Голямо реване и жалване падна.
Изобщо не предполагах че хората са толкова изнежени и уязвими.
Какво да ви кажа ... за мен лично тази карантина изобщо не беше проблем.
Когато изляза на терасата и се загледам в небето съм навсякъде.
Едно невзрачно врабче или нагъл гларус да видя, ветрец да усетя и се нося с тях.
Никакви карантини и забрани не могат да ме затворят.
Могат да затворят тялото ми, но не и съзнанието ми.

Времето на форума като място за обмен на информация отмина.
Фейсбук е новото място. Но за мен лично фейсбук е напълно излишна суета.
Мен ме няма там и нямам намерение изобщо да се появявам на тази платформа.

В известен смисъл не ми липсват многобройните хейтъри които бяха тук.
Но още преди да затворят форума осъзнах че наистина интересните шарени хора спряха участията си тук.
Жалко е че се загубихме, жалко е че вече спряхме да споделяме кой какво е надживял и в какво се намира.

 7 
 -: Юни 03, 2020, 13:08:34  
Започната от praiseyou - Последна публикация от Sine Wave Zero
Руслан,

Под "имате какво още да учите" може би визираш моменти като този, че не приемам кражбите на интелектуална собственост, което и засега нямам желание да го променям, макар да имам желание да променям и други неща като умението да бъда на правилното място - с годините все по-често съм в призванието си на музикант, и не само - смятам че този свят има нужда от моето разбиране към съхраняването на природата, която е в основата. Да не забравяме, че дори Борисовата градина, която беше едно благоприятно място за нашите срещи беше такава не само заради нас, но и заради още божии творения били те от растителен, а и животински вид. Броденето, но и участието ми в благоденствието на тази част от света ни, е нещо приоритетно в моя живот, за което ще се радвам един ден ти също да ме разбереш.

Благодаря ти, че отчете онези времена, когато форумът все още съществуваше не просто като платформа, а като дух, като идея - помня добре имената на онези, които живяхме за развитието на каузата - събирането и взаимодействието между осъзнатите в България, информативността по отношение на процесите от новото за тогава време, разбирането за Любовта, разграничаването й с всичко, което се маскира на Любовта, което се побеждава с пряката връзка с Бог. А и да не забравим, че ти беше от малкото хора, които ми изтрайвахте ината по това време и ме търпяхте дори когато съм бил в ненужните битки, и давахте безрезервно това вътрешно знание което имате, и многото постъпки допринасящи за една значителна част от това, което съм днес Плезещ се

За Христина - беше в сила изказването, че "Ако близнак изглежда тъп, то той само се прави на такъв" - може би тя имаше нужда не толкова от помощ, или поне в моите очи, а да разбираме живота, който тогава тя водеше. Приемането, че може да си суров, но въпреки това пак да обичаш - при мен това също в голяма степен е налице, и беше интересно да видя част от себе си в един много различен от мен човек, така че да бъдем приятели. Имаше невероятно точна - не половинчата и цялостна преценка за много процеси и хора, които тогава бяхме край нея. Тя не беше единственият пример за архетипа, който току що описах - срещах още такива като нея, които бяха не по-малко интересни за мен.

Но защо въпреки всичко хубаво, днес на моменти също роптая спрямо някои неща като интелектуалните кражби на Дидо - това е защото ако той беше благодарен за всичко хубаво тук, той нямаше да го ограбва и нямаше да го използва като основа за придобиването на неговата известност, като линква към сайта с книгите си този сайт indigota.com - чиято първоначална идея изобщо не е била той да рекламира нещо. Като гони всички несъгласни с тази еднолична промяна. Което всъщност е една кардинална консумация на добро - не съм против парите в духовните практики, но не когато ги постигаш въз основа на онези, които са дали труд такъв какъвто ти не си дал. Той сам по себе си не организираше дори срещите във Варна качествено, каму ли тези в София - винаги е ставало чрез някой друг. Чрез Влади, чрез Митко Р., чрез мен, чрез Гити, чрез Ива, чрез Марто, чрез Галина - извинявам се ако съм пропуснал името на някой редовен организатор през годините. А Дидо? Веднъж дойде на такава среща и аз водех групата на място където да отседнем в Борисовата - защо го казвам - защото не би следвало аз едва запознатия с форума да поемам една такава инициатива, когато той е наблизо - админът следва да бъде и естествен лидер, и инициатор на такива процеси като организирането. Като стана въпрос за организиране, това което каза той е, че "Организацията на срещата ни е лоша". Бебе. Така беше той с всичко тук - нито кой знае какво съдържание е дал, нито кой знае колко е сплотявал хората, нито на кой знае какво е научил някого - дотук може би ще се постави въпроса "Какво ненормално има в това едни хора да правят неща по-добре от други?" То няма! Но от друга страна точно заради сравнително ниския си принос, не бе справедливо той - Дидо - да си служи с тази информационна база тук и да разполага с нея, даже забранявайки години наред на другите да разполагат с нея. Заслужавахме го съвсем различни хора, включително и ти в това число. Хора, които живяхме за тази кауза, и всичко тук да бъде полезно и гостоприемно!

С което си изказване, не визирам виновните и невиновните, а начинът по който третирам сторени неща според житейския си опит, както може би немалко хора тук един ден биха могли да го направят.
Moeто време тук всъщност е отминало отдавна, но всичко онова, което се пося в мен тук ... все още е живо.

 8 
 -: Юни 03, 2020, 05:13:42  
Започната от praiseyou - Последна публикация от Странник
Преди години ( може би 10 вече ) търсех себеподобни, искрица светлина, изобщо някой с когото можеш да размениш смислени слова.
И така попаднах тук. Запознах се с интересни хора. Срещнах шарени и противоречиви личности, уникални шедьоври на Създателя.
Имах също какво да разкажа и споделя... изстрадани истини и извървян път, но платената цена за това  изобщо не е за подценяване.
И така с такива нагласи започнах участие тук.
Можех ли да си мълча и само да '' купувам'' ?  Можех разбира се. Можех изобщо да не се обаждам и само да бъда зрител.
Кой ме би в главата да се намесвам в съдбите и живота на мнозина тук?  Сложен въпрос с многозначни отговори...
Толкова с ретроспекцията ...
Раднев затвори форума без да попита никого тук. Написа някакво обяснение и това беше.
Минаха години и както помните форума дори не беше достъпен.  Но '' случайно'' срещнах Раднев на улицата и така и така сме очи в очи го убедих да пусне форума отново.
Тогава той ме попита дали ще бъда модератор защото просто няма кой предвид , че всички се бяха отдръпнали от тук.
Честно изобщо не исках да се нагърбвам с тази неблагодарна отговорност, но нямаше как иначе да е достъпен форума в който сме оставили толкова много от себе си.
Разбира се Раднев не ми е поставял такива условия в разговора ни, но усещах че ако не приема, едва ли ще остави форума без надзор и контрол.
С Влади и Добри и много други тук се познаваме лично, много пъти сме били заедно. Били са мои гости в дома ми, били са ми домакини по срещите в София. Гостувал съм на Влади в неговия дом.
И с днешна дата какво?
Наричат ме предател. ОК, няма проблем... нека съм предател, наричайте ме както си искате, ваше право е.
За мен е важно и ще бъде важно и в бъдеще това което ви оставих в умовете и сърцата да е живо и да расте... и да не плащате цената за това.
За мен е важно да пораснете и да си вземете успешно всички изпити и един ден като се обърнете назад, в последните си мигове на този свят да можете да си кажате: '' Не живях напразно!''
 Меко казано и аз не понасям гурувщината във всичките и форми и ми е смешно как разни самозванци се самопровъзгласяват за такива.
Един Учител те учи как да пораснеш и станеш като него и дори да го надминеш. И се стреми когато научиш уроците си за зрелостния ти изпит да те откъсне от себе си и сърцето си, за да си вземеш изпита. За да растеш самостоятелен,неповторим и уникален , а не в сянката на друг като някакво бледо копие.
В един друг аспект застъпвам тезата - Нека всеки който пожелае да краде и разпространява навред мои мисли и изстрадани истини пък ако ще и да спечели облаги от това.
Защо ли?
Просто е... Странникът само минава от тук. Всички ние минаваме само временно през този свят и реалност.
Срещнах хора, раздавах и забравих за раздаденото... и продължих напред.
Там откъдето идва има още много...цял океан.
Океанът ли да ми се свиди ?
Нека краде, нека пише книги, да продава права като свои.
Не съм аз Този който съди,отсъжда и въздава.
Важното е повече хора да се осъзнаят и да си вземат изпитите... двойките на изпита водят до поправителни и така до обезумяване по цял живот. Цял изгубен в сън живот... удобно вцепенен в полубудно вегетативно състояние.
Погледнах видеото за 10 секунди с изключен звук... Раднев няма какво ново да ми каже.
Честно съжалих го... направо видимо се е състарил от последната ни среща. А е толкова по млад от мен.
Интриги и сплетни не ме вълнуват.
Не деля хората, защото всички що годе осъзнати и израстващи са рядкост днес.
Още преди години казвах че ножицата се отваря все повече и повече.
Е това днес вече осезателно се вижда дори и с просто око.
Специално на Влади обръщам внимание че е безпредметно да ми вменява каквото и да е спрямо Раднев или администрацията на този или дзенкс форума.
На практика Влади много добре знаеш, че отсъствах по 4-5 месеца от страната без достъп до интернет заради професията ми.
И по време на отсъствието ми се развиват някакви събития,сплетни и интриги за които нямам ни най малка представа, на всичкото отгоре именно поради отсъствието ми различни хора говореха по мой адрес какви ли не небивалици..и то една лъжа повтаряна много пъти накрая става истина.... пък после иди се обяснявай че нямаш сестра.
Истина е че толерирах в дзенкс форума една шарена личност която наистина си позволяваше безпрецедентно поведение.
Обаче истината е че тази личност ви предизвикваше, крещеше за вашето внимание и приятелство и търсеше  помощ от вас.
Но надделя доброто ви възпитание, останахте слепи за движещата причина за това поведение, а пък аз излязох виновен че я толерирах според вас и отново пак виновен че триех сол на същата тази личност да се спре с това си поведение. Два пъти виновен :-D
Влади ще ти припомня една изстрадана истина която съм споделял с вас.
Когато израстнеш и се промениш истински и изцяло, целия ти досегашен свят се сгромолясва. Приятелите изчезват, много ценни за теб неща мистериозно биват загубени. Тогава си просто съкрушен.
Предупреждавах ви за това, споделих ви че след това идва и новия твой свят , Вселената пренарежда всичко отново.
И не на последно място... бях отритнат и нежелан повече в твоя свят Влади. Не аз пожелах това. Доста настойчиви интриганти около теб развалиха нашето приятелство зад гърба ми докато отсъствах от страната.
Определено не стоя там където не съм добре дошъл.
И така като гледам и чета вашите мисли по горе... още уроци имате да научите.
Но какво да се прави?
Нека съм ви виновен...на теб Влади и всички на които съм им крив... дано пък на вас да ви олекне от това.
Дано някой друг поеме вашия товар, който трябва вие да изнесете.
Такъв е пътят на Душите.

 9 
 -: Юни 02, 2020, 18:53:19  
Започната от praiseyou - Последна публикация от еос
бббоже, тоест Ширинанйе...

 10 
 -: Юни 02, 2020, 18:15:55  
Започната от Eona Lightholder - Последна публикация от еос
@Дидо? Казвай си цената и да стискаме ръцете за тоя форум Веселяк

Сметни с #Калкулатора :

6 книги (според рекламата горе) х 17лв: 102лв.
Заредено камъче (средна цена, не всеки ще си купи): 5лв
Лична Консултация: 6.20 лв
Намаление за количество: -1.39лв

Крайна цена на сектант: 111.81 (почти божествено число!)

Според фейсбук : ~15 000 заблудени
Които могат да шернат и прочее, та в дългосрочен план около ‭1 677 150лв приходи, а форума остава актив.

Ти колко викаш, че даваше... ?Сметни нещо в наша полза, пък ти.
Той Дидо е над тея неща, ще предпочете символично да го предостъпи на избрания.

Страници:  [1] 2 3 ... 10

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright