Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Аурата  (Прочетена 4889 пъти)
Админ
Дидо
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1131


 • Град: Варна
 • dean.radnev
  WWW
  « -: Януари 24, 2010, 00:25:20 »

  Когато духовната батерия действа хармонично, моите токове пристигат непрекъснато. Но при промяна на настроението колебанията на аурата предизвикват променливост на вълната. Така постоянството на аурата довежда до хармония на връзката с Учителя.

  Всеки вижда астралното клише през цвета на своята аура. Колкото по-пълен е акордът на цветовете на аурата, толкова по-достоверно е изображението. У когото е развито чувството за дълг, той вижда преди всичко него. А, който има склонност към любовта, ще бъде притеглен към пределите на любовта и изпълнен с радост ще вижда преди всичко красотата.

  Нараняващите аурата на Учителя и свързаните с него хора сами причиняват пробойни на собствените си аури, но не поради отмъщение или наказание, а от възвратната искра. Даже и най-простата стопанка ще ви каже: „Не внасяйте кал вкъщи, защото ще се наложи сами да изметете боклука.“

  И незначителните, и важните събития удрят по аурата, като по струни на арфа. Нарастващата аура има своите преимущества — звучи многообразно, подобно Еолови крила. Тегобите на света звучат върху нея със своите симфонии. Не трябва да се смята, че човекът с озарена аура ще бъде непоклатим. Външната обвивка на всяка аура се вълнува като море.

  Символът на носещия бремето на света е човек, носещ на гърба си кълбо. Всички сложни усещания се усилват до болка. Получава се впечатление като между чука и наковалнята. Затова достигането на аура с цветовете на дъгата е толкова практично, тъй като тя съдържа в себе си възможност за асимилация на всичко съществуващо.

  Даже и най-добрите едноцветни аури трябва да гасят пожарите от самите себе си, черпейки от своя океан. В същото време аурата с цветовете на дъгата много лесно отразява и приема лъчите. Затова най-практичното действие е подвигът.

  Всяка едноцветна аура съдържа в себе си три вълни, отговарящи на трите главни естества — телесно, астрално и ментално. Виолетовият цвят на аурата поглъща всички чужди излъчвания без вреда, но семейството на всички алени цветове поразява като с нож външната обвивка на аурите. Но обогатяването на собствената аура не може да бъде постигнато отвън, а само отвътре, по пътя на самоусъвършенстването.

  От голямо значение за защитата е аурата да завършва с мрежа от жизнеспособни искри, която да обгражда цялото тяло. За тази цел дори виолетовите и сините аури трябва да имат рубинени искри наоколо си. Наличието само на необичайни за Земята тонове прави притежателя им твърде чувствителен към земните проявления.

  Тогава ширината на аурата може да нарасне, но ако психическата енергия не съответства на обема, може да се получи пробив в защитната мрежа, която се регулира чрез обикновеното съзнание и е подчинена на волята.

  Ако аурата е физическо явление, то тя би трябвало да може да бъде повлияна и с физически средства. Както е възможно да бъде увредена аурата с външни средства, така биха могли да бъдат създадени подходящи условия и за нейното възстановяване, но такива изкуствени условия и стимули са непригодни за еволюцията. Както организмът трябва да расте от само себе си, така и аурата трябва да расте и се обогатява само отвътре.

  Не само едноцветното излъчване на аурата е хармонично, но е възможно виолетовата аура да се комбинира и със зелено и розовата може да притежава син оттенък. В тези допълнения се съдържат токове с особено напрежение. Затова е желателно да се комбинират цветовете като залог за бъдещи цветове на дъгата.

  В това отношение възможните комбинации са дотолкова разнообразни, че е невъзможно да бъдат предадени с бедната цветова гама на Земята. По същия начин е невъзможно да се вмести в земната звукова гама симфонията на сферите. Например вашият лилав и виолетов цвят нямат нищо общо с небесния пурпур.

  Почти винаги срещата със стара аура от предишните въплъщения уморява. Най-вече когато кармата довежда не особено приятни спътници. Но когато такава среща привърши, настъпва облекчение, сякаш е върнато чуждо имущество. Не по-малко от половината от всички земни срещи произтичат от предишни въплъщения. Представете си как коркови фигурки се привличат под въздействието на силно електричество.

  Не всеки може да види аурата си по желание, защото законът на психическата енергия, освен от желанието, се нуждае и от множество други условия. Тези условия не възникват мигновено, а трябва да се натрупат при наличието на висши въздействия. Но и за висшите въздействия пътят не е лесен, защото те получават достъп само при открити врата.

  Всяко избягване на общуването с огнищата на най-фините енергии затваря вратата. По тази причина трябва да стане ясно в какво се състои плодотворното общуване. То зависи не само от напора на устрема, но и от грижливото отношение към обкръжаващите условия.

  Понякога временното мълчание представлява най-доброто средство за натрупване. Когато съзнанието е на степента на чувствознанието, лесно е да се разбере кое действие отговаря на необходимостта.

  От съставките на аурата особено трудно могат да се видят наситеният зелен и благородният рубинов цвят. Изумрудът и рубинът са две противоположности. Първият представлява израз на синтез, вторият — на самоотвержеността на подвига. Както синтезът и подвигът рядко могат да се съчетаят в една личност, така изумрудът и рубинът рядко могат да се срещнат на едно място в чист вид. Единствено в размазани цветове те могат да се съчетаят едновременно. Изумрудът е по-близко до чашата, а рубинът — до окото на Брахма.

  Аурата на лишения от духовни устои човек е обкръжена с крива линия, а не с правилния кръг на духовността и създава, както и болната аура, съответното пространствено насищане. Тези аури упражняват двояко въздействие върху обкръжаващите. В тъждествени аури те предизвикват засилване на отрицателния потенциал, докато в противоположните аури предизвикват удвоен стремеж да се поразява тъмнината и да се служи на Благото. Но тези болни аури се подхранват от еманациите на своите противоположности. Затова за болната аура е толкова важно да усети своята защитна броня.

  Възторжената, самоотвержена мисъл изменя физически аурата. Даже предизвиква раменно лъчение. Това е една от големите тайни на света.

  Когато бъде постигнато заснемане на аурата, ще може да се види едно забележително явление — аурата при пълен покой ще съответства на аурата при най-големия стрес. Но затова пък вълните на срединните въздействия ще напомнят на облак прах, получен при тръскане на прашен чувал.

  Затова толкова ви предпазвам от дребнавите конфликти и раздори. Можете да си представите сивите петна на раздорите, които като завеса закриват светлите възможности.

  Аурата на страха не само се колебае, но тя се свива, сякаш се смалява и лишена от вибрации увисва като табелка на врата на осъден.

  Всяко увреждане на аурата се отразява в голяма стелен на защитната и функция. И най-малкият пробив предизвиква значителна деформация на целия й строеж. Сънливостта, забелязвана при поражения на аурата, се дължи на едностранно усилено отдаване на енергия, насочена срещу външните излъчвания. През времето на такова възстановяване организмът и особено сърдечната дейност са силно угнетени.

  Опитно е доказано, че нарушаването на излъчването се отразява именно на сърцето. Хората трудно възприемат съвета да наблюдават своите излъчвания, макар че и преди да бъдат фотографирани науката е знаела за съществуването на такива излъчвания от всеки предмет. Трябва да сме наясно с човешката конституция и да знаем, че всяко стълкновение донася вреда преди всичко на астралното тяло.

  При това може да се установи, че организмите, сработили се след продължително общуване, ще се нараняват в много по-силна степен, като това навреждане засяга и намиращите се около тях други близки. Това налага още по-сериозно да се предпазваме от всякакви стълкновения. Можете да си подставите как тъмната рат се насочва към всеки пролом в аурата.

  Много страшно е да се подхранват такива насекоми от вътрешните слоеве на аурата. Само здравата заградителна мрежа препятства нападенията на тъмните сили. Овен това всеки пролом в аурата грози и от обсебване.

  Има вещества, които дават възможност да се видят отделните елементи от аурата, но такова механично въздействие е нежелателно. Осъзнаването на излъчванията трябва да се придобие по естествен път. При това много по-правилно е да се усещат качествата на аурата, вместо да се основаваме на зрителните възприятия.

  На практика много от оттенъците не са чисти и това смесване пречи на правилните зрителни възприятия. Например понякога синята аура може да бъде подложена на нежелателно жълто излъчване, което създава усещането за зелена светлина, но такова съчетание няма нищо общо с чисто зеления синтез. Същото може да се случи и с виолетовия, при наличието едновременно и на ален цвят. Така сама по себе си видимостта има малко значение.

  Трябва сърдечно да се усети същността на ставащото. Случва се понякога поради заболяване излъчването да потъмнее, но . огненото съзнание ще разбере, че природата на излъчването не е лоша, а се е променила временно от случайното въздействие на болестта. Възможно е излъчването да бъде променено от странично влияние, както става при обсебване, но и тогава огненото съзнание ще разграничи истинската причина.

  Едно от зрително най-прекрасните огнени действия е сближаването и раздалечаването на аурите. То наподобява по красота северното сияние и в него се отразяват множество психологически въздействия. Може да се наблюдава колко предпазливо се доближават излъчванията: заградителната мрежа трепти и искри, преди да зазвучи съгласувано или да се помрачи.

  По този начин в пространството около човека е скрит един пълнокръвен и цялостен свят на магнетизъм и химизъм. Когато хората започнат да фотографират аурите на филмова лента, ще може да се наблюдава играта на светлините и движенията, но за това ще бъде необходимо голямо търпение и множество предварителни условия, по-голямата част от които са вътрешни и незрими.

  Съставът на аурата е много сложен. В нея влизат психически и физически еманации. Всеки порив или мисъл се отразява в нея. Всеки стремеж дава своята явна проява. Но при изучаването трябва много тънко да се разграничат излъчванията, съответстващи на двата надземни свята. Едни от лъчите произлизат от центровете на тънкото тяло, докато други се дължат на творчеството на духа. Особено важно е да се разграничават тези излъчвания при заболявания, тъй като при определени комбинации може да се съедини личният магнетизъм с магнетизма на стихиите на земята.

  Аурата притежава магнетично притегляне, което се изменя в зависимост от характера на възникващите напрежения. Съзнанието възпламенява мощта на аурата. Когато съзнанието е наситено с висши стремежи, когато е насочено към висше творчество, магнетизмът на аурата нараства хилядократно.

  Когато духът е устремен към Висшия Източник, магнетизмът на аурата се разгръща в пълната си мощ. Всеки огнен порив дава особено мощно притегляне на аурата и тогава посланията на духа се разпространяват на големи разстояния, притегляйки се от сродните аури. Така по пътя към Огнения свят трябва да се усилва собственото магнитно притегляне.

  Когато настане времето да се заснемат аурите, мнозина ще се опитат да подменят обичайните си мисли с нещо привидно прекрасно. Дребните хитреци ще се опитат да прикрият своята същност, но филмът ще се окаже по-прозорлив. Ще бъде отбелязано забележително явление, когато притворната мисъл само ще влоши качеството на снимката, сякаш ще я опръска с тъмни точки. Но искрената и присъща на човека добра мисъл ще даде ясно изображение. Така новата хитрост на лицемерите няма да се удаде.

  Възможно е при развити в духовно отношение хора да се види особена светлинна диадема над главата. Такова явление е много рядко и означава изкристализиране на духовността. Самата аура сякаш се завива като пръстен. Така древната идея за короната като особено отличие е имала дълбоко значение.

  Хората знаят, че всеки вижда предметите в своето осветление. Вече има обяснение на различията в строежа на очите, но никой не придава значение на обстоятелството, че хората гледат през своята аура. Всеки има около себе си своя цвят и гледа през него.

  Кажете на лекарите тази истина и те ще ви се смеят, защото цветът на аурата е невидим и в очните болести не се споменава. Самото излъчване зависи от състоянието на сърцето, което като показател е много съществено. Възможно е да се подправи звученето на гласа, но излъчването от сърцето ще бъде непресторено.

  Качествата на аурата се определят не само по нейната величина, но и според вътрешното напрежение. Така напрегнатата аура е същевременно най-добрият щит против външни въздействия, и притежава мощно въздействие върху намиращите се в съседство. Понякога излъчванията могат да бъдат добри по цвят, но недостатъчни по напрежение. Всяко общуване с Висшия свят, когато отпада егоизмът и се разгаря самоотвержеността, ще предизвика усилване на излъчванията.

  Малцина осъзнават съществуването на мислени нападения и възможността да бъдат отразени тези нападения от аурата. Обикновено хората приписват тези явления на случайни физически фактори, но развитото съзнание дори и по време на сън ще разграничи истинската причина. Съзнанието е сигурен щит. Аурата и съзнанието образуват защитна броня.

  "Учението на Шамбала"
  Маха Чохан
  Активен

  delfin
  Гост
  « Отговор #1 -: Януари 31, 2010, 18:29:59 »

  СИЯЙНОТО ТЯЛО


  Учени откриват, че човешкото тяло излъчва светлина


  Когато се замислим за светещи организми, наум ни идват само няколко примера. По-известните примери за биолуминисцентни създания включват светулката и светещата медуза, но неотдавна учените откриха, че човешкото тяло също излъчва светлина.

  Чрез съвместните усилия на учени от института по технологии Тохоку и университета Киото в Япония, изследователите са установили, че в действителност хората са биолуминисцентни организми – до известна степен.

  Разбира се, светлината, излъчвана от хората, не е много ярка. Всъщност сиянието, което тялото ни излъчва, е хиляда пъти по-слабо от това, което очите ни могат да доловят. Учените обаче са открили, че това бледо сияние може да бъде уловено от свръхчувствително оборудване, известно като криогенна камера със сдвоен заряд (CCD камера).


  Заснемането

  За да уловят тази слаба светлина, излъчвана от човешкото тяло, учените първо трябвало да охладят CCD камерата до минус 184 градуса по Фаренхайт и да фотографират обекта в пълен мрак. Било установено, че тази светлина е съизмерима със светлината от един фотон.

  В тъмна стая петима мъже на възраст около двадесет години застанали голи от кръста нагоре пред камерата и били фотографирани в продължение на двадесет минути на всеки три часа от 10 ч. сутринта до 10 ч. вечерта.

  Изследователите успели да уловят светлинно излъчване от тези субекти с дължина на вълните между 500 и 700 nm, които човешките очи определят като зелено и червено в цветовия спектър.

  Всяко едно сияние, колкото и слабо да е, отразява една интересна характеристика в даден организъм. Но хората може и да не са толкова специални в това отношение. Изследователите обясняват, че тази биолуминисцентност практически присъства при всички живи организми.

  При все това, друго изследване, извършено в Международния институт по биофизика в Германия установява, че светлинното излъчване се увеличава при медитиращи субекти. Наблюдавайки биохимичните промени след период на медитация, изследователите открили, че практиката всъщност повишава излъчването на фотони при хората.


  Сияещи лица

  Това изключително слабо излъчване няма някаква значима връзка с температурата. Вместо това, то е по-силно свързано със серия сложни химични енергийни реакции в метаболичния процес, които трансферират енергията към флуорофорите – молекулни компоненти, отговорни за флуоресценцията.

  В зависимост от броя на флуорофорите и тяхната среда, флуоресценцията се различава по интензитет и дължина на вълната. Ето защо изследователите наблюдавали по-силно излъчване от лицето, отколкото от тялото.  Когато става дума за цялостно излагане на слънчева светлина, лицето получава най-много от нея и по него се намират по-голям брой флуорофори, отколкото по кожата на останалата част от тялото.

  Учените установили също така, че тези излъчвания на светлина варират през деня, като най-слабото сияние се появява в 10ч. сутринта, а най-силното – в 16ч. Според тях това вероятно е свързано с циркадения ритъм на човешкото тяло – нашият биохимичен вътрешен часовник, отговорен за регулирането на множество физиологични процеси в тялото.

  Според изследователя Хитоши Окамура, циркаден биолог от университета Киото, това откритие предполага, че светлинните излъчвания биха могли да помогнат за установяването на определени медицински състояния.


  Превод: Цвета Петкова
  Активен
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #2 -: Юли 19, 2010, 23:33:54 »

  Имам въпрос: Нали има мнение, че абсолютно всичко е живо... Щом хората, животните и растенията имат аура, водата и въздухът, примерно, имат ли? А камъните? ... би трябвало да имат, ама има ли някой, който да вижда... например аурата на въздуха... звучи някак странно и се колебая, за това питам?
  Активен
  Веселин
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 228


 • Град: Пловдив
 • « Отговор #3 -: Юли 20, 2010, 11:32:29 »

  За въздуха не знам, но и предметите имат аура, особено металните (поне при тях се вижда по-силно). Но мисля, че всичко би трябвало да си има своя аура, все пак всички сме част от една Енергия. Усмивчица
  Активен
  izida
  Гост
  « Отговор #4 -: Юли 20, 2010, 11:51:27 »

  Имам въпрос: Нали има мнение, че абсолютно всичко е живо... Щом хората, животните и растенията имат аура, водата и въздухът, примерно, имат ли? А камъните? ... би трябвало да имат, ама има ли някой, който да вижда... например аурата на въздуха... звучи някак странно и се колебая, за това питам?
  Повечето неща които съм наблюдавала имат аура, камъните особено силна, ей сега видях и на чантата си даже, хаха. Цветовете се сливат, предполагам от предметите вътре.

  П.П.
  Teleca: Влизам ти в положението, знаеш ;]
  « Последна редакция: Юли 20, 2010, 16:19:09 от Teleca » Активен
  Kery
  Гост
  « Отговор #5 -: Юли 20, 2010, 12:15:30 »

  Металните предмети са магнити, макар повечето от тях, като желязото, например, да са феромагнити. При поставянето им в магнитна среда те увеличават своята индукция, а те реално постоянно са под вличние на земното магнитно поле. Всичко, което предава някакви импулси би трябвало да има аура, т.е. магнитно поле Усмивчица
  Но нека не забравяме обратния ефект - магнитното поле предизвиква електрическо, но дали всичко е проводник - не, поне не достатъчно, за да бъде отчетено Усмивчица Реално безкрайно голямо съпротивление не съществува на Земята...но при някои предмети то е много голямо. Когато дърветата са живи в тях постоянно циркулират течности, което ги прави по-проводими от изсъхналите дървета, ето защо "мъртвата материя" (грубо казано) почти няма поле.
  За да има едно тяло аура, то то трябва да бъде електро проводимо...но камъните, например могат да имат топлинно поле...следователно пак е енергия, която може да бъде преобразувана...тъй като при разлика в температурите възниква електрически ток...който води до магнитно поле...но тук вече говорим за изключително ниски стойности Усмивчица Най-вероятно има още доста подобни като тези връзки, които да допринесат за връзка с енергиино излъчване...като например поглъщането на вълна с определна дължина и отразяването на всичко останало...това пак е енергия, макар отразена...Всичко е така добре свързано, просто ние не го разбираме...всичко е едно цяло Усмивчица

  Всичко е възможно и обяснимо, просто незнаем всички отговори

  Активен
  Веселин
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 228


 • Град: Пловдив
 • « Отговор #6 -: Юли 20, 2010, 12:20:50 »

  Ха! Благодаря много за разяснението!
  Активен
  Ich
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1644

 • Град: различни планетки
 • Michail Kolev
  « Отговор #7 -: Юли 20, 2010, 12:44:10 »

  Металните предмети са магнити, макар повечето от тях, като желязото, например, да са феромагнити. При поставянето им в магнитна среда те увеличават своята индукция, а те реално постоянно са под вличние на земното магнитно поле. Всичко, което предава някакви импулси би трябвало да има аура, т.е. магнитно поле Усмивчица
  Но нека не забравяме обратния ефект - магнитното поле предизвиква електрическо, но дали всичко е проводник - не, поне не достатъчно, за да бъде отчетено Усмивчица Реално безкрайно голямо съпротивление не съществува на Земята...но при някои предмети то е много голямо. Когато дърветата са живи в тях постоянно циркулират течности, което ги прави по-проводими от изсъхналите дървета, ето защо "мъртвата материя" (грубо казано) почти няма поле.

  Защо мислиш, че аурата това е магнитно или електрическо поле?
  Активен
  Kery
  Гост
  « Отговор #8 -: Юли 20, 2010, 13:18:14 »

  Ааа, не не точно магнитно поле. Исках да кажа, че всички полета са свързани. Всяка енергия има свое поле, което са свързано с друго и може да предизвика трето - колкото повече процеси, толкова повече полета. Аурата е нещо като резултантното поле, поне според мен. Не държа някой да ми подкрепя мнението и моля ви не го приемайте за вярно Усмивчица Просто в човешкото тяло повечето импулси са електрически. Повечето учени така го обяняват - като електромагнитно поле и аз до голяма степен ги подкрепям, защото всяко едно чувство или мисъл са енергиен импулс, който създава своето магнитно поле, НО не мисля, че е само това. Всички процеси са свързани, следователно едно поле не може да съществува чисто в една форма. Преди са мислели, че електрическото и магнитното поле са отделни неща, после Максуел е доказал, че те всъщност са едно цяло. Каквато и да е била енергия, води до отделяне на топлина и светлина, но не всяка светлина е видима за човешкото око, нали така Усмивчица Това е нещо като спорът дали светлината е поток от частици или е вълна и накрая изказват теории, че е и двете Усмивчица Всичко е много навързано и може да се обясни "научно" като уравнение, но специално за аурата, то ще бъде доста сложно и специфично. Всяко едно поле, може да се нарече аура, не е само човешката, но тя може би е най-сложна, тъй като там съществуват доста процеси Усмивчица
  Не се съгласявайте с мен, но и моля, не се заяждайте Усмивчица
  Никола Тесла е първият, който прави заснемане на аура Усмивчица

  П.П. Ето малко статийки:
  http://selenabg.com/index.php/2008-07-29-08-07-24/41-2008-07-27-20-29-45/1002.html
  http://nel-anel.blogspot.com/2009/03/blog-post_6067.html
  http://galacreativeconsulting.com/statii/157-aurata-na-choveka-kakvo-predstavlyava-tya
  http://www.aura-astro.hit.bg/04health.htm
  http://sitekreator.bg/astro/aura.html

  За ефектът на Кирлиан:
  http://www.zdraveto.eu/catalog/folder_01/1_02.htm
  http://en.wikipedia.org/wiki/Kirlian_photography
  http://www.medicalbiophysics.dir.bg/bg/kirlian_effect.html

  « Последна редакция: Юли 20, 2010, 13:38:41 от Kery » Активен
  небесният ангел
  Гост
  « Отговор #9 -: Юли 20, 2010, 13:59:34 »

  Нещо малко в страни от темата-понеже по нагоре се заговори за електричество,на колко от вас им се е случвало да ги "хване ток" при допир с други хора-на мен ми се случва твърде често-и ако приемем да речем че тялото се наелектризирва по някакъв начин то от къде се наелектризирва-айде за косата е асно ама за пръстите на ръцете не?Извинете ме ако се отклонявам от темата моля поста ми да бъде преместен вправилна  тема!
  Активен
  Kery
  Гост
  « Отговор #10 -: Юли 20, 2010, 14:22:59 »

  Това е статично електричество. Това "удряне" е пренос, освобождаване на заряд. Процесът е свързан с отделяне на светлина. Мълнията е на същия принцип. Това, че на теб ти се случва често, може просто да е заради тъканите, които носиш, при търкане на определени повърхности. Това е много слабо, въпреки, че се стряскаме от пукването и потреперването Усмивчица
  Дано друг ток да не те хваща Усмивчица
  Активен
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #11 -: Юли 21, 2010, 15:23:53 »

  Благодаря ви!
  Активен
  Kery
  Гост
  « Отговор #12 -: Юли 23, 2010, 18:41:52 »

  попаднах на едно клипче, в което обясняват научно нещата за аурата....от оптична гледна точка...не е много добро, ама става
  http://www.youtube.com/watch?v=e_XabuNT_xE&feature=related
  Активен
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #13 -: Юли 23, 2010, 20:59:35 »

  Вече съм убедена, че водата има аура Усмивчица
  Активен
  izida
  Гост
  « Отговор #14 -: Юли 23, 2010, 21:14:54 »

  Имам въпрос: Нали има мнение, че абсолютно всичко е живо... Щом хората, животните и растенията имат аура, водата и въздухът, примерно, имат ли? А камъните? ... би трябвало да имат, ама има ли някой, който да вижда... например аурата на въздуха... звучи някак странно и се колебая, за това питам?
  Повечето неща които съм наблюдавала имат аура, камъните особено силна, ей сега видях и на чантата си даже, хаха. Цветовете се сливат, предполагам от предметите вътре.

  П.П.
  Teleca: Влизам ти в положението, знаеш ;]

  Ей, Телче, Благодаря, знаех си че ще ме разбереш правилно Намигване

  Активен
  Страници:  [1] 2   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Индиго аурата
  Децата индиго
  giti 2 5674 Последна<br />публикация Септември 30, 2009, 19:41:56
  от giti
  Едно дете индиго за аурата и още нещо
  Децата индиго
  delfin 11 4502 Последна<br />публикация Септември 20, 2009, 09:32:46
  от Инил
  Самолечение чрез Аурата
  Енергийни учения
  Админ 1 4657 Последна<br />публикация Януари 28, 2010, 22:43:06
  от Админ
  Как да се научим да виждаме аурата « 1 2 3 4 »
  Духовни учения
  Evolution 56 13890 Последна<br />публикация Август 14, 2013, 18:28:52
  от Kissing You Good Night
  Цветове на аурата « 1 2 »
  Езотерика
  Турист 22 5459 Последна<br />публикация Октомври 13, 2011, 14:12:07
  от Eona Lightholder

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright