Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2 3 4   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Защо никой не може да ме омагьоса?!  (Прочетена 4447 пъти)
giti
Гост
« -: Януари 15, 2010, 21:34:59 »

Напоследък ми прави впечатление как страхът от магия е завладял масово хората. Ще споделя тук, моето мнение по въпроса, но преди това искам да обърна внимание на две думички, чийто смисъл е меко казано изкривен и преувеличен.

МАГ- Маг или магьосник, това буквално значи ЗНАЕЩ.  Маг е този, който познава Вселената и нейното миниатюрно копие Земята и още по-миниатюрното- човека. Маг е този, който познава силите на енергията и най-вече тази на мисълта. Маг е този, който умее да  борави с енергията на мислите и така да създава материална реалност.

ВЕЩ- вещ или вещица е често използваният синоним, като заместител на мага. Според мен обаче, вещ стои малко по-долу от мага. Ще обясня. Вещ означава също знаещ, а може и да се тълкува, като можещ, но... Вещ, би следвало да се използва масово за всеки, който е добър в дадена област. Най-обичам сравнението с математичката Веселяк Например, ние в училище имахме една толкова добра вещица по математика, че всички обичахме математиката. Учителката ни беше много добра в своята област като математик, но и като учител...
« Последна редакция: Януари 15, 2010, 23:48:16 от Giti » Активен
giti
Гост
« Отговор #1 -: Януари 15, 2010, 21:47:48 »

И така.. моята теория относно магиите..
Магията е насочена енергия- мисловна енергия. Магьосника, често използва предмети, които имат 2цели...
цел 1 е за концентрация на Мага
цел 2 е за да се зареди даденият предмет с енерго-мисълта, да принесе посланието към онагьосания и да накара мисловната му дейност да започне трескава работа. Обикновенно страхът помага...

Цялата магия обаче е в думите, заклинанията, които дават по-голяма сила на мисълта. Но най-голямата сила на една магия е в силата на мислите на омагьосания и в това до колко той самият е вещ по въпроса с магиите. Колкото по-малко знае, съответо, толкова повече се страхува и вероятноста да стане магията е в пъти по-голяма. Замислете се защо магьосника оставя използваните предмети в дома на омагьосания или мястото където прекарва по-голямата си част от деня!

 Съществува само един вид магия и това е АВТОМАГИЯТА. Разбирасе и тя се дели на 2 вида.
Вид 1 е тази автомагия, която са ни помогнали да си направим
А вид 2 е тази автомагия, която ние сами си правим
За да се изчисти вид 1 автомагия, не ние е нужно нищо др., освен молитва и прошка. Прощаваш на този, който ти е направил магията и се помолваш за Светлина и за двама ви!
Вид 2 вече е много сложно. Когато човек сам си се омагьоса в някакви деструивни мисли, никой не може да му помогне, докато той сам не осъзнае Истината и не пожелае да се окъпе в Светлина.
« Последна редакция: Януари 15, 2010, 21:50:42 от Giti » Активен
Еlsha
Диди
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 523


« Отговор #2 -: Януари 15, 2010, 22:24:40 »

Предмета е помощно средство.
Магията е самата мисъл, намерение.
Когато някой насочва мисълта си, човека усеща тази мисъл по един или друг начин.
В ежедневието си усещаме, много негативни енергии и ги изолираме, понеже сме свикнали с тях и знаем, че ако се поддадем ще се чувстваме неконфортно.(по цял ден общуваме с хора, ходим на кафета, градски транспорт и тнт.)
На ден изолираме поне по 100 човека.
Хората забравят или не се замислят за този факт и мислят, че един човек, може да им повлияе на живота ей така с щракане на пръсти.
Не се замислят, че насочената мисъл е като да усетиш хората в градският транспорт и от тях зависи дали дали да се повлияят или да се изолират.

Другото което е, че хората мислят за магии, понеже хората обичат да търсят други виновници за несполуките им. Хората си внушават или им се внушава от друг и сами си го причиняват.

Аз наскоро разбрах, че ми е направена магия, когато съм била на 19 год. с цел да ме разделят с годеника ми. Хем разбрах, че ми е направена магия(за което не знаех), хем разбрах и че съм имала годеник(и това не го знаех) Ухилен
Активен

Карма - КаРаМа - движение, живот, анализиране. Усмивчица
giti
Гост
« Отговор #3 -: Януари 15, 2010, 22:35:16 »

А да, оправданието, бях го забравила  Плезещ се
Мерси, че допълни теорията ми Елша!

Ще се радвам да прочета и други мнения.
Активен
mariqnhinkov
Гост
« Отговор #4 -: Януари 15, 2010, 23:05:06 »

Магията е наука и изкуство за предизвикване на изменения в съответствие с волята !

За да стане човек добър маг, е нужно много повече от сляпо изпълнения на всичко, което ни е завещано от поколенията. Базспорно то е най съществената част в делото, но е нужно много повече от това. Нещо , което е трудно за определяне и охарактеризиране с думи, нещо, което човек сам трябва да почувства и открие у себе си и околните.
Дали човек вярва или не в магията и магическото изкуство, въобще не е съществено, просто, защото магията е реалност, тя съществува и не е свръхестественна и колкото по бързо го проумеем всички, толкова по добре за нашето духовно развитие и оцеляване, защото най същественният принцип на магията е космическото равновесие.
Не съм склонен много и на примитивното деление на магията на бяла, черна и сива, въпреки , че я деля на тези три категории, защото така е по разбираема за съвременниците ни, но магията е една единственна и всичко зависи от това, по какъв начин и с каква насоченост, мисли, воля, чувства и желания човек използва тези знания.
Добре е да запомним още в началото - силите, от които се ползва магът, са от същият вид и характер, както и всички други сили в природата и се подчиняват на същите (известни и все още неизвестни) закони!
Тяхната особенност се състои в това, че те произхождат от преобразуването на психическите сили на живата среда и запазват следите на своя психически произход в някои от многобройните признаци на разумност.
Зная, че невежите и по слабо образовани хора, а също така и фанатично настроените, ще видят в тези сили дяволска намеса, но съм длъжен , да ви напомня , че това са сили на природата и космоса, които са сътворени от Бог и имат Божествен произход и Божествени закони, за които все още не знаем всичко и едва ли скоро ще разберем това, може би след огромен период от време, но това е друга тема.
Далеч не всички хора имат способност да извършват магически действия, за това са необходими, освен типичните ритуални знания, още определени морални качества и съответстващо интелектуално и духовно развитие.
Това с което се занимава магията , по доста причини е неизвестно на сегашните учени, както и на много от практикуващите магове. Те са уверени, че истинската магия, доколкото съвпада с техните представи, не е нищо друго , освен свръхестественно магьосничество, но МАГИЯТА НЕ Е СВРЪХЕСТЕСТВЕННА !
Сигурен съм, че след време и самата магия, ще могат да я обясняват с научни термини !
Много ходжи дават за носене амулети, които наричат “муски за хубаво” - техният текст на арабски противодейства на текста или заклинанието в магията. Ходжите дават също така текстове на арабски език, извадки от стари книги, като написаното се слага във вода, с която се къпят и която пият страдащите от магия. Всичко това помага до известна степен на болните, но винаги и при всички случаи е временно, защото източникът, причиняващ страданията - магията - си стои. Колкото повече стои поставената или заровена магия, толкова повече нараства силата на нейното въздействие, затова бих желал да подчертая отново, че единственият сигурен начин в борбата с черната магия е нейното намиране и унищожаване. Опитайте сами да изчистите дома си от евентуално сложените там магии, които причиняват страданията ви, по следния начин:

Избирате някой почивен ден и започвате почистване на една от стаите.

Изнасяте по-леките мебели и всичко, каквото има в стаята. Тежките мебели може само да изместите от местата им и да почистите зад тях, между тях и да надникнете отгоре.

Вдигате постелките от пода, събирате абсолютно всичко и слагате на бяла хартия всички отпадъци, събрани от стаята и иззад мебелите и търсите внимателно.

Обърнете внимание най-вече на отпадъците, изметени от местата зад мебели и секции, които не сте местили с години.

Разгънете и огледайте всяка сгъната хартийка, особено ако има такава с триъгълна форма или топчета и триъгълничета, съшити от плат.

Ако намерите такива, отворете ги внимателно, а в това, че много от вас ще ги открият, съм сигурна и по-нататък процедурата по унищожаването на магиите я знаете.

След това извадете всичко от гардероби, дивани, секции и чекмеджета, разгъвайте един по един чаршафите, одеялата и гледайте добре какво евентуално ще изпадне от тях при тръскането.

Пребъркайте всички джобове на дрехите си, най-вече на тези, които не сте обличали отдавна.

По този начин много от вас ще се отърват от неприятните усещания, страдания... Така почистете последователно всички помещения в дома си. Това можете да направите също на служебното си място, в канцеларията, в офиса, в кабинета си, ако усетите, че нещо неестествено става с вас, с бизнеса ви или здравето ви се влошава катастрофално. Не коментирайте пред никого какво и къде сте намерили, защото това ще амбицира злосторниците да ви напакостят отново. Ако и след като откриете и унищожите намерените мръсотии във вашето жилище, болките и страданията ви продължат или само намалеят, значи има още магии, които не сте успели да откриете, или са сложени на други места. Тогава трябва да потърсите помощ от тези, които откриват черната магия, защото в много случаи срещу вас може да има правени и други разновидности на магията.

Може да имате наръсено облекло, завивки, да ви е наръсено жилището или част от него. Тази невидима магия може да открие само този, който има дарбата за това.
Активен
mariqnhinkov
Гост
« Отговор #5 -: Януари 15, 2010, 23:05:47 »

Магията е енергийна намеса, която рано или късно се ВРЪЩА като бумеранг към извършителя и !!! Изгодата, която носи е ПАГУБНА и ИЛЮЗОРНА !!! НЕ правете магии !!! Ако поръчвате на  друг да прави магии,  също ще  си понесете последствията !

 
" Магията е вторичен продукт на най-древната наука - далеч по-древна от астрономията, химията или биологията. Тази “наука” се занимава с най-ранните изследвания на природата. Какво кара сезоните да се менят, морето да се вълнува, какво причинява раждането и умирането на всички живи същества? Тя се ражда след дълги векове на експерименти, грешки и вдъхновение. Превръща се в средство за лична сила, което притежава фантастичния потенциал както да помага, така и да вреди. Магията е най-мощната наука в света. Когато нейните принципи бъдат приложени успешно, тя позволява на магьосника да направи промени във вселената в съответствие с неговата воля. Някои видове приложна магия са талисманната магия, магията със свещи, билкарството, магията на възлите. За разлика от другите науки обаче, магията може да окаже въздействие и върху други нива на съществуването, както и върху най-отдалечените райони на физическия свят. Има три нива, на които магията работи в света. Това са физическото, астралното и менталното ниво. Като хора, ние сме единствените, които обитават и трите нива, благодарение на трите си тела-физическото тяло, душата и духа. Това е възможно, тъй като те съществуват заедно около нас. Посещаването на едно от нивата следователно не изисква пътуване, а по-скоро влизане в необходимото фино тяло, за да изживеем нивото, което то обитава. Физическото ниво се намира там, където пребивава нашето материално тяло. Астралното ниво се намира там, където обитава нашето астрално тяло и душа. Понякога наричано формативно ниво, астралното ниво е разположено там, където започват да се оформят идеите. Магия, която е изпълнена на това ниво, притежава мощното предимство да е с една стъпка по-близо до материализацията, тъй като всяка форма, създадена на астрално ниво, накрая по някакъв начин ще се появи и на физическо ниво. Менталното ниво е там, където обитава нашият дух или «ум». Наричано понякога творческо ниво, менталното ниво е мястото, където се създават чистите идеи и откъдето често получаваме вдъхновение. Позволява ни да установяваме контакт с всеки ум или интелект от всяко време или място в света и ни позволява да създаваме идеи, които могат да приемат форма на астрално ниво и накрая да се проявят във физическия свят. Най-важните окултни принципи са: ''Да знаеш, да искаш, да направиш и да мълчиш''. Действието на любовната магия В сферата на любовните магии и въздействия е необходимо да се знаят няколко принципа с помощта на които можете да определите в какви случаи ще имате най-голяма ефективност. Основните способи за създаване на любов между двама души се основават на енергийно кодиране или създаване на ларва (енергиен израстък който се прилепва към обекта). Под енергийно кодиране се подразбира непосредствено въздействие от мага към жертвата с помощта на програмирана енергия насочена към енергийните центрове (чакри) на обекта. В този случай енергийното въздействие се съчетава и с психологическото. Това е един от най-често срещаните и достъпни методи в любовната магия. В този случай основна роля играе не толкова личната сила на мага, но и характерните особености на жертвата и нейната предразположеност към чуждо въздействие. Не е тайна, че хората със слаба воля, както и такива които са изпитали някакво страдание, раздяли или предателство, които прибягват до подобно програмиране обикновено не постигат големи ефекти и успехи. Но това в повечето слуай зависи и от отсъствието на благоприятни възможности за извършване на магията както и при наличието на слаб потенциал или желание от страна на мага, от което следва ритуалът да е слабо ефективен и с почти никакво изразено действие. Създаването на ларва изисква високо ниво на магическо съзнание и работа. Магът създава ларва на астрално ниво - създание живеещо полузъзнателно, което се стреми да изпълни породилото я желание за секс, любов и т.н., като с помощта на енергията на мага се прилепва към жертвата за да изпълни зададената и програма. Психологическото въздействие при този метод играе минимална роля, а основният сблъсък е този между волята на мага и тази на жертвата. Колкото по-силен е извършителят, толкова по-силна ще бъде и създадената ларва и с по-голяма вероятност тя да се закрепи удачно към жертвата и да изпълнява задачата за която е програмирана. Според различните методики и разновидности на любовните ритуали, любовното въздействие може да се осъществи с личната сила на мага или с обръщението към силите които го покровителстват или е призовал, като разбира се способите варират в множество варианти. При опитните магове ефективността на действие варира 90 - 100%. Как се проявява действието на любовната магия: Успешното извършване на силните ритуали създава непреодолимо сексуално влечение към инициатора на въздействието. Страстта до толкова поглъща жертвата, че той или тя не е в състояние да и се противопостави. Силно създадените ритуали са характерни с това, че не оставят избор, те напълно подчиняват волята на човека. От своя страна, ритуалите които са слобо ефективни, в повечето случаи просто предизвикват повишен интерес от страна на жертвата към извършителя. Кои хора се поддават най-често на влиянието на любовни магии: Това предимно са хора: имащи някаква начална симпатия към вас имащите с вас близост или сходни интереси хората с които имате постоянни или чести контакти разведените и нещастните в личния живот хора хората които изтърпяват неудачие в дадени моменти от любовния си живот хората със слаба воля и податливи на внушения Освен психологическите причини и обстоятелства при жертвата играят роля и енергийните. Например аурата на човек има свойството да възпира чужди влияния и програми отправени към него, а в зависимост от нейната сила зависи и нейната пропускателност. Хора претърпели измяна, изневяра или са били изоставени или с други негативни последици в личния си живот се "зареждат" отрицателно и са много по податливи на магическо въздействие и често остават открити за подобни вмешателства. Последствия от любовната магия: При магиите със сексуална насоченост, магическото действие усилва енергията на долните чакри на човека. Операторът програмира жертвата, така че за него огромно значение да играе сексуалният контакт с извършителя. В този случай енергийният баланс в организма на обекта се смущава и размества, така че жертвата непреодолимо да мисли и чуства силно сексуално привличане към оператора. Понякога може да се получат влошения в здравословното състояние на "омагьосания" като страничен ефект от дадения ритуал, както и психологически и душевни сривове. Известни са много случай в които жертвата буквално полудява и не може да мисли трезво за нищо, като цялото и внимание се насочва към персоната на извършителя и нуждата да е винаги до него. Понякога се наблюдават и т. нар. ефект на "зомбиране", при което човек е до такава степен зависим от волята на мага, че е готов да изпълнява всичките му прищявки или да прави неща които не са характерни за него в иначе нормално състояние. Ако имате такива симптоми налице или Ви съмнява, че имате нещо направено се консултирайте първо със специалист! "
Активен
giti
Гост
« Отговор #6 -: Януари 15, 2010, 23:35:29 »

Цитат
Това предимно са хора: имащи някаква начална симпатия към вас имащите с вас близост или сходни интереси хората с които имате постоянни или чести контакти разведените и нещастните в личния живот хора хората които изтърпяват неудачие в дадени моменти от любовния си живот хората със слаба воля и податливи на внушения Освен психологическите причини и обстоятелства при жертвата играят роля и енергийните. Например аурата на човек има свойството да възпира чужди влияния и програми отправени към него, а в зависимост от нейната сила зависи и нейната пропускателност. Хора претърпели измяна, изневяра или са били изоставени или с други негативни последици в личния си живот се "зареждат" отрицателно и са много по податливи на магическо въздействие и често остават открити за подобни вмешателства.

Благодаря за инфото!
Цитираното от твоят пост, само доказва моята тория.
А съветите да се обърне човек към маг, не ги приемам. Силно вярвам, че прошката и молитвата са начина за избавяне от всякаква магия, която сме ПОЗВОЛИЛИ да ни направят.
Ще се радвам да прочета и твоето лично мнение по въпроса. Намигване
Активен
giti
Гост
« Отговор #7 -: Януари 15, 2010, 23:37:48 »

Цитат
Магията е енергийна намеса, която рано или късно се ВРЪЩА като бумеранг към извършителя и !!! Изгодата, която носи е ПАГУБНА и ИЛЮЗОРНА !!! НЕ правете магии !!! Ако поръчвате на  друг да прави магии,  също ще  си понесете последствията !

Повече от съгласна съм Усмивчица
Активен
delfin
Гост
« Отговор #8 -: Януари 15, 2010, 23:45:14 »

За мен магия не съществува, има само знание, което е неутрално само по себе си и кой по какъвто път тръгне в използването на това знание, каквото решение вземе. Така се ражда дуалното - отрицателно и положително. И идваме до личната отговорност на отделния индивид, който борави със Знанието (с тази енергия). Истинският Маг никога няма да използва Знанието за лично облагодетелствуване, а само с цел за общото и в синхрон с Плана на Творящото Начало.
Активен
sanguinary
Гост
« Отговор #9 -: Февруари 08, 2010, 04:18:41 »

Странни размишления  Усмивчица От деликатност, се изразявам по-меко.
Най-просто казано - както има видим, така има и невидим свят.
Окултни дейности, астрология, духове, енергии и т.н. ...това са все неща, влечение към които съществуват, от както има хора.
Шаманизма е началото, а сега са стотици видове, със своите култове, ритуали, церемонии и заклинания. Тук, по нашите ширини, преобладава урочасването, което никак не е безобидно и за жалост, има много добри специалисти в областта. По други части на планетата, предпочитат вуду, вещерство, паганизъм, друидизъм, уика, лунна магия - хеката и прочее. Неизброими са.
В подробности няма да изпадам. Ще използвам думите на един... човек с енциклопедични познания, в много области, включително и тази, когото уважавам.
"Човек наистина може само да си мечтае да "манипулира" аспектите на вселената - е, това е обичайната заблуда на съвременните "магове".  Всъщност, едва ли биха могли да се похвалят с нещо повече, освен с това, че манипулират само и единствено собственото си его."Активен
giti
Гост
« Отговор #10 -: Октомври 09, 2010, 17:56:40 »

Дамммм съгласна... Както има видим и невидим свят, така има и осъзнатост и неосъзнатост. Идеята ми е, че ако аз не разреша да ме омагюсат, това няма как да се случи! А дали ще разреша осъзнато (което е трудно, освен ако не съм с мазохистични наклоности Ухилен) или неосъзнато, факта, че АЗ РАЗРЕШАВАМ  си остава!

Странни размишления  Усмивчица От деликатност, се изразявам по-меко.
Най-просто казано - както има видим, така има и невидим свят.
Окултни дейности, астрология, духове, енергии и т.н. ...това са все неща, влечение към които съществуват, от както има хора.
Шаманизма е началото, а сега са стотици видове, със своите култове, ритуали, церемонии и заклинания. Тук, по нашите ширини, преобладава урочасването, което никак не е безобидно и за жалост, има много добри специалисти в областта. По други части на планетата, предпочитат вуду, вещерство, паганизъм, друидизъм, уика, лунна магия - хеката и прочее. Неизброими са.
В подробности няма да изпадам. Ще използвам думите на един... човек с енциклопедични познания, в много области, включително и тази, когото уважавам.
"Човек наистина може само да си мечтае да "манипулира" аспектите на вселената - е, това е обичайната заблуда на съвременните "магове".  Всъщност, едва ли биха могли да се похвалят с нещо повече, освен с това, че манипулират само и единствено собственото си его."
Активен
Ванина
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 79


 • Град: Варна
 • « Отговор #11 -: Октомври 11, 2010, 02:18:04 »

  Изненадана съм от това което чета, тоест получава се разминаване с първоначалните ми очаквания.

  Мислех си че за определящите се за ДУХОВНИ хора магия съществува и няма никакво съмнение в това.
  А тук се дават определения за магията в сферата на психологията и психотерапията от някои.
  « Последна редакция: Октомври 11, 2010, 02:27:39 от Ванина » Активен
  giti
  Гост
  « Отговор #12 -: Октомври 11, 2010, 03:01:19 »

  Изненадана съм от това което чета, тоест получава се разминаване с първоначалните ми очаквания.

  Мислех си че за определящите се за ДУХОВНИ хора магия съществува и няма никакво съмнение в това.
  А тук се дават определения за магията в сферата на психологията и психотерапията от някои.

  Аз се изненадвам, че все още има хора, които четат каквото им оттърва, а не това, което е написано.... Никой тук не отрича магията и нейното същестуване! Заглавието на темата си го подсказва дори! В противен случай щеше да е: Магия няма (или нещо от сорта)
  Няма да се потретвам каква е идеята ми с тази тема. Ще напомня само, че ВСИЧКО В ЖИВОТА Е ИЗБОР,... МИСЪЛТА И ВЯРАТА СА НАЙ-СИЛНИТЕ ЕНЕРГИИ, СЪОТВЕТНО И ПРЕДПАЗЕН ЩИТ,..... ПРОШКАТА И ЛЮБОВТА ЛЕКУВАТ,.... И ПОСЛЕДНОТО И НАЙ-ВАЖНО: ХОРАТА ОБИЧАМЕ ДА УСЛОЖНЯВАМЕ ПРОСТИЧКИТЕ И ОБИКНОВЕННИ НЕЩА.... Това последно създава една илюзия и изкривява истинската същност на нещата, което води до страх от магии, предава им вида на свръхсилни неща, които се развалят трудно и вредят много, и т.н. и т.н. А истината е, че тя магията е навсякъде и доста хора я практикуват дори и несъзнателно. Но най-голямата истина е, че е НУЖНО СЪГЛАСИЕТО НА ПРИЕМНИКА НА МАГИЯТА, ЗА ДА СТАНЕ!

  Активен
  Ванина
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 79


 • Град: Варна
 • « Отговор #13 -: Октомври 11, 2010, 03:32:21 »

  Виж сега аз не те упреквам в каквото и да било,  може да имаш каквото искаш мнение за магията.
  Просто изразявам мнение че съм изненадана .....претендиращ за духовен да има мнение като твоето.......................защото всичко каквото съм чела от ДУховни хора включително и от Магове е че няма никакво значение някой вярва ли в магия или не...съгласен ли е да я ПРИЕМЕ или НЕ, тя действала ........
  Мнение като твоето в сферата на психологията/психотерапията за магията е присъщо за такива като мен които НЕ претендират за духовност и вяра в божественото и
  все търсещи някаква логика и връзка с реална наука!

  Проблема НЕ е в теб......в мен е, че все още не мога да разбера схемата на мислене на определящите се за Духовни.

  Надявам се човек като мен който не се самоопределя като  вярващ/духовен,  а ИЗСЛЕДВАЩ религиите и духовните школи,  да не е сериозен дразнител в този форум......и да има търпимост.
  Лично за мен всички хора са еднакви, не ги дискриминирам на духовни и НЕдуховни....на религиозни или НЕ.!
  « Последна редакция: Октомври 11, 2010, 03:38:45 от Ванина » Активен
  sanguinary
  Гост
  « Отговор #14 -: Октомври 11, 2010, 03:39:01 »

  Цитат на: सहायक और Sandalfon के समर्थक
  най-голямата истина е, че е НУЖНО СЪГЛАСИЕТО НА ПРИЕМНИКА НА МАГИЯТА, ЗА ДА СТАНЕ!

  Не е баш така, но ще стане сложно.
  Има хиляди видове магия. За по-вещите в занаята, напълно достатъчно би им било да кажеш името на човека, който искаш да "обработят" и това на майка му.
  Само черната магия има... близо 5-6 основни подклона - родови проклятия, ментална магия, предметна, кармична... , които се делят на множество разновидности.
  Ненапразно, едно от най-важните условия, за да се навреди на човек, е да няма никаква емоционална връзка с него. Дори изпечени магове, ако ...например мразят някой и искат да го разболеят, отиват на помощ при друг такъв, просто защото са наясно, че няма как да стане. За това и не се разказва случая, на съответния маг. Просто му даваш, каквото имаш, там част от дреха, коса, имена и му казваш какъв трябва да е резултата. Даваш част от уговорената цена, а след като резултатите са налице, даваш останалата част. Реално, потърпевшия, ако търси някакво възмездие, не трябва да търси извършителя, а поръчителя.
  Обикновено, цената на човешки живот, варира между 300-500лв.
  За 500, дори може да се разходи до гробищата, за пръст, която да сложи в обувките на "мишената" (а това, в 90% от случаите завършва трагично).
  Но наистина ще стане сложно, за това по-добре е да спрем до тук.
  Ако на някой му е интересна материята, нека прочете поне "Учение и ритуал на висшата магия” на Елифас Леви.


  Активен
  Страници:  [1] 2 3 4   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright