Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: "Съкровищата на тракийските царе. Из дневника на ченълинг"  (Прочетена 3120 пъти)
delfin
Гост
« -: Януари 13, 2010, 14:29:09 »

Ето малък откъс -

"- Започват ли промени в човешкия организъм и каква е причината за тях?

- Да, една от промените е хроничната умора, съпроводена с депресия и причината е в Силния Енергиен поток на Божията Любов, който поток възвисява Душата, а тя като чиста божия съставка се издига нагоре, но ако разумът е обременен с материални търсения, тогава става блокаж – от там се обърква мозъчната дейност и се човек чувства апатия, умора, тъга, депресия – поради разминаване на мечти и реалност.

* Безсъние:

Сънят е онова състояние, при което Душата пътува необременена от Разума. А сега способностите на хората се отварят и сънят /т.е блокажът на разума/ е ненужен. Информацията от космоса ще минава с цялото си богатство и сила, без да е необходим сънят за предпазване. Разширяват се знанията ви.

*Главоболие и виене на свят – те са следствие от промяната на ъгъла на магнитната и географската ос, също и нагласата на мозъка на новата земна ориентация, а и полека-лека земното притегляне от 9.8 ще става 8.9, което също прави съответните мозъчни ориентации променливи.

*Проблеми с дихателната система.

Защото белите дробове ще претрансформират приетата светлинна енергия в биоенергия и притокът на кислород не ще е така нужен. Бронхите ще пораснат, защото ще складират кислород и ще го подават, прочистен енергийно и обогатен,до всички органи.

Белите дробове ще са като антени на информация и преразпределение на тази информация според потребността на индивида.

Т. е дихателните проблеми ще са адаптация към намаляващия кислород в атмосферата на Земята.

*В храносмилателния тракт – там ще има промени, защото голяма част от микроорганизмите там ще загинат, поради променената по-висока вибрация на Земята. От там трудно ще се преработват белтъчините от животински произход, което ще доведе до гадене, повръщане, изхвърляне и това е поради преминаване на стомашно -чревния тракт към новите енергии в космоса към преработка на фибри и растителни продукти в суров вид.

*Съотношението кръв/лимфа от 3:1 ще стане 1:3 - много от органите ще намалят своя обем, защото ще се захранват от Божията Енергия, а не от кръвта, което ще става чрез лимфата, затова тя ще увеличи обема си.

*Поради намаляване на g /земното привличане/, ще се разреди костната система и мускулната маса ще олекне, гръбначният стълб ще се изправи.

*Промени и в пикочополовата система - няма да са съществени.

Ще се размножаваме по стария начин, но не чрез повика на феромоните, а чрез чистата любов. Все още ще се запази генният носител на ДНК, но ще е освободен от кармичните дългове, ще е кодирано само знанието на космоса. Далакът ще закърнее, защото ще отпадне функцията му на преработка на информацията, кодирана в гена – след Прехода няма да има кармични уроци за четене от далака."


От http://www.sibir.bg/index.php?page=displayTopic&id=2560&tid=61397

Линка е предоставен от graveo
Активен
7dc
Гост
« Отговор #1 -: Януари 13, 2010, 19:49:25 »

Здравейте!
Преди 4-5 години по щастливи стечения на обстоятелствата се случи да ми попаднат две книги, които бяха едни от книгите, които промениха начина ми на мислене и светоусещане. Тези книги помогнаха на една жена да преодолее по-леко последствията от операцията, на която бе подложена, разкриха много тайни, дълбоко пазени с векове и са част от книгите, които проправят пътя на светлината сред нас - хората. Вече много хора са запознати с тези книги и интересът към тях расте. Имах честта лично да се запозная с авторката - Йорданка НИКОЛОВА. Поредицата (три книги за сега) е именувана "Съкровищата на тракийските царе". Пожелавам на всеки да усети удоволствието от срещата с този Светъл човек!

За тези, които не знаят, Йорданка НИКОЛОВА е контактьор, който общува с висши духовни същности и получава информацията под формата на отговори на въпроси, които задава на (както се обръща в книгите си) Господ. За разлика от другите контактьори по света, на които не им се дава възможност да задават въпроси или не могат задават всякакви въпроси, г-жа НИКОЛОВА има произволен достъп до информационните честоти (били те Акаши, Земния Логос и други източници). От книгите ще разберете за древните сили, които се завръщат за да се включат в предстоящата схватка на Светлината и Мрака и да пробудят заспалото човечество за решителната крачка към Света на Любовта и Прошката, които са толкова близо до нас...

Предоставям ви малко извадки от книгите й:
http://dox.bg/files/dw?a=b00c606d5b,
както и други неща, намерени в интернет:
http://dox.bg/files/dw?a=b7e3d99db9.

Namasté
Активен
7dc
Гост
« Отговор #2 -: Януари 13, 2010, 19:52:00 »

Ето и интервю с Йорданка Николова, по случай 5-тата книга:

- Здравей, Йорданка. Книгите ти са много популярни и много хора са очаровани от тях. Все повече и повече от тях се объщат към духовното и отварят срдцата си за Истината и Красотата на духовния свят. Скоро ще излиза и 5-ти том на "Съкровищата на тракийските царе". Кога да се очаква на пазара?
- Здравей. Книгата в момента е в печат и другата седмица (след 18-ти януари, 2010г. - б.а.) ще се погрижа да бъде разпространена в търговската мрежа на Хеликон.
- Би ли загатнала нещо интересно от книгата?
- Този път, има съвсем малко тракийски моменти, които са по-скоро в тракийската символика и дълбочината на вярванията, отколкото разгадаване на открития. Има и въпроси свързани със седемте смъртни човешки гряха; също и за някои от така наречените просветители и учители, които се появиха сред населението, както и въпроси и отговори спрямо това, което те говорят. Наред с това, други актуални събития, както и въпроси от сорта на: Има ли хора, които са без душа?
- Както всеки нов том, така и този сигурно ще има представяне. Кога можем да го очакваме?
- Нека се позатопли времето и живот и здраве, март месец.
- В Стара Загора?
- Да.
- Ако има хора, които искат да те поканят да представиш книгата в техния град, как могат да се свържат с теб?
- Най-добре да ми пишат на електронната ми поща (jordan_ka@abv.bg).
- Имаш ли някакви изисквания към тези, които те канят?
- За изисквания - по възможност да е събота или неделя, понеже тогава съм по-свободна и самото представяне да е по обяд (става въпрос за личния транспор - б.а.).
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright