|
Eona Lightholder
|
 |
« Отговор #210 -: Март 12, 2010, 02:56:59 » |
|
Здравей Дана , от дни се лутам във виртуалното пространство търсеики незнайно какво. Искам да ти благодаря за отговорите на въпроси, блуждаещи в мен оттавна и може би и намерили отговори,които се потвърдиха в твоите послания. Обикновено ако чета врели - некипели, ме заболява главата и започва да ми се гади.Това май е т.нар чуствителност към лъжата на децата на новото време. Когато чета тук вибрациите ми се учестяват и имам чуството ,че съм на около 5 см от тялото си нагоре ,даже ми е странно как продължавам да пиша като ръцете ми са по надолу  това ми се е случвало пред компютъра само още веднъж. Благодаря на Бог че те доведе да пишеш тук и че аз те намерих. Искам да те питам какво става наистина последните седмици, та вибрациите са толково учестени , при мен лично наблюдавам още по-изострена чуствителост и желание за информиране,комуникация и действие. При останалите умора,главоболие, агресия. Само детето е добре и поддържа баланса в къщи. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
lessus
|
 |
« Отговор #211 -: Март 12, 2010, 03:04:21 » |
|
Начина, по който те/я нарича Бог е доказателство за достоверност
|
|
|
|
|
Активен
|
Отразената светлина не топли ...
|
|
|
|
dana2012
|
 |
« Отговор #212 -: Март 12, 2010, 12:16:00 » |
|
Ето и Отговора за тези състояния: Високата вибрация на Енергията спусната към Земята от Мен на 14 02. е причината за ИЗЧИСТВАНЕ , на агресията, страха и гнева кодирани в менталните ваши тела и ЗАТОВА чувствате това на физическо ниво, като РАЗТРИСАНЕ, АРИТМИЯ, СТЯГАНЕ В ЧЕЛЮСТИ И СЪРЦЕ. НО до 1 сдедмица- 10 дни ще премине. Тук вече съм аз , беше казано, че този процес е и на земно ниво и затова не е добре да се посещават Храмовете- тракийски и мегалити до  май месец, защото се изчиства стара енергия от Гея, а това е вредно за телата ни . Разбира се при недобро само чувствмие , особено в сърдечната област хората с хронични проблеми е добре да си направят консултация и да вземат мерки, защото тялото ни е материя и си иска материални грижи
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
rabeno
|
 |
« Отговор #213 -: Март 12, 2010, 23:33:45 » |
|
Понеже това е раздела "Въпроси и Отговори" искам да попитам какво значи онези кръгчите при потребителските имена.
|
|
|
|
|
Активен
|
"САМО СМЕЛИТЕ ХОРА ДРЪЗВАТ ДА ЖИВЕЯТ РАЗЛИЧНО!ДРУГИТЕ ПРОСТО СЕ СЛИВАТ С ТЪЛПАТА!
|
|
|
|
pufi
|
 |
« Отговор #214 -: Март 14, 2010, 20:19:44 » |
|
Ами,това е например ако имаш 50 поста ще имаш едно кръгче-нещо като изчислител на това колко постове имаш в кръгчета 
|
|
|
|
|
Активен
|
"Even if you're not Daisy, ... I already fell in love with you, a long time ago..."
|
|
|
|
rabeno
|
 |
« Отговор #215 -: Март 14, 2010, 20:24:21 » |
|
Вече ми казаха,но все пак благодаря!
|
|
|
|
|
Активен
|
"САМО СМЕЛИТЕ ХОРА ДРЪЗВАТ ДА ЖИВЕЯТ РАЗЛИЧНО!ДРУГИТЕ ПРОСТО СЕ СЛИВАТ С ТЪЛПАТА!
|
|
|
|
rabeno
|
 |
« Отговор #216 -: Март 14, 2010, 20:33:42 » |
|
Тази вибрация си я пуска самото човечество и неговото духовно,че и физично еволюиране.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
dana2012
|
 |
« Отговор #217 -: Март 15, 2010, 10:39:37 » |
|
Централното Слънце не е Бог, макар, че Бог е и централното Слънце 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Eona Lightholder
|
 |
« Отговор #218 -: Март 15, 2010, 14:31:07 » |
|
това което чуствам и аз е помощна енергия към земята с цел облекчаване на еволюционните процеси. все пак енергията предназначена за една планета е различна затова се чустват неразположения при хората.А и имам наблюдения как реагира моята градинка  ))) искам да попитам Дана ако може да разкаже за Мохамед. Аз почти нищо не знам за него.Дали наистина е съществувал и каква е била неговата роля. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
सहायक और Sandalfon के समर्थक
|
 |
« Отговор #219 -: Март 15, 2010, 14:50:11 » |
|
В една от темите Дана сподели, че е контактьор и има пряк контакт с Бог, и че с радост би ни споделила за разговорите си с Бог, за това какво е Бог и информацията, която е получила за траките и др. древни народи. Мисля на всички ще им е интересно, такаче... Дана ти си на ход.  Та ще изпълнете ли желанието си да разкажете някога?
|
|
|
|
|
Активен
|
Обичам всички,които ме обичат, дори и думата ОБИЧАМ да сричат. Обичам и тези, които ме мразят. ОТ ОМРАЗАТА СИ САМИ ДА СЕ ПАЗЯТ! Be the change you wish to see in the world!
|
|
|
|
|
 |
« Отговор #220 -: Март 15, 2010, 17:14:29 » |
|
това което чуствам и аз е помощна енергия към земята с цел облекчаване на еволюционните процеси. все пак енергията предназначена за една планета е различна затова се чустват неразположения при хората.А и имам наблюдения как реагира моята градинка  )) Земята винаги е имала помощ отвънка! Ако трябваше да разчита на нас- човеците, то не би съществувала повече  Ставаше дума за това как влиаят тези покачвания на вибрациите. Наблюденията на повечето хора, а не само моите, са че хората стават раздразнителни и агресивни!
|
|
|
|
|
Активен
|
Обичам всички,които ме обичат, дори и думата ОБИЧАМ да сричат. Обичам и тези, които ме мразят. ОТ ОМРАЗАТА СИ САМИ ДА СЕ ПАЗЯТ! Be the change you wish to see in the world!
|
|
|
|
Spirit
Гост
|
 |
« Отговор #221 -: Март 15, 2010, 17:33:08 » |
|
Ами всъщност около мен и в мен забелязвам точно обратното. Или няма видима промяна, или е положителна. Но като че ли преобладава липсата.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
rabeno
|
 |
« Отговор #222 -: Март 15, 2010, 17:41:20 » |
|
Аз забелязвам и доста отрицателни емоций.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
 |
« Отговор #223 -: Март 15, 2010, 17:51:13 » |
|
Ами всъщност около мен и в мен забелязвам точно обратното. Или няма видима промяна, или е положителна. Но като че ли преобладава липсата.
И при мен е така. Най-вероятната причина е защото вибрираме на равни честоти със Земята. При повечето хора обаче се наблюдава обратен ефект. Не разбрах за липса на какво споменаваш.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
rabeno
|
 |
« Отговор #224 -: Март 15, 2010, 17:53:16 » |
|
Мисля,че искаше да каже,че преобладава липсата на промяната!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|