Духовно развитие

          

Страници:  1 [2]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: 2012 или 2160 - инфо от изпратените ми ЛС до Гити  (Прочетена 2794 пъти)
До
Гост
« Отговор #15 -: Януари 12, 2010, 01:51:37 »

Тази Земя и живота, имат нужда от любов, спокойствие и грижа, а не от Използване, прекомерен Егоизъм, дупчене и т.н., т.е. има нужда от Успокоение и "храна", а то трябва да дойде от хората, Колективната мисъл, енергията (всичко от живата и "неживата" природа е енергия - факт, които са свързани - всяка енергия е свързана с всяка друга), грижата и т.н. Опря им яйцето до дупето и почнаха да правят слънчеви батерии - не че не е могло по-рано.
Много хора мислят "Къде остана ценностната система и времената, когато всичко беше по-леко, помагахме си, усмихвахме се по-често, а не ходихме като зомбирани по улиците...". Самия факт, че го мислят значи, че се осъзнават, а оттам има два изхода: или се предаваш и казваш "ставам като другите", за да оцелееш, или се съхраняваш, изстрадваш, търсиш и умираш верен на ценностите - онези, които те правят Човек, комуникиращ положително със заобикалящото го като светоусещане и енергия.

Дори смятам, че както се говори, че 2012 ще е край, то тя ще е начало също... Начало на реформа и ще продължи във времето с годините. Къде осезаемо, къде не.
« Последна редакция: Януари 12, 2010, 01:58:38 от До » Активен
giti
Гост
« Отговор #16 -: Януари 12, 2010, 02:06:13 »

До, подкрепям всяка твоя дума Усмивчица
Много правилни разсъждения. Бих добавила и това, че съзнанието ни ще почва да се пробужда все повече и повече, днескашните паранорални способности- в близко бъдеще ще са само нормални..така де тапите от ушите и очите ще паднат и хората ще почнат да виждат и чуват Веселяк В един момент, всеки ще осъзнае, че само със силата на мисълта си е способен да променя и духовното и материалното, това и ще бъде срива на паричната система, фармацевтични др. гадни индустрии, лекарите, ще трябва да се обединят с психолози и учители, за да имат професии и трите групи... и т.н. и т.н......
Активен
Цар Кару І
Гост
« Отговор #17 -: Януари 12, 2010, 06:16:30 »

Ай стига бе Шокиран Това е моя теория за маймуната... хаха.. Даже имах спор по темата във фейса. Говорихме за еволюция и Дарвин... И аз си мисля, че маймуната е произлязла от човека. Дори има до ден днешен народи, които  се съвкупляват с кози и т.н.
Не е теория - факт си е. Точно сега не ми се ще да държа теологична лекция, но маймуните са произлезнали от съвкуплението на човека с животните. Негрите са произлезли от маймуните.
Защо много люде (не казвам ХОРА) полудяват в последно време?
Ами не могат да се настроят на космическия резонанс. А времето доста се е "забързало" в последно време. Людете започнаха да мислят (с главите си) много по-бързо от преди. Събитията се случват много по-бързо и неочаквано - като на филми със забързан кадър. Безкрайното време (Са - Безкрай. Сатурн - господар на времето. Единственото име останало непроменено при заимстването на римляните от гърците "Олимпийски пантеон".) също се е забързало, светлината става вредна за очите, людете "мислят" само с главите си, но не и със сърцето.
Всеки край е ново начало. Смърт няма. Материята е женска, материална и зла като натура (Птолеми - І век). Идва време тази материя да бъде облагородена и разширена от Светлината (която е мъжка, духовна, и Добра като натура). И през това време ще бъде сбъднато наставлението на Орфей "Човек да обича другите като самия себе си" (правилно прочетохте - Орфей, а не Исус, чийто име е Йошуа, който от своя страна е орфеист, лечител, и магьосник).
Та за това време е казано: "Фалоса разширява и облагородява вагината". Много мъдрост има в тези думи ако успеете да вникнете в смисъла, който съдържат. В този ред на мисли (пфу - какво клише) се обяснява и обрязването на пластелинчетата (дето ги имат за пениси) при семитите (дали са Се Мити, или не са е отделен въпрос -  Ухилен хигиенен).
Активен
giti
Гост
« Отговор #18 -: Януари 12, 2010, 06:20:26 »

Как така негрите са произлезли от маймуните? Я разкажи, че стана интересно...
Активен
Цар Кару І
Гост
« Отговор #19 -: Януари 12, 2010, 13:58:04 »

Гити, прочети Блаватска - Изидата. Там много точно е обяснено от какво са произлезнали маймуните. Тя Блаватска си е Розенкройцер и много заблуждава на места (особено за Се неМитите пустинни племена характеризиращи се с рязани пластелинчета), но относно това може да и се има доверие.
Активен
giti
Гост
« Отговор #20 -: Януари 12, 2010, 14:00:28 »

Добре де, задоволи малко любопитството...
Активен
otsawa
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 25

« Отговор #21 -: Януари 12, 2010, 23:22:05 »

Заради генетичното смесване,ОП съществуват сред всички раси,макар ида не са разпределени по равно между тях .Цел в живота на ОП е изразяването им   единствено  в околната среда на Земята ите търсят всякакви средства да оптимизират своята външна привлекателност, вписването им в социалните отношения на всяка цена,често търсеики път към върха на пирамидата,пътя на силата и подчиняването на околните.ОП притежават само телесно съзнание и личност и не познават морал и етика отвъд самовъсприатието или самомнението. На ОП им липсва истинско състрадание . Техните импулси се свеждат до задачите на оцеляването и изтъкването в средата в която живеят /съзнанието на хищтника /  . Поради своята психология и елментарност ОП са лесно маниполируеми  и предсказуеми .ОП са с машинно съзнание , което е способно да достигне големи върхове в преследване на целите си. Главната цел на ОП е да източи енергията на висшия емоционален център- сърцето . за целт те разиграват театър това е програмирано поведение , като предлагат фалшиво състрадание ,те просто имат нужда да се закачат за някого с достатъчно духовна енергия . Преминаваики от емоция на силна привързаност към омраза и гняв . Целта е цялостно навреждане и обезсилване на хора с души. Те са същества хамелеони.
За мен темата е много интересна. След като прочетох първият пост съвсем случаинно попаднах на това описание. Надявам се да ви е полезно.
От много отдавна искам да благодаря на всички в този форум.Темите са невероятни , а вие сте страхотни и неповторими.
 Усмивчица Намигване
Активен
delfin
Гост
« Отговор #22 -: Януари 12, 2010, 23:31:56 »

otsawa, добре дошъл/дошла. Радваме се, че ти допадат темите.

ОП означава органичен портал, т.е. животинските инкарнации - просто пояснение къвм твоя пост.
« Последна редакция: Януари 12, 2010, 23:33:54 от delfin » Активен
Цар Кару І
Гост
« Отговор #23 -: Януари 13, 2010, 10:49:08 »

Цитат
Техните импулси се свеждат до задачите на оцеляването и изтъкването в средата в която живеят /съзнанието на хищтника /  . Поради своята психология и елментарност ОП са лесно маниполируеми  и предсказуеми .ОП са с машинно съзнание , което е способно да достигне големи върхове в преследване на целите си
Точно такива са и животните. Но това е по принцип. ОП не е = на животинска инкарнация. Животните не са способни (или поне не го правят) на жестокости и извращения. ОПтата го правят като жестокостта е един от принципите им.
otsawa, добре дошъл. Радвам се, че ти харесва да бъдеш сред нас.
Активен
otsawa
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 25

« Отговор #24 -: Януари 13, 2010, 12:39:19 »

Да, съласна съм с вас.За пръв път прочетох за животинските инкранции в книгите на Монро и ми звучеше доста невероятно.
Активен
Цар Кару І
Гост
« Отговор #25 -: Януари 13, 2010, 15:34:42 »

Да, съласна съм с вас.За пръв път прочетох за животинските инкранции в книгите на Монро и ми звучеше доста невероятно.
Да, Robert A. Monroe го говори, но при него инфото му е повече "под сурдинка", Val Valerian в Матрицата го казва в прав текст. Вал говори и за ОПове и за тяхната разлика между животинските инкарнации в човешки тела. Тези неща се знаят от много отдавна, прави му чест на Вал, че ги публикува. Но! Има едно НО! Проповядването на хомосексуализма (и лесбийството) е клопката в която мнозина могат да попаднат когато четат Матрицата. Самата книга е написана по начин, който да промие мозъка ви. Повторенията на едно и също нещо многократно. Това е техника, която се знае отдавна, военните я използват от "време оно". Което поставя под съмнение много неща, които Вал се опитва да ни накара да повярваме.
"Истината не се бои от Изследване"
Активен
Инил
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 186


« Отговор #26 -: Януари 13, 2010, 16:11:03 »

Цитат
Но! Има едно НО! Проповядването на хомосексуализма (и лесбийството) е клопката в която мнозина могат да попаднат когато четат Матрицата. Самата книга е написана по начин, който да промие мозъка ви. Повторенията на едно и също нещо многократно. Това е техника, която се знае отдавна, военните я използват от "време оно". Което поставя под съмнение много неща, които Вал се опитва да ни накара да повярваме.
"Истината не се бои от Изследване"
Целувчица
Страхотно си го казал. Наскоро точно това ме подразни много. Прочетох някъде из Нет-а, че децата индиго били  бисексуални, нямали полова ориентация...
А всъщност не разбират, че се говори за ляво и дясно мозъчно полукълбо и няма нищо общо със сексуалността.
Но няма начин ще има опити за подривна дейност всякакви... Веселяк
« Последна редакция: Януари 13, 2010, 16:21:29 от Инил » Активен

Цар Кару І
Гост
« Отговор #27 -: Януари 13, 2010, 20:05:52 »

Точно така Инил - става въпрос за баланса на мозъчните полукълба, за баланса на двете начала - мъжкото и женското, РАзума и ЕМоцията - да не изпадам в подробности. Докато Вал говори откровено за хомосексуализъм и го оправдава. Но той не говори за индигото и на места се прави на пророк казвайки (много добър прийом при промиване на мозъка), че тези които не са разбрали не са достигнали още своите доминантни и финална инкарнации, забравяйки при това, че става въпрос за едновременни инкарнации. Не употребява термина векторно и линейно време, а едновременно и последователно.

 Ухилен Когато ме попитат: -И на теб чрез медитация ли са ти се открили тези истини?
аз обикновено казвам: - Не бе - каза ми ги съседката докато се молеше на колене пред мен на Господ Бог *****
(Това беше в областта на шегата)
А истината е: Човек е и Бог в Развитие
« Последна редакция: Януари 13, 2010, 23:20:59 от delfin » Активен
Страници:  1 [2]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
2012 Doomsday / 2012 Денят на страшия съд (2008)
Филми
Administrator 0 2815 Последна<br />публикация Юни 14, 2009, 23:27:11
от Administrator
2012: Science Or Superstition
Филми
Administrator 0 1659 Последна<br />публикация Юни 14, 2009, 23:39:05
от Administrator
Nostradamus: 2012 / Нострадамус: 2012 (2009)
Филми
Админ 7 3254 Последна<br />публикация Октомври 05, 2009, 12:28:30
от delfin
2012 (2009)
Филми
dayana 4 1533 Последна<br />публикация Юни 03, 2010, 18:07:11
от Аэ съм
Проблем и инфо за безсънието, свръхактивност и т.н.
Въпроси и отговори
Spiritus 4 790 Последна<br />публикация Май 12, 2011, 13:31:08
от Spiritus

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright