Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: 2012 или 2160 - инфо от изпратените ми ЛС до Гити  (Прочетена 2748 пъти)
Цар Кару І
Гост
« -: Януари 11, 2010, 18:08:32 »

Библията е компилация от различни (повечето откраднати и представени за "свои") текстове. Не казвам, че няма истина в нея. Тази истина обаче е взета от подтекста и преиначена. Йошуа никога не е проповядвал робството (така както неграмотните списвачи на новия завет се опитват да ни убедят).
Вавилон - това е финансовата и монетарна система.
Йехова (мъжкия и първороден на София материалната - Мая илюзията - дъщеря на София - Мъдростта) е демиурга (създател) на материалния свят в нашата вселена. (но не и на другите вселени)
Той е и САТАНАМА. Превеждам -
СА ТА НА МА
(Безкрай,Раждане,Смърт,Прераждане)

Негова далечна еманация (женска) е йехова - отговарял е за животинското царство. Името му е САТАНА. (преведи си смисъла от скобите)
Тя (мадам на публичен дом) е причината за загубването на Баланса в нашата Галактика и взривяването на Фаетаон (син на Слънцето - инцидента е описан в дредногръцката митология), което сега е астероиден пояс. В Индия има град с името Сатана. От там произлизат циганите и евреите. М/у другото - няма разлика в генетиката на цигани и евреи. Те са едно и също - семити. Смъртта на йехова/сатана ще бъде в град САНА - Арабия. Ях или Ах - това му е галеното име. Ал (или Ел) е бог, божество, ангел.
Мисля, че ти става ясно какво означава АллАх. УсмивчицаТочно това, което думите означават. Инкарнирани животни (от животинското царство) в човешки тела. Животните не са еволюирали (още) за да бъдат ХОРа. В момента към 85% от човечеството са животински инкарнации в човешки тела. Проблема при тези инкарнации е , че не притежават божествена искра (Съвест, Божи Дух), а се подчиняват на стадна йерархическа система, в която думите Милост и Любов са заменени с Слабост и Нагон, и изпразнени от съдържание.

  :)Това, което зная е, че точно тези домашни животни ще станат най-големите ни врагове. В кратък период от време. И ще обясня защо това има да стане.
Ние ХОРата имаме индивидуална монада (нашия Бог) - това сме ние истинските Аз. Егото, което се инкарнира е средство (не индивидуалност) за защита - нищо повече. Ние сме седморни (в седем енергийни тела). Черпим инфо от нашия Бог - истинските ни Аз - Монадата. Тя е съвършена и завършена. Ние (или поне това, което мислим, че сме) не сме съвършени защото населяваме чужди тела - взети назаем от животинското царство.
Животните нямат монада. Имат един източник на инфо - един за всеки вид. Когато едно (например) куче вижда нещо, то всички кучета от тази порода виждат същото.
Та този източник за определен период от линейно време ще прекъсне връзката с "пипалата си" - животните. И те ще полудеят. Енергийни демони ще населят телата им. И ми е трудно да кажа до какви ексцесии ще се стигне. Това ще стане през тези три дни на мрак. Независимо дали го искаме или не.

Относно времето.
От резонанса на Земята е. Повишава се непрекъснато - в момента е 15 херца (шумановото изследване е 7.67 херца - преди много години) и се качва. През 2011 се очаква да бъде над 30 херца или повече. Ние сме гости на земята. И би трябвало да се държим като такива. Земята е жив интелигентен организъм и нейните реакции към тези, които не признават нейния интелект се изразяват в катаклизми. Като тези с времето, които виждаме. Тези катаклизми ще нарастват в зависимост с повишаване на честотата на вибрационното и поле. Човек също има вибрационно поле и то се покачва в зависимост не само със земното, но и с навлизане в фотонния пояс (лъчение) "извиращ" от центъра на галактиката. Мнозина няма да могат да преживеят в 3то измерение - няма да могат да се приспособят - особено тези животински инкарнации в човешки тела.От 22.08.09 до 04.03.11 структурите на светлинните тела при хората. Това, което е ставало през 14.03.94 ще се повтори след 21.12.2012 но на по-високо (светлинно) ниво. Нивото на Земята също ще се надгради еволюционно. Има един период между 2012 и 2160 в който ще бъде изградена новата човешка цивилизация. Която ще съществува до 4320г (когато ще настъпи нов ледников период). И цикличността ще се повтори, но на друго ниво, и като еволюционен смисъл.

Европа ще престане да съществува (такава каквато я знаем днес) - ще бъде под вода. Бяло море ще стигне до Златоград, Черно - до Айтос - така, както е било преди 23760 години. Това е "дишането" на Земята. Сахара ще стане тучна градина отново (такава, каквато е била преди). Полюсите ще се върнат по местата си - там, където са били преди потъването на Атлантида. Наклона на Земята (спрямо слънцето) ще се измени също.
Тези неща не ги пише по "апокалиптичните" сайтове пишещи за 2012. Щото няма кой да им ги каже. Те само навяват паника на първосигналномислещия© тъпандурски© електорат.
Ааа, ще има и три дни на мрак, а после три дни Светлина. Светлина, която ще убива. Водата ще стане отровна през тези три дни. Затова и се "препоръчва" да се закрият прозорците с черна хартия (или плътно покривало) и да се запасите с вода в стъклени съдове (пластмасата е възможно да се разпадне - както и бетона. Но дървото и камъните ще останат непокътнати.). През дните на мрак ще бъдат "пуснати" енергийни демони. Ще чукат по вратите, преправяйки си гласа на близки и роднини, молещи да им се отвори за да се спасят. Да не им се отваря в никакъв случай. В никакъв. Животните ще "полудеят". Особено домашните - ще станат най-големите ни врагове през тези три дни.
Това е горе-долу какво има да става. Но има още време - Йерусалем не е станал международен град.
Гити, би ли публикувала това ЛС относно 2012 в подходящ тред във форума?  Намигване Нали ще го направиш от мое име?
Привет

http://karutzar.blogspot.com/2007/09/blog-post_14.html
Богове в Амнезия - Доближаваме се до 2012 година
« Последна редакция: Януари 11, 2010, 20:38:00 от Цар Кару І » Активен
До
Гост
« Отговор #1 -: Януари 11, 2010, 18:30:55 »

Не знам, но с моето куче си ставаме все по-близки хихих и то става все по-любвеобилно към мен, което ме учудва хихих... Милата ми кукувица, тя! Играе хапейки, но напоследък много целува - днес пак ме събуди като си вреше главата в моята глава (е, удари ми 3 главички, ама то без да иска - лигла) и ми целуваше ръцете. Миличката ми  Целувчица . Ама и аз много я целувам - много, много - по бузките, по очите, муцунката, крачетата. Откакто я целувам по очите и тя целува по очите - странно. Интелигентната ми тя, щом гледа и ТВ, и т.н.

Не разбрах - 2012 ли ще е или 2160-та, или в целия период между двете (май второто, а?) ?
« Последна редакция: Януари 11, 2010, 18:41:28 от До » Активен
giti
Гост
« Отговор #2 -: Януари 11, 2010, 18:55:46 »

Сега и аз ли трябва да копи-паст моите ЛС-и, за да се комплетира темата? Ухилен

До, мила и на мен не ми харесва и не мога да си го представя, че моята кротка красавица ще се превърне в нещо такова един ден Тъжен
Активен
JoanMihaylov
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 37

« Отговор #3 -: Януари 11, 2010, 18:57:00 »

Цар Кару I без никакви задни мисли изчетох всичко и ми е интересно, само неразбрах животните или животинските инкарнации в човешки тела ще бъдат обладани през тези 3 дни или и двете групи паралелно Хммм Също така енергиините демони могат да бъдат и добри, а не само кофти играчи нали така ? Как човек може да знае дали някой негов роднина или самият той не е животинска инкарнация, която може да навреди на човеците ? Ти спомена за 85% от човечеството, знаеш ли дали този процент е същия и за България например Хммм
Активен
praiseyou
Гост
« Отговор #4 -: Януари 11, 2010, 19:01:18 »

 Ей хора, много ще е добре! Дано да стане, нямам търпение! Единственото кофти е за малкия Бъстърчо(кучето).. Аз самият от няколко години повтарям, че ще трябва оръжие понеже ще стане всеки за себе си, когато времето настъпи.. Отивам да остра ножа Усмивчица
Активен
JoanMihaylov
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 37

« Отговор #5 -: Януари 11, 2010, 19:25:57 »

Аве кое ще му е готиното ? Само аз ли си мисля, че освен животните и въпросните животински инкарнации ще луднат ? Надявам се да не е вярно, но аз така разбрах посланието на Цар Кару. При положение, че са 85% бедна ни майка. Като казах майка от тези 85% все някои ще е ваш роднина - тогава всеки сам за себе си не е добра тактика, ако трябва да премахнеш чичо си например !

Казахте, че пластмасата и бетона ще рухнат, а металите ?
Активен
giti
Гост
« Отговор #6 -: Януари 11, 2010, 19:39:27 »

Така.. да се включа и аз...
Животинските инкарнации, вече са луднали! Всички катаклизми, които стават (къде доловими, къде не) са в следствие на това. Аз лично съм усетила този сблъсък на хората с животинските инкарнации мнооогооо ооотдавна. Сега всичко се засилва със светкавична скорост. По цял свят хората са превъртяли в буквалният смисъл. Станали са безкруполни, алчни и жестоки. Най-малкият пример за това е когато се обърнеш с добро към една животинска инкарнация, сами можете да видите как тя откача и излиза извън кожата си от това...
Що се отнася до животните...хм.. ами или не искам да видя или няма такава опасност при тях. И все пак си мисля, че ако те ще полудеят, степента ще зависи от това до колко е израстнал духовно стопанина им. Животните наистина носят характера на стопаните си, а самите стопани допълнително го доизграждат с възпитание, както като към дете. Не съм споделяла с вас, но сега ще го направя... Аз съм бездетна, но майчинският ми инстинкт и желанието да отгледам и възпитам дете е огормен. всичко това съм го предала на кучето си и съм го възпитавала така, както бих възпитала собственото си дете. В резултата кучето ми има повече характер на човек, отколкото на куче....Мисля си, че няма да откачи моята красавица, защото тя просто не е куче-честно- надявам се да не е самозалъгване....
Активен
giti
Гост
« Отговор #7 -: Януари 11, 2010, 19:45:16 »

Как може да се разбере кой роднина е животинска инкарнация? Ами според мене е точно този, който никога не се е догаждал с вас. Точно този, който вечно води явни или неявни битки с вас. Ако сте духожно израстнали, в присъствието на животинска инкарнация и двамата се чувствате некомфортно и усещате едно необяснмо на пръв поглед напрежение. С всеки изминал ден тези чувства би трябвало да се засилват, предвит видимите засилени промяни на прехода. Дойде ли момента не мисля, че тези два вида ще могат и да се доближат даже- такаче споки!
Активен
giti
Гост
« Отговор #8 -: Януари 11, 2010, 19:47:52 »Казахте, че пластмасата и бетона ще рухнат, а металите ?

Всичко, което е изкуствено, създадено от човека, а не от природата ще се унищожи.
Земята, вече се чувства болна и пренаситена с излишен товар- скоро тя сама ще се оттърси от всичко това.
Активен
JoanMihaylov
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 37

« Отговор #9 -: Януари 11, 2010, 20:11:55 »

Металите ги има под формата на руда на Планетата или аз греша ?

И кажете за въпросните инкарнации дали са в същия процент у нас - България ? Аз поне си мисля, че тук концентрацията не е толкова силна. Ако са 85% осъзнавате, че всеки от нас ежедневно общува с тях и те са навсякъде около него.

Ако е така и животни и инкарнации превартят тотално ще трябва да знам за металите. За да се запася с пистолети и меч, нож, лък и стрели, както и други, аз и без метал ще измисля нещо, но няма да е така ефективно !!! Ако всичко това е вярно вече си представям как махалата се опитва да превземе домът ми в продължение на 3 дни, това няма да е никак лесно !!!
« Последна редакция: Януари 11, 2010, 20:15:09 от JoanMihaylov » Активен
Цар Кару І
Гост
« Отговор #10 -: Януари 11, 2010, 20:59:22 »

Гити, кучето си е куче - животно. И такова ще си остане. В ЛС ти обясних подробности.
Нямам инфо за металите, но е възможно сплави (от разнородни метали) да се разрушат. Не се наемам да го твърдя. Силите, държащи бетоновите частици заедно ще изчезнат.
Цитат
Животинските инкарнации, вече са луднали!
Аха - и им е време да си ходят в животинското царство - там където принадлежат.

Съвсем сериозно говоря - Нали знаете, че маймуната е произлезнала от Човека?
Активен
giti
Гост
« Отговор #11 -: Януари 11, 2010, 21:11:17 »

Ай стига бе Шокиран Това е моя теория за маймуната... хаха.. Даже имах спор по темата във фейса. Говорихме за еволюция и Дарвин... И аз си мисля, че маймуната е произлязла от човека. Дори има до ден днешен народи, които  се съвкупляват с кози и т.н. Имаше навремет един филм Били козлето или нещо такова, където на един му се роди дете изродче от козата и изтрепа цялото семейство...

Значи, няма логика маймуната да ни е родител, по-скоро от чиста биологична гледна точка ще се съглася да ни е прасето, защото организмите ни са почти еднакви.... Самият дарвин си противоречи с теорията си. И др. .. ако човека е произлязал от маймуната, защо човека продължава да се променя, а маймуната не? Някакси не ми се вързва....
« Последна редакция: Януари 11, 2010, 21:12:54 от giti » Активен
praiseyou
Гост
« Отговор #12 -: Януари 11, 2010, 22:29:40 »

 JoanMihaylov за мен е готино, понеже не мога да издържам в буквалния смисъл на сегашната напълно несправедлива система.. аз самият още от малък вярвам, че един ден земята ще убие много хора, понеже това което се случва не е правилно (това може и да е под влияние на една книга която четох като малък - "Моля не стреляйте по дърветата" от Патриша Хайсмит).. ни както и да е.. аз самият не виждам нищо страшно в смърта, дори така да се каже съм я предизвиквал много пъти. Така че ако Земята стане отново тя си, било то с цената на живота на мен и на близките ми, аз ще съм щастлив. И за това казвам, че се радвам Усмивчица
Активен
До
Гост
« Отговор #13 -: Януари 12, 2010, 01:24:42 »

Аз не вярвам 2012 да е края като Край.
Това е началото на поставяне на промени на енергийно ниво, които ще дадат отражение на материално.
Не вярвам кучетата да полудеят да кажем.
Вярвам в планетарните разположения, в колективната мисъл и енергия (както и енергията в частност), в Осъзнаването вярвам, както и в гибелта на някои, които Трябва да си отидат (аз, ти, той, тя - който и да е имам предвид, за добро или за лошо), но не на всички и не изведнъж масово  (под "изведнъж масово" говоря например за 3/4 от населението на Земята да си иде изведнъж и на куп от Гигантска Вълна например.. не.. може да има в различни точки цунамите и подобни да си идат хора например...). Вярвам за земетресения, тук-там наводнение и т.н., някои климатични аномалии, които обаче са като побутване за пробуждане на тази Колективна мисъл, енергия и т.н. за Осъзнаване. Вярвам и в осъществяването и развиването на някои сетивни способности у хората в по-голяма степен - някои те първа (които може дори да не издържат, ако са здраво захванати за материалното като мироглед, чисто психически), други просто ще ги развиват повече и ще се учат как да ги използват или нещо такова. Вярвам и че ще се усеща някакво напрежение в околната среда за хората.
Не знам но вярвам и в някакъв Мир след години (къде, кога точно, как - не знам...така си мисля). Някак Мир като подобрение, прочистване на съзнанието като успокоение, но след време... Сега те първа много почнаха да се озлобяват, да Мислят дори над това озлобление на хората, яда, агресията, негодуванието и т.н., а това отваря очите на съзнанието, което крещи "осъзнайте се, ще се избиете сами себе си несъзнателно, а друг път и съзнателно.."... побутване за събуждане ... от полуделия ритъм, полуделия егоизъм, полудялата система и прекален материализъм, свързан с егоизъм и междуличностна "война"...Знаете ли колко хора вече забелязват едно (цитирам) "полудяване, озлобяване" на хората и им се вижда странно (на мен са ми казвали в процеса на разговор не 1, не 2-ма за това, че вече го забелязват...а на тях други, че го забелязват .. което води последствия, размисли, решения..)
Нещо такова.
« Последна редакция: Януари 12, 2010, 01:35:23 от До » Активен
До
Гост
« Отговор #14 -: Януари 12, 2010, 01:30:20 »

Дали съм права? - Не знам. Просто............
Активен
Страници:  [1] 2   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
2012 Doomsday / 2012 Денят на страшия съд (2008)
Филми
Administrator 0 2768 Последна<br />публикация Юни 14, 2009, 23:27:11
от Administrator
2012: Science Or Superstition
Филми
Administrator 0 1603 Последна<br />публикация Юни 14, 2009, 23:39:05
от Administrator
Nostradamus: 2012 / Нострадамус: 2012 (2009)
Филми
Админ 7 3191 Последна<br />публикация Октомври 05, 2009, 12:28:30
от delfin
2012 (2009)
Филми
dayana 4 1468 Последна<br />публикация Юни 03, 2010, 18:07:11
от Аэ съм
Проблем и инфо за безсънието, свръхактивност и т.н.
Въпроси и отговори
Spiritus 4 758 Последна<br />публикация Май 12, 2011, 13:31:08
от Spiritus

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright