Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Индийска нумерология  (Прочетена 1689 пъти)
11WOLF11
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 301


 • Град: София
 • « -: Юни 15, 2009, 01:23:42 »

  Индийска нумерология

   

  За разлика от календарната година, Индийската номерологична година започва на 1 октомври и завършна ва 30 септември следваща календарна година.

   

  Ако искаме да разберем в коя година от личния си цикъл ще навлезем през 2004г, изчисленията се правят по следния начин:

  1.2003/началото на номерологичната 2004г/= 2+0+0+3=5

  2.Личната рождена година за човек, роден на 27.01.1951г е:2+7+0+1+1+9+5+1=8

  3.5+8=13=1+3=4

   

   

  Година1: - взимате важни решения

  Начало на нов етап във вашия живот. Смело взимайте важни решения, които биха променили съдбата ви, като разчитате на късмета си през годината.Чакат ви интересни запознанства и полезни връзки.

   

  Година2: - очакват ви пътешествия

  Появява се шанс да си смените работата, защото е възможно да имате неприятности в сегашната си служба. Очакват ви пътувания, но е добре да оставите големите си планове за по-нататък. Не се притеснявайте – перодът на застой ще е краткотраен. Важните неща тая година ще се случват с помощта на приятели. Проявявайте дипломатичност и мислете за здравето си.

   

  Година3: - шансът е на ваша страна

  Всичко би трябвало да е безупречно – в работата, с парите, в личния живот и в любовта. Неприятностите около вас ще се разрешават от само себе си. Очакват ви награди и повишения. Ще се наложи да направите труден избор – коя е най-добрата от многото добри възможности. Ако сте били самотни, много е вероятно да се задомите. Ако си намерите партньор, много е вероятно да останете с него следващите 9 години.

   

  Година4: - подготвяте се за успеха

  Трябва здраво да поработите. Планирайте и смело изпълнявайте, като влагате всичките си сили. С парите внимавайте и се опитвайте добре да се разбирате с близките си – ще имате нужда от тяхната подкрепа и поддръжка.

   

  Година5: - неподозирани способности

  Очаква ви интересна година, изпълнена с успехи. От вас зависи да покажете на какво сте способни. Ще имате достатъчно възможности и провокации и ще се справите блестящо. Задават се промени в работата и в личния живот. Старите проблеми ще се решават от само себе си. Ще сте изпълнени с жажда за творчество, за успехи. Може да смените местоживеенето. Необичайно лесно ще осъществявате контакти с нови хора. Използвайте годината за себе си – приемете даровете на съдбата и им се радвайте.

   

  Година6: - пълна хармония

  Очаква ви спокоен период. Семейните са за завиждане, а самотните ще имат чудесен шанс да срещнат спътник в живота. Това е най-благоприятната година за създаване на семейство, за нова любов или дружба. Без притеснения може да започнете нов бизнес или да влагате пари – вложенията ви ще се върнат с лихвите.

   

  Година7: - сигурна реализация

  Годината е най-добрата за тези, които са очаквали реализация на планове и мечти. Трябва да се избягват обаче неоправданите рискове. Очертават се непредвидени доходи. Внимавайте да не ви излъжат при договори и спогодби. Помислете за душата си и не приемайте живота само като удоволствия. Пазете любовта си, за да няма неочаквани раздели.

   

  Година8: - разплата и точни сметки

  Каквото сте заслужили, това ще получавате тая година. Ако не сте сбъркали, ще спечелите много пари. Очаква ви повишение и признание в службата. Ако не сте потъпквали другите, ако не сте ги унижавали, ако не сте вредили на ближните, можете да бъдете спокойни – тази година е хубава. Ако имате неуспехи, гневете се на себе си и си извадете поука за следващите години.

   

  Година9: - завършва цикъл

  Въоръжете се с търпение, разделете се с обременителните връзки и ангажименти, разчистете сметките с миналото. Не правете важни стъпки като големи инвестиции, промяна на местоживеене и работа. Ноември и декември ще ви донесат за компенсация приятни изненади.
  « Последна редакция: Юни 15, 2009, 01:25:55 от giti » Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Нумерология
  Астрология и нумерология
  11WOLF11 2 4974 Последна<br />публикация Юни 28, 2009, 16:17:16
  от giti
  Рунна нумерология
  Астрология и нумерология
  giti 1 1790 Последна<br />публикация Февруари 13, 2010, 20:02:40
  от zaharisa
  Аюрведа - Индийска медицина / Healers - Journey Into Ayurveda
  Филми
  Arcoiris 1 2953 Последна<br />публикация Февруари 06, 2011, 21:20:09
  от ssacrifice
  РУНИ НА ОДИН. ЗНАЧЕНИЕ НА РУНИТЕ .РУННА НУМЕРОЛОГИЯ.
  Астрология и нумерология
  ~Schwarze_Sonne~ 8 11771 Последна<br />публикация Юли 16, 2012, 09:22:39
  от ~Schwarze_Sonne~

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright