Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Слънчеви вампири  (Прочетена 1693 пъти)
Админ
Дидо
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1131


 • Град: Варна
 • dean.radnev
  WWW
  « -: Януари 08, 2010, 23:18:34 »

  Енергията на слънчевите вампири е гореща и суха. Като правило тя винаги е агресивна. Това са жестоки хора.

  Слънчевият вампир провокира разправии и скандали, като се нахвърля върху жертвата си, за да й причини душевна и физическа болка. Той размахва юмрук и крещи: “Ще те унищожа”, “Ще ти извадя душата”, “Ще съсипя живота ти”. Слънчевият вампир действа нагло, безскрупулно и безжалостно с единственото желание да предизвика психически срив и изблик на негодувание.

  Вампирът оскърбява в лицето, откровено плюе в душата на хората. Той не се колебае и да удари. Слънчевият вампир действа предизвикателно и открито, дори когато иска да прикрие истинските си намерения. Постъпките му са продиктувани от завист, злоба и ненавист, от огромния енергиен глад, който го измъчва.

  Ако обектът на агерсията на слънчевия вампир се овладее и успее да не отреагира на наглостта му, тогава той е способен на всичко, за да се добере до чуждата положителна енергия.Когато напада слънчевият вампир няма задръжки.
  Подобно на звяр, ненадейно, с един замах той отнема до последна капка жизнената енергия на своя донор.

  Психическата енергия на слънчевия вампир е причина за много беди и нещастия. Слънчевият вампир е коварен и опасен за емоционалното здраве на жертвата си. За слънчевите вампири в най-голяма степен важи народната мъдрост “от болната на здравата глава”. Вампирът никога не е виновен.

  Слънчевият вампир не престава да търси психическо напрежение и скандали около себе си, като сам ги устройва с единствената цел да установи жесток режим в периметъра, който е избрал за място на своите действия и енергийна агресия. Този периметър може да бъде семейният дом, службата или друго определено от него пространство.

  Вампирът се настанява нагло и в чуждо пространство, като и там започва да дава оценки и “контролира ситуацията”, да провокира психически сривове и да се зарежда с чужда енергия.

  Всичко това е неговият естествен енергетически мир.
  Друг свят той не познава!

  Хатактерна особеност на слънчевия вампир са линиите на ръката му, които имат тъмночервен или виолетов цвят. Тъмните цветове говорят за това, че кръвта и енергийните канали на слънчевия вампир са затлаени.

  За слънчевитя вампири казваме. Че са във висша степен егоисти, кръвопийци и садисти.

  “ЕНЕРГИЙНИТЕ ВАМПИРИ”
  Александър Александрович
  Превод от руски: Надежда Чехомска
  Редактор: Иванка Павлова
  Активен

  zaharisa
  Човек, обикновен.
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 120


  « Отговор #1 -: Февруари 11, 2010, 10:59:17 »

  Ъм.. малко прекалено, според мене.

  Има вероятност да съм такъв вампир, вероятно, защото изглежда доста често подценявам хората и се опитвам да ги котролирам. Наскоро един агресивен приятел ме упрекна, че съм завистлива.

  Също- когато нещо не става по моемо- лесно се вбесявам.


  Старая се, обаче- да не си го изкарвам на околните . Не винаги се получава.


  Затова ли има дни, в които стадам от депресия и имам чувството, че умирам?
  Активен

  "Бъди самият ти промяната, която искаш да видиш в света. "- Ганди
  Victim
  Гост
  « Отговор #2 -: Юни 28, 2010, 14:48:30 »

  Въобще не е преувеличено.
  1:1 всичко е вярно. Бях под въздействието на такъв човек 4 години ежедневно ежеминутно.
  Здравето ми се съсипа и благодарение на един млад човек много вещ в тази материя успях да се освободя. За 1 седмица вампира си намери други жертви тъй като видя че от мен повече няма да може да измъкне нищо. След 4 години мъки да се освободя от него.

  Въпреки че си направих един експеримент, след поредния брутален скандал съвсем съзнателно си отворих енергията и след 2 минути той беше слънчев весел и щастлив, все едно не е беснял до преди минута. Тогава се убедих и се заключих за винаги.

  Направи няколко опита да ме убие, за да му пусна енергия, докато не се изплаших адски много и спрях да се въздържам успявах да се владея.

  Бог да ви пази от такива хора. За съжаленеи той още е жив и тормози хората, и ме е страх че рано или късно няма да се усети и да спре на време и ще убие някой в нуждата си от енергия.

  Лошото е че му харесва да е такъв и въпреки че е хипер интелект и знае отлично какво се случва, го отрича както алкохолика отрича, че е такъв.
  Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright