Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Как да се браним от агресията на вампирите  (Прочетена 3233 пъти)
Админ
Дидо
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1131


 • Град: Варна
 • dean.radnev
  WWW
  « -: Януари 08, 2010, 23:02:38 »

  Вампирите ни дебнат навсякъде и от това дали ще успеем да намерим най-добрата защита срещу техния груб натиск зависи психическото ни здраве

  Дотук говорихме как да се предпазим от енергийната агресия на вампирите. Нека още веднъж да се опитаме да обобщим това, което научихме.

  Вампиризмът е начин на съществуване на болен човек.

  Вампирът изпитва постоянно желание да дразни, да обижда и малтретира психически някого. Вампирското поведение е придружено с предизвикателно груб тон, нескривано желание за скандал, “талант” от мухата да се направи слон, да се обвинява и да се изисквма оправдание, а всичко заради жаждата да се добере до чуждата енергия.

  Резките и категорични реакции на вампира към мнението на другите, неговата нетърпимост и безпардонност в дискусиите, нуждата от безмълвен слушател или постоянен опонент са оръдието, с помощта на което той се зарежда с чужда енергия.

  Може би тези особености на вампира на пръв поглед да се възприемат като сила на характера, но в действителност това не е така. Впечатлението е измамно.

  Всяка енергийно (психологическо) нападение срещу друг човек по същество е категорично доказателство за безпомощността на неговия извършител.

  Тази слабост може да бъде физическа, духовна или интелектуална. Ето защо ако успеем правилно да осъзнаем и да оценим този факт, тогава без съмнение бихме могли да погледнем върху енергийния агресор с други очи, а неговите атаки да предизвикат у нас състрадание, насмешка, дори смях.

  Всички вампири еднакво енергично ръкомахат, правят гримаси и крещят – с една дума устройват театър от мимики и жестове. Сигурен съм, че ще ви стане смешно, когато видите как вампирът изведнъж започне да се държи неестествено: да му треперят веждите, да си мърда ушите, да почервенява като домат или ноздрите му да се надуват като балон.

  Тази картина действително предизвиква усмивка. Но ако не успеете наистина да я погледнете с чувство за хумор и не запазите самообладание пред грубостта и жестокостта, тогава вампирът ще се добере до вашето раздразнение, ще откъсне докрай енергията ви и ще отпразнува своята голяма победа. А вие – вие ще останете взривен и сринат до земята!

  Енергийните вампири са опасни за здравето на хората. Със своята агресия и енергийно мародерство енергийните вампири извършват огромна разрушителна дейност върху нервните центрове и канали на хората, станали техни донори.

  Само мълчанието и равнодушието към тяхната агресия биха могли да неутрализират пагубното й въздействие върху психическото ви здраве.

  Ако успеете да преглътнете безмълвно психическата война срещу вас, ако успеете да не се ядосате и да не обърнете внимание на грубостите и провокациите, тогава вампирът ще излезе от кожата си, ще припадне от безсилие, ще получи кръвоизлив…

  Ето и няколко възможни начина за защита срещу посегателството на вампира, които бихте могли да използвате в зависимост от обстоятелствата, в които се намирате.

  Общото във всички тях е отработеното от вас умение да не отвръщате и да се въздържите от реакция на вампирските провокации, с които той цели да ви извади от психическо равновесие.

  Ако вампирът ви ругае, а това винаги е обидно, постарайте се да не отговаряте или с усвмивка да му кажете: “Да, аз съм такъв(а)! Ако не ти харесвам, потърси си друг(а), а и повече не се занимавай с мен.” Когато казвате това, постарайте се нито един мускул на лицето ви да не трепне, а очите ви да са широко отворени.

  Никога не започвайте да се оправдавате или да се доказвате. Ако направите тази груба грешка трябва да знаете, че вие доброволно ще нахраните вампира със собствената си енергия. След тези ваши думи вампирът изведнъж ще се почувства като в небрано лозе и ще разбере, че срещу агресията му е намерен верен начин за защита. Тогава той ще ви остави на спокойствие.

  В биополето на здравия човек могат да се видят кълба от отрицателна енергия. Защо е така? Защото винаги ще се намери човек, който не е доволен от нас, което е и причината той да праща отрицателни мисли и думи към нас, а те под формата на енергийни кълба да се задържат в пределите на нашето биополе.

  Докато човек е щастлив и жизнерадостен тези тежки енергии не успяват да проникнат в организма, но в момента, в който той изпита дори и най-малко раздразнение, тогава тези отрицателни енергийни кълба започват мощно да го атакуват и да го нараняват със своята разрушителна сила.

  Тогава се появяват и първите симптоми на болестта, която предстои да прекараме.

  Но когато успеем да преодолеем раздразнението си и в отговор на агресията се усмихнем на вампира, ситуацията става коренно различна. Под формата на грубост вампирът изпраща към нас заряд от разрушителна енергия, но тъй като ние не сме реагирали и тя не се е прихванала от нашето биополе, енергията се връща към вампира. Тя го удря с още по-голяма сила! При подобни ситуации твърде е възможно лунният вампир да падне безчувствен, а слънчевият – обхванат от силен гняв да почервенее и да започне неистово да крещи.

  В тази минута бъдете нащрек. Вампирът може да посегне върху вас. Той добре разбира, че в този случай само ескалацията на напрежението може да му осигури шанса да се превключи към вашата енергия, като ви удари и постави точка на конфликта, а след това се зареди.

  Вампирът е обезумял.

  В неговото съзнание започват проявите на болезнено отклонение от действителността: пристъпи на бяс, умопомрачение, припадъци…

  Вие виждате звяр с човешко лице.
  Истината е, че това е един тежко болен човек!

  Вероятно още дълго време ще трябва да се учим на “изкуството” как да запазваме самообладание пред енергийната агресия на вампира, за да не изхвърляме на боклука най-ценното, което имаме. Да се учим да постигнем уравновесено и спокойно отношение към хората, без да бъдем равнодушни към тях и техните проблеми.

  Равнодушието е порок.
  Безразличието към обкръжаващия свят – пустота.

  И равнодушието, и безразличието раждат агресия – енергийна агресия на вампиризма.

  Но ако все пак сте позволили и сте станали енергийна жертва на вампиризъм и искате да спасите себе си, не е достатъчно само да се успокоите, необходимо е да забравите човека, който ви е нанесъл тази огромна болка и беда.

  И простете на вампира, защото в противен случай ще продължавате да се тресете от нерви, а вашите сили и енергия ще продължават да преминават към него.

  Вампирът усеща тази невидима връзка помежду ви и в мига, когато помислите за него или споменете името му с раздразнение, той улавя вашия импулс и си казва безпогрешно: “Здравата го наредих днес (вчера, преди седмица, преди месец…) Само като се сети за мен, ще падне.”

  Независимо от географското разстояние, което ви разделя, тежките енергии на вампира ще пристигат по предназначение, без да се влияят от времето и пространството.

  Престанете да говорите и да се дразните от енергийния крадец! Забравете обидите му. Простете му.

  Престанете да се възхищавате на бисерите пред очите на свиня! И помнете, че най-ценното в живота на човека е неговото здраве.

  Не се самосъжалявайте и не ронете сълзи затова, че сте попаднали в този коварен капан.

  Постарайте се да осъзнаете истинската причина за случилото се с вас. Намерете отговор на въпроса: защо точно към вас е насочил психическата си плесница енергийният мародер и крадец.

  Съществуват множество начини за защита срещу вампирите, които могат да се усвоят в различни школи, организирани от йоги, екстрасенси и магове, но те могат да бъдат полезни само ако успеете да запазите душевното си спокойствие и равновесие пред вампира. Няма да има смисъл от това, което сте научили в тези школи, ако продължавате да отвръщате на енергийните атаки и да изпитвате психическо раздразнение. Ако не запазите самообладание и не успеете да премълчите обидата и унижението.

  За кой ли път отново се налага да повторим, че единствено спокойствието и радостта, която изпълва човешката душа може да се противопостави успешно на психическата атака срещу нея.

  Ако сте щастлив от живота човек и душата ви е пълна, тогава отдалеч ще усещате тежките вампирски енергии, които мърсят пространството. Ще имате сила и воля да се отвърнете от тях, защото това, което носи със себе си вампирът не е в хармония и не съответства на вашия вътрешен мир.

  Подобно на конските мухи, така и вампирите с настървение се нахвърлят върху възпалените точки на тялото, но там, където има радост и любов не е възможно да се появят гнойни рани.

  Когато усетите, че към вас е насочена вампирска атака и в същото време осъзнаете, че тя идва от тежко болен човек, единственото мъдро нещо, което можете да направите е да се обърнете към бог с думите: “Господи, прости му – той не знае какво върши!”

  Мълчанието е най-добрата енергийна защита срещу вампиризма. То носи мъдрост, но само при условие, че не е съпроводено от вътрешен душевен диалог, упреци или обидни квалификации. Само искрената ви молитва и искреното ви съчувствие към болестта на вампира имат сила да го спрат, а вас да спасят от страданието, което причинява енергийното мародерство.

  Ще ви припомня една стара притча.
  Старица се оплаква на свещеника: “Отче, помогни ми, останах без сили – моят дядо все мърмори и мърмори. Не престава да се кара с мен.” “Лесна работа – отговорил свещеникът – вземи тая чашка със светена вода и добре запомни какво трябва да направиш. Щом като мъжът ти започне да се кара и да те хока, ти пийни глътка от водицата, а когато той млъкне, тогава преглътни.”

  След време старицата отново отишла при свещеника, но този път с подаръци – пиле, мед, яйца. “Благодаря ти, отче, че ми помогна. Моят дядо стана златен” – казала старицата и целунала ръката на мъдреца за благодарност.

  Нека тази притча послужи всекиму за добър урок. Тя е проста и мъдра, затова и помага да се защитим от вампирите.
  Активен

  GavriL
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 34


  « Отговор #1 -: Септември 19, 2010, 11:08:40 »

  Първо се извинявам че не сам до толкова просветен в духовното ви общество но имам 1 въпрос. Когато започна по искрен разговор с който и да е имам чувството че ми предава всичката си лоша енергия . Първо си мислих че става само при негативните мисли но вчера когато разговарях с 1-на приятелка и си говорихме за бившата ми приятелка ме обзеха тръпки отпаднах доспа ми се . Когато се прибрах бях дигнал температура и бях червен .... бих бил много благодарен ако ми отговорите  какво точно е това Усмивчица
  Активен
  Kery
  Гост
  « Отговор #2 -: Септември 19, 2010, 11:24:08 »

  Здравей, Гаврил,
  Първо да кажа, че тука не сме всички някакви просветени или посветени.

  Малко ме съмнява всички около теб да са вампири, може би някои от тях са, но едва ли всички. Може би си прекалено чувствителен и позволяваш прекалено на емоциите да ти влияят. Това с температурата и на мен ми се е случвало без разговор дори, само с присъствие и то системно дни наред в определена компания, но може и да не е това причината. Незнам дали е вампиризъм - може би, но ти можеш да се защитиш сам. Представяй си, че си в защитна обвивка и никой не може да те достигне, мисли положително, защото обратното би привлекло същото. Има доста инфо в раздела и много хора са споделяли опит.
  Ако ти не позволиш няма как да ти влияят Усмивчица
  Активен
  GavriL
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 34


  « Отговор #3 -: Септември 19, 2010, 11:27:42 »

  Ами това ми се случва за пръв път с температурата а за тези момичета с които говорих сам сигурен че не са го направили умишлено . Аз от 1 седмица се познавам с тях но след този разговор сякаш ме хвана треска ...
  Активен
  Kery
  Гост
  « Отговор #4 -: Септември 19, 2010, 11:33:43 »

  И аз мисля, че повечето не го правят умишлено. Явно определени теми и чувства те правят поддатлив на влияние. Можеш да хабиш енергия и без те да са вампири, но за всеки случай се пази и прочети инфо, за да знаеш как да реагираш.
  Активен
  Amazon
  Гост
  « Отговор #5 -: Септември 19, 2010, 11:49:40 »

  Здравей Гавраил,
  Кери е права,че не е възможно всички около теб да са вампири. Според мен ти си много емоционален,това което описваш ми се е случвало и на мен, но причината си бях аз. Когато влагаш много емоции,когато говориш и изживяваш наново чувствата си от историите си, тогава хабиш енергия и признаците са на лице-температура,доспиване(на мен винаги ги ми се доспиваше), главоболие, не те свърта на едно място и ти се иска да избягаш....  В такива моменти единственото,което ще ти помогне е да мълчиш-не напразно са казалаи че мълчанието е злато. Когато човек говори освобождава голяма част от енергията си.Сам ще забележиш,че с времето ще усещаш тези състояния(горе описаните) и ще можеш да се контролираш. Аз като говоря ръхомахам,смея се, правя мимики...  Хабя ужасно много енергия и накрая се смачквам. Научи се да изслушваш, да говориш по синтезирано и да не влагаш емоции. Хаха е не да станеш Робокоп,но все пак се самонаблюдавай.
  Активен
  GavriL
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 34


  « Отговор #6 -: Септември 19, 2010, 20:15:30 »

  Ами мисля че сте прави и много емоционално приемам повечето разговори . Ще ви послушам и ще опитам да се владея . Благодаря ви ! Усмивчица
  Активен
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #7 -: Септември 28, 2010, 14:42:33 »

  Интересно.
  А дори и в човек, който не е вампир... все някога се проявяват вампирски "качества".... 
  Например, в клас
  На улицата... Усмивчица
  Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Енергийната същност на вампирите
  Езотерика
  Админ 3 2000 Последна<br />публикация Февруари 11, 2010, 17:42:17
  от zaharisa
  Тайните номера на вампирите
  Езотерика
  Админ 2 1847 Последна<br />публикация Февруари 11, 2010, 15:33:36
  от zaharisa
  Вампиризма и вампирите « 1 2 3 »
  Езотерика
  Админ 41 5718 Последна<br />публикация Декември 08, 2012, 11:26:06
  от Colder Sun
  Да не отговаряме на агресията с агресия « 1 2 »
  Обща тематика
  Ametist 17 1215 Последна<br />публикация Април 05, 2011, 22:42:16
  от The One

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright