Духовно развитие

          

Страници:  1 [2] 3   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Древни цивилизации - новини  (Прочетена 6838 пъти)
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #15 -: Юни 17, 2010, 12:32:44 »

Мерси....Все пак дълго съм мисли по този въпрос и не скривам,че голяма част от разсъжденията са ми повлияни от други изледователи и Посветени!Аз само доразвивам техните мисли....Опитвам се де!
Активен
chitta
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 138


« Отговор #16 -: Юни 17, 2010, 12:35:03 »

Разбирам! Усмивчица Няма проблем! Усмивчица
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #17 -: Юни 17, 2010, 12:47:06 »

http://3.bp.blogspot.com/_oocwdT6cM_g/Sshignrm8rI/AAAAAAAABOQ/FSXWYHUTT4s/s400/56258431.jpg

Това ми прилича на шумерска рисунка...Вижте издължения череп на съществото.Долкото знам,точно такива черепи са имали атлантите.Вижте и женското дупе,което притежава  съществото очевдино от мъжки прозиход.Вижте петите....Доколкото знам,Ехнатон е имал същите особености!
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #18 -: Юни 17, 2010, 12:52:23 »

Друго нещо,което се сетих,и което май е против Дарвиновата хипотеза,че човека е произлязъл от маймуната.

Доколкото знам древните хора са имали ципи,защото са живели полуводен начин на живот.Както казах вече ципите са едно от 32-те особености на Буда.

Само да кажа,че ципите са месеста част,което заема място между пръстите на ръцете и краката.

Погледнете между пръстите си и забележете,че има съвсем малка ципа или нещо наподобяващо ципа.Кожата,която обединява пръстите удивително наподобява на остатъци от ципи!На краката си личи дори още повече!

Ако мислите,че греша ми кажете,защото ако се заблуждавам-искам да знам!
Активен
chitta
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 138


« Отговор #19 -: Юни 17, 2010, 12:52:41 »

Да! Разсъжденията са правилни и все пак не сме сигурни напълно как е било.
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #20 -: Юни 17, 2010, 12:55:16 »

Да,че греша ли или,че наистина и ти си видял/а ципите? Ухилен
Активен
chitta
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 138


« Отговор #21 -: Юни 17, 2010, 12:56:22 »

И аз виждам нещо подобно на ципа, но не се знае точно дали е това, което мислим и виждаме Усмивчица
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #22 -: Юни 17, 2010, 13:00:57 »

Може би...Ще потърся в интернет.Може би там ще намеря повече информация.Ако наистина това са остатъци от ципи,значи с хилядите години те са дееволюирали.Тоест,че хората преди нас са имали по-големи ципи и че ако се поровим в миналото може и да открием нещо...

Не сме сигурни...да....за съжаление е така.Но точно затова всичко,за кето сме не сигурни трябва да бъде разкрито!Пък и от това,което съм чел,знам,че един ден те сами ще ни се разкрият.
Та нека видят,че ние поне се стараем и опитваме да ги разучим. Ухилен
Разбира се,че се шегувам с последното изречение!
Активен
chitta
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 138


« Отговор #23 -: Юни 17, 2010, 13:03:21 »

Няма какво да се извиняваш с последното изречение или да споменаваш, че е шега. Наистина те искат да знаем кои сме и от къде идваме...и ще спомогнат за това рано или късно Усмивчица Те ни гледат, непрекъснато Усмивчица и чакат....всички чакат... Намигване
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #24 -: Юни 17, 2010, 13:12:30 »

Така е,приятельо.Дори сега намерих информация за срещи с тях или поне така се смята.И ще ти я копи-пейстан та и ти да я прочетеш.

Само да кажа за ципите между пръстите.Оказа се,че това е наистина ципа...поне спред хиромантията.Защото докато се ровех в нета се натъкнах на сайт за хиромантията,която работи посредството ръцете и открих,че там кожичката между пръстите се нарича ципа.Което значи,че това може наистина да е деградирал остатък от ципи между пръстите!

Но ето ти нформацията,на която се натъкнах!

Поне аз не съм я чел и затова ми се струва интересна:


Подводният флот на подземната цивилизация

От печата е известно, че след Втората световна война започнаха да се появяват съобщения за срещи на военните кораби с неизвестни подводници. Тези подводници имали голяма скорост и можели да се спускат на голяма дълбочина от 6 и повече километра. Например, по времето на провеждане на военни маневри на САЩ по бреговете на Пуерто Рико през 1962 г., били забелязани тайнствени обекти със силно заострени задни и предни краища. Те били обстрелвани с дълбочинни бомби. В този момент на корабите от района излезли от строя всички средства за връзка, а подводниците изчезнали със скорост 280 км/ч.
В друг случай подводница от САЩ се сблъскала с тайнствена подводница, в резултат на което се получил взрив. От мястото на катастрофата моряците от САЩ успели да извадят само необикновено телескопическо устройство. Малко след взрива се появили около 15 подводници , като с тяхното появяване корабите на САЩ останали без електричество. Когато електричеството отново се появило, на мястото на взрива нямало нито отломки от катастрофата, нито следа от 15-те загадъчни подводници. След този случай било дадено указание на американските и натовските кораби да не предприемат враждебни действия спрямо незпознати обекти.
Изследванията показали, че тези подводни обекти имат свои бази в морето. Предположенията са за Охотско и Берингово морета. При завършване на плаването подводниците достигат до вход на подводна пещера, прибират крайните си телескопи и се освобождават от "корпуса" - намагнитена вода. Влизайки в пещерата, те преминават през шлюзове, след което попадат в частично оводнено подземно помещение. То има връзка с по-високо разположени под земята сухи служебни и жилищни помещения (виж на рисунката). Техниката на шлюзовете е известна на космонавтите, на моряците...
Информацията с която разполагаме позволява да се предполага, че тайнствените подводници се отнасят не към подводна, а към подземна цивилизация. За подземните цивилизации е споменато в древните писания, легенди, митове, в тибетските и индийските писмени източници.

tayni.nm.ru


Подводните хора, има ли ги?
За човека родната стихия, разбира се, е земната суша, която обаче заема само около една четвърт от нашата планета, и затова много учени наричат нашата планета не Земя, а Океан.

Животът както е известно на всички, се е зародил именно във водата. Но въпреки това, на всички нас до настоящия етап много малко са ни познати дълбочините. Така например на дълбочина 10 000 метра са ходили по-малко хора, отколкото на Луната.

А на дълбочина 6000 метра почти завършва известния на хората морски живот, макар че батискафите са пребивавали и на океанска дълбочина 11 000 метра. Но въпреки това морското и океанското дъно е изучено много по-малко, отколкото обратната страна на Луната.

Възниква въпросът: има ли живот на дъното? Или не?

В древноиндийските текстове се споменава за съществуването на подводен народ, чиято численост достига 3 милиона човека. В Япония от древни времена се разпространяват легенди за подводния човек, който е способен да живее под водата, а на неговите ръце и крака има ципи.

Срещи на хората с подводните хора е имало многократно. Така през 1400 или 1405 година търговци на мляко, отивайки рано сутринта на пазара, хванали морско момиче и го подарили на град Харлеем. Морското момиче облекли в дрехи и го научили да преде. Тя живяла сред хората няколко години, но все имала желание да се върне в морето.

В средата на 16 век оксфордските рибари хванали странно същество, което по своите размери и форма приличало на мъж, било съвсем неокосмено, но имало дълга гъста брада. Съществото било оставено да живее в замъка на губернатора. Хранели го със сурова риба, която то, преди да изяде дълго мачкало из ръцете си. След няколко месеца пришълецът избягал от хората в морето, след това скоро се върнал в замъка, но преживял в неволя и самота само около година, а след това отново избягал в морето. И повече не се върнал.

През 1819 или 1820 година рибари хванали в Зеландските острови още една морска жена.

А вече в нашия век - през 1931 година - странно същество с човешка глава било забелязано от рибари в залива Салдан, недалече от Кейптуан. Рибарите обстрелвали съществото с харпун, а в главата му попаднали два куршума, но въпреки това то се скрило в дълбочините на залива.

Ученици от село на остров Канин, до брега на реката Вижес, която се влива в Бяло море, видели през 1974 година на няколко десетки метра от сушата странно живо същество покрито с мокри коси, което доплувало до брега, започнало да се катери по почти отвесна скала. Децата видели дълги нокти на ръцете и краката на това същество и дълга опашка. Като се изкачило по скалите странното същество в уверена походка отишло в гората. На брега останали дълбоки следи от стъпалата му с големите нокти.

Особена е срещата с водните хора на руски военни водолази на езерото Байкал през 1982 година. Групата провеждала военни учения. Внезапно на повърхността изплувал един от водолазите, който заявил, че на дълбочина около 50 метра на разстояние 10-15 метра от него плувало без акваланг и без никакъв апарат за подводно дишане, триметрово същество, много приличащо на човек. След известно време водолазът видял още две човекоподобни същества. Командването на военните водолази взело решение да залови едно от тези същества. За тази цел била бързо сформирана спец-група, състояща се от седем водолаза, но опитът да се хване тайнствено същество завършил трагично. Когато на едно от тези същества била хвърлена мрежа, цялата група водолази посредством някакъв мощен импулс била извърлена на повърхността на езерото. Оборудването на водолазите не позволявало да се издигат толкова бързо от голяма дълбочина без да се съблюдава режима на декомресация, и всички водолази от тази група се разболяли от кесонова болест. Трима водолази починали, а останалите останали инвалиди. Водните същества повече не били забелязани в езерото Байкал.

И така, нещо тайнствено на дъното на океаните, моретата и езерата вероятно има. И е необходимо да се разкриват тези загадки, като се използват достиженията на съвременната наука и техника.

Н. Филлипецкий , tetis.ru


Среща с "хора-амфибии" през 20 век

Явно, не случайно и филмът "Човекът-амфибия" бил сниман на Таманското крайбрежие. Именно там се случила следната среща с морските хора на рижанина (Рига) Генадий Боровков. За нея той писал през 1996 година в сборника "20 век: хроника на необяснимото. Година след година"

«Аз още от малък се увличах по подводния риболов в Черно море. Всяка година през лятото за по седмица идвах на Гурзуф или Анапе. Но веднъж ми се случи нещо, след което приключих със своята страст.
Това се случи в Анапе. Спуснах се на 7-8 метра и притихнах в очакване на улов. И изведнъж - се вцепених ! От зелената дълбочина право към мене плуваха огромни същества. Съвършено бели, с човешки лица, без маски и агфаланги, с големи рибешки опашки.
Тази, която плуваше пред другите ме видя, спря се, отправи към мене огромни изпъкнали очи. Дори и да приличаха на човешките, те бяха и доста различни. Около нея плуваха и останалите. И първата махна с ръка към мене ! Не с плавник, а именно с ръка, макар и с ципи между пръстите. Сега всички започнаха да ме разглеждат, без да се доближават на по-малко от 3 метра. И изведнъж, като че ли по команда, бързо заплуваха назад, в открито море, махайки само с яките си опашки. Когато те се скриха, аз като тапа излетях от водата, седнах в моторницата и се устремих към брега. Сега вече завинаги."

За скептиците авторът не се уморява да повтаря, че това не са били делфини, защото той много пъти е срещал делфини по време на подводния си риболов и много добре ги познава и тяхното поведение също.
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #25 -: Юни 17, 2010, 13:23:56 »

Сега отново ще дам пример с програмата Гугъл Земя.

Ако имате програма-отидете на езерото Байкал и ще видите една линия,огромна писта,която излиза от водата и спира до една планинска верига,а точно от другата страна веригата има път!Обикновен човешки път,но интересното е,че пистата спира точно при пътя....

Също така,ако карате в съвсем права линия на запад от странната линия ще видите същата писта,която отново продължава малко време с нейните странности и също така изчезва.

Скептиците ще казат:линийте в гугъл земя са породени от сателита и начина му на снимане.

Аз ще кажа,че това е така,но линийте са в позиция север-юг и обратното,а тази,която аз видях запад-изток и обратното!
Активен
chitta
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 138


« Отговор #26 -: Юни 17, 2010, 13:24:46 »

Интересна информация. Не мога да се сетя къде точно четох подобно нещо, което си пуснал, но информацията съвпада. Щом сега има хора, които могат да изкарат часове под водата, а даже и такива, които могат да дишат под вода. За тях пишат, че са деца-делфини, но относно съществата, които се споменава с ципи, не се учудвам, че ги има Усмивчица
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #27 -: Юни 17, 2010, 13:43:49 »

Открих втори път в Байкал!Само,че той може да се окаже мост...
Абе,какъв мост насред езерото,бе!Леле!!!

Открих и няколко странни розови и виолетови сияния....дали не са някакви слънчеви изпарения?Не знам.

Но под водата,близо до япония,под русия...абе въобще в цялата околност там има неюо.Под водата има странни форми наподобяващи пирамиди,но аз не мога да твърдя нищо със сигурност прост ей така,на снимка!Трябва да се види на място.А и доколкто ми е известно в онзи район има множество странни открития!Които всъщност на мен не ми изглеждат странни...
Активен
Ich
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1644

 • Град: различни планетки
 • Michail Kolev
  « Отговор #28 -: Юни 21, 2010, 22:54:46 »

  Лемурийците са най-развитата раса. Но са се самоунищожили.
  Тогава в какъв смисъл казваш, че са най-развитата раса?

  Цитат
  Идват атлантите.Те еволюират-физически, но духовно дееволюират понеже трето око им е затворено...

  Впоследствие атлантите, макар и без трето око,започват да се развиват... и трето око им бива отключено. Лемурийците, които не са загинали напълно, а едни са останали в състояния на сомати, а пък други живеят под земята в подземни тунели, които съставляват страни познати като Шамбала и Агарти.

  Лемурийците излизат от "убежището" си и научават атлантите как да използват енергийте на финия свят.Впоследствие атлантите се научават,но отново започват да се занимават с черна магия и да използват тези енергий за свои цели.Така над тяхната раса надвисва тъмна аура,която погубва атлантите преди 850 000 години.МНого атланти изпадат в сомати,много загиват,но оцелелите атланти,които не изпадат в сомати се заселват в един божествен остров по познат като Платоновата Атлантида.Платонвоите атланти вече са имали затворено трето око,заради глупостите на техните предци.Тези нови атланти обаче запазват спомена за технологийте и се развиват бързо.Впоследствие те дават началото на много цивилизация-например египетската и шумерската.
  Преди 11 000 години този платонов континент потъва,защото атлантите са във война със древните гърци и психичната енергия на атлантите отново е отрицателна и потапя континента.Не всички атланти умират.Оцелелите обаче губят спомени за миналото и подивяват-стават диваци.Някои от тези диваци се срещат и днес.Примерно атлантите са имали и бели,и черни,и червени хора сред себе си.Оцелели атланти има и на Великденските острови,защото там са открити и представители на трите цветнокожи раси-бели,черни и червени.

  На много други места обаче тези диваци биват жестоко избити от новата арийска раса.
  А каква е връзката между лемурийците и атлантите, между атлантите и арийците?
  Всяка една от тези цивилизации е новосътворена или произтича от предходната?

  Цитат
  Да допълня,че заради грешките на атлантите хората също нямат трето око.Над тях тегне принципа СоХМ-Реализирайте се сами.Тоест хората трябва сами да достигнат онова духовно развитие,което да бъде сигнал за Бог или висшето информационно поле да отвори третото око у хората!
  Как атлантите са лишили арийците от трето око?
  Цитат
  Така до днешна дата 2010 година вече имаме почти всичко,което може да отвори нашите органи,които виждат във финия свят-третото око.И неслучайно 2012 ще бъде решаващия момент,в който ще се види дали сме готови или не.
   
  А по-късно дали няма да можем да работим за отварянето на третото си око?
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #29 -: Юли 06, 2010, 12:57:50 »

  Американски учени умуват над все още неизследвани рисунки на платото Наска, известно със своите гигантски картини. Те са смятани за огромни изображения, които може би са били идоли на древните, или за площадка за кацане на извънземни кораби.

  Известни като геоглифи, тези рисунки са намерени в югозападно Перу и са изследвани от стотици археолози. Сред най-прочутите фигури на платото са тези на Колибрито, на Паяка, на Фламингото и на Маймуната.

  Всяка от рисунките е дължа между 50 и 200 метра. Изображенията са създадени, като са махани камъни от структурата на пустинната повърхност. Те са останали непокътнати заради липсата на дъжд и вятър.

  Съвсем не толкова известни са другите фигури, които получили името линиите на Палпа. Докато линиите на платото Наска са снимани и са детайлно изучени от немската археоложка Мария Райхе, линиите на Палпа остават загадка.

  Правителството на Перу не одобрява каквито и да е разходки в района на линиите на Наска и на Палпа. Археолозите обаче настояват да правят изследвания в района на Палпа, за което са на път да се споразумеят с правителството.


  За разлика от фигурите на платото Наска, линиите на Палпа оформят адски много изображения. Сред тях най-загадъчната е тази на звезда. В изображението на звездата се виждат три концентрични кръга.

  Всеки от тях е разделен на девет части. Съществува и композиционно изображение на два квадрата, като единият е завъртян на четидесет и пет градуса към другия, отново с комплект концентрични кръове и малки фигури в центровете на кръговете.

  Еднаквите фигури са направени с абсолютна точност и симетрия, която едва ли би могла да бъде изработена от човешка ръка. Още повече, че линиите на Палпа, както и фигурите на платото Наска се виждат само от птичи поглед.

  Докато на платото Наска фигурите са на животни, макар да имат геометрични принципни на изобразяване, то линиите на Палпа отдават предпочитание само на геометричните форми.

  Това, което много изненадало учените, било, че една от фигурите представлявала нещо като точки, които при свързване с огромен невидим молив биха се превърнали във фигура.

  Но само като точки те не очертават никакъв силует – точно като детските игри, които карат хлапетата да свързват точки и да изрисуват животно или предмет.

  Аааа,Ич-чак сега видях твоите въпроси,извнявай!

  Ще ти отговоря тогава!
  Лемурийците са били и технически и духовно най-развитата раса от всичк на Земята и въобще в съседните галактики.И те не са били слуги на тези рептили...дори предполгам,че имат родствени връзки...ако мога така да кажа.

  Всяка една раса произтича от предходната,или еволюира или деволюира.


  Атлантите не са лишили арийците от трето око...Бог го е направил,защото се е опасявам,че и ние можем да станем подвластни на злото и да се наложи да ни унищожи.


  След уречения час-Не.Или ако можем ще е много трудно и почти невъзможно.  Това за 2012 не го твърдя със сигурност...
  Активен
  Страници:  1 [2] 3   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  10-те най-големи древни цивилизации с напреднали технологии
  Древни цивилизации
  delfin 0 2734 Последна<br />публикация Януари 28, 2010, 23:59:07
  от delfin
  Новини от света и България
  За България
  Аэ съм 3 952 Последна<br />публикация Октомври 01, 2010, 23:16:25
  от Аэ съм
  Древни цивилизации: Блаватска и други
  Книги
  Аэ съм 8 2478 Последна<br />публикация Ноември 09, 2010, 02:55:38
  от sanguinary
  Ледници (новини)
  Любопитни факти
  Do_It 0 1023 Последна<br />публикация Септември 14, 2011, 20:17:47
  от Do_It
  Месецът на добрите новини
  Послания
  Alida 0 1011 Последна<br />публикация Април 24, 2012, 11:23:22
  от Alida

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright