Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2 3   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Древни цивилизации - новини  (Прочетена 6792 пъти)
delfin
Гост
« -: Януари 06, 2010, 21:23:54 »

В продължение на векове сериозни изследователи и авантюристи издирват в джунглите на Южна Америка приказно богата, но безследно изчезнала цивилизация, спомената бегло от първите испански конкистадори – Елдорадо. Последните проучвания, базирани върху сателитни и самолетни наблюдения на района по границата на днешните Бразилия и Боливия, обаче дава надежда, че митичното Елдорадо може да се окаже реално съществуващо, макар и в него да няма злато и други съкровища, пише в. "Гардиън".

Въздушните снимки показват, че под обилната растителност в района има не по-малко от 200 големи могили с геометрична форма, изпълнени със структури, подобни на булеварди, площади, канали и укрепления. Те са пръснати на разстояние от над 250 км. Всички те са изградени много преди Христофор Колумб да стъпи в Америка и по предварителни данни са датирани през периода между 200 и 1280 г. "Откритията ни са на път да развенчаят тезата, че земята в горното течение на Амазонка е била твърде бедна, за да поддържа голямо население, което да развива интензивно земеделие", твърди Денис Шаан, антрополог от университета на Пара в щата Белем.

http://www.dnevnik.bg/print/kultura/klub/2010/01/06/838553_ucheni_tvurdiat_che_sa_otkrili_eldorado/
Активен
giti
Гост
« Отговор #1 -: Януари 06, 2010, 22:58:11 »

El dorado (Ел дорадо) в превод означава златният Усмивчица Самото име подсказва Веселяк
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #2 -: Юни 04, 2010, 19:19:20 »

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-06-09&article=280955
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #3 -: Юни 14, 2010, 14:49:03 »

Останки от лемурийски огромен град на дъното на океана
около японския остров Йонагуни
Архипелаг Окинава се състои от множество малки острови и е разпрострян на стотици километри на юг от Япония, чак до остров Тайван. На 100км източно от острова на Тайван се намира последния остров на архипелага Окинава - японското островче Йонагуни [Yonaguni], който е много популярен сред любителите на дайвинга(подводното плуване). През 1985 година японски аквалангист Кихачиро Аратаке [Kihachiro Aratake] по време на подводно плуване случайно забелязал на шестметрова дълбочина недалече от остров Йонагуни странни многометрови блокове с правилна геометрична форма. Той съобщил за своята находка на професора по морска сеизмология Масааки Кимура [Masaaki Kimura] от университета в Окинава. Когато професорът сам видял подводните камъни, той достигнал до извода, че става въпрос за потънал град, построен от скали. В хода на последвалата научна експедиция на тихоокеанското дъно, проведена през 1998 година, били направени замервания на подводните руини, а след това бил съставен макет на подводния град.


Макет на подводния град, намерен около японския остров Йонагуни (Yonaguni)
От макета се вижда, че всички подводни великански блокове са разположени така, че напомнят на тераси на скален град. Интересно е също да се отбележи, че в основата на склона, намиращ се на 30 метра под водата лежат многочислени разхвърляни гигантски блокове, което може да се разглежда като резултат от голямо земетресение връхлетяло този град. При вида на този макет не можем да не си спомним едно място от "Тайната доктрина" на Елена Блаватская: "лемурийците строят своите първи скални градове от камъни и лава". И това ни навежда на мисълта, че руините принадлежат на лемурийци. А ако си спомним, че континента Лемурия (виж статията "Локализация на континента Лемурия") се е простирал по целия Тих океан и включвал в себе си сегашния остров Окинава, то не остават съмнения, че великанските руини принадлежат на лемурийците.

При по-подробно изследване на тези подводни руини са били намерени преки доказателства, за техния ръчен произход. Забелязано е, че някои гигантски блокове имат отвори като шахти с правилна кръгла форма. Също са намерени и други знаци, показващи, че блоковете са били обработвани. Интересно е, че на самия остров Йонагуни има останки от такива гигантски стъпаловидни тераси-руини, каквито са и под водата. Разликата е в това, че надводните руини са повредени и набръчкани от бразди, възникнали под въздействието на атмосферните влияния (вятър, дъжд, промяна в темературите), а подводните руини са покрити със слой раковини. Въпреки това под водата камъните се съхраняват по-добре, отколкото на повърхността, защото на морското дъно има по-стабилни условия.

Днес тези подводни руини са добре изследвани от любителите на дайвинга, които са публикували в инернет своите подводни фотографии. На тази страница ние сме избрали най-интересните, които илюстрират великанския характер на този подводен град. Особено впечатляват гигантските размери на терасите. Няма никакви съмнения, че тези руини са създавани от великаните на лемурийския период.

Освен това не много на север от остров Йонагуни по дължината на архипелага Окинава, близо до остров Керама(Kerama) , под водата са забелязани гигантски каменни проходи-лабиринти (виж последната фотография)

Близо до остров Агуни (Aguni), намиращ се до остров Окинава, са намерени следи от гигантски отвори с правилна кръгла форма. А недалеч от близкия остров Чатан (Chatan) са намерени гигантски правоъгърлни вертикални шахти и хоризонтални тераси. Може да се счита, че по време на съществуването на континента Лемурия там се е намирал център на лемурийската цивилизация, която е отишла под водата заедно с целия континент Лемурия.

Навярно в бъдеще могат да се открият нови подробности за този подводен център на лемурийската цивилизация, ако там се проведат сериозни подводни археологически изследвания от страна на сериозни научни институти, а не само от любителите на дайвинга.

___________фотографии __около__остров__Йонагуни________
(за увеличение кликнете на снимката)
   
Циклопски блокове с правилна форма разхвърляни в основите на подводния скален град недалече от остров Йонагуни [Yonaguni].   Шахти-отвори с кръгла форма в блоковете на подводните руини на остров Йонагуни [Yonaguni].
   
Гигантски каменни блокове около остров Йонагуни.   Главната тераса на подводния град.
   
Проход със стъпала.   Главната тераса на подводния град (снимка отгоре).
   
Фигурен каменен релеф на една от терасите   Водолази около фигурния релеф
   
Гигантска каменна глава на края на една от терасите   Очи на гигантска каменна глава
* * *
___________фотографии__около__остров__Окинава________
(за увеличение кликнете на снимката)
   
Около остров Керама (Kerama) под водата били намерени гигантски каменни проходи-лабиринти   Около остров Агуни (Aguni), Окинава са намерени следи от гигантски процепи/дупки

Около остров Чатан (Chatan), Oкинава са намерени гигантски правоъгълни вертикални шахти и хоризонтални тераси
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #4 -: Юни 14, 2010, 18:10:26 »

На програмата гугъл земя,точно там където се смята,че е била Лемурия,виждам доста подводни планини.Не в това е любопитното,а по-точно..Ако сте чували за младо и старонагънати планини.Младонагънатите са с остри върхове и са по-високи,а старонагънатите са с обли върхове и а по-ниски.

Така,интересното във всичко това,е че под водата съзирам много младонагънати планини(това обаче не изключва и факта,че има и такива с обли върхове).

Тоест,след като има повече остри планини,значи,че те са образувани,при предишното голямо разместване на тектонските плочи.
Тоест то е станало преди около няколко хиляди(максимум 10 000 години).

На места има и много долини,които несъмнено говорят,че оттам е минавала река.

Също така,по-високите планини,на места се превръщат в острови т.е техните върхове.

Всичката тая информация ми подсказва,че преди няколко хиляди години там е било суша.
Ако някой има възражение,нека ги сподели.

От Тихия Океан се пренасям в Атлантическия,където открих рисунка получена след гениално следи черти на релефа.
И това не го видях само аз...Имаше още хора,които потвърдиха,че това е прекалено голямо съвпадние.Тази картинка я няма никъде в ю тюб или въобще в нета.
Тя изобразява как един огромен човек се бие срещу по-малък.Големият носи брадва и щит,а малкия опитва да го намушква с дълго копие.

И тук се досещам за тибетските мъдреци,които споменават,че в последните дни на атлантската раса(платоновата Атлантида в Атлантическия океан),атлантите водели война с древните гърци.Нищо чудно тук да е изобразена битка между хоплити и атланти.

Интересното е,че хоплита има или втора глава или маска.Поне на мен така ми се струва.

Самият релеф е огромен,Може да бъде видян само от космоса,което доказва,че миналите цивилизаций са имали летящи удери,по-точно вимани описани най-подробно в индийските епоси Махабхарата и Рамаяна,които са на хиляди години.

Чувал съм за билка,която изпита от човек,го кара да изпада в транс,а духът му се рее от земята.Така са обяснени фигурите в Наска,но тук аз говоря за нещо с размерите на почти цяла България!

Огромните размери на фигурата могат да бъдат обяснени и с наличието на трето око у древните цивилизаций.

Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #5 -: Юни 14, 2010, 18:22:17 »

Да не забравяме,че недалеч от това място се намира и прочутият Биминов път открит през 1969 г.,а предсказан от Едгар Кейси още през 40-те години на същия век.

Та в този биминов път са открити пътища,храмове,колони-самият път се намира под водата в атлантическия океан близо до островите Бимини.
Също така съм чувал за странни кристали открити не само там,а и в града Троя.Както и на доста археологически открития,повечето осъществени под вода.

Ето,Наполеон(по-скоро неговите учени) разкри загадките на Египет,Ернст Мулдашев разкри загадките на Тибет,а всичките следи биват подкрепени от археологически находки,на които науката не обръща особено внимание.

Следващата стъпка,мисля,че към разкриването на мистерийте е още по сериозни и твърди разкопки.Да се пишат книги на тая тема.Да се изнасят лекций по нея.Да се пишат дори учебници,а хората да видят,че това,което се говори е истина.

Но както е известно,хората,не приемат новостите свързани с духовното и науката.Те трябва да пипнат нещо с очите си,за да се уверят в неговата истиност...Тоест големите тела на древните хора трябва да бъдат показвани на повече хора.


 
Активен
Ich
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1644

 • Град: различни планетки
 • Michail Kolev
  « Отговор #6 -: Юни 15, 2010, 10:05:31 »


  Следващата стъпка,мисля,че към разкриването на мистерийте е още по сериозни и твърди разкопки.

  А ако за дадено събитие не са останали никакви материални доказателства, означава ли това, че възможността за установяването на истината за него е безвъзвратно изгубена?
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #7 -: Юни 15, 2010, 10:20:12 »

  Да,защото на практика нямаш никакви материални доказателства,а пък днешните учени са заклеймили така наречените Посветени като Нострадамус,Блаватская и др.,а пък смятат,че древните предания са просто едни легенди.Така,че на писмените извори,както казах,днешните учени няма да обърнат внимание.
  А след като учените не обърнат внимание на нещо,то и хората,масово,ще го заклеймят като лъжа и измама,както е вече известно.

  Но за щастие има много археологически доказателства и артефакти,които науката пак упорито отхвърля и заклеймява като фалшификати,просто,защото не може да проумее,чеп реди нас е имало по-развити цивилизаций.

  Много хора казват(повечето ни лук яли,ни лук мирисали по темата),че и това,което се говори в окултните науки да е вярно,то с нищо не би могло да им промени живота.Но ако човек се загледа съвсем мъничко по-разумно на нещата,ъой ще види,че ние ще имаме шанс да спасим себе си,земята,нашите деца и поне според имаме шанса да станем по-велика цивилизация дори от Лемурийската,което на практика е невъзможно.Но ние хората сме оцелели толкова време без трето око,че си мисля,че ако можехме да използваме този орган ние бихме били една безупречна раса.Но първо,за всичко това,мисля,че трябва да бъдем добри и да излъчваме любов и щастие.

  И това го казвам,не защото съм го чел в книгите,ами защото и аз си го мисля!
  Активен
  Ich
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1644

 • Град: различни планетки
 • Michail Kolev
  « Отговор #8 -: Юни 16, 2010, 13:25:05 »

  Много хора казват(повечето ни лук яли,ни лук мирисали по темата),че и това,което се говори в окултните науки да е вярно,то с нищо не би могло да им промени живота.Но ако човек се загледа съвсем мъничко по-разумно на нещата, той ще види, че ние ще имаме шанс да спасим себе си, земята, нашите деца и поне според имаме шанса да станем по-велика цивилизация дори от Лемурийската, което на практика е невъзможно.

  В какво е било величието на Лемурийската цивилизация?

  И как може да се постигне нещо невъзможно?

  Цитат
  Но ние хората сме оцелели толкова време без трето око,че си мисля,че ако можехме да използваме този орган ние бихме били една безупречна раса.

  На друго място обаче ти казваш:

  Иначе аз ти говоря за Атлантида,чийто жители все още притежавали отворено трето око и получавали информация от Бог чрез лемурийците.
  Обаче атлантите започнали да използват тази информация за свои собствени цели,обикновенно користни.И така,преди 850 000 години след поредната алчност за мощ великия континент потънал.


  Ти смяташ от една страна, че притежаването на отворено око би довело до безупречен живот на една цивилизация, но от друга посочваш примера на такава, която въпреки притежаването на такива способности съвсем не е била безупречна.
  Не е ли това едно противоречие?
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #9 -: Юни 16, 2010, 13:48:15 »

  Величието на лемурийците е било в това,че те имали знания за всичко.Искам да кажа,че са владеели всички енергий-тези тук на Земята(електрически,слънчеви и т.н-материални) и енергийте на Онзи свят,които според много хора са по-силни(психична и т.н).

  Тоест чрез енергийте на Онзи свят са можели телекинеза,телепатия,телепортиране,левитация и т.н.

  Можели да противодействат на гравитацията....

  Тоест Лемурийците са създали отчасти Бог,така да се каже.Имали ли са и летящи чиний по-известни като вимани.

  Невъзможното може да се постигне по няколко начина.Първо,да си отчаян и да няма какво друго да опиташ освен невъзможното.А вторият е чрез вяра в успеха и много труд.

  При нас хората би трябвало да е вторият начин.
  Ако е първият...то ни сме го яко закъсали.  На последния ти въпрос също имам отговор...

   Ако хората получат отвореното трето око,то значи ние сме достигнали най-висшите форми на добрина,състрадание и любов.Докато изпитваме тези чувства ние не можем да се поддадем на злото.

  Атлантите са се поддали,което говори,че не са били достатъчно готови,което пък показва,че лемурийците са преценили грешно.

  И сега,когато са се поучили от грешката си-те са вдиганли летвата за човечеството.И тази летва е дигната до самото съвършенство,тоесто до безграничната любов,доибрина и състрадателност.И ние бихме били много светли същества,ако получим това трето око.До 2012 не знам как целия свят би се развил до такава степен...това са само 2 години.

  А след като сме светли същества-ние няма да мислим за личната користна изгода.

  Но според мен освен Лемурия и Атлантида,тук идва и една планета,която съм обяснявал много пъти и когато постнах в една друга тема,че тази планета идва към Земята и до 2014 ще е тук.Това е Нибиру!Черното слънце,което учените преди месеци установили,че е разбило някои от луните на Юпитер и Марс...
  Активен
  Ich
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1644

 • Град: различни планетки
 • Michail Kolev
  « Отговор #10 -: Юни 17, 2010, 11:11:09 »

  Тоест Лемурийците са създали отчасти Бог,така да се каже.

  Атлантите са се поддали,което говори,че не са били достатъчно готови,което пък показва,че лемурийците са преценили грешно.

  И сега,когато са се поучили от грешката си-те са вдиганли летвата за човечеството.
  Според това, което пишеш, излиза, че според теб лемурийците, атлантите и „следатлантите” са съвсем различни цивилизации, които не са свързани много помежду си, така ли е?

  И още, как така лемурийците са „създали Бог”?
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #11 -: Юни 17, 2010, 11:31:47 »

  Тези цивилизаций имат връзка.Те са плод на еволюцията.

  Първо ангелоподобните,които впоследствие се уплътнили-станали призракоподбни.А те впоследствие продължили да се уплътняват и така се получили лемурийците.Оттам лемурийците ЕВОЛЮИРАЛИ и тяхната еволюирала версия наричаме лемуро-атланти.Те започнали да изучават и Този свят,като научената информация я давали Горе-на Оня свят.

  Всъщност Бог е едно информационно поле съставено от информация за Този и Онзи свят.И като Лемурийците трупали информация,те спомогнали за развитието на Бог и ОТЧАСТИ го създали,обновили.Разбираш ли?

  След това избухнала война породена от користни цели,която довела до края на Лемурияа, пък през това време тя отнова еволюирала и така дошли атлантите.А след години еволюцията ни създала и нас.Грешно си ме рабзрал,ние сме едно с тези раса,макар все със своите различия.

  Активен
  Ich
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1644

 • Град: различни планетки
 • Michail Kolev
  « Отговор #12 -: Юни 17, 2010, 11:40:25 »

  Тези цивилизаций имат връзка.Те са плод на еволюцията.

  Първо ангелоподобните,които впоследствие се уплътнили-станали призракоподбни.А те впоследствие продължили да се уплътняват и така се получили лемурийците.Оттам лемурийците ЕВОЛЮИРАЛИ и тяхната еволюирала версия наричаме лемуро-атланти.Те започнали да изучават и Този свят,като научената информация я давали Горе-на Оня свят.

  Всъщност Бог е едно информационно поле съставено от информация за Този и Онзи свят.И като Лемурийците трупали информация,те спомогнали за развитието на Бог и ОТЧАСТИ го създали,обновили.Разбираш ли?

  След това избухнала война породена от користни цели,която довела до края на Лемурия, пък през това време тя отнова еволюирала и така дошли атлантите.А след години еволюцията ни създала и нас.Грешно си ме разбрал,ние сме едно с тези раса,макар все със своите различия.

  Искаш да кажеш, че лемурийците са едно предходно стъпало в развитието на атлантците, а те от своя страна, са наши предшественици?
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #13 -: Юни 17, 2010, 12:14:24 »

  НЕЕЕЕ...О,боже...кога ще ме разбереш.

  Лемурийците са най-развитата раса.Но са се самоунищожили.Идват атлантите.Те еволюират-физически,но духовно дееволюират понеже трето око им е затворено...Колко пъти трябва да го повтарям?

  Впоследствие атлантите,макар и без трето око,започват да се развиват...и трето око им бива отключено.Лемурийците,които не са загинали напълно,а едни са останали в състояния на сомати,а пък други живеят под земята в подземни тунели,които съставляват страни познати като Шамбала и Агарти.

  Лемурийците излизат от "убежището" си и научават атлантие как да използват енергийте на финия свят.Впоследствие атлантите се научават,но отново започват да се занимават с черна магия и да използват тези енергий за свои цели.Така над тяхната рада надвисва тъмна аура,която погубва атлантите преди 850 000 години.МНого атланти изпадат в сомати,много загиват,но оцелелите атланти,които не изпадат в сомати се заселват в един божествен остров по познат като Платоновата Атлантида.Платонвоите атланти вече са имали затворено трето око,заради глупостите на техните предци.Тези нови атланти обаче запазват спомена за технологийте и се развиват бързо.Впоследствие те дават началото на много цивилизация-например египетската и шумерската.
  Преди 11 000 години този платонов континент потъва,защото атлантите са във война със древните гърци и психичната енергия на атлантите отново е отрицателна и потапя континента.Не всички атланти умират.Оцелелите обаче губят спомени за миналото и подивяват-стават диваци.Някои от тези диваци се срещат и днес.Примерно атлантите са имали и бели,и черни,и червени хора сред себе си.Оцелели атланти има и на Великденските острови,защото там са открити и представители на трите цветнокожи раси-бели,черни и червени.

  На много други места обаче тези диваци биват жестоко избити от новата арийска раса.

  Междувременно древния Египет,Шумер и т.н биват заместени от Римската империя,която внася християнството.След това идват и мюсюлманските араби и така двете религий,чиято цел е бива да обединява,започват масови войни,в които загиват хиляди,че и милиони хора.Впоследствие християните опазват Европа,а църквата се възползва и започва да държи хората в робство.Тоест контролира живота,мислите и мечтите им.След това идва Ренесанса,когато идват индигови хора,за да разбият оковите на църквата...и успяват.Вследващите 3-4 века хората достигат огромно развитие от материална гледна точка,но впоследствие губят духовното в себе си.Да допълня,че заради грешките на атлантите хората също нямат трето око.Над тях тегне принципа СоХМ-Реализирайте се сами.Тоест хората трябва сами да достигнат онова духовно развитие,което да бъде сигнал за Бог или висшето информационно поле да отоври третото око у хората!

  Следва апогея и края на тази материалистическа епоха белязан от двете световни войни.След 50-тте години на миналия век хората се хвърлят все повече и повече в търсене на изчезнали континенти и окултни науки.Едгар Кейси,Ванга и Елена Блаватская не се появяват най-случайно в едно и също време.Те имат тежка мисия да подпомогнат прехода от материлано към духовно...и успяват.Не случайно тези трима Посветени са представители на САЩ(Едгар Кейси),които по това време се стремят към пълен контрол на света и убиване на всичко духовно,на Русия(Елена Блаватская),която пък страна е люлката на духовното развитие в годините напред и България(Ванга и Петър Дънов),което пък показва,че България играе много важна роля за съдбата на човечеството.Всеизвестно,че най-много индигови хора се раждат в тези 3 страни!

  Така до днешна дата 2010 година вече имаме почти всичко,което може да отвори нашите органи,които виждат във финия свят-третото око.И неслучайно 2012 ще бъде решаващия момент,в който ще се види дали сме говоти или не.

  Според мен имаме огромни шансове,защото американците загубиха своите позиций на този свят,а все повече и повече хора се обединяват чрез Бог и духовното.Смятам,че трето око ще бъде отворено на една част от хората и това ще става постепенно чрез поколенията напред,а ншата мсия сега е да помогнем това "отваряне"
  или "осъзнаваме" да се осъществи.

  В една друга тема тълувах Библията,но пак ще го направя тук!
  В бБиблията се казва,че Христос ще се завърне на Земята и някои хора ще го почустват със сърцето си.Всъщност Христос символизира любовта.Тоест определни духовни хора ще почувстват любовта със сърцето си.Казва се,че ще настане апокалипсис,а след него ще дойде второто пришествие или денят на страшния съд.Бог ще дойде на Земята и ще прибере и обедини при себе си хората,които още вярват в него,а след това Христос ще управлява на Земята 1000 години.Както казах Бог и Христос символизират любовта!
  И се казва,че Христос-тоест любовта ще възкреси умрелите.Умрелите е пак някаква метафора на умрели ценности или способности нан шаето трето око.Може да става дума и за хората-индиго....Умрелите подчинява всички тези неща в себе си...
  Също така Апокалипсиса е описан в откровениета на Йоан,което съм чел,и което много добре описва война и катаклизми.Ванга също най-спокойно говори за Апокалипсиса,а доколкото знам тя не говори за лоши неща,които предстоят на човечеството или въобще на няко ичовек.Тя премълчава лошото...Което ме кара да мисля,че след като тя е говорела толкова спокойно за Апокалипсиса,значи след него ни очаква нещо добро.Даже тя го казва,че след него ни очакват все добри и хубави неща!

  Едгар Кейси и Нострадамус също казват това.Особено за Антихриста,който отново ще е нечиста сила влязла в тялото на човек!
  Може ида става дума за Американците,понеже Нострадамус казва,че Антихриста ще е човек със свинско лице,а американците се скриха зад свинския грип,за да печелят пари!
  Тук се сещам за дядото на моя дядо,който също е имал ясновидска дарба и той също е предсказал идването на компютъра,телефона и самоелта още преди да са изобретени.Също така този дядо ако не се лъжа също говори за апокалипсис...

   

  Активен
  chitta
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 138


  « Отговор #14 -: Юни 17, 2010, 12:21:14 »

  Да, прав си така е записано! Но Исус Христос няма да слезне самия той, както смятат повечето хора, според някои източници, ще слезне негова енергия, но в друга форма. За другите написани неща, реално е така Усмивчица Съгласна съм с теб. Добре написано!
  Активен
  Страници:  [1] 2 3   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  10-те най-големи древни цивилизации с напреднали технологии
  Древни цивилизации
  delfin 0 2723 Последна<br />публикация Януари 28, 2010, 23:59:07
  от delfin
  Новини от света и България
  За България
  Аэ съм 3 929 Последна<br />публикация Октомври 01, 2010, 23:16:25
  от Аэ съм
  Древни цивилизации: Блаватска и други
  Книги
  Аэ съм 8 2456 Последна<br />публикация Ноември 09, 2010, 02:55:38
  от sanguinary
  Ледници (новини)
  Любопитни факти
  Do_It 0 1002 Последна<br />публикация Септември 14, 2011, 20:17:47
  от Do_It
  Месецът на добрите новини
  Послания
  Alida 0 983 Последна<br />публикация Април 24, 2012, 11:23:22
  от Alida

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright