Духовно развитие

          

Страници:  1 [2]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Горещо - Прогноза за 2010г.  (Прочетена 3814 пъти)
Еlsha
Диди
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 523


« Отговор #15 -: Януари 03, 2010, 20:24:42 »


Втората страница, от темата "индиго дискусия".
« Последна редакция: Януари 03, 2010, 20:31:46 от elsha » Активен

Карма - КаРаМа - движение, живот, анализиране. Усмивчица
giti
Гост
« Отговор #16 -: Януари 03, 2010, 20:31:26 »

Да, сега се сетих. Бях забравила за това име, а и ти ме подведе с това, че имало възмутителни коментари.... Аз не ги виждам особенно възмутителни Готин
Активен
pufi
Hide from the Sun
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 355


 • Град: извън реалността
 • Севернячка

  « Отговор #17 -: Януари 03, 2010, 20:32:48 »

  Тц,колко много шарлатани има в България Тъжен
  Активен

  Аз съм си аз,независимо какво си мислите за
  мен : )
  Еlsha
  Диди
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 523


  « Отговор #18 -: Януари 03, 2010, 20:37:14 »

  Май и аз съм си подведена, понеже моя пост, си беше голямо възмущение в дискусията Ухилен. От месеци ме гложди, този Шадрин и имам гадно усещане и не му вярвам(досега не съм грешала... знам ли?). Ако разбера, че наистина вреди на хората с радост бих предприела действия, да сваля авторитета му.
  Активен

  Карма - КаРаМа - движение, живот, анализиране. Усмивчица
  giti
  Гост
  « Отговор #19 -: Януари 03, 2010, 20:41:56 »

  Ми хайде да го разобличим този шарлатанин! А, какво ще кажете?
  Активен
  pufi
  Hide from the Sun
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 355


 • Град: извън реалността
 • Севернячка

  « Отговор #20 -: Януари 03, 2010, 20:43:34 »

  Аз съм напълно ЗА! Плезещ се
  Активен

  Аз съм си аз,независимо какво си мислите за
  мен : )
  Еlsha
  Диди
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 523


  « Отговор #21 -: Януари 03, 2010, 21:00:16 »

  Стига да има доказателства, че е такъв или достоверна информация, понеже добрият манипулатор, може да извърти всичко в своя полза и на края даже обратното да стане.Тъжен Ако действтелно вреди аз съм си казала: "-На стартова позиция, да се разобличи!"
  Активен

  Карма - КаРаМа - движение, живот, анализиране. Усмивчица
  Админ
  Дидо
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1131


 • Град: Варна
 • dean.radnev
  WWW
  « Отговор #22 -: Януари 03, 2010, 21:04:46 »

  За този Шадрин ли говорите ? http://grada.bg/4459/%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0%B5-%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B5%D0%B9-%D1%88%D0%B0%D0%B4%D1%80%D0%B8%D0%BD-%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%BD-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D0%B0%D0%BC%D0%BD%D0%B8%D0%BA/  Хммм
  Активен

  Еlsha
  Диди
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 523


  « Отговор #23 -: Януари 03, 2010, 21:09:52 »

  Да
  Активен

  Карма - КаРаМа - движение, живот, анализиране. Усмивчица
  Инил
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 186


  « Отговор #24 -: Януари 03, 2010, 21:19:35 »

  Момичета, за предаването-да, с някои неща съм съгласна.
  За Шадрин-ами той не е учител!  Ухилен
  В България е роден един световен Учител-Петър Дънов-Беинса Дуно през 19 век. И за конференцията в Копенхаген има записано в беседите /че това е още старата култура и няма до нищо да доведат преговорите...
  Ние вече прилагаме Новото учение. И в световен мащаб.

  Определено смятам, че ще се случват важни неща, момент на преход е. Но най-важно е да имаме положително мислене, от нас зависи да влияем в положителна насока.

  Цитат
  Бих желал всички религиозни и духовни хора в София да създадем една приятна атмосфера, да вложим в ума си мисълта към обединяване.

  Нека всички дадем път на Божественото Начало в себе си.
  Мощна е мисълта на добрия човек.

  Мисълта на един добър човек е равна на мисълта на хиляда лоши хора; мисълта на двама добри е равна на десет хиляди лоши хора.

  Ако няколко добри хора съсредоточат мисълта си към доброто на своя народ, те биха постигнали голям резултат.

  Добрата мисъл твори чудеса.
  Днес не могат да се намерят двама души на един ум. Единият се мисли учен, другият прост; единият се гордее с богатството си, другият се стеснява от сиромашията си. Учеността, богатството, това са титли, които нищо не допринасят.

  Откажете се от тия стари титли. Съберете се като хора с добри сърца и светли умове. Това е важно.

  Ако изгубите каменните си сърца и ослепеят вълчите ви очи, можете да се разберете. Аз се страхувам от хора, на които вълчите очи не ослепяват. Ако тия очи на човека ослепяват, всеки може да се разбере с него. Някой говори със сладки думи, но без топлина, и минава за ангел.

  Гледаш някой човек с изкривени черти на лицето, мислиш, че е лош. Всъщност, чертите му са изкривени от страдание. Не е лош човекът, но страда.

  http://www.beinsadouno.com/lectures.php?id=191

  Сега нямам време, но утре ще съм тук и ще пиша.
  Прегръщам ви.
  Активен

  giti
  Гост
  « Отговор #25 -: Януари 03, 2010, 22:45:53 »

  Мисля, че няма да ми издържат нервите, да го догледам до край. Цялото предаване е ПР постановка, на гостите, книгите на г-н професорът и Бойко Борисов- поне за сега...ужас... А тая мома, дето черпела информация от Акашовите записи, да беше се научила да лъже по-умело.... кошмар КОШМАР и пак кошмар.... Истините, които са казали до сега, е от прочит на книги....
  Активен
  giti
  Гост
  « Отговор #26 -: Януари 03, 2010, 22:49:59 »

  А и Кенеди го убиха заради канабиса! Не искаше да го забранява и с това спираше създаването на индустрии, като фармацефтичните, производителите на пластмаса- съответно и петролни, и т.н..... За 2-те зони в Аризона и извънземните, още от 30-те години е обществена тайна какво става там!
  Активен
  pluton
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 687


 • Град: Невинаги знам...
 • WWW
  « Отговор #27 -: Януари 03, 2010, 22:57:26 »

  За Алексей Шадрин - той е шарлатанин, в това спор няма. Даже наскоро разбрах, че е екстрадиран от България,  дано да е вярно! Впрочем, нека изпратя едно синхронно писмо ... Мисля, че думите вече са излишни... Дано да послужи, този Алексей да не завлича хората след себе си, защото може  НАИСТИНА ДА СЕ СЛУЧАТ УЖАСНИ НЕЩА АКО ТОЙ ПРОДЪЛЖАВА ДЕЙНОСТТА СИ!

   Аз съм Венета Савова и бях координатор на Алексей в София до края на миналата година. Оттеглих се напълно отговорно и за това съобщих на всички участници на единствения семинар, който организирах.
  Всъщност аз и духовната общност в родния ми град Шумен (за мен и за нашата духовна общност, която е сформирана от Вальо от Шумен съм разказвала много на Багрина) помогнахме той изобщо да се разгърне в България, защото се доверихме, че с него и с хората, които го свързаха с нас, можем да правим нещо общо. Нашите намерения и усилия бяха напълно искрени. Всъщност преживяванията ни и проверките ни категорично показаха, че това, за което се представя Алексей, не е вярно. Има толкова неяснота и некоректност, че мога да пиша и да говоря с часове. Истината е, че ние отговорно участвахме и след като се убедихме и преживяхме доста неща, осъзнато и открито се оттеглихме. Той наистина е некоректен, позволява си да лъже и манипулира. Да не говорим за прикритостта, за неясните същности, които стоят за него, за меркантилността, липсата на открити взаимоотношения, употребата на хора, привидната и лицеморна липса на его!!! и т.н.
  И аз като Вас търсих по всякакъв начин в интернет информация за него (и това е от септември та чак до днес). Напразно!!!!
  Дори снощи, водена от Вашето синхронно писмо, пак проверих дали поне за неговата книга ще намеря нещо. Проверих и по английското заглавие и по името на издателството в Лос Анджелис Moonlitwood Publishing House и по руското заглавие - и пак нищо. Това е направо невероятно. И при всяка проверка е така. Нищо. Няма как един "световно известен учен и психолог" с какви ли не семинари и опит да го няма никакъв в интернет. Освен това, едва вчера се усетих, че книжицата му "Смерть и возвращение к жизньи" е едно напълно пиратско издание, няма нито ISBN, нито адрес на издателство, нито запазени права. Абе няма нищо, което прави една книга легитимно издадена. Започвам да мисля, че всичко, което той представя, е фалшиво. То дори не може да се провери. Поне видях неговото второ име - Александрович. Прочетох в края на книжката рекламите за неговите мастер-класове и веднага се досетих, че той от тях е скалъпил и частите на школата, която сега прави, като си е измислил най-вероятно тази индиго вибрация (която не съответства на нищо, което вече ние знаем и сме чели!!!) и тази велика негова мисия.
  Няма да влизам в подробности за самото му учение и практика. Той отрече всичко, което ни е вдъхновявало, а пък насреща предлага едни механични енергийни практики. Никакво вдъхновение, а пък се представя за йерофант и за единствения, който може да ни подготви за прехода на планетата.
  Всъщност написах Ви това писмо, за да откликна синхронно на Вашето изобличение. В това, което пишете има чувство на пълно отхвърляне.
  Ние преживяхме това явление и наистина осъзното избрахме да не сме част от него. Толкова неща преживяхме и преодоляхме и само можем да сме благодарни на Живота, че станахме изразители на истината, която преживяхме и съобщихме на мнозина. Ние разбрахме какво да не сме. А пък Животът е съвършен и сам ще го постави на съответстващото му място, просто защото истината ще се прояви.
  Това е.
  Описах Ви една нищожна част от случилото се. Все пак искам да се уверя във Вашия искрен и задълбочен стремеж да разкрием истината, а не просто да съдим и отхвърляме. Защото битката с тъмнината е като я осветим, а не като й се противопоставяме.
  С отвореност: Венета"

  Активен

  pluton
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 687


 • Град: Невинаги знам...
 • WWW
  « Отговор #28 -: Януари 03, 2010, 23:08:36 »

  За Алексей Шадрин - той е шарлатанин, в това спор няма. Даже наскоро разбрах, че е екстрадиран от България,  дано да е вярно!
   
  Не знам какво да кажа...

  Шуменският окръжен съд отказа да екстрадира 40-годишния Алексей Шадрин в Русия. Мотивът за решението е, че според българското законодателство е изтекла давността на престъплението, за което мъжът се издирва от руските власти.Прокуратурата има 7-дневен срок за обжалване през Варненския апелативен съд. Шадрин ще остане задържан до влизане на решението в сила.
  Припомняме, че руснакът се издирва чрез Интерпол. Според руските власти истинското му име е Дмитрий Шинин. Москва иска екстрадацията му, затова че през 1997 г. извършил измама с мехлеми за лечение в град Томск.Шадрин има свой бизнес в Шумен и е работодател на 10 души, съобщава шуменски сайт.Той бе задържан в края на месец септември тази година.Мъжът отрича, че се подвизава с чуждо име."Ако ме предадете на руските власти, това ще бъде съдът на инквизицията", заяви той в защитната си реч пред ШОС."Не ви моля за снизхождение, а да постановите решението си по закон", допълни той.

     « Последна редакция: Януари 03, 2010, 23:10:52 от scorpion » Активен

  Страници:  1 [2]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Възможни прекъсвания на форума на 26.10.2010г.
  Съобщения / Предложения и оплаквания
  Administrator 1 700 Последна<br />публикация Октомври 26, 2010, 22:29:01
  от Administrator
  Равносметка на форума за 2010г.
  Съобщения / Предложения и оплаквания
  Administrator 7 1028 Последна<br />публикация Декември 16, 2010, 21:36:02
  от dak

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright