Духовно развитие

          

Страници:  1 [2] 3 4 ... 19   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Как да узнаете дали сте индиго?  (Прочетена 32804 пъти)
OnlyGodCanJudgeMe
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 11


« Отговор #15 -: Март 05, 2010, 15:46:37 »

1. Трудно ли ви е да работита работа която е еднообразна, без чести промени? - Трудно не бих казала, но не мога да си задържа вниманието върху едно нещо за повече от 2-3 минути. В училище обикновено ми създава проблеми...

2. Живеете ли непрекъснато в промени? - Да

3. Трудно ви е да разберете защо хората не правят нещата по същия начин като вас, нямат съшите способности като вас. - Често ми се случва.

4. Имате ли проблеми с концентрацията и липсва ли ви достатъчно внимание в ежедневието и работата? - Да, вж. 1

5. Имате ли чувството че животът ви е хаотичен? - Понякога

6. Чувствувате ли се добре в този хаос? - Не

7. Чувствувате се добре само с хора, които имат същите вибрации като вашите. - Да, чувствам се добре само с хора, които чувствам, че излъчват добрина.

8. Когато шефът ви ви каже да направите нещо, вие много често намирате по-добър начин да го направите от този, който той ви указва. - Да

9. Заучавате и схващате бързо, но и бързо губите интерес към нещата. - Да, отново ще повторя-това ми прави огромни проблеми в училище. Често учителите са казвали на родителите ми, че съм умна, но ми липсва концентрация и нужния интерес.

10. Когато нещо привлича вашия интерес, вие се отдавате с петте си чувства и с цялата си концентрация, докато успеете. - Да, така е само с музиката и рисуването.

11. Трудно ви е било да понасяте училището, но ако някоя материя ви е била интересна, попивали сте моментално. - Да

12. Не признавате никакъв вид власт и управление. - Да, мисля, че мога сама да се самоконтролирам, не ми е нужна ничия помощ.

13. Имали сте труден пубертет. - Може да се каже, в момента го преминавам.

14. Имате силно развито чувство за истината, чувствувате, когато нещо е вярно, без да можете да обясните защо. - Да.

15. Понякога имате флаш-спомени от други реалности, животи и нива. - Случвало ми се е.

16. Вие сте изключително чувствителен. - Да.

17. Имате изявени специфични творчески способности. - Да.

18. Вие сте по-скоро антиконформист. - Да.

19. Материалното и социално преуспяване не са важни за вас. - Определено да.

Аз знам каква съм и коя съм, не ми трябват тестове и въпроси, за да се самооткрия, така да кажа. Отговорих на въпросите от чисто любопитство.  Усмивчица
Активен
Neverland
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 70

« Отговор #16 -: Април 29, 2010, 12:57:51 »

Здравейте!

Нов съм в тази материя, попаднах на нея съвсем случайо.Винаги съм се чудил защо съм толкова различен и какви са отговорите на моя характер.Характеристиките на индиговия цвят ми дадоха много отговори.Единственото несъответсвие е точката за материалните неща.Обичам материалните неща, но в никакъв случай не се залъгвам, че те носят щастие, просто ми доставят удоволствие, предполагам и зодията Телец е оказала голямо влияние.Все повече картината започна да се избистря в главата ми и с четенето на конкретна литература, научих много отговори.В момента ми е трудно наистина да видя цвета на аурата си, разгледах различните варианти за това.За мен е най-важно вътрешното ми убеждение, че принадлежа към вашето съсловие и по този начин не се чувствам толкова странно сред хората, колкото преди.

Казвам се Тервел, приятно ми е да се запозная с вас.
Активен
The One
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1537


Винаги на точното място в точното време

WWW
« Отговор #17 -: Април 29, 2010, 14:38:52 »

Здравей Тервел,имаш страхотно име носещо спомени от нашите мъдри предеди.
Аз ти пиша от позицията на човек с твърдо не индигова аура дори близка до нея.
Много се радвам ако си започнал да си спомняш това което винаги си знаел или части от него.
Този форум до колкото аз за себе си съм наясно,е форум за духовно израстване,това по мое виждане означава форум който обединява всички които искат да си извисят духа било то индиго деца или кристални или най-обикновенни деца на природата както и всички които искат да си спомнят кои са те всъщност.
Според мен форума няма за цел да разделя хората на индиго или не защото тези които са създали форума знаят много добре,че всяко разделение носи само страдание.
С две думи исках да кажа,че ние не сме общество или извадка от него,ние сме хора търсещи себе си както всички останали просто се опитваме да го правим съзнателно,НО това не ни прави по-добри или нещо повече от останалите които не са все още съзнателни.
Защото в крайна сметка всички сме свързани и сме едно ЦЯЛО!
Ще се радвам ако някой ме поправи ако съм сгрешил в изказването си спрямо неговата гледна точка,но аз така ги виждам нещата.
Казах всичко за да попреча на  разделението което може бавно да се настани в съзнанието ни по всяко време.
Пожелавам ти от все сърце да си спомниш още много за това кой си ти и да имаш много мигове на благодат в този страхотен форум.
Добре дошъл .
Активен

Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

Всичко перфектно е точно такова,
течащ в безкрая свещен резултат!
Бъди сега причината нова,
за твоя бленуван в мечтите ти свят.
giti
Гост
« Отговор #18 -: Април 29, 2010, 16:05:51 »

Поправка: Ние сме едно малко общество, пренадлежащо към едно голямо общество, наречено човешки същества. Правилно е, че всички сме едно цяло и именно това ни прави ОБЩ-ество... Докато съсловие е нещо друго Намигване


Добре дошъл сред нас Тервел!
Наистина величествено име, дано освен името да си взел и дела, и характер на кан Тервел!
« Последна редакция: Април 29, 2010, 16:11:56 от Giti » Активен
Neverland
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 70

« Отговор #19 -: Април 29, 2010, 16:32:10 »

AMAZING, разбира се, че си прав/а.Точно каквото означава прякора ти - Удивително.Такова е и желанието на всеки да се осъвършенства, независимо посоката, която избира.За мен е важно да развия заложбите, които са вътре в мен и до така степен да опозная себе си, че да имам вътрешен покой.

Giti, аз мисля, че сме точно съсловие, тоест група със сходни виждания.Вярно, че произхождаме от различните прослойки на обществото, но аз не искам да бъда принизяван под общ знаменател с думата общество, защото в него липсва морал, липсва правилна оценка, липсва стремеж към развитие.Смятам, че ти и всеки друг, който дискутира проблемите в този форум спокойно може да бъде окачествен като повече от обществото.Но в крайна сметка това няма никакво значение.Аз искам да ми помогнете и аз да помогна на вас.Толкова съм щастлив, че мога да проведа един смислен разговор, различен от това къде пее Андреа тази вечер и болен ли е Слави Трифонов от склероза или не е болен.Тези разговори са изключителна рядкост във въпросното общество и това е причината да бъда тук сега.

Ако ви дразни тъмния шрифт, с който пиша ми кажете, просто съм свикнал
Активен
giti
Гост
« Отговор #20 -: Април 29, 2010, 20:36:33 »

Прав си в съжденията си. По натам ще разбереш, че аз обичам да разглеждам думите и тяхният истински смисъл, а не изкривеното значение, което им се предава. Именно заради това в поста ми думата общество е написана ето така ОБЩ-ество т.е. общо естество - човеци.... В този ред на мисли, поправката е по-скоро базик и се съгласява с Амейзинг, че всички сме едно цяло....
Лично мен не ме дразни шрифта. Дори се замислям дали да не почна и аз така- изглежда по-добре като че ли.

Активен
Gayatri
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 609


 • Град: София
 • « Отговор #21 -: Април 29, 2010, 23:17:57 »

  Привет и от мен Тервел. Имаш много силно и хубаво име
  С интерес прочетох твоите разсъждения. Ами.... всеки един от нас е бил част от това общество. Просто дори ЕСТ-еството ни да е идентично, ние говорим на различни езици и се разбираме с хората, с които общуваме на един език.

  Ги, много ме накара да се замисля върху смисъла на думите, особено с твоите съждения върху понятието и думата ОБЩ-ество. Много правота има. Доста често се случва да употребяваме думи, без да се замисляме за същинското им значение. А отговора като че ли е закодиран във всяка една дума. На мен лично ми е много трудно да се изразявам с думи- опитвам да обясня с думи на останалите моите мисли и чувства, а често пъти се получава, че другите са разбрали коренно различно нещо от това, което съм мислила, та се налага да се дообяснявам Усмивчица Мисля, че един ден като започнем да комуникираме телепатично, всички такива недоразумения ще отпаднат Усмивчица
  Активен
  The One
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1537


  Винаги на точното място в точното време

  WWW
  « Отговор #22 -: Април 30, 2010, 01:48:34 »

  Здравей отново Тервел,както сам каза ние сме от различни прослойки на обществото тук и точно за това поради един или друг начин го олицитворяваме според мен.
  Аз също като теб когато влезнах за първи път тук в този форум си мислих че всичко е много по различно,но сега съм убеден че на форума нищо човешко не му е чуждо също като на мен.
  Поради простата причина че съм бил свидетел многократно и на не толкова розови моменти така да се каже тук същите които ти не искаш да бъдеш принизяван както и аз и всеки може би.
  Но това е живота,(пъстър и шарен)ние все пак сме хора като всички и не всеки тук е израстнал толкова много че да бъдат предодвратени грозни сценки.
  Аз много дълго исках да избягам от обществото направо ми се гадеше от него и пушех цигарки като луд си спомням тогава Усмивчица виждах грозното му лице и ме болеше много.
  Сега се чувствам най-добре сред обществото това същото от което исках да избягам на далече.
  Разликата е много малка и проста преди се възприемах като разделена част от обществото която беше потопена в мизерия,а сега се възприемам като част от обществото която обаче вижда огромна възможност да свети силно като звезда в тази тъмнина.
  Опитвайки се да дава пример с поведението си и всички отворени за примера да попият тази светлина която да РАЗПАЛИ (съществуващия) огън в тях, и те също да започнат да светят докато светлината на една част от нас не огрее навсякаде.
  Тогава според мен цялото общество ще може да избере съзнателно да грее а не както сега да гние и всеки ден някой да се опитва да бяга от него отвратен както бях самия АЗ.
  Винаги ще бъдем част от ОБЩ-еството,въпроса е да изберем каква част искаме да бъдем според мен.
  А то общесвото винаги ще ни дава поле за изява както винаги е правило от нас се иска само да го разберем.
  Това което Нехаресваме се увеличава също както това от което искаме да избягаме или Неискаме.
  Обичай обществото за да те обича и то!
  Всичко което казах до тук се базира на моя личен опит и се однася само и единствено от мен за мен.
  С поста си изложих гледната си точка и нямам за цел да давам съвети или да поучавам някой.
  Нито за миг не си мисля че гледната ми точка е по-правилна от на някой друг ако има разминаване те са просто различни!!!
  Уважавам и обичам всички дори и тези които не ме уважават и не ме разбират,защото те са част от мен както и аз от тях.
  Пожелавам ти да намериш това което търсиш за мене ти си изминал половината от пътя щом съзнателно си тръгнал да търсиш кой си ти,всъщност сигурен съм че ще го намериш,нама друг начинУсмивчица,неуспехът несъществува защото сме едно цяло!
  Остава другата половина най-приятната Усмивчица,пожелавам ти приятно пътуване и се радвам че пътищата ни се пресичат.

  ПС:Шрифта ти не дразни,напротив приятен е за окото.Усмивчицаи аз се замислям дали да не мина на него!
  « Последна редакция: Април 30, 2010, 02:10:21 от AMAZING » Активен

  Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
  Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

  Всичко перфектно е точно такова,
  течащ в безкрая свещен резултат!
  Бъди сега причината нова,
  за твоя бленуван в мечтите ти свят.
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #23 -: Април 30, 2010, 13:38:07 »

  Здрасти и от мене,айде!

  Надявам се да не си като някои други,които идваха в този форум с огромни надежди и впоследствие зарязват всичко!

  Тъмният шрифт кефи,но аз предпочитам да си остана с моя понеже не обичам да копирам.Дори всъщност ми даде идея.

  Името ти Тервел и силно и хубаво почти като мойто. Веселяк Шегувам се!Както и да е...


  « Последна редакция: Април 30, 2010, 13:44:57 от rabeno » Активен
  Neverland
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 70

  « Отговор #24 -: Април 30, 2010, 23:36:21 »

  Аз съвсем не се залъгвам, че всеки един тук носи у себе си само положителни и правилни неща, та нали аз самият съм грешен.В този форум най-хубавото е, че говоря с хора, които не ме мислят за луд, за прекалено абстрактен.Тук горя в разговорите, защото намирам правилното отражение на мислите си.

  AMAZING, аз не искам да се изолирам от обществото.Радват ме присъщите за всеки човек неща, но и като малко по-странен имам нужда от точно този вид социални контакти, които създавам тук.Всеки от нас предполагам се нуждае от няколко минути дневно тук, за да презареди запасите от енергия, защото обществото, за което говорихме е най-циничният консуматор на енергия.Може би това е точно нашата цел.На практика ние хората сме уред за преработването на енергията във вселената, а хората като вас освен, че преработват имат способността да я съхраняват и насочват.Масата просто консумира и освобождава потоците безцелно, докато вие я насочвате.Този форум дори може да се окаже началото на една силна енергийна верига, защото и тук важи принципа, че сговорна дружина планина повдига.Може би аз сам няма как да променя, хората, които имат потенциал, но всички заедно ще успеем.За 1 секунда човешкият мозък обработва 400 000 единици, а ползва 2000.Ако успея да накарам себе си и околните да използват поне 1 единица повече, ще бъда щастлив.
  Активен
  The One
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1537


  Винаги на точното място в точното време

  WWW
  « Отговор #25 -: Май 01, 2010, 01:55:32 »

  Аз говорех за се бе си конкретно.
  Ще кажа пак от личен опит.
  Чувствам се много ограничен от думите!!!Искам да кажа нещо но с думите ще го превърна или в черно или в бяло,а нищо не е само черно или бяло.
  Както казва един приятел и така е и не е така  Ухилен.
  Разбирам те напълно и те подкрепям изцяло за това което правиш и за това че си тук.
  Сигурен съм че форума ще ти подейства много добре както на мене ако така си се настроил!
  Като се замисля преди като че ли имах остра нужда от форума докато сега не усещам такава.
  Преди за мене беше по важно да чуя какво мислят другите за моето мнение докато сега е по важно за мен самия какво ще излезе изпод пръстите ми!За това и не мога да се обидя ако някой не се съгласи с мене.Не го приемам лично просто виждам как моя другар е решил да се определи.Малко изпаднах без да искам откровения май .
  Лично аз се презареждам от хубава музика или книга или ако няма такива започвам сам да го правя като избирам да се радвам на всичко и да се наслаждавам на  всичко което правя на момента.
  За мене форума не е нещо което дава,а по скоро нещо като катализатор на чувствата ако мога така да се изразя,като уникална среда на възможности както и самото общество.
  За мене можем да си даваме и взимаме само ние от себе си.
  Пак взех да се задълбочавам,малко ми е навик на мене. Ухилен
  Успех ще се радвам да си се радваме за по-дълго време! Ухилен
   

  Активен

  Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
  Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

  Всичко перфектно е точно такова,
  течащ в безкрая свещен резултат!
  Бъди сега причината нова,
  за твоя бленуван в мечтите ти свят.
  Delfina von U.
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2

  « Отговор #26 -: Май 10, 2010, 17:15:29 »

  Здравейте и от мен!
  При 19 отговора "да" броя ли се за индиго?
  Активен
  The One
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1537


  Винаги на точното място в точното време

  WWW
  « Отговор #27 -: Май 10, 2010, 18:03:08 »

  Защо всички искат да са индиго?
  Та вие сте специални и без това!!!
  Това да не е състезание за по-по-най.
  Иска всеки да е по добър по умен и по готин от другите,ЗАЩО?
  Защото все още сме в плен на разделението!
  Не го разбираме!
  Успеха ни е вързан в кърпа на всички неразбирате ли?
  Ние сме Едно Цяло!!! И като такова не можем да претърпим неуспех.
  Няма да има последен или първи горе!!!Защото всички са равни!
  Живота не е състезание за по-добри.
  Защото всички са уникални!
  Не можем да станем по добри от себе си.
  Бог няма да ни обича повече ако го слушаме!!!
  Нито ако сме индиго!!!
  Никой не е по специален от другите дори и да е ангел!!!
  Всички сме свързани в едно както капките в морето.
  Ако човек развие своето съзнание на по високо ниво,той започва да служи на по-малко развилите се.Той става тяхен слуга по собствена воля.Той не става техен покровител!!!
  Всички сме на път да станем слуги на по-малко развитите,не забравяйте това!!!
  Не сме на път да станем по велики от останалите!!!
  Защото няма ОСТАНАЛИ има само ЕДНО ЦЯЛО!!!

  Активен

  Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
  Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

  Всичко перфектно е точно такова,
  течащ в безкрая свещен резултат!
  Бъди сега причината нова,
  за твоя бленуван в мечтите ти свят.
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #28 -: Май 10, 2010, 18:15:29 »

  Амейзинг-аз не чувствам повече нещо от другите както много казват,че се държа!

  Просто не мога да съм в едно цяло с нещо мекотелно!

  Аз не искам да съм по-велик от другите,просто искам да съм лидер!
  Да съм водач!

  Активен
  The One
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1537


  Винаги на точното място в точното време

  WWW
  « Отговор #29 -: Май 10, 2010, 18:28:57 »

  Ами ти си водач Рабено,а не си ли?
  Ти си водач на себе си!
  Но дали го знаеш?
  Или другите те водят?
  Не искай да си водач а БЪДИ ТАКЪВ!
  Активен

  Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
  Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

  Всичко перфектно е точно такова,
  течащ в безкрая свещен резултат!
  Бъди сега причината нова,
  за твоя бленуван в мечтите ти свят.
  Страници:  1 [2] 3 4 ... 19   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright