Колективна онлайн медитация за прочистване на енергийното поле около България
(Всеки Понеделник, Сряда и Неделя от 22:00ч.)


          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Ден на Решение (21/22.10.12) ++ (22.10.12 - 12.12.12)  (Прочетена 733 пъти)
yyy
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 181

  • Град: Варна
  • « -: Октомври 20, 2012, 12:23:54 »

    ДЕН НА РЕШЕНИЕ
     21.10.2012

                         Разпространете широко!

    Време е да се предприемат действия! Време е да се вземе съдбата на нашия свят в нашите собствени ръце! Затова ще се срещнем в големи и малки групи, като индивиди и двойки, в Деня на Решение в началото на втория Прозорец на Възможност:



    Масите ще се съберат и вземат решение за освобождението на нашата планета от тиранията на всички тъмни сили, така че за първи път в нашата история ние ще имаме шанс да създадем собствената си съдба като свободни граждани на Земята.
     
    Нашето масово усилие на този ден ще бъде спусък, който ще помогне да активирате Плана, така че той да може да бъде доведен до успешен край. Нашето активиране на този ден е декларацията ни за свобода и независимост. Разпространете широко! Споделете го по целия свят! Моля да го публикувате на вашите уеб сайтове и блогове. Ако знаете алтернативна медия, можете да го изпратите до тях. Можете да създадете група във Facebook за вашата местна група хора, които са във вашата част на света. Можете да създадете видео за това и да го качите в Youtube.
     
    Критичната маса за да има тази активация желания ефект е около 118 000 души по целия свят действително да го правят с фокус. Ако приемем, че човешките умения на концентрация не са съвършени, ние се нуждаем от 144 000 души като критична маса.
     
    Но да прочетете за него е едно, а действително да вземете самото решение е напълно друго. Бих насърчил колкото е възможно повече хора действително да участват, въпреки че може да бъде в ранните сутрешни часове във вашата част на света.
     
    Кабалата е разбрала добре силата на свободната воля и решенията. Те са използвали тяхната свободна воля да направят отрицателни решения за човечеството. Затова те са били в състояние да ни държат под контрол за толкова дълго време.
     
    Сега човечеството трябва да си вземе властта обратно. Ние трябва да използваме нашата собствена свободна воля и да направим положителни решения за себе си. Когато критичната маса от хора го направи, промяната ще дойде.
     


    Ние всички ще направим тази активация по едно и също време на 21-ви/22-ри октомври. Точните времена за различните часови зони са:
     
    15:30 HAST 21-ви октомври (Хавай)
    17:30 AKDT 21-ви октомври (Аляска)
    18:30 PDT  21-ви октомври (Лос Анджелис)
    19:30 MDT  21-ви октомври (Денвър)
    20:30 CDT  21-ви октомври (Хюстън)
    21:30 EDT  21-ви октомври (Ню Йорк)
    22:30 BRT  21-ви октомври (Рио де Жанейро)
    02:30 BST  22-ри октомври (Лондон)
    03:30 CEST 22-ри октомври (Париж)
    03:30 САСТ 22-ри октомври (Южна Африка)
    04:30 EEST 22-ри октомври (България)
    05:30 MSK  22-ри октомври (Москва)
    07:00 IST  22-ри октомври (Индия)
    09:30 CST  22-ри октомври (Пекин)
    10:30 JST  22-ри октомври (Токио)
    11:30 AEST 22-ри октомври (Сидни)
     
    Ако вашият регион не е в списъка, можете да намерите карта на световните часови зони тук:
    http://www.timeanddate.com/time/map/
     
     
    Инструкции:
     
    1. Отпуснете ума и тялото си като наблюдавате дъха си за няколко минути.
     
    2. Представете си стълб от електриково синя Светлина, излъчвана от Галактическото Централно Слънце, която преминава през тялото ви към центъра на Земята. Поддържайте този стълб от Светлина активен в продължение на няколко минути. След това вземете безусловно решение, че планетата ни ЩЕ бъде освободена и хората ЩЕ бъдат свободни.
     
    3. Визуализирайте начини как ВИЕ можете да допринесете за процеса на освобождението. Открийте талантите си и вземете решение как ще използвате тези таланти за крайната ни цел - освобождаване на хората и нашата планета. Вземете решение, че ще подкрепяте други хора, посветили се на този процес, така че ние да сме по-силни заедно.
     
    След Деня на Решение вие ще имате много възможности за изпълнение на решението си в ежедневния си живот. Вие ще бъдете ръководени от вътрешния си глас как да го правите. Знайте, че вашата всеотдайност ще бъде тествана в реалния живот. Някои външни обстоятелства или нефизически негативни същности може да се опитат да ви накарат да промените решението си. Ключът тук е просто да се придържаме към решението си, независимо от външните обстоятелства. Всеки човек, направил положително решение към планетарно освобождение, ще направи ценен принос за Победата на Светлината.
     
     
    Отричане: датата на тази активация (21 октомври) най-вероятно НЕ е датата, когато Събитието ще се състои.
     
    Информация за втория Прозорец на Възможност:
    http://2012portal.blogspot.com/2012/08/window-of-opportunity-2-secondwindow-of.html
     
    Актуализации за Деня на Решение:
    http://2012portal.blogspot.com/

    08.10.2012
    източник: http://2012portal.blogspot.ca/2012/10/make-this-viral-dayof-decision-10-21.html
    бг превод: Google Translate, yyy

    -----------------------------------
    Ден на Решение - актуализация

    Групи се създават в световен мащаб за това събитие. Можете също да създадете своя собствена група или да се присъедините във Фейсбук:
    https://www.facebook.com/events/264671870320773/

    Или гледайте видеоклиповете в YouTube:
    http://www.youtube.com/watch?v=evxSk8NHh-Y
    http://www.youtube.com/watch?v=dfnghwjgcVQ&feature=youtu.be



    Интересно е да се отбележи, че само един ден преди нашето събитие, голяма група хора ще се съберат на върха на Хот Спрингс Маунтийн точно в центъра на  Арканзаския вихър, хората ще съединят ръце и ще създадат единство и хармония между различните религии:
    http://www.momenthotsprings.com/
    http://www.youtube.com/watch?v=ReX4akca2aU&feature=player_embedded

    11.10.2012
    източник: http://2012portal.blogspot.ca/2012/10/day-of-decision-update-groups-are-being.html
    бг превод: Google Translate, yyy
    Активен

    Ползувай винаги Първоизточника
    yyy
    **
    Неактивен Неактивен

    Публикации: 181

  • Град: Варна
  • « Отговор #1 -: Октомври 20, 2012, 12:26:16 »

    Силата на Решението
     
    Нашето решение е ключът, който оформя света. Решението е искрата на свободната воля, която запалва цикъл, довеждащ всичко до проявление.
     
    Човечеството като цяло е поканило тъмните сили на тази планета в Атлантида. Това беше нашето предишно решение, което предизвика цикъл на страдание за човечеството. Сега, на 21 октомври, вземаме ново решение. Избираме освобождаване от всичката тъмнина и каним силите на Светлината. Ние вземаме решение за единство и сътрудничество, ние избираме да сме неосъждащи и любящи един към друг. Красиво видео с мощно послание беше пуснато днес:
    http://lucas2012infos.wordpress.com/2012/10/18/bill-ballard-and-lucas-my-movie-join-us-all-on-the-world-focus-on-21-october-2012-to-unite-18-october-2012/
     
    Последното ми интервю е със същото основно послание:
    http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/galactic-free-press-interviews-cobra-mission-hand-unit
     
    Хората ме питаха какво решение всеки обикновен човек може да вземе, за да помогне в планетарния процес на освобождение. То е толкова просто, но все пак понякога е толкова трудно да се направи: да стане по-любящ човек в ежедневните си житейски взаимодействия с хората и да се научи да си сътрудничи с другите по неосъдителен и конструктивен начин. За тези, които са по-събудени, можете да усетите нефизически същества, които ви провокират и "натискат бутоните" ви, и да решите да действате позитивно вместо да реагирате на провокация. Можете също така да отделяте време, за да усъвършенствате своите умения и таланти и да намерите начини да ги използвате  в активно допринасяне за планетарния процес на освобождение. Просто вземете решение какво искате да създадете и го подкрепете с активна визуализация, призоваване на Светлината и физическо действие.
     
    Енергиите определено достигат нови нива и един от проектите на силите на Светлината показва голям напредък:
    http://hopegirl2012.wordpress.com/2012/10/17/allright-luke-were-goin-in-latest-update-for-the-fix-the-world-project

    Орионоидния метеоритен дъжд достига пик на 21 октомври и ще означава силата на нашето решение:
    http://earthsky.org/tonight/radiant-point-for-orionid-meteor-shower





    Подобната на пясъчен часовник форма на съзвездието Орион е същата като формата на Antarion Conversion, която е многомерен звезден портал, който преобразува мрака в Светлина. Може да се отбележи, че картата за Прозореца на Възможност 2 има същата форма, тъй като този Прозорец на Възможност е Antarion Conversion звезден портал в това пространство и време, който преобразува мрака в Светлина. Точно това е, което най-скорошния Плеядеански житен кръг ни съобщава [бел.прев. - в Windmill Hill, 14.10.2012]:
    http://www.cropcircleconnector.com/2012/windmillhill3/windmillhill2012c.html
     
    Победа на Светлината!

    18.10.2012
    източник: http://2012portal.blogspot.ca/2012/10/power-of-decision-our-decision-is-key.html
    бг превод: Google Translate, yyy
    Активен

    Ползувай винаги Първоизточника
    yyy
    **
    Неактивен Неактивен

    Публикации: 181

  • Град: Варна
  • « Отговор #2 -: Октомври 21, 2012, 20:33:17 »


    В регулярните послания на Архангел Михаил чрез Рон Хед посланието му от 20.10.2012 "Вие нямате представа колко могъщи същества вие сте" (бг превод - тук) се отнася до събитието (медитацията) в тая тема (тя не е изрично спомената по име, но това се вижда по същността на казаното в посланието). В това послание:
      - посочва се голямата важност на първичния момент на сътворение, моментът на не-правене, към който ние като човечество се насочваме по отношение на нашето освобождение;
      - призовани сме да не преставаме с нашето усилие, да не бъде то еднократно, а да продължим с него до 12.12.12  ... за да се уверим "колко могъщи същества ние сме";
    Активен

    Ползувай винаги Първоизточника
    Страници: [1]   Нагоре
    Отиди на:  



    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
    Ширинан | Психолог  © Copyright