Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Нашите Красиви мълчаливци  (Прочетена 3022 пъти)
delfin
Гост
« -: Юли 10, 2009, 20:47:03 »

...
Те на пръв поглед не изглеждат твърде саваршени, всъщност са нефункциониращи - но само отвън. Защото тези дица носят в себе си красота, която е затрогваща в своето послание и пълни сърцето с истинността си. Нашите Красиви мълчаливци могат да са Кристални или Звездни деца, или някакво съчетание от различните еволюционни енергийни модели. Може обаче и да не са. Стигнала съм до заключението, че точно тези деца са предшествениците на новата еволюция за човечеството. Те са преминали в почти чисто съзнателно съществуване, същевременно оставайки в нашия свят, макар и с привидни недъзи. Мъдростта и чистотата на сърцата им надхвърля обикновените човешки представи. Те говорят, сякаш чрез тях говори Бог, а те тълкуват думите Му на света.
 
...

Това, че един човек живее в тяло, което не работи добре, не означава, че неговото съзнание не е будно и жизнено. Ако срещнете деца като описаните тук, никога повече няма да гледате на инвалидите по същия начин.

Нашите мълчаливци са просто удивителни. Те не изглежда да знаят или умеят много, но когато успее да вникне зад външността, човек открива, че са напълно функциониращи същества, които имат да предложат много на света. Тяхното съзнание се рее свободно извън физическите им тела. Те пътуват в други времена и места, а чувството им за хумор не престава да удивлява. Общуват с лекота по телепатия. Хората, които са били около такива деца, свидетелстват за невероятни случки. Те ни учат на абсолютна, чиста любов със самото си съществуване. И не искат нищо в замяна. Макар да ни се струва, че са просто мъка за своите родители и настойници, всъщност тези мълчаливци са невероятен дар за нашия свят. Физическите им проблеми са резултат от различни неща - като например генни мутации, травми на главата или мозъка, реакция към ваксини или вродени проблеми. Макар при всяко дете причините за недъзите да са различни, те споделят някои удивителни характеристики.


УИЛЯМ

...
Уилям имаше пламък близнак. )Пламък близнак е друго същество, идващо от съвсем същото енергийно начало. Обикновено се появява под формата на съвършен партньор, т.е. двамата се чувстват като части от едно цяло. Това е съвършената любов!). И през ум не ми бе минавало, че пламък близнак може да се яви като дубликат на човека, така че докато наблюдавах и очаквах инструкции, информацията, която получих, беше, че това е успореден аспект. Оказа се, че той е от междугалактическо естество. С други думи, една част от Уилям живееше в друго време, на друга планета. Да, това е много странно, но все пак вярно. )Тук е важно да отбележа, че всеки от Красивите мълчаливци има успореден аспект. В никакъв случай не бива да се смята, че щом едно дете живее с физически ограничения, значи е с нарушени многомерна структура.) Уилям беше от първият от неколцината, в които съм наблюдавала това явление. С времето и с негова помощ успяхме да оправим нещата, като създадохме хармоничен мост, който позволяваше на двата аспекта да съществуват индивидуално, и все пак в хармония един с друг. Оттогава състоянието на Уилюм бележи стабилно подобрение.
...

Някои от децата са с толкова изострена чувствителност, че развиват характеристики, които може да изглеждат странни, но са изключително важни за тяхното удобство, понякога дори за оцеляването им. Уилям е толкова чувствителен, че през повечето време не понася обувки или даже дрехи. Това на моменти причинява доста неудобства на семейството и техните гости! Напоследък започна да свиква с дрехите, но абсолютно отказва да носи обувки. Причината е, че енергийната сила, която минава през тялото му, е толкова силна, че в някои случаи му причинява физически неприятно усещане, когато излиза през ходилата му. Когато е с обувки, краката му се загряват изключително много и той се чувства зле. Когато усеща земята под краката си, му е по-лесно да остане съзнателно в нашия свят. Майка му се опитва да гледа с чувство за хумор на неговите странности. Уилям е известен с това, че уличните лампи изгасват, когато минава под тях, и предизвиква и други електрически аномалии, като например аварии с електричеството в сгради.
...
Активен
giti
Гост
« Отговор #1 -: Юли 10, 2009, 21:38:19 »

Темата е много интересна делфи. Давай още историйки,ако ти се намират.
Активен
delfin
Гост
« Отговор #2 -: Юли 10, 2009, 21:50:11 »

БРАЙЪН


Уникалността на Децата на новото време се простира отвъд времето и пространството, в реалности, които са непознати за повечето от нас. Тази им способност да прекосяват с лекота времето и пространството е съвсем реална и страшно интересна. Тя изисква да оставим за момент всичко, което знаем за реалността - и в това няма нищо лошо. Имаме много да ваучим от нашите Красиви мълчаливци.

...

От години пиша и говоря за онова, което наричам езика на светлината. Това е концептуален език, който представлява мощна сила за изцеление и предаване на знания, тъй като е чиста енергия. Езикът на светлината се състои от живи символи, в които се съдържат цели учения на много равнища. На моменти дори се улавям, че мисля на този език. Често съм се чувствала самотна в тази си способност; все пак с годините открих и други, които я владеят. Напоследък срещам и хора, които започват да го усвояват.

Същатаа сутрин на масата за закуска се запознах с вожда Златния орел (известен още като Изправения лос) от сиуксите лакота и неговата съпруга Мария. Двамата със Златния орел веднага усетихме взаимна симпатия и се впуснахме в разговор, който в крайна сметка премина в символи. Докато си бъбрехме, стана ясно, че вождът е доста запознат с тях. Попетах го развълнувано: "И ти ли разбираш символите?"

...
Разговаряхме надълго и нашироко за преводите си и за различията в разположението и посоката, които променят значението на символите. (Повече за живите символи можете да се намери в "Евангелието на истината" от ръкописите, намерени в Наг Хамади. Тези древни документи, открити през 40-те г. на ХХ в., са били в глинени съдове, скрити в една пещера в Наг Хамади, близо до Червено море. Те очевидно са част от гностическа библиотека, считана по онова време за еретична, така че са останали скрити в продължение на 2000 г.).

На следващия ден Бени Льобо (известен още като Синия гръм), друго прекрасно и духовно същество, сглоби още парченца от мозайката (Бети е от племето на шошоните и прекарва повечето си време в изпълняване на церемонии, основаващи се на енергийната решетка и свещените места, за да лекува Земята. Когато се свързва със свещените мрежи, Бени може да лекува и водата - отдавна пресъхнали извори потичат отново и не спират дълго след като Бени си отиде. Където пък е имало суша, след неговата намеса дъждовете и влажността се увеличават.). Двамата с Бени се заприказвахме и скоро разговорът мина на темата за символите. Никак не се изненадах, че и Бени знае за тях.

...

Завъртях чинийката и успоредният аспект на Брайън започна да ми говори по телепатия. Историята, която ми разказа, просто ме сащиса. Думите му бяха: "Трябва да го прочетеш холографски. Погледни първо числата". Така че започнах да броя знаците и символите. Брайън обясняваше за генетиката на "неговите хора". Каза ми, че част от кода, който включил в шарките на чинийката, разкрива тяхната ДНК структура. Хората от неговата планета имали 4 нишки ДНК (докато нашите са 2) и точно 2 пъти повече генетични кодони от хората.

...
Брайън ни каза, че неговият успореден аспект е от планетата Стиара. Обясни ни, че стиараните имали холографски аспекти, които общували горе-долу като течните кристали. Течните кристали създават течно енергийно поле, в което комуникацията протича чиста и мигновено, освен това са в състояние да съхранят огромно количество информация в съвсем миниатюрни формати. Брайън още сподели, че нашата ДНК е с не по-малки способности от тяхната, само дето не е толкова еволюйрала. ДНК на стиараните осъществявала целенасочената и напълно хармонизирана комуникация в паралелните реалности. Също така тази генетична структура им позволявала да дематериализират телата си за междугалактически пътувания. С други думи, умеели да разбиват телата си на най-съществените и основни формати и да пътуват по каналите през времето и пространството към други реалности, планети, звездни системи, галактики и т.н. Освен това, Брайън обясни, че тези хора имали изключително напреднали технологии и се били научили да пътуват "в промеждутъците". Това било подобно на минаване през мостове на Айнщайн-Розен, но "промеждутъците" били още по-фини пътища и използването им изисквало пътуващият да се дематериализира до определено равнище. Удивително - едно съвсем планирано "Телепортирай ме, Скоти!"!

Докато "говореше", Брайън ми показа визуално онова, което беше описал за всички останали, и главата ми се напълни с образи на друга планета, на "промеждутъци", смаляване и асимилация на частици. Показа ми как стиараните умеят да възбуждат своите частици със силата на съзнанието си и ги карат да се разделят на различни хармонични връзки, и как това им позволява да минават през "промеждутъците" като енергийни полета до желаното място във времето и пространството. Имах чувството, че съм попаднала след специални ефекти от научнофантастичен филм, режисиран от Брайън.

По негови думи стиараните били много по-напреднали в еволюцията от хората. Те не използвали думи, за да общуват, защото нямали нужда; вместо това го правели по телепатия или със символи. Тези символи съдържат цели набори от информация и не бивало да се четат поотделно. Според Брайън символите били комплекси от хармонични честоти, подобни на нашите енергийни полета. Символите на чинийката разказвали една фантастична история за междупланетни битки, неговия галактически произход и дори давали координатите на някои звезди.

Всъщност Брайън разправяше за една слънчева система в средата на нашата Галактика, където се случили катастрофални събития. Изглежда, тази слънчева система, Андион, се движела по елипсовидна орбита около 3 слънца. (Въртенето около слънцата било дълъг процес и дните на неговата планета не били като земните.) Орбитата на Стиара била безвъзвратно променена от една черна дупка в центъра на Галактиката. (Всъщност черните дупки са механизми за възстановяване на равновесието между Вселените. Когато една вселена се разширява, черната дупка изсмуква излишната енергия и я влива в паралелна Вселена. Черни дупки има във всяка Вселена и тази система поддържа равновесието между всички равнища на реалността). Поради неравновесието, създадено от силното гравитационно притегляне, родната планета на Брайън била извадено от обичайната си орбита. Накланянето на оста на планетата предизвикало изместване на полюсите. Магнитният и истинският север се променили, гравитационните характеристики на планетата също. Вместо елипса около трите слънца, орбитата започнала да описва странни лупинги, също като ракета без жироскоп, който да балансира траекторията й. Стиара се сбъскала с друго небесно тяло и била унищожена веднага и изцяло.

В Андионовата слънчева система имало 13 планети. Останали 12.

Когато се случило това, голям брой стиарани били далече от планетата, изпълнявайки различни мисии. Те оцелели, но вече нямало къде да се върнат. Брайън ни каза, че в тяхната слънчева система имало една планета със зелена атмосфера, невъзможна за обитаване от стиараните, но благоприятна за други. Телата им нямало да понесат нейния въздух, защото съдържали значителни колечиства иридий и молибден. Това им помагало да функционират в хармония с Вселената. Човешките тела пък били на въглеродна основа. По думите на Брайън, стиараните можело да ни се сторят като аномалия, но всъщност аномалия били тъкмо хората, понеже били много назад в еволюцията в сравнение с други цивилизации. Мозъците на стиараните били невероятно развити, което им позволявало да творят невъобразими за нас технологии.

Културата на Стиара се въртяла около доброто на всички. С други думи, всеки действал в интерес на планетата и за общото благо. Брайън каза, че земяните са "на погрешен път", защото не обръщат внимание на нещата, които са важни за тяхното оцеляване. Думите му бяха, че хората на Земята постоянно се заяждат за глупости:

"Повечето хора на Земята се държат като разглезени деца. Всеки мисли, че останалите са отговорни за неговото щастие или виновни за нещастието му. Този начин на мислене представлява отдалечаване от доброто на цялото и няма да продължи дълго. Никой не е по-добър от другите и ако не промените начина си на мислене, ще се изпепелите сами. Повечето хора имат такова екзалтирано мнение за себе си, като се сравняват с другите, че са затворили вратите на съзнателния си достъп до по-висшата реалност. Това може да се промени. Ние се поучихме от грешките си и ако решите да ни чуете, можем да ви помогнем. Има горива, много по-чисти, и лесни за добиване от тези, които използвате в момента. Вашите замърсяват всеки аспект на околната среда и създават неравновесие на Земята. А запасите са ограничени."

Брайън говори и още, но важното в случая е, че там някъде има дете с невероятни способности, което може да предложи на света чудесни технологии. Помолих го да намери начин да ни се покаже, както другите деца, най-вече на Нанси и другите, които живееха в региона, за да може да получи повече подкрепа за способностите си. За мое голяма удоволствие той впоследствие се появи с баба си!

Нашите Красиви мълчаливци подвеждат с външността си. макар наглед да страдат от изключително тежки физически ограничения, могат да ни разкрият цели светове, стига само да ги чуем. Първата стъпка в този процес би било да приемем идеята, че съществуват и други реалности, защото това е точно така. Следващата е да се откажем от стремежа си към кантрол и просто да се отпуснем в изживяването на момента. Когато това стане, ще има много по-голяма вероятност да забележим безбройните неща, които пропускаме в ежедневието си. оставете децата да ни разкажат за сложността на творението, изхождайки от своята невинност!


Мег Блекбърн Лоузи - "Децата на новото време"
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Красивото лице на нашите Мечти
Обща тематика
Icko 14 1260 Последна<br />публикация Октомври 26, 2010, 12:51:26
от Kery
Уникално красиви фонтани с ефекти
Видео клипове
Administrator 2 1559 Последна<br />публикация Октомври 17, 2010, 11:38:58
от Рай
НАШИТЕ НАЙ- ВЕРНИ СЪЮЗНИЦИ
Здрав дух здраво тяло
apostoloff 0 930 Последна<br />публикация Декември 31, 2010, 02:34:26
от apostoloff
Джим Кери - Силата на нашите намерения
Видео клипове
Georgio 1 978 Последна<br />публикация Март 13, 2011, 19:19:35
от Аэ съм
Как може да усещаме нашите чакри
Духовни учения
Търсач 0 1288 Последна<br />публикация Април 28, 2011, 11:55:42
от Търсач

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright