Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: С какво биха били полезни индиго и кристалните  (Прочетена 2265 пъти)
balar
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 85


 • Град: В КЪЩИ ПРЕД КОМПА
 • индиго ама ренегат:)

  « -: Октомври 04, 2012, 20:22:36 »

  Наистина тези хора са различни, но имат ли те силата да помогнат на близките и приятелите си. Способностите им реално могат ли да бъдат от полза някому за нещо извън духовното, в материалното. В този свят. Една Сила ако не се използва по предназначение изчезва, защото за да се осъвършенства трябва практика.
  Активен
  Kissing You Good Night
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 448


 • Град: Варна
 • zdr kp животче, вървиш ли?

  « Отговор #1 -: Октомври 05, 2012, 08:10:44 »

  Пич, не знам нито в кой век живееш, нито в кой строй, ама да седнем да се трепем чисто ей така, без да сме наясно шъ ли има ефект или няма да има, забрави подобна опция. Всяко едно индигово, респ. и кристално дете успява с една такава работа, дето й викат интуиция, да прецени има ли хляб в даденото нещо и тогава ще се пусне да помага. Иначе ще стои отсрани и няма да се включва във филма. Кой знае защо, нас индиговите, особено онези, дето са младолики или направо са си деца, много обичат да ни правят на филмов декор, от което последствията са от непоправими нагоре (писал съм тема с патилата ми на тази тема. Потърси я, ще ти излезе). Кристалните, които са доста по-меки и отстъпчиви, просто напускат сцената - без много шум, но повече не влизат в отношения с човека, който се е подиграл с тях. Нищо, че са толкова великодушни и обичливи. Дори и те се обиждат. Много ми е смешно и дразнещо, когато някой попита какво може едно индигово дете да свърши в материалния свят - дали може да построи къща, да си образова децата на световно ниво и прочия..... Ама те, човече, тези деца са дошли и идват не за коли, къщи, к##ви, дискотеки и йедьене-пийене, а за здрава духовна работа. Да си чул някой християнски светия да има 5 вили край морето на най-хубавите гледки, на всяка вила по 100 роби (това ти го давам като мащабна линийка да видиш за колко голям имот иде реч), и там вече, богатство, равняващо се на 20 милиарда днешни пари? Когато си богат, даването е много лесно. Виж истински интересно става, ако нямаш пукнат лев по себе си. Ти дали би дал и последния си лев на човек в нужда? Защото съм бил свидетел на подобно деяние от страна на кристално дете. Така че да видим дали би могъл да жертваш и последните си пари за някой човек, който ИСТИНСКИ се нуждае от помощ. Истински ще ми е интересно да видя как ще постъпиш. Усмивчица
  Активен

  Повърхностната температура на атмосферата на Уран е -225°С. Или с около 45° повече от тази на сърцето и душата ми
  balar
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 85


 • Град: В КЪЩИ ПРЕД КОМПА
 • индиго ама ренегат:)

  « Отговор #2 -: Октомври 05, 2012, 10:34:06 »

  Май не разбра въпроса.
  Активен
  sharga
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 148

  « Отговор #3 -: Октомври 05, 2012, 11:26:14 »

  Има много видове от индиго и кристални които могат да са полезни

  Те са повече такива дето не знаят че са индиго или кристални и просто си водят начин на живот който те умеят и смятат за верен. Те внедряват нови идеи, прилагат ги, цялото това нещо в един момент получава световна реализация и става нещо естествено. По този начин си мисля че ще бъде избутана старата система. Освен чрез протести, които не винаги успяват.

  Има един вид дето 'не различават' материалното от енергията. И те буравят само с енергията, независимо какво правят, вижда се че има такива, и най хубавото е че вече не се крият и всичко става естествено все едно че е нещо което винаги е било  и то си е така

  Вече един кристален за да е полезен той може да е полезен и непряко, примерно чрез разговори, чрез присъствие до някой важен от който зависят много неща. Въздействието на кристал на метър и по малко е много голямо. Те обикновено действат успокояващо, принизяват проблемите на другите до минимум, просто като стоят покрай тях. Самото възприятие на света което кристалите имат е различно от там и ти стоейки покрай тях влизаш все едно в един нов различен свят на възприятие от което нещата изглеждат различно и отношението към тях се променя
  Активен
  balar
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 85


 • Град: В КЪЩИ ПРЕД КОМПА
 • индиго ама ренегат:)

  « Отговор #4 -: Октомври 05, 2012, 14:06:43 »

  По принцип всички би трябвало да могат да бОравят с различните енергии. А определено и със елементите. Като изключим парите и тем подобните глупости, по какъв начин може да се въздейства имайки предвид Силите претижавани от определените хора. Докато човек е дете или тийнейджър нещата са едни но когато се поодяла и успее да види света всичко се променя. Поне за себе си всеки е наясно за какви Сили иде реч. Въпросът е как да се  впрегне тая сила та да се промени нещо чрез нея. Парите и влатта не са всичко. Има и по-могъщи енергии. Една от тях е мисловото въздействие от разстояние. А има и още.
  Активен
  Щуродино
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 256

  « Отговор #5 -: Октомври 06, 2012, 23:31:55 »

  Може да се помага по много и различни начини.За енергиите вече е писано
  Активен

  Омръзна ми да се обяснявам-47 годишна
  shining_star
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 728

  « Отговор #6 -: Октомври 07, 2012, 09:06:48 »

  По принцип всички би трябвало да могат да бОравят с различните енергии. А определено и със елементите. Като изключим парите и тем подобните глупости, по какъв начин може да се въздейства имайки предвид Силите претижавани от определените хора. Докато човек е дете или тийнейджър нещата са едни но когато се поодяла и успее да види света всичко се променя. Поне за себе си всеки е наясно за какви Сили иде реч.  Въпросът е как да се  впрегне тая сила та да се промени нещо чрез нея. Парите и влатта не са всичко . Има и по-могъщи енергии. Една от тях е мисловото въздействие от разстояние. А има и още.

  Ако имаш предвид да впрегнеш някаква сила, за да променяш света, забрави.
  Има писано много за това: променяйки себе си, променяш света. Ако се научиш да използваш вътрешната си сила правилно, това ще се отрази в света - ще му влияе и ще го променя. Другото - по външни начини, с бомби, с оръжие, противопоставяне, с лъкове и стрели, с психична енергия..........вече е изпитано, знаем резултата.
  Активен
  balar
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 85


 • Град: В КЪЩИ ПРЕД КОМПА
 • индиго ама ренегат:)

  « Отговор #7 -: Октомври 07, 2012, 13:03:53 »

  Значи според теб това да си такъв е нещо като титла без покритие? Като СимеонII? И един ден в бъдещето хората няма ли да говорят същото каквото за него сега? Едните ще бъдат заклеймени че са унищожили всичко а другите че само са стоели и гледали как първите рушат света. Значи спокойно можем да се надуваме че сме нещо повече, обаче да докажем че е така-забрави. Къде видя да споменавам оръжия? Оръжия сме самите ние. Но не на умразата, а точно обратното. Виж по горният разбра за какво говоря.
  Активен
  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #8 -: Октомври 08, 2012, 12:40:15 »

  Здраве на всички.

  По принцип всички би трябвало да могат да бОравят с различните енергии. А определено и със елементите. Като изключим парите и тем подобните глупости, по какъв начин може да се въздейства имайки предвид Силите претижавани от определените хора. Докато човек е дете или тийнейджър нещата са едни но когато се поодяла и успее да види света всичко се променя. Поне за себе си всеки е наясно за какви Сили иде реч. Въпросът е как да се  впрегне тая сила та да се промени нещо чрез нея. Парите и влатта не са всичко. Има и по-могъщи енергии. Една от тях е мисловото въздействие от разстояние. А има и още
  Пробвал съм много и съм правил доста грешки(и ще правя), и аз искам да променя светът към добро и светло , и това го искам от малък , много малък, и тогава не разбираха добротата в мен.
  Но това е друго ...
  Стигнах до това и пиша като луд   тема след тема , понеже кога се промениш или започнеш пробуждане или както си го категоризират хората , ти се иска да споделиш с всички тази радост и любов.
  Значи първо вътрешна промяна и кога слънцето в теб загрее , няма начин да не започне да огрява сърцата на хората около теб.Така кога се промениш и проумееш каква сила има в теб  , си намерил ключа и то само единия ,към силата ,енергията и тогава избираш какво следва.
  Аз избирам да споделям до известно време и да видим резултата.
  Всичко е опити и живота и всичко.  
  За великите енергии няма нищо и дори да има главозамайващи данни , те са нищо идва още по-велико време.
  И според мен в идващото време ще се научим да боравим с тези енергии и сили около нас и вътре в нас.
  Парите и всичко от този род си отива бавно и славно, но и то е имало смисъл.
  Всичко е определени цикли извън и вътре в планетата и кога хората или разумната енергия се развива и приема това , всичко е по-добре.
  Това е .  
  Активен

  MouseMaiki
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 83


 • Град: Antarctica
 • Спазвам само законите на Вселената!

  WWW
  « Отговор #9 -: Октомври 30, 2012, 19:32:39 »

  Думи, енергия, любов.
  Тия три неща са достатъчни, ако отсрещният ги приеме, значи си му помогнал.
  На колкото повече помогнеш, има шанс да се промени света.
  Категорично съм против агресивното налагане, защото то води до обратен ефект и обикновено се връща върху теб.
  Активен

  На тази Планета има само един ръководител - Природата! Научете се да я пазите, да се съобразявате с Нея, да я слушате и да й помагате!
  Този който я руши или само я използва ще си получи уроците от Нея!
  Ru Alfa
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 315


  « Отговор #10 -: Ноември 08, 2012, 12:32:06 »

  Идват големи промени. Всички ние носим отговорността за това да направим нашия свят едно по-добро място за живеене.
  Преодолявайки различията и собственото си его. Индиго и другите деца на новото време трябва да работят в синхрон постигайки консенсус и разбирателство помежду си. Потискайки агресията, която не води до нищо добро.  Да бъдат водени от любовта към света наоколо. Именно начинът по-който разсъждава индигото, по-който постъпва, го отличава от останалите. То знае кое е правилно и кое не, то се бори за промяна, но с любов, и дори гневът при него е израз на любов, а не на омраза.
  Активен
  Emil
  Гост
  « Отговор #11 -: Ноември 14, 2012, 17:27:20 »

  Ако човек знае действителната природа на нещата ще знае себе си.Тогава ще знае че неща като любов,страх,обич именна текст и прочие са само в неговата глава.Тогава ще осъзнае че даже и хората срещу него не са тези за които смята.Веднъж осъзнал това той ще се събуди.Опознавайки и имайки цялото знание на света(или частично за да има опорни точки) може да изчисли дадени промени сам за себе си.

  Хората понеже са заслепени от това АЗ и правят нещата "логично" и за това са лесно контролируеми и маниполируеми.Защо му е на едно индиго или там как се казва да прави бунтове сам?Просто пише 1 странница текст пуска я правилното място и започва серия от Причинно следствени връзки които водят до невероятни последствия примерно след 1 година.И може да бутнеш каквото си искаш само с 1 страница текст 1000 думи без да ти се налага даже да правиш друго нещо като игра на билярд удряш една топка тя друга.Колко топки ще се бутнат е въпрос на изчислителна мощ(осъзнатост)на индивида(а да изказваш мнение е свобода на словото хихихи)....


  Дайте ми един човек който "Обича" някого освен себе си че лъже и ще изпадне в нервна криза и ще почне да се друса яко дим.

  Все още водиме диалог с няколко хора за сънуването.Но общо казано я да си представим че хората който смятаме че обичаме не ги обичаме?Как ще обичаш някого сега,а след 1 година не?Вие ще кажете преходност,но нали сега сте го обичали?Обичали сте го понеже сте искали да го обичате пак заради себе си.Пак примера с видеото от миналото.Ние хората следваме дадени времеви линии даже без да го осъзнаваме...Защото осъзнаването на осъзнатото значи да осъзнаваш нещо което другия не.
      Повечето ниско интелигетни хора Обичат,Мразят,Говорят и прочие така както алгоритъма на съзнанието им диктува.За това такива като БОНИ в Биг Брадър са Обичливи,но на полиграфа опааа.....Такива хора са готови днес да те обичат утре да те......Колко си по умен и обработваш информация толкова повече емоциите сами по себе си губят смисъл(за това много умните хора са егоцентрици за останалите,но се разбират по между си).


  Вие се кефите на Индиготата не защото са такива,а понеже те ще играят спрямо вас.Но за мик си представете само в главата си че те осъзнаят че абсолютно всичко е маниполация и въпрос на Кастова Система(Тип Индия) което е тук и сега в момента.Тук следва аналогията с животните защо един Лъв да дели с Една Хиена.Вие съдите другите,но вас никой да не ви съди.Кефите се на едно Индиго,но ако Индигото е следващия Адолф Хитлер и той е бил любящо детенце.Ако вие сте следващите в газовите камери?Тогава от тук следва че след 1 година 365 дни,8760 часа,525600 секунди за човека който сте се клели че сте го "обичали" вече го "мразите" понеже вие сте на път за Аушвиц,но тогава ще го обичате ли?Порлучава се малък пардокс който е толкова забавен.


  Малък пример от ежедневието.Вие имате дете след 5 години.Едно така наречено Индиго създаде начин за удължаване на живота до 1000 години.На вас ви се роди дете.Но благодарение на това откритие вашето дете бъде убито от човек възползващ се от тази технология.Понеже след X време засече вашето дете.Ще се сърдите ли на Индигото че е убило вашето дете създавайки тази технология и осъзнавайки че вашето дете ще умре след дадено време,но е допустима променлива в неговия анализаторски ум.Все пак 7 милиарда срещу един човек?Но даже и да може то не може да спаси всички.Но ако даде технологията по примитивно мислещите хора ще избият много повече хора.Вие ще си кажете да ама мене не ме грее няма ми стане,но вие осъзнавате Битието,а дадения човек може да предскаже толкова причинно следствени връзки и Потребностите ви че свят ще ви се завие примерно(някой хора му викат телепатия).


  Не искам да се заяждам,но просто се замислете хора в реалност найстина искате ли да знаете абсолютно всичко,но и за вас да се знае абсолютно всичко не във Форума,а в реалния живот.Приятели,Работа,Училище всеки да знае всяка ваша мръсна тайна.Найстина ли искате хората да спрат да лъжат?Да се измисли гривна която да е закачена за всеки,но и на вас и всеки път като лъжете да свети в червено,а нормално в зелено.Искате ли този преди вас да знаете дали е лъжец или не?Един човек да може да почуства емоциите вложени при написването от човека зад компютъра?Но ще повярвате ли?Ако има аргументи и факти за изказаното дадения човек?Вие ще кажете лудост,но ние всички се водиме от емоциите.А интелекта маха емоциите и може да се почустват емоциите на другите.А знанието придобито от десетки науки са просто алгоритми за научкване.Когато имаш много знание и изчислителна мощ в главата си води до прости логически предположения които са факт(повечето хора даже не осъзнават даже и това).Вие мислите над това защото аз го написах ако нямаше.Ума ми създаде нещо което вашия се опитва да осмисли.И тика процес във вашите глави да реагират на него.Колкото сте по интелигетни толкова повече ще мислите,а няма да реагирате смотано.


  Ето една примерна теза от реалния живот:

  Ако имам даден психотерапефт хихихи и мога да изчисля вероятностите този човек който е уважаван член на нашето общество да е сексуален палавник предвид Причинно Следствени Връзки и Потребности анализирайки го така както той сам себе си не може?Какво да правя?Да се аргументирам ли да му взема илюзията че е някой?Ако предположим че мога така,но мога и по 1000 други параметра да го бия?Да го направя ли?Вие ще кажете че няма общо сексуалното влечение спрямо работата на човек,но аз пак мога с факти и тези да докажа че има.Че лаборанката в болницата която ви взима проба за кръв е станала такава понеже получава сексуална възбуда при бодене на хора с игли?Ако мога да докажа следвайки алгоритъма на доктор Фройд,който също е сексуален палавник ;-) и 3-4 други науки предвид написаното от горните постове кой по какво си пада и защо и как.И мога да го докажа и пред другите във форума и пред вас самите?Това знание дава ли ми право на намеса във вашите животи?Това знание дава ли ми право да изместя едно според вас осветлено "чудовище" лаборантката ви с друго такова(нова).Това дава ли ми право да разкривам истината за дадени хора?
  « Последна редакция: Ноември 14, 2012, 18:11:48 от Emil » Активен
  Странник
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1375


 • Град: Варна
 • « Отговор #12 -: Ноември 14, 2012, 19:12:02 »

  Emil мисля че коректно описа индиго или прочее
  там етикети хора които понякога са като деца с калашник в ръцете образно казано.
  Всичко това си е вярно и твоята теза и мнение мога да ги продължа
  и в други измерения които предполагам съзнателно си пропуснал.
  Като цяло преди всичко е необходима повече от всякога една
  Осъзнатост както на способностите така и на отговорностите
  които идват с тях.
  Тези способности не са дадени за удоволствие,лично благополучие
  вид забава или ей така за купона...
  Обстоятелствата,фактите са преходни,както и формите...
  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #13 -: Ноември 26, 2012, 17:21:31 »

  Как и с какво ще са полезни тези прекрасни деца , ами лесно и просто , само с тяхното съществуване , те допринасят много ...
  Но и от тях се изисква малко работа ...
  Мили братя и сестри , мили хора сега е много важно да сте положителни и да приемете планетата за жива , за живот които расте и си има своето развитие.
  Важно е всички да си представим един нов свят със светлина и добрина ., така ще пратим нашия мисловен и светлинен импулс към планетата и тя ще направи нужното за нас ...
  СПОДЕЛЯЙТЕ ,,, знам че тези души имат какво да споделят , това помага ...
  Активен

  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #14 -: Ноември 28, 2012, 11:55:48 »

  В общуването си с такива хора (защото някои вече не са деца..), ще усетиш отваряне на една мозъчна вълна, горе-долу усещането е за цунами Усмивчица ще разбъркат всичките ти наложени модели до там, че да почнеш да се чудиш ти -ти ли си или каде си въобще Усмивчица
  Моя отговор е Те отварят мозъка ти за вибрационната честота, което не винаги е приятен процес, но и много зависииииии дали ще поемеш това, което ти се дава или ще се затвориш, като охлюв в себе си и от страх ще си останеш на дъното на океана Усмивчица
  А всеки възприел човек е много важен, както казва Сънито.
  Активен
  Страници:  [1] 2   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright