Духовно развитие

          

Страници:  1 ... 30 31 [32] 33 34   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Дневникът на Sunshine(sun)  (Прочетена 27332 пъти)
Sunshine(sun)
Разумна Любов
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #465 -: Май 07, 2013, 13:52:50 »

  Днес ще говорим за всичко Намигване
  Повече за писанията ми В блога тука цък
  Самото съзнание , до сега на човек , мина един процес на развитие.
  За да ме разберете , ще ви дам един пример с компютрите.Започнахме от правец и алтернативите му.
  Преминахме , този етап на компютърната техника и разработките на това ниво , но там скоростта не стигаше и развитието , претърпя еволюция , а бързината се вдигна до няколко пъти , после се умножи.
  Така минахме през различните ,хардуерни и софтуерни преобразувания на информационния поток , до ден днешен в които , започваме да минаваме на квантово съзнание и действие.
  В какво се изразява , това ниво на съзнание  и каква е разликата.
  Сегашните компютри , могат много , но повярвайте ми квантовия компютър , ще сложи начало на нещо още по велико.
  Сега сме на това ниво ...
  Някои минаха на това ниво ...
  Други , преминаха на новите , преносими и по-бързи , таблети , с които може да сърфираш , да си в час с всичко , не с едно или две  , а с всичко на куп , в едно.
  И освен това , тези таблети , сложиха край на старите носители на данни , или старите хардове.Сега вече има SSD  хард дискове в преносимите устройства и така имаме , повече бързина , повече сигурност.
  Та сега някой са на това.
  Така , човек става , много функционален , помагайки си с творенията на човешкия свят.Но не само това , сега , човек може да комбинира различни функции на сегашните технологии с различни функции на природата и да се твори ръка за ръка.Но за да се види това е важно да подобрите усещанията си , и всичко около вас.
  Какво идва , ами много неща ....
  Сега следва всичко от света на квантовите новости.Така наречените квантов живот и начин на съществуване.
  Сега вече , няма да има само една професия , няма да има само едно насочване на енергията на човека , а всеки един човек , ще има много алтернативи и мисли , ще може да витае в различните свери на всичко около него.Кога , човек добие квантово съзнание , той започва да вижда , всичко от много ъгли или става много измерен.
  Завърта се около ядрото на всичко , кога аз започнах този процес , бях изумен , как до сега само съм гледа, ,как само съм мислил  , как само съм съществувал.
  След това , започнах да виждам , усещам , всичко като ядро и аз се завъртах около него.Докато преди само виждах предната част на дадено нещо , сега виждам и горната , долната, задната и другите.Но това за някои хора , е трудно и дори , изморяващо.
  Сега да поговорим за новите компютри ...
  В днешни дни технологията се подобрява с гигантски стъпки, имайки все по-големият капацитет да промени човечеството. Не е далеч времето, в което ще видим машини, които да имат интелект равен и дори по-голям от този хората. Това ще е възможно най-рано след около 50-100 години.

  Според закона на Мор, на всеки 18 месеца имаме вече двойно по-мощни компютри от преди. Тази тенденция обаче не може да продължава вечно. До 10-15 години ще наблюдаваме краят на ерата на силикона и началото на ерата на квантовите компютри.

  Квантовият компютър е на практика оптималният такъв, защото изчислява на атоми. Наскоро се постави нов рекорд от най-модерния квантов компютър за момента дело на IBM, който изчислява със 7 атома. Той успя да докаже, че 3 Х 5 = 15.

  Това на пръв поглед не изглежда кой знае колко сложно, като се има в предвид, че и второкласник може да го сметне наум. Фактът обаче, че това е изчислено само със 7 атома е зашеметяващ - представете си какво ще стане като започне да се пресмята със 1000 000 атома. Ще може да се разбие всеки код, който ЦРУ се опита да създаде (това е причината те да са наострили уши за всяка новина свързана с тази технология).
  Повече за темата тука Цък

  Още малко за ядрото и за самия процес на квантовите компютри.Там ще правим невъзможното за сегашния компютър.Идва ред на холограми , и така , след време , ще може да имаме изкуствен интелект с нужните рецептори , и сензори за околната среда за да направим и първите опити в творенето на живот.Да това следва, но колко време ще е нужно , не се знае , това се е случвало на различни нива и ще се случва.Но ще е видимо само за определени хора , понеже и сега има толкова невидимо за много хора на планетата , те си витаят в техните проблеми и реалности и вярват на реалността там... Аз ги разбирам , но това което се случва в мащабен поглед , глобален поглед е много по-важно.


  Квантовите изчисления съчетават наномащабите на молекулярните схеми със скоростта на паралелната обработка на ДНК-процесите, а освен това добавят и собствената си чудноватост. В квантовия компютър ядрата на атомите функционират като така наречените кюбити - 1-ите и 0-ите на двоичния код. Когато спинът на ядрото е насочен нагоре, той е 0, когато е надолу - е 1. Но при квантовите изчисления съществува и трета възможност: ядрото може да се намира в специално квантово състояние, което му позволява едновременно да заема и двете позиции. Това явление се нарича суперпозиция и лежи в основата на огромната изчислителна мощ на квантовия компютър - т.е. ако ядрото може да представлява 0, 1 или двете едновременно, един кюбит може да върши работата на 2 обикновени бита, 2 - работата на 4, 4 - на 16 и т. н. Продължавайки малко нагоре по експоненциалната скала се вижда, че сравнително малък квантов компютър ( около 40 кюбита) получава възможностите на суперкомпютър. В действителност конвенционалните компютри трудно моделират точното квантово поведение дори на малък брой атоми, защото ядрата са твърде деликатни; квантов компютър би се справил значително по-добре в изучаването на квантовото поведение.
  Така , какво прави квантовия  , комп , той може да справя с различни задачи , нещо невъзможно или сложно за сегашните компютри.
  Така и с човека , преди , човек е можел да се захване с една професия , с една задача , с едно изучаване на определени науки , но сега вече децата , и хората могат да правят много неща в едно.Има хора , които имат по няколко професии , други имат не един а няколко занаяти ...
  Децата имат таланти , дарби , знания от малки , понеже с новото съзнание , мислене и действие  , може да правите няколко неща , и да съществувате на няколк места изучавайки различни области на сегашния живот.
  Всичко предстои да се случи.И сега е само , началото на едно голямо начало.Затова бъдете в крак с всичко случващо се , но само ако така иска сърцето ви и ако това ви прави щастливи.
  Разумна Любов на всички.

  Sunshine and love
  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #466 -: Май 09, 2013, 21:09:08 »

  Тук може да гледате , клипове , по темата , или просто така , ТУК Изпитай мозъка си: Oбърни внимание част 1 епизод 1       Изпитай мозъка си Няма да повярваш на очите си Бг Аудио Част 1

  За днес съм приготвил интересни клипчета , с които искам да ви покажа, как  мозъка дирижира целия процес на живота.Замисляме ли се , какво не виждаме , какво пропускаме , и нужно ли е да се доверяваме, само на мозъка, за всичко около нас.Дали има неща , които не са доловими от мозъка и неговите сетива на реакция.Да мили хора , ние възприемаме всичко от околния свят с помощта на сетивата си , и редица датчици , както и сензори от различен произход или направени от високите нива на осъзнатост , и интелект, разумност.Мозъка е в процес на развитие и ние сега ще разберем някои негови функции.
  С горния клип , се надявам да ви помогна да разчупите спокойния си стандарт на живот , да видите, колко неща има освен всичко което си мислим за реалност.Понеже мозъка е ограничен от сетивата , и ние ако не го видим , ако не пипнем , ако не усетим , не вярваме.
  А дали да видим нещо , не е само една алтернатива , или една преработена алтернатива на мозъка , понеже информацията се преработва , пъти , докато ние разберем какво е , и това става за секунди , ...
  Помислете , как в определени , моменти сте били убедени в някои неща , но в последствие се оказва , коренно различно.Как сме се припознавали в някои и кога се приближим , се оказва грешка на мозъка , да нормално , нашия мозък се учи да е разумен , а това учение , ние го възприемаме , като начин на живот.Сега ще разберем , какво е и друга разумност , какво е да се живее в сърцето.
  Моля гледайте горните клипове, за да раздвижите всичко, в мислите и мозъчната си активност.Понеже, с начина си на живот мозъка закърнява и някои негови части атрофират и се обездвижват , така вие губите от функционалността му.
  Кога загубим неговата функционалност , започваме да живеем в ограниченията на създадената клетка от нас в мозъка си.Понеже ако не сме много функционални , или с квантово съзнание , ние можем да правим само едно или две действие с максимална разумност на нашите нива.
  Какво казвам , в някои случай , ние работим или имаме само една професия , и мозъка ни , самите неврони на реалността с която се ограждаме са от един или два вида и действат само в една насока на насоченост на мисълта.
  Какво ви говоря , ако вие искате да работите над определен проект и да мислите за друг , четейки книга , дали ще се справите , това е квантовия начин на мислене , може да четете и да мислите за друго , докато информацията от книгата , протича във вас , но и обмисляте определена задача.Това е само блед поглед , сега децата играят , пишат , на компютри и говорят с родителите си , и то светкавично , нещо немислимо за много хора , и затова те отказват да боравят с компютри.Понеже техния софтуер е с минала давност , и само се иска с малко тренировки и желание да си обновят някои програмни файлове в тях самите.
  Но всичко е на свободен избор.
  Това са промени , които са ръка за ръка със живота в сърцето , правилното хранене и много други.
  В горните клипове , ще чуете на определено място за това , че тялото ни , мозъка възприема светлината от един основен източник и ние се учим да виждаме , вярваме според тази светлина или да обработваме сенките на предметите от физично ниво.
  Сега идва ново време и светлината няма да е една , понеже идват светлини от различен характер или от друга разумност.
  Но това са други теми , ще ви кажа нещо важно , предишния човек , можеше да живее в една реалност , и тя бе физичната , сега човек ще се научи да живее в няколко на веднъж.Понеже квантовия начин на живот ще го позволи.
  Да споделя нещо , което ме кара да се веселя , на скоро заговорих на един човек , за някои духовни неща и инфото което казвах , някак, не можа, да се възприеме от неговата база с данни , след това, той или се прозява , или му се доспива , но интересното е , че понеже не го знае , или няма данни , той веднага каза ооо това, са сложни неща , не ги мисли , внимавай със сектите , оооо ти да не си към някоя секта. Усмивчица)))  Какво да кажа , вече писах за това , и как човек с неговите ограничения , се страхува от неизвестното , нормално , някои казват няма време , нужни са пари и какво ли не.
  Аз само ще ви кажа , на неразумния човек и милиони пари да му се дадат , пак няма да има , а на разумния и с малко , той знае как да пести , знае къде  , как да отдели , или как да процедира с енергията на парите и тяхната сила с която властват над съзнанието на човека до сега.
  Това за парите е едно , а за времето е друго , понеже неразумния все няма време , той не знае как да си планира деня , как да процедира с времето си , и все мрънка , че няма време.
  Подобна е случката и с здравето и с каквото и да хванете от живота.Неразумността не знае как да действа разумно и затова все е в тъмнина и заблуда.
  Но и това е друга тема.

  Разумна Любов на всички.
  Sunshine and love
  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #467 -: Май 10, 2013, 19:54:20 »


  Свикнали сме да смятаме, че мозъчната кора е разделена на функционални зони, тоест различните й участъци са предназначени за изпълнението на различни задачи. Но в последно време невробиолозите все по-често изказват съмнения, че нашият мозък се състои от множество специализирани участъци.

  Наскоро писахме за резултатите на учените от Католическия университет в Льовен (Белгия), които са открили в мозъка неспецифични вълни на активност, разпространяващи се по цялата кора независимо от вида стимул. Още едно изследване на тази тема се появи в сп. Nature Neuroscience, където учените от Калифорнийския университет в Бъркли (САЩ) описват как мозъкът се концентрира върху текущата задача.
  В експеримент учените моделирали ситуация, в която ние в бързане търсим из дома си ключовете или скрилата се котка, или се опитваме да забележим сред тълпата познат, който ни е определил среща. Доброволците гледали видео, в което било необходимо да открият конкретен човек или конкретен автомобил – при забелязване на обекта те натискали бутонче. Процесите в мозъка им в този момент се проследявали с магнитно-резонансна томография. Трудността била да се анализират измененията в активността на различните зони – изследователите наблюдавали едновременно 50 000 участъка от мозъка, които реагирали различно на 935 обекта и действия във видеоклиповете.
  В мозъка има зони, предназначени за разпознаване на различни обекти – растения, животни, хора, сгради и т.н. Но ако се появи задача да се открие човек, всички сякаш забравяли за главните си функции и започвали да търсят човека, присъединявайки се към „човекоразпознавателната” зона. Същото се случвало, ако трябвало да се открие автомобил. Тези промени засягали не само зрителните участъци от мозъчната кора – в търсенето на обекта се втурвали и участъците от префронталния кортекс, отговарящи за абстрактното мислене, дългосрочното планиране и други висши когнитивни функции.
  Тоест, заключават авторите на експеримента, мозъчната кора изобщо не изглежда като строго разчертана карта с ясни граници между регионите. От функционална гледна точка тя представлява нещо от рода на непрекъснато динамично семантично поле – едно и също значение, един и същи обект може да се възприема от различни зони на кората и дори такива, които не са предназначени за визуално разпознаване на предмети. Участъците от кората са многофункционални и текущата им функция се определя от вниманието.
  Тук веднага възниква въпросът: откъде се взема вниманието и как то управлява динамиката на кората – ние постоянно превключваме от едно нещо на друго и е необходим много точен механизъм, който да оценява колко ресурси от кората се изискват в конкретния случай и как да се фокусират те върху задачата. Във всеки случай е разбираемо защо не можем да мислим едновременно за две неща – ако с всички сили търсим загубената котка, няма да ни останат свободни ресурси, с които да планираме например предстоящия уикенд.
  Напълно е възможно така да стоят нещата и с висшите когнитивни функции – когато върви по улицата, замисленият човек лесно може да се блъсне в стълб, защото в този момент дори зрителните му анализатори ще бъдат отдадени на решаването на някоя абстрактна задача.

  Източник - http://fresh-science.com  megavselena.com

  На практика , или реално погледнато , до сега всички открития на учените са  , само игра за това което предстой.Да за някои е фантастично , за други прозаично , но важното е , че предстой да се разбере много за всичко на планетата и извън планетата , също за човека и функционалността на човешкото тяло.
  Мозъка не само се променя , но става нещо което е нужно , той еволюира и се превръща в нещо , което ще функционира на повече , проценти от досегашната работа.Сърцето ни , е орган от разумни клетки с много важни функции , без които не може да живеем.Мозъка е разумност , орган от други клетки , които имат други функции и всички органи и клетки правят цялото , наречено човек.
  Важно е да разберете , мили хора , че сега ще се учим да проявяваме Любов със сърцето, към всички и всички и включително към нас.
  И да е ясно , дори и фантастично за много , вижте кое сме ние , ние сме енергията в тялото и с намерението си , можем да сме където пожелаем.Да ние сме енергия , правеща съединяване с плътта и клетките на различни нива.

  Но Любовта е само един аспект на всичко случващо се и ние ще се учим и да проявяваме и Разумност , чрез мозъка и неговите функции , но след като се научим на контрол.Контрол над тялото , и някои функции , които доведоха процесите на телесните еволюционни , прогресивни действия с цел издигане на човека , до спад.Затова този спад , сега ще се въздига , до нужните нива , и ние сами ще си помагаме , чрез Разумност и Любов.Затова в много писания , се казва , ако не сме в сърцето няма да може да оцелеем в новото време.Да , това е така и не е така , но определено , ако не се научим на Любов няма как .Кога се научим да сме в сърцето , мозъка ще продължи прогреса си , понеже , подобни хора виждат функциите на мозъка , и анализират къде им са грешките.Така , те самите се препрограмират на нужните нива.Затова са и всички , промени в хранителните навици и отказване на много от пороците.Кога застанете зад мозъка , и минете в сърцето , ще започнете процес , наречен очистване и препрограмиране на вътрешните програми в системните файлове.
  Но за това ще пиша , и ще се опитам да направя , нужното за всички ви.
  Пределно ясно , ми е , че има хора , които тотално, не разбират , какво говоря , но и не искат , има други които им е ясно , като бял ден , трети искат да разберат  , но едно е важно имайте търпение , всичко протича в нужните нива.Аз съм отворен за всякакви въпроси.
  Да продължим , за мозъка , сега , за тези които са в сърцето , те започват да усещат ,затова и много деца са по-чувствителни.Понеже , тези деца се раждат с всичко нужно , другите , които сме тук и сега , ще се потрудим, за да сме нужното на планетата.
  Има хора , които успяват да са в сърцето и сменят за месеци или дни , хранителния си режим , за храната ще напиша след малко.Те променят режима на хранене , мислите си , желанията си и това са много хора.За сега ги наричат странни , понеже всичко на планетата е от друг тип и такива хора преди бяха като пришълци , но сега са много такива хора и те са нормални , а другите са странни.
  Тези хора са чувствителни , състрадателни , мили , нежни , искащи всичко да мир и хармония.Те не разбират жестокостта и яростта , хранят се различно.Усещат различно природата и света около тях.

  Преди сме били в мозъка , или ние сме се учили да приемаме света със сетивата на тялото , на мозъка , и така сме живеели.Но сега идва време в което ще се учим да сме в сърцето и да усещаме , да сме чувствителни ,нежни.
  Функциите на мозъка и на сърцето са коренно различни и свързани , ако не са свързани е нужно да има връзка и да не се раздалечават , понеже едно или другото докарва до проблеми на физично ниво.
  Сърцето е важно да е свързано с мозъка , те са две части на едно цяло.Любовта ако не е Разумна е , изпълнена със страдание , Разумността , ако не е изпълнена с Любов , човек е студен и сух , дори и да има знания.Всичко е свързано , но едно е важно , на мозъка , му е нужно да има , повече калории , той се нуждае от много храна и  , самите чувства които проявява на физично ново са с силен характер.Това е его и някои други прояви на агресивност , все пак той се учи да е Разумен.
  Сърцето се нуждае от други начини за зареждане и затова в новото време , ще предавам някои начини и аз и други хора от различните ,части на света.Ако е нужно , ще го предам и във хартиен вариант.
  Подготовката на този преход , от мозъка в сърцето , е от доста години , за да стане плавно , много хора и духовни същности работят , за да има плавно и безаварийно преминаване , е преминахме.
  Или плавно преминаваме.Кога сме в сърцето не се нуждаем, от калорийния прием на огромни количества храна , сега сме в ново време и ако не го осъзнаете , старата храна ще ви вреди много.
  Ако не ми вярвате , забележете , днес или кога излезете , колко деца , и хора около вас са с наднормено тегло.Колко хора в световен мащаб са обездвижени вече , и това е от няколко години , кога казвам няколко , влагам няколко, стотина или десетки,хиляди дори.
  Да преди самия , процес на обработка , натрупване на отпадъка , бе забавен , сега всичко е забързано и хората вървят към високи нива , на натрупване на кг.
  Проблема , е , че всичко около нас се промени , и планетата се променя , като жив организъм , така и извън планетата всичко се променя , и ако не се чуе това което говоря , до няколко години с начина на живот на сегашния човек , всички деца и хора ще са с наднормено тегло.
  Тука пуснах тема за планетата и интересно но доста хора вече ясно , заявяват ,че планетата е жива.ТУК ПЛАНЕТАТА И ЖИВОТА
  Сега не се нуждаем от храната , която се предлага на всякъде , или която учените смятат за важна и полезна.Това нещо важи за майките , понеже ние , с нашите знания , натоварваме и децата ни , а ако ние нямаме знания , това се предава на децата , понеже детето се храни и доверява на майката.
  Но това е тема , с която ще се занимаваме и целта ми да съм около вас и тука е за да си предам знанията в тази област.

  Sunshine and love
  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #468 -: Май 14, 2013, 21:12:47 »  Не е нужно, да споделиш с всички твоята истина , а да накараш, всеки да намери, своята истина.
  Понеже във всеки мъдростта е скрита.

  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #469 -: Май 14, 2013, 21:34:28 »

  Храната и живота
  За храната писах ли , писах , и не знам колко съм изписал.Не в един а в два форума имам теми за храната и само с една цел да споделя нужното с всички
  Тука съм дал , доста за храната и нужното с което да видите как и какво.
  Тука за храната ЦЪК
  Но да споделим някои , нужни мисли с всички четящи.
  До сега ние се учихме да приемаме храна с тялото си , за да се формират определени качества на тялото ни , на органите и , и на всичко организма.
  Кога се формира мозъка и неговата функционалност , е нужно да има калории и разбира се храна която оформя материята, нужна за формиране на тези части , това бе готвена храна , меса и разновидностите им , и всичко което си яде човек.
  Сега имаме мозък , които се градя , и сега е нужно да повдигнем капацитета на мозъчната активност , това значи да се храним с храна , която ще имаме гориво за мозъка и гориво за творене.Ако знаете, какво е мозъка , ще сте най щастливите във Вселената, с което сме дарени и може да действаме на различни нива.Самата проява е процес на велики Разумности от произход , които ние хората, сме още недорасли да разберем.
  Изграждане на мозъка е едно , а гориво за мозъка и сърцето е друго.Затова и до сега , човечеството е измислило няколко основни режима на планетата.
  Който се доразвиват и оформят .Ако ви докосвам , за пореден път , работете за цялото и споделете инфото с други , само и само ако желаете.
  Да продължим , кога стройте къща , мили хора , вие се нуждаете от тухли , после от енергия , сплотяване на тухлите с елементи като цимент , вар и др. , и след това започвате да градите къщата , всичко това изисква много усилия и енергия , вие градите и градите и след това вече сте готови.Имате къща , вие и очите ви , сетивата ви се изпълвате , чувствате се доволни , кога видите къщата , но важното е , че сте минали един труден период в живота си , да изградите тази къща , и сега какво ще правите , ами ще и се насладите , няма да имате нужда от толкова храна , толкова енергия , сега имате подслон , къде да си поседите и да си релаксирате.
  Но сега може , с помощта на спокойствие и нежност да направите някои промени , да сложите украшения , да засеете цветя , и много други по къщата си , това е вие сте минали трудния период и сега минавате в лек режим на живеене.Отдавате се на благата на живота.
  Това ставаше до ден днешен , ние градяхме мозъка и някои други органи на тялото , и ни бе нужно , много храна , енергия , но сега мозъка е изграден и  ние може да си направим заслужената отмора в сърцето , сега вече нямаме нужда от тази огромна хранителна идилия и разнообразие с което се хранихме , а имаме нужда от лека и нежна храна с максимално светлина.Сами ще стигнете до това за което говоря , все повече и повече , хора ще се изморяват от храната с която ще се хранят.Понеже тялото няма да иска тази храна , то ще казва , ооооо защо ми е тази храна , нямам нужда от нея.
  И ще ви тежко , некомфортно , надуто , колкото повече прекалявате с храната , тялото ви ще натрупва мазнини и мързеливи клетки с които, вие ще се обездвижвате.
  И колкото , повече ядете некачествена храна , тялото няма а има енергия.Преди да , беше ок , но сега вече не е , ние е нужно да се промени.
  Хората до сега са проявили , няколко режима в процеса на живота и те са ,
  Вегетарианство това е начин на хранене на хората с храна от растителен прозход , обработена или не , и някои животински храни като птици и риби и техните пройзводни.
  Веганство това е друг , но по строг начин на храна.
  Суровоядство тука всичко с което се храни човек , е само растително и живо , без обработка на храната.
  Плодоядство начин на храна с плодове и светлината , любовта в тях.Този начин ще е на планетата за нужните хора в това време.Но важно е всеки да минава към определен режим , плавно и нежно.На плодове , може да се живее и човек става с много ясна и реална представа за света , живота , всичко в него се променя и обновява.
  Слънцеядство(Хранене със светлина) и др. това е начин , с които се храним , директно от източника на светлина , но за да се случи е важно да минем процес на привикване на клетките и тогава да , възможно е ние да сме нужното за всичко  само с помощта на слънцето.
  Мили хора , идват невероятни, времена за всички.

  Всеки един процес е нужен , и всички горни режима са ок , но за да се случат е важно да имате воля и разум , всичко да става плавно и нежно , един от изграждащите механизми и за много , хора , които са пробвали е факт , това е Житния режим ТУК  там ние добиваме увереност , и ако до сега сме мислили , че без храна не може , ами може и много хора правят режима 10 дена и са от , да излекуват се от редица болести и какво ли не , изграждат характер и нужното.
  Но това не е само  , има хора карат на вода 10 и повече дена и са ок , има хора и от други величини , но понеже  , вие си имате вашата си реалност , това за вас е невидимо.И така е нужно.
  Горните процеси или начини на хранене , са важни и за да се минават плавно от нужните и желаещи хора ви давам и помощните елементи.
  Вода , да е чиста , и топла.
  Кълнове темата за тях тука
  Растителни сокове Тук
  МЕД , чист и Балкански.
  Водорасли.
  Хляб от квас ТУК
  Сок от трева , пшеница , горе в линка за сокове има инфо.
  Това и др , методи , само помагат на организма да премине , през нужното за да започне самия процес на всичко , за да се помогне на тялото да се прочисти от не нужните елементи и вредители в тялото.
  Слагам и слънце към всичко , слънчеви бани до 11 чеса сутрин , те помагат на тялото.И слънчева вода , която помага за нужното преобразуване на тялото ни.
  В предишните процеси на живот , месото помагаше , но сега то вреди и не е желателно да го консумирате , то постепенно и плавно се спира до пълно отказване по следната схема.
  Спират се всички меса , които не са птици , морски,риби.После се отказват и морските животни или тези  , които живеят в солени басейни , като се консумират само птици и рибни от сладководни.
  След това , кога сте готови отказвате и месата със съдържание на кръв , преминавате само на риба и филе.Така , следвате тези режими , и кога сте готови , може да се откажете постепенно от всякакви меса.Като това не е задължително , ако тялото ви не го налага.
  Всичко е до усещания , идеята е да минем само на растителна храна.Така тялото , преминава в новия начин на живот.
  Кога минете на растителна храна , заменете месото с ядки , те са калорични и дават нужното на тялото , също и зехтин в по големи количества, кога не консумирате месо , може да си хапвате други блага.Но всичко е до , човек и ако сами не желаете , или не ви е приятно , няма лошо , значи не сте готов и чакате , докато тялото ви даде сигнал.
  Кога сте на жива храна , тялото ви не се нуждае , от толкова енергия , понеже , да се обработи живата храна е лесно и благо дело за вас , и храносмилателната ви система.
  Но кога има месо , или готвено , тялото хаби пъти повече енергия от колкото получава .
  До сега да се храним с такава храна, като месо и готвено , бе нужно , но сега , няма нужда и преминаваме към други нива.
  Затова , казах и дадох пример със , строенето на къщи , сега кога няма какво да градим не ни е нужен градивен материал , а само енергия с която да има нужното , това е растителна храна в суров вид , но само за преминалите нужните процеси плавно , хора.
  Насилствено и рязко преминаване на каквото и да е , е вредно.

  Всяко едно страдание , сега и за бъдеще , ще е от грешки в хранителните ви навици и колкото и да се молите , колкото и да се доверявате на лекари , няма да получите нужната помощ.Само ще замажете , проблема и той ще си е там.Това е основата за да имате едно чисто тяло и да може тогава да израствате в другите нива на живот.
  Sunshine and love
  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #470 -: Май 20, 2013, 12:19:26 »

  Хората са създадени да ядат плодове. Не корени, не стебла, не ядки. А плодове.
  Плодът е концентрирана любов. Той обича човека. Узрелият плод се радва да бъде изяден от това разумно същество, защото то ще постави семката му на подходящо място, та да могат и следващите поколения да се хранят с тази чудесна храна. Ето как хиляди години човекът и плодните растения живеят на тази планета в симбиоза – човекът се грижи за растението и растението се грижи за човека.
  Плодът е най-полезната храна за човека, защото нашият организъм се е приспособил да се храни именно с тази храна.
  Плодът е храната, която най-много способства за духовното издигане на човека. Той подхранва и отваря най-много сърдечната чакра, придавайки на човека, който го яде, своите качества:
  Радост от живота – плодът е сладък, за да бъде животът на човека наслада;
  Мекота – узрелият плод обикновено е мек, за да бъде по-лесно изяждането му; мекотата в човека е приемане  – приемане на света, такъв, какъвто е, приемане на другите;
  Нежност, деликатност, благост – тези качества помагат на човек да пребивава в божествената любов, да се отвори за фините енергии, идващи от сърцето на Цялото;
  Отвореност към другите – неповторимият аромат, вкус и цвят на плодовете канят хората да ги опитат; в човека това качество е отваряне към сърдечно общуване, споделяне и способност да съжителства със себеподобните;
  Благодарност – плодът е благодарен на човека, а човека е благодарен на Бога;
  Свежест – човекът придобива бодрост, оптимизъм и сили да бъде тук, на земята, в това прекрасно физическо тяло, за да изпълнява волята на Вселената;
  Блаженство – плодът поема най-високата вибрация във Вселената – божествената Любов. Когато е напълно узрял, той е в състояние на блаженство – на пълна хармония, удовлетворение и екстаз от самото съществуване. Това при човека е просветление.
  Свикнали да се храним с неща, които са неусвоими или трудно усвоими от нашия организъм и трудно биха могли да бъдат назовани „храна”, ние сме забравили, че плодовете могат да ни дадат всичко, от което се нуждаем. И даже нещо повече – само те могат да ни дадат най-доброто за нас. Затова нормално е в началото човек да се усъмни, че плодът може да му бъде достатъчен.
  Но организмът доста бързо забравя старите навици. Преминавайки към плодоядство, човек открива, че е всъщност благословен от Бога, защото всяка хапка има прекрасен вкус и аромат. Нищо, сътворено от човека, не може да наподоби вкуса на плодовете. Специалитетът на майстор-готвача не може да се сравни с богатия аромат на пъпеша, с благодатната свежест на динята, с оранжевата нежност на прасковата.
  Няма друга храна за човека, която удовлетворява глада, жаждата и сетивата му, носи му едновременно наслада и енергия, но истинска – а не като фалшивата бодрост на стимулантите. След коя друга храна се чувствате едновременно сити, леки, бодри и радостни от чудесния вкус? Плодът е толкова съвършен, че не е нужно да го режете,  смачквате, нагрявате или подправяте. Само това, което не е храна за човека, има нужда от някаква промяна, за да бъде по-лесно усвоено от организма и да донесе наслада на сетивата.
  Фрутарианството може да промени човечеството. То би могло да повиши много вибрациите на човека. Ако хората станат отново плодоядци, агресията би станала почти непозната, тъй като по принцип е неприсъща на човека, а на хищниците. Човечеството би се изхранвало по-лесно, защото на фрутарианеца му е нужна много по-малко количество храна. Причината за това е отварянето на енергийните му канали към фините енергии.
  Фрутарианството е може би най-лесният, най-бързият и най-приятният метод за духовно израстване. Плодоядецът живее в медитация 24 часа в денонощието. Но медитативното му състояние си идва от само себе си, без никакви допълнителни практики.
  Цялата карма на човека, вървял досега по погрешни стъпки – стъпките на хищниците, съвсем скоро изчезва, щом той се завърне към плодоядството. Само вегетарианството не е достатъчно, защото всичко, което не е пресен плод, не може да нахрани истински човека, да му даде нужната енергия и да го покачи на мястото, където Бог го е поставил.
  ИЗТОЧНИК-http://lifeforthewhole.com/2011/08/17/%D1%84%D1%80%D1%83%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%8F%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE/#
  Това е една статия , която за сега е само мит , за много хора както и храната със слънце и др.
  За мен лично и за много познати , вече е факт и то нормален , понеже това е една от частите на хранителния процес , или на еволюцията на човека.
  Според мен , ако се храним с плод , той ни предава качества , както и месото и зеленчука.
  Но плода пресен , ни дава хлад и знания , през лятото , а изсушен  , през зимата , ни дава нужното за да оцелеем.Ползите от плода са много , и най важното , ако хората и кога хората минат на плод , те ще могат да видят , какво е да се живее , понеже сега , човек не живее, а се мъчи и то заради неговата неразумност.
  Плода е храна от високи , нива и то разумна храна.Тя усеща с какви чувства, я ядем.Разбира се , не всеки може да каже , нужното , понеже за сега това, не се приема от хората или от една част , от хората , но така е било и при други процеси на планетата , всичко се подрежда.
  За да минете , към плодов режим и начин на живот е нужно , тялото да привикне , да се свикне  , бавно и постепенно за да има нужните качества.Тялото обработва , плодовата храна по-няколко начина , със зъби , като приема ценната светлина , енергия през нервните канали там , и чрез стомаха под формата на плодова захар или фруктоза и не само , там в плода има витамини , минерали и вода с висока чистота на нужните микро елементи.
  Плодовете са и цветове , те ни показват , нужното или как да се храним , според нуждите ни , дните , или месеците ...
  Така ако знаем , нужното ще знаем , и как да се храним , с кои цвят.
  Това е светлина и енергия за тялото.Кога преминем , плавните процеси за  , които писах , всичко става лесно и приятно , а тялото , получава един невероятен капацитет, на енергия и здраве.
  Освен това за плода , няма нужда да се пускат толкова работници, в храносмилателната система и така, ние само печелим.Понеже , тялото приема и не изразходва енергия , ензими , храносмилателни сокове и др.Но, за да се мине на подобен , режим е нужно да обучим , тялото си.
  Да свикне и да минем , плавно , първо за няколко дена , после за повече и така докато , това стане начин на живот и всичко, само и единствено за благото на вас.
  Това са процеси , които се минават, по-бавен и спокоен начин.Правете проби и дни в които сте само на плод , така, не само ще подобрите здравето си, но и ще имате нов и благ характер.
  Житния режим прави точно , това изграждане на характера , чрез воля и изчистване на тялото.Кога сте на такъв режим , кълновете и ядките, ще ви помогнат за нужното за да минете и пречистите тялото си.Затова , кога сте на подобни режими , се хранете с ядки , плодове , кълнове.Самия процес на изчистване на тялото и организма , е важен за да може , тялото да приема нужните елементи от плода.Това става със сокове , кълнове , като соковете са от растителни храни и са в големи количества.
  В другите теми, съм дал линкове за соковете и здравето.
  Плода изгражда в нас , положителни и благи качества , и кога, тялото , премине към нужния начин на храносмилане , към развиване на тези клетки , ние ще сме нови и обновени.
  Плодовете са , малки програмни кодове , които попадайки в нас , не само дават , но и изграждат нови клетъчни структури, на информационно ниво, с което се образува колективна вълна на клетките и така се предават качества и положителни вълни на цялото тяло.
  Ако ме запитате , какво яде , един плодоядец , аз ще ви кажа , нужното , ....
  Той се храни с плодове , ядки и вода , топла.Лекува се , ако е нужно със сокове , кълнове от семена.Всичко , това е до един период на развитие , след това плодоядеца минава на храна само с плод , без ядки , и вода в определени моменти.След други процеси , плодоядеца минава само на плод и нищо друго.А водата е в редки случай.Но той усеща и общува с тялото си , а то му казва нужното.
  Някои характеристики на плодоядеца , той разбира и уважава Майката Природа , цени семето на плода и всички семена.Обича растения , цветя , всичко от растителния свят.
  Общува с растителния свят , Природата , Слънцето и водата с всички елементи на живота.
  Говори си с елементите на живота и посреща слънцето , така се зарежда с нужното.
  Знае и се учи да прочиства отделните си тела с нужните елементи.
  Пази се от отрицателното и неговите алтернативи , живее около благи и сладководни източници.
  Той не допуска страданието , драмата , болестта в себе си или се учи на нужното за да ги отблъсква още в зародиш.ТОЙ САМИЯ е светлина и където и да е , свети с радостта си ...
  Неговото веселие е неспиращо , заразяващо и нестихващо , другите алтернативи на живот му са странни , мисията му е да пази , угрижва , наслаждава и балансира Природата.
  А това става , като е самия себе си , като показва това, което е в сърцето му , или неземно щастие и радост с нежни моменти, от еуфория и цветен дъжд на емоционално, положително ниво.
  Цветята и всичко в Природата го кара да е неземно щастлив , той се радва на всичко там , понеже, това е неговия дом.Но, това не го спира и да изследва други хоризонти.
  Плодоядците имат връзка и усещат нужното , тяхната радост ги предпазва от всичко , кога е нужно те правят колектив.Колектив, които е постоянен мисловно , кога се налага и физично.
  Или те усещат, усещанията на другите плодови хора и се държат, като едно.Всеки е отделен, но всички са свързани в едно.
  Тези хора с радост си отглеждат плодни дръвчета и всичко от природата , засяват всяка семка , от всеки плод.Отглеждат плодни дръвчета и храсти , все едно са им, деца.Толкова грижа полагат , че отстрани е някак странно , но за тях е хубаво и нежно и това ги зарежда.
  Ако трябва да определим тези хора като нещо , това са пчелите в човешки вариант.
  Да , те знаят и правят нужното като едно цяло за благото на Природата и Планетата.
  Мили хора , да допълня , всеки един на тази планета, има право да си яде , каквото иска и да е каквото иска , право на личен избор.Но, аз споделям за плодоядеца и нужните хора, в нужното време ще ме разберат.
  Кога се тръгне по този път , вие , те или ти ще усетите нужното и ще знаете , че има и др тука.
  На всеки такъв , човек казвам  , споделям , следвайте усещанията си , преминавайте плавно към режимите.Намалете, плавно солта , студеното , готвеното и всичко изкуствено.
  Подобен човек , ще знае как да гради бъдещето си , ще знае последствията от неразумното поведение на определени хора и ще прави нужното.
  Те ще излъчват розова гама и ще са с Разумна Любов във сърцата си.
  Това е един нов вид , които е под вид на определени еволюционни процеси.
  При тези хора , поста или духовните пости, ще са на вода и слънце.Ще имат и на вода и цветове от цветя , аромат от цветя.Само на вода и др.Така , ще каляват телата си и нужното в тях.
  При тях , ще са отворени вратите на Разумността и Мъдростта, смесено с Любов.
  Или те, ще разреждат , червения цвят на силната Господна Любов с бялото на Разумността.
  Така ще стане Розовия цвят , на Христовата Любов.Или Разумна Любов.
  Разбира се , това са процеси на сливане на 1-ва чакра с 7-ма чакра.
  Сливането е в 4-та чакра , и нужното става там , преминато през сърцето.Самите те , ще са квантова Любов към всичко в Природния свят.Всеобхватно и на нужните нива.Затова и аурата им ще е нежна и розова.Преливаща, в розовите гами и нюанси.
  Това е и една от причините да има все по-често розови сияния и залези на слънцето , а дори и розовия цвят да е на небето с часове и цяла вечер.
  Последно време , това се случва все по-често.Разбира се , вече на доста хора е ясно , че това което виждаме е само част от общата картина , или това, което ни показват очите, е само едно от многото неща , които се случват.
  Освен всичко казано за плодоядеца , ще споделя и нещо важно , при тях , има частично завихряне на квантово съзнание с което , ще могат да виждат , усещат , мислят , действат няколко неща на различни нива.Като работливи пчелички.
  Друга характеристика за тях е , че няма мъжко и женско разделение , всичко е общо.
  Това е , понеже имат силна чувствителност и усещанията са общи.Работата е обща и всичко се прави от колектива.
  Тяхната чувствителност е на високи нива и те могат да усетят и плода , растението или каквото да е от растителния свят , да усетят страдание или нужното в него.
  Чувствата в него , на планетата и на Природата.
  Затова и избягват неразумните хора , оплакващите се , тези които не искат да приемат разумността а само проявяват драматизъм и търсят състрадание в очите на другия.
  Усещанията и чувствата им ги водят и така , те разбират , знаят нужното за заобикалящата ги среда.
  Консумацията на месо и готвено е странно , за тях и неразбираемо , понеже виждат процесите на тялото и знаят , до какво води , подобен начин на живот , подобен хранителен режим.
  Знаят и виждат картини от евентуалния неразумен подход на човека , към някои неща , и затова целта им е да помогнат.
  Имат силно вродено възхищение към пчелите , силно привличане, към сладките произведения.
  ЦЕНЯТ МНОГО меда , и могат да живеят само на вода и мед,ядки.
  Искат и знаят всичко , което им е нужно за оцеляване в природата.За засяване и отглеждане на семето.Те са, нужните елементи за оцеляването на Природата от неразумността на човека.Или връзката на Природните светове, с Човешкия и всичко, около човешкия свят.
  Един вид , помошници на Майката Природа , дипломати , работници и нужното за Природата.
  Това е тяхната задача.

  Хляба от квас , до определени нива , ще присъства в тяхното меню.Понеже ,ще имат знания за неговите свойства , месенето и всичко нужно.
  Но това ще са редки случай на сладост към хляба.Понеже , той е леко тежка хран, но за сметка на това сладка.
  Самата характеристика на Плодните хора е сложен процес , но обобщено казано е това , а в последствие ще се запознаваме с такива хора по-целия свят.
  Телата им са стройни , ниски , подвижни ,еластични.Енергията в тях , ги кара да са в постоянно движение.Неспиращи и щъкащи ден и нощ.Имат нужда от малко сън , малко храна , малко вода.
  Взимат малко , но дават много.
  Една от най сладките способности е , че ще могат да общуват с живота в Природата.
  Друго за тях е способността им да правят нови видове от растителния свят , с помощта на знания , как да комбинират различните растителни кодове в едно.И ДА СЕ получи нов вид.И още и още. 
  Разбира се , всичко казано, не са правила, а споделяне и тука няма забранени неща, а нужни.
  Или всичко в Природата е полезно и ако е нужно се приема.Процесите са дълги и не стават за ден или два.
  Sunshine and Love
  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #471 -: Май 21, 2013, 22:38:38 »


  Така , здравейте на всички четящи , има да пиша толкова неща , че не знам , но е важно да ги четата само нужните хора.Независимо как звучи това.
  Днес иска и ще говорим за Разумността и ще ви споделя някои неща от инфото в мен.
  Преди това е важно да кажем , защо е споделянето и какво ни помага , кога споделяме , първо помагаме на цялото , и на планетата в нейния процес на възнесение или издигане на по-високи нива на съществуване.
  Идеята е , че колкото повече хора достигнат до Разумност, но със Любов, в сърцата си , толкова по-добре за самата планета , дори и тя да си е тръгнала по пътя , важно е да е мирно и благополучно.
  А това зависи от нас и нашия начин на възприемане и отдаване на енергията и информацията.
  Всичко е навързано , и ако хората, не приемат нужното за тях , те дърпат всички останали , дори и да сме достигнали висота в някои ниски или високи нива на съществуване.Хората сме колектив и е важно да сме заедно като едно , по-отделно не става.
  Или сега не става , важно е да се работи колективно.
  Аз искам и помагам на група от хора , които виждат и усещат истинност или близост, в писанията ми тук и сега.Затова за мен и за тях ,това е колектива , дори и да не се познаваме.
  Кога е нужно, нужните хора ще се видим.На нужното място.
  Днес ще разгледаме разумността на човека и как тя, го издига или дърпа назад.
  Какво е разумност , какво представлява.
  Това на първо време е енергия , проявена на физично ниво с помощта на физичните тела или същности на тази планета.
  Разумността я има във всичко около нас , дори и там където ние , не я виждаме или не усещаме нужното.Има я дори и в нашите клетки да ...
  Да клетките в нас имат способността да избират , да проявяват разум но на различни нива от този, които сме свикнали.
  Понеже разумността е на нива и осъзнатост , после на смесици от различни елементи.Но това е друга тема.
  Клетките имат разумност , те живеят в техния си свят и ние сме едно с много видове клетки.
  Видове , различни , по-разумност , интелект и на различни , постове , длъжности в телата ни.
  Тела , които са много разумни , и които могат неща , неясни , невидяни от сегашния човек , приемащ тялото за даденост.
  Всеки орган има клетки от различни видове и класи на осъзнатостта в нас.
  Те и тяхната колективна работа , правят органи , после и цялото тяло , понеже всичко в нас е едно и ние правим едно цяло.
  Кое е нещото , което минава през нас , което свързва всичко , това е мисълта , или по-точно енергията ,която минава през всяка клетка.
  Какво става ,кога тази енергия мине през клетката , ами променя средата на всичко в тялото ви.
  Дали виждате , сложността и важността на казаното от мен , и дали ще ми повярвате, дали ще споделите тази информация и дали , аз казвам нужното за вас , това само и само вие , знаете.
  Но да продължим , ние сме вода , а доктор , Емото каза , че водата се променя , помни под влияние на мисълта , енергията.
  Ние сме вода и следователно , кога сме негатвни , ние се променяме , пращаме импулси по тялото си , през клетките и така , променяме клетъчния строеж на тялото , функционалността на клетката.Или ние правим бунт , хаос , само и само заради неразумните си мисли , желания , хранене.
  Кога не се храним с точната храна за тялото ни , ние се въвличаме в един кръговрат на недоволни клетки и така , реда в тялото е засегнат и се превръща в хаос , кога има хаос има и болести , кога има ред , няма болести.
  Ако ме разберете , правилно , вие самите сте господаря на това какво и как ще става в тялото ви.
  Ако имате положителни мисли , тялото и клетките ви ще са ок , те ще получават положителни мисли , и ще изпълняват задачата си , по-нужния начин.
  Ако вие сте отрицателни , и постоянно предавате тези импулси през тялото си , клетките ще са отпаднали , недоволни и няма да си вършат работата , така , някои органи ще откажат или имунната ви система ще е слаба и много др.
  Затова и в много форуми се говори за положителното мислене на човек , то променя цялото тяло , но се изисква постоянство и ако , сте с нужния капацитет на вяра , чудесата скоро ще потропат на вратата ви.
  Не ми вярвате , ами имате липса на вяра.Скоро хората с вяра ще са много и те са много , погледнете във форума тук


  Там има много положително , много женска енергия и ако сте на нужните нива , там ще намерите, само нужното за вас , само положително и как сами да стигнете до вярата в положителното.И не само , този форум , но и много др.
  Така , ако започнете , да мислите положително , нещата се променят за вас , и затова пуснах статия за Положителното мислене в предните редове.
  Кога усетите , някъде , майчината Любов , даваща и не искаща нищо , това е вашето местенце.
  Кога имате мисли , желания , стремежи , през вас , минава енергия  носеща информационен код , променящ клетките и органите на различни нива .Всяка мечта , мисъл ни действа и тя променя всичко около нас и в нас.
  Кога самите клетки , получават разумност от нас , самите , те се развиват и така колективно създават среда за още разумност.
  Кога клетките ни затъват и ние с нашите желания или стремежи , мисли , ги караме да са тъжни  , неразумни , те затъват и така всичко става един хаос , където нашето тяло не ни слуша.То се разпада , и болестите се трупат една след друга.
  Това е само едната страна , кога няма нужната храна , която съдържа светлина и ред , клетките стават неразумни и започват да се наслояват неразумни и мързеливи клетки , на физично ниво , това са мазнини и клетки , които са безполезни.
  Те само се трупат , но не работят , хем са товар за човека , хем са безполезни.Въпрос на възгледи и осъзнатост ,  понеже за едни корема е само товар , и разход , които взе иска ядене и то без да има нужда , за други е здраве , понеже ако има корем  , показва че яде много , и че има пари ...Но това за мен е толкова банално , че дори не ми се пише , но както и да е.
  Неправилното , хранене е нещо което води , до редица проблеми на тялото.Но нали искаме положителни мисли и няма да говоря за това , само ще дам, линк, към темата
  Храната Порок и основен проблем за страданието , освен НЕразумността де Усмивчица

  Така , след като знаете , всичко , горе , от вас самите зависи какво и как.
  Да продължим , кога има ред в тялото , няма лоши или неразумни форми , но ако тялото е проява на хаоса , то самото, е хаос и външно и вътрешно.
  Тогава няма наука , която да ви помогне , няма лек които да ви помогне , понеже , нужното сте вие , и вашите мисли.А ако нещо, ви помага , то е само временно.

  Да обсъдим разумността и мъдростта.
  Дали всеки разбира разликата на това да си Разумен и Мъдър.
  Основата на мъдростта е във вярата , че ние помъдряваме, кога минем , определена възраст.
  Кога кожата , или плътта ни повехне и изгуби силата и магнетизма си.
  Да тогава има мъдрост , но не и Разумност.
  Каква е разликата , ами мъдростта се , трупа на физично ниво , а Разумността на духовно.
  Ще кажете как , ами лесно , Мъдростта е проява на мозъка  , проява на физично ниво.Или проява на натрупания опит на клетките , на плътта , мозъка.
  Разумността е проява на сърцето , душата и опита които тя е натрупала през преражданията.Кога двете се комбинират става нужното , но за да има проява на двете е нужно да има чистота  и проводимост на нужните енергии.
  Кога имаме Мъдрост и Разумност , ние имаме нужното , как ?
  Мъдростта на плътта или на физично ниво се комбинира с Разумността на духовно ниво и се прави връзка , между хората , на различни нива ,  духа свързва всичко , става колектив.
  ТАКА  двете се проявяват и хората разбират , нечувани неща , виждат нужното , чуват нужното , и усещат нужното.Или те стават това което са били , това което са били , преди да облекат , това върху тях.
  Да си мъдър , значи да си проява , или подобие на дух , но във физичния свят , чрез ума, а да си Разумен е да си проява на нужното във физичния свят чрез сърце, но с чувствителността на душа.
  А комбинацията е велика , и тя е нужна.Понеже всичко е част от пъзела и нужното.
  Идеята ми е , че едното и другото са много ценни , но ако следите мисълта ми , сега на планетата идва Разумността , проявена в плътта и това ще се вижда в децата , човешки , понеже те от малки , ще знаят много , защо , ами това са стари души , дошли сега за да ни научат на нужното.
  Под мъдрост се разбира да знаеш физичните закони за живот , под Разумност се разбира, да знаеш духовните закони за съществуване.
  Само е важно да им помогнем , и да чуем нужното , без да гледаме , остарелите калъпи на съвременните критерии за мъдрост или Разумност , понеже , тези хора, ще са родени с това , с тази Разумност , ще знаят , всичко , което до сега, не е написано , и което е написано , ще могат да кажат нужното и ще имат отговор на всеки въпрос.
  За сега , стига толкова , кога е нужно ще продължа.
  Sunshine and love
  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #472 -: Май 22, 2013, 21:17:23 »


  Да поговорим за разумния човек ...
  Кой е този разумен , човек , да разграничим , разумността , и мъдростта.
  Едното , е натрупване на опит , на физично ниво , знания от мозъка , знания за живота , и всичко е нещо което , по един или друг начин , е дадено от Дървото на знанието , това е мъдрост , мъдреца , знае закони , как и какво се случва в живота , мъдреца се стреми към духовното , понеже знае физичното.
  Но  , мъдреца ако не добие Разумност , той няма нужното за сегашното време , затова и до сега на планетата с малки изключения е имало само мъдреци и те са ви предали много книги.
  Но Разумност е нямало и ако е имало е била на ниски нива , понеже тука на планетата , е нямало почва за нея и затова , тя не е могла да съществува.Има древни текстове , в които има Разум и то много , но те са малко , и поради определени обстоятелства , всичко е било заличено и заместено с мъдрост.
  И знайте мили хора , мъдростта идва от мозъка , но Разумността  , не , тя е светлина но не от мозъка за сега.
  Как живее , мъдрия човек , оххххххх преди това , да ви обясня , има мъдрост и мъдрост.
  Мъдростта , Любовта , Разумността , Живота дори , има нива и всичко е на нива и според нивото , според развитието и осъзнатостта , това са величини , които се менят.
  Много хора в момента на планетата , се стремят към мъдрост , тя е процес , които няма край и винаги края е начало , кръговрат.

  Скоро , кога е нужно , и кога мога да съм в нужната среда , ще напиша първата си книга в която ще ви дам обяснения на думи , които до сега , тука на планетата не се разбират ,  понеже , и учените и религиозните хора са с мъдрост , и нямат достъп до Разумността , понеже , не са на нужните нива , в това число слагам всички на планетата с малки , много малки изключения.
  И да допълня , никои не е длъжен да ми вярва , никои , всеки има право на избор и ако не ме усети със сърце , да не чете , има много инфо в нета , за всеки има нужното.
  Да продължим , за човек, които има някаква мъдрост , на по ниски нива , но няма Разумност , защо и как , какво става и как той сам , проваля живота си , ....
  Неразумния , човек , не знае как да живее ,, но проявява мъдрост , знае как да се храни , как да живее и какво да иска , но разбира се , неосъзнато.
  Той има мъдрост да се храни , но не и Разумност какво и как да яде , понеже едното е на физично , другото е на енергийно ниво.
  Така , заради грешките , които са нужни , на един неразумен човек , живота му се свежда и проваля , и понеже , той не разбира , това и е неосъзнат.
  Той самия е обеден , че това е живот , и го насажда на другите.
  Кога , подобен човек, не знае , нужното , той прави грешки , а те се плащат от неговите наследници на физично ниво , понеже , клетката и паметта , запаметява , нужното и неотработеното и дори да има, нова и различна , душа , тя е длъжна да се справи с предаденото на физично ниво чрез плътта.Така , ако ние сме неразумни , децата ни дърпат на гърба си и ние сме им, само в тежест , понеже сме водели неразумен живот , дори и с дози мъдрост в него.
  Разумния , знае как да живее , знае как да се храни , как да комбинира елементите на живота , вижда нужното, около него и кога то е ненужно , той не го допуска.
  Знае , какво докарва една случка на физично ниво , в духовното , знае връзката и дели едното от другото.
  Разумността , и Мъдростта са вървели , години на ред заедно за да достигнем до тези нива на съществуване , нали не мислите , че всичко е това , което виждате , че всичко е това което си мислите , работа , пари , коли , жени , алкохол и др.
  Дали , това е живота , дали живота е само на тази планета , дали ....
  Очите са творения на разумността и те дават само едното от огромния пъзел на всичко около нас.От вас зависи , как ще подредите пъзела на живота си , особено след прочитане , на това което ви давам.

  Ако видите , нужното в написаното от мен , ще си отворите врати , не отваряни за вас.
  Всичко , написано е смесица от мъдрост и Разумност в едно на мен , пишещия и на човека,душата в сърцето ми.Това са знания , които споделям с всички и само искам , да ме разберете , с разумност и мъдрост , в едно , да ни усетите на нужните нива и да споделите това с други , за да може всички да си помагаме , а нужните хора там някъде , да получат нужното.
  Неразумния , човек е около нас , огледайте се , как този човек , руши дома си , как руши Планетата си , как заличава Майката Природа с желанията си , дори и да има всичко , нужно на планетата , дори да е ясно как и какво , той иска, не да е разумен , а да живее неразумно.И да заличи всичко, създадено на планетата с много усилия.
  В това число са всички политици , всички разпространители на вяра , и всички , понеже , те мислят за пари , те искат власт, сега имали Разумност в случващото се за избори , има ли , не които и да е ,промяна няма да има , за да има промяна е нужно да има нови , млади форми на общуване и всичко старо да мине на заден план , да всички , те имат малко Мъдрост , но без Разумност и ако искаме , да тръгнем напред , да продължим еволюционния скок , е нужно да има промяна.
  Моля натиснете ТУКА ЗА ДА ВИДИТЕ НЕЩО    АКО мили хора, видите в един от тези хора ,Разумност, или дори доза Мъдрост .... не знам , вие, сами преценете , и е нужно само да ги игнорирате , не заслужават вниманието ви , понеже , те пишат , нещо неразумно за всички нас , и ако , не се вземем в ръце , само ще ни дърпат.Но за мен тукашните ситуации са маловажни , понеже , задачата ми е друга , а нужното ще стане и става.
  Разумността и Мъдростта ще познаете , по лицето , там се крие всичко за един човек , ако в лицето има ред , има и нужното , ако там е хаос , не търсете нищо от него , но проявете нужното към него.
  Sunshine and love
  Според мен мили хора , тези хора ,които си живеят в тяхната реалност , няма да видят и усетят нужното , а тука , ще се групират , хора които ще изградят нова система , нова матрица и това става , в тази нова система  няма да има елементи на старото , кога казвам старо не говоря за възраст , а за минали стереотипи  и калъпи , които е нужно да се премахнат.
  И всеки приел със сърце новото , независимо от възрастта, е в новото и за него ще се изгради нова и нежна реалност на Разумната Любов на Планетата.

  Затова , с тези текстове , се надявам да докосна нужните хора , аз ще пиша , докато някои ме види , и поиска да изгради новото  и всички да сме част от това ново.
  Има много писания , на които мога и ще дам нужното обяснение , но с Разумност , понеже кога четете , с мъдростта във вас , няма да видите Разумността , това е толкова , ново и неписано на тази планетата , че просто е нужно, само да се вслушате и да видите всичко.

  Аз ви разказах за двете дървета , инфо , което не бе споделяно в свободното пространство.
  Там се крие , толкова инфо , колкото не може да си представите , какво има да допълня или да кажа сега , понеже , тогава нямаше да ме разберете.
  Самото инфо е на нива и е нужно да се предава , според напредъка на хората като колектив , да се усети , колективния им ум и да се предава според усещането , за сега правя нужното.
  Там , ви казах за дървото на живота и дървото на знанието.
  Едното , е от миналото , и то повяхва , другото е от бъдещето и то расте , нали бъдеще и минало, са вярвания и схващания на човека , тук и сега.
  Дървото на знанието е , физична величина и тя докарва , енергии , работещи с физичните величини , информационни бази данни , с които се достига максимален , капацитет за нужното на нужната планета , всичко е от материя с по-тъмни нива и малка разумност  , но голяма мъдрост.Кога ви разтълкувам думите и видите , нужното , ще може да ме разбирате и да знаете , какво влага в тях , така , вие ще се издигнете на нужните нива и ще видите картината от високо.
  Дървото на знанието , дава знания за физичните закони , за материалните неща и придобивки , радости , открития , и всичко на физично ниво , то дава много , но заедно с това , заради липса на Разумност , има и страдание и много др ,
  Това , което е важно е , дървото на живота , и че то мили хора , с нужните знаци от Учителя Петър Дънов , бе засято в местата на паневритмията.Там , бе оказано местото , до езерата с нужната информация.
  Затова и той , каза там да се играе , там където има много тайни скрити , там където е нужната почва за да се получи нещо велико и ново и което , аз обяснява, понеже така е нужно.
  Ние идваме в определени етапи за да дадем нужното на хората и планетата да продължи напред.Вижте сами , за какво ви говоря  , в снимката , нещо което не е казвано на планетата.
  Сега ви го казвам , и искам само да ме разберете.Всичко , казано от Учителя има много Разумност , и нужното мога да дам , в нужното време.

  Сега , то ще докара духовното в нашия живот и ще ни дари с Разумност , ще ни покаже духовния свят и неговите блага , всичко е започнало и върви с пълен , подем.
  Нужното се случва и всичко се променя.
  Много хора усещат нужното , усещат промяната , в тях има промяна , има усещания , има информация , която идва и дава нужното за тях и за всеки , затова ако имате инфо във вас , споделете го , не се чудете , не мислете , а усетете дали искате да споделите.
  Аз съм тука , пишете ми , и ще направя нужното , ако ли не само четете и нужното ще стане , но кога му дойде времето , пак ще работите за цялото.
  Така за двете , дървета , толкова , повече ще дам , кога му дойде времето.
  На всички Разумност и чистота в усещанията.
  Sunshine and love
  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #473 -: Май 23, 2013, 17:15:42 »

  Горе съм написал , нещо което за жалост не мога да оправя, понеже има време за редакция на текста.
  Затова го правя тука , става въпрос за това.
  Моля натиснете ТУКА ЗА ДА ВИДИТЕ НЕЩО    АКО мили хора, видите в един от тези хора ,Разумност, или дори доза Мъдрост .... не знам , вие, сами преценете , и е нужно само да ги игнорирате , не заслужават вниманието ви , понеже , те пишат , нещо неразумно за всички нас , и ако , не се вземем в ръце , само ще ни дърпат.Но за мен тукашните ситуации са маловажни , понеже , задачата ми е друга , а нужното ще стане и става.

  Сега линка е активен , 
  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #474 -: Май 24, 2013, 15:02:08 »

  Здравейте на всички , на всеки четящ , моля , ако има нещо което е неразбрано , пишете и ще го обясня.
  Тук споделям , една тема за която е важно да се знае , а всеки сам да усети нужното.
  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #475 -: Май 28, 2013, 11:12:29 »

  Днес , съм ви приготвил , малко инфо от нета за житото.И някои мой след това.
  Житен режим

  Публикуваме откъси от книгата „Хранене, пост и житен режим по Беинса Дуно“, които ни бяха любезно предоставени от екипа на Здрав живот.

  „Най-чистата храна е житото.”
  “Той създава”, с. 252

  „Житото е слънчев плод, който е минал през Венера, плод, който означава любовта, но любовта във форма на жертва. Житото е дошло да прогресира в света. Изучава, като в училище, първата степен на жертвата.”
  “Мисли за всеки ден” 1981/82 г., с. 22

  „Житното зърно е емблема на човешката душа. То представлява велика история в развитието на природата. Ако вие можехте да разгърнете листата на житното зърно, да проследите неговата история, щяхте да разберете напълно историята на човешката душа. Както житното зърно пада в земята и умира, както то пониква, израства и дава семе, същото става и с човешката душа. Може би пред вас житното зърно да представлява нещо много скромно, нещо, което няма никаква цена – 1/16 – хилядна част от килограма. На колко бихте спаднали неговата цена, когато един килограм струва един грош? – Обаче в житното зърно има сила, възможност, дух на самоотричане, с която сила то храни себе си и другите. И когато вие седнете на трапезата, не мислите никак за житното зърно, не знаете каква радост то внася във вас, какви мисли то носи. Вие не знаете неговия произход. Хората не го оценяват, кокошките също – никой не го оценява. Но то е една велика загадка в света.

  Сега какво се крие в това житно зърно? То е емблема на живота. И ако вземем българската буква Ж, с която начева думата, тя напълно съответства на житното зърно – долу две крачета, корени, горе две клончета. Като го посеем, то ни показва накъде трябва да се стремим. Житното зърно ни казва, че трябва да се стремим към Оногози, от Когото сме излезли – към Бога; че за да се стремим към Бога, трябва да се разклоним, да пуснем клончета, да разцъфтим, да вържем храна за света, т.е. „Да помагате и да се жертвувате за своите ближни, както аз правя”. И затуй казва Христос на друго място: „Аз съм жив хляб, Който съм слязъл от Небето.” И хлябът от какво става? От житното зърно. Съвременните хора казват, че техният живот е нещастен, всички са недоволни – и царе, и князе; като започнете от най-високия до най-долния и като им се даде, пак са недоволни и пак искат. А попитай ги защо са недоволни. Търсят нещо повече. Но нека се обърнем към историята на житното зърно. Когато го посеят в земята, какво бихте казали, ако бихте били на негово място? Ще кажете: „Свърши се с нас, изчезна нашият живот, изгни!” Но в житното зърно има повече вяра, отколкото у вас. Когато е погребано в почвата, то гние и сплува, но веднага разбира езика на Слънцето и щом първите негови лъчи се появят, казва си: „Аз няма да умра, аз ще възкръсна и ще принеса плод за други.” И в него се заражда енергия, и то почва да се стреми към Слънцето. Завързва, узрява. Но хората не го оставят – вземат сърп и го изрязват.

  Неговите страдания не се свършват тук: след като го ожънат, стягат го в снопи, после бодват го с вили и го мятат на колата, занасят го на гумното и го слагат едно връз друго на големи като планини купи. След това прекарват над него коне и дикани. Какво бихте помислили вие, ако бяхте на негово място? През този процес минава и човешкият живот. Ще попитате: „Защо трябва да минем през всичкия този процес?” – Човек трябва от този пример с житното зърно да извлече поука. Минат диканята и копитата на коня над житното зърно, извадят го и го слагат в хамбара. Но мъките му и тук не се свършват: пресяват го, лошите зърна падат отдолу, хубавите остават горе, турят го в чували и хайде на воденицата, под ония два тежки камъка да го търкат и смажат съвсем. Ако бяхте на мястото на житното зърно, какво бихте казали? „И това било живот и свят, който Господ създал!” Но житното зърно има велико търпение, то казва: „Вие ще видите каква е още моята история.” Изваждат го из воденицата на брашно, донасят го в къщи, но пак не го оставят на мира: запретне се пък сега жената със своето сито, пресява го, едно хвърля, друго изсипва в нощвите, туря му квас и замеся хляб. Вие да сте на мястото на житното зърно, ще кажете: „Нашите страдания са свършили вече.” – Не, като втаса, хайде в пещта вътре. И като го извадят оттам, виждаме ония хубави самуни. Ако сте на мястото на житното зърно, ще кажете: „Най-сетне нашите страдания се свършиха!” Но, като мине малко, почват да чупят тия хубави самуни и да ядат. Житното зърно по такъв начин влиза в стомаха, образуват се сокове, които влизат в нашия ум, и какво става? В нашия мозък се образуват велики мисли, в нашето сърце – нови желания. Житното зърно носи дрехата, която облича нашите чувства, то се излива в перото на писатели и поети, излива се в лъка на цигуларя. Ето това дава житното зърно. И ако това зърно не беше прекарало процеса на туй развитие, никога не бихме видели тия хубави неща в природата. Защо? Защото житното зърно ни дава сила да гледаме и виждаме. Затуй казва Христос: „Аз съм жив хляб.” А за да бъде човек жив, трябва да бъде в общение със своята среда, да се впусне в нея да помага и да му помагат. Както житното зърно е минало през този процес, и ние трябва да се жертваме по същия начин. Жертвоприношението не е толкова тежко.”
  “Сила и живот”, І серия, с. 19

  „Когато почнете да страдате, казвайте: „Още не съм минал през целия процес на житното зърно.” – И когато вашите мисли и вашето сърце се преобразят и станат прекрасни, тогава ще добиете образа и подобието Божие, тогава Бог ще ви възкреси, тъй както Слънцето съживява посятото житно зърно.”
  “Сила и живот”, І серия, с. 37

  „Формата на хляба не е хлябът и вкусът даже не е хлябът. Но хранителността, която той може да има и която може да ви даде нещо, това е хлябът. Хлябът съдържа в себе си всички хранителни материали. Човек може прекрасно да живее само с хляб, плодове и вода. Важно е да се дъвче много добре, да се яде с любов, благодарност и разположение. Хората направо се осакатяват, като си угаждат в яденето и като набързо се нагълтат, без да дъвчат.”
  “Мисли…” 1981/82 г., с. 103

  Веднъж Учителя казва на брат Георги Йорданов: Сиренето, кашкавалът са хубава храна, но не могат да направят човека духовен. Ябълката, крушата, плодовете създават духовния човек. „От ябълките, орехите, житото, хляба, зехтина, всички плодове, няма по-хубава храна за човека. Житото е много важно. То дава много неща на човека и го прави по-устойчив.”
  “Мисли…” 1986/87 г., с. 128

  „Ще кажете, че меленето на житото е необходимо. Не, това е най-несполучливият опит, който човечеството е могло някога да направи. В Божествената книга не съществува закон, според който житото трябва да се мели на брашно. Когато житото се мели на брашно, хранителните му вещества излетяват навън, а остават слабохранителните, които човек използва.”
  “Крадецът и пастирът”, с. 269


  Прочети повече: http://www.zdravosloven.com/portal/statii/zhiten-rezhim-dieta-755.html
  Тази тема е огромна , но идетя е една , да имаме здраве на различните нива на съществуване и да подобрим нужното на физично ниво и не само.
  Самото жито , е нещо разумно , но от нива , които не сме докоснали за сега.
  В него има , хаос , ред , има информационен код , които е разумен духовен път на една колективна същност от светли и висши нива , проявяваща се тука , като физично явление.
  Кога приемаме , кълнове  , ние вкарваме ред в нашето тяло , и кода , които се приема от клетките на клетъчно ниво , променя , реда на клетъчните структури към по-високи и разумни.
  Самите , процеси изискват време за да се осъществи нужното , за да се замени нужното на клетъчно ниво.
  Става замяна , клетките се променят и ние получаваме , ред в тяло , в строежа на клетките.
  Кога има ред в тялото , кога има този ред от кълновете , тялото , получава здраве.
  Освен това , зърното , живото и семето , кога са в този процес имат редица , благоприятни елементи за тялото.
  А на енергийно ниво има редица нужни елементи за астралното тяло и понеже всичко е навързано , става нужното.
  Кълновете от всичко , и най вече от жито , носят в себе си , светлина.Разум , бял цвят , които от своя страна и заздравява зъбите , или горните пластове на зъбния , протекторен слой.
  Самото , дъвчене , както обясних , в темата за плодовия хранителен план , дава енергия , която минава през зъбите и навлиза в кръвния поток , така дава много на тялото и не само.
  Затова , които желае , може да пробва житния режим , но преди това ще поговорим за плодов режим.
  Преди да се премине , към житен режим е добре да се прави плавно и по нужния начин , като преминем за няколко дена или дори седмици на плодов режим , за него ТУК в темата за плодоядство
  След това , внимателно прочитаме , това тука Житен режим
  След , всичко , може да си направите един , приятен плодов режим , на плодове , след това да минете на житен режим и ако усетите , притеснение , или неудобство , спирате , но ако вие не предизвикате , това с мисли , няма как да стане , разбира се , това са процеси , които зависят от състоянието на тялото ви.
  Важно е и да посрещате слънцето , и за да започнете режима , имате алтернативи от много варианти през годината , без да се съобразявате с общия режим в началото на годината.
  Идеята , е ,че с него вие прокарвате , нещо което го няма в тялото , или не в хората от старото време и това е светлина , разумност , ред.
  С тези елементи , вие работите за Астралното си тяло и издигате цялото във вас самите.
  Ако насочите и някои добродетели във вас , към житните кълнове и плодовете , всичко се променя.
  Всеки направил режима с вяра , след това добива , нужната Разумност и прояснение за всичко около нас.
  Кога ядете , храни с хаос в тях , клетките копират информационния код, в тях и хаоса се пренася в телата ви , заедно с запаметените информационни данни от нужното, за заобикалящия го свят.Затова храната ни променя , много и е важно какво ядем , кога сме на режима  ,ние приемаме , нужната храна за промяна на тялото и на клетките и така , ние се издигаме , но да разгледаме някои фактори.
  Важности , които са задължителни за режима.Кога говоря за режима , аз говоря най , вече за житото и плодовете като цяло , а режима е по желание , или вие може да си правите комбинации за прочистване от различен характер на плодове и кълнове.
  Сега да разгледаме , свойствата на водата , през режима е нужно, тя да е топла и гореща.
  Това е важно  , понеже топлата вода , е това , което се стреми на горе , тя се издига и кара клетките да се са с нужната насоченост.ТЯ прочиства порите , и нужните клетки за да може тялото да диша правилно.
  Заедно с малко лимон , тя бута и остатъци от чревните канали , храносмилателни канали.Така шлаките падат , тялото се чисти и възобновява и не се нуждаете от никакви лекарства.
  Но разбира се , при определени , проблеми е добре да се внимава.
  Житото да е , кълнове , не попарено , и ако е твърдо за някои хора, да поседи малко повече във вода , или след това .Но ако не е кълн , е опасно според мен.
  По-добре да се ползва лимец , за хора с нежни зъби , а за другите нормално жито.
  Има много написано за режима , и няма да се спирам , много , но идеята е една , да сме в нужния еволюционен процес за телата и да направим нужното.Ако по това време гледаме и слънцето , всичко ще е още по.
  Аз споделих , за четящите всичко  , че сега излизаме от един огромен , тъмен период , че ние сега ще вкусим от дървото на живота , че сега идва ново и енергията на планетата е нова.
  Духа , прокарва нови енергии на планетата , и определени  стари енергии,  си отиват.
  Понеже , това са процеси неясни за хората , понеже до сега , си мислихме , че едно е важно , но ще се окаже друго.
  Вече се , каза на много места за егото , за мозъка , сърцето , идеята е сега да опознаем едно , какво е сърцето не на физични величини , а на духовни , да усетим и душата в нас.Така , ние ще сме на нужните вълни за да сме в плавните процеси на планетарното издигане.
  Всички усещате , промяната в хората около вас , как всички , някак стават различни , променят си хранителните си навици , усещат нови неща , в нета е пълно с инфо за всичко , само е нужно да усетим кое ни докосва.
  Всичко се променя , мили хора и ние сме в това вълнуващо приключение на тази невероятна планетата.
  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #476 -: Май 31, 2013, 09:18:18 »

  Здр на всички , искам да поговорим за силата на прегръдката кога е с чисто съзнание на дете , най вече.

  Има много прегръдки , гушки , които дават една топлина , едно усещане.Но има прегръдка на осъзнат и прегръдка на неосъзнат човек.Ще кажете как така , ами единия , само прегръща и не влага нищо , другия е усетил , копнежа за нежност , за топлота , за енергийна вълна на Любовта и той знае , какво иска да усети , знае и как да го усети без да си създава очаквания и илюзии , той само изживява мига и му се наслаждава но с нужните усещания на нужните нива.
  Днес видях едно малко момиченце , дете , което не знае какво е дом , не знае какво е да има семейството , което всеки има като даденост.То така прегърна един човек , че дори и сега ми се насълзяват очите.Нежността , топлотата и искреността.То не иска нищо , само чисто и нежно да усети топлината на майчината Любов , която само дава и не иска нищо в замяна.
  Любов , която не очаква, не изисква а само дарява нежност и Любов , топлота и нежни усещания на женската енергия.Това за мен е нужно да се научи от хората на планетата.
  Но знам , че кога , дойде времето и това ще стане.
  Някои , чудел ли се е , защо толкова ни радват децата , ами аз ще ви кажа , понеже те само са проява на човешката душа , нежна и чиста , не замърсена от физичния живот на човешкия свят.
  Само тя може да прояви , нужното и това което може да видим в очите на едно дете , което се учи да е това което е един мъж , жена на години , с 100000 изисквания и притеснения , това за тях е начин на живот , но за детето не е така , и всичко е някак, само една илюзия.
  Детето е проява на душата , а това е процес , които става на етапи.Ако вие мили хора разберете нужното и то се споделя сега , ще знаете , че децата са проява на душата идваща на етапи от различни нива , в групи проявена на света.Туй  , което става е разумност в душите детски , но само в циклите нужни и времето ново.Сега е времето и те са тук , те са около нас , само е важно да се вслушаме и видим , проявата на душата Разумна.
  Не едно , предания , и мъдри слова , казва , ще дойде , време от децата човешки да се учат мъдреците мъдри и побелели.Понеже душата , ще е в нови тела човешки проявена в детските очи на земята слязла , знания да даде.В новото небе , енергията ще ни поведе.
  Ако ме разберете , точно , сега и тука , идва вълната , душите идват на вълни и се проявяват в плът на земята.
  Преди , мили хора едни души се проявяваха , тука и те се учиха , сега идват нови души научени на това което много учим тука , те го знаят и носят нова и интересна информация за всичко , което тука е разбъркано и неясно.Но дали ще се вслушаме , зависи само от нас , и да не се , важното е , че енергията се върти и нужното става , старото се изхабява и прави път на новото.А може и да се поднови , прояви ,в нови вълни и да продължи.
  Всеки сам избира.
  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #477 -: Май 31, 2013, 09:18:35 »

  Добро утро на всички , и за тези които ще кажат , леле тоя да не си мисли , че е радио водещ  Ухилен , ами да готино е да споделяш с хората , да им даваш усмивка или информация за живота и да си полезен.  
  Днес ще споделя някои неща с които , се надявам да съм полезен , или знам , че ще съм полезен на някои там.
  Всичко , което пиша е само споделяне на усещанията на мен , и човека до мен , или хората около мен.
  Освен тях и на клетките разумни , понеже те всекидневно си говорят с вас , и ви дават информация за всичко заобикалящо , освен тях и енергията около и във вас , постоянно общува с вас.И това е само част от всичко.
  Две думи , за разумността на клетката , да тя е разумна , и според импулсите на вас , като цяло , и Разум , мъдрост вие имате разумни клетки на различни нива.
  Според живота , които водите , те са послушни или непослушни , кога има неприятни моменти на физично ниво за цялото или тялото , вие имате един вид бунт на клетъчно ниво.

  В подобен , момент в тялото има един вид , бунт , и клетките са недоволни от Разумността на цялото , което се явявате вие , кога не им давате , нужната храна , те се бунтуват , недоволстват и се стига до един вид война , измиране на клетки , при което на физично , или на нивото на разбиране на живота сега , ние усещаме , всичко като болка , страдание от неясен произход и др.
  Това се случва , понеже , няма баланс на духовността и физичността на нужните нива.Или сме забравили , че има и духовно , но не само от това.Кога ядем , храни , които не са с нужните качества , само и само за да ни е хубаво на нас , без да мислим за тялото , за клетките и техните нужди , ние създаваме неприятни усещания с неосъзнати действия.
  Вие мили хора сте цялото , вие имате отговорността за всяка една клетка в тялото си , и ако тези клетки са пристрастени към алкохола , цигарите , храната , това си е ваша отговорност и не съдете никои , дори Бог или Господ.
  Понеже , писах , за разликата , между Бог и Господ , ще дам малко инфо , за всеки желаещ.И всеки сам да прецени дали го докосвам с инфото.Което за мен е предадено отдавна в човешкия свят, а аз го нося в мен.
  Господ - това е същност , ако мога така да кажа , или творец от нива, на които тука няма нужното обяснение , той твори във Вселените и създава светове.За да достигне, някоя молитва,послание до неговите нива , е нужно да има колективна , планетарна молитва от всички на планетата и тогава , може да се чуе молитвата.Или да бъде предадена от светлите същности тук.И не само.
  Но неговата възхвала, благодарността към него е важна , така засилваме енергията , му творяща.
  Бог - същност , от божествения свят , свят на светлина и енергия от високи нива.Там , материята е друга, и енергията е друга.Има много богове , и за тях писано доста , има и нива там , и престоли.
  Кога направите , тази разлика , живота ви, ще се промени.
  Ще кажете , защо преди е имало богове , имало е ангели и са били видими , ....
  Ами , сега ние сме в една физична плътност , материя с висока плътност , и минаваме или минахме, през един тъмен и неясен период в които , светлината се отдръпва , сега постепенно ще се завърне , и някои хора усещат нужното.
  В писанията и дневниците съм дал инфо., и в нужното време , ще го видите.
  Нали , не си мислите , че всички предания и писания , са само една измислица на хората от миналото и то говорим за писания и предания , свитъци и история , предадена от огромно количество хора , живеещи в различни места на планетата и всичко е една свързваща нишка.
  След казаното , ви моля да обмислите, как ние издигаме цялото, и как разумността в нас издига клетките , как кога клетките имат , Разумност от цялото , те самите го вдигат на нови нива.
  Или , на планетата е подобен процес , ако ние хората имаме , нови виждания , нова мъдрост , ако придобием Разумност , планетата ще мине в новите , нива на съществуване , лесно и приятно.До сега , това е било невъзможно , или хората са нямали нужния капацитет за да изтласкат планетата.Сега , вече сме напред и нагоре , но се изисква още , за да може всичко да се получи по-нужния начин.

  Сега , малко от една тема , но нещо важно за четящите.
  За да се разбере , нещо което е казано или проявено в материалния свят , е нужно да се усети.
  Ние идваме от други нива на това ниво на съществуване.За да се научим на нужното и тука няма забранени неща , има нужни и ненужни , а аз лично , не отхвърлям нито едно благо на земните нива , те са проявление на нещо , което за да го обясня е нужно да проявя глобално обяснение на процесите на планетата.Но всичко се свежда , до това да има Разум и мъдрост в действията земни.Но не и да се отказваме от каквото и да е , идеята е да пробваме и разбираме нужното.Понеже така се учи душата.Но си има вселенски закони и които ги разбира , знае как да живее с благата и кога да се откаже от тях.
  Има и духовен свят има и физичен , тука енергията се проявява в различни форми и това няма лошо , ако знаем как да моделираме и как да ползвуваме енергията , всичко е ок.Ако ли не си патим и само се оплакваме.
  Да уточним , Господ е твореца а Бог е същност от божествения свят.
  Колкото до разговорите с бог , да интересни са и има много информация в тях , има много истории на земно ниво , и всеки сам избира коя , в кое време се докосва до неговото ниво на разбиране и усещане на нещата.
  Има право и в твоите думи , идеята е , да не си слагаме никакви прегради , понеже , да ние, сме по-подобие на твореца и на творците на реалности на тази планета.Всичко има много дълбоки информационни единици , в нишките на тълкование , понеже живеем в променяща се среда и всичко около нас приема форма на енергия , която настъпва на планетата.Тази проява , ние е бъркаме.
  Много , често казват , Бог , после Господ , това са две различни неща.
  Но идеята е да разберем едно , че за нашите действия , ние сме си отговорни , и заради нашите действие , усещания , разбирания , напредък , живот , ние привличаме , определен енергия , която, ние самите , проявяваме на физично ниво , тази проява , е заради нашите действия или бездействия и последствията са заради това, което, ние мислим или проявяваме.От което следва , че сме тука за да се учим и кога се научим не грешим или грешим на други нива.
  Тук на земно , ниво има много , как да го кажа , енергийни прояви , които ни отдалечават от пътя , а пътя не е да сме , скучни , духовни , или каквото и да е определение , според всеки един човек , а да се насладим на живота в пълната му сила , на всичко около нас.Да не затъваме в благата земни  , а да плуваме около тях.Кога и ако разберете , нужното в тези думи ще усетите нужното и за вас.
  Живота , може да се живее, само на материално ниво , но идеята е кога дойдем , тука на физично ниво да проявим духовните ценности , понеже тука още няма нужните ценности за живот.Кога ги има , няма да има страдание и разрушение.драматизма , страданието , и всичко което се проявява на земните нива, като отрицателни черти според схващанията човешки , е породено от затъване в земните блага , потъване в тях и нежелание да се изплува.
  На това, аз викам , да работиш на земно ниво , само , или във физичния свят , но никъде не отричам , сладостта на благата земни и кога, нежно плуваш около тях всичко е ок.Понеже , ние сме творци , и ние може да се насладим на творенията земни и физични , които са проява на Твореца отвъд разбиранията човешки.
  « Последна редакция: Май 31, 2013, 09:31:27 от Sunshine(sun) » Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #478 -: Юни 06, 2013, 19:32:01 »

  Днес , ще поговорим за това какво стана на тази дата , 21 декември 2012 и какво ни чака.Има много казано по тази тема , аз ще ви кажа нашата гледна точка и това което е в сърцата ни , а вие сами ще прецените дали е вярно.
  Така , след тази дата , ние преминахме един отчастък , едно поле , цикъл , период , и много др.
  В момента се актевират , много сектори , в нашата планета и извън планетата.Или става , това което е било и което ще е ...
  След доста труден  , но нужен процес , минаване на пред.Заедно с планетата и за щастие , хората или това съзнание , минава напред в новите нива на съществуване.Охх ако има още , хора които се съмняват , разбирам ви , и не искам да ви насаждам нищо , само споделям.
  Така , периода , които се мина , е силен , и това се основава в , енергиен процес.Или през хората мина една сила , с помощта на енергия , чрез която , те контролираха , хората.
  В какво се основава , контрола , това става чрез съблазън и манипулация на свободната воля.
  Тази , енергия , манипулираше , дълго време , човешкото съзнание , и единствения начин , да се запази нужното , бе да се захранва вярата на хората , а за това работиха много светли същности и те ни помагаха за да вървим в тъмнината на миналия , вече период.
  Сега , всичко се променя и постепенно , ние ще минем , към  нови и светли , положителни нива на съществуване , на живот.

  В преданията на други енергии се , казва , новото ще е ново и няма да има нищо от старото.
  Каква е идеята , мили хора , че в миналото , и това което , вие смятате за история , за минало , за живот , всичко е замърсено от енергия , от нечисти и неразумни съшности , и това което сега идва , няма нищо общо с миналото.
  То е ново , и светло , то е Разумно , хората вече се променят.Започва бавно и плавно настъпване на нови и интересни вибрации , чистотата се повдига и ние , тръгваме , по нов път.Но само за желаещите , другите , ще живеят , по стария си начин , до известно време.
  А ние , ще водим , нужните хора в непознати пътеки за живота сегашен.Светлината , Разумна идва си пак , и за нужните хора съзнание , ще даде , нов Разум ще разгърне и всичко ще се промени по неузнаваем начин.
  Проблема , или това което , много хора не разбират , че ние , живеем в случващото се , и ние минаваме вътре в случките , което значи , че тука всичко се случва бавно и вълшебно , на различните нива има различно време , както и плътност.
  Затова , сега  , бавно и постепенно , настъпват нови енергии , само ги поканете , идват и сили нови и непознати за човека сегашен и познати за човека от миналото , далечно.
  За да подобрите процесите , е добре ,да промените  мислите си , храната си.
  Пълна промяна е нужна , понеже , досегашния , живот , се харесва на старата енергия , но на новата не.
  Всеки сам си избира как и какво.Няма лошо.
  Предишната енергия , харесва , хаос на високи нива , страдание и болка , всичко , което създава отрицателни и хаотични енергийни трептения в околната среда , и в самата почва на различните нива , така тази енергия и същността там , се захранва.
  Хаоса , поражда , огромни , промени около нас , и в нас , кара всичко да трепти по един особен начин .Говоря , за хаоса , които кара да сме объркани и стресирани , депресирани , пълни със страхове и каращ ни да посегнем , към пороците и да затънем още и още повече.
  Това, кога се получи , става захранване на земните недра с определена чистота , и там , дълбоко се хранят с това , което ние отделяме , но това е само една от истините за случващото се.
  В периода , които завърши и които бе нужен частично , слабите хора , податливите и тези без воля , се загубваха в земните и материални блага , до степен на пълна загуба на душата си.
  Кога се поддадеш на енергията , която е силна , и е от тъмна и неразумна същност , се получава загубване на душата , загрубяване и множество страдания.
  Нали , това е целта на тази енергия , но ако сме по контролирани , тя не може да ни манипулира до такава степен , каквато се записа в историята на човека за близките 1000-ди години.За някои е само история , за други е само процеси , за трети е цикли на планетата.Но понеже ние , до сега имахме ограничение в живота , човешки , заради некачествено използване на телата ни , ние приемахме всичко за даденост.
  И живота , и случващото се , и сега ще разберете , че това което става не е само да живеете и да пропилявате живота си , не всички , но 80% на планетата се прави по този начин.
  Отдаването на благата , земни , по-начина , по-които ставаше до сега , носи само страдание , понеже са всяко благо , се плаща цена огромна.
  Затова и имаше до сега , войни , страдание на високи нива , и огромна разлика в живота на бедни и богати , нахранени и гладни и всичко.
  Сега , мисля , не ви е интересно , да говорим за минали неща , да поговорим за новото , което настъпва и което ще залее планетата за определен период.
  Това за някои е , Рая на земята , за други е друго.За мен е ново време и нов период за живота на планетата.
  Започва , глобална промяна на хората и много изблици на таланти не земни.Но нали , ако сте обладани от материалния си потенциал на живота , които водите  няма да видите нищо.
  Сега в момента , има много послания , има таланти , има деца изумителни , има хора с неземни способности за които няма обяснения.Но всичко е в нета и за всичко се говори и по телевизията вече , стават какви ли не вълшебства.
  Но това дори не е началото , затова се пригответе , с най благи чувства и усещания да живеете в новото време.
  Новата енергия , е блага и светла , затова само , поканете светлината и положителното в дома си.Да за вярващите , чудеса ще се случат и вече има много хора убедени в това.
  Новото време , е на Твореца в нас , и така ние ще възстановим , това което погубихме и заличихме на планетата.Но загубеното ще се върне умножено и планетата ще стане още по....
  Да всички , желаещи ще помогнат за това , но не сега , в нужното време.Сега само става очистване от ненужното за да има ред и чистота.
  Как да си помогнете на вас , как да помогнете на процесите във вас.
  Ще дам само малко съвети , а в нужното време и повече , всичко казано , и споделено е от опит и е минато по нужния път за да се отключи нужното , както на мен , пишещия , така и на хората около мен.
  Храната , все повече хора , минават и пробват нови методи , нови начини за хранене.
  Аз ви давам нежен и плавен метод , освен съветите на Учителя , Петър Дънов , ще дам и някой др. , неща.
  Събуждате се , с топла вода , светлина след това , приемете кълнове , плод,ядка.До към 15:00 е добре да приемате плодове ,ядка, и каквото ви душа иска  , но да има плодове , които се стремите да не омесвате с друго от хранителните си навици , освен ядка.
  Ядка и плод може , според предпочитанията ви.
  След 15:00 салата и семена , ако ви се яде и кълнове.
  Кога се хранете , не консумирайте вода , поне 1 час.Ако приемате хляб , да е с квас или препечен.
  След 17:00 може да си хапнете , каквото искате от вегетарианската кухня.
  Това е , преди лягане , пак гореща вода.Мед и ядки , почти по всяко време.
  Нали , това е най опростения вариант , които споделяме.
  Отрицателни са , готвените ястия с много подправки.Месото , което има съдържание на кръв в него.
  Положителни са , зеленчука , плода , ядка , семена , зърнени и всичко от тях.
  Лекуване с Кълнове , сокове , вода в различен строеж на молекулното съдържание.
  За почитатеите на месото , позволено , или благоприятното и не толкова вредно е птиче , риба и тези , които не съдържат кръв , или бели меса.
  С две думи вегетариански режим , минаващ към веган и суровоядство.
  Като веган и суровоядство е нужно да е само периодично за сега , да свиква организма и клетките в него , но бавно и нежно.
  Така , за храната , съм написал , много и само е нужно да се зачетете и ще разберете.
  Така, да продължим за новото , време и новите нива на живот , там ще има по дълъг живот , ще има живот.Понеже , всичко което до сега изпита човека  ,е някак , как да кажа , не е живот.
  Понеже , хората и телата им са създадени да не се разболяват и да живеят , ммного по-дълго.
  Или самите тела да издържат , повече на тази планета , понеже , самите тела са направени от Разумност.Някои хора си припомнят нужното , други се променят и виждат силата на живата храна , виждат силата на всичко което може да направи , хранителния план.Ако променим , навиците си , се махат болестите , страха , меланхолията , депресията , идва желание за живот с радост и много др.
  Но за да стане е нужно , не да приемаме хапчета , а само да си помогнем с малко промяна.
  Хората , които се образуват сега , и за които е писано , ще могат сами да си подредят живота и да направляват съдбата си , да минават в миналото , кога е нужно , да виждат и бъдещето , кога е нужно.Всеки сам , избира на какво да вярва , аз казвам , ще поживеем и ще видим.А и ние не говорим за близките 2 или 5 години.Както и Учителя , на много места е казал , всичко , но тогава е било странно , сега е факт и много хора виждат истината в неговите писания.
  На много места се казва, за портали ,на тази дата , по-горе.След които , ще има много канали на развитие на човека в духовен и Разумен капацитет.И ако се замислим , това се и случва , това става.До сега има много канали , за предаване на информация , които са известни и четени в цял свят , канали като Крион и много др.
  Да и там се казват неща , за които няма смисъл да мислим , понеже ги усещаме.
  Все повече хора си променят , хранителните навици , започват да усещат и да говорят за сърце и душа .Все повече хора усещат енергията , други правят невероятни физични натоварвания на тялото си , трети се раждат с невероятен талант , които разбива всичко досегашно на пух и прах.Децата имат заложби с които , учудват всички около тях , в това за мен няма , нищо странно.Понеже , кога се промени енергията и светлината на планетата , всичко се променя и живота , започва да проявява нови и интересни , други прояви на енергията.Преди бяха отрицателни , сега са положителни.
  Пъзела , се подрежда , и случващото се , е това , за което казах , или Твореца проявен в човека.
  Кога се случва , това на планетата , хората разбират за потенциала на човешкото тяло , те разбират за способностите на човешкото тяло и изкачат от драматизма и страданието.Започват да проявяват различни качества и да творят безспирно.
  На всички , четящи Разумна Любов от нас.
  Активен

  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #479 -: Юни 13, 2013, 20:22:00 »

  Човешките промени и възможности
  Интересно  , как все повече хора ме запитват , за хранителните навици и аз какво и как се храня.Разбира се , на повечето хора казвам всичко ям , и то до някъде е истина , но имам и моменти в които цял ден съм на някои плод.Но това е сложен процес , в които се изисква много търпение.За едни лесно за други не.
  Интересно , как , човека пита и после , казва , аз не мога или добре и толкова.
  А пред определен , човек , може и да се каже истината за дълголетието , как да имаме здраве за цял един живот , и не само на физичен план.
  На хората , им е интересно , и няма лошо , но кога знаят  , те не прилагат.
  Колко хора , има които си мислят , всичко това за странно , но едно ще ви кажа , промяната е факт , с всяка година от тази година , нататък , ще настъпва нова енергия , енергия непозната и на рейки мастерите и на всички духовни или физични школи.Тя ще е нова , различна и блага.
  В новото време , ще се промени , всичко , което е било и което ще е ....
  А информацията , с която може да си обновите информационните бази данни , е важно да е от Разумни източници и да е нова.За сега , от усещанията в мен , в блога съм дал нужните автори , понеже ,аз всичко тествам с лична вътрешна информация и сърце.
  Ако сте , чели дневниците ми , и всичко предадено , там има нужното и е само се изисква да си ги навържете.
  Опитвам се да не говоря , много за новото време , понеже то е интересни и факт за мен , но важно ли е какво идва ако вие , четящите не се приспособите към тези промени , ако не ви се даде новия път  които е само и само на свободна воля.
  Това е новия , път , осеян с нежни аромати и интересни неща.Но дали ще го видим е въпроса , ами новия , път е нещо , което може да не видим в този , живот ако не искаме.
  Ето нещо интересно , което хората правят и огромен брой хора се променя към ново и интересно , но нали , всеки сам си преценя , какво вижда и как го възприема.
  Приятели!
  Това е едно събитие, за което вече втора година работим - Събор За ОБЕДИНЕНИЕ на ВСИЧКИ пробудени души в едно Сърце в името на здравословния, устойчив живот!
  Независимо какво учение следваме, каква вяра изповядваме, с каква духовна практика се себеусъвършенстваме - това, което ни обединява можем да търсим в Чистата природа, Вярата в Доброто, желанието за добро здраве, хармоничен живот, споделена Любов със сродни души.
  Нека бъдем 5 дни отново заедно в една пъстра палитра от преживявания, медитации, походи до енергийни места; беседи с Човеци като Георги Изворски, Галя и Христо Маджарови и много други, лечебни сесии с известни лечители; концерт с участието на Поли Паскова, фолклорни групи от Велинград, духовна музика; различни кръжоци, работилници и творчески ателиета; съзнателно общуване с природата - здравословни практики на открито, дегустация на местни специалитети; изложби, пеене, музика, цигулки, гайди, хора, танци, народни обичаи, боядисване на шарени яйца, щандове на производители на чисти и еко-продукти от страната и региона, представители на еко-ферми и еко-селища, прожекции на филми, алтернативно училище за децата; кръгла маса „Бъдеще“, на която ще се обсъдят новаторски гледни точки за алтернативите в образованието и др... Съборът ще завърши с голямо хоро на центъра на Велинград. https://www.facebook.com/events/371496036289890/
  Това за мен е един велик , пример за новото и за желанието на хората да променят , досегашното да покажат новото в тях.
  Има , много хора , които се пробуждат , които са жадни за нова информация и за живот но на нови нива , тук и сега. За тях , давам нужното и аз и хората около мен.
  Понеже , кога се пробудиш , виждаш и чуваш в невидимото за другите , искаш да им помогнеш , искаш да им покажеш в каква нежна и приятна реалност си и как всичко там е вълшебно.
  Пробудената душа иска да помага , иска да е това  , което е била , колективна и даваща , даряваща усещаща и много др.
  Кога се събуди , или кога започне процеса на събуждане в даден човек , той вече не се интересува , кои е , понеже иска да знае какво е.А кога разбере какво е , не иска да знае или да отделя от времето си за това кои е.

  Душата е колективна единица и тя работи за цялото и за неговото издигане.А тялото на земно ниво е сложен комплекс от тела и същности , тука виждаме едната му същност или проявление.Казано в всеобхватен режим.
  Затова ние се докосваме , само до определени енергийни връзки и информационни канали , другото е ненужно за сега ...Кога се докосне , до определени връзки , за нас целия живот се променя и всичко става вълшебно.
  Но за да се случи е нужно да се променим и да изберем пътя си , дали да е по стария и за мен ненужен начин или да тръгнем по нов и вълшебен начин на душата в нас , трупаща мъдрост , но и с Разума на духа около нас.Нужните хора , ще намерят много в писанията ми , и ще разберат истини за невидимото , ако не сега , кога дойде , нужния момент.
  Случките в момента са изключителни и интересни , но е нужно да имате , малко по разширен поглед за живота и да изскочите от калъпите на всичко съществуващо.
  Има много хора , които казват каква промяна , бе брато пий си бирата и живей си живота.Но нали , всичко се променя в определен момент и за тях , и кога разберат нужното , и те ахват.
  Замислете се за няколко години , колко се промени света , как само за няколко години , има промяна на глобално ниво.Но нали, аз говоря за промяна , не за лошо и добро , понеже едното е нужно , другото е друго.
  Преди , хората имаха един стандар за живот, и според него , човешките възможности са едно , според сегашния , които е малко по различен , може да се живее с малко храна и да имаш много енергия.И не само , има хора , които преминават възможното според , човешките схващания.
  Това е едно , от нещата , че има хора издържащи на студ , има други , които не се хранят , трети се хранят с плодове.Има и много други , но за хората, всичко е как да кажа ,странно , фантастика и много други.Въпрос на виждане , ето нещо , което тренира и усвоява братовчед ми , до степен в която аз лично , съм шашнат за възможностите на тялото.Нещо , което в миналото е било , странно , и дори не се е коментирало , понеже е нямало модел на усвояване.
  <a href="https://www.youtube.com/v/4_HWxrbgMEQ" target="_blank">https://www.youtube.com/v/4_HWxrbgMEQ</a>
  Кога , някои сложи началото на тази планета , всичко се променя , и ако следите мислите и нещата , които казва, ще разберете , че началото е ново за всички , кога някои даде точна , на старта.Или , Исус слага едно начало , Учителя , слага друго начало, и много хора , като тях дават за пример тях , така се слага начало на нещо ново , на модел за подражание , и започва формиране на нови реалности изградени от мечтите и стремежите на човека.
  Подобни модели има много и вие , пак и само вие , избирате , на къде ще тръгне живота ви.
  За хранителните си  ,навици ще споделя в отделна тема  , може и да е в помощ за някои.
  Затова от мен , Разумна Любов на всички.
  Активен

  Страници:  1 ... 30 31 [32] 33 34   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Дневникът на Аэ съм « 1 2 ... 11 12 »
  Лични дневници
  Аэ съм 169 7711 Последна<br />публикация Юли 02, 2012, 18:30:57
  от venturyy
  Дневникът на Ео « 1 2 3 »
  Лични дневници
  Eona Lightholder 43 5790 Последна<br />публикация Юли 04, 2016, 15:58:44
  от Eona Lightholder
  Дневникът на infinity
  Лични дневници
  infinity 3 1234 Последна<br />публикация Август 25, 2012, 01:35:05
  от infinity
  Дневникът на Иво
  Лични дневници
  never give up 4 1123 Последна<br />публикация Септември 19, 2012, 07:12:41
  от never give up
  Дневникът на До
  Лични дневници
  Do_It 10 1298 Последна<br />публикация Май 13, 2013, 16:25:18
  от Ru Alfa

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright