Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Етерни проекции при новите поколения. Етерни обмени на информация  (Прочетена 1068 пъти)
Kissing You Good Night
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 447


 • Град: Варна
 • zdr kp животче, вървиш ли?

  « -: Септември 25, 2012, 21:02:48 »

  Първо, специални благодарности към Еона за идеята това за етерните проекции да бъде поместено в специална тема. Аз съм малко като инспектор Коломбо (гениално мисля, но стоплям бавно като албански реотан), та ми трябваше известно подбутване от кака Еона за целта.
  Второ, току-що се свързах етерно с братчетата си и заедно с тях фактически ще обяснявам как стават тези неща.
  Нека започнем и с обясненията:
  Всеки човек е изграден от няколко тела - физическо, етерно, астрално, ментално и при по-новите поколения - светлинно. Светлинното тяло има ли го изградено, то у човека има и изградена Меркаба, като работят всичките й системи. На активирането на Меркаба няма да се спираме, защото това е дълбоко персонален процес и при всеки се случва по различен начин - при мене се активира за секунди, при братчетата ми - Тонко, Недим, Марк и другите, това е по рождение, а на някои, за да го ползват десетина години, са се тормозили и са си пилели здравето с десетилетия. Моите момчета не можеш ги излъга изобщо. Това е една от отличителните черти на човека с активирана Меркаба и светлинно тяло. Менталното тяло пази мислите. Астралното - емоциите и чувствата, а етерното - духа. По принцип, ако едно куче види лош човек на улицата, веднага ще го заръмжи. Защо? Защото вижда астралното поле около човека и вижда лошите му мисли и чувства. А на един добър човек ще му размаха опашка, ще го близне по ръката по същата причина, по която е залаяло лошия човек. Та етерно пътуване се осъществява по следния начин: от етерното и от другите си тела човек отделя някаква част. Приплъзва я между измеренията, като я измества по фаза и така идва с известно време разлика от това, с което си ти (ако при мене, във Варна, сега е 10:00, то човек може да дойде от 12:00 или 14:00). При такъв вид общуване човек се проектира цял - все едно е пред тебе, по с тази разлика, че през образа му може съвсем спокойно да се прокара ръка. На съвсем отделни места като района на Телевизионната кула във Варна, Братското лозе на дъновистите във Варна, Царевец, селата Кичево и Осеново, както и ред други, са с много силна енергия и там етерните проекции могат да достигнат почти човешката плътност. Етерно общуване се осъществява в реално време с човека, с когото общуваш, и информацията му идва веднага, в случай, че пита за нещо. Това по същество е телепатия. Проблемът е, че не мога да се свържа с всекиго, а само с момчетата, с които дружа. Според предвижданията, докъм 10.12.2012 средата на предаване на мисли ще е станала толкова плътна, че хората полека-лека ще кажат баста на мобилните оператори и услугите им. Към 2020 нуждата от мобилни телефони най-вероятно ще е изчезнала. Единственото, което се иска от нас, е да допуснем промяната да влезе в живота ни. Дори и да влети, ако трябва. Но я пуснете. Толкова ли е просто?
  Активен

  Повърхностната температура на атмосферата на Уран е -225°С. Или с около 45° повече от тази на сърцето и душата ми
  Me.Racle
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 117


  Silence in action

  « Отговор #1 -: Септември 25, 2012, 21:41:13 »

  и при по-новите поколения - светлинно.

     излязла е новата версия виждам

  Какво можеш да правиш с твоята Меркаба?

  Какво значи да допуснеш промените в живота си ?  Усмивчица
  Активен

  A better YOU means better YOUniverse !
  Kissing You Good Night
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 447


 • Град: Варна
 • zdr kp животче, вървиш ли?

  « Отговор #2 -: Септември 27, 2012, 01:26:40 »

  Здравей, да допуснеш промяната в живота си какво ли е? Сега ще ти дам пример:
  Вкъщи я караш на стар телевизор "София 85". Обаче образа му е скапан, често се налага да го халосаш с юмрук по кутията, за да се намести образа и тем подобни телевизорски мизерии. Казваш си: "Айде, и тая година да изкара, пък ще го сменя с нещо хубаво!". Добре, ама изведнъж му изгаря паметта за каналите и в сервиза чичката с калема зад ухото върти някакви сметки и ти казва: "Моите уважения, ама ремонта ще излезе по-скъп от това да отидеш на най-близкия голям битак и да си купиш друг, дето е здрав. Тоя най-хубаво го носи на пункта за вторични или ми го дай за части.". При такава ситуация си казваш: "Здраве да е! Изкара ме все пак 27 години, от дете си го имам, нов ще си купя!". Отиваш и купуваш най-новата плазма, туряш я на нова масичка, сменяш и диваните в дневната, сменяш и дюшеците, че старите вече са се впламенили от акари, сменяш и шкафовете и всички уреди в кухнята, после се решаваш на още и правиш основен ремонт на къщата. Добре, но това е принудително допускане - когато няма повече накъде, когато може всеки момент старата "София 85" да гръмне и да повреди електрическата инсталация у дома ти, когато старата печка "Мечта 03" може да даде накъсо и през натрупаната по проводниците мазнина да направи пожар......
  Ако направиш това доброволно, преди Съществата, които ни направляват и често ни отърват кожите, без ние въобще да знаем за това, да ни нашутят яко, чунким си свършим дължимото, в конкретната ситуация може да сторим следното: Да кажем, живееш без гадже и деца. Обхващаш какво е положението и си казваш: "Добре бе, мама му стара, доживот ли ще живея в тая кочина!? Няма ли да завъдя гадже, няма ли да се оженим, няма ли да си направим деца? И какво? Децата ми ще живеят в тази кочина, дето за последен път разместване на мебелите е правено през 1983 ли, когато бях на 3 и половина, та да ги е срам да поканят приятелчета, че да не им се смеят? Заради собствения ми страх от промяна трябва ли децата ми да растат с комплекси?" и други подобни въпроси относно нашето битие и житие. След това заявяваш (по възможност по най-смелия начин на глас): "Каквито и убеждения да имам, както и да живея, каквито и сантименти да имам, колкото и да не ми стигат парите, поемам отговорност за моето бъдеще и ще направя всичко по силите си да заживея в един уютен дом, а не в къща-музей на социалистическото поточно производство от началото на 1970-те!". Оттам насетне ти, ако смяташ, че поне даденото към тебе самия/самата обещание си струва да се спазва, ще вземеш назаем пари от роднини и приятели, ще викнеш някой познат на помощ и заедно ще направите дома ти едно красиво и приятно за обитаване място.
  Иначе с Меркабата човек може да влезе във вътрешното състояние на човека срещу него и по съответствието/несъответствието на състоянието на даден човек можеш да си извадиш извода колко е искрен с тебе той. Това е едно от многото приложения на Меркаба-полето. Приятна вечер ти желая!
  Активен

  Повърхностната температура на атмосферата на Уран е -225°С. Или с около 45° повече от тази на сърцето и душата ми
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Източници на информация « 1 2 »
  Езотерика
  Ich 23 1694 Последна<br />публикация Август 27, 2010, 10:22:41
  от nia.boneva6
  Новите владетели на света
  Филми
  Amaranth 0 1339 Последна<br />публикация Февруари 09, 2011, 12:02:56
  от Amaranth
  ТЕХНИКИ НА НОВИТЕ ЕНЕРГИИ – „ВЪТРЕШНОТО ДЕТЕ“
  Духовни учения
  Georgio 0 1134 Последна<br />публикация Март 13, 2011, 10:15:23
  от Georgio
  За новите хора
  Великият преход
  Georgio 2 1248 Последна<br />публикация Юни 06, 2011, 12:12:44
  от Georgio
  За новите песни :)
  Музика
  Nikolov15yo 0 932 Последна<br />публикация Януари 30, 2012, 17:21:20
  от Nikolov15yo

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright