Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Настъпват ли чаканите събития?  (Прочетена 1341 пъти)
Alida
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 253


« -: Септември 11, 2012, 17:32:15 »

Наскоро попаднах на прогноза, която направо озвучи желанията на сърцето ми. Засяга се точно периода, в който живеем/ даже малко от него е минал, но може да се направи сверка с датата, на която е публикуван материала/.  Малко съм пристрастна към автора на статията като към брилятнен астролог, та сигурно затова я приемам едва ли не като обещание, че това, което пише, ще се изпълни. От друга страна- когато в живота ми едно нещо е било прекалено хубаво за да е истина, винаги е било истина. Усмивчица
Как мислите, истина ли е, какво подсказват вашите вътрешни "детектори"?
Цитат
Най-напред е добре да се каже, че тази прогноза касае само някои основни аспекти от живота на хората у нас и по света, не всички.  И така: в началото на септември 2012 година човечеството вече навлиза и все повече ще навлиза в един продължителен период на емоционален и духовен подем, който не се е случвал повече от 150 години. Подем, който очиства душата и я подготвя за посев. Отгоре. При това директно - без посредници и манипулатори. Не че такива няма да има. Ще има и то какви, и то колко! Повече от скакалците в полята! Повече от всеки друг период в човешката история!… Но какво от това?

Целият този мащабен процес ще се прояви чрез голям брой върхови глобални моменти, като първият от тях е между 9 и 25 септември 2012 г. В рамките на същото време много хора, които дотогава са се отнасяли с голямо неверие към духовния и божествения свят, ще се променят до неузнаваемост. Сигурно защото ще станат свидетели на чудеса. Неизлечимо болни ще се изцелят, слепци ще прогледнат, сакати ще проходят, тежко отчаяни ще се вдигнат на крака от стойката си на колене. Разбойници ще се превърнат в закрилници на угнетени. И това - по целия свят. Но само сред ония, които успеят да излязат от черупките си, за да усетят, че са неразделна част от Всичкото. И от Създателя. От неговата Сила и от неговата Любов.

Следващият подобен пиков глобален момент - на емоционален и духовен подем и на всичко изредено по-горе - ще е между 25.12.2012 г. и 10.01.2013 г. Пак по целия свят. А в България специално, същата вълна с най-голяма сила ще се усети малко по-късно - през втората половина на януари 2013 г.

А успоредно с всичко изредено, даже и по-отпреди - с един връх между 5 и 16 септември 2012 година - публично и пред голяма аудитория ще бъдат направени важни разкрития относно големи истини или постижения, касаещи цялото човечество. Пак на много места по света. Като на най-голяма аудитория ще се радват и най-голямо впечатление ще направят хора, чиито лични и фамилни имена или псевдоними започват с една от следните букви: D, M и V на латиница и Г, М и Х - на кирилица. Или пък, ако ударението в името или в псевдонима пада на един от звуците, съответни на посочените букви. Особено ако рождените им Слънца (зодии) на едните и другите принадлежат на елемента огън (Овен, Лъв, Стрелец).  И всичко това - във всевъзможни мащаби. Но  от заявените истини и постижения едни ще са реални, а други - частично или изцяло фалшиви. Ала добре би било да се знае, че ако се окажат фалшиви, то по-късно - към края на октомври и през ноември 2012 г. - изреклите публично всякакви неистини през същия период  ще пострадат. По един или друг начин. Без значение дали са го направили нарочно или неволно, поради незнание или поради заблуждение. Без значение дали те самите не са жертви на по-голяма манипулация или налудни идеи и “прозрения”.  Подобно ще е, макар и в по-малка степен, и за онези, които ще се окажат подведени и ще  им повярват.

В същото време, ако прокламираните истини и постижения за същия период се окажат реални, то техните прокламатори и онези, които са стигнали до тях, ще бъдат щедро възнаградени. Чакат ги слава и много  успехи. А нещо подобно ще се случи и за периода 5 - 20 март 2013 г. Междувременно предстоят и много други важни и драматични събития, но те са от малко по-друго естество и могат да са обект на друго проучване.

За медитиращите и притежаващи способността да се свързват с висшите светове, добре би било да изпробват тази своя способност в един важен за небето момент - 9.09.2012 г. - след обяд и вечерта около 22 часа. Може от това да излязат доста важни за всички нас подробности. Всеки случай, след като отмине тази дата - 9.09.2012, както и следващата 10.09.2012 - напрежението по света и у нас ще е поне малко намаляло.

А след като дойде Коледа през настоящата 2012 година, светът ще си отдъхне и ще има много поводи за празнуване. Но по нов начин.
http://tayni.net/?p=2852
Активен

"Не е важно да видиш, а да разбереш"- Sunshine(sun)
loop
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 157


 • Град: London, baby :P
 • WWW
  « Отговор #1 -: Септември 11, 2012, 21:03:33 »

  Добре звучи, но аз нищо конкретно не разбрах за тези големи постижения и признания. Ще видим.
  Активен
  loop
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 157


 • Град: London, baby :P
 • WWW
  « Отговор #2 -: Декември 22, 2012, 04:03:12 »

  Сега си мисля какво се случи и как можем да го свържем с това описание на астролога.

  Посредници и манипулатори... и то какви - именно! всякакви примамни и видно много положително настроени. Това в настоящият момент ми се вижда изключително вярно. Затова е важно човек да се информира и да познава "врага" си, така да се каже... да може да се пази от това, което среща всеки ден. Винаги съм смятала, че игнорирането на нещо, което е очевидно, те прави съпрачастник и автоматично приемник - дали ще е побой над дете на улицата, убийство на бездомно куче или приемане на всичко представено по ТВто като мана небесна...

  Като се замисля - на 9 септември беше церемонията по закриването на Парлиймпийските игри. Която нмаше нищо с прамилпийските игри, а от зелия тур от 4 официални представяния беше най-силният ритуал. Явно манипулатори поставиха начало на нещо голямо от своя страна. Те със сигурност по-добре са наясно с това какво и кога се случва на финните нива и искат да се възползват.

  Ех... на 25-ти Дек вълна. Дано да е за по-добро, защото и 25 е един такъв ритуално обвързан ден, дето така е насаден в почти целият съвременен християнски свят. А какво всъщност празнуваме всички... и ние не знаем.

  Доста сериозни политически вълнения имаше тази година, които сериозно касаят голяма маса от хора из различни краища на света. Пак казвам, жалко че този астролог не е казал нищо по-конкретно като местоположения за събития и реални участници в картинката, която е описал.
  Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Намирате ли винаги положителен смисъл на негативните събития?
  Обща тематика
  Бунтарката 3 1139 Последна<br />публикация Юли 22, 2009, 10:04:27
  от Бунтарката
  Събития от бъдещето « 1 2 »
  Въпроси и отговори
  incorrigi 24 1903 Последна<br />публикация Май 15, 2010, 17:15:19
  от lessus

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright