Духовно развитие

          

Страници:  1 [2]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Странни звуци?  (Прочетена 2941 пъти)
MouseMaiki
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 83


 • Град: Antarctica
 • Спазвам само законите на Вселената!

  WWW
  « Отговор #15 -: Октомври 30, 2012, 12:49:54 »

  Здравейте отново приятели!
  В събота се качих на Мусала и искам да споделя какво чуха ушите ми - нещо много приятно: като мелодия. Колкото се качвах по-нагоре толкова по-ясно се чуваше. Но се променяше - като че ли присъствето на дърветата правеше тази мелодия по мека. Горе в сограшицата и силният вятър сред скалите мелодията беше равнотонна и някак по-тиха.
  Разликата е огромна между това, което описвах по-рано в тази тема. Чувството при "слушане" не е на мощ и сила, от която дори ви е страх, а е все едно слушате разговор на приятна тема или хубава музика, която искате да чувате постоянно.
  Интересно ми е на някой друг дали се е случвало?
  Активен

  На тази Планета има само един ръководител - Природата! Научете се да я пазите, да се съобразявате с Нея, да я слушате и да й помагате!
  Този който я руши или само я използва ще си получи уроците от Нея!
  assert
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2

  « Отговор #16 -: Април 23, 2013, 14:29:49 »

  Здравейте всички!

  Тези звуци ги чух тази нощ между 5 и 5:30, когато бях на балкона.
  Живея в София. Преди около десетина дни също ги имаше. Звуците не идват "от вътре", защото мога да ги чуя само когато съм на балкона. Сякаш идват някъде от далече, от дълбоко или отвисоко - това е усещането. Не са много силни, но се чуват много добре особено в затишие.
  Предполагам, че ги има и през деня, но нощем е тихо и се открояват на тишината. При по-силните от тях, кучетата започват да вият масово, като войът им идва като масов от доста голямо разстояние. Нощните птици също реагират.
  Много са подобни на тези, които ги водят че са от пещерата на духовете - някъде из форума попаднах на линк към следното видео:

  Някой тук беше писал, че като слушал този звук се почувствал добре, но после го заболял кръста!
  Тъй като не съм убеден как точно се отразяват на човек тези звуци, подхождайте внимателно и не се "преуморявайте" с тях !

  <a href="http://www.youtube.com/watch?v=mkr5M9M6XeE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=mkr5M9M6XeE</a>

  Елементът на завиващ трамвай по релси е най-силният и основен (като приплъзване на метал), но има и примеси на други странни звуци, като в това видео. Също така прекъсва и е през интервали.
  Ако излезете на балкона през нощта, предполагам и вие ще можете да ги чуете.
  Не мога да намеря категоричен отговор за техния точен източник и предназначението им никъде в интернет. Има само догадки. Аз предполагам, че са свързани с квантовия преход и вероятно да съдържат кодирана информация. Може да се генерират от някоя от големите промени ставащи в момента. Ще се опитам да разбера.

  Споделете и вие!
  « Последна редакция: Април 23, 2013, 15:25:15 от assert » Активен
  assert
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2

  « Отговор #17 -: Април 27, 2013, 04:39:06 »

  Цялата следваща нощ прекарах на балкона с лаптопа си и приготвен микрофон да запиша звуците. Нищо - няма ги. На по-следващата нощ също ги няма! Има някаква периодичност, но аз не я знам. Това, което ми дойде като идея е, че ние сме просто Божи създания, на много малко от нас ни е дадено да приемаме чистата информация и ако нещо не трябва да го знаеш, то просто ще се скрие от теб. Има Създател, ние сме му подвластни. Не си струва да се концентрираме върху дреболиите, а мисията ни е да видим Главното. То е, че Него Го има, ние сме изпълнители на Неговата програма (всички), който не е разбрал, ще го разбере, но ние сме му нужни сега и имаме мисия. Тази мисия е Любов към Него - на първо място. После, тъй като всички сме единни на полево равнище ( и цялата Вселена е единна с нас) - любов към ближния, виждайки Бога във всеки и във всичко заобикалящо ни, та това е едно Цяло! Всичко е дадено в Библията, всички инструкции за съществуването ни са описани там, за хората, които им се виждат остарели, Той сега ги дава в осъвременен вариант (http://www.otkrovenia-bg.info/) с по-съвременни думи, но е същата информация, представена за съвременни хора.
  Аз имам дадена задача, въпреки моето минало (което се принудих да отрека), и ще изпълнявам заданията, които ми се налагат (но не насилствено, а имах избор), за да успеем всички ние, които сме ЕДНО цяло, да изпълним това, което ни е поставено като задача от Създателя. Знам, че има много хора, които тази информация вече я чувстват и не само това, но и се борят за тази цел. Все повече ще ставаме и аз просто изразявам моето велико прозрение към Твореца, по този начин Ви давам кураж, на всички Вас - частици на Божественото цяло, да знаете, че не сте сами, а работим заедно за изпълнението на това, което другите не виждат! Достатъчно сме за да повлияем на цялото човечество и не губя нито ден за това, правете го и Вие. Това е програма, негативната програма се задържа от Създателя, Той сега на Нас ни е дал право да се разпореждаме на Земята и силите на задържане са под пълен контрол! Да бъдем заедно, а тълкованията на странните събития, ако някой има дарба нека ги разтълкува, но не това е сега важното.
  За децата индиго:
  Имате способности дадени от Бога! Което Той дава, това може и да отнеме. Тези ваши способности са дадени за балансиране на силите. Не си позволявайте да изпадате в униние. Ако си позволите да използвате вашите способности за агресия, това е агресия против самия Създател. Любовта е балансът между двете сили: силата на задържане и силата на светлината ( и двете са от Него), но осъждането към тъмнината, повлича и заробва този, който си позволи да я осъжда, защото целта на хората е да умеят да балансират между тези две Негови сили. Материалният свят е тежко изпитание, но който го превъзмогне ще е от помощ за цялата Вселена. Кротките ще наследят Царството Божие!
  За Създателя Ни няма значение кой какви способности притежава, усилията и на най-неспособния са безценни.
  Любовта оцелява и в най-големия кошмар, защото тя е баланс, който хората трябва да разберат.
  Виждам, че сега много се увеличиха хората в България, които са с Истината. Ние сме велик народ, ние сме рицарите на Любовта във Вселената и не само, че успяваме, но се справяме отлично!
  Сега радостта ни според нас е голяма, затова че успяваме да преодолеем материята, и да почувстваме Това, което е невидимо, но това не е нищо в сравнение с това, което ще усетим като чувство, когато завършим успешно своята мисия, и тогава ще е истинската радост нямаща граници!

  Този текст е за всички Нас, който го разбира или който не го разбира, ще го разбере, но след време. Нямаме много време, но всеки който се включи към този велик промисъл е в голяма помощ за Нашата Задача, на която ние сме само изпълнители, но и изпълнителите ще получат своята Велика награда за усърдието и дори само за правилния избор!
  Активен
  MiMiT0
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 7

  « Отговор #18 -: Ноември 26, 2013, 04:48:48 »

  И аз искам да споделя нещо...наскоро, вече 2 пъти ми се случва рано сутрин докато спя и чувам (или поне си мисля, че чувам) някой да ми чука на вратата. Събуждам се, отварям и няма никого. Допускам да съм сънувала, че някой ми чука на вратата и да съм го приела, че е реално , но...знам ли. Хахах и аз не знам защо го чувам това... Хммм
  Активен
  Страници:  1 [2]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright