Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Станка Златева  (Прочетена 926 пъти)
protoplasma
Гост
« -: Август 10, 2012, 09:15:18 »

Снощи гледах представянето и награждаването на нашето златно момиче Станка Златева.
Това е втората жена, която разплаква вожда и от радост и от гняв и го е карала да се чувства горд.
Тя беше цялата в травми и контузии, преди и по време на тази олимпиада и всички бяха скептични, относно представянето й, но тя за пореден път показа, че българския дух и борбеност са все още живи, макар и рядкосрещани и са една огромна сила, която няма как да бъде пречупена.
Тя изгуби на финала, от рускинята, но не са за пренебрегване някои факти. Рускинята, в продължение на 2 години, са я подготвяли, специално и само за срещата срещу Станка Златева. Тъпкали са я със стероиди и най-добрите химии. Подготовката й е струвала около 2млн. евро на година. Дори са използвали съветите и помощта на експерти от НАСА. Всяка боркиня, разучава Станка Златева, като цяла наука (каквато си е) и подготовката й е 90% свързана с това, да й разучи движенията и как да й опонира. Въпреки това, тя взе сребро.
След мача с рускинята, Станка беше разочарована, за това, че не успя да вземе златен медал и от тази олимпиада. Въпреки контузиите, въпреки зверската конкуренция и "роботите", срещу които излиза, Станка взе сребърен медал от тази олимпиада. Нещо, което друг наш спортист, до сега още не го е направил.
И въпреки всичко, ето думите й, преди награждаването.
"Нищо не става от мен. Съжалявам, че разочаровах всички. Аз съм един провал."
На почитната стълба, тя плачеше от гняв, а не от радост. Испанката, която взе третото отличие - бронзов медал, скачаше и се радваше като малко дете, извиквайки усмивка у всеки. И наистина, това също си е едно, много добро представяне. Станка беше като ранен звяр и съм сигурен, че ако в този момент я бяха пуснали за втори мач, срещу рускинята, щеше да я изяде и да изплюе само трикото. 
Станка взе сребърен медал, но завинаги си остава нашето златно момиче.

Активен
sharga
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 148

« Отговор #1 -: Август 10, 2012, 10:49:02 »

треньора и казваше че има напрежение но на мен тя ми изглеждаше спокойна на ринга, харесва ми излъчването и , направо е едно здраво монолитно спокойно, готина е
Активен
Щуродино
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 256

« Отговор #2 -: Август 10, 2012, 12:25:03 »

Аз и изпращам моята обич и подкрепавъпреки,че не гледам подобни спортове Усмивчица
Активен

Омръзна ми да се обяснявам-47 годишна
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright