Духовно развитие

          

Страници:  1 2 [3] 4   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Какво става с мене тази година?  (Прочетена 3429 пъти)
sarabia
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 169


 • Град: Варна
 • « Отговор #30 -: Август 10, 2012, 21:00:29 »

  Какво прави първо-ми вари месото да се отпени(да излезе лошото).Това става в момента, отпенваме се.В годината на водолея(водата) се очистваме от пяната.И остава чисто месо.
  Живи и здрави.
  П.С. Има два варианта,лесен и труден.
  meander, третият вариант е печено на бавен огън до изсушаване месо.
  Активен

  Не се опитвай да ме опознаеш,аз нямам име,нито форма.
  Мислиш ли,че много знаеш сам поставил си си норма.
  В мен ти виждаш своя лик,тъй както си въобразяваш.
  Дори да сменям моя ник,пак сам със себе си оставаш.
  meander
  Каквото дадеш това ти се връща.
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 376


  « Отговор #31 -: Август 10, 2012, 21:52:54 »

  Здравей sarabia
  Това за което говориш има и друго има-чеверме.Пак е добре,мръфката не става зян.

  Живи и здрави.
  Активен

  Мечтите ни помагат да намерим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.
  Когато човек говори истината - не се налага да лъже!
  Мухата влиза само в отворена уста!!!
  Verji
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 26


  https://www.facebook.com/
  « Отговор #32 -: Август 10, 2012, 23:56:53 »

  Здравей sarabia благодаря ти за отговора!
  Ами като се замислих била съм повече в ситуации на превъзбуда,не в лошо настроение.Когато се случи изтръпвам цялата!
  Активен
  Дом
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 131

  « Отговор #33 -: Август 19, 2012, 20:52:48 »

  meander, третият вариант е печено на бавен огън до изсушаване месо.
  Това лято точно това се случва, слънцето ни пече в жега и суша.
  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #34 -: Август 24, 2012, 11:55:48 »

   12-те признака на Пробуждането

   
  1.  Болки в цялото тяло, особено в шията, раменете и гърба. Това е резултат от интензивните изменения на ниво вашата ДНК, произтичащи във връзка с пробуждането във вас на Христовото съзнание. Не се вълнувайте – това ще премине.
     
  2. Изпитване на дълбока вътрешна тъга без никаква видима причина. Вие се освобождавате от своето минало (от този и от предишните животи) и това предизвиква чувство на тъга. Това прилича на ситуацията на преместване от дома, в който сте живели много години, в нов дом. Много искате да се преместите, но в същото време ви е жал да се разделяте със спомените, енергиите и всичко, преживяно в стария дом. Това също ще премине.
   
  3. Сълзи без каквато и да е причина. Това е същото като в т. 2. Полезно е да си позволите да се наплачете, тъй като това помага да се изчисти старата енергия, намираща се във вас.
     
  4. Неочаквана смяна на работата или вида дейност. Това е много типичен симптом. Доколкото вие самите се променяте, всичко около вас също може да се променя. Не се безпокойте за това да намерите веднага „съвършената” работа или занимание. Това също ще премине. Вие сте в преходно състояние и можете още няколко пъти да си смените работата, преди да разберете коя ще ви легне най-добре на сърцето.
     
  5. Прекъсване на семейни връзки/отношения. Със своето биологическо семейство сте свързани чрез стара карма. Когато завършвате кармичен цикъл, възлите на старите кармични отношения започват да се разхлабват. Ще ви се стори, че се отделяте от своето семейство и приятели. Това също ще мине и след определено време вие ще можете да създадете съвършено нови отношения с тях, ако това е необходимо. Като тези отношения вече ще са построени на основата на нова енергетика, без кармични връзки.
   
  6. Непривичен режим на сън. Много е вероятно много нощи вие да не спите между 2 и 4 след полунощ. Вътре във вас се извършва огромна работа и това често ще ви кара да се събуждате, за да си поотдъхнете. Не се притеснявайте, ако не можете да заспите, по-добре станете и се заемете с нещо, отколкото да лежите в леглото и да мислите за всекидневните си грижи. Това също ще мине.
   
  7. Ярки и динамични сънища. Можете да видите сънища за война, сражения, преследване и чудовища. Вие буквално се освобождавате от старата енергия и тази енергия на миналото символично се изразява като война, бягство от нещо или от някакви чудовища. Това също трябва да отмине.
   
  8. Физическа дезориентация. От време на време ще се чувствате много незаземени. Ще бъде нарушена пространствената ви ориентация с усещане за това, че не можете твърдо, с двата крака да стоите на земята или може да възникне усещане, че се намирате между два свята. Във вашето съзнание постъпва нова енергия, а вашето тяло може да изостава. Повече време прекарвайте сред природата, за да способствате за заземяването на новата енергия вътре във вас.
   
  9. Повече „разговори със самия себе си“. Ще забележите, че все по-често разговаряте със себе си. Можете изведнъж да се хванете, че вече половин час беседвате със себе си. Вътре във вас узрява ново ниво на общуване и разговор със себе си – това е като върха на айсберга. Такива беседи ще бъдат все повече и повече, те ще бъдат все по-свободни, съответни на момента и пълното озарение. Не си мислете, че се побърквате – вие просто сте един от Пробудените, влизащи в нови енергии.
   
  10. Чувство за самота дори в компанията на други хора. Възможно е да се чувствате самотни и отделени от другите. Възможно е да искате да избягвате големи групи от хора и тълпи. Както при всеки Пробуден, вашият път е сакрален и самотен. Чувството за самота предизвиква тревога и пречи да се нагодят отношенията с другите хора. Усещането за самота е свързано и с това, че вашите духовни водачи си отиват от вас. Те са били с вас по време на вашите пътешествия през миналите животи. Сега им е време да си отидат, за да може вие да запълните своето пространство със собствената си Божественост. Този симптом също ще мине и вътрешната пустота ще се запълни с любов и енергията на Христовото съзнание.
   
  11. Безстрастност/безразличие. Можете да усещате абсолютно безразличие при пълно отсъствие на желание да правите каквото и да било. Това е нормално – това просто е част от протичащия процес. Приемете го като „време-за-нищо-не-правене”. Не се борете със себе си – и това ще мине. Това прилича на претоварването на компютъра – трябва да го изключите за някакво време, за да го заредите с ново, по-сложно програмно обезпечение или в дадения случай – с новата енергия на Христовото съзнание.
   
  12. Дълбока тъга по Дома. Това е, с което най-трудно може да се справите в сравнение с всички останали състояния. Може да изпитвате дълбоко и всепоглъщащо желание да напуснете планетата и да се върнете у Дома. Това не е стремеж към самоубийство. Това не е от злоба или разочарование. Вие не се каните да драматизирате това в себе си или пред другите. Просто във вас има една тиха част, която иска у Дома. Главната причина за това е много проста. Вие сте завършили своите кармични цикли. Вие сте изпълнили своя договор с живота във това въплъщение и сте готови да започнете нов живот, намирайки се все още в това тяло. Намирайки се в процес на преход, вие съхранявате вътрешната памет за това какво е това да бъдете на тази страна. До колко сте готови да се запишете за ново пътешествие за изпълнението на вашия дълг тук, на Земята? Готови ли сте да приемете призива и да престъпите в Новата енергия?

  Да, действително, вие може да се отправите към Дома веднага. Но вие сте дошли до тук толкова от далече, след толкова много животи. Срамно е да си отидете, недочаквайки края на филма. Освен това, вие сте нужни на Духа тук, за да помогнете на другите да направят прехода в новата енергия. На тях им е необходим духовен гид в човешки облик, такъв като вас, който вече е преминал от старата енергия към новата. Пътят, по който вие сега вървите ви дава необходимия опит за това да станете Учител на Новия Божествен Човек. Колкото и самотно и тъмно да е вашето пътешествие от време на време, помнете, че вие никога не сте самотни.

  Източник: http://indigota.com/index.php?topic=28.0#ixzz24S5kHmhl

  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #35 -: Август 24, 2012, 12:17:48 »

  Публикувам признаците , които са от стара тема.
  Навярно всички са чуствали част от тези признаци, но в последно време са доста по интензивни.

  Примерно изключването - това както си правиш нещо или си говориш и изведнъж се отплесваш в нищото. Моя бебо това го прави от както се е родил , сега даже по-често за по-дълго. При друг човек го забелязах при Сю , а сега понеже съм сред хора го забелязвам при себе си и е много неконфортно ,като ти се губи част от разговора и отсреща човека очаква отговор. Но кака ви Сю ще ви даде повече съвети как да се справяте с това , аз нали съм отшелник нямам опит . Веселяк Веселяк Веселяк

  Друго от което се "оплакват" хората напоследък е все повечето усещания на присъствие. Воалът между измеренията изтънява и все повече се усеща присъствието на обитателите във финните нива. Понеже е период на чистене и се събуждат за трансформация всякакви неприятни енегийни структори , както като дръпнеш да чистиш зад стар шкаф. Духчета, полтергайси, нещо те щипе, бута, тропа , нещо студенко те пипва , всичко това ще става все по нормално , обаче наред и с хубавите структори- цветни сияния, топли въни, приятни миризми , елфи , феи , ангечета и тнт.

  Всичко това е от приближаването на две реалии за нас или откючването на способността да вкючим още измерения в съществуването ни като човек.

  Обръщайте внимание къде примерно се съсредоточава болка , тежест или какъвто и да е необичаен сигна в тялото, това е място на прочистване и настройване. Има много техники как да го облекчите , но най правилното е да се вслушате в себе си ,какво ще ви се подаде , което може да е - хапване на нещо определено или обратното гладуване, отказване на вредни навици, повече спорт, повече заземяване, пеене, танцуване, душове и плуване (работа с вода) , нищонеправенето и немисленето - когато може да си го позволите е един рестарт и почивка на системата, молитви , медитации ,рейки, масажи ,ароматерапии ,слънцехранене. Кой накъдето вътрешно го повлече. Готови формули няма , защото еднакво структорирани енергийно хора няма Усмивчица
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Щуродино
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 256

  « Отговор #36 -: Август 25, 2012, 10:10:58 »

  Благодаря за темата.Аз май най-често "искам да си ида на моята Планета"-сигурно и за това пуша :)Имам число на раждане 7,за което "описват",че е стъпило между 2 святаИ други обяснения има за него.Благодаря за окуражаването и подкрепата
  Активен

  Омръзна ми да се обяснявам-47 годишна
  Sue
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 292


 • Град: Ниските земи
 • Нютонист

  « Отговор #37 -: Август 27, 2012, 10:39:48 »

  Не съм сигурна до колко ще съм полезна. Да видим...

  До сега никой не ми е обръщал внимание, че се "изключвам". Мисля, че го правя толкова отдавна, че не помня от кога. Мога да си спомня, че е много удобно, когато трябва да вършиш монотонна работа или да пътуваш сутрин с автобус 1-2 часа (градски транспорт въобще), да се "поизключиш". Това не е само да размисляш над някакъв въпрос, да си решаваш ежедневни задачи на ум (къде да купиш обувки или картофи по 20ст. Усмивчица ) или да си клюкарстваш за новото гадже на колежката на ум, а е да съзерцаваш природата от другата страна на прозореца.
  Хммм... Не мисля, че бих могла да го обясня добре. Да кажем, че намираш време да поставиш съзнанието си в момент на тишина, баланс и съзерцание, докато оставиш подсъзнанието да работи.

  Така, че не става въпрос за изключване от не-интересен разговор или служебна среща. Т.нар. отплесване. Но от вън си прилича много на отплесване.

  Понеже си прилича на отплесване, до сега не са ми правили забележки Усмивчица Или са ме мислили за неучтива, вероятно, или са разсеяна, или за влюбена. Знам ли? В интерес на истината мисля, че повечето хора са толкова заети със себе си, че дори не забелязват, че си се изключил.

  Моята рецепта е запомняне. Докато си вкл. да запомняш какво казва другия. Поне ключовите думи. После, дори да отскочи съзнанието ти на друга страна, да се върнеш и да зададеш въпрос по разговора. Така показваш, че уважение към събеседника и съпричастност. Пък той ще си продължи с неговата си приказка, ако му е необходимо.
  Уморително е, но няма как иначе, ако държиш да не обидиш събеседника.

  -----

  При мен има, обаче, едно друго "изключване", което едва напоследък успях да формулирам като какво се случва. Понякога при разговор, не мога да гледам и следя събеседника си. Не мога да следя точните му думи. Състоянитео е полу-съзнателно и знам, че отстрани изглеждам мкрайно не учтива. В действителност аз , как да кажа, усещам човека пред мен. Движението го наблюдавам с периферното зрение, а самото състояние на човека го ... сканирам. Хм, предполагам, че ако притежавах ясновиждане, щях да кажа, че гледам аурата на човека или енергийното тяло. Сега мога само грубо да го обясня като попиване и смесване на енергийното състояние на човека срещу мен , в моето и по този начин "разговор" с него.

  Нямам рецепта за това изключване. То си става автоматично и винаги е било при мен.

  ... на мен действително ми липсва телепатията Усмивчица ... трудно говоря и си формулирам мислите в думи при разговор. Писмено върви горе-долу

   
  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #38 -: Август 27, 2012, 13:07:59 »

  Говоря ти за второто изкючване , което е преходнос в измеренеието където се поглежда ,сканира и общува телепатично. Като беше с мен беше- айде там заедно Усмивчица. Когато съм си в отшелническата квартира съумявам да съм и в двете , тук нещо се разхармонизирам. Та има 2 варианта според мен - или се възнасяш по единично "там" в един момент или го докарваш "тук" , което според мен е мисия Земя , да се докарат високите измерения за расата и планетата .

  Тежичко е , особено в Бг в града е затиснато ,затиснато , големи пластове се отхвърлят и разбрах ,когато съфорумник сподели , че държал небето да не ни затисне , чуството е такова на чистене на междинните последни воали.  Мисля ,че последните ми "изкючвания " бяха свързани именно със пренасяне на повече материал по прочистване на тези воали.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Sue
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 292


 • Град: Ниските земи
 • Нютонист

  « Отговор #39 -: Август 27, 2012, 14:46:38 »

  Утро, избягвай ходенето на такива места, доколкото може. Също гледай да се намираш близо до нещо "зеленичко" , ако ти се налага да ходиш на такива места. Някое саксийно цвете, разсейвай се, докато гледаш врабците и гълъбите. Осигури си чист въздух, поглед към небето и облаците. В някои молове има шадравани. Ако те затисне енергията, премести се близо до водата.

  А иначе помагат менталните упражнения. Мисля, че ги дискутирахме в темата "как да се предпазвам от енергийни вампири".

  ------

  А моето мнение за атмосферата в БГ и енергийната мъгла е същото като на Ео. Не съм сигурна, дали това идва от общата негативност и песимизъм, който струи от българина традиционно или обратното- от българите струи негативизъм, поради енергийна негативна мъгла над страната.

  Успех с чистенето и "дупе да ти е яко", Ео, да издържиш до края на почивката. Пък след почивката, почивка от почивката Усмивчица
  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #40 -: Август 27, 2012, 15:28:55 »

  Пиша ви моето мнение за обстановката в София , която освен сравнителната характеристика с западноеворпейската провинция ,вече имам и такава от Витош и от Рила.

  Първото което мисля е ,че над София се прави сериозно облъчване замаскирано от смога , за мен това не е само смог......
  Направете медиативно качване към Витоша , възможно по-нависоко (медиативно значи да набюдавате енергийно процеса ) ,вземее групичка близки хора и наблюдавайте как реагират на височинатаи чистенето. При мен лично ,като си дойдох набюдавам едно такова страснато подлудяване у околните и видях и усетих чистенето и у мен и околните направо очевадно.

  По слабо се чустваше "капака " на морето ,но го имаше , това ми говори, че Бургас не го прескачат.

  На Рила - цялата енергия на планината се е насочила към хората и най-вече влагата към язовира . Това е моето послание ,което усетих ,дори не искаше да отдаваме токова значение а пожара поради ,което отидох . Планината майка се е обърнала към хората ,като към дете ,което ще бъде обгрижено без да се загрижва особено за себе си, което е някак странно и ме води на мисълта ,че Софийския регион е наистина много "затиснат" и му кроят шапка ...... което не е за учудване.

  Какво да се прави..... , освен да създавате свободно пространство около себе си , вдъхновявайте околните да правят същото. Ходенето до Боянски водопад ви струва - около 4 билетчета за транспорта . Свалете вода ,свалете филтриран въздух и енергия, заредете батериите.
  Визуализирайте се като светулка в ноща така разпръсквате пелената и светвате на околните . Не се оставяйте да се ядосвате от другите (колкото можете) , все едно да им се ядосвате ,че са хванали вирус ,просто им помагайте да засилват имунната си система .
  Тва е работа над себе си и личен пример .

  Поздрав с водопад Усмивчица
  * PICT0915.JPG (914.4 KB, 1920x2560 - видяно 170 пъти.)
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Щуродино
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 256

  « Отговор #41 -: Август 27, 2012, 16:50:57 »

  При мен "изключването" е сякаш се "пренасям на място,в което обстановката не съществува".Иначе се радвам с поглед на дърветата и животинките,на дечицата.Често се разхождам из природата.Избягвам-по възможност места с много хора
  Активен

  Омръзна ми да се обяснявам-47 годишна
  мушу
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 102


 • Град: София
 • « Отговор #42 -: Август 27, 2012, 19:11:00 »

  Утро, пробвай на северното черноморие. Невероятно е. Хората са много по-малко и са приятни за общуване.
  На Яйлата /исторически резерват между Камен Бряг и Калиакра/ се усеща невероятна енергия. Всеки път имам чувството, че съм в Джурасик-парк.
  Познавам много хора, които след като са отишли там, повече не слизат на юг.
  Активен
  Странник
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1375


 • Град: Варна
 • « Отговор #43 -: Август 27, 2012, 19:40:34 »

  Една простичка рецепта в този смисъл... отивате на бензиностанцията,наливате произволно количество гориво и после карате без цел и посока докато ви свърши бензина насред пътя... някъде там ще е вашето място...
  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  Дом
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 131

  « Отговор #44 -: Август 27, 2012, 21:04:25 »

  ... При мен има, обаче, едно друго "изключване", което едва напоследък успях да формулирам като какво се случва. Понякога при разговор, не мога да гледам и следя събеседника си. Не мога да следя точните му думи. Състоянитео е полу-съзнателно и знам, че отстрани изглеждам мкрайно не учтива. В действителност аз , как да кажа, усещам човека пред мен. Движението го наблюдавам с периферното зрение, а самото състояние на човека го ... сканирам. Хм, предполагам, че ако притежавах ясновиждане, щях да кажа, че гледам аурата на човека или енергийното тяло. Сега мога само грубо да го обясня като попиване и смесване на енергийното състояние на човека срещу мен , в моето и по този начин "разговор" с него.
  Нямам рецепта за това изключване.
  Оле-е-е, и на мене ми се случва. В един момент преставам да го чувам, влизам в себе си.
  Активен
  Страници:  1 2 [3] 4   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Наистина, какво ми става? ... реторичен въпрос...
  Обща тематика
  nia.boneva6 11 1512 Последна<br />публикация Декември 31, 2010, 16:42:49
  от Престолски
  Отвъд , какво става след смъртта ?
  Видео клипове
  Amaranth 0 2351 Последна<br />публикация Ноември 13, 2010, 04:51:39
  от Amaranth
  Какво става с мен напоследък - лабилни състояния « 1 2 3 »
  Въпроси и отговори
  nia.boneva6 35 3493 Последна<br />публикация Януари 10, 2011, 15:18:23
  от небесният ангел
  Какво ли става???
  Въпроси и отговори
  sunsea 7 1015 Последна<br />публикация Април 19, 2011, 13:20:06
  от nia.boneva6
  Тази "невероятна" 2011 година
  Обща тематика
  Georgio 10 1139 Последна<br />публикация Октомври 30, 2011, 07:57:15
  от Синьо мечтание

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright