Духовно развитие

          

Анкета
Въпрос: Оценете положително работата на модераторите
Eona Lightholder
sоulSurgery
Stihl
Модератор
Peaceful

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Оценяване на модераторски колектив  (Прочетена 1818 пъти)
Administrator
Дидо
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 640


 • Град: Варна
 • dean.radnev
  WWW
  « -: Август 01, 2012, 14:37:10 »

  Поради създалото се напрежение от известно време между определени потребители и модератори, създавам тази анкета, за да могат да вземат участие всички потребители на форума. Моля ви за вашите искрени оценки спрямо модераторския колектив, в анкетата гласувайте "Положително" за модератора, който оценявате най-много. За съжаление анкетата има оценителна стойност, която не е подходяща за създалата се дискусия, затова ще ви помоля в свободен текст под формата на "отговор" в темата да коментирате силните и слабите страни на модераторите, техните плюсове и минуси и до каква степен допринасят и пречат на развиването на това малко общество.

  Тук е мястото където да изразите похвалите си и възраженията от действията на конкретен модератор. Моля ви за вашето искрено мнение без да се притеснявате, че ще повлияе това по някакъв на отношението на модераторския колектив към вас, приемете че е назрял момента да подобрим атмосферата във форума и нека това го направим по един цивилизован начин чрез дискусия-дебат!
  Активен

  sarabia
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 169


 • Град: Варна
 • « Отговор #1 -: Август 01, 2012, 17:54:04 »

  Тъй като искате мнението на потребителите, а аз съм един от тях, някак се чувствам длъжна да дам мнението си. За добро или не, не съм си имала взимане-даване с никой от вас и не мога да коментирам силни и слаби страни. Единствено с Еона сме се срещали на 2-3места, и мога да твърдя, че действията и като потребител на форума са действия на ерудирана, положителна, духовно извисена личност. Обикновенно хората, когато имат по-развита сетивност, каквато има тя, и толкова знания, колкото има тя,  страдат от духовно високомерие и не успяват да влязат в положението на отсрещния човек, а тя го прави, и ако правилно съм видяла-с лекота.
  Ами, това мога да кажа по темата, моля останалите модератори за извинение.
  Активен

  Не се опитвай да ме опознаеш,аз нямам име,нито форма.
  Мислиш ли,че много знаеш сам поставил си си норма.
  В мен ти виждаш своя лик,тъй както си въобразяваш.
  Дори да сменям моя ник,пак сам със себе си оставаш.
  Kissing You Good Night
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 448


 • Град: Варна
 • zdr kp животче, вървиш ли?

  « Отговор #2 -: Август 02, 2012, 07:39:47 »

  Тъй като искате мнението на потребителите, а аз съм един от тях, някак се чувствам длъжна да дам мнението си. За добро или не, не съм си имала взимане-даване с никой от вас и не мога да коментирам силни и слаби страни. Единствено с Еона сме се срещали на 2-3места, и мога да твърдя, че действията и като потребител на форума са действия на ерудирана, положителна, духовно извисена личност. Обикновенно хората, когато имат по-развита сетивност, каквато има тя, и толкова знания, колкото има тя,  страдат от духовно високомерие и не успяват да влязат в положението на отсрещния човек, а тя го прави, и ако правилно съм видяла-с лекота.
  Ами, това мога да кажа по темата, моля останалите модератори за извинение.
  Много добре и точно казано. И аз съм на същото мнение за Еона, макар и да не ми е баш ясно какво е това с напрежението във форума. Ама той Дидо най-хубаво си знае. Та, искам да кажа, и че е състрадателна и някак си успява като истинско индиго да влезе под кожата на едно такова дете като мене и да ме успокои. А някои хора знаят какво става с мене, ако се ядосам. Та затова гласувах по съвест за Еона. Освен това искам да поздравя Дидо и да го попитам официално кога ще дойде пак на среща (може и майка си да доведе, и тя ми стана много симпатична)...... Много ни липсва! Засега толкова от мене!
  Активен

  Повърхностната температура на атмосферата на Уран е -225°С. Или с около 45° повече от тази на сърцето и душата ми
  Щуродино
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 256

  « Отговор #3 -: Август 02, 2012, 13:08:44 »

  Аз лично много харесвам форума.За пръв път искам да "разуча" подобен форум Усмивчица.Когато Ео ме "смъмри страстно и с уважение",значи нещо не съм направила както трябва-така се уча.С другите не съм си "писала".Сърдечни,щури поздрави на всички
  Активен

  Омръзна ми да се обяснявам-47 годишна
  Дом
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 131

  « Отговор #4 -: Август 02, 2012, 16:37:47 »

  Откакто съм във форума, не съм забелязала случаи, в които е трябвало да се намесват модератори. А, скоро имаше в една тема предупреждение към един форумец, защото си беше позволил лично насочена ирония към друг форумец, но не си спомням в коя тема беше. Което одобрявам напълно впрочем, според мене модераторът беше на ниво.
  Активен
  Prestol
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1


  « Отговор #5 -: Август 02, 2012, 22:27:15 »

      От както следя темите във форума видях доста кавги които бяха на бързо почистени или преместени, някои от тях може би са решени, други не. Това няма значение, искам да наблегна на това как определен модератор, той много добре си знае кой е, а и сигурен съм и останалите модератори, както и администратора който продължава да си затваря очите за истините във форума... Всички мълчаливо гледахме как въпросният господин исползва полужението си за да злоупотребява с него, като взема страна в спорове, манипулира теми така че мнението му да изглежда най-правдоподобно и кой знае какви още манипулациики свързани със следене на айпита, и тем подобни неща. Това май ми е първото мнение в този форум. Относно бунтовете във форума, те не са безпричинни ако могат така да се нарекат изобщо, а са послествия от безотговорното държане на един вманиачен духовен и материялен егоист. Иначе няма проблем, нали?
  Активен
  protoplasma
  Гост
  « Отговор #6 -: Август 03, 2012, 13:57:18 »

  Гласувам за Модератор (макар, че не разбрах за какво гласуваме), Той е най-стриктен и обективен. Винаги говори в учтива форма и пише на съфорумците, когато мести или трие мнения, за да ги осведоми за мотивите си.

  Анкетата
  Самата анкета се получава малко като конкурс за мис/мистър модератор.

  Предложения:
  Мисля, че трябваше да може да се гласува за повече от един. Някой може да иска за 3ма да гласува или пък за целия екип, ако му харесват. Освен това, мисля, че трябваше да има и отрицателен вот и за всеки гласувал - задължително условие - да остави поне два реда мнение. Така, като гледам, на някои хора негативните емоции взимат превез и вместо да похвалят някой, който харесват, те предпочитат да си изхабят вота и правото на мнение, за да хулят някой, потаен и явно много зъл фантом, когото не харесват, при това от първото си мнение.
  Също така, според мен, би било по-удачно, да има секция за похвали и оплаквания, като там за всеки модератор, а дори и за по-активно пишещите, да има отделна тема/анкета, съответно с положителен и отрицтелен вот, където всеки да си споделя впечатленията, похвалите и оплакванията.
  Според мен е редно, вотовете, неподкрепени от мнения да се считат за невалидни. Този soulSurgery, по брой гласове, излиза, че е най-обичан и харесван, а това е меко казано - съмнително. Само Evigilatus видях да се е обосновала и то, при положение, че е гласувала за peaceful.
  До тук, тя, според мен, най-добре се е справила с отговора, като е споделила впечатленията и мнението си, за екипа като цяло и за всеки един поотделно. Нещо, което, когато имам повече време, може би ще направя и аз. Ако повече хора действаха и се изразяваха по този начин, самата анкетна форма се обезсмисля и реално, можехме просто да обсъдим нещата, без особен шум.

  Форума
  Аз съм доволен, общо взето от настоящите условия и атмосфера във форума.
  Мисля, че определено е имало много по-неприятни етапи в историята му. Теми изпъстрени от кавги, пререкания и конфликти, разделения на групи, лагери, отбори "Ягодка","Прасковка" и "Черешка".
  Сега, повечето от тези катаклизми, биват "ампутирани" още преди да се зародят.
  Явно идеята, да се поставят в екипа, оперативни работници с големи секири, които са по-безкомпромисни, дава резултат, макар и понякога, както е очевидно, да има недоволстващи и тежко наранени хора.
  Та... екипе! Модове и админи! Сънародници!
  Продължавайте в същия дух, пък с каквото можем - ще помагаме... или ако не, то поне ще гледаме да не пречим. Всички сте готини.
  Успех нататък!
  « Последна редакция: Август 03, 2012, 14:20:07 от Human[T]erroR » Активен
  Щуродино
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 256

  « Отговор #7 -: Август 03, 2012, 17:44:40 »

  Е-аз не разбирам кой как си върши работата,ангажиментите и отговорноститеМоже би защото съм все още от новите тук
  Активен

  Омръзна ми да се обяснявам-47 годишна
  meander
  Каквото дадеш това ти се връща.
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 376


  « Отговор #8 -: Август 08, 2012, 21:50:24 »

  Здравейте.
  Не искам да ви развалям екипа,но имате човек с два ника.
  Живи и здрави.
  Активен

  Мечтите ни помагат да намерим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.
  Когато човек говори истината - не се налага да лъже!
  Мухата влиза само в отворена уста!!!
  mddimi
  Гост
  « Отговор #9 -: Август 08, 2012, 22:46:54 »

  Не искам да ви развалям екипа,но имате човек с два ника.

  Модераторските никове са служебни.

  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #10 -: Август 08, 2012, 22:59:46 »

  Без моя  Усмивчица Усмивчица Усмивчица
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Moderator-4
  Гост
  « Отговор #11 -: Август 09, 2012, 07:46:45 »

  Цитат
  Специално да похваля намесата на Stihl, която беше напълно уместна и професионална. Само да не е последната.

  Благодаря много за положителната оценка. За в бъдеще ще се постарая да я заслужа Усмивчица

  П.С. Предложението относно новия раздел "Мнения на потребителите" ще бъде подробно разгледано  Усмивчица
  Активен
  Щуродино
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 256

  « Отговор #12 -: Август 10, 2012, 10:52:17 »

  Подкрепям Ви и Ви окуражавамхм, :*15'(потребителка ли съм?
  Активен

  Омръзна ми да се обяснявам-47 годишна
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright