Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Внимание! Новина-бомба!  (Прочетена 2098 пъти)
Дом
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 131

« -: Юли 23, 2012, 14:53:37 »

Яснооо! Ето каква била "ядрената бомба" на Иран! Сега ми стана ясно защо нападат Иран като улични псета - хем искат да го нападнат, хем ги е страх. Наистина новина-бомба!

Източник Филип Филипов https://www.facebook.com/filip.filipov.77985/posts/395457257170204
Цитат

    Едно "кратко" материалче за 2012 г. и дали е възможно да се окаже тя най-революционната година в познатата история:
    НОВАТА ЕРА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ ЗАПОЧВА НА 6 (21) СЕПТЕМВРИ 2012 г.
    Оригинален Източник: http://www.keshefoundation.org/

    На 21 септември в Белгия трябва да се случи събитие, което ще има огромен ефект върху бъдещето на човечеството. Иранската фондация “Keshe” ще се откаже от своя лиценз върху редица нови уникални технологии, като например разработените от нея системите за гравитация (Magravs) и ще ги предостави за свободно ползване от цялото човечество. Учените от целия свят ще имат възможността по едно и също време да се запознаят с въпросните технологии, така че да могат работят незабавно с тях.

    От този момент международните граници ще престанат да имат реално значение. След като преди време първата система беше построена и експлоатирана, се установи и нейната функционалност за нуждите на човечеството. Едно пътуване, например от Техеран до Ню Йорк, ще отнеме максимално около 10 минути.

    Новите системи за придвижване ще дадат възможност на всеки човек да направи подобно пътуване за почти същото време и почти без никакви разходи от която и да е точка до всяка друга, някъде на тази планета. Освен това подобно средство за придвижване е принципно неоткриваемо от съществуващата днес радарна технология.

    Енергийната криза също ще бъде решена с един замах. След като веднъж технологията влезе в сила и се приложи за хората, тогава монополите, които контролират в момента електрическата енергия, както и всяка друга енергийна система, ще останат с празни ръце. А след тях и досегашните финансови структури ще се обезсмислят.

    Глобалният недостиг на вода ще бъде разгледан и решен с въвеждането на тази технология в целия свят. Това ще стане скоро след освобождаването на лиценза от досегашната секретност и даването на свободен достъп до тези нови космически технологии за енергетиката.


    Иранският инженер по ядрени технологии Мехран Тавалоки Кеше.
    Ето част от официалното изявление на фондация “Keshe” по въпроса:

    След среща на Фондация ”Keshe” с посланици на всички държави, поканени в Брюксел на 21 април 2012 г., сега нашата покана е адресирана към народите на света да присъстват на заседанието на 6 септември 2012 г. на Фондация “Keshe” в Ninove, Белгия (или където другаде те предпочетат) чрез своите посланици и ръководители.

    След като установихме, че нашата технология работи перфектно, ние поканихме представители от всички страни на първото нейно представяне на 21 април 2012 г. Посланиците на някои страни присъстваха на тази среща, но други предпочетоха да игнорират поканата, поради външен натиск. Те решиха да не присъстват или пък се оттеглиха от срещата в последната минута.

    С тази втора покана ние директно и недвусмислено ние каним лидерите на всеки народ, да участват от името на своите правителства в следващата среща на фондацията на 06.09.2012 г. Същите лидери могат да определят експерти, които да участват заедно с тях на срещата.

    През последните шест години ние използвахме международната патентна система, за да се гарантира, че всички нации и водещи учени от цял свят ще могат да разполагат с копие на нашите патенти като свое притежание. Тези патенти ще могат да бъдат изтеглени от европейския сървър за патенти.

    Така избегнахме всяко евентуално блокиране на тази технология от което и да е физическо лице или група, и с това гарантирахме народите да могат да ползват безпрепятствено нашите патенти за производство на електроенергия, медицински системи и пространствени пътувания.

    По този начин, методите, използвани в миналото за блокиране на международното развитие, сега не ще могат да функционират. Сега всички народи ще имат еднаква възможност да работят заедно за развитието на тази технология по безпроблемен начин.

    Основният момент е, че нашата технология е проектирана така, че да бъде свободна и достъпна за всички правителства, в полза на всички свои граждани. Чрез системите, които ние сме разработили, всички страни ще могат да имат достъп до енергията, водата и храната, от която се нуждаят, както и до нови методи на здравеопазване и транспорт – всичко това с много малко разходи.

    Според устава на Фондация "Keshe", всички технологии са собственост на народите на света. Патентите представляват активи на всички хора на тази планета и право за монопол и собственост не може да бъде заявено от никое лице, организация или нация. Това означава, че всички приходи, генерирани от технологиите, принадлежат на нацията, която ги използва.

    Ние ще публикуваме списък на страните, поканени на срещата на 6 септември 2012 г. и е-имейл адресите на тези, които ще получат покани. Така че ще бъде въпрос на избор на всяко отделно правителство да бъде представено на тази среща.

    Въпреки че това послание ще достигне до всяко посолство, копие на адреса и текста му ще бъдат публикувани във форума на фондацията и на сайта ни, за да могат гражданите на съответните държави да са наясно с офертата. След това ще бъде давана информация на всяко лице, което я поиска, както и ще съобщим имената на всички делегати, които са утвърдени, а също къде и кога ще се срещнат.

    След тази среща, представянето на 21 септември 2012 г. ще бъде първата стъпка в програмата за обучение на Фондацията Keshe, на която тя ще сподели своите знания и да ги направят достъпни за хората по целия свят. След като тези нови технологии и ползите от тях станат известни на широката общественост, лидерите на всяка нация трябва да решат как да ги приложат в полза на всички.

    От този момент натам има две възможности: или ние всички работим заедно за да променим живота на всички хора на земята към по-добър по подходящия за това начин или напредналите държави в света ще бъдат отговорни в близко бъдеще за наводнението от милиони имигранти, които ще засипят големите градове.

    Ние сме готови да предоставим тази технология на представители от всички краища на света, така че те да могат да разбират нейните последици, както и промените, които тя ще донесе.

    От сега нататък, ние можем да гарантираме, че занапред никое дете или възрастен не ще трябва да умира от жажда или глад и че никоя нация няма да може да бъде е атакувана от друга, защото потенциалните приложения на новите технологии във военната сфера са толкова ужасно разрушителни, че нямаме друг избор, освен да приемем факта, че борбата за ресурсите на планетата трябва да остане в миналото.

    За лидерите на малките държави и региони на Земята е добре отсега да помислят за защитата на националните активи. Но тяхната защита ще бъде отговорност също и на всеки човек, за да се гарантира, че ресурсите на отделните държави ще си останат на тяхно разположение. Нашата технология ще бъде споделена , за да се покрият основните нужди в световен мащаб от енергия, вода, храна и здравни грижи.

    Фондация "Keshe" игнорира цвят на кожата, националност, религия или политическа принадлежност така, че нашата покана е към всички правителства да определят екип от учени, за да дойдат и да видят нашата технология от първа ръка. След това те могат да решат дали да я използват или не. Ако лидерите на някоя държава игнорират тази покана, тогава страната им няма да има друг избор, освен да последва примера на развиващите се сега страни.

    Ние призоваваме народите да започнат възможно най-скоро процеса на глобално сътрудничество, тъй като веднъж щом тези системи влезнат в експлоатация, границите между държавите ще са без значение.

    Ние сме подготвили почвата за смяна на посоката на развитие за човечеството и през следващите месеци ще видим това. В близко бъдеще хората ще осъзнаят, че ние сме тук, за да служим на другите, така че всички ресурси да са на разположение на всички люде по едно и също време и в еднаква степен.
    ==============================
    Видео презентация на Кеше:
    http://www.youtube.com/watch?v=RK5rMQFTZMk
    http://www.youtube.com/watch?v=fCFO3-MOCYE

    В края на миналата година с помощта на същата тази технология иранците плениха най-новия модел разузнавателен безпилотен самолет на САЩ. След официална учтива молба на Барак Обама самолетът беше върнат.
    http://www.youtube.com/watch?v=-RckGP_z6hQ
    Вече е имало една среща с посланици на 21 април, а предстоящата е всъщност на 6 септември 2012 г.
    http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=10&t=2482
    ============

    Биография на инж. Кеше
    ЯДРЕН ИНЖ. МЕХРАН ТАВАКОЛИ КЕШЕ

    Роден в Иран през 1958 г., син на X-Ray инженер, той бе въведен в света на радиация и ядрената наука в много млада възраст.
    През 1981 г. той завършва колежа "Куин Мери" към Лондонския университет, като ядрен инженер, специализирана в реактор технология за контрол система.
    Той е прекарал годините, тъй като след завършване на системата за производство на тежестта и енергия с помощта на радиоактивно гориво с водород реактор, който е чист и безопасен.
    Той покрива всички аспекти на дизайна на нова ядрена система плазма от самото начало до сегашния си етап. Това включва проектиране, гориво, тестване и практически приложения.
    От 2002 г. е съсредоточена върху завършване на пълния обхват на технологията си за въвеждане в света на науката и промишлеността.
    През септември 2004 г. той е поканен от водеща западна страна, чрез своите организации правителствена служба, за да представи технологията си за оценка.
    От ноември 2004 г. до Март 2005 г. неговата технология е в процес на разглеждане от учени в университета.
    През март 2005 г., докладът от университета обяви, че производството на енергия чрез тази нова технология е възможно.
    През април 2005 г. чрез правителствени и неправителствени организации, търговски партньор за развитие е да учат практичността на разработването на тази система. Беше постигнато споразумение между двете страни и развитие на фирмата е удовлетворена, че системата е практичен и работещ, както е докладвано в технико-икономическо проучване на университета.
    До 17 септември 2005 г. на предварителна оценка на системата е пълно и двете страни се споразумяха, че те са готови да продължите с физическото производство на първия гравитационни и енергийната система.
    Са били приложени европейските и международни патенти за технологията в началото на октомври 2005 г. за всички аспекти на евентуалното използване на новата технология, която обхваща няколко стотици приложения.
    В края на 2005 г. и началото на 2006 г. няколко статични реактори, плазмени са били построени, за да потвърдите теоретичните принципи на технологията. Тези статични реактори цялата работа при стайна температура и при нормално атмосферно налягане и напрежение и ток.
    От началото на 2006 г. няколко прототипи на динамични плазмени реактори, специално предназначени за постигане на асансьора и движение са били построени и успешно тествани.
    Чрез разработването на тези нови системи, депозити на нано-въглероден са били генерирани и Раман спектроскопия потвърди, че те са в SP2 и SP3 форма.
    Използването на плазмените реактори за целите на здравеопазването е бил тестван, в сътрудничество с лекари, както и някои от постигнатите резултати в тези проучвания могат да се видят в областта на здравеопазването раздел на този сайт.
    Статията е публикувана за прякото улавяне на CO2 и CH4 от околната среда, където на CO2 и на CH4 са в течно състояние при стайна температура и налягане стая от CO2 и CH4 са доказано с IR и XRD спектроскопиите, извършва от белгийски университет.
    През юли 2009 г. е публикувана първата книга The Universal заповед на Създаване на въпроси.
    В началото на 2011 г. втората книга Структура на Светлината е бил публикувана.
    През октомври 2011 г. е публикувана третата книга на произхода на вселената.
    През 2006 г. на интелектуална собственост, свързани с тази технология са били прехвърлени за Stichting в Keshe фондацията в Холандия. Основната цел на тази фондация е разпределението на лицензионни такси до пет различни области, свързани с благосъстоянието на човечеството и световно образование.
    http://www.keshefoundation.org/en/introduction/mehran-tavakoli-keshe/68-mehran-tavakoli-keshe-en
Активен
Престолски
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 425

« Отговор #1 -: Юли 23, 2012, 17:16:21 »

Яснооо! Ето каква била "ядрената бомба" на Иран! Сега ми стана ясно защо нападат Иран като улични псета - хем искат да го нападнат, хем ги е страх. Наистина новина-бомба!
    Направих същата връзка когато прочетох статията, преди да я видя във форума. Споделям мнението, че корпорации които се занимават с производство и дистрибуция на фосилна, атомна и други от този тип енергии, имат общ интерес, Иран да не разсекретява тази технология - всички знаем защо. Тази статия ми отговари на доста въпросителни, които имах по случая.
Активен

☺ ∞♥ oNe レo√乇
shining_star
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 728

« Отговор #2 -: Юли 23, 2012, 18:38:26 »

Ето как започва да се осъществява  писаното в посланията от Федерацията на светлината!!!
Откога го чакам тоя момент, и не само аз...

Но...да не викаме "хоп" преди да сме скочили.

S_S_B, прав си, че е скоро, май ще е доста по-скоро, отколкото си мислех.

Love and light forever
Активен
The One
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1537


Винаги на точното място в точното време

WWW
« Отговор #3 -: Юли 23, 2012, 20:31:10 »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=fCFO3-MOCYE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=fCFO3-MOCYE</a>
Активен

Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

Всичко перфектно е точно такова,
течащ в безкрая свещен резултат!
Бъди сега причината нова,
за твоя бленуван в мечтите ти свят.
playlife
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 17

« Отговор #4 -: Юли 23, 2012, 22:37:17 »

Да се надяваме,че ще се размине без война и да видим тези технологии.Въпреки,че много се съмнявам  ''миролюбивата'' Америка и ''невинните'' израелци да оставят нещата така.Мисля си,че ще направят всичко възможно да си изпълнят своя план,който най-вероятно започва в момента и Олимпиадата ще е първата стъпка.
Активен
The One
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1537


Винаги на точното място в точното време

WWW
« Отговор #5 -: Юли 23, 2012, 23:07:38 »

Искам само да напомня на всички онези които се съмняват или са скептични към тази информация едно важно нещо.

Вместо да чакате да видите за да повярвате, ако искате можете да обърнете процеса и да повярвате за да видите!
Всичко зависи единствено от нас и никой друг.
СИЛАТА Е В НАС,НИЕ СМЕ СИЛАТА!

Предлагам вместо да чакаме или да се надяваме изпълнени с недоверие или надежда да визуализираме изпълени с радост и благодарност, че това вече е факт и можем да се възползваме от всички предимства на това ново откритие.

Дълбоко вярвам,че всичко ще се развие по най-благоприятния начин и това ще бъде една от големите крачки които ще сложат края на разделението и началото на единството на тази планета.

Няма нищо по-силно от идея на която и е дошло времето.


<a href="http://www.youtube.com/watch?v=glkCb-rFtIc" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=glkCb-rFtIc</a>
Активен

Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

Всичко перфектно е точно такова,
течащ в безкрая свещен резултат!
Бъди сега причината нова,
за твоя бленуван в мечтите ти свят.
The One
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1537


Винаги на точното място в точното време

WWW
« Отговор #6 -: Юли 23, 2012, 23:28:53 »

ето още нещо по темата...

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=jIKdmXq2TQI" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=jIKdmXq2TQI</a>
Активен

Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

Всичко перфектно е точно такова,
течащ в безкрая свещен резултат!
Бъди сега причината нова,
за твоя бленуван в мечтите ти свят.
shining_star
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 728

« Отговор #7 -: Юли 25, 2012, 15:03:44 »

Аз също вярвам в това, амейз.
И не че го вярвам, знам го.
НО нека не се заблуждаваме, че свободната безплатна енергия, или каквито и да било [технологии и външни системи и уредби ще донесат единение на земята без съответната промяна в съзнанието!

http://www.youtube.com/watch?v=CakaAy_tFfI&feature=results_main&playnext=1&list=PLFF5CD7C92FC327DA
Активен
мушу
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 102


 • Град: София
 • « Отговор #8 -: Юли 25, 2012, 15:11:01 »

  shining_star , тези, сините, със змийски опашки и многото ръце, не са ли кръстоски между човеци и анунаки?
  Активен
  shining_star
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 728

  « Отговор #9 -: Юли 25, 2012, 16:43:00 »

  Не знам, мушу. Може и да са...но да ти кажа честно, не ме вълнува какви са. Усмивчица
  Активен
  мушу
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 102


 • Град: София
 • « Отговор #10 -: Юли 25, 2012, 22:31:16 »

  Аха... Реших, че са свързани със съответната промяна в съзнанието ни.
  Извинявай.  Усмивчица
  Активен
  Peaceful
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 3


  I See You

  « Отговор #11 -: Юли 25, 2012, 23:15:14 »

  Здравей мушу и добре дошъл сред нас,виждам че имаш малко на брой постове за това ще ти препоръчам да се запознаеш по-добре с правилата за писане във форума ето тук:
  http://indigota.com/index.php?topic=1140.0

  Това не е официално предупреждение,но ако продължаваш в същия дух ще последва и такова!
  Пожелавам ти приятни моменти тук и нека ако търсиш нещо го намериш.
  Активен
  мушу
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 102


 • Град: София
 • « Отговор #12 -: Юли 26, 2012, 14:51:08 »

  Извинявай, Peaceful! Темата ме заинтригува страхотно много. Просто се учудих на илюстрацията на "промяната в съзнанието" и предложих обсъждане.
  Активен
  Дом
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 131

  « Отговор #13 -: Август 02, 2012, 21:31:08 »

  Ето още една новина, която допълва пъзела - от 2010 година насам са убити 4 ирански ядрени физици и пети е ранен при неуспешен опит за убийство. Иран обвинява ЦРУ и Мосад, за което съм склонна да им вярвам.
  http://www.dnevnik.bg/sviat/2012/07/22/1871016_iran_razbihme_ekipi_podgotviashti_ubiistvata_na/
  Преди време ми мина пред очите някъде, но не обърнах достатъчно внимание.
  Активен
  shining_star
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 728

  « Отговор #14 -: Август 15, 2012, 14:42:29 »

  http://www.peticiq.com/keshebgenergy
  Активен
  Страници:  [1] 2   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Концентрация и внимание / ADD
  Децата индиго
  giti 2 5305 Последна<br />публикация Януари 27, 2011, 12:23:09
  от katy66
  Внимание! ( за "Индиго" етикета )
  Всичко относно индиготата
  Sentinel 11 3788 Последна<br />публикация Юли 01, 2012, 19:33:33
  от Щуродино

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright