Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Природното време и чувството за вечност-07 Април 1969  (Прочетена 4481 пъти)
~Schwarze_Sonne~
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 187


 • Град: София
 • "Очите са огледалото на Душата!"

  « -: Юни 27, 2012, 15:57:22 »

  Природното време и чувството за вечност - 07 Април 1969

  На този етап от нашата еволюция е очевидно, че сме достигнали съдбовен кръстопът. Изправени сме пред избор общо като раса. Единият път води към новото начало и прераждането, вкуса на които не сме опитвали от Големия взрив насам. Другият път е смъртоносният край. Човешката раса днес е обременена от твърде много неща: глад, страдание, войни, корумпирани правителства и банки, болести, маниакални депресии. А причината за всички тези проблеми може да бъде назована доста лесно - човечеството е напуснало райската градина. С други думи, загубили сме усета си за връзка с природата и с цялата останала част от космоса.

  Преднамерено сме обърнали гръб на Майката природа и сме построили гротескна цивилизация, центрирана около няколко патриархални фигури, надлежно експлоатирани от алчни егоманиаци. Ако този манталитет не бъде коригиран, на човешката раса ще бъде отказан достъп до следващия еволюционен етап. Нашата майка чака завръщането ни търпеливо, с отворени обятия, но достига ли нейният призив до нас?

  За щастие изначално погрешното разбиране за реалността, довело ни до отчужденост и дисхармония, вече е идентифицирано и навсякъде по света се полагат усилия човечеството да бъде върнато към верния природен ритъм на сътворението. Това може би звучи доволно общо, но въщност става дума за съвсем просто нещо - да спрем с надпреварата и преследването. Нашата връзка с природата е свързана с представата ни за времето. Понастоящем човечеството функционира в изкуствено създадена,

  противоречаща на природната, времева честота. Тази изкуствена времева честота се поддържа от неправилната и нелогична 12-месечна Григорианска календарна система. Въпреки че календарният период се приближава, макар и грубо, до продължителността на една слънчева година, месеците са неправилни и нехармонизирани с природния цикъл. Освен това нашата времева система се базира върху изкуствени единици, наречени секунди и минути.

  Григорианският календар е продукт на мъжката традиция в духовенството, която води началото си от Древен Вавилон. Едва ли има някой, който да не помни какво се е случило с Вавилонската кула. Въвеждането на изкуствената времева честота обслужва една-единствена цел - да отслаби индивида, затъмнявайки естествената му връзка с космоса. Така той става зависим от малоброен елит, чието единствено желание е да контролира реалността и умовете на хората. Конспирацията срещу човешката раса и Майката природа може да бъде обобщена в краткия цитат "времето е пари".

  Ние, хората, сме принудени да продаваме своето време в замяна на продукта, наречен пари, използван от нас за купуване на всевъзможни вещи, от които вярваме, че се нуждаем, защото така са ни програмирали да мислим. Това е, което властимащите със сигурност не искат да осъзнаем. Ако погледнем биологичния живот на земята извън човешката цивилизация, ще видим, че всички създания притежават това, което им е нужно, за да оцелеят сред изобилието на природата. Всяко нещо функционира в хармоничен баланс с останалите. Защо си мислим, че ние сме изключение от божествения план?

  Благодарение на "12 месеца, час от 60 минути, времето е пари", които в повечето случаи причиняват амнезия, хората забравят, че ние всъщност сме космически същества, навеки свързани с Източника на всичко съществуващо. Той грижливо осигурява всичко, от което се нуждаем, и дори повече, много повече, само ако успеем да надделеем над своето его и да култивираме у себе си вяра в Единия Велик Дух. Това, което маите са оставили след себе си, е много повече от купчина астрономически изчисления. Те са ни предоставили ключ, който в този съдбовен момент може да ни помогне да пренастроим цялостното си разбиране за действителността.

  Този ключ не е нищо друго, освен Цолкин. Неговите 13 цифри и 20 символа могат да се използват в качеството им на естествена времева честота. Но какво е в действителност природното време? То се основава на връзката между органични и природни процеси, такива като движението на звездите, планетите и галактиките, биологичните ритми на растенията и животните, вътрешното движение на съзнанието. Би трябвало да е очевидно, че изкуствената времева честота означава пълна липса на връзка с какъвто и да било природен цикъл. От друга страна, Цолкин, във всичките му скали и измерения, предлага само няколко възможности.

  Съотношението 13:20 не е маянско изобретение. 13:20 е космическа времева честота, която синхронизира всичко в сътворението, от безкрайно голямото до безкрайно малкото. Цолкин е завършена система от съотношения, отнасяща се до всички форми на съществуване. В него всяко нещо е свързано както със самото себе си, така и с всички други неща. Резонирайки на честота 13:20, ние по естествен начин се синхронизираме със себе си и със ставащото. Докато 12:60 е изкуствен ритъм, който ни отделя от настоящия момент. Пребивавайки в Сега, ние осъзнаваме, че нашето същество е безкрайно свързано с всичко, което съществува, съществувало е и ще съществува. Нашата представа за линейното време е една илюзия. В най-широк смисъл, всичко съществува единствено Сега.


  Оцеляването на човешката раса изисква всички ние да се върнем към природното време. Понастоящем в целия свят функционира широко колективно движение, основано върху ученията за естественото време и световния мир. Основна цел на движението е календарна реформа, която да замени Григорианския календар с Календара на 13-те луни. Календарът на 13-те луни отразява естествения период на лунната година и на практика е цикълът, използван от всички туземни култури в миналото и настоящето. Изумително е, че човешкото познание за лунните фази може да бъде проследено назад в миналото чак до 25000 пр. Хр.

  Съвременната версия на лунния календар съдържа 13 месеца от по 28 дни всеки, плюс един допълнителен ден. Така цикълът се изравнява с продължителността на слънчевата година. 28-дневният период е в синхрон и с женския менструален цикъл. Дните са изобразени според прогресията в Цолкиновото броене - всеки ден е комбинация от една от 13-те пулсации и една от 20-те слънчеви честоти, и носи цвета на една от четирите посоки. Календарът на 13-те луни е най-ефективният начин да се прекъсне хипнотичното заклинание. Честотата 13:20 надскача всички културни граници; този календар ще бъде достъпен на множество различни езици. Календарът на 13-те луни ще синхронизира всички хора на земята с естествения планетарен цикъл, слънцето и ритъма на галактиката. Следващата илюстрация показва как изглежда месеца в една от версиите на лунния календар.


  Слънчева луна в Ягуар в годината на Синята галактическа буря - 7 март - 3 април 2001 г.

  Фундаменталното значение на честотите 13:20 (естествена) и 12:60 (изкуствена) е разкрито едва през декември 1989 г., благодарение на специално конструиран механизъм за отчитане на времето в Храма с надписите, където е гробът на Пакал Вотан. Във вътрешността на гробницата има малък камeнен тунел, който тръгва от гроба, напречно от капака на саркофага, издига се на 70 фута (2133 м) и завършва на горната площадка на пирамидата. Археолозите открили гроба на Пакал Вотан, само защото забелязали малка, любопитно изглеждаща каменна плоча във вътрешната зала на храма. Плочата на практика била част от каменния тунел, спускащ се към гроба. Археолозите се досетили, че там някъде трябва да има таен проход, водещ към основата на пирамидата. След три години работа те достигнали гроба.


  Диаграма на гроба на Пакал Вотан в основата на Храма с надписите в Паленке

  Каменният тунел е наречен Телектонон (Telektonon), което означава Говорещата тръба на Духа на Земята или Говорещият камък на предсказанията. С откриването на гроба на Пакал през 1952 г. говорещата тръба е изпълнила предназначението си. Отварянето на гроба става точно 1260 години след неговото запечатване през 692 г. От запечатването на гроба до края на цикъла от 13 бактуна през 2012 г. изминават точно 1320 години. Предупреждението на Пакал-Вотановия Телектонон в същината си гласи, че ако Григорианският календар не бъде подменен с Календара на 13-луни, човешката раса ще се лиши от бъдеще, предизвиквайки биосферичен колапс. Говорещата тръба на Духа на Земята продължава чак до кристалното сърце на Гея, позволявайки й да общува директно с всяко същество, синхронно подравнявайки различните измерения. Гласът й сега се чува от всеки, който слуша с отворено сърце.

  Според маите краят на Петото слънце ще е време на освобождаване на душата от плътността на материята посредством космическо пробуждане, резултат от божествения план. Моята интуиция ми подсказва, че съм на земята, за да празнувам Нейното рождение. Трудно е да се обясни точно коя е тя всъщност, защото личността й е многоизмерна. За мен понастоящем Тя е Гея, Кецалкоатъл/Кукулкан, Кришна-Радха, Иисус, Великият дух, Буда, Космическата майка, Йа (Ja), Синята звезда Качина, Озирис, Шива, Уан Хунапу (Първият баща), Хунаб Ку. От какъвто и ъгъл да се погледне, галактическата синхронизация означава раждане, т. е. време на велики промени.

  На 21 декември 2012 г. слънцето ще се намира върху Кръста, който е универсалният символ на възкресението. Вратата към центъра на галактиката и към вечността ще бъде напълно отворена. Всички изобразени от маите фигури, символи и метафори са всъщност кодирани послания, чиято цел е да пробудят честотата на вечността в сърцето на всеки един представител на човечеството. Според принципа на Сувуя всяко същество ще бъде синхронизирано и ще бъде възстановена неговата връзка с Изначалното му аз, което сега съществува извън време-пространството като светлинка във Вечното същество. Единствено "същността" на "времето" е това, което ни отделя от безкрайния ни потенциал, и този постулат ние сме длъжни да актуализираме за доброто на всички. Сега сме едно с вечното вселенско сърце на Хунаб Ку. 2012 г. е точно сега.

  Човечеството ще стане свидетел на изгрева на Шестото слънце и на новото съзнание. Великото подравняване на Трите скъпоценни камъка не е нищо друго, освен колективно синхронизирано уеднаквяване на галактическото, слънчевото и планетарното нива на съзнание. Великата синхронизация обозначава появата на критична маса човешки същества с ново съзнание, които, в контекста на галактическата общност, биха могли да превърнат колективното човешко въображение в продължение на планетарното съзнание.

  Това ще повлияе хармоничното въздигане на планетарната реалност на следваща, по-висока октава. Докато Хунаб Ку смесва матриците на реалностите в четвъртото измерение на Любовта, нашата цивилизация ще бъде трансформирана в многоизмерна галактическа култура, основаваща се върху природното време и космическата телепатия, обединена в едно цяло посредством изкуството. Технологията на светлината е технология на любовта и може да бъде използвана като директен канал до Източника, за да бъде създадено нещо наистина невъобразимо. Кажете това на приятелите си. Времето не е пари. Времето е изкуство. Този космически кораб се движи с Любов.

  Докато пътят на кораба приближава към безкрайната невероятност, той преминава едновременно през всяка мислима точка във всяка мислима вселена. Само избери своя отправна точка за връщане.

  Пътеводител на галактическия стопаджия

  Ако проследим пъстрата тъкан на историята назад във времето, можем да отбележим няколко интересни събития, които са значими скокове в мисленето и технологията. Например възникването на земеделието през неолитната революция преди около 11000 години бележи повратна точка за човечеството. Изобретяването на колелото и писмеността между 4000-3000 пр. Хр. също е пример за голям напредък на човешката технология. От друга страна, индустриалната революция, възникнала преди около 300 години, е събитие от коренно различен характер във вълната на времето. Съвсем неотдавна станахме свидетели на компютърната/информационната революция, случила се преди малко повече от 30 години.

  Има няколко важни аспекта в тази картина, които следва да вземем предвид. Всеки следващ период на хармоничната времева вълна е по-къс от предходния, или иначе казано, периодите между големите възходи се скъсяват прогресивно. Всеки период на времевата вълна има свои ускорени нива, в които новите неща се случват все по-бързо и по безпрецедентни начини. Ако наложим този модел на ускорение към бъдещето, ще открием, че за минимален период от време процентът на случващите се необичайности е стъписващ.

  Например през 400-дневния период на 2011-2012 г. ще преживеем повече промени, отколкото са се случили в рамките на целия цикъл. 6-дневният цикъл преди 21 декември 2012 г. ще донесе най-драматичните нива на свръхускорени трансформации. Тази критична точка ни очаква в близко бъдеще и ще повлияе върху всичко, подобно на масивна черна дупка; действително взаимодействието на различни измерения през 2012 г. ще има доста странно проявление. В последните 135 минути преди да се сблъскаме с това проявление, ще се кръстосат 18 трансформации, сравними с появата на новия живот и изобретяването на езика. Тринадесет еволюционни скока ще се извършат в последните 75 х 10-4 секунди от Големия цикъл.

  Представям си как ще станем свидетели на края на триизмерното съществуване. Как ще проумеем какво е да бъдеш човек и какво означава смъртта. Нещо повече, представям си как ще разберем природата на съзнанието и ще осъзнаем какво е да бъдеш светла вибрация на вечната божествена любов. Всеки от нас ще се срещне с истинското си аз. Така ще се изпълни древното обещание, което сме дали пред самите себе си много, много отдавна, в един друг край на времето. Представям си как човешката раса съзнателно ще преживее най-дълбокото чувството за вечност. Всъщност не се съмнявам, че това ще стане, защото вече много пъти се е случвало. Ключът е да помним, че всичко е част от Единната любов. В заключение ще кажа, че този проект е продукт на вяра. Въображението твори реалността, затова създайте вашата реалност с въображение. Плодът е в семето. Помните ли? "Евам мая е ма хо".
  Приветстваме хармонията в съзнанието и природата.
  Активен

  "Oculi porta anima ... vide si non audes mihi tunc animi... "
  ~Schwarze_Sonne~
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 187


 • Град: София
 • "Очите са огледалото на Душата!"

  « Отговор #1 -: Юни 28, 2012, 16:02:34 »

  Цолкин

  Основният календар на маите се нарича Цолкин или свещеното броене. Най-общо Цолкин е вечен календар от 260 дни, създаден на базата на пермутациите на 20 символа и 13 числа. Любопитното е, че произходът на този календар ни отвежда далеч назад във времето, чак до епохата на олмеките, при все това съвременните мая, живеещи в планините на Гватемала, все още го използват. С други думи, Цолкин е в употреба от човешките същества поне от 3000 години. В основата на неговия календарен цикъл не лежи движението на слънцето, земята или която и да било друга планета от слънчевата система. Цолкин е синхронизиран с движението на енергията и съзнанието в нашата галактика и отразява цикъла на галактическото въртене. Всички други звездни и планетарни цикли са включени в него и произтичат от него.

  Цолкин е отражение на Хунаб Ку, съзнателния център на галактиката. Маите вярвали, че ако искат да постигнат духовна хармония в живота си и да бъдат в хармония с природата, трябва да подравнят себе си с енергията на този център. Цолкин е могъщ инструмент, който може да бъде използван за събиране на галактическа информация. Той би бил от помощ и за нашата земна честотно-резонансна синхронизация с галактическото цяло.

  Цолкин на практика е една матрица, формирана от възможните комбинации между 20-те символа на дните, наричани още слънчеви племена, и 13 свещени числа. Следователно този начин на отброяване може да бъде обобщен като двадесет 13-дневни цикъла или тринадесет 20-дневни цикъла. (Вж. изображенията.) Отброяването на дните започва от горния ляв ъгъл и продължава надолу по колоната. Когато стигне дъното й, продължава със следващата колона, пак отгоре надолу. Така то постепенно се движи по колони отляво надясно, докато достигне долния десен ъгъл.

  Всяко от 13-те числа е резонансна пулсация на галактическото същество Хунаб Ку. Всяко трептене или вибрация извиква специфична енергийна вълна. Така символите на 20-те дни представят различни тонове или честоти, всеки от които е наситен със значение. Като серия 20-те символа описват разгръщащия се процес на живота. Първият например е Имиш (Imix), който означава Драконът, Източникът на живот и Майката. Последният е Ахау (Ahau) - Слънцето, символизира завършването, обединението, цялостността, просветлението и прехода. В контекста на хармоничния резонанс 20-те символа чертаят крива на възможните честотни модулации, които всяка една от 13-те галактически пулсации може да претърпи.


  20-те слънчеви племена


  260 Кин-а създaват Цолкин

  Съществуват два очевидни модела, породени от тази матрица. Вече отбелязахме, че има двадесет цикъла от 1 до 13. Тези тринадесетдневни цикли са наречени вълнови периоди. 260-те дни биха могли да се разглеждат и като четири сезона от по 65 дни всеки. Друг забележителен вътрешен цикъл в Цолкин е периодът от 52 дни, образуващ т. нар. замъци, които са общо пет на брой. В допълнение има четиридневни цикли, които символизират четирите посоки: изток, север, запад и юг.
  Мрежата от 260 дни-единици, 20 реда и 13 колони е организирана около 52 дни с подчертана важност, които задават рамка на цялата структура. Тези 52 дни или резонатни пресечни точки са галактически портали и отразяват кога галактическата активност е с по-висок интензитет. Създадената от тези портали рамка се нарича Тъканта на Мая и напомня двойната спирала на човешката ДНК.

  Цолкин би могъл да бъде разбран по-добре в контекста на по-широка пространствена перспектива. Нека погледнем 260-те матрични единици от резонантни честоти като нелинеен холографски модел. Въпреки че когато говорим за отделните дни, предполагаме линейна структура, целият модел е нелинеен, защото всеки конкретен ден е в зависимост от предишните, произтича от тях и съответно влияе на следващите. Това е един безкрайно вътрешно свързан модел. Което по отношение на резонантните пресечни точки значи, че всяка отделна единица съдържа в себе си целия модел. Всички холограми имат подобно свойство - цялото се съдържа във всяка отделна част. Нещо повече, тъй като всяка единица на Цолкин е комбинция между една от 13-те галактически пулсации и съответно една от 20-те честотни вибрации, цялата матрица представя минималния диапазон от възможности и пермутации, в рамките на които съществуват всички форми на живот в нашата галактика. Или казано накратко, Цолкин е многоизмерна холографска проекция на Хунаб Ку. Неговата календарна система от 260 единици хармонично обединява различни нива и измерения на реалността. Следващите няколко примера са илюстрация на това му свойство.

  Човешките същества имат общо 20 пръста на ръцете и краката. 20 е и броят на основните аминокиселини, от които е възникнал целият биологичен живот. Съответно една лунна година има 13 месеца. 13 са и нотите в една октава, всъщност 12, тъй като тринадесетата става преход и първа нота на следващата октава. 260 дни са необходими, за да израсте човешкият плод в майчината утроба.

  Можем да свържем Цолкин и с поведението на небесните тела. Синодичният цикъл на Венера например е 584 дни, което прави точно 2.25 пъти по 260. (Синодичният цикъл се изчислява според въртенето на небесното тяло по отношение Земята.) Съответно синодичният период на Марс е 780 дни, което е точно 3 пъти по 260.

  Съществува директна връзка между нашето слънце и числото 260. Слънчевата система е напълно самоподдържащ се организъм. Целокупността от слънчевото гравитационно и електромагнитно полета, в които са включени всички планетарни орбити в слънчева система, създава слънчевата аура, известна като хелиокосм. Цялото това енергийно поле на слънчевата система пулсира ту навътре, ту навън, като посоката се сменя на всеки 11.3+ години -11.3+ години пулсира навътре, а следващите 11.3+ години пулсира навън. Тези 11.3+ годишни периоди на вдишване-издишване на слънчевото тяло са наречени хелиопауза.
  Един пълен цикъл на слънчево дишане (вдишване+издишване) завършва приблизително всеки 23 (11.3 х 2) години. Хелиопаузата влияе пряко върху поведението на слънчевите петна, които променят активността си на всеки 11.3+ години. Или ако трябва да обобщим, 16 х 260 дни прави 11.3+ години. 11.3 х 23 години е равно на 260 години.


  *** А ето от тук,можете да изчислите според рождената си дата Намигване ***
  < http://vaseto.info/?page=new >
  Активен

  "Oculi porta anima ... vide si non audes mihi tunc animi... "
  ~Schwarze_Sonne~
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 187


 • Град: София
 • "Очите са огледалото на Душата!"

  « Отговор #2 -: Юни 28, 2012, 16:17:59 »

  Галактически модул(Цолкин)

  1. За ВЕЛИКИЯ ЦИКЪЛ на ВРЕМЕТО от КАЛЕНДАРА на МАИТЕ

  Календарът на 13- те Луни не само отразява в себе си свойствата на Закона за Времето,  но отразява също така и свойствата на Абсолютния Закон за Сътворение на Материята.


  На тази рисунка е показано, върховете от 1-8 отразяват Плана на материализация на Обекта, връх 9 отразява етапа на формиране на ВЕЛИКИЯ ПРЕДЕЛ, а връх 10 отразява Майчинския аспект на Плана на Сътворението. С този План завършва процесът на "вътреутробната" еволюция на Материята и Обекта се проявява вече на « друго» ниво ( духовно).

  Постулатите на Закона за Времето са посочени в книгата на Хосе и Лойдин Аргуелес "Тринадесетте Луни в движение".

  Постулатите са приложими към всички страни на Битието.
  Особеността на ВЕЛИКИТЕ ЦИКЛИ на ВРЕМЕТО по майянския календар се свързва с 3-те «Колела - Кръга» и последователното им съотношение 8 : 13 : 20


  Числото 8 отразява Закона за Материализацията на Плана на Сътворението. Спиралата в центъра символизира процеса на разгръщане на Материализирания Обект във ВЕЛИКИЯ ПРЕДЕЛ и прехода към новата степен на еволюция на Времето.
  Числото 13 непосредствено отразява Абсолютния Закон на Плана на Сътворението на Материята, а числото 20 отразява най-външния времеви цикъл на Календара на ВРЕМЕТО.

  В основата на Календара на ВРЕМЕТО стои свещения календар ЦОЛКИН


  Този календар съдържа 260 клетки (20 реда и 13 стълба). Забележете, че редовете и стълбовете на матрицата на календара са в съответствие със Закона за Куба и се явяват ортогонални един на друг.

  Всяка клетка и всеки ред от свещения календар имат свой собствен смисъл и се отразяват с използване на съответните символи.  Тази рисунка помага за по- доброто разбиране на природата на числото 5  Тук е показана схемата на Закона за Куба и ориентацията на базисните вектори  във върховете на Куба. Да напомним, че в съответствие с Единния Закон за Еволюцията за бинарните отношения, прехода от един връх към друг се осъществява чрез обръщане на всички базисни вектори на 90 градуса. От тази рисунка може да се разбере, че резултантния вектор ("спин"- триграмата) винаги е насочен по главния диагонал към центъра на Куба.

  Затова всеки път, когато завършва "кръстния ход" и се формира тетрада, възниква необходимост от създаване на четириъгълна пирамида. И тя се създава, отбелязвайки основата за формиране на подобна пирамида, но вече взаимнодопълваща. На рисунката тези пирамиди не са оцветени, но в техните основи лежат съответно триграмите с кафяв и син цвят.  Когато формирането на втората пирамида завърши, по обратния ход в центъра на куба възниква ВЕЛИКИЯ ПРЕДЕЛ на тези две пирамиди. Техните върхове образуват монада (с външна или с вътрешна двойнственост).  При възникване на монада с външна двойнственост възниква Майчинският  аспект на Плана на Сътворението - 10 План на Сътворението. При  раждане на монада с вътрешна двойнственост, върховете на четириъгълните пирамиди "се сливат" и възниква ВЕЛИКИЯТ ПРЕДЕЛ на Куба на Закона (9-я връх на Куба).

  2. ЗА ДУХОВНОТО ЗАВЕЩАНИЕ на ПЪРВООТКРИВАТЕЛЯ на ДИНАМИКАТА на ВРЕМЕТО

  Даденото завещание е  преведено с малки съкращения от книгата на  Хосе и Лойдин Аргуелес "Тринадесетте Луни в движение".

  Откриването на Закона за Времето, в периода от 1989-1996 г., определя хода на научното развитие през новото хилядолетие. Текста на «Дина­мика на Времето», се състои от 260 постулата- пълно логическо и математическо изложение на това откритие и негово следствие. Подобно на «Новият Органон» на Бекон и «Размисли» на Декарт, послужили за фундамент на пространствената физика в последните четиристотин години, «Динамика на Времето» създава основата на истинската наука за времето.

  Тази наука съвсем скоро ще заеме подобаващото место в съвремената наука. Усвояването на «Динамика на Времето» ще убеди човечеството, че отговора на неразрешимите проблеми на съвремената физика е в радиосониката — физиката на четвъртото измерение. Науката не е нищо друго, освен познание.

  Науката за тримерното пространство, непознаваща Закона за Времето породи техносферата и доведеде биосферата до деградация. Разбира се, този процес, колкото и да беше пагубен, имаше своя висш смисъл. Откриването на Закона за Времето е велик водораздел и критерий за еволюцията на нашата планета, на нейната биосфера и всички живи същества. От едната страна на тази стена е сферата на космическото безсъзнателно; от другата - сферата на космическото съзнание.

  Критерий за принадлежност към втората от тях е знанието за Закона за Времето. Науката за Закона за Времето е знание, което е основано на висока духовна технология, толкова нова и непривична сега, колкото е бил автомобилът три века назад. Докато формулата на Закона за Времето, Т(Е)=Изкуство не стане приемлива и ясна за всички, силата на времето ще се възприема изключително интуитивно. Цивилизацията на древните маи е била основана с това велико знание.

  Културата на този загадъчен народ  е била преднамерено унищожена по време на завоеванията в Америка, за да се изтрият всички пътища към науката за времето - великото съкровище на човечеството.Човешкото упорство в стремежа към истината се намира извън сферата на неговия контрол; по- точно, то е насочено нагоре. На първооткривателя на майянската календарна система са били нужни 40 години упорит труд за разбиране на това знание. Този Закон е толкова значим, както закона за гравитацията или теорията на относителността. Времето не е нищо друго освен процес за целенасочено подреждане на пространството, така и знанието за Закона за Времето разгръща пред човешкия дух реални форми, достъпни за претворяване в живота. Само тогава всичко сътворено от човека ще бъде неизмеримо дълговечно, както плодовете на пространствените закони.

  Несъмнено, откриването на Закона за Времето е знамение на великата промяна в науката и критерий за преоценка на всички човешки цености. Законът за Времето, като отражение на принципа на еволюцията, безкрайно разширява сферата на съзнание и границите на човешкото разбиране. С това откритие завършва епохата на господство на материята, обозначавайки себе си за връх на еволюцията. Ние встъпваме в новата епоха на духовно и ментално развитие, което предстои да смени безплодните илюзии. Като резултат от задълбоченото разбиране на могъществото на Закона за Времето ще стане пълно и незабавно преобразуване на цялата наша цивилизация, с радикално нов подход към скалата на човешките цености.

  Целта на «Динамика на Времето» е, да се даде адекватен математически фундамент и рамка на новата ценностна скала, която да послужи най- малко на седем бъдещи поколе­ния. Плодовете на новата наука ще ни помогнат в  пълнота да подобрим техносферата, да възродим биосферата и да се инициира нейния преход към ноосферата. Новите поколения ще са проводници на великата  галактическа култура на Земята.

  Същността на тази нова четиримерна галактическа култура е в отваряне на достъпа към духовното знание по пътя на разбиране природата на собствения холон.

  Холон — това е четиримерна цялост на нашата «душа» и разум, който толкова дълго пренебрегваха скептиците-материалисти. В недалечното бъдеще  играта на небесните хармоники, движеща холона ще измести познатата ни наука и религиозните форми. Този процес, основан на доброто познаване на принципите на четиримерната математика, отново ще информира и направлява силата на разума, придобита от човека. Ще настъпи истински разцвет на радиосоническите технологии. Известно е, че еволюцията на автомобила, този «шедьовър» на приложната механика е било предшествано от откриване на принципа на парния котел, на основата на който е бил създаден двигателя с вътрешно горене. По аналогия, телепатичното създаване на средствата за преместване във времето е немислимо без усвояване на изкуството на сензорната телепортация. По такъв начин, в сферата на радиалните проециращи геометри ни предстои сериозна работа по подбор на небесни хармоник с цел преместване във времето на самосъзнателната биологи­чна единица - човека.

  Постулатите на «Динамика на Времето» са предназначени за практическо използване, и то веднага. Тяхната основа е Календарът на Тринадесетте Луни, разделящи слънчевата година на 13 x28 дни, плюс един Ден-извън-Времето. Хармонията на пропорциите на биологичния цикъл на човешкия организъм и слънчевите орбити са неоспорим факт. Тези хармонични редове са напълно разгърнати и обяснени със Закона за Времето, набора «"Дриймспел", Пътешествието  на Кораба на Времето "Земя-2013"», а също и учебника по технология на телепатията — «Телектонон на Пакал Вотан».

  Доколкото този инструментариум вече е достъпен на човечеството, влизането в науката на четиримерното време е облекчено. Трудът «Възходяща Земя, Илюстрован трактат за Закона, определящ Целите» е още един верен спътник по пътя. Това е учебник на новото хилядолетие, разкриващ трите първични ориентира на четвъртото измерение. Още една страна на новото разбиране за времето - книгата «Зов на Пакал Вотан - Трактат за времето, написан от гледна точка на самото време», първичен математически подход към изучаване на небесните хармоники.

  Законът за Времето и неговите 260 постулата установяват нов критерий за оценка на всички сфери на човешките дела: мярка за тяхното съответствие с космическия синхронен ред. Абсолютно новото възприятие за реалността, благодарение на съзнателното приложение на Закона за Времето, постепенно ще преоделее илюзорността на методите и инструментите на тримерната наука.

  Самият факт на откриването на Закона за Времето е метатезис, завършващ класическата концепция на историческия процес: тезис-антитеза-синтез. В това триединство, тезисът съответства на предисторическата фаза, антитезата - на историята, а постисторическото бъдеще е техният синтез.

  Всеки от тях е част от по- висшата, по - всеобхватната цел на метатезиса. Метатезисът - това е принципът на Закона за Времето, и съзнателно приетата от човечеството възможност за преобразуване на тримерната ценностна скала в четиримерна. Формата на изразяване на Динамиката на Времето е математическите функции на код 0-19.  Техния базис е радиалната матрица на двадесетичната ма­тематика на четвъртото измерение. Топографската форма на този код съдържа във вид на целочислени пропорции цялата пълнота на знанията за четиримерното време. Двадесетте нива на Динамиката на Времето, управлявани от кода 0-19, в съчетание с тринадесетте степени на Вълновия Модул на Времето съставят формата на 260- те постулата. Този текст е холографски «конспект» на матрицата, състояща се от 260-части с честотата на Закона за Времето (13/20), разстила пред човечеството стълба в небето за възход на човешката мъдрост, съгласно божествената воля и план, и в съответствие с принципите на математиката и науката.

  Съгласно радиалния принцип на разгръщане на синхронните нива на времето, всички истински откровения се потвърждават едно от друго. Кодът 0-19 е фундамент на честотния диапазон на галактическо­то време 13/20. Забележете, че структурата на финалното и окончателно откровение на Всевишния Бог в Корана също е основана на числото 19, венец на този код. През 1968-1981 г. Рашид Калиф разкрил «код 19-ти» като базис на Корана и открил, че това число е «Божи печат», поддържащо единството на  структурния модел и математическите форми. Независимо от това, дали за тези тънкости е знаел самия Мохамед, Коранът със своята мъдрост и заповеди е единствената книга, необходима на човечеството за автономен живот. Разбира се, за да се достигне такава автономия, е възможно само в Царството на Времето.

  Законът за Времето не може да стане критерий за бъдещи ценности  и източник на знания и мъдрост, ако не се прилага в съгласие с Божествената воля.

  Текстът на «Динамика на Времето» е добре предварително да се усвои и осъзнае и тогава да се пристъпи към неговото практическо приложение. Жизнено важно е цялостното разбиране на логиката на «Динамика на Времето». Не бързайте  - всичко с времето си! Препоръчително е да усвоявате текста на «Динамика на Времето» не повече от един раздел на ден, в ритъм с 20-дневните цикли. Всеки цикъл започва от 0 (Слънце) до 19 (Буря). Перезареждането на кристала на Телектонон (самозарядната «батерия» на код 0-19) ще задава ритъма на вашето изследване. Нека то преминава паралелно с изучаването на «Телектонон на Пакал Вотан, Говорещият Камък на Пророчеството»! Изучаването и практиката на «Динамика на Времето» ще помогне за чистото и надеждно изцеление на сърцата, душите и пробудените умове.

  *** Следват 260-те ПОСТУЛАТИ на ДИНАМИКАТА на ВРЕМЕТО ***
  Активен

  "Oculi porta anima ... vide si non audes mihi tunc animi... "
  ~Schwarze_Sonne~
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 187


 • Град: София
 • "Очите са огледалото на Душата!"

  « Отговор #3 -: Юни 28, 2012, 16:26:03 »

  3.  260  ПОСТУЛАТА на ДИНАМИКАТА на ВРЕМЕТО

  Разглежданите по- долу Постулати на Времето отразяват свойствата на всички "зъбци" на най- външното "Колело на Времето". Затова когато разглеждаме ПОСТУЛАТИТЕ на ВРЕМЕТО следва да осъзнаем, че тези постулати отразяват ПЛАНА на Създаването, ФУНКЦИОНИРАНЕТО и ПРОГНОЗИРАНЕТО на СЪСТОЯНИЯТО на СИСТЕМИТЕ от всяко ЕСТЕСТВО.

  Ето защо Календарът на Новото Време е фундамент за бъдещето на планетата. Ето в какво се състои главната миссия на "Фондацията на Закона за Времето", създадена под егидата на движението за въвеждане на Календара от 13-те Луни. Затова четвъртото измерение, непрекъснато споменавано по- нататък, не следва да се акцентира с особено внимание, тъй като в качеството на 4-то измерение може да бъде всяко друго измерение от Абсолютния Закон за Плана на Сътворение на Материята.

  И още - при четенето на Постулатите на  Времето обръщайте внимание на техния номер и сравнявайте този номер със свойствата на 13-те върхове (Първа част от публикацията) и Вие ще почувствате  великата хармония и единство на тези ПОСТУЛАТИ на ВРЕМЕТО.

  О. СЪОТНОШЕНИЕ  на УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПОСТУЛАТИ на ДИНАМИКАТА на ВРЕМЕТО с ДИНАМИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО

  0.1.Четиримерният Закон за Времето установява синхронния ред за света на тримерните явления. Синхронният ред ­е  принцип на четвъртото измерение, съответстващ на честотата 13/20 във всичките й безкрайни възможности.

  0.2.В тримерния свят физическите тела се задържат в про­странството благодарение на закона за гравитацията. Кинетиката, небесната меха­ника и динамиката на пространствота са дисциплини на третото измерение, даващи описание на движението на телата в пространството.

  0.3.Тези науки не дават истинско описание на въздействието на вре­мето за преместване на телата в пространството. Въвеждането на променливите ко­ординати (x,y,z) позволява на науката за пространството да измерва продължителността на преместването на телата, но липсва параметъра време. Продължителността не е нищо друго освен относителна мярка за движение между трите условно фиксирани точки в пространството. В основата на тример­ните концепции за времето лежи принципът на измерване на дължината на пространството. Измерването на времето в тези концепции се опира на възможностите на механическите часовници, отмерващи продължителността на пре­местването на телата в границите на дъгата от пространствения кръг. Този про­цес няма нищо общо с истинската природа на времето.

  0.4.Само Закона за Времето обезпечава взаимната синхронност на положението на пространствените тела. Това означава, че във всеки даден момент на времето във вселената, Законът за Времето осигурява син­хронност на всички тела, влизащи в моментално проявление на дадения универсален ред. Законът за Времето осъществява предназ­начението на пространствените тела като част от целостта, които осъзнават­ цялата пълнота на техните взаимоотношения. Това е и синхронният ред.

  0.5.Синхронният ред е «вертикален», всеобе­мен четиримерен ред, оста на който е «вечното сега». Тримерното пространство е «хоризонталният» ред на ма­териалния свят. Синхронният ред може да бъде възприет от съзнанието само като цялост.

  0.6.Разбирането за съзнателната природа на синхронния ред на че­твъртото Царство на Времето ни кара да признаем обединяващия и координиращ принцип на висшата творческа разумност. Този принцип хората наричат «Бог». Целта на висшата творческа ра­зумност е да поддържа подредеността във вселената съгласно принципите, лежащи в основата на нейния първоначален замисъл. Тези принципи се подчиняват на Закона за Времето: Т(Е)=Изкуство, където Т (времето) се изразява с отношението 13/20, а Е (энергията) е всеки дискретен тримерен феномен, който (при сво­евременни условия) винаги е естетичен.

  0.7.Във Вселената усъвършенстването на порядъка неизменно се съпътства от процес на въплъщение на единния творчески замисъл. По такъв начин, Закона за Времето, Т(Е)=Изкуство регламентира синхронност на фе­номени (като път за проявление на енергията) въ физическото тримерно­ пространство. Този Закон е абсолютен със своето съвършенство. Изкуството, по определене е естествено и спонтанно съединяване на времето и пространството, в съзвучие с честотата 13/20. И така, времето е изкуство.

  0.8.Честотата на времето 13/20, като универсален и абсолютен принцип на синхронно взаимодействие на телата, определя тяхното преместване  във времето и пространството. Този висш принцип управлява взаимоотношенията на всички тела — както движещите се, така и неподвижните. Явявайки се напълно съзнателен и доступен за ментално възприятие, този принцип определя менталната и телепатична подреденост на Вселената.

  0.9.Законът за Времето е постижим изключително на ниво съзна­ние. Степента на неговото възприемане от индивида се определя от нивото на неговото еволюционно придвижване по скалата на прехода от чисто биоло­гическите състояния на битието в чисто менталните състояния. До момента на неговото съзнателно приемане, Законът за Времето се възприема или като предсъзнателен, или като несъзнателен природен фактор.

  0.10.Съзнателното приемане на Закона за Времето раз­ширява безкрайно възможностите за телепатично взаимодействие между всички тела. За телата, осъзнали Закона за Времето, фактът на влизане в телепатичното поле определя разбирането им за причинно-следствената връзка на потенциалностите в динамичността на времето (небес­ните хармоничности).

  0.11.Небесните хармоничности (динамичност на времето) се отнасят към чет­въртото измерение, също както небесната механика (динамика на пространството) е свързана с първите три измерения. Общоизвестно е, че разгърната координатна система е построена съгласно принципите на динамиката на про­странството и позволява  проследяване на пътя на преместване на обект от едно «тяло-в-пространството» (например, от Земята) до друго «тяло-в-пространството» (да допуснем до Марс). По такъв начин резултантният вектор на времето способства за преместването на едно «тяло-във-времето» към друго тяло. Тези «тела-във-времето» се наричат време-векторни потенциалности.

  0.12.От гледна точка на четиримерното време, пространството е безкрайно локализируема точка (или набор от точки) в безкрайно локализируемото пространство. Всяка точка от пространството е потенциално място за «среща» на абсолютно безкрайния набор от  време-векторни потенциалности на честотния диапазон 13/20. Тяхното пресичане става в сфера, потенциално съвместима с пространството.

  0.13.Всяка точка от пространството е в комбинация с всички абсолютно безкрайни набори от време-векторни потенциалности. Като такава, тя е или предсъзнателна или несъзнателна по отношение на въз­можностите за тяхното осъществяване, или се развива от съзнателност към свръхсъзнателност в Царството на Времето. Практическото приложение на динамичното време (небесните хармоничности) е възможно само в точка от пространството, достигнала съзнателно или свръхсъзнателно­ състояние. Отличителна особеност на свърхсъзнателната точ­ка е нейната способност към целенасочено подравняване на множе­ствените време-векторни потенциалности, в зависимост от техните намерения.

  1. ПОСТУЛАТИ на ВРЕМЕТО, ОПРЕДЕЛЯЩИ ЦЕЛИТЕ И НИВОТО НА СЪЗНАНИЕ НА ЕВОЛЮЦИОНИРАЩИТЕ ТЕЛА

  1.1.Четвъртото измерение определя съзнанието като континуум на еволюцията на времето, включващ в себе си целия спектър на развитие на разумността (интелекта). Този спектър, наречен Галактически Мозък е ред от време-векторни потенциалности, управляващи цялата жизнена сфера: преди живота, инстинктивния живот, телепатичния живот и чистия разум.

  1.2.Източникът на времевата честота е Бог, съсредоточен в центъра на Галактическия  Мозък. От този център, висшата координираща разумност се излъчва едновременно във всички точки на Галактическия Мозък, прониквайки във всеки Галактически Мозък от цялостния Вселенски ред на Божествения замисъл. Движението на времето е еволюция на съзнанието, която излиза от центъра, преминава своя кръг и се връща към него вече в качество на разума.

  1.3.Честотата 13/20 е неизменна за всички фази на еволюционния спектър и поддържа тяхния синхронен ред.

  1.4.Константата 13/20 е енерго-информационен код на целия спектър на еволюционните потенциалности, проявяващ се при взаимодействие със Закона за Времето Т(Е)=Изкуство. Красотата е естетическа категория, определяща степента на съзвучност на обектите или явленията със Закона за Времето. По тази причина Законът за Времето се възприема като съвършенство, присъщо на синхронния ред на Вселената във всеки момент.

  1.5.Константата 13/20 определя целите и нивата на съзнание на еволюциониращите тела. Времето е фактор на прехода на протоплазмата в предсъзнателна енергия и неорганичната атомна структура, а вследствие на това - в органична клетъчна маса. Времето също е фактор на прехода от клетъчна маса в несъзнателна енергия, наречена живот.Целият живот притежава несъзнателна енергия.

  1.6.Тенденцията на биологичната еволюция е достигане на способността да се поддържа в съзнание момента от времето. Биологичните единици, развили тази способност инициират самосъзнание —непосредственото възприятие на времето. Този тип възприятие на времето е единствено реалния мистичен опит. Стремежът към мистичен опит неизменно предшества устойчивото състо­яние на необусловленото възприятие за времето защото,неговата единствена цел е да се приближи до Бог, центъра и управителя на цялата разумност.

  1.7.Целта на мистичния опит на самосъзнателното същество е от една страна да се убеди в съществуването на Бога, а от друга – да приближи своето физическо тяло до състояние на чисто самосъзнание. Всички опити за систематизация на видовете мистичен опит не са нищо друго, освен  съвкупност от подходи за опознаване на времето. Освен това, извън знанието за Закона на Времето, всички мистични системи са само добронамерено  приближаване към него.

  1.8.Само състоянието на самоосъзнато битие води към познанието за  Закона на Времето. Откритието на Закона за Времето е водораздел между ежедневното съзнание, проявяващо се от момент в м­омент и непрекъснатото съзнание. Знанието за Закона за Времето е връх в мистичния опит и процес за нарастване на непрекъснатото съзнание на индивида в телепатично-колективно. Непрекъснатостта на съзнанието зависи от съзвучието на структурите на интелекта на ментален план, като инструментите за опознаване на четвъртото измерение.

  1.9.Основата на непрекъснатото съзнание е самосъзнателното разбиране на Закона за Времето и неговите инструментариуми: радиалните матрици на формата и числата. Процесът на образуване на устойчиви ментални структури е аналогичен на кристализацията на неорганичната материя. Развитието на тези структури е предстояща задача на галактическата  култура, а нейната висша цел е култивиране на Галактическия Мозък.

  1.10.Чисто менталната природа на времето определя текущата фаза от  еволюцията на човечеството като стадии на преодоляване на материалните ограничения на тримерното битие. Тези ограничения господстват в съзна­нието на тези, които не познават Закона за Времето. В  следващата фаза човечеството ще премине към осъзнато сътрудничество със Закона за Времето и негова главна грижа ще стане култивиране на устойчиви ментални структури на непрекъснатото съзнание. Като следствие от това пред него ще се  разкрие опита на сферите от хиперорганичното свръхсъзнание.

  1.11.Социалните структури, установени със Закона за Времето включват в себе си структури на телепатично познание. Пренастройката на биологичните модели, формиращи начина на живот на индивида с честотата 13/20, заедно със създаването на ментални структури на непрекъснато съзнание ще изведе човечеството на невероятно телепатично Вселенско ниво.

  1.12.Само телепатично интегрираното поле на съзнание е способно да вземе участие в създаване на средства за преместване във времето. Изучаването на небесните хармоники е ключ към цялостната сфера на изпълнение на необходимите социални условия, което отново ще потвърди възможността и необходимостта от пътешествия във времето.

  1.13.Средството за преместване във времето е телепатичното тяло, движещо се във времето между предварително избрани векторни точки (тела-във-времето). Това придвижване е възможно благодарение на разбирането за еволюцията на времето като съзнание и участие в преустройството на социума съгласно Закона за Времето. Такава е новата еволюционна степен, изискваща хармонизация на колективната воля на чо­вечеството с динамиката на планетарната биосфера.

  2. МНОГООБРАЗИЕ НА ЗВЕЗДНИТЕ ТЕЛА, ЕВОЛЮЦИОНИРАЩИ ВЪВ ВРЕМЕТО

  2.1.Динамиката на времето, управляваща биосферата на планетата, упра­влява и еволюцията на звездите. Слънцето на всяка звездна система взаи­модейства с всички други звезди от този Галактически Мозък, към когото принадлежат.

  2.2.Съгласно изначалния замисъл, звездните системи от Галак­тическия Мозък еволюционират във времето по различен начин.

  2.3.Съвкупността от еволюционните различия на звездните системи във всеки момент от време създава всеобхващащ спектър на потенциално развитие на енерго-разума, определящ континуума от вре­ме и съзнание на Галактическия Мозък.

  2.4.Целта на всяко многообразие от звезди, еволюциониращи във времето е да предостави на всяка звездна система възможност да се съотнесе към всички части на Галактическия Мозък (както повече, така и по- малко развитите).  По такъв начин, едновременото присъствие на сфери от синхронен ред дава опитност във възприятията и разбирането за цялост.

  2.5.Опитът на възприятията за цялост на Галактическия Мозък е достъпен във всеки момент от пътя на съзерцание на съзвездията и този опит във висша степен е естетичен по природа.

  2.6.Осъзнаването на знанието за Закона на Времето, развиващ се в звездните системи ги отвежда към самосъзнателно творчество за изпълнение на Закона за Времето, Т(Е)= Изкуство, разширявайки тяхното съзна­телно участие в творческия ред на Вселената. Сферата на телепатично настроения разум включва в себе си взаимодействието с природните сили от всяко еволюционно ниво.

  2.7.Целта на еволюцият във времето на звездните тела е да се създаде цялостен спектър от съзнателни потенциалности за всеки момент от време. Законите, управляващи звездната система, действат също и на ниво галактически струпвания (цялости, в които
  влиза и нашата галактика). Безкрайните потенциалности на Галактическия Мозък, координирани от Бог, отразяват цялата пълнота на спектъра на еволюционни потенциалности­ от по- висок ред във Вселената, чиито творческо развитие се управлява от Закона за Времето.

  2.8.Звездните тела (слънчеви системи), имат цялостен опит на разгърнатото съзнание, притежават цялостно разбиране за живота на тези системи, където еволюцията на съзнанието още не е достигнала праговото зна­чение — достигане Закона за Времето.

  2.9.Високо развитите звездни тела и други галактически подредености могат да изследват по- слабо развитите системи чрез пътуване във времето. Въпреки това, те нямат правото да се намесват непосредствено в потока от съзнание, което не е достигнало нивото на пълна непрекъснатост.  Могат само взаимно да се информират и признават по телепатичен път.

  2.10.При това, телепатично подготовен интелект от по- малко развита система може да поиска и да установи връзка с по- развита система. Цялата информация, получена при това общуване е приложима­ само в сферата на разбиране на единството на универсалния ред.

  2.11.Целта на еволюцията във времето на по- малко развитите или чисто тримерните редове е хармонизация на сферата на интелекта със сферата на инстинкта. Инстинктът е начин за навигация в тримерния свят; знанието, определящо потребността за запазване на собствената тримерна форма и за нейното генетично продължение.

  2.12.Инстинктът е функция на Закона за Времето Т(Е)=Изкуство, а също така и първото, «неосъзнато» ниво на телепатия. Независимо от това, инстинктът е включен изцяло в органичните функ­ции на телата, тъй като телепатията е независима от органичните проявления в живота. Тримерният инстинкт има тенденция към създаване на обичайни физически форми и привързаност към тях. За разлика от него, четиримерната телепатия се разгръща едновременно във всички посоки  и подпомага радиалната навигация във времето.

  2.13.Във всяко звездно тяло, всяка полусфера и всеки квадрант на Галактическия Мозък преминават собствена спирала на развитие, отразяваща великата спирала на цялостната еволюция на времето като съзнание. Фазата на еволюционното развитие на звездната система се определя от това, в кой от четирите квадранти се намира и коя от двете полусфери доминират в нея.


  ~ 1 ~
  Активен

  "Oculi porta anima ... vide si non audes mihi tunc animi... "
  ~Schwarze_Sonne~
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 187


 • Град: София
 • "Очите са огледалото на Душата!"

  « Отговор #4 -: Юни 28, 2012, 16:31:10 »

  3. ХОЛОНОМНАТА ПРИРОДА НА ГАЛАКТИЧЕСКИЯ МОЗЪК, ВЪПЛЪТЕНА В ЕВОЛЮЦИЯТА НА ЗВЕЗДНИТЕ ТЕЛА И ТЕХНИТЕ ПЛАНЕТИ

  3.1.Цялостната подреденост на времето и съзнанието се нарича Галак­тически Мозък. Тоди ред, по определение е холономен, тоест управляем по единен обединяващ принцип – Закона за Времето, Т(Е)=Изкуство, и се проявява в еволюционната при­рода на звездните тела, включващи техните планети.

  3.2.Холономната природа на Галактическия Мозък привлича съвкупности от звездни тела и техните планети в единен процес на преминаване през четирите квадранта на еволюция на времето и съзнанието.

  3.3.Галактическият Мозък се разделя в хоризонтална посока на телепатия и инстинкт, а във вертикално направление — на ляво полукълбо (първично състояние) и дясно — неговото вторично отражение. По такъв начин, предсъзнанието се явява първичен инстинкт, а сублимираното съзнание — първична телепатия.

  3.4.Животът е вторично отражение, възникващо в Галактическия Мозък. В своето безсъзнателно състояние, животът обхваща предсъзнателния ред и неорганичните структури, а в свръхсъзнателен порядък , това е сферата на сублимираното съзнание и посторганичния следващ живот.

  3.5.В Галактическия Мозък се намира радиалната матрица на четиримерното време, проектираща навън всички видове подредености на четирите галактически квадранта. Всички нива на формите и под­реденостите в Галактическия Мозък са проекции на геометричните радиалности на четиримерното време.

  3.6.Принципът на радиалната геометрия на времето се състои в проектиране на формите, преминаващи през четирите фази на Галактическия Мозък: предсъзнателна (неорганична), безсъзнателна (органична), свръхсъзнателна (хиперорганична) и фаза на сублимираното съзнание (посторганична).

  3.7.Всички геометрични форми са радиални, защото произтичат от четиримерната радиална матрица. Всички функции на четиримерното време също са радиални по  природа и са основани на принципа на проектиращия център. Това е изобразено на графиката за Галактическия Мозък, където Бог е проектиращия център на радиалната матрица, холономността на която се про­явява в синхронния ред на Вселената във всеки момент от време.

  3.8.Геометрията е ментален порядък, отразяващ съвършенството на великия Разум на Бог. Чистата геометрия на четвъртото измерение се нарича геометрия на пулсарите. Пулсарите са структури, чрез които четвъртото измерение свързва свойствата и аспектите, определящи реда в света на другите три измерения. Тримерната геометрия на формите е вторична кристализация на първичната гео­метрия на пулсарите ан времето.

  3.9.Геометрията е начин за въплъщение на четиримерното време в тримерната форма. Времето, въплътено в геометрията на формите, изпълва всички неорганични и органични подредености от сферата на инстинкта, давайки нагледен пример за действието на Закона за Времето, Т(Е)=Изкуство. Всички форми и живи видове участват в образуваните подредености от геометрични форми със собствена телесна струк­тура и нейните процеси.

  3.10.Радиалността на синхронизираната честота 13/20 поддържа движението на четиримерния ред. За света на третото измерение, реда на времето се определя от силата на геометричните форми. Колкото по- рафинирано е съзнанието, толкова е по- голяма неговата способност за достигане на геометрията на жизнеиите форми и процеси в органичната сфера — отначало безсъзнателни, а впоследствие развиващи се съзнания.

  3.11.Всички геометрии са мисъл-моменти на Галактическия Мозък — координирани Божи Наставления, въплътени в максимално ефективни форми, готови да проникнат в необходимия момент в развиващото се съзнание от съответния ред.

  3.12.Кристалите са първични предсъзнателни проявления на четиримерната радиална геометрия, непосредствено проектирани в тримерните форми. Силата на кристала съответства на първоначалното проявление на неговата форма. Кристалите са първични компоненти на предсъзнателната неорганична проекция на радиалната геометрия в света на трите измерения и проявление на мисъл- формата, най- близка да изначалния Замисъл на Галактическия Мозък. Кристалите са въплъщение на предсъзнателната форма, образуваща структурата на времето, от която произлиза вторичното от­ражение — живота.

  3.13.Диалектиката на кристалните форми и вторичното отражение (живота) направлява хода на еволюцията от предсъзнателното към безсъз­нателно, предоставяйки й възможност за развитие на самосъзнанието и достигане на върховното познание- Закона за Времето. Функцията на кристала е да поддържа първоначалния импулс на замисъла в продължение на целия еволюционен процес. Невидимите и безсъзнателни корелиращи механизми на времето и съзнанието въз­действат върху сферата на инстинкта чрез кристалния свят.

  4. ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ МОЗЪК, ВЪПЛЪТЕН В ЕВОЛЮЦИОНИРАЩИТЕ ТЕЛА НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ

  4.1.Планетарно тяло е спирален образ на материализирана проекция на първичната звездна маса, холономно участваща в структурния процес, свойствен на Галактическия Мозък.

  4.2.Планетарното тяло е орбитално въртящата се част на звездната маса, в което въплътените кристални геометрии на времето получават възможност да се определи типа на диалектическото единство, на основата на който може да се развива вторичното отражение — животът.

  4.3.Кристалната проекция на времето като форма, въплътена в планетарно тяло, химически реагира на потока от фотонна радиация, произтичащи главно от Слънцето. Кристалните форми възприемат ритъма на слънчевата пулсация, в съответствие със скоростта на осевото въртене на планетата (смяна на деня и нощта ).

  4.4. Галактическият Мозък, въплътен в еволюционизиращото тяло на планетата Земя, преобразува енергията на тези бинарни пулсации на осветеност (денонощен ритъм) в комплексни предсъзнателни неорганични форми. Взаимодействието на кристалите, светлината и топлината, а така също и особения свето-електричен и термо-кинетичен баланс на енергията са фактори на зараждане на стихията вода в планетарното тяло.

  4.5.Пораждането на стихията вода по пътя на термо- електрическия синтез е първично условие за зараждане на вторичното отражение —живота, проявяваш се в развиващия се планетарен порядък като самозараждащо се взаимодействие на светлинна и термична енер­гия. Аналог на този процес е фотосинтезата на растенията, определяща пропускателната способност на коренната система и зависеща от темпе­ратурата на средата.

  4.6.Функцията на растенията в органичната сфера е аналогична с ролята на кристалите за неорганичната. Радиалната геометрия на времето, давайки енерго-информационно попълване на структурата на растенията, определя техните растежни способности и разпространение на планетата.Продължителността на съществуване на видовете растения (без да се отчита жизнения цикъл на отделен представител на вида) определя реда на времето за инстинктивната, безсъзнателна органична сфера на живот. Тази продължителност е в допълнение към продължителността на съществуването на кристалите. Съвкупността от неорганични и органични подредености проявява диалектическо единство с планетарната Среда - биосферата.

  4.7.Животът е функция на програмния код, проектиран от радиалната матрица на четиримерното време. За планетата Земя този код е кодът ДНК, състоящ се от 64 единици. Взаимодействието на кода на ДНК със Закона за Времето, Т(Е)= Изкуство се извършва чрез неговата синхронизираща честота13/20, формираща еволюционния порядък на живота на Земята.

  4.8.64- те кодона на ДНК съдържат информационната програма на потенциалностите за  еволюция на цялото органично вторично отражение(живот) на дадената планета. Числото 64 е седмият член от дво­ичния ред, образуван от удвоената първична единица: 1, 2. 4, 8, 16,32,64, където 32 е числото на комплексния кристален порядък. Посредством кристала (числото на  който е 32), бинарната диалектика поражда вторичното отражение — живота (числото на който е 64, числото на кодоните на ДНК).

  4.9.Формообразуващата сила на кристала е въплътена в шестия член на бинарната прогресия — кубичната решетка. Предшестващите го пет члена (1 — единство. 2 — полярност, 4 — формообразуване, 8 — разпространение в пространството и 16— хармония), съчетани с 32- единичната кубична решетка на кристала въплъщават правата и принципите на живота. По такъв начин, живота е самопо­раждаща се форма, състояща е от 64 части. В радиалната математическа прогресия на четвъртото измерение всички по- ниски редове се вместват холографно в по- висшите.

  4.10.Биосферата е плод на взаимодействие от диалектиката на кристалните форми и тяхното вторично отражение, живота, проявяващ целия спектър на еволюционните възможности на Галактическия Мозък в дадения цялостен порядък. Развитието на биосферата се извършва от предсъзнателното към безсъзнателното, а след това — от сферата на съзнание и непрекъснато съзнание към свръхсъзнание и сублимирано съзнание.

  4.11.Биосферният ред привлича всички функции/неорганични и органични/ в единен биогеохимичен процес. Този самомутационен обмен на химична енергия се нарича  биогенна миграция на атоми.

  4.12.Нарастването на сложността на биогеохимичния процес ускорява биогенната миграция  на атомите и разширява сферата на все по- сложните нива на живота, до прехода от безсъзнателен към съзнателен ред на битието.

  4.13.В резултат на този по-сложен биохимичен процес на планетата Земя, човечеството е развило способност към самосъзнание. Именно силата на самосъзнанието управлява процесса на прехода от сферата на съзнание към сферата на непрекъснатото съзнание.Факт е само- съзнателното откриване на Закона за Времето, който отвори възможността за устойчиво непрекъснато съзнание на нашата планета. Със започването на прехода от биосфера към свръхсъзнателен ред на живота – сферата на космическото съзнание,се завършва еволюцията на безсъзнателния ред в биосферата.

  5. ЗАКОН ЗА ВРЕМЕТО И ПРОЦЕСИТЕ НА ПРЕХОДА ОТ БИОСФЕРА КЪМ НООСФЕРА

  5.1.Пряко следствие от откриването на Закона за Времето е преходът на пла­нетата от безсъзнателно инстинктивния ред (биосфера) към свръхсъзнателен телепатичен порядък (ноосфера). Експонен­циалното нарастване на биогеохимичната сложност на елементите на биосферата ускорява тяхната химико-термоядрена трансформация, което води до спонтанното освобождаване на «свободна енергия».

  5.2.Човечеството е единствения жив вид от биосферата, способен да индуцира момента на върховно биогеохимично планетарно битие. Само човекът може да влезе в преходната зона на съзнателна­та цивилизация, която, посредством силата на самосъзнателното мислене, все повече се освобождава от изкуствените форми, изпълващи биосферата на планетата.

  5.3.«Грешка във времето» е причината за това, че човечеството е принудено да трансформира с изкуствено построение своята цивилизация в глобална техносфера, която е общ продукт на опита за«индустриална механизация» на своите биологични функции. Приетата от човечеството техногенна честота 12/60 и образуваната техносфера, водят към постоянно нарушаване на правата на биосферата, пораждат магнитна нестабилност между първичните (кристални) и вторичните (органични) процеси.

  5.4.Еволюцията на Галактическият Мозък е строго регулируем процес, в рамките на който прехода от безсъзнателната сфера на инстинкта към сферата на телепатичното непрекъснато съзнание е неизбежен, защото се явява велика криза в развитието на биосферата. «Грешката във времето» само индуцира и проявява неизбежните следствия от привнесените от човечеството техногенни закони за пространството в сферата на инстинкта.

  5.5.Биосферата, като функция на интелекта на Галактическия Мозък, включва в себе си четиримерната система на саморегулиране, наречена пси-банка. Посредством честотата 13/20, пси-банката синхронизира математическите програми на ДНК със системата от записи и запазване на паметта.

  5.6.Пси-банката е «мозъкът»  на биосферата, управляващ еволюцията на времето като съзнание за всички съвкупности от нейните еволюционни фази. Като хранилище на всички биосферни безсъзнателни и съзнателни, пси- банката се намира в безсъзнателната сфера на инстинкта до момента на самоосъзнаване. Ноосферата е пси-банка, влязла в режим на непрекъснато съзнание и станала регулатор на целия биосферен живот.

  5.7.Откриването на Закона за Времето е точният синхронизиран «пусков механизъм» на самосъзнание, иницииращ прехода от биосферата към ноосферата — от чисто тримерен образ на мисли и действия към чисто четиримерен.

  5.8.Откриването на Закона за Времето и пътят за неговото претворяване в живота разгръщат програмата за пълна реорганизация на социума, на база на телепатичните технологии за изчистване на Средата за живеене и създаване на телепатични средства за пътуване във времето.

  5.9.Осъзнатият от човечеството Закон за Времето разтваря краткотрайната «плацента» на планетата — техносферата, като напълно преобразува сферата на взаимоотношения на всички живи видове. Влизането в сферата на непрекъснатото съзнание е невъзможно без «преобръщане» на образа на мислите към честота 13/20, докато пребиваването в универсалното поле на телепатия не стане норма на планетарен живот.

  5.10.Придвижването по спиралата на духовната еволюция е единен, строго  оразмерен във времето вселенски процес. Текущият еволюционен момент, иницииращ планетарен преход от б­иосферата към ноосферата е резултат от съзнателното настройване на човечеството към Закона за Времето. Всеобщата настройка към Закона за Времето и пси-банката (механизъм за саморегулация на биосферата) незабавно ще доведе до стабилизация на магнитните полета и към биопсихична активация на междуполюсните пръстени, определящи магнитнота поле на Земята.

  5.11.В резултат на активиране на междуполюсните пръстени на Земята (ноосферното включване на Междуполюсния Дъгов Мост ), ще се възстанови глобалния регулатор на хомеастазата — първоначалнит електромагнитен мост, свързващ полюсите на всички планети със Слънчевата система. Влизането в хармоничен резонанс ще обезпечи стабилност на общото поле на звездното тяло, включващо орбитите на всички планети.

  5.12.Общото резонансно поле на звездната система се нарича хелиокосмос. Текущата фаза на самокорекция на биосферния дисбаланс (предизвикана от включването на човечеството към честота 12/60) е критична еволюционна точка на нашия хелиокосмос. Нейното успешно преминаване открива фазата на съзнателното взаимодействие на човечеството с нивото на «Петата Сила» — сфера на галактическите хроматични функции. Инструментът на галактическата «Петица» е хроматиката, разгръщаща четиримерния порядък на функциите на сублимираното съзнание. Именно цветнокодовият механизъм на хроматиките обезпечава неотклонното придвижване на всички хелиокосмоси по еволюци­онната спирала на духа.

  5.13.Холономната функция на хелиокосмосите е еволюция на пла­нетарните тела от биосферата към ноосферата. Фазата на синхронизация на пла­нетарната ноосфера със слънчевата еволюционна програма инициира нова геологична епоха на психозоя. Телепатично присъединената ноосфера влиза в новата еволюционна фаза, а именно на сферата на хиперорганичното свръхсъзнание.


  ~ 2 ~
  Активен

  "Oculi porta anima ... vide si non audes mihi tunc animi... "
  ~Schwarze_Sonne~
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 187


 • Град: София
 • "Очите са огледалото на Душата!"

  « Отговор #5 -: Юни 28, 2012, 16:38:28 »

  6. ЧЕТИРИМЕРНИТЕ ИНСТРУМЕНТИ НА МЕЖДУИЗМЕРНИТЕ ТЕЛЕПАТИЧНИ ТЕХНОЛОГИИ

  6.1.2013 година от Р.Х. е гранична точка на синхронизация на нашия хелиокосмос с хроматичните функции на петата сила. Към този момент възможностите за приложение на Закона за Времето за достигане на максимална синхронизация и възстановяване на междупланетарния «тунел» ще са изчерпани. Успехът на планетарната активация зависи от включването в междуполюсните пръстени в Деня-Извън-Времето през 2000 година от Р. X.

  6.2.Текущият еволюционен момент на преход от биосфера към ноосфера е началото на ерата на психозоя. Ключът към съзнателното участие на човечеството в този процес е индивидуалното усвояване на инструментариума на честотата 13/20.  Жизнената трансформация за всеки човек съгласно Закона за Времето обезпечава безболезнен преход в четиримерния ред, с помощта на междуизмерните телепатични технологии и средства за преместване във времето.

  6.3.Несложните четиримерни инструментариуми на честотата 13/20 за развитие на междуизмерните телепатични технологии са ментални конфигурации, приемащи формата на обикновени средства, разделени на три приложими категории:
  а) за биологично обосновано възстановяване на телепатичното поле на планетата — Календар от Тринадесет Луни;
  б) за изработване на способност към телепатия и фокусирано взаимодействие — Телектонон;
  в) пълно ръководство по трансформация на социума, чрез определяне и картографиране на небесните хармоники, а така също и създаване на средства за преместване във времето. — «Дриймспел».

  6.4.Съзнателното приемане на Календара на Тринадесетте Луни, заменящ неточния и изкуствен дванадесет- месечен календар е безпрецедентен акт на индивидуално самосъзнание. Ко­лективното усвояване на този Календар ще доведе до бързо пробуждане на вродените телепатични програми, липсващи дълго време в живота и подтискани от биологично некоректната честота на времето.

  6.5.Корегиращото въздействие на Календара на Тринадесетте Луни, това забележително точно «препрограмиращо устройство» е подкрепено от Телектонон — учебник по технологията на телепатията. Основан на ежедневното пренастройване на съзнанието към честотата 13/20 под формата на историческите епохи на Земята, Телектонон включва в себе си всички математически съотношения на междупланетните подредености на хелиокосмоса. Неговата цел е пренастройване на менталното поле за вход в четири­мерния синхронен ред на реалността.

  6.6.Практиката на Телектонон е напълно съобразена с научните и математически описания на кодовете на пси-банката, води към съзнателно активиране на прехода от биосфера към ноосфера и към възраждане на съ­знателното поле на телепатия, вместо електронната матрица на колапсиращата техносфера. На 25 юли 2000 година (в Ден-Извън-Времето, кин на Бялото Резонансно Огледало) стана включване към Междуполюсния Дъгов Мост.

  6.7.«"Дриймспел". Пътешествие на Кораба на Времето "Земя 2013"» е изчерпателен набор от знания за Закона за Времето, под формата на нагледни разгърнати кодове на радиалната математика на четвъртото из­мерение. И Календарът на Тринадесетте Луни, и Телектонон са основани на кодовете «Дриймспел».

  6.8.С всички формули на «Дриймспел» (хармоники, хроматики, земни семейства, вълнови модули, замъци на времето и геометрия на пулсарите) се разгръща истинската радиална холографска математика на Закона за Времета — основа за преобразуване на социума в Царството на Времето, мрежа от автономни самоуправляващи се, телепатично координирани четиримерни подредености в реалността.

  6.9.В четвъртото измерение (времето), социалните форми са обединени в телепатичния ред на реалността. Кодовете на «Дриймспел» представляват енерго-информационното насищане на Календара на Тринадесетте­ Луни и Телектонон с матриците на сублимираното съзнание, достижими благодарение на съзнателния отказ от изкуствените форми за социална организация и комуникация, свойствени на ритъм 12/60.

  6.10.Обединяващата сила на небесните хармоники установява координатна система, определяща синхронния ред на всяка точка от Вселената във всеки момент от време. «Дриймспел» е основа на знанието за нивото на четиримерното мислене, което досега беше недостъпно. Това спомага за завършване на еволюционния преход от биосферата в ноосферата.

  6.11.Приложението на трите инструмента на четвъртото измерение (Календар на Тринадесетте Луни за телепатична стабилизация на биосферата, Телектонон като технология за установяване на телепатична връзка с пси-банката на Земята, и «Дриймспел» като формообразуваща сила на социума) води към изравняване на магнитните полета на всички живи видове, съгласно Закона за Времето. Първоначалната диалектика на кристалната форма и нейното вторично отражение - живота, индуцират спонтанно освобождаване на психична енергия — съзнателното творческо самоосъществяване на човечеството.

  6.12.Освободената психична енергия, вливаща се във формата на четиримерните «модели» на времето, се проявява като Планетарна Мрежа по Изкуствата (ПСИ). Небесните хармоники на разума, изпълващи социалните форми, образуват мрежата ПСИ и заменят съществуващата цивилизация и всички форми на социума, управлявани от техногенните закони на пространството.

  6.13.Създаването и разрастването на ПСИ е знак за вход в планетарната спора на изкуството и всяка хиперорганична фаза на еволюцията на Земята в ерата на психозоя. Тази ера, породена от ПСИ, ще стане епоха на еволюционен синтез на кристала (числото на който е 32) и ДНК (64), съзнателно управлявана от Закона за Времето
  (13/20). Така се образува единното ноосферно поле на планетарния живот — съвкупност от живите взаимодействия в планетарната спора на изкуствата: «Кораб на Времето "Земя-2013"», звездно-галактическата база на обмен и преобразуване на енергийните вселенски импулси.

  7. ИНСТРУМЕНТИ ЗА КАРТОГРАФИРАНЕ НА СФЕРИТЕ НА НЕБЕСНИТЕ ХАРМОНИКИ

  7.1.Синхронният ред във Вселената, който се регулира от единната честота 13/20 е система от небесни хармоники. Координацията на небесните хармоники е възможна посредством  инструментариума: Календар на 13- те Луни, Телектонон и «Дриймспел».

  7.2.Небесните хармоники разгръщат целесъобразен ред от значения, достъпен за време-векторните потенциали, излъчвани от целенасочена пространствена точка, а именно еволюционира­щото тяло на съзнанието.

  7.3.Биологично точният ритъм на 13- те Луни и 28-те дни във всяка Луна определя наи- обикновената и общодостъпна сфера на небесните хармоники. Тези небесни хармоники проявяват силата на четиримерните числа 4,5,7,13,14 и 20 (28). Регулирайки биологичния ред на планетата, цикличната сила на времето прониква в сферата на непрекъснатото съзнание на човечеството и я осветява със своите формообразуващи смислени «модели» , в унисон с принципа на автономност на съзнанието, облечено във форма.

  7.4.Съвкупността от сфери на небесните хармоники е достъпна благодарение на Календара 13 Луни, допълнен с по- сложния порядък на небесните хармоники на набора Телектонон, разгърнат в исторически и междупланетарен контекст. Изследването на Куба на За­кона е  силата на числото 16 (16=4x4=32:2=64:4), което засилва потенциала на «кар­тографиране» на прехода от биосфера към ноосфера.

  7.5.Първичният кристален ред на еволюционната динамика установява постоянната функция на времето и се нарича поток на ПЦ (Първоначална Цялост). Индуцираният от кристалите поток на ПЦ се уравновесява от проекцията на вторичното отражение — динамиката на живота (поток на Цивилизационния Прогрес, ЦП).

  7.6.5200-годишният цикъл на историята е породил техносферата и планетарния биогеохимичен дисбаланс, иницииращи прехода от биосферата към ноосферата. В продължение на този цикъл стимулираща функция за цивилизацията (ЦП) доминира над първоначалната сила на потока ПЦ.

  7.7.Усвояването на самозареждащия се кристал на Телектонон присъединява първичния кристален порядък с биотелепатичните функции, управлявани от сферата на небесните хармоники. Целта на определяне и картографиране на небесните хармоники в Телектонон посредством телепатична практика (например участие в Проекта Ринри, телепатичен експеримент по възраждане на Междуполюсния Дъгов Мост) е да се уравновесят потоците ЦП и ПЦ. Тази цел служи и за «преобръщане» на духовната ориентация на човечеството.

  7.8.Успехът на Проекта Ринри води към възстановяване на първичната функция на ПЦ и към възраждане на цялостната функция ЦП ( Цивилизационе Прогрес), наречен сега поток на Космическото Осъзнаване (КО). Синхронизацията на двата потока е ПЦ (числото, на който е 32) и КО (64) определя условията на симбиоза на единиия биосферно-ноосферен континуум в ерата на психозоя.

  7.9.Моделът на инверсната бинарна симетрия на матрицата 13/20 е свой­ствен на всяка от четирите плочи на пси-банката — хранилища на планетарната холономна информация на Галактическия Мозък. Пси-банката съдържа пълния комплекс от време-векторни потенциалности, които са източници на небесните хармоники, достъпни посредством кодовете на «Дриймспел».

  7.10.Индивидуалният набор от небесни хармоники е в основата на телепатичните изследвания на времето. Тяхната отправна точка е датата на раждане, определяща индивидуалната пространствена точ­ка и присъщият й набор от време-векторни потенциалности. Овладяване на сферата на небесните хармоники отвежда досегашния безсъзнателен жизнен процес, в сферата на възприятията на разгърнатата синхронност на галактическото битие.

  7.11.Изследванията на историческите небесни хармоники, на основата на датите на тези  събития разгръщат време-векторните потенциалности на избраните пространствени точки. Силата на небесните хармоники, безсъзнателните и кармични грешни исторически процеси, стават достъпни възприятия и трансформации, в унисон с еволюционната динамика на сферата на непрекъснатото съзнание.

  7.12.Още един вид телепатичени изследвания на времето са междупланетарните небесни хармоники. Всяка междепланетарна точка от събитийния континуум разгръща време-векторните потен­циалности на съответстващите точки от пространството. Ругулирането на телепатичните «тунели», които са безсъзнателни и негодни, е необходимо за синхронното осъществяване на междупланетарните про­грами и успешното построяване на междуполюсния Дъгов Мост.

  7.13.Небесните хармоники на единния галактически живот са телепатичните изследвания на времето, основани на избора на точка в галактическия континуум на събития и определяне на нейните време-век­торни потенциалности. Усвояването на небесните хармоники разширява спектъра на възприятия за синхронния порядък на галактическия континуум.

  8. ЙОГА, МЕДИТАЦИЯ И СЕНЗОРНА ТЕЛЕПОРТАЦИЯ

  8.1.Систематичните телепатични изследвания на небесните хармоники е еволюционна необходимост, включваща в себе си из­равняване на връзките на функциите ПЦ и ЦП*, нарушени от пребиваването на човешкия род в изкуствената честота на времето.

  Съгласно текстовете от «Възходяща Земя»: ПЦ —Първоначална Цялост; ЦП — Цивилизационен Поток.

  8.2.Критичният период на това изравняване се нарича преход от биосферата в ноосферата. Първопричина за кризата, инициирана от преходния период е разделянето на функциити на ПЦ и ЦП, подсилено от отклонението от биосферната норма — честотата 13/20.

  8.3.Отклонението от нормата включва несъгласуваност на начина на действие и природата на организма, произвеждащ тези действия — както в неговата собствена сфера, така и между него и биосферата.

  8.4.Доминирането на функции ЦП над ПЦ започва в 3113 година преди Р.Х. (-3187 година по «Дриймспел»). При това кристалната решетка, като структура на потока ПЦ, отначало все повече се поглъща от геометричната решетка (наблюдава се в изкуствено образувания градски център). Трансформацията на потока ЦП (числото на който е 64) в потока Цивилизационен Прогрес води до деградация на орга­ничния (растителен) прототип в радиален модел, свойствен на светската власт и имперската политика на подчинение.*

  8.5.Цялостният ефект от отклонението на потоците ЦП и ПЦ от биосферната норма има два аспекта: кристализация на изкуствените построения в крайна сметка води до нарушение на биологичните функции, което пречи на инстинктивния интелект да стане напълно съзнателен. Резултатът е дисбаланс на сферата на възприятия:
  едновременото претоварване и сензорна липса на индивидуалния организъм и всички живи видове.

  8.6.Откриването на Закона за Времето и овладяване на коректиращия четиримерен инструментариум инициират възстановяване на необходимите взаимодействия между функциите ПЦ ( Първоначална Цялост) и КС (Космическо Съзнание). Този процес, идващ едновременно на индивидуално и колективно ниво съдържа съдържанието на програмите за «магнитно преобучение» на човечеството. Неговото първоначално наименование е «йога».

  8.7.«Йога» на санскритски, «йок-ха» на майянски език е термин, определящ биопсихичната дисциплина, разкриващ опита на «божественото  присъединяване и възприемане на висшата истина». Йога е божествен съюз на човека с висшата истина. Този съюз води към възраждане на правилните взаимодействия между функциите на ПЦ и ЦП (четиримерните биоритми на културата), осъзнати и осъще­ствими вътре в себе си.

  8.8.В сферата на йогата, функциите на ПЦ/ЦП се активират посредством осъзнатото дишане, гъвкаво корелиращо обратната двуосева симетрия с функциите на гръбначния стълб и централната нервна система. Хатха-йога и другите взаимно- свързани системи на психофизичната самонастройка подпомагат установяването на подвижната биохомеостаза, с център гръбначния стълб и централната нервна система с нейните психофизични центрове(чакрите).

  8.9.Практиката на йога, в разширен смисъл на думата е необходимо предварително условие за всички видове пътувания във времето. Пътешествието във времето е резултат от интеграцията на функциите ПЦ/ЦП, образуващи в тялото биопсихичен поток от възприятия. Този опит е достъпен за възпроизвеждане посредством приложение в единна фокусираща енергийна директива или форма.

  8.10.Медитацията и ясновидството (несвързани с мисловния процес и привързаностите към желанията на тялото) съпътстват занятията по йога и служат за възстановяване на сензорния ред, нарушен от живота в цикъла на изкуственото време. Синхронизацията на сензорния порядък е необходимо условие за медитативното състояние на разума, необходим за пътешествие във времето.

  8.11.Сензорната телепортация е практика на телепатичното проектиране на координиращите сензорни програми, осъществявана от биопсихичната система, достигната, посредством йога, цялост и свобода от мисловни и емоционални пристрастия. Съблюдаването на тези условия позволява да се поддържа избраната форма на проектираща геометрия и способства за възстановяване на непрекъснатото съзнание.

  8.12.Координацията на разнообразните време-векторни потенциалности по пътя на сензорната телепортация е първичен инструмент за активация на различните нива на небесните хармоники и база за пътешествия във времето.

  8.13.Небесните хармоники са четиримерни отношения на 13/20, достъпни за менталното възприятие и действащи в режима на невро-сензорните вибрации на първичните проектиращи геометрии, зависещи от координацията на потоците ПЦ и ЦП, възстановени от йога в синхронизираното тяло на възприятията, в разума на който липсва каквато и да е мисъл.

  ~ 3 ~
  Активен

  "Oculi porta anima ... vide si non audes mihi tunc animi... "
  ~Schwarze_Sonne~
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 187


 • Град: София
 • "Очите са огледалото на Душата!"

  « Отговор #6 -: Юни 28, 2012, 16:42:24 »

  9.  ПРИРОДА НА ХИПЕРОРГАНИЧНАТА ЕВОЛЮЦИЯ И НАСТЪПВАНЕ НА ЕРАТА НА ПСИХ030Я

  9.1.Хиперорганичната еволюция прави практиката на сензорна телепортация жизнена норма.

  9.2.Сензорната телепортация и активацията на небесните хармоники са процес на непрекъснат  изход на ума извън границите на собствените ограничения, посредством създадени целенасочени мисловни конфигурации.

  9.3.Сензорната телепортация посредством постоянна практика на проектиране на геометричните форми, координирани с време-векторните потенциали, изисква създаване на мрежа от планетарни станции (центрове), установяващи поле от непрекъснато съзнание, а именно телепатичната матрица. Телепатичната матрица не е абстракция, а еволюционна необходимост в преходния период от биосферата към ноосферата.

  9.4.Визуализацията на базовата матрица от време-векторни потенциали («Тъкачен Стан на Маите», бинарния триплет, сплитащ тъканта на пси- банката) и непрекъснатото осъзнаване на нейните проектиращи пулсари в радиалната геометрия, възраждат първоначалното взаимодействие на функциите на ПЦ (кристален ред) и ЦП (вторично отражение на живота) в пси-банката. Този процес, който се осъществява на биопсихично нива на организма, активира изтичането на радион.

  9.5.Радион, това е четиримерен електричен флуид, съдържащ се в седемте радиални плазми, запазени в ядрото на Земята. Телепатичната активация на тези седем радиални плазми през 7-годишния период (1993-2000 г.). инициира съответното изтичане на радион, който възражда геохимичния и магнитен баланс на Земята.

  9.6.Функцията на първите три радиални плазми е да се установи първичното поле на топлина-светлина и светлина-топлина. Изтичането на четвъртата радиална плазма установява режим на телепати­чната матрица, която инициира съзнателната активация на радиона, който служи като «смазка» за четиригодишния преходен период от биосфера към ноосфера (1996-2000 г).

  9.7.Изтичането на радион се засилва с практиката на йога и сензорни състояни, свързани с взаимодействията на половете, с цел създаване на условия за сензорна телепортация. Този опит установява първичната основа на радиосониката(радиосоничната архитектура) — създаване на телепатични мисловни структури за преместване във времето.

  9.8.Телепатичното създаване на структури за първична радиосонична архитектура (Хептагонон на Разума и Първичен Кубичен Партон) са функция на първите четири радиални плазми, излъчени през четиригодишния преходен период. Биполярното пресичане на осите на куба служи за координация на потоците ПЦ-ЦП на физическо и планетарно ниво.

  9.9.Създаването на Междуполюсния Дъгов Мост е проективна функция на приложната радиосоника, чрез изтичане на радион и създаване на Хептагонона и Първичния Кубичен Партон. Тези извънвремеви конфигурации служат за изравняване на колективното ментално поле, което ще доведе до откриването на всичките 4 плочи на пси-банката през съзнателния преход от биосфера към ноос­фера (1996-2000 г.)

  9.10.Междуполюсният Дъгов Мост синтезира аналогови функции на биопсихичните, електромагнитни и геомагнитни резонансни полета на планетата и човека. Този процес се случва благодарение на отъждествяването на осите на планетарното тяло с човешките тела по пътя на синхронното колективно телепатично проектиране.

  9.11.Парадът на всички планети, освен Земята, от едната страна на Слънцето в 4 ден на Спектрална Луна, кин Червена Самостоятелна Земя (5 май 2000 г.) е проверка на колективната способност за телепатична активация на регулаторите на електромагнитния междеполюсен «тунел». Установяване телепатично поле за магнитното съпротивление ще послужи за стабилизация на полюсите на нашата планета.

  9.12.Точно подбраният момент от време за установяване на Междуполюсния Дъгов Мост е деня на Бялото Резонансно Огледало (Ден Извън Времето, 25 юли 2000 година). Възстановяването и включването на регулаторите на магнитния «тунел» стана знак за успеха на сензорната телепортация. Еволюционната възможност за възстановяване на живи биосферни видове по спиралната еволюционна траектория на Галактическия Мозък ще се изпълни.

  9.13.Успехът на подготвителния експеримент на Междуполюсния Дъгов Мост позволява на хиперорганичното свръхсъзнание да се задържи на ново ниво на биопсихичен потенциал и да инициират настъпването на ерата на Психозоя. Терминът «хиперорганично свръхсъзнание» означава стремително разширяване на сферата на сензорен опит и неговото проектиране по пътя на синхронната стимулация на симбиоза между енергия и информация. Терминът «ера на психозоя» означава телепатична координация на функциите на биосферата съгласно Закона за Времето, Т(Е)=Изкуство.

  1О. ПРИНЦИПИ НА ХАРМОНИЧНОТО ПРЕОБРАЗУВАНЕ НА СИНХРОННИЯ РЕД 

  10.1.Хармонизацията на синхронния порядък е корекция на нарушенията, предизвикани от изкуствената честота 12/60— от натрупаните ядрени и токсични отпадъци до програмите за войни, насилие и всички форми на социален и личностен дисбаланс.

  10.2.Остраняването на изкривяването на атомно-клетъчно ниво възстановява целостта на потока ПЦ и кристалния ред, а на ниво социум — поток ЦП и естествения генетичен ред.

  10.3.Източник на планетарния дисбаланс са нарушенията в единния биогеохимичен процес. Едно от приложенията на Закона за Времето, Т(Е)=Изкуство е хармонизацията на синхронния ред, когато с помощта на сензорната телепортация се включва процесът на биогеохимичното междуразмерно преобразуване — трансдукция и се възстановява биохомеостазата («обмяна на веществата») на планетарната цялост.

  10.4.Хармонизацията на синхронния ред по пътя на биогеохимичната трансдукциа е особен случай на сензорна телепортация, когато геометрията на пулсарите на времето съзнателно се прилага за разгръщането на атомния и молекулярен спинове (въртене). Време-векторните потенциалности се намират в биогеохимичното поле, координират се от Пси-Банката и се активират телепатично. Колективното приложение на техниките за сензорна телепортация позволяват «разтваряне» на различните видове изкривявания, возстановяване на първоначалното състояние в небитието или преобразуването им в светимост на атмосферата.

  10.5.Четиримерният спин (въртящ момент) е насочен обратно на часовата стрелка, а тримерният спин — по часовата стрелка. Геометрията на пулсарите, в съчетание с небесните хармоники, разгръща време-векторните потенциалности в избрана продължителност. Така формата получава импулс на движение обратно на часовата стрелка, посредством времето. Това обратно движение телепатично се координира с въртящите се атомни и молекулярни структури на възстановения обект, насочен по часовата стрелка. По такъв начин, ментално се индуцира спин, неутрализиращ негативните проявления и техните следствия.

  10.6.Възстановяването на биохомеостазата на живите видове коригира дисбаланса на социалните модели и отстранява инфекциозните болести. Многообразните видове на биогеохимичната трансдукция, хармонизиращи синхронния ред включват практика на сензорна телепортация в структурата на ДНК, преобразувайки я в съответствие с кодовете на Пси-Банката.

  10.7.Съгласно същия принцип геометрията на пулсарите, обратното преработване на атомно-молекулярния спин на ензимите, вирусите и бактериалните форми допринася за преустройството на синхронния ред на природните генетични функции.

  10.8.Като цяло, възможността за разгръщане на въртенето на изкривените форми е  еволюционна необходимост за изпълнение на функциити на висшите хармоники на Галактическия Мозък. Еволюционното развитие е невъзможно без възстановяването на  изкривените елементи и реда на тяхното първоначално състояние.

  10.9.Хармонизацията на синхронния ред води до нарастване при Т(Е)=Изкуство и  определя всички процеси на хармоничното преус­тройство като активност на Планетарната Мрежа по Изкуствата/ ПСИ/ PAN.

  10.10.Планетарната Мрежа по Изкуствата е еволюционна възможност за изпълнение на Закона за Времето. Галактическата култура е съвкупност от възможности за осъществяване на нови нива естетичните норми, разкриващи се в процеса на хармонизация насинхронния порядък.

  10.11.Хармонизацията на синхронния ред е триединен процес: атомно-клетъчните генетични преобразувания, които са първоначално естетични; практиките на небесните хармоники са естетични по своя замисъл и изпълнение, а социалните форми, необходими за развитие на тези практики са естетични биологично. Силата на Закона за Времето е в Изкуството, Т(Е)=Изкуство, PAN води всички цялостни системи на планетата от нивото на инстинктивното съзнание към телепатичния ред на непрекъснатото съзнание и свръхсъзнание.

  10.12.Хармоничното преобразуване на синхронния редк е необходимо условие за създаване на междуполюсни пръстени и възраждане на междупланетарния «тунел на времето». Възраждащите хроматични функции на времето са действени в социалната, телепатичната и менталната сфера. Съзнателното възраждане на биосферата създава хармоничен социален ред, чиито четиримерни модели отразяват хармонизирания природен порядък.

  10.13.Хармонизацията на синхронния ред е функция на прехода от биосферата към ноосферата. Като следствие от експеримента за установяване на Междуполюсния Дъгов Мост, съвкупността от телепатични преобразувания на хармоничния ред на PAN съзнателно въвлича в този процес Галактическия Мозък. Планетарната спора на изкуствата по естествен начин открива «обратната връзка» с това ниво на телепатично непрекъснато съзнание и свръхсъзнание, което до сега е било водещо при прехода от биосферата към ноосферата.

  11. КУЛТИВИРАНЕ НА«ДВОЙНИК» КАТО АГЕНТ И СРЕДСТВО ЗА ПРЕМЕСТВАНЕ ВЪВ ВРЕМЕТО

  11.1.Всички биологични единици, наречени човешки същества притежават холон — четиримерен «двойник», спящ и подтиснат през целия цикъл на отклонение от нормите (12/60). Активацията на холона като следствие от еволюционното развитие зависи от освобождаването на инстиктивното органично съзнание и преминаване към сферата на телепатичното непрекъснато съзнание.

  11.2.Четиримерният психогенетичен шаблон, формиращ тримерното тяло, получава послания и инструкции от двете съвършено четиримерни същности, наречени «водачи» или «анге­ли», напълно недостъпни за възприятията и познанията на тримерното «его».

  11.3.Извън зависимостта от осъзнаване на тримерното «его», импулсите, получавани от холона се възприемат със сърцето като инстинктивно чувство. Вследствие на това това чувство се предава на разума като «прозрения», които се интерпретират, правилно или неправилно. Душата е тримерно представяне на холона.

  11.4.Егото е персонално тримерно отъждествяване на личността с външните условия за даден исторически цикъл. В менталното поле на честотата 12/60 егото е узурпирало функциите на подтисната душа- холон и по такъв начин все повече се отделя от своите четиримерни «оператори». Егото е заместител на душата. Егото се отнася към душата, както честотата 12/60 към 13/20.

  11.5.Интелектът, действащ съгласно Закона за Времето, в течение на времето придобива знания, които са достатъчи за разпознаване на холона. Когато холона стане осъзната тримерна единица както своя четиримерен психогенетичен шаблон, духовното знание се възражда и егото постепенно се замества от пробудения холон.

  11.6.Развитието на холона е основа за само-възвръщането в четиримерното време на галактическата култура по пътя на съзнателното приложение на време-векторните потенциалности и построяването на геометрията на времето (настройка към небесните хармоники).

  11.7.Координацията на време-векторните потенциалности с многообразието на небесните хармоники (средства за сензорна телепортация и пътешествия във времето), установява система от събирателни точки, където холона и опита на тримерното същество поддържат взаимен обмен. Енерго-информационният обмен на събирателните точки активизира структурата на «двойника».

  11.8.Уникалният психогенетичен шаблон на индивида, посредством структурата на събирателните точки, създава четиримерния «двойник».

  11.9.Култивирането на «двойника» служи за усилване на четиримерния холон, което облегчава и ускорява построяването на средства за пътешествия във времето. Двойникът е «съоръжение и оръжие» на холона в изследваните от него места, където неизвестните сили понякога се нуждаят от укротяване и «опитомяване».

  11.10.Освобождаването на подтисната безсъзнателна инстиктивна сфера и влизането в свободното телепатично поле на непрекъснатото съзнание на холона е аналогично на откриването на пси-банката в момента на установяване на Междуполюсния Дъгов Мост. Това води до освобождаване на подтиснатата психична енергия. Натрупаната психична енергия преминава в невро-сензорна осцилация (импулси), осъществяващи сензорната телепортация.

  11.11.Натрупаната психична енергия придава на четиримерния холон подвижност и го изпълва с жизнена вибрация. Качеството и природата на двойника определя природата на акумулираната психична енергия и неговия уникален психогенетичен шаблон.

  11.12.Доминирането на ЦП- потока в течение на целия исторически цикъл 12/60 е предопределило преобладаването на мъжкия аспект и недооценката на женския. Натрупаната психична енергия, насочена за създаване на «двойник», има тенденция към преразпределение в полза на андрогините (хора, уравновесили мъжкото и женското начало и достигнали творческо самоосъществяване).

  11.13.Четиримерният «двойник» допълва жизнената конфигурация на тримерната личност и става все по- значим в развитието на галактическата култура на Земята. В бъдеще, вторичната личност на холона ще е «елемент на душата», който го пренася от квадранта на хиперорганичното свръхсъзнание в квадранта на пост-органичното сублимирано съзнание на Галактическия Мозък.

  12. ОПИСВАНЕ НА СРЕДСТВАТА ЗА ПРЕМЕСТВАНЕ ВЪВ ВРЕМЕТО

  12.1.Целта на пътешествието във времето е разширение и повишаване на качеството на духовния опит по еволюционния път към сферата на хиперорганичното свръхсъзнание. Качеството на придобития опит в изследването на времето е пропорционално на плодотворността.

  12.2.Основните пътища за приложение на телепатичните технологии и пътешествия във времето са: възстановяване на собствения магнетизъм и виталност; изправяне на небалансираните социални шаблони (включително и обезвреждане на токсични отпадъци); създаване на междуполюсни пръстени, възстановяване на междупланетарния «тунел » и изследване на духовните функции на висшите измерения (единния галактически живот) — сферите на свръхсъзнание и сублимирано съзнание.

  12.3.Средствата за преместване във времето са индивидуални, исторически (включително сферата на биогеохимичната трансдукция), междупланетарни и галактически, които съответстват на функциите на многообразните небесни хармоники. Дадената последователност е задължителна.

  12.4.Всички видове премествания във времето (ментални проекции на радиални геометрични тела, кристално «цветни» структури) са координирани от съответните набори от време-векторни потенциалности. В началният етап, всички пътешествия във времето се извършват в режим на фокусирано мисловно изследване (сензорна телепортация), с помощта на координатите на небесните хармоники на избраните време-векторни потенциалности.

  12.5.Средствата за преместване във времето, имащи кристално-радиална геометрична форма (проектирани двувърхови конфигурации) се прилагат за индивидуални пътешествия и изследвания (виж рис. 2). Структура на събирателните точки на холона-

  12.6.Създаване на «транспортно средство» е истински процес на холографска визуализации. При това, менталната енергия изпълва осемстенния обем  на избраната форма; за « отправна точка» на време-векторната потенциалност служи единият връх на кристала, а другия връх е «точката на местоназначение». Телепатичният  « обхват на действието» на  транспортното средство зависи от менталната яснота на оператора.

  12.7.Средствата за преместване във времето от «цветен» тип са проектирани конфигурации на спирална структура от пет- венчелистчести рози, използвани за комплексни колективни изследвания. Визуализацията на тези «транспортни средства» е чисто холограмен процес на въпъщение на ментални енергии в радиално-цветовата структура на обекта. При това петте точки на време-векторните потенциалности са  координираии с петте «венчелистчета»; за «отправна точка» служи сърцевината на цветчето, а «точка на местоназначение» е стъблото и корена. Цветово - радиалното проектиране, изпълняващо телепатично намерение на колектив от хора, напълно зависи от тяхната ментална яснота.

  12.8.Тези два основни типа могат да обединят различни видове средства за премествания във времето, образувайки комплексни радиално-проектирани форми. Както в обикновения кристален, така и в «цветовия» вариант, телепатичното  преместване се осъществява при пълна идентификация на оста на гръбначния стълб на тримерното тяло с централната координираща ос на холономния «двойник», обезпечавойки стабилността на формата на транспортното средство.

  12.9.Индивидуалното средство за преместване във времето се построява въз основа на базовата време-векторна потенциалност на датата на раждене (галактическа сигнатура), в координация с другите дати на историята на личността (включително сигнатурите на роднините и приятелите, важни събития и др.). Индивидуалното транспортно средство е двувърхов кристал, управляван от четиримереи«двойник». Експериментите в тази област станаха възможни от началота на съзнателната фаза на прехода от биосфера към ноосфера (1996-2000 г.)

  12.10.Средствата за преместмане във времето (кристали или «цветен» тип) служат за исторически изследвания и участие в процеса на биогеохимичната трансдукция. Това изисква не само усвояване на сензорната телепортация, но и умения за телепатия. Намаляването на мащаба по скалата е пропорционално на скалата на отомно- молекулярните структури.

  12.11.Междупланетарните средства за преместване във времето съвместяват и двата типа — кристалния и «цветния», на базата на разширената времева скала на време-векторните потенциалности. Възстановяването на електромагнитния тунел служи за «релси» в тези пътешествия. Експериментите в тази сфера са възможни не по- рано от  началната фаза на навигация на Кораба на Времето «Земя-2013», 2000-2013 г.

  12.12.Транспортните средства за галактически единен живот са развиващи се синтезирани кристално-цветни проектирани структури с много централни оси. Експериментите са възможни не по- рано от 2013 година.

  12.13.За старт и навигация при пътешествията във времето са необходими картографиращи инструменти: Карта на Пътешествията «Дриймспел» и игралното поле на «Телектонон». Наборите от време-векторни потенциалности, организирани в единно «тяло-във-времето» са агентите, иницииращи пътешествията, координирани от геометрията на небесните хармоники. Картата на Оракула «Дриймспел» се използва за определяне на наборите от време-векторните потенциалности на галакти­ческата « пета сила» (« ладия на душата»), за организация на контактите с обитателите на сферата на сублимираното съзнание.

  ~ 4 ~

  Активен

  "Oculi porta anima ... vide si non audes mihi tunc animi... "
  ~Schwarze_Sonne~
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 187


 • Град: София
 • "Очите са огледалото на Душата!"

  « Отговор #7 -: Юни 28, 2012, 16:46:43 »

  13. ПРЕМЕСТВАНЕ ВЪВ ВРЕМЕТО НА ЦЯЛОТО ТЯЛО

  13.1.В Царството на Времето всичко произхожда от природното чувство за откритост към «вечното сега». Висшият интелект пребивава именно във «вечното сега», където е достъпен синхронния опит на съединяване на тримерното същество със своя четиримерен холонов двойник (алтернативна личност).

  13.2.Преместването във времето на цялото тяло е способността му да се разширява във «вечното сега» и да влезе в непрекъснатото съзнание и свръхсъзнание. При това, пълното холографско проектиране зависи от енергозапълването, с което четиримерният двойник е способен да предаде на тримерното тяло съвкуп­ността от вътрешните усещания, наречени «личност».

  13.3.Извънмисловната сензорна телепортация е преместване във времето на цялото тяло: способност и опитност на тримерното същество за «замествания» — координирани действия за едновременност на две места. Това е възможно по пътя на развиване на четиримерния «двойник», способен да възприема вътрешните усещания на тримерната «личност».

  13.4.Преместването във времето на цялото тяло, включващо «заместванията» (координираните действия за едновременност на две места) е задължително условие за пътешествие в «тунела на вре­мето» и установяване на междупланетарни небесни хармоники през 2013 година.

  13.5.Когато тримерната единица е усвоила индивидуалното преместване във времето с помощта на кристално- радиални- проектиращи «транспортни средства», тя е готова за участие в колективни изследвания в междупланетарните тунели на времето.

  13.6.Слънчевият сплит на тримерното тяло служи за холонов двойник като отправна точка и завръщане при опитността «заместване». Опитът на «заместването» се преживява като «дефазиране» (разслоение на непрекъснатото съзнание), а действието на двойника като «сън наяве», или особена форма на телепатичен «вентрилоквизъм- говорене чрез стомаха».

  13.7.При групова дейност, намерението на няколко двойника да влязат в «тунела» и да го активират предизвиква поток от проектирани ментални електрони и ментални електрон-неутрони (засилващ се с участие в построяването на Хептагонон на Разума и Първичния Кубичен Партон, виж рис. 3). Взаимодействието на «моделите» от фокусираните ментални електрон-неутрони в електромагнит­ното поле на «тунела» установява единен «модел» на вълна, носеща телепатична команда във времето.

  13.8.Способността на «общността» от двойници да поддържат общото поле е пропорционална на взаимното приемане и уравновесяване.

  13.9.Полето на дейност на «общността» от двойници се определя от общите решения на групата за целите на своето пътешествие във времето.

  13.10.Разбирането на природата на междупланетарните изследвания води до  осъзнаване на непрекъснатото преструктуриране на висшите нива на синхронния ред, което се отразява в разнообразиите хармонични звездни модели и орбитални честоти на  планетите.

  13.11.Действията на менталните електронни форми на двойниците в геометричните форми на телепатичните транспортни средства да насочени за настройване на орбиталните честоти на планетите. Съвместните усилия за хармонизация на орбиталните честоти се възприемат като епизоди от междупланетарната еволюция — посев на неизвестни досега галактически форми на живот.

  13.12.С опита си за участие в изследвания и трансформация на синхронния ред на междупланетарното поле на хелиокосмоса, двойниците дават своя принос в преобразуването на тримерния свят на родната планета. Пълното възстановяване на функциите на потока ПЦ ще се случи благодарение на преобразуването на потока ЦП в потока Космическо Осъзнаване. Първата половина на потока ПЦ (16 кодона) беше включена до началото на историческия цикъл, а втората половина (16 кодона) се включва в годината на Белия Резонансен Вълшебник( 2000 година, след създаването на Междуполюсния Дъгов Мост).

  13.13.Духовното самоосъзнаване чрез опита на «заместването» открива свръхсъзнателната ера на Психозоя. Започва развитието на бинарните форми на радиосоничната архитектура. Една от тези радиосонични форми дава възможност да се замени средството за преместване на аналоговите видове транспортни средства, породени от най социално-биосферната матрица. Еволюционната планетарна спора на изкуствата развива новата, опростена и устойчива култура.

  14. ПРЕТВОРЯВАНЕ В ЖИВОТА НА ВИСШИТЕ АНАЛОГОВИ ФУНКЦИИ НА ЗАСИЛЕНАТА ЧЕСТОТА НА ЗВЕЗДНИЯ И ПЛАНЕТАРЕН ПУЛС: РОДИОН, РАДИАЛНА ЕНЕРГИЯ И РАДИАЛНИ МАТРИЦИ

  14.1.2013 година е точка на синхронизация, означаваща завършване на въвеждането в експлоатация на четиримерния междупланетарен «тунел» на нашия хелиокосмос. Телепатичното непрекъснато съзнание става норма, обезпечаваща всекидневното функциониране в сферата на свръхсъзнанието.

  14.2.Синхронизацията на междупланетарния «тунел» в 2013 година ще ознаменува настъпването на ерата на «слънчевото съзнание» и стабилизация на свръхсъзнателната хиперорганична фаза на еволюцията на Земята — планетарната спора на изкуствата в целия хелиокосмос.

  14.3.В продължение на цикъла 2000-2013 г.ще се извърши едновременно разгръщане и синхронизация на трите сфери:
  — активация на «тунела на времето» и хармонизация на синхронния ред в хелиокосмоса;
  — съпътстващи развитието форми на радиосонична архитектура, като «входящи точки» за телепатично пътуване във времето;
  — синхронизирана координация на режима на пси-банката с честотите на слънчевите пулсации, с цел завършване на потока (ПЦ).

  14.4.Общото нарастване на активността в периода 2000-2013 г. ще стане знак за симбиотичното нарастване на честотата на планетарните и слънчевите пулсации. Учестяването на планетарния пулс ще се п­реживява от хората като преход от биосферата към ноосферата. Откриването на планетарната пси-банка не е нищо друго освен функция на усилване на слънчевите пулсации.

  14.5.Учестяването на слънчевия пулс е резултат от неговите възприятия за жизнените вибрации на висшите аналогови функции на други звездни маси, хелиокосмическото съзнание на които е достигнало нивата на свръхсъзнание и сублимирано съзнание. Пик на това учестяване е галактическата синхронизация, когато контурът «обратна връзка» на сублимираното съзнание на галактическата сила на обертоновата «петица» стабилизира вселенския живот на нови «плацдарми» между пиковете на еволюционния подем. Слънчевите «плацдарми» определят параметрите на еволюционните разлики в епохите на планетите и звездните системи една от друга.

  14.6.Особенността на текущия еволюционен «плацдарм» (настъпване на ерата на Психозоя) се състои в засиленото изливане на радион в резултат на междузвездните трансмисии. Този излишен звезден радион, трансредуциран от радиосоничната архитектура на планетарната спора по изкуствата с помощта на междупланетарния «тръбопровод», води към повишаване на светимостта (спектрализацията) на третото измерение, което спомага за свръхсъзнателното прозрение за порядъка на радиалната матрица.

  14.7.Взаимодействието на структурите на планетарната спора на изкуствата за всичките три нива (индивидуално, социално и ноосферно) е поле на еволюционна проява на Планетарната Мрежа на Изкуствата (ПСИ= PAN). Това се случва по пътя на соларизация на хиперорганичните функции на сетивните органи. Всички функции на съзнание, съгласувани с честотата на слънчевите пулсации стабилизират нивото на свръхсъзнание в най- висок режим със слънчевите (звездни) аналози.

  14.8.Радиалната соларизация на хиперорганичните функции на органите на чувствата създава импулс на еволюционно изменение, който им позволява да достигнат нивото на мултисенсорна фотосинтеза – висш аналог на фотосинтезата при растенията. При това полето на възприятията изпитва радиосонично хипер-разширение, предизвикващо лавинообразна рекомбинация на менталните електрони, менталните електрон-неутрони и менталните фотони, съответстващи на функциите на сетивните органи (например, слухови ментални електрони  и т. н.).

  14.9.Радиосоничната архитектура (подобно на машините в епохата на техносферата) е биогенен феномен, наследил от своите създатели способността за «размножаване» на формите си и «разпръскването» им по планетата. Радиосоничната архитектура, управлявана от Закона за Времето Т(Е)=Изкуство, радиално преобразува феноменалния свят в проводник на висши аналогови жизнени функции, съгласувани с ритъма на слънчевите пулсации.

  14.10.Радиосоничната архитектура, благодарение на своята способност да трансформира радиално слънчевите пулсации е полуавтономен еволюционен феномен. Нейните структуриращи обертонови хроматики обезпечават процеса на самопораждане на радион, седемте първични радиални плазми, които преразпределят енергията на хиперсензорния опит на обитателите на планетарната спора на изкуствата- така се поддържат постоянно обновляемите радиосонични структури.

  14.11.Целта на самобитното развитие на планетарната мрежа на радиосоничната архитектура е установяването на връзка с висшите аналози на висшите жизнени функции. Този процес се облегчава от построяването на «общността» — радиосоническите «носители» -четиримерни двойници, разширяващи сферата на техните изследвания далече зад пределите на биологичната продължителност на живота през текущата ера. На преобразуваното в раса от мъдреци, човечество на Земята се предоставя грижата за поддържане на тримерните си «корени» на радиосоничните «градинари» и потопено в дълбока медитация и транс да изследва галактическия порядък на вселенския живот.

  14.12.Свръхсъзнателният хиперорганичен начин на живот и функциите на слънчевото съзнание напълно ще преобразят планетарната биосфера. Радиосонично преумножени свойствата на кристалите, растенията, животните и свръхчовека ще се слеят в небивали лъчезарни радиални форми, благодарение на рекомбинациите на менталните електрони, менталните електрон-неутрони и менталните фотони.

  14.13.Хиперорганичното битие на радиосоничната архитектура,  обхващащо Планетарната Мрежа по Изкуствата води до съзряване на Планетарната Спора по Изкуствата. Ще се разгърнат програми за приемане на всички форми на единния вселенски живот, с цел изследване на галактическата култура. Усложняващите се проявления на самопораждащата се радиосонична архитектура, като същност на планетарната спора по изкуствата ще станат нейна отличителна чер­та, което ще привлече много представители на ин­телекта на Галактическия Мозък.

  15. РАЗШИРЯВАНЕ СФЕРАТА НА ВЛИЯНИЕ НА СУБЛИМИРАНОТО СЪЗНАНИЕ КАТО СЛЕДСТВИЕ ОТ НЕГОВАТА ОБРАТНА ВРЪЗКА С ПЛАНЕТАРНИТЕ И ЗВЕЗДНИТЕ ПУЛСАЦИИ 

  15.1.Стабилизирането на планетарната спора по изкуствата, с помощта на самовъзпроизвеждащите се форми на радиосонична архитектура способстват  за разпространение на тези форми по системата на електромагнит­ните «тръбопроводи» на другите планети от хелиокосмоса.

  15.2.Разширените форми на радиосонична архитектура са градуиран регистър на небесните хармоники. Този индекс изгражда вселенските сфери на влияние на време-векторните потенциалности, които са равномерно разпределени по цялата човешка биомаса и стимулират растежа на броя на получаващите/предаващи «обратната връзка» на сублимираното съзнание, посредством координация на слънчево (звездния) и планетарни пулсации.

  15.3.Координацията на слънчево (звезден) и планетарните пулсации предизвиква оживление на висшите аналози на жизнените функции на « театралната сцена» на радиосоничната архитектура. Висшите аналози на жизнените функции спускат  стъпаловидно енерго-информационните матрици на посторганичното сублимирано съзнание в сферата на дискретните програми на хиперорганичното свръхсъзнание.

  15.4.С  новите програми на сублимираното съзнание започват експериментите на «взаимообмен» и «заместване» на телата, отначало на планетарно ниво, а след това и на междупланетарно, междузвездно и галактическо ниво, инициирайки нова фаза на пътешествие във времето на галактическия универсален живот. Тези опити ще ознаменуват ново нива на духовна еволюция, когато идентифицираната душа се обединява с холона в единна радиосонична маса.

  15.5.Чрез единната радиосонична маса се достига целта на галактическите универсални пътешествия във времето, а именно разширяване на сферата на влияние на сублимираното съзнание, като насочената «свързана обратна връзка» с планетарните и слънчеви пулсации. Тъй като енерго-информационната «връзка» на сублимираното съзнание е нашето посторганично «бъдеще», то подготовката за наи- добрите оптимални условия за това бъдеще играе все по- важна роля за планетарната спора на изкуствата.

  15.6.Стартирането на галактическите пътешествия във времето също така ще стане знак за завършване на хармонизацията на генетичния синхронен ред. Кодовете 13/20 ще са част от вродените еволюционни самопораждащи се програми на съзнание на човещката биомаса, автономно приспособима към всякакви външни условия. Тя ще  вплете в себе си радиосоничната архитектура на планетарната спора по изкуствата и ще се освободи от всякакви външни потребности —  технологии, облекло и средства за обучение.

  15.7.Колективната радиосонична холонова маса, плод на хар­монизация на генетичния ред действа посредством проектиращи програми на галактическата сила на «петицата», които са гене­тично въплътени като функционални програми на сивото вещество в главния мозък. Тези програми нагледно са разгърнати в Картата на Ора­кула «Дриймспел».

  15.8.Началото на ерата на галактическите пътешествия във времето, с помощта на градуирания регистър на небесните хармоники преобразува планетарнота слънчево-звездно съзнание изцяло в галактическо. Животът на висшите аналогови функции, проектирани чрез колективното съзнание способства за различни видове «обмен на телата». Радиалното многообразие повишава качествота и ефектив­ността на колективната радиосонична маса.

  15.9.Съгласуваният интелект на колективната радиосонична маса непрекъснато разширява изследванията на функциите на посторганичното сублимираното съзнание. Висшите аналогови жизнени функции сега се преживяват като епизоди на по- високо енергийно взаимодействие, външните черти на което напомнят за «възраждане» на обитателите от по-високи измерения и техните недостъпни познания и възприятия.

  15.10.Тези «беседи» на сублимираното посторганично съзнание започват да се осъзнават като източник на хроматичните сили на «петицата» — петмерни космически електронни обертониращи инструменти. Процесът на установяване на « обратната връзка«, свойствен на хроматиките индуцира по- финни нива на проективната геометрия, които на свой ред пораждат още по- финни нива на небесните хармоники.

  15.11.Когато разбере, че животът идва от бъдещето, свръхсъзнателната галактическа цивилизация на зрялата планетарна спора на изкуствата, с помощта на радиосоничната архитектура, достига свръхразширение и се отправя към странстване със своята «общност». Целта на трансмиграцията на колективната радиосонична маса между сферите на свръхсъзнание и сублимиран­о сознание е «засаждане» на посторганични функции на сублимираното съзнание в апарата за саморегулиране на планетарната спора на изкуствата.

  15.12.Със саморегулацията на сублимираната посторганична « обратна връзка» завършва еволюционната «обратна връзка» на обучение от Галактическия Мозък. Сега тя напълно се регистрира като пулсации на звездно-планетарните времеви координати.

  15.13.Саморегулацията на планетарно-звездното разрастване на сферата на влияние на сублимираното съзнание, в резултат на въздействието на обратната връзка на планетарните и звездни пулсации, установява качеството самосветимост като електронно-молекулярна норма на живот. Така трансформацията на тримерните атомни структури в четиримерни спектрални безтегловни обемни форми е завършена.


  ~ 5 ~
  Активен

  "Oculi porta anima ... vide si non audes mihi tunc animi... "
  ~Schwarze_Sonne~
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 187


 • Град: София
 • "Очите са огледалото на Душата!"

  « Отговор #8 -: Юни 28, 2012, 16:52:07 »

  16. МНОГООБРАЗИЕ И ФАЗИ НА ЗВЕЗДНАТА АКТИВНОСТ И ЕВОЛЮЦИЯ

  16.1.Развитието на първичната звездна маса към посторганично предпървично състояние на Свръхнова е спирала на критични еволюционни моменти, точки на «скачване» на различните фази на еволюция на времето като съзнание. Съзнанието е неотделимо от времето. Времето разширява съзнанието като увеличен порядък на самосъз­нание, според уравнението на Закона за Времето, Т(Е)=Изкуство.

  16.2.Цялостният комплекс от звездни системи, съдържащи самосъзнателната еволюция на Галактическия Мозък са минимален цялостен модел на холономен ред на първичния спектър на сътворението — Галактиката. Самосъзнаването на Галактическите жители нараства благодарение на съзнателното приложение на Закона за Времето.

  16.3.Всеки момент от самосъзнателното възприемане на галактическата цялост е синхронен ред — напълно зависещ от нивото на възприемащия самоосъзнаването. Самоосъзнатата чистота на опита, центрирането във «вечното сега » и в разбирането на Закона за Времето, Т(Е)=Изкуство води към засилена активност на време-векторните потенциалности.

  16.4.Еволюцията на формите в природата отразява еволюцията на формите на изкуството — от спонтанността на безсъзнателната предорганичност до сублимираното самоосъзнаване на посторганичната сфера. Многообразието на еволюционните различия на звездните маси, синхронизирани със Закона за Времето, Т(Е)=Изкуство, се възприемат от самосъзнанието като различни моменти на повишаване на звездната активност.

  16.5.Безсъзнателният предорганичен порядък на Закона за Времето (сфера на потенциалност) е кондензиран в първичната проектираща структура на кристала и завършва в това място на възходящата спирала, където сублимираният посторганичен ред на Закона за Времето, Т(Е)=Изкуство се въплъщава в са­мосъзнателната проектираща структура на «общността». «Общностите»  са радиосонична кристална проекция на времевия ред, необходим за свръхсъзнанието.

  16.6.Влизането в Царството на Времето, посредством самосъзна­телното откриване на Закона за Времето е точка на инициация за «Цикъла на Завръщането». «Цикълът на Завръщането» е този момент от еволюцията на звез­дата, когато нейното атомно-клетъчно ниво започва да намалява, а правилната активация на първичния материал достига изклю­чително разширение на самоосъзнаване. В зависимост от степента на  самоосъзнаване, масата клони към нула, така както обема нараства. Намаляването на масата предизвиква пропорционално излъчване на радион, което води до разширение на сферите на първичните свойства на непрекъснатото съ­знание и свръхсъзнание — топлина и светлина.

  16.7.Радиосоничната тенденция към намаляване теглото на атомната структура на планетарната спора на изкуствата на Земята служи за компенсация на увеличението на постпървичното термо-луминисцентно излъчване на звездна маса в хелиокосмоса. Поглъщайки по- голямата част от атомната маса на своя хелиокосмос, звездата се готви за пиковия момент за образуване на СВРЪХНОВА.

  16.8.Еволюционното намаляване на атомното тегло е пропорционално на увеличението на самопораждащата се сила на радиалните свойства, вследствие еволюционното развитие и разрастване на формите на радиосоничната архитектура. Равновесието на процесите на излъчване и дематериализация се определя от продължителността на момента на пиковото възбуждане на свръхсъзнателната хиперорганична еволюция.

  16.9.Спектрализираната безтегловна материя на Земята се преобразува в чиста светлина, когато нейния хиперорганичен свръхсъзнателен порядък се психо-синхронизира вътре в себе си като едновременен опит на цялата съвкупност от критични еволюционни моменти — от предорганичната до посторганичната фаза. Този величествен момент T(E[arth])=ART (Земя, умножена по Времето и станала въплъщение на Изкуството) се преобразува в чиста светлина и геометричният фотонен еквивалент на нейното съзнание внася своя принос в хипердименсионалното разширение на термо-светимостта на звездното тяло.

  16.10.«Радиосоничен компост» преобразува в светлина всички останали тримерни нива на битието. Този пиков звезден момент ще е мига на освобождаване на четиримерните холонови «двойници». «Колективната радиосонична маса», завършила своята еволюция, образува «общността», която се явява едновременно средство за комуникация и става самоосъзната сфера ва свръхсъзнание и сублимирано съзнание. Достигането на това състояние означава гранична сфера на приложение на небесните хармоники като регистър на еволюционните време-векторни потенциалности в дадения холономен макро-порядък — Галактиката.

  16.11.Изграден посредством свръхсъзнателна психо-синхронизация на сферите на пиковите възбуждания в свояхелиокосмичен целенасочен радиален порядък, Галактическият Мозък притежава чиста безтегловност и влиза в сферата на хипердименсионалното вре­ме — извънфрактална вълнова зона на чистия разум (сублими­рано съзнание). Като чисто проекционно поле на «обратната връзка» свръхсъзнанието, сферата на сублимираното съзнание (хипердимен­сионалното време) получава името «Дъга на светлинното спускане в Цикъла на Завръщането». Точката на отброяването на всеобщата радиална скала на мерките и масата се определя от Бог и е от Него.

  16.12.Колективната радиосонична маса, пътешестваща във времето в радиалната многовърхова кристална проекция на обеединените «общности», освободена от връзката с хиперорганичния живот на усещанията, свободно влиза в посторганичната сфера на хипердименсионалното време — източник на всички «срещи» и «същества», участници в предишни фази на развитие на свръхсъзнателния живот на планетарната спора на изкуството.

  16.13.Връх на еволюцията на планетарната спора на изкуството е само­пораждането на съзнателно мислеща радиосонична архитектура и нейните самодвижещи се форми. Последното достъпно възприятие за действието на тези форми е  изхода на колективния радиосоничен холон, във вид на пакет от изначални генетични програми, на  финалната им траектория във времето: в пред-първичния после-живот, на сцената на хипердименсионалния «театър» Царство на Времето — мястото на ангелите и «полето на Буда». С този пиков момент на активност на хелиокосмоса завършва неговия преход от звездна маса в състояние на зараждаща се свръхнова.

  17. ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРАВА ЗА ВХОД В ГАЛАКТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И ПРИРОДА НА ПОСТОРГАНИЧНОТО СЪЗНАНИЕ

  17.1.Чисто четиримерната колективна радиосонична ма­са, освободена от тримерната баластра на своята радиално-съвършена «общност» се среща с бъдещото, във всички случаи-хипердименсионално (надразмерно) великолепие. «Погълната» от сферата на посторганичното хипердименсионално време (чисто­то бъдеще), колективната радиосонична маса влиза в сферата на истинското безвремие, субективно възприемаща се като състо­яние на «вечното съществуване».

  17.2.Пост-органичните обитатели на сферата на сублимираното съзнание са извънфрактални вълнови форми на хипердименсионалното време, включващо пето, шесто и седмо измерения. Хипердименсионалното време е радиално разгръщащ се интелект, »отговор» на Бога, възприеман като чист разум. Тази насочена навсякъде «обратна връзка» с Божествения интелект се засилва с увеличаване на светлината като потока на менталните фотони, завръщащи се при Бог посредством сферата на сублимираното съзнание и синхронизирано с фазите на трансформация на звездната маса в СВЪХНОВА.

  17.3.Посторганичните същества (ангелите) са извънфрактални вълнови форми, които са напълно включени в интелекта на разума на Бог и са възприемчиви към енерго-информационното «въвеждане» (искане) от страна на хиперорганичните обитатели на сферата на свръхсъзнанието (сфера на времето), извън обхвата на «тримерните» форми на преклонения, молитви и медитации.

  17.4.Терминът «извънфрактални пост-органични същества» означава, че ангелите са независими от интерферентните решетки, породени от вълните на активност на небесните хармоники, управляващи формообразуващите функции на третото и четвъртото измерения. По такъв начин, извънфракталността на ангелите пречи на тяхното влизане в полето на интерферентните решетки. Това означава, че за тях е невъзможна пряката намеса в сферата на тримерната и четиримерна активност.

  17.5.Всеки ангелски чин, вдъхновен от своя труд на извънфрактални вълнови образци на Божествения интелект, участва в надизмерния процес за създаване на форми, съответни на заявените от страна на органичните и хиперорганичните редове. Една от формите, породени от извънфракталната вълнова зона от ангелски порядък се нарича Галактическа Федерация.

  17.6.Галактическата Федерация на надизмерния разум е от такъв порядък на бъдещето и класификацията на нива от съзнания, която ги прави разпознаваеми за обитателите на всички еволюционни фази на Га­лактическия Мозък. Единствената цел на Галактическата Федерация е да се култивира осъзнаването на Бог и божествения порядък. За това е необходимо «въвеждане» (искане) от страна на обитателите на низшите редове на времето, които да създадат своя «обратна връзка» на ниво  сублимирано съзнание

  17.7.Участието на ангелите в работата на Галактическата Федерация ги прави«водачи» — проводници на целенасочена «обратна връзка» с Божествения замисъл. Именно от «способността за проводимост» на ангела се определя към кой от безбройните спектри на телата-във-времето, развиващи се в континуума «енергия/ разум» на Галактическия Мозък, ще е назначен.

  17.8.Ангелите, като извънфрактална вълнова среда на «обратната връзка» с Бог са винаги в Бог, в Божието Присъстствие. Затова ангелите олицетворяват природата и определено ниво на Божествените «мисли». В същото време, всеки от тях е настроен към тяло-във-времето, избрано от тях или отдадено му за да бъде «водач». Галактическата Федерация като координиращ интелект на всеки ангелски чин и на тяхното целенасочено служене натрупва постоянно разширяващите се хроники на всички мисли и действия на своите «създания».

  17.9.Ангелите, изпълняващи функции на водачи, съпровождат радиосоничния материал «душата»по обратния път към източника — Бог.

  17.10.За звездните маси, продължаващи по пътя на развитие от космическото безсъзнателно към космическото съзнание, преобразуването на извънфрактални мисловни вълни на сублимираното съзнание във време-творчески матрици на «бъдещето» се определят от качеството на техните енерго-информационни « искания » (по време на свръхсъзнателните им опити и изчистени форми на преклонения, молитви и медитации).

  17.11.Завръщането на радиосоничната колективна маса в посторганичното надизмерно време («абсолютно бъдеще») –това е резонансно преобразуване на масата на звездата в избухване на СВРЪХНО­ВА. В същото време отново проектирана в материята, се превръща в неорганична форма на предсъзнателна мисъл. Колективната резонансна маса, достигнала нивото на сублимираното посторганично съзнание, става една от пилотните ангелски програми.

  17.12.С участието си в дейностите на Галактическата Федерация като пилотна ангелска програма, радиосоничната колективна маса странства по координатната система на замисъла на интелекта на Божествения разум. При това тя спонтанно приема такива извънфрактални вълнови форми, които съответстват  на проводящите й функции във всяко от предназначените места.

  17.13.Съзнателно завършваща цикъла на Динамиката на Времето (разгърната математическа логика на Божествения План), пилотната ангелска програма, настроена към всяка сфера на времето, се превръща в точка на «вечното сега» на синхронния ред. Тя е готова за финално освобождаване на радиална термо-светлинна маса на своята родна звезда.

  18. ПЪТЕШЕСТВИЯ В ПАРАЛЕЛНИ ВСЕЛЕНИ, КАКТО И ПОСЕЩЕНИЯ НА ДРУГИ ГАЛАКТИКИ

  18.1.Освобождаването на радиална термо-светимост при избухване на СВРЪХНОВА е функция на взаимната корелация на висшите медитационни програми на Галактическата Федерация. Тези програми коорди­нират пилотните ангелски програми на първичния интелект на звездната маса на нейния еволюционен път към състояние на СВРЪХНОВА.

  18.2.Медитативната съсредоточеност на пилотните ангелски програми води звездната маса към финално избухване на радиално- разпадаща се СВРЪХНОВА. От гледна точка на сублимираното съзнание това означава, че синхронният изход на пилотната ангелска програма е поемане на курс към паралелна вселена, в сферата на други Галактически Мозъци.

  18.3.С помощта на мощният навигационен интелект на сублимираното съзнание, преди експлозията наСВРЪХНОВА, пилотната ангелска програма избира цел в една от паралелните вселени. Това е необходимо за координация на еволюцията на звездните маси на избраната вселена от първичната доорганична фаза до нивото на сублимирания интелект. По такъв начин се установява контрапункт (синхронно взаимодействие на противодействащите потоци) на квантово-размерните пространства и надизмерното време.

  18.4.Паралелните вселени (другите Галактически Мозъци) са безкрайна сума от алтернативни възможности, разгърнати във всеки момент на битието, за всеки от безбройните тела-във-времето, развиващи осъзнаване на време-векторните потенциалности.

  18.5.Паралелните вселени (другите Галактически Мозъци) в еднаква степен се координират от Бог. Те са подредени синхронно във вид на огледални отражения по скалата на «мярката», свойствена за дадена вселена (даден галактически ред ). Както синхронната подреденост на всички фази на еволюцията на звездите, където във всеки момент присъстват всички възможности на континуума на енерго-разума, всички паралелни вселени и безкрайния порядък на еволюционните възможности на Галактическия Мозък са иднакво достъпни и достижими. При това, всички те са холономно равнозначни, тъй като се управляват от Закона за Времето, Т(Е)=Изкуство.

  18.6.Паралелните вселени са едновременно съществуващи мисъл-моменти, «паралелни» на тези мисъл-моменти, които са избрани за осъществяване на опита на телата, еволюиращи във времето. Паралелните вселени се възприемат от будното съзнание като отблясъци, а в състояние на непрекъснато съзнание — като продължителна визуализация, своеобразен «склад на сенките», мисловна алтернатива на пътя към свръхсъзнание.

  18.7.Изборът на паралелна вселена зависи от еволюционния момент наа пътя към чистия разум. Продължителността на опита на сублимираното ангелско състояние е Божествена награда за устременост. Стремежът на съобществото на ангелите към нова посока в паралелна вселена е свойство на етична значимост, наречено Бодисатва, състояние на просветлено битие.

  18.8.Махабодисатва — това са ангелски чинове, избрали пътя на галактическа трансмиграция («преселение на душите»). Те се стремят към полетата на безгранична цялост от сияйни осъзнавания и завършвания чрез цялостни радиално-безкрайни нива на огледалните вселени, Галактически Мозъци и техните световни системи.

  18.9.Подразделенията на ангелските чинове са полета на Буда (рангове на пробудените надизмерни Бодисатви), обединени в служба на телепатичния радио-интелект, насочван от висшия пробуден интелект (Буда-разум) на Бог.

  18.10.Буда (махабодисатви) са пилотни ангелски «общности», проекции на чистия разум, функциониращи в пикови моменти на изригване на СВРЪХНОВА в предварително избрани паралел­ни световни системи. С помощта на надвремевата сила на сублимираното съзнание, пилотните ангелски проекции (махабодисатви) избират паралелни звездни маси на предорганичните фази на растеж, притежаващи  потенциал за образуване на планети и правят телепатично наблюдение за развитието на техния живот.

  18.11.Посредством телепатичния радио-интелект на пробудения разум, ангелските проекции (махабодисатви) на ниво сублимирано съзнание направляват по- малко развитите светове към съзнателно приемане на Закона за Времето и осъзнаване на паралелните вселени.

  18.12.За всяка паралелна вселена, еволюцията на времето като съзнание протича в същия ред, както и еволюцията на първичната вселена (Галактическия Мозък). За холономният Божествен ред всички паралелни вселени са равнозначни, но постоянно се води отчет на всичко, което е свързано с всяко ниво на битието, а също и в каква фаза се проявява времето във всяка точка на синхронния ред. Галактическият Мозък, за който нашата Земя и Слънце се явяват планетарна звездна система, може да се възприеме от други Галактически Мозъци като паралелна вселена

  18.13.Цялото време е «вечното сега». Синхронният ред на Закона за Времето, Т(Е)=Изкуство отразява холономно във «вечното сега» целият спектър на еволюцията на енерго-разума. Привеждане в норма на всички функции - неорганични, органични, хиперорганични и пост-органични води до изравняване на всичко във «вечното сега», където винаги присъства Бог.

  19. БОГ

  19.1.Има само един Бог и само единния Бог е достоен за опознаване и преклонение.

  19.2.Има само един създател на звездите и техен управител, Господар на вселените и това е Бог.

  19.3.Бог е безспорна истина на цялостното съвършенство на радиалния порядък във всички фази на Галактическия Мозък, във всички многообразия от възможности и съчетания на своите паралелни вселени.

  19.4.Познанието за Бога присъстства първоначално във всеки детайл Неговият замисъл е в най- дребните елементи на атомно-клетъчния свят до хиперорганичната радиосонична свръхсъзнателна фаза на битието.

  19.5.Съвършенството на Божественото творение се поддържа синхронно от вселенското отношени 13/20 и неговия нструмент — Закона за Времето, Т(Е)=Изкуство. По тази причина Бог може да бъде наречен велик художник и архитект на вселената, във всички нейни измерения и световни системи.

  19.6.Синхронният ред във вселената се поддържа от функциите на Закона за Времето, определени като Божествен План. До откриването на Закона за Времето, Божественият План се е разгръщал в сферата на космическото безсъзнателно, а самостоятелно мислещия интелект на телата, развиващи се във времето става достъпен като «откровение».

  19.7.Откриването на Закона за Времето е водораздел между сферата на потенциалностите на космическото безсъзнателно и Царството на Времето на космическото съзнание. С откриването на Закона за Времето, Божественият План проявява себе си като космически осъзнат синхронен ред, изразен чрез небесните хармоники — очевиден и математически точен във всеки момент.

  19.8.Правейки съзнателно всичко, което до сега е било тайно и безсъзнателно, Законът за Времето поставя всяко същество в Божествено Присъствие.

  19.9.Да бъдеш в Бог — и това е Съдния Ден. Знакът за настъпване на Съдния Ден е откриването на Закона за Времето, едновременно окончателно откровение и знание по  пътя на изхода от заблуждения, вследствие непознаването на Закона за Времето. Преходът от биосферата към ноосферата е знак за съзряване на космическото безсъзнателно и настъпване на Съдния Ден, вследствие на откриване на Закона за Вре­мето.

  19.10.Курсът на Съдния Ден отразява висшето Божествено откровение. Фазата на безсъзнателногто, времето за проверка и изпитания е завършено и Царството на Времето разширява триумфа на самосстоятелното и самосъзнателно откровение на Божествения План. Планетарният живот израства в космическо съзнание, съгласно Закона за Времето, Т(Е)=Изкуство.

  19.11.Духовната еволюция на Царството на Времето, започнала с откриването на Закона за Времето е божествено завръщане на разума към своя източник. Движейки безсъзнателното в сферата на съзнанието, световния ред на Царството на Времето развива всички тела-във-времето до нивото на всеобщо възнасяне, целта и магнита на което е Бог.

  19.12.Съзнателната саморегулация на развиващите се във времето тела, действащи съгласно Закона за Времето е свидетелство за това, че цялостната им бъдеща еволюция е чисто духовна и завръщането към живота извън съзвучието с Божествения План вече е невъзможен.

  19.13.Всичко е число. Бог е число. Бог е във всичко.
   
  ~ 6 ~

  Активен

  "Oculi porta anima ... vide si non audes mihi tunc animi... "
  ~Schwarze_Sonne~
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 187


 • Град: София
 • "Очите са огледалото на Душата!"

  « Отговор #9 -: Юни 28, 2012, 16:53:26 »

  РЕЗЮМЕ
  1. Постулатите отразяват в себе си ВЕЛИКИЯ ЦИКЪЛ на еволюцията на ВРЕМЕТО по най- големия Кръг/Колело на Календара.
  2. Може би, изложените по-горе постулати на някой да се сторят измислени, или, че те не  съвпадат съвсем точно с "буквата" на Абсолютния Закон за Плана на Сътворението на Материята. Може би. Но те са написани независимо от знанията за свойствата на Абсолютния Закон. И тази независимост е най- доброто свидетелство, в полза на Постулатите на Времето (и в полза на Абсолютния Закон).

  Превод: Ружка Калинова - Изследовател на Новия Слънчево-Лунен Календар: 13 Луни / 28 дни всяка Луна - ПАН - България

  Автор на статията: МИХАИЛ ИВАНОВИЧ БЕЛЯЕВ

  ИЗТОЧНИК :  PAN
  Активен

  "Oculi porta anima ... vide si non audes mihi tunc animi... "
  ~Schwarze_Sonne~
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 187


 • Град: София
 • "Очите са огледалото на Душата!"

  « Отговор #10 -: Юни 28, 2012, 17:20:11 »

  Галактически модул (Цолкин)- СЛЪНЧЕВИ ПЕЧАТИ,ТОНОВЕ, КИН от 1 до 260

  Ден     Име     Ден     Име     Ден     Име     Ден     Име

  1     Имиш            6     Сими       11     Чуен     3     Сиб
  2     Ик                 7     Маник     12     Еб         4     Кабан
  3     Акбал           8     Ламат      13     Бен       5     Еснаб
  4     Кан              9     Мулук         1     Иш        6     Кауак
  5     Чикчан      10     Ок              2     Мен       7     Ахау
  Точно както можете да комбинирате 2 астрологични знака, за да прогнозирате отношенията между тях, по същия начин можете да комбинирате и 2 Слънчеви Печата и да видите силните и слабите страни на връзката между вас.

  Много е просто. Всеки Печат има пореден номер и всеки тон също има пореден номер. Просто съберете поредните номера на Слънчевите си печати и ще получите число, което е поредният номер на Слънчевия Печат на връзката ви. Ако сумата е по-голяма от 20 (колкото са общо печатите), извадете 20 и ще получите номера на вашия печат.

  Същото се отнася и за тоновете. За да определите тона на вашата връзка - съберете тоновете на вашите печати. Ако е на 13 (колкото са галактическите тонове) извадете 13 и ще получите вашия тон.


  СЛЪНЧЕВИ ПЕЧАТИ

  1. ЧЕРВЕН ДРАКОН
   2. БЯЛ ВЯТЪР
   3. СИНЯ НОЩ
   4. ЖЪЛТО СЕМЕ
   5. ЧЕРВЕНА ЗМИЯ
   6. КИМИ-ВРЪЗКА МЕЖДУ СВЕТОВЕТЕ
   7. СИНЯ РЪКА
   8. ЖЪЛТА ЗВЕЗДА
   9. ЧЕРВЕНА ЛУНА
   10. БЯЛО КУЧЕ
   11. СИНЯ МАЙМУНА
   12. ЖЪЛТ ЧОВЕК
   13. ЧЕРВЕН ЗВЕЗДОХОДЕЦ
   14. БЯЛ МАГЬОСНИК
   15. СИН ОРЕЛ
   16. ЖЪЛТ ВОЙН
   17. ЧЕРВЕНА ЗЕМЯ
   18. БЯЛО ОГЛЕДАЛО
   19. СИНЯ БУРЯ
   20. ЖЪЛТО СЛЪНЦЕ (АХАУ)

  ТОНОВЕ

  ТОН 1: МАГНИТЕН ТОН
   ТОН 2: ЛУНЕН ТОН  
   ТОН 3: ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ТОН
   ТОН 4: САМОСТОЯТЕЛЕН ТОН
   ТОН 5: ОБЕРТОНОВ ТОН
   ТОН 6: РИТМИЧЕН ТОН
   ТОН 7: РЕЗОНАНСЕН ТОН
   ТОН 8: ГАЛАКТИЧЕСКИ ТОН
   ТОН 9: СЛЪНЧЕВ ТОН
   ТОН 10: ПЛАНЕТАРЕН ТОН
   ТОН 11: СПЕКТРАЛЕН ТОН
   ТОН 12: КРИСТАЛЕН ТОН
   ТОН 13: КОСМИЧЕСКИ ТОН

  (тоновете са били отбелязвани от маите с чертички и точки, като всяка точка отговаря на 1, а всяка чертичка на 5)

  например:

  Вие сте кин (192) ЖЪЛТ ПЛАНЕТАРЕН ЧОВЕК  (ЖЪЛТ ЧОВЕК -12 с ПЛАНЕТАРЕН ТОН - 10)

  Другият знак е КИН (197) ЧЕРВЕНА  КОСМИЧЕСКА  ЗЕМЯ  ( ЧЕРВЕНА ЗЕМЯ - 17 с КОСМИЧЕСКИ ТОН -13 )

  Събирате първо слънчевите печати 12+17=29, (тъй като знаците са само 20, изваждаме го и получаваме знак номер 9: ЧЕРВЕНА ЛУНА )

  След това събирате тоновете 10+13=23, (тъй като тоновете са само 13, го изваждаме и получаваме тон номер 10: ПЛАНЕТАРЕН ТОН)

  И така получихме ЧЕРВЕНА ПЛАНЕТАРНА ЛУНА (кин 49) Усмивчица  КИН от 1 до 260


  КОЛОНИ :

  Колона на Допир (1)

  Колоната в Цолкин е 20 дневен цикъл на продължителност започващ от знака Дракон до знака Слънце. Годишният цикъл се създава на база годишен знак.
  Колоните в Цжолкин са огледални, както следва: 1-13 ; 2-12 ; 3-11 ; 4-10 ; 5-9 ; 6-8 ; 7-7
  Всяка една от колоните ни подсказва да наблюдаваме определено усещане в нас Колона 1 е колоната на допира.


  - Колона на Вкуса (2)

  - Колона на Обонянието (3)

  - Колона на Слуха (4)

  - Колона на Зрението (5)

  - Колона на Локалният Разум (мозъка) (6)

  - Колона на Вселенският разум (кундалини) (7)

  - Колона на Локалният Разум (мозъка) ( 8 )

  - Колона на Зрението (9)

  - Колона на Слуха (10)

  - Колона на Обонянието (11)

  - Колона на Вкуса (12)

  - Колона на Допир (13)

  « Последна редакция: Юни 28, 2012, 17:56:34 от ~ Primär Blut ~ » Активен

  "Oculi porta anima ... vide si non audes mihi tunc animi... "
  ~Schwarze_Sonne~
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 187


 • Град: София
 • "Очите са огледалото на Душата!"

  « Отговор #11 -: Юни 28, 2012, 18:16:07 »

  Елементи

  20-те Слънчеви Печата

  1 - ДРАКОН - ИМИИШ - DRAGON
  Хранене – Раждане – Съществуване

  Гърлена чакра
  Десен показалец
  Изток: Начало/Инициация

  Драконът е съществото на първичните елементи. Той ни подканва да се слеем със земните енергии, да се върнем към извора и да си спомним общите ни корени като същества от Земята: Голямата Майка, хранителка, грижеща се за всички ни. Ако влезем в състояние на само-изхранване и на доверие, че всичките ни реални нужди ще бъдат задоволени, Вселената ще ни достави всичката енергия, която ни е нужна за живот. Благодари за основните нужди, които поддържат съществуването ни и ни позволяват да бъдем! Намери мястото вътре в себе си, което е в мир с простотата на съществуването и почитай всеки настъпващ момент. Наслаждавай се на откриването на своя личен процес на творческо раждане, празнувайки всяко творение като вдъхновен израз на живот.

  Аз храня раждането на съществото ми с първично доверие

   

  2 - ВЯТЪР - ИИК - WIND
  Комуникира – Дух – Дихание

  Чакра Сърце
  Десен среден пръст
  Север: Рафиниране

  Вятърът е дъхът на живота, единния въздух, който всички ние делим като планетарно семейство, пътуващите течения в атмосферата ни, които носят семена през разстояния, за да могат те да достигнат плодородна земя.Той е невидимата сила, която носи живот и движение. Дъх плюс вибрация е равно на звук. Когато гласът артикулира тази вибрация, се формират думи и се ражда комуникация. По същия начин, вятърът, дали шумолящ в дърветата, виещ нощем или тихо нашепващ, се превръща във вестоносец на Духа. Върни се към собственото си дихаине и погледни какви прозрения те очакват във вътрешната ти неподвижност. Нека с всеки дъх се рафинира връзката ти с Духа. Успокой се, освободи, остави да тече – позволи на вятъра да понесе духът ти високо, докато разперваш криле и политаш.

  Дишайки вдъхновение, Аз се движа по спиралата на съ-творението

   

  3 - НОЩ - АКБАЛ - NIGHT
  Сънува – Изобилие – Интуиция

  Чакра Слънчев сплит
  Десен безименен пръст
  Запад: Трансформация

  Нощта е тъмната, защитена утроба вътре в нас, където сънищата и интуицията имат предимство. Това е кладенецът на водещата ни сила, която ни говори чрез чувствата, чрез сетивата ни, а може дори да се появи като фантастични проблясъци. Това е царството на Голямата Мистерия, която информира нашите прозрения и вдъхновеното ни време на сънища. От там, където на въображението юздите са пуснати и на сънищата ни е дадена пълна власт, идва освобождаването на изобилие. Стани пазител на планетарния сън, чиято черга се тъче с надеждите и желанията на всички деца на Земята, минали, настоящи и бъдещи поколения. Сънувай, мечтай и вярвай – довери се на интуицията ти да те води по твоя път.

  Аз интуитивно се сънувам в светилището на изобилието

   

  4 - СЕМЕ - КАН - SEED
  Прицелва – Процъфтяване – Будност

  Коренна чакра
  Дясно кутре на ръката
  Юг: Узряване

  Аз съм Кан
  Семето носи в своята същност осъзнатост за собствения си потенциал. То търси идеалните условия за растеж, процъфтяване и узряване. Настрой се на вълните на осъзнаването на собствения си потенциал и на всички елементи, които поддържат процеса на растеж и така ще можеш да се прицелиш в онова, което искаш да култивираш в живота си. Посади творческите си проекти в най-плодородната земя, която можеш да намериш. Позволи им да процъфтяват като се грижиш за тях. Почитай свещената градина както себе си. Помни, че семето съдържа холографния модел на цялата реколта. Без значение колко си малък, ти имаш семето, от което да израсте най-висшият ти потенциал. Набележи целите си внимателно, предприемай действия, които  спомагат за растежа и ти също ще процъфтиш.

  Моята осъзнатост разцъфва, за да посее творчество

   

  5 - ЗМИЯ - ЧИКЧАН - SERPENT
  Преживява – Инстинкт – Сила за живот
  Теменна чакра
  Десен показалец на крака
  Изток: Начало/Инициация

  Змията се движи вълнообразно, с корем, залепен до земята, по флуидни пътеки към своята цел. Ако се настроим на вълните на инстинктивната ни връзка със Земята, ние събуждаме змията в себе си. Издигайки Кундалини, силата за живота в нас, и пускайки спираловидната енергия да се движи от връзката ни със земята (коренната чакра), нагоре по гръбнака, пробуждаме първичните си инстинки и сетива. С така повишена чувствителност и пробуден инстинктивен импулс, ние се даряваме със силата  да отсяваме и да даваме най-бързите отговори, нужни за оцеляването ни. Именно постоянната циркулация на тази живителна сила ни дава способността да удържим пътя си, въпреки препятствията и предизвикателствата, и да осъществим житейската си мисия.
  Нека змията се съживи в танц!
  Празнувай живителната сила във всички форми на живот; празнувай духа на сексуалното и свещеното в интимен обмен. Почитай тялото като храм, който духът ти обитава и змията със своята сексуална мощ ще ти достави всичката нужна сила за живот.

  Аз оцелявам в инстинкта на страстта

   

  6 - СМЪРТ /ВРЪЗКА МЕЖДУ СВЕТОВЕТЕ/ - КИМИ - WORLD-BRIDGER
  Балансира – Смърт – Възможност

  Гърлена чакра
  Десен показалец на крака
  Север: Рафиниране

  Смърт държи воала между реалностите на живота и смъртта, предоставяйки възможности, които са далеч над настоящото ни съществуване, каквото ни е познато. Сърфирайки между световете - минали, настоящи и бъдещи – можем да зърнем частица от това, което е възможно, когато се направят нужните връзки между отделните платформи на реалност (светове). Когато се отдадем на смъртта на една определена форма на съществувание, на стари концепции и модели, ние даваме път на пре-създаването на самите нас, както и на света, който ни заобикаля, в чисто нова, вдъхновена форма. Има естествен цикъл на смърт и прераждане, който съществува на нашата планета с цел постигане на глобален баланс. Това поддържа съзнанието ни будно и осъзнаващо наличните ресурси, нужни за поддържане на живота. Позволявайки на онова, което вече не ни служи, да си отиде, ние даваме възможност на енергията да се освободи и поднови, и така да допринесе за баланса в живота ни и да предостави нови възможности.

  Аз се отдавам на възможността

   

  7 - РЪКА - МАНИК - HAND
  Знае – Изцелява - Постижение

  Чакра Сърце
  Десен среден пръст на крака
  Запад: Трансформация

  Чрез ръцете ние създаваме, те са средството за превръщане на мечтите в реалност. Когато търсим постижение в област, която служи на планетата и на всички живи същества, всяко действие се превръща в акт на изцеление. Този динамичен процес на изцеление е същиснска медитативна трансформация – започва с Аз и се разпростира навън, давайки изцеление на тези около нас и накрая – на цялата планета. Ръката „знае“ посредством чувствителността си към енергията, къде и кога е нужно изцеление в живота. Тя прави това като навигира вниманието ти към онези аспекти от живота, които имат нужда от внимание, грижа, или освобождение, за да действаш в пълната си форма.

  Аз знам, че съм тук, за да постигна планетарно изцеление

   

  8 - ЗВЕЗДА - ЛАМАТ - STAR
  Красота – Изкуство – Елегантност

  Чакра Слънчев сплит
  Десен безименен пръст на крака
  Юг: Узряване

  Звезда демонстрира излъчването на красота в цялата си същност. Изкуство, в най-широкия смисъл на думата, означва съзнателно изразяване на циклите и процесите на съзидание – било то дърво, цвете, паяжина, танц, песен. Звездата показва вродения си блясък с елегантност и лекота. Позволи си да грееш, а изкуството ти да бъде автентичен израз на онова, което е в сърцето. Това ще вдъхнови много, които ще бъдат способни да възприемат твоята светлина, дори и през големи разстояния. Помни, че самият ти си произведение на изкуството! Бъди елегантен и изразителен и ще бъдеш способен да танциваш с живота, както Звездата танцува с галактиката.

  Аз се пробуждам за красотата, живея в елегантност и ставам изкуство

   

  9 - ЛУНА - МУЛУК - MOON
  Пречиства – Вселенска Вода – Течение

  Коренна чакра
  Кутрето на десния крак
  Изток: Начало/Инициация

  Аз съм Мулук
  Луната управлява многото цикли, отливите и течението на вода, плодовитостта и емоцията на нашата планета. Тя регулира и приливите, начинът, по който растенията расат и черпят хранителни вещества, както и женският месечен цикъл. При всички тези цикли има процес на инциация/започване/, пречистване и завършване, който се повтаря отново и отново. Вълните обливат брега, а отливът го оставя чист и искрящ, също както пълнолунието донася прилив на емоция и енергия, така че тя да може да бъде изчистена и освободена. Луната зове да празнуваме всички процеси на Вселенската Вода. Отдай се на течението, позволи на себе си да бъдеш понесен и подкрепян от водите на живота.
  Ти ще бъдеш напълнен.
  Ти ще бъдеш изпразнен.
  Ти ще бъдеш пречистен.

  Аз съм пречистващото течение, отново обединен с многоизмеренното ми Аз

   

  10 - КУЧЕ - OK - DOG
  Обича – Сърце – Лоялност

  Теменна чакра
  Ляв палец
  Север: Рафиниране

  Кучето е създание, което обича с отворено сърце. Дай му своята грижа и обич и то ще бъде верен спътник до живот. Кучето обича без ограничения и очаквания. То ни напомня, че любовта започва в нашите собствени сърца със само-любов и само-приемане и след това естествено се разпростира навън, към другите. Когато сме доволни от съществуването си и уверени в себе си, ние ставаме жив пример на въплъщение на безусловна любов. Любов, която обхваща всички живи същества, без дескриминация.
  Практикувай състрадание и лоялност към принципите си.
  Отвори сърцето си. Прегърни сърцата на всички и всичко. Виж ги като един цялостен организъм, който резонира с кристалната сърцевина на нашата планета.
  Там, където твоето Сърце среща моето Сърце, има само едно Сърце.

  Едно сърце, любов, лоялност, другари по съдба

   

  11 - МАЙМУНА - ЧУЕН - MONKEY
  Играя – Магия – Илюзия

  Гърлена чакра
  Ляв показалец
  Запад: Трансформация

  Аз съм Чуен
  Маймуната обича да играе. Тя е фокусник, илюзионист, жокерът в тестето. Маймуната ни учи да не взимаме живота твърде на сериозно и да намираме хумора във всяка ситуация и космическата шега такава, каквато е. Ако ти се струва, че хуморът е жесток, не се хващай на илюзията. Смехът е изцеляващ. Магията на Маймуната е много повече, отколкото вижда праволинейното съзнание в живота. Нужна е смелост, за да се смееш в лицето на бедата. Но да видиш светлината в ситуацията често носи просветление. Когато забравим да играем в живота, можете да бъдете сигурни, че Маймуната ще ни напомни. Ако правите планове на дни Маймуна, бъдете също така подготвени да се посмеете хубаво, когато се разпаднат. Намери Маймуната в себе си, която те гъделичка и ти напомня колко забавен може да бъде животът!.

  Аз играя в магията на моята собствена невинност

   

  12 - ЧОВЕК - ЕБ - HUMAN
  Влияе – Свободна воля – Мъдрост

  Чакра Сърце
  Ляв среден пръст
  Юг: Узряване

  Човекът е преди всичко избор. Нашата свободна воля ни позволява да се изразяваме, както изберем. Така Човекът учи. Чрез опит и грешка. Чрез експеримент. Не всички експерименти са успешни или приятни, обаче. Някои могат да бъдат и болезнени. Важно е да избираме мъдро. Именно мъдростта е уникалния дар на човека на житейската въртележка. Нашите избори влияят на нашия собствен живот и на живота на другите повече, отколкото осъзнаваме. Свободната воля е есенцията на човешкия живот и въпреки това, парадоксът е, че ако не упражняваме мъдрост в тази свобода, с времето може да се окаже, че сме правили губещи избори. Помоли мъдростта на Човека да повлияе на твоя избор за доброто на всички/о. Мъдростта понякога трудно се печели, но бихме могли да учим от грешките на другите, за да стане пътят на всички нас  по-лесен. В края на краищата, ние сме просто Човеци.

  Аз жъна мъдростта на свободната ми воля

   

  13 - ЗВЕЗДОХОДЕЦ - БЕН - SKYWALKER
  Изследва – Будност – Пророчество

  Чакра Слънчев сплит
  Ляв безименен пръст
  Изток: Начало/Инициация

  Звездоходецът е изследовател. Той е вечният пътешественик, чиито съюзници са четирите посоки. Свързвайки Небето и Земята посредством самия себе си, Звездоходецът е канал за Космическото, изразено на Земята. Той е проводник на енергия, връзка в божествения кръговрат, който предизвиква пробуждане в съзнанието. Пробудата се излъчва от Звездоходеца. Точно тук и точно сега. Практикувайки пробуждане в търсенията си в живота, можем да станем живо въплъщение на пророчеството. Пророчеството е биологично активна информация. Звездоходецът в нас може да активира тези около нас, заземявайки небесното течение. Живей своето предречение и активирай биологията си. Събуди се!

  Аз изследвам непознатото с будност

   

  14 - МАГЬОСНИК - ИИШ - WIZARD
  Омагьосва – Безвремие - Приемственост

  Коренна чакра
  Ляво кутре на ръката
  Север: Рафиниране

  Магьосникът, бидейки неподвижен, е научил тайната на безвремието. В непрестанната медитация на времето, ако можем да намерим центъра, можем да достигнем мястото на очарованието. Това е мястото на истинската магия, от където можем да омагьосаме всеки аспект от живота си. Всичкко, което се случва в света ни е свещено, когато сме отворени и възприемчиви за многото форми, под които може да се изрази божественото. Медитацията на Магьосника е състояние на буден транс, от което може да види всички тези форми и да омагьоса онези, които служат на най-висшите цели. За да живеем в тази магия всеки ден, ние трябва да сме стъпили здраво на пътеката си, да се отдадем на истината и да бъдем отворени и възприемчиви във всеки един момент. Магьостникът говори истината, а думите му имат голяма сила. Използвай думите си мъдро и ти също ще можеш да бъдеш потопен в омайно съществувание. Влез в транса на безвремието и намери вътрешния си магьосник.

  Безвремева омая тече през отвореното ми сърце.

   

  15 - ОРЕЛ - МЕН - EAGLE
  Създава – Визия - Съзнание

  Теменна чакра
  Ляв палец на крака
  Запад: Трансформация

  Орелът се рее високо в небето, възприемайки всичко от разстояние и по този начин има обективна перспектива. Използвай силата на своя орлов поглед/гледна точка/, за да намериш чистота на съзнанието, като преразгледаш сегашната си ситуация. Виждайки всички части, които съставляват „голямата картина“, ще разбираш по-добре какво е нужно, за да придобиеш глобална визия. Когато си настроен на вълните на колективното съзнание, твоята креативност е подсилена от глобалната ти перспектива и твоите творения придобиват нова тънкост и значение. Полети! Издигни се на крилете на Орела и няма да се намериш заплетен в материалната реалност на 3-измерния свят. Позволи си да бъдеш мечтател! Не спирай да бъдеш творец! Извиси съзнанието си!

  Аз отдавам моята визия в служене на планетарното съзнание.

   

  16 - ВОИН - КИБ - WARRIOR
  Пита – Интелект – Безстрашие

  Гърлена чакра
  Ляв показалец на крака
  Юг: Узряване

  Същността на воина е интелекта. Духовният воин не е войник, а човек, който използва интелекта си, за да отсее полезното в живота. Неговият меч на истината е съзнанието му. Воинът има дисциплината да разреже воала на илюзията и на страха (false evidence appearing real – f.e.a.r.). Да си безстрашен не ознчава да нямаш страх, а да действаш въпреки страха. Страхът е гориво за свещения воин. Воинът трябва да използва тази способност, за да изпълни мисията си. Като рицарите на кръглата мса, той търси свещения граал на истината. Но това може да бъде постигнато единствено чрез безстрашно изследване на всеки аспект от реалността. Никакъв принцип, идея, вяра или догма не може да остане неизследвана. Започни да задаваш правилните въпроси в живота и вътрешният ти воин ще те отведе до правилните отговори.

  Аз съм безстрашният воин, милостта на божествения интелект

   

  17 - ЗЕМЯ - КАБАН - EARTH
  Еволюира – Навигация – Синхронност

  Чакра Сърце
  Ляв среден пръст на крака
  Изток: Начало/Инициация

  Земята е живо същество. Цялостна система. Ние не съществуваме върху нея, ние сме нейни проявления. Като такива, ние сме нищо повече от аспекти на нейното същество. Всеки аспект е част от голямото цяло. Тя ни организира чрез фини похвати. Ако излезем от илюзията на ограничението и разделението, ще намерим смисъл в синхронността. Всички синхронности/закономерности се случват в нейното щедро тяло. Тя ни ражда чрез сънуване. Ние сме нейната еволюция. Ние можем да навигираме нейната матрица, ако знаем добре това. Всеки знак ще придобие смисъл, ако се отърсим от  разделението си от нея и осъзнаем божествения й план. Нашата еволюция не е различна от нейната. Ние сме едно. Отдай се на нейната синхронност и ще можеш да навигираш Земята с лекота. Слушай нейните послания – сърцето на Земята, нейната кристална същност ни призовава всеки ден.

  Аз навигирам своята Земна сила, синхронизирайки галактическата еволюция

   

  18 - ОГЛЕДАЛО - ЕЦНАБ - MIRROR
  Омагьосва – Безвремие - Приемственост

  Чакра Слънчев сплит
  Ляв безименен пръст
  Север: Рафиниране

  Аз съм Ецнаб, огледалната зала.
  Огледалото е повече от просто статично отражение. То е коридор от огледала, отразяващи се едно в друго в безкрайността. Както безбройните галактики, разпръснати във видимия космос, редът се простира докъдето стига погледът и отвъд. Огледалото отразява безкраен ред. Естественият ред на Вселената. Изобилстващ във всички посоки. Излъчващ се навън от всеки център в неспирно съвършенство. Ако се фокусираме върху това многоизмеренно отражение, можем да видим всичките си аспекти. Можем да станем собствените си отражения. Можем да отразяваме вместо другите. Заедно можем да отразяваме безкрайно. Заедно можем да се превърнем в огледало на вселенската безкрайност. Не се страхувай да погледнеш в огледалото, в отражението няма мнение. Това е огледалото на безкрайните възможности. Ако не ти харесва онова, което виждаш, погледни отново.

  Аз медитирам върху безкрайните отражения на божественото

   

  19 - БУРЯ - КАУАК - STORM
  Катализира – Само-генериране - Енергия

  Коренна чакра
  Ляво кутре
  Запад: Трансформация

  Бурята е едно от най-чистите енергийни проявления на природата. Силата на бурята достига до всички, вдъхвайки респект и смиреност. При все това, корените на бурята са скромни: простички капки вода се събират над морето, за да се обединят със силата на вятъра и да се превърнат в нещо огромно и трансформиращо. Това е един урок за нас, ако желаем да обуздаем енергията на бурята. Търси центъра на бурята! Остани спокоен, докато всичко около теб се променя; остани неподвижен, докато всичко наоколо се преобразява. Колкото по-силна е енергията на бурята, толкова по-важно е да останем центрирани. Когато оставаш центриран, без привидно действие, ще бъдеш способен да катализираш големи промени. И както бурята се завръща в морето, бъди само-генериращ. Бъди отговорен за собствената енергия и големи неща са възможни с Бурята. Ако изгубиш центъра обаче, може да се окажеш изтощен.

  Аз само-генерирам свобода от енергия/енергия от свобода

   

  20/0 - СЛЪНЦЕ - АХАУ - SUN
  Просветлява – Вселенски огън – Живот

  Теменна чакра
  Десен показалец
  Юг: Узряване

  Като най-близката звезда до планетата и централно за нашата слънчева система, Слънцето е основният източник на топлина, светлина и живот. В безкрайно въртене около тази огромна огнена топка, докато се движим спираловидно през пространството, ние разбираме смисъла на това, че Слънцето е ключово за нашата еволюция на тази планета – неговите светлинни лъчи съдържат галактическа информация, за да донесат просветление. Почитай слънцето, както и вътрешния си пламък, който е постоянен извор на яснота, надежда и вдъхновение, осветяващ златната пътеки и определящ пътя. Празнувай Вселенския огън, който гори непрестанно и живее в сърцата на всичко живо!

  Аз съм вселенският огън, който подхранва планетарното възнесение
  Активен

  "Oculi porta anima ... vide si non audes mihi tunc animi... "
  ~Schwarze_Sonne~
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 187


 • Град: София
 • "Очите са огледалото на Душата!"

  « Отговор #12 -: Юни 28, 2012, 18:23:07 »

  Елементи

  ТОНОВЕ

  Тринадесетте Галактически Тона на Творчеството

  Вертикалният строеж на Цолкин е основан на 13-те стълба от числа, представени чрез точко-чертичната система. Тринадесетте числа представляват първичната структура на лъчиста енергия на пулсациите, идващи от центъра на нашата Галактика, които маите са наричали Хунаб Ку. Всяко число съответства на определена функция на радиорезонанса, и е едновременно и пулсация и лъч. Тези пулсации имат определени качества и се наричат Тринадесет Галактически Тона на Творчеството.

  ТОН 1: МАГНИТЕН ТОН на ЦЕЛТА (ХУН)
  Цел. Обединение. Привличане.


  Танцът започва с осъзнаване на целта и съединяване с нея. Тон 1 ни учи, че ние в началото трябва да станем единни със своята цел, за да привлечем енергия и средства за претворяването й в живота. Работата с целта е акт на присъединяване, предназначението на който е съюз и взаимодействие. Целеустремеността има магнитна природа и ни води към Единство.

   

  ТОН 2: ЛУНЕН ТОН на ПРИЕМАНЕ на ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА (КА)
  Приемане на предизвикателства. Поляризация.


  Стабилизация. След присъединяването на целта е необходима стабилизация на полярните противоположности. Колко е важно да оценим и приемем двата полюса на даден спектър от явления, осъзнавайки тяхната неразривна взаимна свързаност!Да се научим с уважение и готовност да приемаме онова предизвикателство, което ни подхнърля самия живот и пред нас да се разкрие целия спектър от благоприятни възможности за вътрешен ръст и разширение на връзките с външния свят. Освен обикновените ежедневни задачи, на нас ни предстои да отговорим и на главното предизвикателство на живота: как да осъществим своя висш потенциал? Пътят към това е само един: изразявай сам своя живот с непоколебима вярност в истината и любовта към всичко, което съществува. Всяко предизвикателство, което ни поднася живота е нова възможност да се освободим от това, което вече не служи на нашето развитие. Приемането на предизвикателството е път към свободата!

   

  ТОН 3: ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ТОН на СЛУЖЕНЕТО (ОШ)
  Служене. Активация. Връзка.


  След стабилизацията на предизвикателството идва времето на активация. Това е енергията на катализация на всички процеси, разпалващата сила на движението и ритъма. Урокът на тон 3 е да се научим да използваме тази сила на вдъхновение като гориво за нашето служене в живота. Нека то стане живо изразяване на неповторимите таланти, които носим в дар на нашето планетарно семейство! Активацията спомага за разширяване на връзките с единомишлениците. Висшото Служене е да влезеш в своя естествен ритъм като се слееш с Божествения Поток.

   

  ТОН 4: САМОСТОЯТЕЛЕН ТОН на ФОРМАТА (КАН)
  Форма. Определяне. Съизмерване.


  След активация на служенето следва определяне на неговата форма. Тон 4 ни учи: както формата следва след вибрацията, така и вибрацията следва след формата. Яснотата и пропорционалността на създадената от тебе форма определя нейната по- нататъшна съдба. Ако формата е самостоятелна и разумна, като се отказваме от контрол и манипулация над нея, ние й позволяваме без усилия да се роди и развие. Именно така, като определяме явленията, ние им придаваме форма. Нашите ментални конструкции пораждат мисъл-форми, а вълновите форми ние възприемаме като чувствени усещания. Да бъдем самостоятелни означава да бъдем самостоятелни и целенасочени.

   

  ТОН 5: ОБЕРТОНОВ ТОН на СИЯНИЕТО (ХО)
  Сияние. Увеличаване на силата. Управление.


  Определянето на формата води към към нейната лъчезарност. Светлината струи от самото сърце на нашето същество. Петият тон ни учи, че като се съсредоточим във вътрешната си същност, ние започваме да светим по естествен начин. Излъчената от нас енергия се възприема като концентрични кръгове. Истинската сила идва при нас когато наистина обитаваме в центъра на своето същество. Отговорността, която приемаме за нашия живот и вътрешните ни ресурси изразяват нашата способност като такова центриране на битието си.

   

  ТОН 6: РИТМИЧЕН ТОН на РАВЕНСТВОТО (УАК)
  Равенство. Организация. Уравновесяване.


  Лъчезарността открива пътя към равенството и равновесието. Достигане на уравновесеност е велика задача на воина на духа, определяща всички сфери на живота му, от здравето до взаимните връзки. За балансирането на всеки момент е нужна постоянна бдителност, тъй като промяната е свойство на живота. Затова ние трябва да се сравняваме постоянно с реалностите от живота, следейки за равновесието на своите подходи. Тон 6 също ни учи на организация в най- широкия смисъл. Пътят към нея е осъзнаването на своето изначално равенство с другите хора.

   

  ТОН 7: РЕЗОНАНСЕН ТОН на АКОРДИРАНЕ (УК)
  Пренастройване. Поддържане. Вдъхновение.


  Достигането на органически баланс позволява да се започне прокопаването на каналите за настройка. Настройката е директен опит да се изравнят собствените тела. Нехармонизирания човек се чувства дискомфортно и неудовлетворено. Тон 7 ни учи да разпознаваме резонансността на хората и явленията. Без да се научим да ги открояваме не е възможно да се наслаждаваме на плодовете на акордирането. Прокопавайки енергийните канали в своя резонансен център, ти ще започнеш да даряваш на света покой и благодат. Това е естественият път за освобождаване на мистичната сила на вдъхновение.

   

  ТОН 8: ГАЛАКТИЧЕСКИ ТОН на ЦЕЛОСТТА (УАШАК)
  Цялостност. Хармонизация. Моделиране.


  След прокопаване каналите за настройка ние придобиваме цялостност. Това е хармонизация на нашите действия с Висшата Истина. Цялостността ни позволява да магнетизираме само положителните аспекти на нашия живот. Това изисква от нас напълно да осъзнаем предаността и взаимната зависимост от истинското ни «Аз» и Великия План на Божествения Ред. Тон 8 ни разкрива как да моделираме виждането си за целенасочеността на нашите реалности за да го поделим с другите хора. Така се разкриват по- високите обемни нива на хармонията.

   

  ТОН 9: СЛЪНЧЕВ ТОН на НАМЕРЕНИЯТА (БОЛОН)
  Намерение. Пулсация. Осъществяване.


  Хармонизацията и целенасочеността водят към осъществяване на намеренията. Намерението е горивото, с което става възможно проявлението. Недооценяването на силата на намерението е сериозна грешка! Разшифровайте истинските си намерения и ще видите дълбоките аспекти на своето същество. Тон 9 учи, че за да стартира механизмът на осъществяване на намеренията ни, ние, след като го осъзнаем сме длъжни да известим за това и обкръжението си. Необходимо е да предадем този вибрационен импулс и на хората около нас.

   

  ТОН 10: ПЛАНЕТАРЕН ТОН на ПРОЯВЛЕНИЕТО (ЛАХУН)
  Проявление. Усъвършенстване. Създаване.


  Мобилизацията на намеренията води към неговото проявление. Всичко проявено в нашия живот е резултат от нашата осъществена свободна воля. Съзвучна ли е тя с Божествената воля? Какви реалности формира нашия разум, тяло и емоционална сфера? Тон 10 ни учи да се стремим към съвършенство във всичко. Задачата ни е да постигнем безупречност в това, което вече се е проявило и да запазим непоколебима вярата си в съвършения Божествен оркестър.

   

  ТОН 11: СПЕКТРАЛЕН ТОН на ОСВОБОЖДЕНИЕТО (ХУНЛАХУН)
  Освобождение. Разхлабване. Отпускане.


  Съвършенството на проявлението разкрива пътя към освобождението. Да се избавим от обусловеностите, да станем свободни означава да се върнем към своята първоначална откритост и чистота. Урокът на тон 11 е: Да се научим да оттласкваме от себе си всичко, което обуславя възприятията ни. Просто да го свалим от себе си! Да разсеем всички вибрации на напрежение, лъжи и страх. Да бъдем готови да изпитаме всички великолепни възможности на битието!5

   

  ТОН 12: КРИСТАЛЕН ТОН на СЪТРУДНИЧЕСТВОТО (КАЛАХУН
  Сътрудничество. Посвещение. Универсализация.


  Освобождаването открива път към взаимодействие. Посветете се на Духа на Единството и го проявете в съвместен труд за общото благо- за това трябва пълна преданост и искрено самоотдаване. Да станеш проводник на Вселенската Истина е най- реалния опит на битието!

   

  ТОН 13: КОСМИЧЕСКИ ТОН на ПРИСЪСТВИЕТО (ОШЛАХУН
  Присъствие. Издържливост. Трансцедентност.


  Сътрудничеството дава възможност да се възцари Присъствието. Присъствието е невидима сила, влизаща в състава на цялото битие. Да бъдеш «тук и сега» във всеки миг на живота си значи да изпитваш цялата пълнота на битието. Тон 13 ни учи че силата на жизнеустойчивостта да «бъдем въпреки всичко » ни дава онази трансцедентна сила, която ни води към нови висоти.
  Активен

  "Oculi porta anima ... vide si non audes mihi tunc animi... "
  ~Schwarze_Sonne~
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 187


 • Град: София
 • "Очите са огледалото на Душата!"

  « Отговор #13 -: Юни 28, 2012, 18:35:48 »

  Дневни молитви на Киновете

  Кин 1  - Аз обединявам с цел възпитание, привличайки живота. Аз представям вливащата енергия на раждането. С магнитния тон на целта. Аз се водя от  двойната си сила.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 2  - Аз поляризирам с цел да общувам, стабилизирайки дъха. Аз представям вливащата енергия на духа. С лунния тон на придизвикателството. Аз се водя от от силата на безвремието.

  Кин 3  - Аз активирам с цел да сънувам, свързвайки се с интуицията. Аз представям вливащата енергия на изобилието. С електрическия тон на служенето. Аз се водя от силата на постижението.

  Кин 4  - Аз набелязвам, за да се прицеля, измервайки осъзнаването. Аз представям вливащата енергия на разцъфването. Със самостоятелния тон на формата. Аз се водя от силата на вселенския огън.

  Кин 5  - Аз давам сила за оцеляване, владеейки инстинкта. Аз представям складираната живителната сила. С полутоновия тон на сиянието. Аз съм воден от силата на пространството.

  Кин 6  - Аз организирам, за да балансирам, изравнявайки възможностите. Аз представям складирането на Смърт. С ритмичния тон на равенството. Аз съм воден от удвоената си сила.

  Кин 7  - Аз канализирам с цел познание, вдъхвайки изцеление. Аз представям складирането на реализацията. С резонантния тон на настройването. Аз съм воден от силата на само-създаването.

  Кин 8  - Аз хармонизирам с цел красота, моделирайки изкуството. Аз представям складирането на елегантност. С галаткическия тон на целостността. Аз съм воден от силата на свободната воля.

  Кин 9  - Аз пулсирам, за да пречиствам, осъществявайки течението. Аз представям обработването на вселенската вода. Със слънчевия тон на намерението. Аз съм воден от силата на живителната енергия.

  Кин 10  - Аз усъвършенствам, за да обичам, раждайки лоялност. Аз представям обработването на сърцето. С планетарния тон на изявата. Аз съм воден от силата на безкрая.
  Аз съм полярен кин, аз разпространявам белия галактически спектър.

  Кин 11  - Аз разтварям, за да играя, освобождавайки илюзията. Аз представям обработването на магията. Със спектралния тон на освобождението. Аз съм воден от удвоената си сила.

  Кин 12  - Аз се отдавам, за да влияя, разпръсквайки вселенска мъдрост. Аз представям обработването на свободна воля. С кристалния тон на сътрудничеството. Аз съм воден от силата на разцъфтяването.

  Кин 13  - Аз устоявам, за да изследвам, отвъд пробуждането. Аз представям изливащата енергия на пространството. С космическия тон на присъствието. Аз съм воден от силата на навигацията.

  Кин 14  - Аз обединявам, за да омагьосвам, привличайки приемственост. Аз представям изливащата енергия на безвремието. С магнитния тон на целта. Аз съм воден от удвоената си сила.

  Кин 15  - Аз поляризирам, за да създавам, стабилизирайки съзнанието. Аз представям изливащата енергия на погледа. С лунния тон на предизвикателството. Аз съм воден от силата на постижението.

  Кин 16  - Аз активирам, за да изпитвам, внасяйки безстрашие. Аз представям изливащата енергия на интелигентността. С електрическия тон на служенето. Аз съм воден от силата на вселенския огън.

  Кин 17  - Аз определям, за да еволюирам, отмервайки синхронността. Аз представям матрицата на навигацията. Със самостоятелния тон на формата. Аз съм воден от силата на пространството.

  Кин 18  - Аз давам сила, за да отразявам Изисквайки ред. Аз представям матрицата на безкрайността. С полутоновия тон на сиянието. Аз съм воден от силата на смъртта.

  Кин 19  - Аз организирам, за да катализирам, балансирайки енергията. Аз представям матрицата на само-създаването. С ритмичния тон на равенството. Аз съм воден от удвоената си сила.

  Кин 20  - Аз канализирам, за да просветлявам, вдъхновявайки живота. Аз представям матрицата на вселенския огън. С резонантния тон на настройването. Аз съм воден от силата на свободната воля.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 21  - Аз хармонизирам, за да подхранвам Моделирайки съществуването. Аз представям вливащата енергия на раждането. С галактическия тон на целостността. Аз съм воден от живителната сила.

  Кин 22  - Аз пулсирам, за да комуникирам Осъзнавайки диханието. Аз представям вливащата енергия на духа. Със слънчевия тон на намерението. Аз съм воден от силата на безкрая.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 23  - Аз усъвършенствам, за да сънувам Създавайки интуиция. Аз представям вливащата енергия на изобилието. С планетарния тон на изявата. Аз съм воден от силата на магията.

  Кин 24  - Аз разтварям, за да се прицеля Освобождавайки съзнанието. Аз представям вливащата енергия на разцъфването. Със спектралния тон на освобождението. Аз съм воден от удвоената си сила.

  Кин 25  - Аз се отдавам, за да оцелея Разпръсквайки инстинкт. Аз представям складирането на живителна сила. С кристалния тон на сътрудничеството. Аз съм воден от силата на навигацията.

  Кин 26  - Аз устоявам, за да изравнявам Отвъд възможността. Аз представям складирането на Смърт. С космическия тон на присъствието. Аз съм воден от силата на сърцето.

  Кин 27  - Аз обединявам, за да позная Привличайки изцеление. Аз представям складирането на реализация. С лунния тон на предизвикателството. Аз съм воден от удвоената си сила.

  Кин 28  - Аз поляризирам с цел красота Стабилизирайки изкуство. Аз представям складирането на предизвикателството. С лунния тон предизвикателството. Аз съм воден от силата на вселенския огън.

  Кин 29  - Аз активирам, за да пречиствам Свързвайки се с течението. Аз представям обработването на вселенска вода. С електрическия тон на служенето. Аз съм воден от силата на пространството.

  Кин 30  - Аз дефинирам, за да обичам Измервайки лоялност. Аз представям обработването на енергията на сърцето. Със самостоятелния тон на формата. Аз съм воден от силата на смъртта.
  Аз съм полярен кин, преработвам белия галактически спектър.

  Кин 31  - Аз давам сила, за да играя Владеейки илюзията. Аз представям обработването на магията. С полутоновия тон на сиянието. Аз съм воден от силата на самосъздаването.

  Кин 32  - Аз организирам, за да влияя Балансирайки мъдрост. Аз представям обработването на свободната воля. С ритмичния тон на равенството. Аз съм воден от удвоената си силата.

  Кин 33  - Аз канализирам, за да изследвам Вдъхвайки пробуждане. Аз представям изливащата енергия на пространството. В резонантния тон на настройването. Аз съм воден от живителната сила.

  Кин 34  - Аз хамонизирам, за да омагьосвам Моделирайки приемственост. Аз представям изливащата енергия на безвремието. С галактическия тон на целостността. Аз съм воден от силата на безкрайността.

  Кин 35  - Аз пулсирам, за да създавам Осъществявайки съзнание. Аз представям изливащата енергия на погледа. Със слънчевия тон на намерението. Аз съм воден от силата на магията.

  Кин 36  - Аз усъвършенствам, за да изпитвам Раждайки безстрашие. Аз представям изливащата енергия на интелигентността. С планетарния тон на изявата. Аз съм воден от силата на разцъфването.

  Кин 37  - Аз разтварям, за да еволюирам Освобождавайки синхроността. Аз представям матрицата на навигацията. Със спектралния тон на освобождението. Аз съм воден от удвоената си сила.

  Кин 38  - Аз се отдавам, за да отразявам Разпръсквайки ред. Аз представям матрицата на безкрайността. С кристалния тон на сътрудничеството. Аз съм воден от силата на сърцето.

  Кин 39  - Аз устоявам, за да катализирам Отвъд енергията. Аз представям матрицата на самосъздаването. С космическия тон на присъствието. Аз съм воден от силата на изобилието.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 40  - Аз обединявам с цел просветление Привличайки живот. Аз представям матрицата на вселенския огън. С магнитния тон на целта. Аз съм воден от удвоената си сила.

  Кин 41  - Аз поляризирам с цел възпитание Стабилизирайки съществуването. Аз представям вливащата енергия на раждането . С лунния тон на предизвикателството. Аз съм воден от силата на пространството.

  Кин 42  - Аз активирам, за да комуникирам Свързвайки дъха. Аз представям вливащата енергия на духа. С електрическия тон на служенето. Аз съм воден от силата на смъртта.

  Кин 43  - Аз набелязвам, за да сънувам Измервайки интуиция. Аз представям вливащата енергия на изобилието. Със самостоятелния тон на формата. Аз съм воден от силата на самосъздаването.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 44  - Аз давам сила за прицелване Владеейки осъзнаването. Аз представям вливащата енергия на разцъфването. С полутоновия тон на сиянието. Аз съм воден от силата на свободната воля.

  Кин 45  - Аз организирам с цел оцеляване Балансирайки инстинкта. Аз представям складираната живителна сила. С ритмичния тон на равенството. Аз съм воден от удвоената си сила.

  Кин 46  - Аз канализирам, за да балансирам Вдъхвайки възможност. Аз представям складираната енергия на смърт. С резонантния тон на настройването. Аз съм воден от силата на безкрайността.

  Кин 47  - Аз хармонизирам с цел познание Моделирайки изцеление. Аз представям складираната енергия на постижението. С галактическия тон на целостността. Аз съм воден от силата на магията.

  Кин 48  - Аз пулсирам с цел красота Осъществявайки изкуство. Аз представям складираната енергия на елегантността. Със слънчевия тон на намерението. Аз съм воден от силата на разцъфтяването.

  Кин 49  - Аз усъвършенствам, за да пречиствам Раждайки течение. Аз представям обработването на вселенската вода. С планетарния тон на изявата. Аз съм воден от силата на навигацията.

  Кин 50  - Аз разтварям, за да обичам Освобождавайки лоялност. Аз представям обработването на енергията на сърцето. Със спектралния тон на освобождението. Аз съм воден от удвоената си сила.
  Аз съм полярен кин, транспортирам белия галактически спектър.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 51  - Аз се отдавам, за да играя Разпръсквайки илюзия. Аз представям обработването на магията. С кристалния тон на сътрудничеството. Аз съм воден от силата на изобилието.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 52  - Аз устоявам, за да влияя Отвъд мъдростта. Аз представям обработването на свободната воля. С космическия тон на присъствието. Аз съм воден от силата на интелигентността.

  Кин 53  - Аз обединявам, за да изследвам Привличайки пробуждане. Аз представям изливащата енергия на пространството. С магнитния тон на целта. Аз съм воден от удвоената си сила.

  Кин 54  - Аз поляризирам, за да омагьосвам Стабилизирайки приемственост. Аз представям изливащата енергия на безвремието. С лунния тон на предизвикателството. Аз съм воден от силата на смъртта.

  Кин 55  - Аз активирам, за да създавам Свързвайки съзнанието. Аз представям изливащата енергия на погледа. С електрическия тон на служенето. Аз съм воден от силата на самосъздаването.
  Аз съм полярен кин, установявам синия галактически спектър.

  Кин 56  - Аз определям, за да изпитвам Измервайки безстрашие. Аз представям изливащата енергия на интелигентността. Със самостоятелния тон на формата. Аз съм воден от силата на свободната воля.

  Кин 57  - Аз давам сила с цел еволюция Владеейки синхронност. Аз представям матрицата на навигацията. С полутоновия тон на сиянието. Аз съм воден от живителната сила.

  Кин 58  - Аз организирам, за да отразявам Балансирайки ред. Аз представям матрицата на безкрайността. С ритмичния тон на равенството. Аз съм воден от удвоената си сила.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 59  - Аз канализирам, за да катализирам Вдъхвайки енергия. Аз представям матрицата на самосъздаването. С резонантния тон на настройването. Аз съм воден от силата на магията.

  Кин 60  - Аз хармонизирам с цел просветление Моделирайки живот. Аз представям матрицата на вселенския огън. С галактическия тон на целостността. Аз съм воден от силата на разцъфването.

  Кин 61  - Аз пулсирам с цел възпитание Осъществявайки съществуването. Аз представям вливащата енергия на раждането. Със слънчевия тон на намерението. Аз съм воден от силата на навигацията.

  Кин 62  - Аз усъвършенствам, за да комуникирам Раждайки дъх. Аз представям вливащата енергия на духа. С планетарния тон на изявата. Аз съм воден от силата на сърцето.

  Кин 63  - Аз разтварям, за да сънувам Освобождавайки интуиция. Аз представям вливащата енергия на изобилието. Със спектралния тон на освобождението. Аз съм воден от удвоената си сила.

  Кин 64  - Аз се отдавам, за да се прицелвам Разпръсквайки осъзнаване. Аз представям вливащата енергия на разцъфването. С кристалния тон на сътрудничеството. Аз съм воден от силата на интелигентността.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 65  - Аз устоявам, за да оцелявам Отвъд инстинкта. Аз представям вливащата енергия на живителната сила. С космическия тон на присъствието. Аз съм воден от силата на вселенската вода.

  Кин 66  - Аз обединявам, за да балансирам Привличайки възможност. Аз представям складирането на смърт. С магнитния тон на целта. Аз съм воден от удвоената си сила.

  Кин 67  - Аз поляризирам с цел познание Стабилизирайки изцеление. Аз представям складирането на постижението. С лунния тон на предизвикателството. Аз съм воден от силата на самосъздаването.

  Кин 68  - Аз активирам с цел красота Свързвайки изкуство. Аз представям складирането на елегантността. С електрическия тон на служенето. Аз съм воден от силата на свободната воля.

  Кин 69  - Аз определям, за да пречиствам Измервайки течение. Аз представям обработването на вселенската вода. Със самостоятелния тон на формата. Аз съм воден от живителната сила.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 70  - Аз давам сила, за да обичам Владеейки лоялност. Аз представям обработването на енергията на сърцето. С полутонови тон на сиянието. Аз съм воден от силата на безкрайността.

  Кин 71  - Аз организирам, за да играя Балансирайки илюзия. Аз представям обработването на магията. С ритмичния тон на равенството. Аз съм воден от удвоената си сила.

  Кин 72  - Аз канализирам, за да влияя Вдъхвайки мъдрос. Аз представям обработването на свободна воля. С резонантния тон на настройването. Аз съм воден от силата на разцъфтяването.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 73  - Аз хармонизирам, за да изследвам Моделирайки пробуждане. Аз представям изливащата енергия на пространството. С галактически тон на целостността. Аз съм воден от силата на навигацията.

  Кин 74  - Аз пулсирам, за да омагьосвам Осъществявайки приемственост. Аз представям изливащата енергия на безвремието. Със слънчевия тон на намерението. Аз съм воден от силата на сърцето.

  Кин 75  - Аз усъвършенствам, за да създавам Раждайки съзнание. Аз представям изливащата енергия на погледа. С планетарния тон на изявата. Аз съм воден от силата на изобилието.
  Аз съм полярен кин, аз разширявам синия галактически спектър.

  Кин 76  - Аз разтварям, за да изпитвам Освобождавайки безстрашие. Аз представям изливащата енергия на интелигентността. Със спектралния тон на освобождението. Аз съм воден от удвоената си сила.

  Кин 77  - Аз се отдавам с цел еволюция Разпространявайки синхронност. Аз представям матрицата на навигацията. С кристалния тон на сътрудничеството. Аз съм воден от силата на вселенската вода.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 78  - Аз устоявам, за да отразявам Отвъд реда. Аз представям матрицата на безкрайността. С космическия тон на присъствието. Аз съм воден от силата на духа.

  Кин 79  - Аз обединявам, за да катализирам Привличайки енергия. Аз представям матрицата на самосъздаването. С магнитния тон на целта. Аз съм воден от удвоената си сила.

  Кин 80  - Аз поляризирам с цел просветление Стабилизирайки живот. Аз представям матрицата на вселенския живот. С лунния тон на предизвикателството. Аз съм воден от силата на свободната воля.

  Кин 81  - Аз активирам с цел възпитание Свързвайки съществуването. Аз представям вливащата енергия на раждането. С електрическия тон на служенето. Аз съм воден от живителната сила.

  Кин 82  - Аз определям, за да комуникирам Измервайки дъха. Аз представям вливащата енергия на духа. Със самостоятелния тон на формата. Аз съм воден от силата на безкрайността.

  Кин 83  - Аз давам сила, за да сънувам Владеейки интуицията. Аз представям вливащата енергия на изобилието. С полутоновия тон на сиянието. Аз съм воден от силата на магията.

  Кин 84  - Аз организирам, за да се прицелвам Балансирайки осъзнаване. Аз представям вливащата енергия на разцъфването. С ритмичния тон на равенството. Аз съм воден от удвоената си сила.

  Кин 85  - Аз канализирам, за да оцелявам Вдъхвайки инстинкт. Аз представям складираната живителна сила. С резонантния тон на настройването. Аз съм воден от силата на навигацията.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 86  - Аз хармонизирам, за да балансирам Моделирайки възможност. Аз представям складираната смърт. С галаткическия тон на целостността. Аз съм воден от силата на сърцето.

  Кин 87  - Аз пулсирам с цел познание Осъществявайки изцеление. Аз представям складирането на постижение. Със слънчевия тон на намерението. Аз съм воден от силата на изобилието.

  Кин 88  - Аз усъвършенствам с цел красота Раждайки изкуство. Аз представям складирането на елегантност. С планетарния тон на изявата.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 89  - Аз разтварям, за да пречиствам Освобождавайки течението. Аз представям обработването на вселенските води. Със спектралния тон на освобождението. Аз съм воден от удвоената си сила.

  Кин 90  - Аз се отдавам, за да обичам Разпръсквайки лоялност. Аз представям обработването на енергията на сърцето. С кристалния тон на сътрудничеството. Аз съм воден от силата на безкрайността.

  Кин 91  - Аз устоявам, за да играя Отвъд илюзията. Аз представям обработването на на магия . С космическия тон на присъствието. Аз съм воден от силата на погледа.

  Кин 92  - Аз обединявам, за да влияя Привличайки мъдрост. Аз представям обработването на свободна воля. С магнитния тон на целта. Аз съм воден от удвоената си сила.

  Кин 93  - Аз поляризирам, за да изследвам Стабилизирайки пробуждане. Аз представям изливащата енергия на пространството. С лунния тон на предизвикателството.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 94  - Аз активирам, за да омагьосвам Свързвайки приемственост. Аз представям изливащата енергия на безвремието. С електрическия тон на служенето. Аз съм воден от силата на безкрайността.

  Кин 95  - Аз определям, за да създавам Измервайки съзнание. Аз представям изливащата енергия на на погледа . Със самостоятелния тон на формата. Аз съм воден от силата на магията.
  Аз съм полярен кин, преработвам синия галактически спектър.

  Кин 96  - Аз давам сила, за да изпитвам Владеейки безстрашие. Аз представям изливащата енергия на на интелигентността. С полутоновия тон на сиянието. Аз съм воден от силата на разцъфването.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 97  - Аз организирам с цел еволюция Балансирайки синхроността. Аз представям матрицата на навигацията. С ритмичния тон на равенството. Аз съм воден от удвоената си сила.

  Кин 98  - Аз канализирам, за да отразявам Вдъхвайки ред. Аз представям матрицата на безкрайността. С резонантния тон на настройването. Аз съм воден от силата на сърцето.

  Кин 99  - Аз хармонизирам, за да катализирам Моделирайки енергия. Аз представям матрицата на самосъздаването. С галактическия тон на целостността. Аз съм воден от силата на изобилието.

  Кин 100  - Аз пулсирам с цел просветление Осъществявайки живот. Аз представям матрицата на вселенския огън. Със слънчевия тон на намерението. Аз съм воден от силата на интелигентността.


  ~ 1 ~
  Активен

  "Oculi porta anima ... vide si non audes mihi tunc animi... "
  ~Schwarze_Sonne~
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 187


 • Град: София
 • "Очите са огледалото на Душата!"

  « Отговор #14 -: Юни 28, 2012, 18:40:07 »

  Кин 101  - Аз усъвършенствам с цел възпитание Раждайки съществуване. Аз представям вливащата енергия на раждането. С планетарния тон на изявата. Аз съм воден от силата на вселенската вода.

  Кин 102  - Аз разтварям, за да комуникирам Освобождавайки дъх. Аз представям вливащата енергия на духа. Със спектралния тон на освобождението. Аз съм воден от удвоената си сила.

  Кин 103  - Аз се отдавам, за да сънувам Разпръсквайки интуиция. Аз представям вливащата енергия на изобилието. С кристалния тон на сътрудничеството. Аз съм воден от силата на погледа.

  Кин 104  - Аз устоявам, за да се прицелвам Отвъд осъзнаването. Аз представям вливащата енергия на разцъфтяването. С космическия тон на присъствието. Аз съм воден от силата на елегантността.

  Кин 105  - Аз обединявам, за да оцелявам Привличайки инстинкт. Аз представям складирането на  живителна сила. С магнитния тон на целта. Аз съм воден от удвоената си сила.

  Кин 106  - Аз поляризирам, за да изравнявам Стабилизирайки възможност. Аз представям складирането на смърт. С лунния тон на предизвикателството. Аз съм воден от силата на магията.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 107  - Аз активирам с цел познание Свързвайки изцелението. Аз представям складирането на постижение. С електрическия тон на служенето. Аз съм воден от силата на магията.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 108  - Аз определям с цел красота Измервайки изкуство. Аз представям складирането на елегантност. Със самостоятелния тон на формата. Аз съм воден от силата на разцъфването.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 109  - Аз давам сила, за да пречиствам Владеейки течението. Аз представям обработването на вселенските води. С полутоновия тон на сиянието. Аз съм воден от силата на навигацията.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 110  - Аз организирам, за да обичам Балансирайки лоялност. Аз представям обработването на енергията на сърцето. С ритмичния тон на равенството. Аз съм воден от удвоената си сила.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 111  - Аз канализирам, за да играя Вдъхвайки илюзия. Аз представям обработването на магията. С резонантния тон на настройването. Аз съм воден от силата на изобилието.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 112  - Аз хармонизирам, за да влияя Моделирайки мъдрост. Аз представям обработването на свободна воля. С галаткическия тон на целостността. Аз съм воден от силата на интелигентността.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 113  - Аз пулсирам, за да изследвам Осъществявайки пробуждане. Аз представям изливащата енергия на пространството. Със слънчевия тон на намерението. Аз съм воден от силата на вселенската вода.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 114  - Аз усъвършенствам, за да омагьосвам Произвеждайки приемственост. Аз представям изливащата енергия на безвремието. С планетарния тон на изявата. Аз съм воден от силата на духа.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 115  - Аз разтварям, за да създавам Освобождавайки съзнанието. Аз представям изливащата енергия на погледа. Със спектралния тон на освобождението. Аз съм воден от удвоената си сила.
  Аз съм полярен кин, транспортирам синия галактически спектър.
  Аз съм галактически ативиращ портал, влез в мен.

  Кин 116  - Аз се отдавам, за да изпитвам Разпръсквайки безстрашие. Аз представям изливащата енергия на интелигентността. С кристалния тон на сътрудничеството. Аз съм воден от силата на елегантността.

  Кин 117  - Аз устоявам с цел еволюция Отвъд синхронността. Аз представям матрицата на навигацията. С космическия тон на присъствието. Аз съм воден от силата на раждането.

  Кин 118  - Аз обединявам, за да отразявам Привличайки ред. Аз представям матрицата на безкрайността. С магнитния тон на целта. Аз съм воден от удвоената си сила.

  Кин 119  - Аз поляризирам, за да катализирам Стабилизирайки енергията. Аз представям матрицата на самосъздаването. С лунния тон на предизвикателството. Аз съм воден от силата на магията.

  Кин 120  - Аз активирам с цел просветление Свързвайки живот. Аз представям матрицата на вселенския огън. С електрическия тон на служенето. Аз съм воден от силата на разцъфтяването.
  Аз съм полярен кин, установявам жълтия галактически спектър.

  Кин 121  - Аз определям с цел възпитание Измервайки съществуването. Аз представям вливащата енергия на раждането. Със самостоятелния тон на формата. Аз съм воден от силата на навигацията.

  Кин 122  - Аз давам сила с цел комуникация Владеейки дъха. Аз представям вливащата енергия на духа. С полутоновия тон на сиянието. Аз съм воден от силата на сърцето.

  Кин 123  - Аз организирам, за да сънувам Балансирайки интуицията. Аз представям вливащата енергия на изобилието. С ритмичния тон на равенството. Аз съм воден от удвоената си сила.

  Кин 124  - Аз канализирам, за да се прицелвам Вдъхвайки осъзнаване. Аз представям вливащата енергия на разцъфването. С резонантния тон на настройването. Аз съм воден от силата на интелигентността.

  Кин 125  - Аз хармонизирам, за да оцелявам Моделирайки инстинкта. Аз представям складирането на живителна сила. С галаткическия тон на целостността. Аз съм воден от силата на вселенската вода.

  Кин 126  - Аз пулсирам, за да изравнявам Осъществявайки възможностАз представям складирането на смъртСъс слънчевия тон на намерениетоАз съм воден от силата на духа.

  Кин 127  - Аз усъвършенствам с цел познание Раждайки изцеление. Аз представям складирането на постижението. С планетарния тон на изявата. Аз съм воден от силата на погледа.

  Кин 128  - Аз разтварям с цел красота Освобождавайки изкуство. Аз представям складирането на елегантността. Със спектралния тон на освобождението. Аз съм воден от удвоената си сила.

  Кин 129  - Аз се отдавам, за да пречиствам Разпръсквайки течение. Аз представям обработването на вселенската вода. С кристалния тон на сътрудничеството. Аз съм воден от силата на рождението.


  Кин 130  - Аз устоявам, за да обичам Отвъд лоялността. Аз представям обработването на енергията на сърцето. С космическия тон на присъствието. Аз съм воден от силата на безвремието.

  Кин 131  - Аз обединявам, за да играя Привличайки илюзия. Аз представям обработването на магия. С магнитния тон на целта. Аз съм воден от удвоената си сила.

  Кин 132  - Аз поляризирам, за да влияя Стабилизирайки мъдрост. Аз представям обработването на свободна воля. С лунния тон на предизвикателството. Аз съм воден от силата на разцъфването.

  Кин 133  - Аз активирам, за да изследвам Свързвайки пробуждане. Аз представям изливащата енергия на пространството. С електрическия тон на служенето. Аз съм воден от силата на навигацията.

  Кин 134  - Аз определям, за да омагьосвам Измервайки приемственост. Аз представям изливащата енергия на безвремието. Със самостоятелния тон на формата. Аз съм воден от силата на сърцето.

  Кин 135  - Аз давам сила, за да създавам Владеейки съзнание. Аз представям изливащата енергия на погледа. С полутоновия тон на сиянието. Аз съм воден от силата на изобилието.

  Кин 136  - Аз организирам, за да изпитвам Балансирайки безстрашие. Аз представям изливащата енергия на интелигентността. С ритмичния тон на равенството. Аз съм воден от удвоената си сила.

  Кин 137  - Аз канализирам с цел еволюция Вдъхвайки синхронност. Аз представям матрицата на навигацията. С резонантния тон на настройването. Аз съм воден от силата на вселенската вода.

  Кин 138  - Аз хармонизирам, за да отразявам Моделирайки ред. Аз представям матрицата на безкрайността. С галаткическия тон на целостността. Аз съм воден от силата на духа.

  Кин 139  - Аз пулсирам, за да катализирам Осъществявайки енергия. Аз представям матрицата на самосъздаването. Със слънчевия тон на намерението. Аз съм воден от силата на погледа.

  Кин 140  - Аз усъвършенствам с цел просветление Създавайки живот. Аз представям матрицата на вселенския огън. С планетарния тон на изявата. Аз съм воден от силата на елегантността.
  Аз съм полярен кин, разширявам жълтия галактически спектър.

  Кин 141  - Аз разтварям, за да подхранвам Освобождавайки съществуването. Аз представям вливащата енергия на раждането. Със спектралния тон на освобождението. Аз съм воден от удвоената си сила.

  Кин 142  - Аз се отдавам, за да общувам Разпръсквайки дихание. Аз представям вливащата енергия на дъха. С кристалния тон на сътрудничеството. Аз съм воден от силата на безвремието.

  Кин 143  - Аз устоявам, за да сънувам Отвъд интуицията. Аз представям вливащата енергия на изобилието. С космическия тон на присъствието. Аз съм воден от силата на постижението.

  Кин 144  - Аз обединявам, за да се прицелвам Привличайки осъзнаване. Аз представям вливащата енергия на разцъфването. С магнитния тон на целта. Аз съм воден от удвоената си сила.

  Кин 145  - Аз поляризирам, за да оцелявам Стабилизирайки инстинкт. Аз представям складирането на живителна сила. С лунния тон на предизвикателството. Аз съм воден от силата на навигацията.

  Кин 146  - Аз активирам, за да изравнявам Свързвайки възможност. Аз представям складирането на смърт. С електрическия тон на служенето. Аз съм воден от силата на сърцето.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 147  - Аз определям с цел познание Измервайки изцеление. Аз представям складирането на постижение. Със самостоятелния тон на формата. Аз съм воден от силата на изобилието.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 148  - Аз давам сила с цел красота Владеейки изкуство. Аз представям складирането на елегантност. С полутоновия тон на сиянието. Аз съм воден от силата на интелигентността.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 149  - Аз организирам, за да пречиствам Балансирайки течение. Аз представям обработването на вселенската вода. С ритмичния тон на равенството. Аз съм воден от удвоената си сила.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 150  - Аз канализирам, за да обичам Вдъхвайки лоялност. Аз представям обработването на енергията на сърцето. С резонантния тон на настройването. Аз съм воден от силата на духа.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 151  - Аз хармонизирам, за да играя Моделирайки илюзия. Аз представям обработването на магия. С галаткическия тон на целостността. Аз съм воден от силата на погледа.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 152  - Аз пулсирам, за да влияя Осъществявайки мъдрост. Аз представям обработването на свободна воля. Със слънчевия тон на намерението. Аз съм воден от силата на елегантността.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 153  - Аз усъвършенствам, за да изследвам Създавайки пробуждане. Аз представям изливащата енергия на пространството. С планетарния тон на изявата. Аз съм воден от силата на рождението.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 154  - Аз разтварям, за да омагьосвам Освобождавайки приемственост. Аз представям изливащата енергия на безвремието. Със спектралния тон на освобождението. Аз съм воден от удвоената си сила.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 155  - Аз се отдавам, за да създавам Разпръсквайки съзнание. Аз представям изливащата енергия на погледа. С кристалния тон на сътрудничеството. Аз съм воден от силата на постижението.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 156  - Аз устоявам, за да изпитвам Отвъд безстрашието. Аз представям изливащата енергия на интелигентността. С космическия тон на присъствието. Аз съм воден от силата на вселенския огън.

  Кин 157  - Аз обединявам с цел еволюция Привличайки синхронност. Аз представям матрицата на навигацията. С магнитния тон на целта. Аз съм воден от удвоената си сила.

  Кин 158  - Аз поляризирам, за да отразявам Стабилизирайки ред. Аз представям матрицата на безкрайността. С лунния тон на предизвикателството. Аз съм воден от силата на сърцето.

  Кин 159  - Аз активирам, за да катализирам Свързвайки енергия. Аз представям матрицата на самосъздаването. С електрическия тон на служенето. Аз съм воден от силата на изобилието.

  Кин 160  - Аз определям с цел просветление Измервайки живот. Аз представям матрицата на вселенския огън. Със самостоятелния тон на формата. Аз съм воден от силата на интелигентността.
  Аз съм полярен кин, преработвам жълтия галактически спектър.

  Кин 161  - Аз давам сила, за да подхранвам Владеейки съществуване. Аз представям вливащата енергия на раждането. С полутоновия тон на сиянието. Аз съм воден от силата на вселенската вода.

  Кин 162  - Аз организирам, за да общувам Балансирайки дихание. Аз представям вливащата енергия на духа. С ритмичния тон на равенството. Аз съм воден от удвоената си сила.

  Кин 163  - Аз канализирам, за да сънувам Вдъхвайки интуиция. Аз представям вливащата енергия на изобилието. С резонантния тон на настройването. Аз съм воден от силата на погледа.

  Кин 164  - Аз хармонизирам, за да се прицелвам Моделирайки осъзнаване. Аз представям вливащата енергия на разцъфването. С галаткическия тон на целостността. Аз съм воден от силата на елегантността.

  Кин 165  - Аз пулсирам, за да оцелявам Осъществявайки инстинкт. Аз представям складирането на живителна сила. Със слънчевия тон на намерението. Аз съм воден от силата на рождението.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 166  - Аз усъвършенствам, за да изравнявам Създавайки възможност. Аз представям складирането на смърт. С планетарния тон на изявата. Аз съм воден от силата на безвремието.

  Кин 167  - Аз разтварям с цел познание Освобождавайки изцеление. Аз представям складирането на постижение. Със спектралния тон на освобождението. Аз съм воден от удвоената си сила.

  Кин 168  - Аз се отдавам с цел красота Разпръсквайки изкуство. Аз представям складирането на елегантност. С кристалния тон на сътрудничеството. Аз съм воден от силата на вселенския огън.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 169  - Аз устоявам, за да пречиствам Отвъд течението. Аз представям обработването на вселенска вода. С космическия тон на присъствието. Аз съм воден от силата на пространството.

  Кин 170  - Аз обединявам, за да обичам Привличайки лоялност. Аз представям обработването на енергията на сърцето. С магнитния тон на целта. Аз съм воден от удвоената си сила.

  Кин 171  - Аз поляризирам, за да играя Стабилизирайки илюзия. Аз представям обработването на магията. С лунния тон на предизвикателството. Аз съм воден от силата на изобилието.

  Кин 172  - Аз активирам, за да влияя Свързвайки мъдрост. Аз представям обработването на свободна воля. С електрическия тон на служенето. Аз съм воден от силата на интелигентността.

  Кин 173  - Аз определям, за да изследвам Измервайки пробуждане. Аз представям изливащата енергия на пространството. Със самостоятелния тон на формата. Аз съм воден от силата на вселенската вода.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 174  - Аз давам сила, за да омагьосвам Владеейки приемственост. Аз представям изливащата енергия на безвремието. С полутоновия тон на сиянието. Аз съм воден от силата на духа.

  Кин 175  - Аз организирам с цел познание Балансирайки съзнание. Аз представям изливащата енергия на погледа. С ритмичния тон на равенството. Аз съм воден от удвоената си сила.

  Кин 176  - Аз канализирам, за да изпитвам Вдъхвайки безстрашие. Аз представям изливащата енергия на интелигентността. С резонантния тон на настройването. Аз съм воден от силата на елегантността.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 177  - Аз хармонизирам с цел еволюция Моделирайки синхронност. Аз представям матрицата на навигацията. С галаткическия тон на целостността. Аз съм воден от силата на раждането.

  Кин 178  - Аз пулсирам, за да отразявам Осъществявайки ред. Аз представям матрицата на безкрайността. Със слънчевия тон на намерението. Аз съм воден от силата на безвремието.

  Кин 179  - Аз усъвършенствам, за да катализирам Произвеждайки енергия. Аз представям матрицата на самосъздаването. С планетарния тон на изявата. Аз съм воден от силата на постижението.

  Кин 180  - Аз разтварям с цел просветление Освобождавайки живот. Аз представям матрицата на вселенския огън. Със спектралния тон на освобождението. Аз съм воден от удвоената си сила.
  Аз съм полярен кин, транспортирам жълтия галактически спектър.

  Кин 181  - Аз се отдавам, за да подхранвам Разпръсквайки съществуване. Аз представям вливащата енергия на раждането. С кристалния тон на сътрудничеството. Аз съм воден от силата на пространството.

  Кин 182  - Аз устоявам, за да общувам Отвъд диханието. Аз представям вливащата енергия на духа. С космическия тон на присъствието. Аз съм воден от силата на смъртта.

  Кин 183  - Аз обединявам, за да сънувам Привличайки интуиция. Аз представям вливащата енергия на изобилието. С магнитния тон на целта. Аз съм воден от удвоената си сила.

  Кин 184  - Аз поляризирам, за да се прицелвам Стабилизирайки осъзнаване. Аз представям вливащата енергия на разцъфването. С лунния тон на предизвикателството. Аз съм воден от силата на интелигентността.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 185  - Аз активирам с цел оцеляване Свързвайки инстинкт. Аз представям складирането на живителна сила. С електрическия тон на служенето. Аз съм воден от силата на вселенската вода.
  Аз съм полярен кин, установявам червения галактически спектър.

  Кин 186  - Аз определям, за да изравнявам Измервайки възможност. Аз представям складирането на смърт. С полутоновия тон на сиянието. Аз съм воден от силата на духа.

  Кин 187  - Аз давам сила за познание Владеейки изцеление. Аз представям складирането на постижение. С полутоновия тон на сиянието. Аз съм воден от силата на погледа.

  Кин 188  - Аз организирам с цел красота Балансирайки изкуство. Аз представям складирането на елегантност. С ритмичния тон на равенството. Аз съм воден от удвоената си сила.

  Кин 189  - Аз канализирам, за да прочиствам Вдъхвайки течение. Аз представям обработването на вселенска вода. С резонантния тон на настройването. Аз съм воден от силата на рождението.
  Аз съм галактически активиращ портал, влез в мен.

  Кин 190  - Аз хармонизирам, за да обичам Моделирайки лоялност. Аз представям обработването на енергията на сърцето. С галаткическия тон на целостността. Аз съм воден от силата на безвремието.  ~ 2 ~
  Активен

  "Oculi porta anima ... vide si non audes mihi tunc animi... "
  Страници:  [1] 2   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright