Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Хората индиго и способностите  (Прочетена 2270 пъти)
един човек 7777
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 8

« -: Юни 23, 2012, 11:41:01 »

Здравейте,започвам тази тема,за да споделя моето мнение по някои въпроси.За мен не е правилно да се говори само за децата индиго,защото такива хора има и по-възрастни,не са  само деца!!Този термин "ИНДИГО" е открит наскоро,преди 20-30-40- години хората,които са били по-различни,не са имали тази възможност да ги наричат такива,а и никой не се е интересувал от това или поне е било "табу"...Сега всеки 2-ри си мисли,че е ИНДИГО,поради фактите:
1.Си мисли,че е по-различен (има разлика в това да се заблуждаваш в мислите си и да си подобие ...)
2.Твърде много се говори за това ( и с това налагат,всеки втори да се съмнява във себе си и във способностите си)
3.Трудно е да се открие истинско "ИНДИГО,защото  изведнъж станаха толкова много,че се губи смисъла на истинския смисъл "ИНДДИГО"
Това са основни неща,в които има много под-точки и разширено мислене,но в общи линии е така.
Изчетох много неще из темите...на някои много се смях,на други им се възхищавах..И ако наистина е така-на тези хора,които са достойни за възхищение-БРАВО! Учудва ме факта,обаче,че при толкова магове,врачки ,телепати ит.н.,защо Вие "ИНДИГОТА","ХОРА С ПАРАНОРМАЛНИ СПОСОБНОСТИ",не сте в полза на обществото,по-този начин,по който са и тези медиуми,магове и подобие...Имате "духовни учители",подсъзнание, умения,като телепатия,телекинеза,умения  да виждате "аурата" на живите организми .....Ами къде ви е мястото в обществото,тогава?Защо оставяте на разни "псевдо-виждащи хора",да си мислят,че са по-добри от вас...? Каква ви е мисията на Земята,след,като вие сте се скрили от света???
Разбираемо е,че не всеки от нас има смелоста..(а и битови проблемчета) да си намери мястото сред  обществото,а и факта,че не сте успешно "обучени" за такива мисии..
Ето например,да ви занимая няколко минутки със моето "АЗ"....Ами каквито и да е способности да имам-аз НЕ ИСКАМ да  практикувам това,което мога,тъй като знам,че :1.Не съм го усъвършенствала умението,тъй като  НЕ ЖЕЛАЯ. 2.Дори и да го усъвършенствам,хората не са подготвени,настроени са скептично към това..3.Всеки човек живее според своите критерии ,възможности и нагласа за начина му на живот и никой не е в състояние да го убеждава в нещо,което друг-коренно непознат "ВИЖДА" за него..4.НАЙ-ВАЖНОТО (а и по-тази причина не искам) НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ОПИТВАШ ДА ПРОМЕНЯШ (дори и косвено) СЪДБАТА НА ЧОВЕК!!(колкото и да се опитваш да му кажеш какво го очаква,или кога и от какво ще умре.С първото-променяш пътя му (за което бива "наказан"),а второто е точно определено и никой не е в състояние да го избегне.
Много мислех ,преди да напиша и това,относно сънищата ..Там също попрочетох това -онова,повечето са измислица или "плод на въображението "Ви (простичко казано,за да е разбираемо)
Какво от това,ако ви кажа,че рядко сънувам,но съня ми изпреварва...Когато сънувам,"виждам точно,какво става или е станало,при проблем или "нещо",което съм искала да знам за околните.Имала съм и сънища,които след няколко дни се повтарят "отново,по същия начин",приживе,"наистина" във всички детайли(не,като,чувство,че  ми е познато или че съм била там)Просто всичко е в действителност,повтаряемо.Не си забрявям сънищата,рядко се случва да пропусна нещо и да го забравя (по разбираеми причини-рязко намесване на друг човек,със всички произтичащи след това...)И какво от това....?
Не мога да виждам "аури",не мога и да "летя " с душата си.Пробвала съм телепатия-(10-ина пъти) 7 от тях бяха сполучливи..(горе долу казано,но нямам интерес към това,защото притежавам друга способност и телепатията не ме интересува)Не мога  и да местя предмети...
Друго,поне 80% от вас "ИНДИГО" или НЕ - ви е страх от смърта,независимо от това,което притежавате,като заложби.За мен и моето виждане е,че не трябва да е страх,(независимо от това,че причинявате страдание на любимите си хора-някои по-скоро ги е страх от това...) Та не трябва да е страх,а просто си представете: "нов дом","нови хора"..и винаги има нещо незавършено  на този свят,което трябва да се остави  до там( при хора,които,са на по-голямо духовно развитие,хора с потенциал,хора,които знаят какво им е призванието)....или ви е дадено прекалено дълго време да го направите (хора с еднообразие,неосъзнат живот,повърхностни хора с ежедневие,което не променя нищо).
За моята си особа не виждам нищо,за в "бъдеще",не ме и интересува,но за разлика от много от вас имам и дарбата,да "разговарям " с умрял човек(пак неусъвършенствано ,защото не искам,а и не трябва)Случвало ми се е десетки пъти,да е и  "натрапчиво",не  желание от моя страна...
За разлика от вас,аз НЕ ИСКАМ да имам тази дарба,не искам да виждам еди -какво си за този и ознзи,умишлено се опитвам да "изключвам " всичко свързано с това,защото знам,че няма смисъл,то просто си става...,а и аз не съм усъвършенствала все още контрола над тялото си,чувството на  страшна душевна умора,мислите си(какво да премълчиш и какво да кажеш)...и не ми е комфортно (общо казано).
Човек е сложно устроен-в очите на едни,в очите на други-е простичко същество (човешко е да съдим  по делата)По стойност всички сме неусъвършенствани  сложни същества,винаги има и още и още....интересно е,че не всички сме "отворени" към "ЧОВЕШКОТО".....във всичките  му форми на разбиране...
Успех!
Активен
sarabia
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 169


 • Град: Варна
 • « Отговор #1 -: Юни 23, 2012, 16:09:15 »

  Цитат
  Учудва ме факта,обаче,че при толкова магове,врачки ,телепати ит.н.,защо Вие "ИНДИГОТА","ХОРА С ПАРАНОРМАЛНИ СПОСОБНОСТИ",не сте в полза на обществото,по-този начин,по който са и тези медиуми,магове и подобие...Имате "духовни учители",подсъзнание, умения,като телепатия,телекинеза,умения  да виждате "аурата" на живите организми .....Ами къде ви е мястото в обществото,тогава?Защо оставяте на разни "псевдо-виждащи хора",да си мислят,че са по-добри от вас...? Каква ви е мисията на Земята,след,като вие сте се скрили от света???

  Може би отговорът се крие в казаното от Ванга.   Усмивчица


  „Сега идват много хора, дето се представят, че комуникират с извънземни. И до един смятат, че Бог ги е дарил, а не си дават сметка, че това не става така. Никой нищо не ти дава ей така. Ходи си човекът по белия свят, греши, робува на страсти и пороци, не изпълнява Божите заповеди, дори не вярва в Бога, а Той изведнъж – хоп, и му дава небесен дар. Така „изведнъж“ дава само Сатаната. Неговите „дарове“ са временни, само докато душата на човек се съблазни, докато се възгордее, че е нещо по-особено от другите. Този човек сам се осъжда на страдание. Да бяха тези хора отворили житиета на светиите, щяха да видят каква вяра, колко години страдания и изпитания са нужни, колко време покаяние, пост и молитва са необходими, та човек да очисти душата си и да стане готов да приеме Божията милост като небесен дар – било то лечителство, ясновидство, пророкуване… За съжаление българинът е податлив на сатанински внушения. Тези същества, с които общува, са единствено рожби на дявола и не идват отдалече, а са си тук, около нас, или идват от поднебесното царство, което се обитава от Сатаната и неговите слуги… Нима така изглеждат Божите пратеници и нима им е нужно да въздействат на хората, като ги плашат с чукане, тракане, преместване на предмети? Така прави само Сатаната, защото той подчинява чрез принуда. Божите пратеници въздействат върху душата на човека, като му носят усещане за много красота, радост, извисеност, доброта и любов.“

  http://www.otizvora.com/2011/11/3384/
  Активен

  Не се опитвай да ме опознаеш,аз нямам име,нито форма.
  Мислиш ли,че много знаеш сам поставил си си норма.
  В мен ти виждаш своя лик,тъй както си въобразяваш.
  Дори да сменям моя ник,пак сам със себе си оставаш.
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #2 -: Юни 23, 2012, 16:24:10 »

  Един човек , само искам да ти кажа ,че за да се научиш да караш колело, трябва просто да не спираш да опитваш и колкото и да се самоубеждаваш , че колелото е опасно нещо , пада се и тнт , тайничко виждаш децата как се забавляват на колелата си. И все -повече колоездачи излизат на улицата , със различни колелца , знаеш че можеш пък се спираш , пък и се питаш за кво пък са тея колоездачи и с какво помагат - ами много просто- всяко ходене до магазина с колелото , а не с колата дарява две глътки чист въздух. Поздрави от страната на колелата ( и пряко и преносно )

  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  sarabia
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 169


 • Град: Варна
 • « Отговор #3 -: Юни 23, 2012, 18:20:55 »

  Карането на колело- добро сравнение. Ухилен И то е изпитание за човека- дали ще използва карането да даде път на пешеходец или ще минава върху него. А като пада отвреме навреме  дали ще роптае, че не го управлява добре или ще продължи да се учи с постоянство и желание.  Намигване
   
  Активен

  Не се опитвай да ме опознаеш,аз нямам име,нито форма.
  Мислиш ли,че много знаеш сам поставил си си норма.
  В мен ти виждаш своя лик,тъй както си въобразяваш.
  Дори да сменям моя ник,пак сам със себе си оставаш.
  Щуродино
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 256

  « Отговор #4 -: Юни 24, 2012, 13:30:18 »

  Един човек , само искам да ти кажа ,че за да се научиш да караш колело, трябва просто да не спираш да опитваш и колкото и да се самоубеждаваш , че колелото е опасно нещо , пада се и тнт , тайничко виждаш децата как се забавляват на колелата си. И все -повече колоездачи излизат на улицата , със различни колелца , знаеш че можеш пък се спираш , пък и се питаш за кво пък са тея колоездачи и с какво помагат - ами много просто- всяко ходене до магазина с колелото , а не с колата дарява две глътки чист въздух. Поздрави от страната на колелата ( и пряко и преносно )


  Активен

  Омръзна ми да се обяснявам-47 годишна
  kehoy_
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 187

  « Отговор #5 -: Юни 24, 2012, 17:54:52 »

  Мен пък много ми хареса това " каква вяра, колко години страдания и изпитания са нужни, колко време покаяние, пост и молитва са необходими, та човек да очисти душата си и да стане готов да приеме.... "
  Активен
  един човек 7777
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 8

  « Отговор #6 -: Юни 26, 2012, 09:44:46 »

  Eona Lightholder, Здравей на теб и на всички,които прочитат и препроитат тази тема.Бих искала да ти отговоря по-същия начин.Може би  тогава,ще ти стане по-ясно,за това,което говоря.Тук не става въпрос да се "научиш"...Или "можеш"и "караш"(и не се сравняваш с разни триколки и колела с помощни).Това е забавлението,това е удоволствието от карането.
   Въпроса е,че много "знаят",че "могат",но все още карат триколки...А колкото и колоездачи излизат на улицата-със РАЗЛИЧНИ колелца,е нужно да покажеш,че твоето колелце е по-различно,макар и странно.. (дали е по-малко или-по голямо-и не само....има и нови и стари-няма разлика) и не падаш,не белиш колена,не чупиш крайници! Не е лошо,в случая-да помогнеш на този,който ЩЕ ПАДНЕ,независимо,че ти се присмиват на колелото...
  Ще се радвам,ако колелото,което караш,го познават всички...Пък дали е старо или ново-важното е,че караш колело!!
   Успех на всички...колоездачи,учащи се във този спорт...и пешеходци!!
  Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Раждаш ли се индиго или ставаш индиго? « 1 2 3 4 »
  Всичко относно индиготата
  Tiranin 54 7809 Последна<br />публикация Август 18, 2011, 17:47:22
  от Финист
  Разликите между индиго личност и индиго копие
  Всичко относно индиготата
  echo105 3 3406 Последна<br />публикация Септември 26, 2011, 16:47:20
  от Еруин
  За индиго хората и знаците.
  Децата индиго
  Sita 0 2549 Последна<br />публикация Април 30, 2011, 22:34:30
  от Sita
  за хората
  Полезни сайтове
  АСИ 4 999 Последна<br />публикация Май 28, 2011, 01:15:50
  от АСИ
  Как можем да развием интуицията и способностите си?
  Духовни учения
  i.am.eternal 11 2356 Последна<br />публикация Септември 07, 2012, 20:36:57
  от sharga

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright