Колективна онлайн медитация за прочистване на енергийното поле около България
(Всеки Понеделник, Сряда и Неделя от 22:00ч.)


          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Световно Движение за Освобождение - седмични медитации  (Прочетена 719 пъти)
yyy
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 181

  • Град: Варна
  • « -: Юни 16, 2012, 18:44:22 »

         Разпространете това широко!

    Световно Движение за Освобождение
    (Седмични медитации за Освобождение)

    След големия успех на Световния Ден на Освобождението и дори още по-големия успех на Рестартиране на Мрежата и Завръщане на Богинята, нашите усилия за планетарно освобождение продължават. Ние ще продължим срещите си в големи и малки групи, като индивиди и двойки, всяка неделя докато нашата планета бъде освободена. Тъмната Кабала се нуждаеше от 25000 години, за да създаде Матрицата и да пороби човечеството. Ние ще се нуждаем от много по-кратко време, за да разрушим тази матрица и да помогнем за освобождаване на човечеството. Основното нещо е нашата отдаденост и целенасочено намерение да наблягаме на медитирането всяка неделя, докато човечеството бъде освободено. Като медитираме редовно ние създаваме планетарна мрежа на Светлината на не-физическите нива, която ще помогне за преобразуване на цялата тъмнина. Ние трябва да сме 144 000 души, които правят тази визуализация с фокус, за постигане на желания ефект. Ако критичната маса от хора на тази планета направи безусловно решение за Светлината, Светлината ще дойде. Най-вероятно групата на постоянно медитиращите в Движението за Световно Освобождение ще расте седмица след седмица, докато се достигне критична маса и пробив.

    Научните изследвания са потвърдили положителните ефекти от масовите медитации върху човешкото общество, така че това, което правим, наистина оказва влияние:
    http://www.mum.edu/m_effect/dc_md.html

    Инструкции:

    1. Отпуснете съзнанието и тялото си като наблюдавате дъха си за няколко минути.

    2. Визуализирайте стълб от синя Светлина, излъчвана от Галактическото Централно Слънце, преминаваща през тялото ви до центъра на Земята. Поддържайте този стълб от Светлина активен в продължение на няколко минути. След това визуализирайте всички негативни същности около Земята да бъдат отстранени от етерните и астралните планове, заедно с всичките си отрицателни духовни технологии и магически инструменти и всички тези същности да бъдат ескортирани в Светлината от нематериални борци за свобода на Светлината. Визуализирайте този процес да се провежда в световен мащаб, мирно и гладко. Визуализирайте света най-накрая свободен от духовното робство, свободен от всички зли архонти, рептилии, демони, елементали и други негативни нематериални същества. Визуализирайте вибрацията на етерните и астралните планове все по-светла и все по-ярка, докато всички тъмни същества са си отишли и е останала само Светлина.

    3. Визуализирайте членовете на физическата тъмна Кабала, като централните банкови престъпници Ротшилдовци и Рокфелеровци, както и други членове на тази Кабала като Хенри Кисинджър, Джордж Буш, йезуитите и др. мирно да се предават и да слизат от позициите си на власт, освобождавайки контрола върху финансовата система и масмедиите. Визуализирайте гражданските органи да арестуват тези членове на Кабалата, които не желаят да се предадат. Визуализирайте този процес да се провежда в световен мащаб, мирно и гладко. Визуализирайте света най-накрая свободен от финансово робство, от всички зли диктатори и корумпирани политици.

    4. Визуализирайте ново светло бъдеще за човечеството, с въведена нова и справедлива финансова система, с отменени всички дългове, с отпуснати просперитетни фондове за хуманитарни проекти, въведени напреднали технологии, излекувана екосистема и човешки същества най-накрая освободени от всяко потисничество. Визуализирайте духовна златна ера с ангели, феи, делфини, еднорози, духовни водачи и други същества на Светлината, обитаващи етерните и астралните планове. Визуализирайте всички рани на човечеството излекувани, цялото човечество вдъхновено и водено като всеки има собствена връзка със своята Душа и Източника.

    Точните времена за различните часови зони за всяка неделя (понеделник рано сутринта за източните страни) са:

     9:00 HAST неделя (Хавай)
    11:00 AKDT неделя (Аляска)
    12:00 PDT  неделя (Лос Анджелис)
    13:00 MDT  неделя (Денвър)
    14:00 CDT  неделя (Хюстън)
    15:00 EDT  неделя (Ню Йорк)
    16:00 BRT  неделя (Рио де Жанейро)
    20:00 BST  неделя (Лондон)
    21:00 CEST неделя (Париж)
    21:00 САСТ неделя (Южна Африка)
    22:00 EEST неделя (България)
    23:00 MSK  неделя (Москва)
    12:30 IST  понеделник (Индия)
     3:00 CST  понеделник (Пекин)
     4:00 JST  понеделник (Токио)
     5:00 AEST понеделник (Сидни)

    Ако местоположението ви не е в списъка, можете да конвертирате времето тук:
    http://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html

    Моля направете тази визуализация според инструкциите и не я променяйте, защото в противен случай тя няма да има желания ефект.

    Ако желаете да правите тази медитация ежедневно или няколко пъти в седмицата, в допълнение към нашите редовни седмични неделни медитации, вие сте приветствувани да го направите. В допълнение към това ще има специални световни масови медитации на определени дати, когато ще се отварят важни портали.

    Тези, които желаят да направят тази медитация на лятното слънцестоене, точното време е четвъртък, 21 юни 00:11 BST (Лондон). Можете да конвертирате времето за вашето местоположение на същия линк:
    http://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html

    Актиализации за Движението за Световно Освобождение:
    http://2012portal.blogspot.com/

    източник:  http://2012portal.blogspot.com/
    бг превод: Google Translate, yyy
    Активен

    Ползувай винаги Първоизточника
    yyy
    **
    Неактивен Неактивен

    Публикации: 181

  • Град: Варна
  • « Отговор #1 -: Юли 01, 2012, 18:41:29 »

    RM
    Активен

    Ползувай винаги Първоизточника
    Страници: [1]   Нагоре
    Отиди на:  


    Подобни теми:
    Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
    публикация
    Световно предаване на проекта “World Views” с участието на Друнвало Мелхизедек
    Великият преход
    wowneo 4 2856 Последна<br />публикация Октомври 30, 2011, 10:43:14
    от Карма
    Медитации за Астрална Проекция
    Духовни учения
    Cohen 3 1277 Последна<br />публикация Октомври 06, 2011, 13:07:00
    от artist5

    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
    Ширинан | Психолог  © Copyright