Духовно развитие

          

Страници:  1 2 [3]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Смяна на измерението  (Прочетена 3938 пъти)
Strannik
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 26

« Отговор #30 -: Декември 04, 2012, 21:21:03 »

Ама според мен и това ,което виждам не се минава от едно измерение в друго а към наличните 3 се добавя 4то осезаемо , не че го е нямало просто , незнам как да го обесня визуално ,защото то е осезаемо с всички наведнъж сетива. Иначе частично - може да се вижда с моментни светлинки, като северно сияние или цветна мъгла , да се чува - тътен, бучене , жужене - да се помирише - внезапни благовония без видим източник - тамян , цветя  и тнт . Според мен изчезване на физическите измерения стават при сглопяване или добаваяне на още повече измерения , тогава остава почти нищо в 1,2и 3 плътност нешо каквото е Венера, но дотогава еволюционно има бая време (ако времето се мери) , то не става от раз с три дни тъмнина. Ако има 3 дни тъмнина ,то май не става въпрос за нещо естествено и някой си готви нещо друго различно от преход.

Напълно вярно! Не можем сериозно да очакваме, че три дни ще е тъмно и след края на тъмнината ще сме се пренесли в Рая или нещо подобно. Самият преход ще бъде подобен на семестъра при студентите - получаваш определено време, за да усвоиш материала. Следват изпити и ако те скъсат, се готвиш отново и така до момента на ликвидацията - ако не покажеш нужните знания и там, забрави за преминаване в 4-тото измерение. В този ред на мисли 21.12.2012 ще бъде просто началото на семестъра - Вселената (ВУЗът) организира пищно тържество по повод началото на учебната година и първия семестър.
Активен
Svetoslav
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 55


всичко е наред

« Отговор #31 -: Декември 09, 2012, 14:50:25 »

Пробвах в трето не е зле Усмивчица
« Последна редакция: Октомври 05, 2013, 08:57:30 от Svetoslav » Активен

Колкото различни звезди има на небето - толкова различни хора има и на земята .
Страници:  1 2 [3]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Смяна на епохите - от Рибите към Водолея
Великият преход
delfin 3 3293 Последна<br />публикация Юни 20, 2009, 10:14:29
от delfin

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright