Духовно развитие

          

Страници:  1 [2] 3   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Mind контрола в България  (Прочетена 5709 пъти)
ИВЕВЕ
Гост
« Отговор #15 -: Юни 05, 2012, 10:18:45 »

Optimum Human Population Size
Източник: http://www.xnetbg.com/new/40/95/470-optimum-human-population-size
(Автор: Horus)


1995 г. Сан Франциско. Среща на фондация “Горбачов”. Поканен е елитът на истинската световна власт – цялата Уол Стрийт, Трилатералната комисия, Световния икономически форум, института “Аспен”, Съвета за чуждестранни връзки, Римския клуб, Билдербергския клуб и други. 400 поканени, между които Джордж Шулц, Джеймс Бейкър, Маргарет Тачер, Збигнев Бжежински, Рупърт Мърдок, Тед Търнър, Бил Гейтс и др. Горбачов: “Трябва да контролираме потребителските, културните (!) и духовните (!) нужди на човечеството”.
Барбара Хубърт – психоложка: “От целия спектър на човешкия род ¼ сама избира да умре, ¼ е разрушителна и с дефектно семе. В миналото на тези хора се позволяваше да умират от естествена смърт. Но сега нямаме време и тази ¼ трябва да бъде отстранена колкото се може по-бързо от общественото тяло”.
Сам Кийн – философ-хуманист: “Да се намали населението на света с 90%, така че на планетата да няма много хора, които да й нанасят екологични удари”.

. . . . .

Заключение:

Предвид настоящето нарастване на населението, трябва да бъдат отстранени 5-6 милиарда души. Много сериозна задача, която изисква мобилизация на голям и качествен научен и военен потенциал. За алтернативна няма да говорим, защото възможността, неподкрепена от силните, не може да бъде наречена алтернатива.
Като се вземе предвид голямата численост на “материала”, подлежащ на “саниране”, възможностите за реализация на “функцията”, се очертават сами:

1) Ядреното оръжие, поради опасност от замърсяване на средата за необходимата част на човечеството, може да се използва само за подготовка на действията, описани в следващите точки.

2) Снижаване на жизнения стандарт и здравеопазването до ниво, позволяващо на широко известните епидемии да реализират част от необходимата редукция.

3) Създаване и разпространяване на заразоносители, предизвикващи епидемии от нов тип (СПИН, луда крава и т.н.), борбата с които поради специфичните качества на причинителя (дълъг инкубационен период, съвършено нови механизми на поразяване на организма и оттам неприложимост на стандартните лечебни процедури, разпространение по хранителен или полов път и т.н.), е практически недостъпна за индивидите с ограничени финансови средства и култура, а на определен етап и от липсата на елементарна възможност за предприемане на някакви защитни действия.

4) Снижаване или ликвидиране на функционалната способност на формации от тип “държава”, които могат ефективно да организират действия на по-големи групи “обекти” с цел предпазване или противодействие срещу елементите от Програмата. Ефективно средство е поставянето на власт на индивиди, достатъчно мотивирани чрез предоставяне на материални гаранции за собственото им оцеляване и на които се оказва неограничена подкрепа до определен момент. Особено въздействащо е използването на момента на етническо противопоставяне и приложението му се препоръчва навсякъде, където това е възможно.

5) Създаване (чрез средствата за масово въздействие, като кино, преса, жизнено равнище и т.н.) на нация, способна психически, физически и материално да изпълнява в сравнително продължителен период действия, осигуряващи същинското изпълнение на Програмата. Индивидите на тази нация трябва да бъдат достатъчно свободни от морални “предразсъдъци”, да имат вътрешно убеждение в неизбежността и нуждата от провеждането на Програмата и да притежават необходимата подготовка и умения за употреба на необходимите средства (оръжия) за материално или психическо въздействие върху “реципиентите” на процедурата. Мотивацията “превъзходство” трябва да се съпровожда с убеждението “безопасност при действие” за колкото е възможно по-дълъг период от време.

6) Крупните огнища на съпротива с достатъчно силна централна организираща сила, сравнително лесно могат да бъдат вкарани в състояние на хаос, посредством филигранно по точност приложение на мощни средства, ликвидиращи комуникациите, снабдяването и транспорта и/или повлияващи пряко на психическото състояние на съставящите ги “екземпляри”. След преминаване в състояние на хаос, върху такава формация могат да бъдат приложени и всички други екологично чисти механизми за ефективно “редуциране на числеността”.

7) Русия представлява определена опасност. Възможно е да се наложи нанасянето на парализиращи удари да бъде извършено с носители тип “Пършинг”, поради уязвимостта на балистичните носители. Проблем е само територията за базирането им. Европейските държави биха се съгласили базата да е разположена само в България. Преобладаващите западни ветрове и наличието на буферна зона – Югославия – ще намали до минимум радиоактивното замърсяване на териториите им при неизбежното ответно действие на Русия. Неудобството е причинено от възможността местното население да се поддаде на руско влияние. Сегашните власти успешно изпълняват операцията по прочистване на територията от славянското население. То вече не е в състояние да спре процеса и проблемът се приближава до благоприятното си решение. Властите са готови да окажат всяческо съдействие без оглед на предложената форма. Налага се ускоряване на развитието на събитията. Анализът на съответните институти показва, че бързото привеждане на Русия в състояние на способност за отбрана е невъзможно в кратки срокове. Новите им разработки трябва да бъдат изпреварени във времето. Същото се отнася и до Китай. Налага се съкращаване на етапа “нежно” третиране на “обектите”. Компютърният анализ на групата от Майкрософт показва, че това няма да доведе до сериозни затруднения.

8 ) Разсекретяването на част от Плана през миналото десетилетие се оказа оправдано. Западноевропейските държави попадат в квота за разрешена численост и ще окажат съдействие или както показва анализът няма да създадат значими препятствия.
Активен
ИВЕВЕ
Гост
« Отговор #16 -: Юни 05, 2012, 10:21:01 »

Контрол над Съзнанието с тихи звуци и Супер-компютри
Източник: http://www.xnetbg.com/new/40/98/509------
(Автор: Fiery)


Механизмът за промяна на съзнанието е базиран на технологията на приеманите подсъзнателно радиовълни: Спектърът на разпространение на тихите звуци (SSSS), понякога наричан „четирите S” или още „Взвод” (игра на думи – бел.пр.). Той е разработен от д-р Оливър Лоуъри от Норкрос, Джорджия и е описан в американски патент #5,159,703, „Система на тихите подсъзнателни представи”, с дата 27 октомври 1992 год. Извлечение от патента гласи:

„Система за тихи комуникации, в която недоловими радиовълни в звуковия спектър с много високи или много ниски честоти или в близкия до него свръхзвуков спектър са амплитудно- или честото-модулирани по подходящ начин и разпространени акустично или чрез вибрации с цел да възбудят мозъка, например чрез употребата на високоговорители, слушалки (на телефони и др.), или по медиите. Модулираните носещи радиовълни могат да бъдат предавани директно в реално време или да бъдат подходящо записани и разпространени по механични, магнетични, или оптични носители за забавено или повтарящо се предаване на слушателя.

Според литературата на Корпорация „Тихи Звуци”, сега е възможно, използвайки супер компютри, да се анализират човешките емоции по електроенцофалограмен начин и да се направи точно тяхно копие, после тези „записани емоции” да се изпратят на друг компютър и, по желание, „тихо да се излъчат и да променят емоционалното състояние на човек”.

Корпорация „Тихи Звуци” твърди, че се интересува само от положителните емоции, но армията няма подобни ограничения. Очевидно е, че това е проект на министерството на отбраната на САЩ.

Едуард Тилтън, президент на корпорацията „Тихи Звуци”, казва следното по повод SSSS в писмо с дата 13 декември 1996 год:

„Както и да е, всички работили по проекта са инструктирани от правителството на САЩ и не ни е разрешено да разкриваме точни детайли... ние правим касети и компактдискове за германското правителство, дори за страни от бившия Съветски съюз! Всичко това с разрешението на министерството на външните работи на САЩ, разбира се... Системата беше използвана по време на операция „Пустинна буря” в Ирак доста успешно.”

Графичната илюстация „Движение на индуцирани алфа до тета вълни с обратна връзка”, която съпровожда литературата, е етикетирана #АВ 116-394-95 незасекретена, и е направена от „най-мултифункционалната и чувствителна електроенцофалограмна (EEG) машина на света.”

Тя има вместимост 200 000, а за сравнение другите машини имат вместимост около 50 000. Тя е софтуерно-управлявана от „най-бързите комютри” използващи безшумна технология, подобна на тази в ядрените подводници за засичане на малки обекти под водата от огромни разстояния.

Целта на цялата тази висока технология е да начертае и изобрази подвижна група от периодични мозъчно-вълнови сигнали. Илюстрацията показва ЕЕG изображение от един индивид, взето едновременно от лявото и от дясното мозъчни полукълба. Данните, получени от двете страни на мозъка изглеждат доста различни, но всъщност са еднакви (оставяйки настрана нормалните ляво-десни мозъчни отклонения).
Клониране на емоциите

Чрез използването на тези компютърно-направени ЕЕG-та, учените могат да идентифицират и изолират „записи на емоциите”, да ги синтезират и прехвърлят на друг компютър. С други думи, чрез изучаването на характеристиките на едва доловимите мозъчни процеси, които се появяват когато субектът изпитва специфична емоция, учените могат да направят запис на съответстващите им мозъчни вълни и да го възпроизведат. „Тогава тези записи се поставят на носещите честоти на корпорация „Тихи Звуци” и тихо ще предизвикат появата на емоция от същия тип в друго човешко същество!”

Разпространение и приложение на системата.

Това тук е много по-сложно от обикновена подсетивна звукова система. Има многобрайни патентовани технологии, които могат да бъдат разпространявани поединично или колективно върху носещи честоти за да предизвикат всевъзможни ефекти.

Изглежда, в системата има два метода за разпространение. Единият е директно микро-вълново излъчване в мозъка на индивида, възможен само за операции от малко разстояние. Другият, както е описан по-горе, използва обикновени радио и телевизионни носещи честоти.

Освен неизбежността тя да бъде използвана като оръжие срещу някого, системата има многобрайни положителни приложения. Обаче фактът, че звуците са подсетивни ги прави практически недоловими и е възможно те да бъдат опасни за широката публика.

В по-стандартна упореба, SSSS може да използва звукови команди, например като допълнение в охранителните системи. Зад музикалните медии, които чувате в магазините или в търговските центрове, може да има скрито послание, което ви призовава да откраднете от магазина. И когато самите гласови команди са силни, а подсетивната система за представи донесе „клонирани емоции”, резултатът е поразителен.

Противодействията на тази технология са обичайните „помогни си сам” технологии: позитивни представи, релаксация и медитация, също така методите за проявяване на скритите ни възможности.

В медицински контекст, тези системи могат да бъдат употребявани с голяма полза за лечение на психиатрични и психосоматични проблеми. Като система за лечение на пълна глухота, тя е ненадмината. (Обещания, само обещания. Това е най-честата употреба, рекламираща тази технология в последните 30 години. Но глухите са си все още глухи, а армията сега има оръжие за употреба върху нищо неподозиращи хора с напълно нормален слух.)

Опроверженията на служебните лица.

В действителност, години наред правителството на САЩ отрича или отказва да коментира въздействащите на ума оръжия. Едва миналата година, вестник „Новини от САЩ и Световен Журнал” пусна материал, озаглавен „Удивителни оръжия”, основно преглед на новите т.н. „не-смъртоносни” или „по-малко смъртоносни оръжия”. Нито една дума за SSSS, въпреки че технологията е използвана 6 години по-рано!

В извадки от статията четем:

„Говори Чарлз Бернард, бивш директор по разработването на военно-морски оръжия: „Все още чакам да видя едно от тези облъчващи неща, което наистина да работи.” „DARPA (Агенция по специализирано разработване на защитни проекти) идва при нас на всеки няколко години да види дали има начини за далечно блокиране на нервната система.”, д-р Ф. Тери Хамбрехт, начело на програмата за нервни протези в болница „Ню Йорк”, „но все още нищо не е открито”, казва той. „Това е само научна фантастика и изсмукано от пръстите.”

Може да звучи като „научна фантастика и изсмукано от пръстите”, но не е. Както и да е, то е точно това, в което имащите власт искат да вярваме, за да ги оставим на мира в техните постоянни стремежи за... какво?
Идеята зад несмъртоносните оръжия е обезвреждането на врага без убиване, в случаи на потушаване на бунт или в ситуация с вземане на заложници, да бъдат извадени от строя участниците без неизменните наранявания, дори по възможност без тяхното знание. Електромагнетичните въздействащи на ума технологии всички заедно ще попаднат в клас оръжия, но докато всички те са „несъществуващи”, кой ще решава кога и къде те ще бъдат използвани?

И защо, според слуховете, на избрани компании в развлекателната индустрия ще бъде разрешен достъпът до тази технология, когато самия факт за нейното съществуване е скрит за широката публика? До неотдавна, до миналия месец (февруари), това желязно, почти пълно отричане и мълчание по темата все още продължаваше, дори спрямо комисии на Конгреса на САЩ!

Общият икономически комитет, начело с Джим Сакстън, се събра на 25 февруари 1998 год. заради „Слуховете за радио-честотни оръжия и тяхното разпространение: Потенциална заплаха за икономиката.” Достъпните данни включват свиделските показания на няколко специалисти от армията:

   • Д-р Алън Кехс, от лабораториите на армията, отговарял за цялостната опасност за радиочестотите.

   • Господин Джеймс О. Брайън, заместник-директор за оперативните тестове и директор на операциите с изпролзване на жива сила в централата на министерството на отбраната в Пентагона, обясняващ ролята на опитите с жива сила и тяхната роля във военното оборудване с радио-честотни оръжия.

   • Господин Дейвид Шринър, главен инженер за постиженията в правия ток, свързани с електронна война, и наскоро пенсиониран като инженер със способности за изпробване на военноморски оръжия, говорил за трудностите в създаването на радио-честотни оръжия и за методите срещу терористи.

   • Д-р Ира Мерит, ръководител по разузнаване на представите и на отдела за аналитични приложения в Дирекцията за високи технологии, противоракетна отбрана и Центъра по космически технологии, Хънтсвил, Алабама, обяснявала разпространението на радио-честотни оръжия от бившия Съветски съюз.
Въпреки, че тези показания дават информация с техническо значение, може би те са още по-важни заради информацията, която не дават: информация за съществуването на радио-честотни оръжия, които директно действат в човешките мозък и нервна система.


Психотронните на КГБ

Тази технология не се е появила внезапно посреднощ. Тя има дълга история на развитие и опровергаване на това развитие от американското правителство и може би също от половината други правителства в света.
Ние знаем, че бившият Съветски съюз активно се занимаваше с този тип проучвания. В предишния материал ние публикувахме, че през 70-те години Съветското КГБ разработва система за психотронно въздействие (PIS), използвана за да превърне войниците в програмирани “човешки оръжия”. Системата използва комбинация от високочестотни радиовълни и хипноза. Проектът PIS беше започнат в отговор на подобни първоначални проекти в САЩ по времето на президента Картър, според Юри Малин, бивш съветник по сигурността на президента на СССР Горбачов.

В моята хроника за електромагнитни оръжия, аз описах период от около 60 години на интерес и разработване на такива оръжия, информация събирана от много репортажи и изрезки от вестници, изпратени от читателите на „Резонанс”. В моята статия за изкуствената телепатия аз проследих развитието на технологията „гласове в твоята глава” от 1961 год. и всички мои изследвания идват от отворената научна литература.

Мощта на военно-индустриалния комплекс.

Жан Вийсмън е написал подходящо описание на ситуацията, в която са днес САЩ, за „силите, които съществуват” и как е настъпило това положение:

„По време на Студената война САЩ не само се състезаваше в ядреното въоръжаване със Съветския Съюз, но също и участваше в тайна надпревара, разработвайки необичайни оръжия. Тъй като разузнавателните агенти (които до Втората световна война играеха поддържаща роля вътре в правителството) продължаваха да увеличават своето влияние, бяха отпуснати финансови средства за развитието на техники с цел надхитряването на СССР.“

„И общността на американското разузнаване започна да нараства, появи се тайна култура, което позволи на шпионите да приложат разнообразни разработени техники за изкусно заобикаляне на демократичните процедури и институции...”

„Както в много други демокрации, правителството на САЩ се избира от две основни части на избирателната колегия: т.е. няколко губернатори, съдии, конгресмени и от Президента; и от неизбираемите административни служби, представени от многобройни федерални агенти.”

„В стабилна и правилно функционираща демокрация, избираемата част от правителството е отговорна за неговата неизбираема бюрократична част и дава на хората истински глас в гласуванията по дневния ред от тяхното правителство.”

„Докато значима част от американското правителство без съмнение следва този демократичен принцип, друга доста голяма част от това правителство действа в пълна секретност и следва своят собствен непонятен дневен ред, който непризнат, много често е различен от публикувания.”
Жан продължава с цитиране на един от най-популярните военни герои на САЩ: Дуайт Д. Айзенхауер, който е служил като главнокомандващ на Обединените Сили през Втората световна война и по-късно беше избран за 34-тият президент на САЩ. В своето прощално изявление към нацията през 1961 год., президентът Айзенхауер казва: „... ние бяхме принудени да създадем постоянна военна промишленост във всестранни направления. Допълнително към това, три и половина милиона мъже и жени са пряко ангажирани със отбранителната ни система. Ние годишно харчим за военно осигуряване повече, отколкото чистият доход на всички американски корпорации.”

„Това съединение на необхватната военна система и голямата оръжейна индустрия е нещо ново в американският опит. Пълното влияние – върху икономиката, политиката, дори духовността – е във всеки град, всеки щат, всеки офис на федералното правителство. Ние оценихме огромната нужда от подобно предприятие. Обаче ние не трябва да си затваряме очите за това, че то ни влече към гроба. Нашият труд, ресурси и прехрана са изцяло замесени; така че това е самата структура на нашето общество.”

„В правителствените съвещания, ние трябва да попречим на придобиването на произволно влияние, търсено или не, на военно-индустриалния комплекс. Възможността за катастрофално повишаване на неуместната власт съществува и ще остане. Ние никога не трябва да позволим значението на тази комбинация да застраши нашите права или демократични процеси.”

Международното отношение към нови оръжия.

Обединените Нации бяха основани през 1945 год. с цел „предпазване на идващите поколения от ужасите на войната”. През 1975 год. Генералната Асамблея разгледа план, предложен първоначално от Съветския съюз: „Забрана върху разработването и произвеждането на нови видове оръжия за масово унищожение и нови системи от подобни оръжия”.

През 1979 год. Съветският съюз добави списък от няколко потенциални оръжия за масово унищожение:

Радиоактивни оръжия (използващи радиоактивни материали), които могат да причинят вредни ефекти, подобни на тези при ядрена експлозия.

Оръжия, базирани на употребата на вируси, бактерии или други микроорганизми, с цел причиняване на биологична вреда.

Оръжия, базирани на излъчването на инфразвукови вълни и въздействащи чрез слуховата система.
Електромагнетични оръжия, действащи чрез излъчване в обичайни радио-честоти, които могат да увредят човешките органи.

Своя отговор, САЩ и други западни страни протакаха. Те изложиха дълга, заплетена причина, но резултатът беше същият.

В материал, озаглавен „Не-смъртоносните оръжия могат да нарушат договорите”, авторът обърна внимание на това, че договорът за общоприетите оръжия обхваща и много от не-традиционните оръжия; „онези, които използват инфразвук или електромагнитна енергия (включително лазери, микровълни или излъчване на вълни с радио-честоти, или видима светлина, излъчвана с честотата на мозъчните вълни) за техните свойства.”

Харлън Джерард, административен директор на международния комитет срещу нападателни микровълнови оръжия, ми сподели своята увереност, че стратегията зад неотдавашния тласък на правителството за „по-слабо смъртоносни” оръжия е уловка. Тези, които сега дават цялата тази гласност са назначени, за да направят нужното да получат публичното одобрение. Електромагнитните влияещи на ума технологии не са споменати, но по-късно те ще бъдат скрити под чадъра на по-малко смъртоносните оръжия.
Тези оръжия бяха наскоро прехвърлени от министерството на отбраната към министерството на правосъдието. Защо? Защото има няколко международни спогодби, които изрично ограничават или забраняват оръжия от този тип да бъдат използвани в международни войни. С други думи оръжия, които са „блокирани” за употреба срещу най-големите врагове на нашата страна (непротиворечащо на факта, че САЩ използваха тези оръжия във войната с Ирак!), сега могат да бъдат използвани от местните полицейски управления срещу нашите собствени цивилни, срещу групи като мирни граждани, протестиращи срещу американската ядрена политика.

Предстоящият глобален контрол над съзнанието.

Пълната тайна за разработването на електро-магнетична променяща съзнанието технология говори за ужасяващата сила, която и е присъща. Да го кажем направо, който владее тази технология, той може контролира умовете на всички хора.

Има данни, че правителството на САЩ планира да разшири обсега на тази технология и да обхване всички държави, всички хора. Това може да бъде осъществено, то се осъществява, чрез използването на почти завършения проект HAARP за области отвъд океана и мрежата GWEN със сегашно местоположение САЩ. Американското правителство отрича всичко това.

Д-р Майкъл Пърсингър е професор по психология и наука за нервите в Лаурентиаския университет в Онтарио, Канада. Преди сте го срещали на страниците на „Резонанс”, където той публикува своите изводи, че силни електромагнитни полета могат да влияят на човешкия мозък.

„Временното стимулиране на част от мозъка”, казва той, „може да породи чувства на невидима сила, дезориентация, и нередности във възприятията. То може да предизвика образи, намиращи се в паметта, включиелно кошмари и чудовища, които обикновено се премълчават.”

Д-р Пърсингър преди няколко години написа материал, озаглавен „Върху възможността за директното достигане на мозъка на всеки човек чрез електромагнитна индукция на фундаментални алгоритми”.

Резюмето гласи:

„Съвременната наука, изучаваща нервната система, предполага съществуването на основен алгоритъм, чрез който цялата сетивна информация се превежда във вътрешен, специфичен на мозъка код. Пряка стимулация на тези кодове вътре в човешките временни или (limbic cortices) чрез прилагането на електромагнитни модели може да предизвика енергийни нива, които са в диапазона едновременно на геомагнетичната дейност и на съвременните комуникационни мрежи. Процес, който е свързан с тесния сектор на мозъчната температура, може да позволи всички нормални човешки мозъци да бъдат засегнати от субхармония, с честота около 10Hz, която варира само на 0.1Hz.”

Той завършва резюмето със следното:

„В следващите две десетилетия ще се появи възможност, която беше немислима, но сега е напълно осъществима. Това е технически възможното влияние директно в по-голямата част от мозъците на шест милиарда човешки същества, без посредничеството на класическите сензорни модалности, чрез създаване на нервна информация вътре във физическата среда, в която всички индивиди от вида са потопени.”

„Историческата поява на подобни възможности, които тръгват с барута и стигат до деленето на атома, дадоха своя резултат – важни промени в световната еволюция, които настъпиха много бързо след прилагането на практика на тези възможности. Намаляването на риска от неподходящо приложение на тези технологии изискава продължителна и отворена дискусия за техните реални възможности и приложение в научната и обществена сфера.”

Не може да бъде казано по-просто. А ние нямаме обществен дебат, защото правителството на САЩ напълно отрича съществуването на подобна технология.
Активен
ИВЕВЕ
Гост
« Отговор #17 -: Юни 05, 2012, 10:22:58 »

Контрол чрез психотронно оръжие
Източник: http://www.xnetbg.com/new/40/98/173--
(Автор: Horus)


Военните най-често отричат съществуването на психотронно оръжие или дават мъгляви обяснения, когато бъдат попитани за него. Но то съществува. Най-общо казано това са генератори, излъчващи вълни с определена честота и интензитет, които въздействат на човешката психика. По този начин например, би могло да се внушава чувство на обреченост и паника сред населението или армията. Според руския майор И. Чернишев “съвсем ясно е, че държавата, която създаде първа такива оръжия, ще постигне несравнимо превъзходство.”

При опитите за осъществяване на дистанционен МК се използва способността на електромагнитни вълни с различни честоти да предизвикват определени ефекти върху поведението и здравето на човек. Възможността за повлияване от разстояние на работата ума и организма като цяло е обект на изследване от десетилетия и от ЦРУ и от бившето КГБ. В периода 1965-1970 г. американците извършват проучване наречено “Проект Пандора”, за да установят ефекта върху физическото и психическото здравословното състояние на работещите в посолството на САЩ в Москва, които са били подложени на въздействие от съветски електромагнитни излъчватели с ниска честота насочени към зданието. Служителите научили, че са били използвани като опитни мишки чак 10 г. след началото на проекта. Според някои анализатори на тази дейност, ЦРУ не е съобщило нищо на дипломатите за да не издаде своите разкрития в областта на психотронното оръжие, както и да държи в тайна от обществеността факта, че подобно оръжие се разработва и изпитва. Сред голяма част от служащите се появили различни болестни симптоми. При самия посланик се развило рядко срещано заболяване на кръвта, като получавал кървене от очите и чести главоболия. В една трета от работещите бил установен до 40% завишен брой на белите кръвни клетки и сериозни хромозомни увреждания.

По време на “Проект Пандора” Флотата е финансирала различни други изследвания, за да се установи как могат да се използват нискочестотни вълни, които да предизвикват съответно: сърдечни пристъпи, промяна в пропускливостта на кръвно-мозъчната бариера така, че да могат невротоксини да навлизат в мозъка и да предизвикват неврологични увреждания, включително и мозъчни кръвоизливи или поведенчески промени, слухови халюцинации и др.

Някои симптоми, които се изявяват след облъчване с нискочестотни нетермални електромагнитни вълни за известен период от време, са: безсъние, раздразнителност, проблеми с паметта, обща отпадналост, главоболие, тремор, халюцинации, нарушения в сетивността и др. Микровълните очевидно действат отрицателно върху нервната система. Когато са подбрани със специфична честота отговаряща на излъчваните от мозъка вълни при състояние например на силна уплаха, агресивност или обърканост, те могат от разстояние да провокират масово подобни емоции и състояния у здрави хора. Чрез описаната технология може да се предизвиква паника, страх, депресия, безсъние, нарушения в менструалния цикъл, безсъние, умора, смущения в паметта, халюцинации, самоубийствени мисли, инфаркт, инсулт, внезапна смърт, а след продължително въздействие и ракови заболявания.

Проф. Леонид Василиев, един от ранните изследователи на новите технологии и директор на катедрата по физиология към Ленинградския университет заявява в своя публикация “Опити за дистанционно повлияване”: “Мислите могат да се пренасят от микровълни, по същия начин, по който става пренасянето на телевизионния сигнал и картини, което отваря възможности за хипнотичен МК от далечни разстояния.” Чрез тези оръжия можеш да накараш врага да действа обратното на това, което знае, че трябва да прави и така да предаде страната си.

Един научен анализ публикуван от филиал на Московската медицинска академия, занимаващ се с тези проблеми гласи: “Стана възможно да се изучи, проникне в и да се коригира психичното съдържание на човека независимо от неговата воля и съзнание чрез съответни апарати… Постигнатите резултати могат да бъдат използвани с нехуманни цели за манипулиране на човешката психика…”

През 1977 г. "Дифенс интелиджънс ейджънси" (DIA) разсекретява доклад, който описва как напредъкът на СССР в областта на психотронното оръжие може да спомогне за създаване на общество, контролирано от Големия брат, чрез използване на електронен МК върху големи групи от хора за да имплантира идеи и мисли в нищо непедозиращите индивиди.

В “Дифенс нюз” от 11-17 януари 1993 г. се пояснява, че американските политически и военни кръгове са в процес на придобиване на руска МК технология. Според изданието тя може да бъде използвана за потискане на бунтове, за контролиране на дисидентите, за деморализиране или обезвреждане на опозицията, както за засилване на дейността на собствените специални части.

През 1984 г. при активисти за мир протестиращи срещу разполагането на ракети с ядрени заряди пред американската военна база в Грийнъм в Англия, които в продължение на период от няколко месеца били облъчвани с подобно психотронно оръжие, се появили следните оплаквания: жестоки главоболия и сънливост, необичайно силни маточни кръвотечение извън редовния менструален цикъл, както и кървене при жени в менопауза, частични парализи, нарушения на говора, виене на свят, кръвоизливи в ретината, загуба на ориентация, чувство за паника, гадене и др.

В броя на “Тайм” от 03.01.1993 г. пише: “Американците и руснаците откриват общи интереси... ТЕХНОЛОГИЯТА ЗА КОНТРОЛ НАД УМА... Бившият генерал от КГБ Г. Котов разказал на американските посетители за руските проучвания в областта на ‘акустичната психо-корекция’. Процесът включва предаване на команди на подсъзнанието на нарочените жертви чрез бял шум...” При това не се нарушават другите функции на интелекта.

Според “Сайънтифик америкън” (бр. 4 от 1994 г.) Джанет Морис от Съвета по глобална стратегия, мозъчен тръст във Вашингтон свързан с ЦРУ и федералното правителство, е ключова фигура в осъществяването на връзката между американските и руските служби и изследователи, които се занимават с разработването на психотронно оръжие. Морис е дългогодишен сътрудник на полк. Джон Б. Алекзандър, водещ американски експерт в областта на психотрониката. През ноември 1993 г. Дж. Морис и нейният съпруг Кристофър Морис организират 3-дневна тайна конференция, на която руснаците демонстрират пред военни експерти, американски учени и официални представители такава технология. Една от целите на срещата е била да се подготви мнението на присъстващите политици и официални лица за легалното използване на "тихото" оръжие.
Пресата обикновено не отразява подобни проучвания и събития или предлага истории, които да отклонят вниманието на обществеността от тази реална опасност.

Наричат психотронните оръжия “несмъртоносни” или “убиващи по мек начин”. Терминът “несмъртоносно” обаче не е точен защото още през 1980 г. полк. Дж. Алекзандър заявява в статия озаглавена “Умът - новото бойно поле”: “Тези оръжия са способни да предизвикат болест или смърт… от разстояние без видима причина… без или само с минимален риск, за оператора... Психотронното оръжие е тихо и трудно за откриване...” След което той дискутира опитите провеждани в тогавашния СССР с изключително ниско-честотни електромагнитни лъчения (extremely low frequency - ELF), върху работещите в американското посолство в Москва, за което стана дума по-горе. Той прави твърде показателни коментари за тези “революционни технологии” използвани и от САЩ и от СССР (Русия), като според него, с тяхна помощ може да се осъществява и дори контрол над атмосферните условия и времето! Полк. Алекзандър цитира бившия агент на КГБ Николай Хохлов, според който при един експеримент например, гръбначният стълб на човек е бил счупен от разстояние с помощта на психотронно оръжие.

Според статията “Психотронна война и несмъртоносни оръжия” публикувана в броя от октомври-ноември 1993 г. на “Нексус мегъзин”, полк. Алекзандър работи в близко сътрудничество с д-р С. Скот Джоунс, който е директор на фондацията “Рокфелер” и е ангажиран с около 20 различни проекта по тези проблеми в лабораториите в Лос Аламос. От публикацията става ясно, че тези несмъртоносни електромагнитни технологии вече са били използвани срещу американски граждани, както и за предизвикване на промени в климата.

Книгата на Рон Макрай от 1984 г. “Битки за ума” (“Mind Wars”) описва научни изследвания провеждани в Станфордския изследователски институт (SRI) по въпроса за ELF и МК.

Според Мартин Ебън, автор на книгата “Психотронна война” (1983), династията Рокфелер финансира изследванията в областта на психотронния МК от 50-те години насам.

Много ниско-честотен звук (Very Low Frequency - VLF) (20-35 kHz) или ниско-честотни модулации може да предизвика гадене, повръщане и болки в корема, до разкъсване на вътрешни органи, а ако е с голяма сила - дори нарушаване на здравината на сгради. Подобни генератори биха могли да бъдат използвани даже за предизвикване на земетресение.

През март 1993 г. Националният институт по правосъдието (NIJ), служба към Министерството на правосъдието, публикува доклад озаглавен “Инициатива на NIJ за несмъртоносните оръжия”. Министерството окуражява прилагането на психотронно оръжие от локалните и щатски полицейски части за МК срещу гражданите. Влиятелни личности от CFR и Трилатералната комисия отдавна знаят за възможностите на електромагнитното оръжие за използване за политически цели.

Д-р Гордън Макдоналд, научен съветник на президента Линдън Джонсън публикува през 1968 г. книга, в подкрепа на глобализацията: "Какво ще стане ако не настъпи мир - научно предвиждане за новите оръжия" (“Unless Peace Comes - A Scientific Forecast of New Weapons”). Макдоналд посочва как изкуствено предизвикани промени в йоносферата на Земята могат да бъдат използвани за масов контрол на поведението на хората.

Збигнев Бжежински, един от основателите и първи директор на Трилатералната комисия, служил като съветник по националната сигурност в правителството на Джими Картър, и основател на спечелилата си недобра слава Федерална агенция за справяне със спешни ситуации (FEMA) в книгата си “Между две епохи” описва контролът над времето, като ново оръжие, което е ключов елемент от стратегията за контрол. Той също така пише: “Технологията ще позволи на лидерите на големите държави да използват различни способи за провеждане на тайна война, която може да се води само от минимално количество сили за сигурност… По този начин може да се развие система, която да наруши сериозно мозъчните функции на големи популации от хора в определени райони за продължително време…”

Технологията за въздействие върху климата се усъвършенства по проекта Научна програма за високочестотно активно изследване на атмосферата (HAARP), част от инициативата за стратегическа отбрана, наречена “Звездни войни”. С помощта на тази технология, чрез която се цели контролиране на горния слой на атмосферата може да се води “метеорологична война” като се предизвикват наводнения, суши, урагани и дори земетресения и има съмнения, че тя вече е използвана в това направление. По своя характер това представлява оръжие за масово поразяване и използването му може да има опустошителни екологични последици.

Цяла нация може да бъде подчинена постепенно чрез подобни оръжия. В САЩ вече са създадени съоръжения, които могат да облъчват в разстояние от около 200-300 км средно, за да бъдат поставени под контрол жителите на дадена област, ако това се наложи. Според американски автори технология за МК, както и за оказване на влияние върху атмосферните условия, вече е качена на американски совалки за да бъде евентуално използвана, когато се вземе такова решение. Според някои публикации през 1994 г. вече е било изпробвано психотронно оръжие от совалката “Дискавъри”.

През юни 2000 г. беше свикана пресконференция “Психотронното оръжие в борбата с болестите” от акад. Игор Викторович Смирнов, директор на Института по психология в Москва и често наричан “баща на психотронното оръжие”. Пресконференцията бе по повод откраднат от института лазерен диск с програма, която влияе на човешкото подсъзнание. Програмата е била разработвана в продължение на 30 години от сътрудниците на института с лечебна цел. Чрез компютърна програма в съзнанието може да вкара някаква информация – думи или образи, и то замаскирана и поднесена по такъв начин, че човек не може да се съпротивлява, защото не осъзнава това, което става. Според акад. Смирнов човек може да бъде управляван независимо от волята му и работата на организма му да бъде коригирана без той да забелязва, като това би могло да се използва и за благородни цели - например за лечение! Чрез определен вид музика могат се активизират вътрешните ресурси на организма, да се стабилизират вегетативните функции, и да се намали психичната зависимост от алкохол и наркотици. Според специалистите по подобен начин биха могли да се разкрият също така както патологични отклонения – суицидни тенденции, полови извращения, така и физически заболявания като хипертония, язва, бронхиална астма и др.
Активен
ИВЕВЕ
Гост
« Отговор #18 -: Юни 05, 2012, 10:25:11 »

Музиката като средство за контрол над съзнанието
Източник: http://www.stranicata.com/snd/psyarm.htm


Психологичният профил на големи части от населението може да бъде променян чрез музиката на която са изложени. Тя може да бъде използвана както за духовно извисяване на човека, така и за деградацията и оглупяването му. Ярък пример за това има и у нас през последните години. Влиянието на музиката е било известно още от хилядолетия и тя е била успешно използвана от шамани и жреци за предизвикване на транс, както у тях самите, така и у околните и за постигане на определни цели – контактуване с “отвъдното”, лечебно въздействие и др.

Без да навлизам в подробности ще се спра на някои начини, чрез които съвременната музика се използва за влияние върху съзнанието и за формиране на определени мисловни модели и ценностна система у индидивида. Огромното мнозинство дори няма представа за произхода и истинското въздействие на определени стилове музика. Голяма част от времето на младите хора е заето със слушане на любими групи, изпълнители и “парчета”. Безкритичното и неосъзнато приемане на различните музикални вълни, с които е заливана младежта би могло да има твърде неблагоприятни и понякога дори зловещи последствия.

Искам да обърна особено внимание на рок музиката, и по-специално на някои стари и нови стилове като например “хеви метъл”, “блек метъл”, “сатанински рок”, “пънк”, “техномузика” и др. Рокът, още от създаването си през 50-те, излиза от рамките на обикновено средство за развлечение и емоционално разтоварване и за мнозина се превръща в стил на живот, формиращ психиката и мирогледа. Началото на рокепидемията е и начало на наркоепидемията и на сексуалната революция за Запада. Всъщност това представлява контролиран масов, бих казал глобален експеримент, замислен и осъществен от секретните британски и американски институти и служби.

С помощта на определен ритъм, в които голямо значение имат бас китарата и барабаните, публиката, най-често съставена от тийнейджъри и младежи, редовно е довеждана до транс и изстъпления, особено на големи концерти на Запад. Високите децибели допълнително увреждат и физически и психически. Имало е случаи, при които от мощните звукови вибрации дори са били разрушавани постройки в близост до сцената.

Внушенията, които се правят чрез различните видове рок могат да възбуждат първични инстинкти у човека – например немотивирана агресия или пък разпуснато полово поведение. Въздействието е още по-силно когато е съчетано както със съответни текстове, които често са откровено сатанински по дух, така и със светлинни ефекти и символика. Почти на всеки “хеви-метъл” концерт, могат да се чуят безумни стихове пълни с насилие, убийства и повтаряне на името на дявола (сатаната).

В полухипнотичното състояние, в което се изпада при подобни ситуации посланията, които са често многократно повтаряни фрази, лесно влизат направо в подсъзнанието и от там действат подтиквайки индивида към определен вид поведение и постъпки. Постоянното слушане на едни и същи ритми и изрази настройва човека на определена емоционална и умствена вълна, като това може да наруши дори ендокринното равновесие в организма. Освен това се създава, както и при митинги, общо доминиращо психо-поле на тълпата, в което индивидуалността изчезва. Така цялата тази човешка маса може много лесно да бъде манипулирана и съзнанието й да бъде насочено в определена посока.

Многобройни опити извършени досега от учени и изследователи от различни страни са установили безспорно вредното влияние на този тип музика. Не случайно много от изпълнителите й са наркомани и някои вече завършиха трагично земния си път. Разбира се, много певци и групи наред с негативното на което съзнателно или не са били проводник, са създали и/или изпълнявали много хубави и смислени песни, но целта ми е да ви заостря вниманието ви именно към тъмната страна на тази субкултура.

Освен явно въздействие върху слушателите, посредством музиката на някои съвременни групи и изпълнители се извършва и тайна обработка на съзнанието чрез т. нар. “замаскирано обратно звучене”. При него съобщенията се записват в обратна последователност или пък като нищо незначещи думи, които обаче имат смисъл прочетени в огледален вид. Те стават възможни за осъзнато долавяне само когато музикалният запис се проиграва отзад напред. Но изследванията показват, че подсъзнанието може да улови фраза произнесена по този начин, а после да я разшифрова като съобщение. Вече стана дума за подобни подпрагови внушения*. Те се записват на по-висока честота, и затова не могат да бъдат съзнателно възприети, но действат на подсъзнанието. Посланията понякога са наистина потресаващи.

----------------------------------------------------------------

* На английски subliminal messages.

----------------------------------------------------------

Голяма част от т. нар. рок звезди са изкуствено създадени и са само марионетки в една огромна игра за овладяване на съзнанието на хората и отвличане на вниманието им от същността на събитията в световен мащаб. Освен това те са източник на огромни приходи за тези, които дърпат конците зад сцената. В САЩ рок културата е използвана за да противодейства на зараждащите се след убийството на Кенеди политически движения, водени от Мартин Лутър Кинг. Същото става и в Европа няколко години по-късно, когато има масови протести и стачки на студенти и работници. Тогава се предлагат големи концерти на открито, на които съвсем свободно можеш да си вземеш ЛСД или марихуана и да потънеш в блажения сън на илюзиите. Целта е отклоняване на вниманието от социалните проблеми, създаване на опиянени и зависими от наркитоците млади хора, със сексуално “освободено” и дори девиантно поведение. Бумът от хомосексуалисти, лесбийки и т. нар. гей-култура са достатъчно ясно доказателство.

Няма да се спирам подробно на начина, по който са били нарочно създадени, моделирани, митологизирани и съответно използвани за тези цели групи и изпълнители като "Бийтълс", "Ролинг стоунз", "Дъ Ху", "Блек Сабат", Алис Купър и много други. Бих искал само да ви обърна внимание върху факта, че нещата далеч не са такива каквито изглеждат на пръв поглед – спонтанно възникнали безобидни младежки увлечения. Това действително би могло да завърши само с едно безобидно мимолетно възхищение към “освободеността”, която показват изпълнителите, но може да има и много по-дълбоки и трайни отрицателни последици.
През 1967 г. “Ролинг стоунз” издават първия си рок албум, чието име е твърде показателно – "По молба на техни сатанински величества". Няколко месеца преди това "Бийтълс" издават своя превърнат в хитов албум “Сарджънт пепър’с лоунли хартс клуб бенд”, с който правят промоция на психеделичните вещества. Песента “Люси в небето с диаманти” ("Lucy in the Sky with Diamonds” или накратко L.S.D.) разказва за едно пътешествие във фантастичния свят под влияние на наркотика. Тогава Бийтълс публично са поставяли въпроса за легализирането на марихуаната.

Сигурно на пръсти се броят тези, които са обърнали внимание, че на корицата на албума е ликът на най-известния за това столетие черномагьосник и сатанист, пристрастеният към наркотиците Алистър Кроули, на когото членовете на групата тогава са били почитатели. Вероятно не знаете, че през 1965 г. на концертите на "Бийтълс" са били пребити и убити около 100 човека, а по време на концерти на "Дъ Ху" е имало 11 убити и 42 ранени. И това далеч не са единствените случаи.

Може да се каже, че 1967 г. е ключова в създаването на тази субкултура. Точно тогава започват големите концерти на открито или рок-фестивали и за следващите 2 години те са посетени от повече от 4 млн. младежи. Младото поколение е било принесено в жертва на гигантски по мащабите си наркотичен МК експеримент. Свободно и дори безплатно са били раздавани не само ЛСД, но и други халюциногени, като полицията е имала изрични указания да не се намесва в това, което става! Наркотици са били тайно поставяни понякога дори в безалкохолните напитки. Тези младежи впоследствие стават посланиците и носителите на “новата култура” и Ню Ейдж движението или Епохата на Водолея.

Ето какво казва през 1966 г. известният Бийтълс Джон Ленън: “Християнството ще си отиде… ще изчезне, няма защо да спорим за това… Ние сме по-популярни сега от Иисус.” Много от известните рок-изпълнители признават в частни разговори, че буквално са си продали душата на дявола, за да придобият славата и успеха. Някои от тях, като например Ленън, след това разбират, че са били използвани и се опитват да излязат от този адски кръг.

Първият масов експеримент с ЛСД (който е синтезиран от швейцарската фармацевтична фирма "Сандоз" (Sandoz Laboratories) е в началото на 60-те в Хейт-Ашбъри, Сан Франциско. Проектът е бил съвместен на ЦРУ и британските тайни служби, част от MK-ULTRA, и е включвал и свободното разпределение на 5000 таблетки ЛСД чрез една комуна известна като Кен Киси’з Мери Пранкстърс (Ken Kesey's Merry Pranksters), начело на която е бил отявленият наркоман Киси. Ефектите на наркотика върху младежите са били изучавани отблизо. За мнозина това пътешествие из света на виденията завършило със самоубийство или с трайни мозъчни и умствени увреждания.

Организаторът на фестивала в Монтерей, Джон Филипс, член на рок групата “Дъ мамас енд дъ папас”, назначава борд, за да рекламира и финансира предстоящия концерт, като това се извършва чрез мрежа на тайните служби и сатанински групи. Филипс пише песента “Сан Франциско”, от която са продадени повече от 5 млн. копия. В нея той зове младежта в страната да дойде в Сан Франциско през лятото на 1968 г. “с цветя в косите си” и да се присъедини към новото “хипи” движение и "Лятото на любовта". Много от тези, които идват, стават жертва на дрогата и на различни сатанински култове. През юни 1980 г. самият Филипс е арестуван за провеждането на широкомащабна дейност свързана с продажба на наркотици.

Най-големият концерт след фестивала в Монтерей е “Уудсток мюзик енд арт феър”, който “Тайм” възторжено нарича “Водолейски фестивал” и “най-големият хепънинг” в историята. Терминът “свързан с Водолея” е внимателно подбран, защото той носи подтекст, че “Ерата на Рибите”, т. е. времето на Христос, и съответно на добродетелите проповядвани от него, е свършило.

В Уудсток, малък град в областта на Ню Йорк, се събират почти 500 000 младежи, чиито умове са промивани няколко дена с наркотици и рок музика, като всичко това става със знанието на ФБР и на властите. Сигурността на концерта е осигурена не от полицията, а от една хипи комуна “Хог фарм” (буквално означава “свинеферма”), която е известна с това, че участва в разпространението на ЛСД и в набирането на младежи за секти и тероризъм. Самият спонсор и директор на събитието в Уудсток Джон Робъртс, съсобственик на фармацевтична фирма, признава, че е знаел за дейността на комуната.

Както пише Джоел Розенман “Храната и водата очевидно не достигаха, тоалетните бяха претоварени, избухваха крамоли, а наркотиците бяха в изобилие. Но което беше още по-лошо - нямаше начин някой, който иска да си тръгне, да напусне мястото.” Да седиш в собствените си екскременти е било част от плана.
Много млади семейства довели със себе си бебетата си, и дори те според думите на Робъртс са били дрогирани. Според проучване на “Ню Йорк таймс” 99% от присъстващите на фестивала са пушили марихуана, а колко са приемали ЛСД едва ли някой може да каже. Присъстващите газели в кал буквално до коленете защото през трите дена валял проливен дъжд, а не е имало къде да спят. Колите им били паркирани на 8 мили от мястото на събитието. Но целта на експеримента е била именно да се държат младежите 3 дена в трансподобно състояние под влияние на наркотиците, рок-енд-рола, непрекъснатия дъжд и безсънието.

В първите 24 часа над 300 души в сериозно състояние главно в резултат на приема на ЛСД, търсят медицинска помощ, а до края на събитието са докладвани над 5000 подобни случая, като на помощ от Ню Йорк са извикани 50 лекари и медицински сестри.

Последният огромен рок-фестивал за 60-те на който присъстват около 400 000 младежи се провежда в Алтамонт, до Сан Франциско, а главните изпълнители са “Ролинг Стоунз”. Условията не се различават от тези при предишния фестивал в Уудсток. Наркотиците и стимулантите са в изобилие – марихуана, долнокачествен ЛСД, амфетамини, алкохол. Концертът се превръща в истинска сатанинска оргия с 4 убити и десетки пребити и ранени. Солистът Мик Джагър се явява на сцената преоблечен като Луцифер. Може да се каже, че този концерт слага началото на хеви-метъл концертите и изстъпленията.

Лекарите, осигуряващи медицинската помощ, са били заети с много млади бременни момичета, започнали да раждат преждевременно в резултат на хистерията обхванала всички.

За охрана на събитието е била наета моторизираната банда “Ангели на ада”, известна с грабежи, изнасилвания и убийства и участието си в продажбата на наркотици по цялото Западно крайбрежие на САЩ.

Пред самата сцена по време на концерта, когато групата изпълнява своя “хит” “Съчувствие за Дявола” докарал до умопомрачение присъстващите на концерта, членове на бандата “Ангели на ада”, като акт на жертвоприношение, извършват жестоко убийство пробождайки многократно с ножове чернокожия младеж Мередит Хънтър. Това е филмирано от наетия професионален снимачен екип и след това видеокасетата се продава свободно из САЩ.

През 1985 г. в. “Ню солидарити нюзпейпър”, който впоследствие американските власти принудително спират (сетете се защо) публикува интервю с Езекия Бен Аарон, тогава 3-ти в йерархията на Църквата на Сатаната, станал впоследствие искрен и вярващ християнин. Аарон разкрива, че именно неговата църква е започнала такива хеви-метъл групи като "Дъ ху", "Блек сабат", "Дъ блу ойстър кълт" и много други. Висш жрец на Църквата на Сатаната е бил Антоан Ла Вей, автор на сатанинската библия. Аарон разкрива, че те стоят зад някои от “самоубийствата” на популярни рок-звезди.

Ето какво пише д-р Джон Коулмън в книгата си “Комитетът на 300-те”, в която поотдръпва завесата за тайните процеси направляващи световното развитие и "култура":

“Един очебиен пример за социално програмиране за приемане на промяна, дори когато тя е нежелана от огромна група от хора, е “изгряването” на Бийтълс. Те бяха докарани в САЩ като част от социален експеримент, който трябваше да подложи на промиване на мозъка големи групи от хора, което те дори и не можеха да осъзнаят. Когато института Тависток докара Бийтълс в САЩ никой не би могъл да си представи културната катастрофа, която щеше да последва. Бийтълс бяха интегрална част от ‘Съзаклятието Водолей’, един жив организъм, който изскочи от… Станфордския изследователски институт (SRI).

Феноменът “Бийтълс” не беше спонтанен бунт на младежта срещу старата социална система. Това всъщност беше умело изработен заговор от една съзаклятническа организация, силно разрушителен и предизвикващ разкол в огромна част от населението, която беше нарочена за промяна срещу нейната воля. Заедно с Бийтълс се появиха и нови думи и изрази, подготвени от Тависток и неговият филиал Станфордския научноизследователски институт: рок, тийнейджър, поп-музика и др… всички те, сътворени в контекста на рок-музиката, бяха предназначени за масов контрол над прицелната група - младежта на Америка… за разделяне и фрагментиране на обществото. Това беше част от процесът на “фрагментация-маладаптация” изработен от Уилис Хармън от SRI и екипът му от учени по социалните науки… и поставен в действие…

Новосъздадената група и нейнията ‘начин на живот’ бяха превърнати от милиони млади американци в култ… Новото ‘магическо лекарство’ беше бързо раздавано за проба безплатно на територията на колежите в САЩ и на рок концертите, които станаха водещото средство за разпространението на наркотиците. Въпросът, който крещи за отговор е какво правеше по това време ‘Дръг инфорсмънт администрейшън’ (DEA)*? Има достатъчно солидни косвени доказателства, които показват, чe в DEA са знаели какво става, но им е било наредено да не предприемат никакви мерки.

*‘Дръг инфорсмънт администрейшън’ (Drug Enforcement Administration - DEA) е създадена от президента Р. Никсън на 1 юли 1973 г. DEA has been charged with the responsibility of enforcing the nation's federal drug laws and works closely with local, state, federal and international law enforcement organizations to identify, target and bring to justice the most significant drug traffickers in the world.

…Групата от Ливърпул изпълни очакванията и с ‘малко помощ от техните приятели’ (по тяхната песен) незаконните вещества, които наричаме наркотици създадоха една цяла нова класа млади американци по шаблона, който беше предопределен от института "Тависток"…

…рок концертите започват да стават редовни събития в социалния календар на американската младеж. Употребата на наркотици започна да нараства пропорционално с броя на концертите. Дяволската бъркотия от неприятни и несъгласувани тежки звуци с определен ритъм притъпяваше умовете на слушателите, така че те лесно да могат да бъдат убедени да опитат на базата на това, че ‘всеки го прави’. Натискът от връстниците е много силно оръжие…

…нищо не би могло да бъде осъществено без сътрудничеството на медиите, особено електронните… Ролята на печатните и електронните средства за масово осведомяване е от изключителна важност за успеха на промиването на мозъците на големи групи от хора… Новата култура получаваше максимално покритие и внимание от хищните медии, което не струваше на конспираторите дори и цент…”

По-нататък Коулмън разкрива как с помощта на средствата за масово осведомяване, по-голямата част от които са в ръцете на “елита”, се осъществява огромна безплатна реклама на дрогата и новия начин на живот на младежта и “новото изкуство”…

“Методологията е следната: Ако искаш да съдействаш за развитието на нещо, което обществото все още не е с промито съзнание да възприеме, тогава някой написва статия, която да разглежда подобно този въпрос. Другият метод е живо телевизонно шоу, при което една група експерти съдействат за популяризирането и рекламата на даден продукт под претекста, че “дискутират”… Когато дискусията свърши обектът на рекламната кампания вече е дълбоко внедрен в ума на обществеността... днес това е стандартна практика, чрез която предаванията “шоу на живо” процъфтявят…

Аз ви предлагам да се опитаме да намерим някоя медия, в която да публикуват статия за Борда на Федералния резерв*, което и се опитах да направя. Взех статията си, която представлява едно добро експозе на най-голямата измама на Земята и я представих на всеки голям вестник, радио и телевизионен канал, списания и няколко такива ток-шоу. Някои обещаха, че ще представят статията, но да им дам една седмица срок и те ще ми се обадят. Никой от тях не го направи, и мойта статия никога не се появи на страниците на техните вестници и списания. Като че ли покров от мъртва тишина беше хвърлен върху мен и темата, която исках да изложа, и наистина беше точно така. Без масивното непрестанно медийно покритие, хипи-битник рока и култа към наркотиците никога нямаше да придобие огромната си популярност, а щеше да остане като местен артефакт…

* Федералният резерв на САЩ е създаден през 1913 г. от т.нар. "централна банка" на САЩ, но той не е федерален (т.е. ….), а е картел от частни банки, собственост на една дузина 20 банкерски фамилии (Ротшилд, Рокфелер, Морган, Хариман и др), които решават лихвения процент и отпускат назаем несъществуващи пари на американското правителство, върху които американските граждани плащат лихва. Федералното правителство на САЩ не притежава дори една акция в него! Печалбите на този картел надвишават 100 млрд. долара годишно и досега в историята му нито веднъж няма публикувани резултатите от извършена финансова ревизия. Разбира се, огромната част от американците въобще не знаят тези факти.


Активен
ИВЕВЕ
Гост
« Отговор #19 -: Юни 05, 2012, 10:25:53 »

Още когато масонът Джордж Вашингтон става първият президент на САЩ (1789-1797) той назначава човек на банкерския елит, Алекзандър Хамилтън, като негов Secretary of the Treasury. Хамилтън спомага за установяването на Централна банка на САЩ, която всъщност е частна и която веднага започва да отпуска заеми на американското правителство, за да контролира по този начин държавата още от самото й създаване. Тази банка причинява толкова фалити, бедност и бунтове сред населението, че в края на краищата е затворена, но е заменена по-късно от Федералния резерв. С други думи от трън на глог. (За тези манипулации можете да намерите информация в книгите на Н. Николов, "The Biggest Secret" на David Icke и "The Committee of the 300" на John Coleman и "Secrets of the Federal Reserve" от Eustace Mullins - вж. Библиография и Препоръчвани книги.)

------------------------------------------------------------------------

На 8 декември 1980 г. в Ню Йорк Джон Ленън беше застрелян от Марк Чапмън. Според публикации в “Нюз Хоук” Чапмън без съмнение е бил един от убийците-роботи подготвяни от ЦРУ по проекта MK-ULTRA. През 1980 г. в интервю за списанието “Плейбой” Ленън прави коментари, които явно не са останали незабелязани от ЦРУ и от бившия му директор, а по-късно и президент на САЩ, Джордж Буш старши. Ленън неколкократно дава да се разбере, че е знаел, че е бил използван, както той така и останалите членове на “Бийтълс” и други групи в един глобален експеримент на института "Тависток", британските тайни служби MI6 и ЦРУ за създаване и налагане на една масова субкултура специално сътворена и свързана с широко разпространение на ЛСД и други дори още по-силни наркотици с цел да се предизвика хаос в обществото и общ упадък в мисленето. Очевидно това го е направило твърде неудобен за определени кръгове и затова е бил премахнат.
Активен
ИВЕВЕ
Гост
« Отговор #20 -: Юни 05, 2012, 10:28:21 »

Психотронното въздействие и личният ни принос за подпомагането му
Източник: http://www.xnetbg.com/new/40/98/210----Психотронното Неутрализиращо Оръдие

“ДРУГОТО ТИХО ОРЪЖИЕ” КАТО ВЪЗМОЖЕН ИЗХОД

“Време е вече да се образува една мисловна централа, светлината на която да се изпраща по целия свят, тъй както слънцето – своята светлина. Слънцето е централа, чрез която се пренася светлината и топлината на земята. Така и човешката мисъл е ЦЕНТРАЛА за предаване на друг род светлина на земята. Когато тази енергия проникне в мозъците на хората, от тях започват да се излъчват способни люде за работа. Ако духовните хора придобият силната мисъл, Царството Божие ще дойде бързо на земята.” - Учителя-Беинса Дуно, из беседа Трите посоки.

“Ако няколко добри хора (разбирайте братя и сестри) съсредоточат мисълта си към Доброто на своя народ, те биха постигнали големи резултати. Доброто твори чудеса.”
 
“Ако съединим моята мисъл с Вашата мисъл, всичко можем да направим. Ако искаме да имаме истинска култура, трябва да се обединим и да отправим мисълта си към Бога.”
“Ти като направиш НАЙ-МАЛКОТО ДОБРО, ще дадеш подтик на сто милиона други хора да направят добро. Туй е закон.” - Учителя
 
(Последно предупреждение към представителите на Нисшия астрал в България.)
 
Над България има и по-висок астрален план, който има също участие в съдбините на България!
 
ДОКОГА ХОРАТА ЩЕ ПЛАЩАТ ДАНЪК НА ЕНЕРГИЙНО-ИНФОРМАЦИОННИТЕ ПАРАЗИТИ!!!
Да – естествено е, че българинът е малко наивен и е лесно да бъде уловен за юларя!
АКО Е НЕОБХОДИМО ЩЕ ИМ ДАДЕМ МЕТОДИ, ЗА ДА СЕ ОСВОБОДЯТ САМИ ОТ ЕНЕРГИЙНО ИНФОРМАЦИОННИТЕ ПАРАЗИТИ! ЗАЩО ДА НЕ ОПИТАМЕ!
Паразитите са станали толкова хитри, че те на практика държат всички лостове на държавата! Поради тази причина е сегашната стъпка към този нов метод на работа! Конкретен метод за работа в психо-енергийното поле! (Забележка: Паразитите и понятието за съдба и карма, не бива да се бъркат. Любима теза на мнозина – намиращи се под влиянието на тези паразити, е това, че трябва безропотно да се изчаква да изтече времето на карма.).
Конкретни методи са нужни на хората. Понятието за духовност сега е разводнено. (Забележка: Ако искаш някой да го провериш за духовен, дали е такъв, проектирай го в ситуация с недостиг на пари, тоест парична енергия. Или подобна ситуация за оцеляване и проява на егото му! Духовност, това не означава да правиш медитация, и да изчакваш стопяването на твоята карма. Духовност, това е опит да се служи на човечеството, да се помага на ближния, максимално полагайки усилия в собственото усъвършенствуване.)
Конкретни мисловни методи ще трябва да се дадат на тези хора, които имат изчистване на вътрешен план.
Наивните хора – на тях не им трябват методи, тъй като те просто искат да бъдат още заблуждавани. На тези, които имат нужда от насилие, и от старите форми на възпитание на човека с камшик и болка, нищо да не им се дава, тоест написаното не се отнася за тях.
И така! Напред в правилната посока в която има безспорно риск. По-добра е от блатото на апатията и обездвижването.


Обща постановка

На методите на принудата и насилието, на методите на закона придружен с насилие, ние противопоставяме методите на разбирането, вникването в мотивацията, изслушването и уважението, зачитането на другия.
Но въпреки всичко, когато отсреща се използват методите на “тихото оръжие”, на финното насилие чрез лихви и икономическа принуда, ние противопоставяме методите на “Другото тихо оръжие”.
А то е овладяване методите на тихото оръжие на противника плюс и още нещо... невидимо. Също тихо! При това с любов и пълно разбиране на атакуващия, докато се неутрализира неговата разрушителна сила или до нейното канализиране и използване в градивна насока.
Методите на сегашното насилие далеч не включват употребата на физическа сила и само икономическа принуда, те са още по-рафинирани. Изразяват се в създаване на условия, човек да няма друг начин освен влизането в единствения коловоз-този на предлаганата манипулация. В предоставянето му на избор при който той е принуден да избере пътя на режисьора на спекулацията с избора.
Най-големите паразити са застанали на пулта на управление на държавата. Не само това, но те самите разпределят обществените средства и фондове. Докато има подобно безхаберие от страна на обществото, и докато има такова нахалство от страна на ръководещия този сектор “нисш астрал”, методът на психотронното въздействие, ще се наложи като последна надежда за коригиране на ситуацията.
Изборът на обикновения човек е нарушен изцяло и то поради самото състояние на “нисшия астрал”, тоест поради самите “енергийно-информационни паразити”, егрегори образувани със съдействието на инерцията и апатията на обществото и самата роля на политическите фигури-кукли, превърнали се в енергийни паразити.
Всъщност нещата са много прости. Обществото в настоящия му вид се управлява от енергийно-информационни паразити, които поради това, че не могат да бъдат доказани и регистрирани, вършат онова, което си искат. Докато този абсурд съществува и има явно нежелание да се разбере проблема из отвътре, не може да има никакво понятие за държавност. Като изход, “Нисшият астрал” следва да отпусне хватката върху управлението на държавата, защото в противен случай, цялата държава не може да изпълнява своите функции. А откъде ще дойдат обществено значимите фигури способни да поемат юздите на държавата! – Не от изявения понастоящем “нисш астрал”! Който дължи контрола чрез материалните лостове и парични хватки.
В случая под “нисш астрал” се разбира именно тези “енергийно информационни паразити”, които енергийно са овладяли пулта на държавността. А колкото до изборът на гражданина в държавата, той е само на теория. Гражданското общество и държавата не могат да се преборят на практика с енергийно информационните паразити. Поради това, че последните действуват в “четвъртоизмерен план” на равнище “нисш астрал”.
Тоест констатираме, че е нарушен изборът, когато на човек му се задават предварителни условия и тогава той се направлява много по-лесно в желаната посока.
Наблюдавайки картината на фината манипулация с предварително зададените условия на материален план, може да си зададем въпроса, а не е ли това нарушение Волята на Създателя! Е, да! Разбира се!
Тогава пък се включва механизма на защитата на тезата за карма, тоест имало някаква съдба. Е, да и по този повод, несъгласявайки се напълно с тази теза, обслужваща успешно действията на енергийно-информационни паразити, докато се очаква човечеството да се разплете от натрупаната карма и се наблюдава в същото време неговата агония, защо да не предоставим на човека още един метод на работа по пътя на хилядите опити за облагородяване на неговата природа.
Метод на най-тихото оръжие – психотронното неутрализиращо противника оръжие

(Встъпително описание на най-тихото оръжие)
 
Тихото оръжие изпълнява същите задачи, както и всички други видове оръжие. Това оръжие изстрелва ситуации чрез моделиране от група специалисти или отделен “силен човек” на съответния проект. Изстрелване и поразяващ ефект върху съзнанието на населението.
Използват го в медиите засега половинчато. Но всъщност не се използва неговата истинска същност поради неспособност да се изстрелва от обикновения човек или журналист, медиен актьор съответния снаряд, кълбо от ситуации.
На съответната стрелба със ситуации, може да се противопостави като процес “моделирани контраситуации”, и в резултат обезвреждане на първоначалния снаряд.
“Когато “тихото оръжие” се прилага постепенно, обществото се приспособява към неговото въздействие и понася безропотно пораженията, докато психологическият натиск го доведе до пълен срив.” (Из книгата на Бил Купър “Тихи оръжия за безшумни войни”).
Психотронно оръдие – това е мозъкът на човека под контрола на неговата воля.
Ситуациите, които се изстрелват, това са модели – предварително зададени и отработени.
Излъчването им се извършва на порции като при емисия на интелектуален заряд, лекция, експозе, монолог, песен, важно е - какво излиза от менталното устройство, а не онова, което излиза гласово. Важно е концентрацията на мисълта, от нея се определя интензитета на емисията.
Важен е пълнежът на мисловната форма. Съдържанието, с което се приготвя изстрелът. Куршумът или снарядът, това е мисловната форма, но от качеството на барута зависи и мощта на въздействие и летателния пробег на емисията.
На равнище “нисш астрал” се изковават формите, с които се тъче заблудата, “майя”, илюзията с която се мята покривалото върху съзнанието на човека, за да се попречи на последния да разбере нереалността на света и да му повярва, тоест да бъде запленен. Да попадне в плен, за изпадне в..., неправилно го наричат това на английски в буквален превод “да паднеш в любов”, с което най-точно се изяснява произхода на този вид емоционално въздействие, нямащ нищо общо с дълбоките чувства у човека.
Изстрелват се моделите, които следва да създадат съответния архетип - привлекателен и въздействащ на равнище “Петте сетива”.
Операторът отсреща обаче владеейки метода на изстрелването, може да възприеме емисията и на нейното място да “ъпгрейдва” свой модел, с което да приложи метода на бумеранга, откъдето дошло-натам и се завърнало. Подмяната на съдържанието, ето това е темата върху, която следва да се преподава за да може да се овладее самото оръжие.
Подмяната на стария с нов материал се извършва чрез метода на свръхмоделиране и препрограмиране.
Кой може да извърши последното освен самия оператор!
Осъзнаване на ситуацията, моделиране, свръхмоделиране, премоделиране, програмиране и препрограмиране. Следва изстрелване на новия модел, поставен в рамките на старата отливка на куршума или снаряда.
От страната на изстрела даден първоначално се чудят, какво е това, което се завръща от посоката, в която е бил изстрелян снарядът.
Механика на психотронния генератор – зараждане на образине и сглобяването им в ситуации.
Моделиране на ситуациите.
Премоделиране на ситуациите.
Подмяна на ситуациите.

Първи пример: Задава се срещу тебе Жената-изкусител, с тъмни очила, секси панталон, дълги крака, точно атрибутите на секс символа, изстрелян от нисшия астрал в пространството на Матрицата. Внимателен поглед и анализ на атрибутите отблизо, вглеждане в астралните уловки, подмяна на черните очила с нещо, което е антисекс символ, например – детското изражение на лицето и очите, невинния или безпомощен поглед, маскиран зад тъмните стъкла. Подмяна на опита за въздействие чрез създаване на секс желание и импулс на харесване с възприятието на нещо общочовешко и близко до детското. Подмяна на жената-сексуална-робиня с детето в жената.
Крачещите самки се подменят с крачещи женски биороботи!
Сексуалната символика е плод на психогенератора!
Връзката на модата със секс символите!
Връзката на желанията с които се управляват масите с психотронното въздействие!
Разработките за масово въздействие на населението!
Тема – сексуалност, апетити към храни, покупаемост на продукти и стремеж за притежаване, управление в тези сектори в които има страсти и емоционален мотив, липса на разум и способност за контрол.
Психотронното неутрализиращо оръдие изстрелва осъзнатите ситуации и с това се разбиват илюзиите на стария снаряд, изстрелян с цел в тялото на Матрицата.
Осъзнаване на ситуациите в Матрицата и техния механизъм на зараждане води до отговор на психотронните снаряди с нови неутрализиращи ги и обезвреждащи ги по този начин.
Моделиране на ситуациите е другото име на психотронното оръдие.
Втори пример: Задава се човек, който е разярен, а ти излъчващ срещу него психотронен снаряд на спокойствие, и с това неутрализиращ опита му да руши. Осъзнаваш, че изкривеното му лице от злоба и гняв е в своето право на това, поради определена негова съществуваща мотивация, тогава ти я схващаш светкавично и в отговор на това произнасяш дума или израз, така реагираш с разбиране на тази мотивация – “приятелю, разбирам те!”
Наблюдавайте “жените-самки” и опитите да се докарат пред мъжкото съсловие, за да изглеждат секси, както и техния жалостен опит да се продадат по този начин. Наблюдавайте цепките на полите им, всичките финни инструмевни на шивача и моделиера им, за да открие нещо, което трябва да привлече погледа на мъжкаря. Наблюдавайте как само те избират прозрачния плат за своя панталон, който уж разкрива природната им даденост. Всъщност, в природата няма шивачи и подобни хитрини! Мъжкарят там се води до целта без хитростите на ума. Колко е жалка човешката природа на ума! Той е способен на какви ли не изобретения само и само за да постигне “великата” си егоистичнва цел. “Да се хареса”, “Да импонира”, “Да се наложи”, “Да покаже силата си”, и след това в погледа – ех, какво чувство за превъзходство! Тържество над мъжкаря: “ето, омаях го, той е мой! А сега ще правя с него каквото поискам!”
Интересно, как биха реагирали самките, ако срещу тях мъжкарят излъчва образа на мъжкия пенис, или някой от атрибутите на мъжката сексуалност! Може би ще стане престрелка! Затова и моделиерите и манекените нямат проблеми с парите! Това са само нагледни примери и без тях не може!
Други примери!
А някои от “версачетата” като Пако Рабан омешени с моделите на българския абсурден Визаж, даже имат нахалството да се имат за духовни! Стил агресия! В жената самка! О, Боже! Кога си създавал такова нещо! А не, умът е създател в случая, въпросът е чий е този Ум!
Манипулирането в областта на човешкия ум е резултат от хитруването и амбицията на този ум!
Амбициозна жена и хитра жена, какво по-различно от Майката природа!
В природата има място за механизми на обайване и привилчаве, но в нея няма ум и амбиция!
Болна амбиция на жена да се хареса на този, откогото зависи работата й! Тя умува какъв мрежест чорапогащник да си купи, как да накъдри косата си, как да кръстоса краката си, как да държи цигарата, как да оголи пъпа си, все модели на психотронно въздействие върху мъжкия пол.
Ето, това е само един безвреден пример за мощта по която може да се съди за истинското оръжие в Управлението чрез модата!
Защото в последния случай има наслагване на биополета и увеличение на мултипликационния ефект на въздействие!
Създава се точка на интерес към даден обект! И той се появява на улицата и разпръсква около себе си вълната на внимание – ето, вижте ме! Погледите на мъжа се насочват, един, втори и трети и ето, жената става вече интересна и твърде привлекателна. Приближавате се до нея и се вглеждате, о, Боже, каква грозотия! Но нисшият астрал е способен да направи от джуджето - гигант! Още повече, че вече се наслагва и ефекта на осветлението, фотографията, телевизионното операторство! Които спомагат за манипулиращия момент!
Използваме настоящите примери от полето на сексуалността защото всъщност това е най-често срещаното в живота около нас. И най-невинното според някои!
Но главното си остава естествено – оръдието на мисълта!
Психотронноното оръжие е функция на силата на мисълта, пъргавината на ума, силата на разума, способността да се управлява мисловния поток и излъчването на образи и мисловни форми!
Формулите и молитвите! Образите които се излъчват!
Искреността!
Мотивацията!
Една искрена молитва!
Една психотронна неутрализираща стрелба!
Разработвам пиеса, и насочвам вниманието на публиката в даден изстрел! Спусък и ето ти:
“Секс, наркотици и...” Иначе, съдържанието на пиесата е разводнено, но името, то е като спусък!
Или например: организирам мач на стадиона - насочвам вниманието на публиката към даден играч, който инсценира нещо абсурдно, разгневяващо публиката. Публиката реагира и реве! Теза, антитеза и синтеза. Умело се води общественото мнение в точката в която поиска главният кукловод! Кукли на конци по време на мачовете, кукли по време на банковите орелации с ценни книжа, кукли по време на театралните и шоу спектакли в стил Слави и куклата Барби! Куклени спектакли като “стани богат и Руска рулетка! С НИЩО НЕ ПО-ЛОШИ ОТ СПЕКТАКЛИТЕ НА СЛАВИ И МИЛЕН ВЕЛЧЕВЦИ! - 66 НАБОР.
Куклени спектакли в стил – студентски бригади и Износ на млада плът и интелект вън от България!
Всичко това е една невероятна режисура из България! Защо да няма и малко от психотронното въздействие тогава! Нима последните изброени неща не са оръжие! На всяко оръжие се налага неутрализиращо оръжие понякога! ДРУГОТО ТИХО ОРЪЖИЕ ЗНАЧИ!
Ето ви психотронно оръжие за използване от група духовни и мисловни себеконтролиращи се типове, които умеят да използват интензитета на своите мисловни излъчвания.
Например, излъчва се образ на “осъзната безпътица”, изяснена е обаче и причината за безпътицата! Лъжата е невъзможна в дадена прояснена ситуация!
Имидж мейкърите - каква работа всъщност вършат те, ако не точно това – “да пълнят снарядите на поредната реклама”, която представлява психотронни фойерверки и снаряди, точно прицелени в съответното място на подсъзнанието на зрителя и слушателя. Нима не е психотронно въздействие използването на Билбордовете с реклами на някаква си фирма за бельо Палмърс, а нима това би било позволено в една европейска страна от аспекта на ловкото жонглиране с еротика и порно. И колко взима Столичната община от тази реклама, колко! Нима не е психотронно мощно това въздействие!
Най-мощните психотронни снаряди са тези на платената реклама! Излъчват се по радиото и телевизията - медиите!
Егрегорите, въздействие на психотронните лаборатории!
Има ли подвижни психотронни установки из София и може ли да се докажат по някакъв начин!
Психотронен генератор, има ли наистина такова чудо в момента!
Да поговорим ако искате!
Да, да, това е обект на специален разговор, защото тогава ще трябва да започнат многото въпроси:
Докога ще продължаваме така!
И защо Нисшият астрал е окупирал всичко това!
 
ИДЕЯТА ЗА ПСИХОТРОННОТО ОРЪЖИЕ Е НАДВИСНАЛА НАД БЪЛГАРИЯ
ЩОМ ТАКА Е ЗАПОЧНАЛО И НЯКОИ ЕНЕРГИЙНО ИНФОРМАЦИОННИ ПАРАЗИТИ ТАКА ЖЕЛАЯТ – ОЧЕВИДНО ЩЕ Я ИМА ТАЗИ РАБОТА!
 
ТОВА Е ПОСЛЕДНАТА ВЪЗМОЖНОСТ ВСЕ ОЩЕ НЕЩО ДА СЕ ОПРАВИ!
Психотронното оръжие би изчистило трасето от злоупотребата с истинските потребности на човека. Вгледайте се в някои дечица, които гледат изпод клепачите и вижте, нима не си заслужава – те да могат да получат новите методи на възпитание! Защо трябва да се разхищава човешкия потенциал заради болния стремеж на шепа склеротизирали елитарни управници, самозабравили се в битките за власт и лично надмощие! Заради шепата енергийно информационин паразити “стил ала Софиянски и Костов”, действащи в главите на известни свръх амбициозни и хитри политици андрешковци! Докога ще лъжат този беден и наивен народ!
Прочетете беседата на Учителя “Израил и българин”!
Всичко е позволено, когато намеренията са чисти и святи!
Всеки носи отговорност пред Бога!
В името на тези души, които очакват своята мисия да изпълнят в страна като България!
ВРЕМЕ Е ЗА РАЗЧИСТВАНЕ НА ТРАСЕТО!
Беседите на Учителя също ще помогнат! В съзвучие с тези методи за овладяване на мисълта и нейната сила!
Българите заслужават да се вгледат в Беседите на Беинса Дуно, който се опитва да им покаже Пътя към Христовото съзнание.
Без Христово съзнание, България е загубена!
Но без Българщина също не ще я има.
Христово съзнание и българщина!   
Нови ценностни модели на възпитание и образование!

От издателство "Хелиопол"

Активен
ИВЕВЕ
Гост
« Отговор #21 -: Юни 05, 2012, 10:30:46 »

Източник: http://www.xnetbg.com/new/40/98/210----
(Коментар от Horus)В момента психотронните установки работят на max. Особено с всичките mind control предавания напоследък, като BB и т.н...
Работата е там, че в момента, този който върти копчето, много добре знае за какво става въпрос, тъй като всичко това толкова е промило мозъците на хората, че те направо се израждат. Отвратително низкото и пошлото е взело връх - и ВНИМАНИЕ (защото тук е ролята на психотронните оръжия) - то се представя като правилният ценностен конструкт!!! Тук на преден план излиза нещо, което в момента измества цялата окултна практика и потенциал. Нарича се Наука за Образността. Който владее Науката за Образността - владее всичко. Лошото е в момента, че тези които я владеят го правят изкуствено, а човека е доволно сляп и кълве като риба на бастун.

Пример:

Стъпка № 1 на кукловодите: Пуска се Биг Брадър. На човека (който в момента е полу-скот, полу-човек - несъзнателно борещ се за последната част от Божията искра, която му е останала) му се дава абнормно количество фалш, абсурдност, пошлост, секс, разврат и низши вибрации.

Стъпка № 2 на кукловодите: Всичко е по план. Матричният модел на поведение е зададен. Тук е именно борбата за личностното и индивидуалният избор. За да се премахне второто се пуска психотронното оръжие, което (ВНИМАНИЕ!!!) създава образа на мързеливият глупак - полу-човек, който няма никакви ценности; чийто речник се съдържа в 200-300 думи, които разбира се са му достатъчни, за да може да си купи водка от магазина; който е абсолютен безделник е толкова потънал в собственият си мързел и деградация, че се е превърнал в еталон за простотията, която е способна да те прави известен и богат (единствено материално) в света на Матрицата, само и само ако паднеш до нивото на плужек, с който кукловодите могат да правят каквото си пожелаят съобразно техните цели (трябва да се отбележи, че тук психотронното оръжие има второстепенна роля - да подсили образа, който вече е в потенция, и който хората с удоволствие биха възприели - ЧОВЕКЪТ Е РЕШАВАЩИЯТ ФАКТОР!!!)

Стъпка № 3 на кукловодите: Рубиконът. Образът на модела за подражание е пуснат в низшия астрал, в който всеки един броди поради липсата на елементарна духовна тъкан. Той се проектира под формата на изкуствено създаден егрегор, който се проектира в 3 D. Резултатът е налице - или възприемаш низко-егрегориалният образ излъчен от психотронното оръжие и ставаш поредният ЕДНАКЪВ на улицата с кепе, ботуши и торба с клишета и тъпи лафове (това, което се изисква от теб - справка на промитият мозък - Оруел - 1984), или въобще не пускаш BB и си отритнат от стадото. Ако си второто ти си герой! Но не съвсем друже - Матрицата има примка и за такива като теб. Примката работи в зависимост степента на твоето лично его или да го наречем - себеотстояване. Зависи от личностният ти ценностен потенциал и типът образ, на който си решил да подражаваш в социума. Ако си слаб и ти пука от чуждото мнение изкуствено-паразитният психо-енергиен егрегор ще пробие кармичният ти такъв - и повярвай ми - кармичната ти насоченост коренно ще се промени, ако бързо не се появи възходящ енергиен Образ.

И така - с 3 прости хода, които не струват на манипулаторите нищо (освен пари, но те си понаимват...), те промиват мозъците на населението, като контролират образа така, че Митьо Пищова например да придобие в общонационалното съзнание - нечувано, но - един благ образ. Така парадоксално или не - той става модел за подражание. И чрез простата наука за образността, Те взимат в плен всяка втора млада душа, която иска да има идентичен начин на живот. Тя вижда, че може и без духовност, без труд - всички стават гангстери, непрокопсаници, мафиоти - но имат това, което искат - кебапчета на масата и 3 мацки в скута + задължителния Ролекс, ланец и гараж, пълен с BMW-та.

Мисълта е следната. Приказките за 144 000 не е случайна. В случаят не цифрата е важна. Колкото повече - толкова по-добре. Колко повече ставаме НИЕ, толкова по-силен образ създаваме. Колкото повече се обаждаме - толкова пукнатини в егрегориалният слой ще създадем - 1 човек ЩЕ ВИДИ!!! Той ще каже на друг!!! Другият ще задърпа локомотив! Лавината се заформя. Ако овладеем Науката за Образността (която е и най-старата в света) - ще можем да постигнем света, за който мечтаем! Не е нужно да казвам, че сърцата ни трябва да са чисти, за да се натоварим с това дело. Какъв образ да създадем ли?
Мисля че всеки един от вас знае - ЛЮБОВ, СЪСТРАДАНИЕ, СЪТРУДНИЧЕСТВО, ВЗАИМОПОМОЩ, ВЯРА, БОГ.

За "Науката за Образността" - тук (aka - Тайната Наука) - вникнете!

Поздрави!

Н.

Активен
ИВЕВЕ
Гост
« Отговор #22 -: Юни 05, 2012, 10:33:43 »

http://www.selenabg.com/index.php/2008-07-29-08-06-43/40-2008-07-27-20-28-03/834-2008-08-24-06-50-07.html
http://www.selenabg.com/index.php/2008-07-29-08-06-43/40-2008-07-27-20-28-03/1434-2008-08-27-09-04-40.html
Активен
ИВЕВЕ
Гост
« Отговор #23 -: Юни 05, 2012, 10:34:39 »

Псиоръжието (2)
Източник:http://eltimir.ucoz.ru/news/psiorzhieto/2011-05-05-1981
(Автор: Елтимир)
Тази илюстрация е фантастика. Но тя по един превъзходен начин показва как ние можем да отвърнем на удара. И той да порази чудовището, което ни го е изпратило. Впрочем някои чудовища именно така умряха...

Следва един мой стар текст. Пускам го като доказателство. Пускам го, за да разберете откога съм започнал своята битка с това Зло. Но също за да разберете, че щом още съм жив, значи те не са всесилни. Тогава, когато пуснах текста в Интернет форума на Движение „Воини на Тангра”, а и в някои други форуми, някои ме обявиха за луд или в най-добрия случай за фантазьор. Вече мнозина повтарят думите ми и представят доказателства. Знам, и сега ще е така. Само че защо трябва отново да загубим години и да дадем нови жертви. Скъпи жертви.

Продължавам да работя по темата за филма и свързаните с него доказателства. Аз няма да спра. Няма да се откажа, няма да се уплаша. Мога да умра, но и след смъртта ми моят призрак ще ги преследва, погрижил съм се. Пък и сега искам да спася живота на други, за моя живот изобщо не ми е жал. Ясен ли съм, чакали проклети?

05 май 2011 година

***

В "Невидима атака” писах за използването на психотронно оръжие срещу България. Извинявам се на всички, че не успях досега да прегледам коментарите и евентуално да отговоря. Знам, че темата е деликатна и дълго се въздържах да пиша по нея. Обаче два разговора ме подтикнаха да побързам. Първият бе с един инженер, голям специалист в своята област, комуто дължа откритието, че срещу мислещите, критично настроени личности в нашата страна се извършва необяснима атака. Вторият разговор бе с човек, работил дълго време в чужбина. Та той сподели как там му предлагали да работи тук с подобна апаратура. Обещано му било, разбира се твърде добро заплащане. Сигурно отново щях да премълча, само че на втория човек след нашия разговор му се случиха доста загадъчни неприятности. Тогава реших да напиша каквото знам, като го разделя на две части – за сега и за после.

Разбира се, че не мога сега да разкажа всичко. Не само, защото след като го разкажа, ще прочета възражението, че написаното няма значение, ами ще поискат и да кажа какво съм правил с кака Мара под моста на 7 септември 1978 година. Това ще е гениално възражение и напълно в контекста на написаното. И няма да има никакво значение факта, че на тази дата съм се намирал в килиите на ДС на ул. "Развигор” 1. Други са причините да прескоча част от знанията. Целта ми не е да просвещавам, а да подтикна всеки сам за себе си да размисли. Всеки сам да се убеди вече на базата на своите собствени наблюдения съществува или не съществува такова оръжие. За себе си аз знам, че съществува, виждал съм го. Само че вместо с технически параметри, предпочитам да ви запозная с откъс от моите записки, където разказвам за конкретна, реална жертва на такова облъчване. Денят беше 11 август 2003 година. Мястото – самолет, изпълняващ полет Бургас – Москва.

"В самолета успях да видя онова, за което бях само чел и слушал. С приближаването до източника на психовъздействие, съзнанието на Богдан бързо се променяше. Силата на контрола се увеличаваше. Една от проявите бе пълната загуба на чувството за хумор.

- Какво да правя с чашата? – ставаше дума за празната пластмасова чаша от чая, който ни бяха сервирали.

- Ами хвърли я през прозореца.

- Не може, тези прозорци не се отварят.

Напълно отхвърли възможността да се храни с непрепоръчана от Виссарион храна. Гледаше не през прозореца, а право пред себе си, като понякога мърдаше беззвучно устни. Помислих, че се е уплашил от полета, но не беше. Полетът не го интересувал. Учителят ни закрилял и нищо лошо нямало да ни се случи. Само по-бързо да стигнем до Тиберкул! Сякаш наблюдавах сагата на Толкин "Властелинът на пръстените”. По-близо до Кулата на Саурон, по-близо до Хелиопол на Виссарион-Тороп.”

Сега отново се поставя въпроса за противодействието. Като начало направете първата крачка, осъзнайте, че такова оръжие наистина съществува. На владеещите руски език мога да препоръчам книгите на Юрий Воробьевский. В Интернет ще ги намерите лесно. После идва следващата крачка, желанието, решимостта за противопоставяне. Борбата започва от самите вас. Не го ли осъзнаете, всичко друго е безсмислено.

Напълно съм съгласен с констатацията, че част от хората не се поддават на психовъздействие. Само че по мои наблюдения процентът е по-малък – 6-8. От тези 6-8 процента нищожна част могат активно да противодействат. Цифрата 20 процента е вярна, ако се отнася до груповите въздействия. При индивидуалните по-голямата част се оказват не толкова устойчиви. И още нещо много важно. Методът на въздействие не е един. Срещу някои по-упорити личности е прилаган комплекс от такива въздействия. Ненапразно в специализираната литература се говори както за психолингвистично, така и за невролингвистично програмиране. Освен тях съществуват акустичните въздействия, зрителните въздействия и т. н. Наистина, бедна ви е фантазията какво се върши и на какво ниво. В "Невидима атака” се опитах да дам някои препоръки за справяне. По-нататък при първа възможност и ако не ми попречат ще опитам да дам още нещо. За днес мисля, че е достатъчно.
Активен
ИВЕВЕ
Гост
« Отговор #24 -: Юни 05, 2012, 10:39:53 »

Пси оръжието – битката продължава
Източник: http://eltimir.ucoz.ru/news/psi_orzhieto_bitkata_prodlzhava/2011-09-11-2314
(Автор: Елтимир)Те, враговете ни се съюзяват, за да ни изтребват. Но и ние, българите също почваме да се съюзяваме за отпор срещу тях. Засега го правим предимно по Интернет, но никой не знае какви изненади ще ни поднесе утрешния ден. Защото ден с ден не си прилича и помощта идва тогава, когато най-малко я очакваме.

Има полза от повдигането на неудобни въпроси. Най-малко хората четат и виждат, че не е толкова страшно да се говори. Ответната страна пък временно спира атаките и преминава в отбрана. Но има още нещо и може би то е най-важното.

От действията на пси терористите и пси убийците са засегнати твърде много хора. Създадени са множество малки, независими една от други групи, борещи се срещу психотронното зло. Взети поотделно, техните успехи са нищожни, а понякога напълно липсват. Една от главните беди е, че хората не знаят за съществуването на други като тях. Не знаят, че и други българи се борят за живота си и за живота на своите близки. След интервюто на Маргарита Михнева с проф. Георги Василев стената на мълчанието взе да се пропуква и ситуацията е на път да се промени.

Предоставям на вашето внимание откъс от писмо на проф. Василев, което получих тази сутрин:

„Господин Грънчаров, продължавам битката с електронният тероризъм. Моля, вижте публикацията на Добринка Корчева „Уред на ДАНС разболя цял жилищен блок”, в. „Шоу”, бр.7-13.9.2011, с.68-69. Струва ми се, че хора като вас и мен и други можем да основем неправителствена организация „Защита от вредни електромагнитни излъчвания.” Но за това ви предлагам да поговорим по-нататък, тъй като до края на септември имам много служебни задължения.

Искрено ваш: Георги Василев”

Тъй като в момента нямам възможност да купя вестника, а довечера ми изтича и абонамента за Интернет, имам една молба. Който от вас може да купи вестника, нека да го сканира и да пусне снимките във фотогалерията на сайта. Може да ми го прати и по пощата и аз да го сканирам, но не знам кога ще имам възможност да пусна снимките. Във всеки случай фактите трябва да станат достояние на колкото може повече хора по цял свят.

Психотронното оръжие е като конвенционалното. Съществуват множество разновидности и технологии. Затова и методите за защита биват различни, и борбата срещу психотронния тероризъм се води по различни начини и с различни средства. Професор Василев използва чисто научни методи, като същевременно ангажира световната общественост с проблема. При мен обстоятелствата се стекоха така, че се наложи да събирам информацията трошица по трошица, базирайки се на своите лични наблюдения и преживявания.  Ако понякога си служех с чужд опит, то се стараех разказите да бъдат от първа ръка. Някои използват съвсем различни методи. Но целта е една и съща: да бъде прекратен терора.

Вярвам, че за постигането на тази цел си заслужава всеки от нас да даде своя личен принос. Нека покажем на цял свят, че българският народ не е съгласен да умира.

И нека Отключеното Небе бди над нас!
Активен
ИВЕВЕ
Гост
« Отговор #25 -: Юни 05, 2012, 10:41:52 »

Пси оръжието (3)
Източник: http://eltimir.ucoz.ru/news/psiorzhieto/2011-01-27-1703
(Автор: Елтимир)В "Невидима атака” писах за използването на психотронно оръжие срещу България. Извинявам се на всички, че не успях досега да прегледам коментарите и евентуално да отговоря. Знам, че темата е деликатна и дълго се въздържах да пиша по нея. Обаче два разговора ме подтикнаха да побързам. Първият бе с един инженер, голям специалист в своята област, комуто дължа откритието, че срещу мислещите, критично настроени личности в нашата страна се извършва необяснима атака. Вторият разговор бе с човек, работил дълго време в чужбина. Та той сподели как там му предлагали да работи тук с подобна апаратура. Обещано му било, разбира се твърде добро заплащане. Било му казано, че в страната вече са изпратени няколко такива групи, които вече действат. Някои си въобразяват, че подобна апаратура тежи тонове и е трудно подвижна. Нищо подобно. Моделът, видян от моя познат тежал не повече от 10 кг и се побирал в средноголяма чанта. Вкарват се индивидуалните данни на набелязания обект и апаратурата почва да върши своята работа. Обектът бива настройван и програмиран така, както вие настройвате и програмирате своя компютър. Сигурно отново щях да премълча, само че на втория човек след нашия разговор му се случиха доста загадъчни неприятности. Тогава реших да напиша каквото знам, като го разделя на две части – за сега и за после.
Разбира се, че не мога сега да разкажа всичко. Ще отговорят, че съм откачалка. Че съм вадил нож на водещите от една телевизия със скотско име. Че съм деградирал алкохолик, изкуфял старец и неуравновесен юноша бледен. Това ще е гениално възражение и напълно в контекста на написаното. И няма да има никакво значение факта, че съм огласил отдавна известни по света, но странно защо скривани от българската общественост факти. Други са причините да прескоча част от знанията. Целта ми не е да просвещавам, а да подтикна всеки сам за себе си да размисли. Всеки сам да се убеди вече на базата на своите собствени наблюдения съществува или не съществува такова оръжие. За себе си аз знам, че съществува, виждал съм го. Само че вместо с технически параметри, предпочитам да ви запозная с откъс от моите записки, където разказвам за конкретна, реална жертва на такова облъчване. Денят беше 11 август 2003 година. Мястото – самолет, изпълняващ полет Бургас – Москва.
"В самолета успях да видя онова, за което бях само чел и слушал. С приближаването до източника на психовъздействие, съзнанието на Богдан бързо се променяше. Силата на контрола се увеличаваше. Една от проявите бе пълната загуба на чувството за хумор.
- Какво да правя с чашата? – ставаше дума за празната пластмасова чаша от чая, който ни бяха сервирали.
- Ами хвърли я през прозореца.
- Не може, тези прозорци не се отварят.
Напълно отхвърли възможността да се храни с непрепоръчана от Виссарион храна. Гледаше не през прозореца, а право пред себе си, като понякога мърдаше беззвучно устни. Помислих, че се е уплашил от полета, но не беше. Полетът не го интересувал. Учителят ни закрилял и нищо лошо нямало да ни се случи. Само по-бързо да стигнем до Тиберкул! Сякаш наблюдавах сагата на Толкин "Властелинът на пръстените”. По-близо до Кулата на Саурон, по-близо до Хелиопол на Виссарион-Тороп.”
Ето ви и една съвсем скорошна история. Събота, 15 октомври 2005 година. Един сержант от РПУ – Правец се прибира вкъщи заедно със своя син. Точно пред сградата на общината в Ботевград, сержантът изважда служебния си пистолет и се прострелва в главата. Хей така, без никакво предупреждение. Бил напълно спокоен, усмихнат и изведнъж вади пистолета и хладнокръвно се прострелва. Трупът престоява повече от два часа, преди да бъде прибран за аутопсия. Трябвало да се изчакат някакви специалисти от София.
Дори само дотук случаят изглежда загадъчен. Местните дез/информационни средства сгъстиха мъглата със съобщението, че самоубийството е било по любовни причини, и че самоубиецът е оставил предсмъртни писма. А също, че съпругата му предупреждавала полицията, че нейният съпруг /който работи като полицай!/ притежава пистолет. И нито германските "Труд” и "24 часа”, нито еврейския "Стандарт”, нито португалския "Монитор”, нито даже руската "Атака” не отразиха събитието. В Ботевград то не можеше да бъде скрито, обаче Някой се бе постарал случаят да не бъде разгласен пред по-широка аудитория. Защо ли? Как суперлюбопитните журналисти са изпуснали страхотната сензация? Изпуснали са я, защото някой можеше да разбере, че сензацията не бе страхотна, а страховита. С няколко думи трагедията може да бъде формулирана така: поредното самоубийство след поредния експеримент с поредния модел апаратура за психотронно въздействие.
И за да приключа засега с примерите, ще цитирам откъс от писмо: "Аз съм една майка, чийто син (на 26 години) се е хвърлил от 6-тия етаж. Неговото поведение се промени, впоследствие на което стигнахме до психиатър, но не бях се сетила, че може да му въздействат с някакво оръжие и да е обект на експеримент. Синът ми беше много умен и интелигентен, затова не проумявах какво се случи с него. В началото - към края на 2002 година започна да става отнесен и да има един втренчен поглед. Започна да не се сеща да се храни, да не иска да продължи учението си (оставаше му последен семестър) Каза че нямало смисъл да учи. Започна да се държи на моменти странно, и през 2003 година положението му вече много рязко се влоши - беше много отслабнал и стана напълно неконтактен. Принудихме се да го заведем на психиатър. Започнаха лечение с "Респолепт". От лекарството като че ли му се подобри състоянието. Минаха 2 месеца и той се е хвърлил от 6-ти етаж- през нощта на 19 юли 2004 - бил е сам в апартамента. (Поне до тоя извод стигна следствието) Такааа - изкараха го луд и всичко щеше да свърши, но аз не повярвах, защото съм майка и си познавам детето. Започнах да следя за подобни случаи. След 1 месец - пак в Пловдив и пак момче на 26 години - интелигентно и добро, - се хвърлило от пак такава височина - и това се е случило през деня и майка му си е била в къщи. Той се е прибрал в стаята си и след малко са й звъннали да й кажат, че нейният син се е хвърлил от терасата. Започнаха да се пораждат у мен съмнения , че нещо не е наред.
На 18 юни се запознах с една майка, чийто син се е хвърлил от покрива на жилищния им блок (на 27 декември 2004 г). Пак е било много умно и интелигентно момче на 28 години. Поговорих си с майката на момчето и установих много съвпадения в поведението на нейния и моя син.
Имам приятелка, която има син - умен и интелигентен. Напоследък тя ми сподели, че синът й не е добре и ще го водят на психиатър.
Можете ли да ми обясните дали знаете за такова психотронно оръжие, което да кара младежи да се хвърлят от високо или да се самоубиват по друг начин. И ако знаете за такова, как мога да помогна на сина на моята приятелка за да не стига до тоя край. Как можем да спасим децата си ?” При толкова факти /разполагам с още такива!/ и най-големите присмехулници трябва да замълчат.
Сега отново се поставя въпроса за противодействието. Като начало направете първата крачка, осъзнайте, че такова оръжие наистина съществува. На владеещите руски език мога да препоръчам книгите на Юрий Воробьевский. В Интернет ще ги намерите лесно. После идва следващата крачка, желанието, решимостта за противопоставяне. Борбата започва от самите вас. Не го ли осъзнаете, всичко друго е безсмислено.
Напълно съм съгласен с констатацията, че част от хората не се поддават на психовъздействие. Само че по мои наблюдения процентът е по-малък – 6-8. От тези 6-8 процента нищожна част могат активно да противодействат. Цифрата 20 процента е вярна, ако се отнася до груповите въздействия. При индивидуалните по-голямата част се оказват не толкова устойчиви. И още нещо много важно. Методът на въздействие не е един. Срещу някои по-упорити личности е прилаган комплекс от такива въздействия. Ненапразно в специализираната литература се говори както за психолингвистично, така и за невролингвистично програмиране. Освен тях съществуват акустичните въздействия, зрителните въздействия и т. н. Наистина, бедна ви е фантазията какво се върши и на какво ниво. В "Невидима атака” се опитах да дам някои препоръки за справяне. По-нататък при първа възможност и ако не ми попречат ще опитам да дам още нещо. За днес мисля, че е достатъчно.


-------------------------------------------------
Съветвам ви да прегледате целия блог на Елтимир - http://eltimir.ucoz.ru/;
Доста интересни (и много) неща можете да откриете.
"Невидимата атака" (цялата книга) на Елтимир - http://www.scribd.com/doc/36121616/%D0%9D%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%B0
Активен
ИВЕВЕ
Гост
« Отговор #26 -: Юни 05, 2012, 10:43:35 »

Геноцид, психотроника, Германия
Източник: http://eltimir.blog.bg/politika/2011/03/12/genocid-psihotronika-germaniia.704944
(Автор: Елтимир)Свърталището на ДАНС. Тук са изпълнителите. Тук са палачите. Аз питам къде са самозваните съдии, издали смъртната присъда на моята родина България?

Тези дни имахме случай да поговорим за използването на смъртоносна психотронна техника срещу нищо неподозиращи българи. Днес пък стана дума за злобните нападки на Дойче Веле срещу България. Първо Би Би, после Би Би Си, сега Дойче Веле. Ще ми се да събера темите в едно. Темата за геноцида е прекалено дълга, затова нека започнем с използването на пси-оръжията.

http://patriciq1111.blog.bg/zabavlenie/2010/07/11/misteriozen-aparat-na-dans-prichiniava-rak.575533
 
Мистериозен апарат на ДАНС причинява рак
„Опасна апаратура, разпръскваща опасни лъчения, крие ДАНС в стая под наем в ж.к. Гоце Делчев. От две години здравето на хората, обитаващи блоковете в съседство на кооперацията, където е скрит тайнствения апарат, рязко се е влошило – в този период е отчетен бум на онкоболните и заболелите от диабет.

Проф. Георги Василев, който живее срещу сградата, в която се подвизават ДАНС, е инициатор на акцията за изясняване на случая и премахване на апаратурата от квартала. Човекът вече е пострадал от опасните лъчения – разболял се е от диабет, както десетки свои съседи. Проф. Василев е сигнализирал парламентарната комисия за контрол на ДАНС, както и е изпратил писмо до Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

Преди година и половина, на съседите започва да им прави впечатление, че редовно добре облечени господа слизат от коли с тъмни стъкла и влизат в кооперацията. Един ден проф. Василев забелязва познато лице – след няколко дена се сеща, че това е Петко Сертов, бившият шеф на ДАНС.

Проф. Василев е викал учени физици, които разполагат с техника за измерване на лъчение. Уредите седят цял ден в дома на професора. Чак след 22 часа вечерта апаратите прихващат опасно високи стойности на радиационно облъчване. Георги Василев изпраща писмо до парламентарната комисия за контрол на ДАНС, след като получава данните от своето изследване. На 26 май т.г. получава отговор. Според техните замервания, няма лъчение. Но признават, че не разполагат с подходяща техника за такова изследване.
В същото време обаче броят на разболелите се хора нараства. Всички, живеещи в близост, се оплакват от постоянна отпадналост, виене на свят и кошмари през нощта.”

Днес гледам, че из Мрежата разни паяци се разпълзели и негодуват срещу написаното. Да, ама грешката е верна, както обичаше да казва навремето покойният ми приятел Иван Найденов-Байко. Прекалено много са доказателствата, не могат да се скрият. Прекалено много литература е написана по въпроса и прекалено много документи са публикувани. Добре, де, много е писано, ама единствено срещу думите на проф. Василев, надлежно подкрепени с доказателства пищят. Що така? Ами щото тоя път работата се размириса, та чак се разсмърдя. Вижте сега:

Ето интервюто на Маргарита Михнева с руски субтитри:

http://video.yandex.ru/users/mm1316/view/2/

И с английски субтитри:

http://video.yandex.ru/users/mm1316/view/3/

Отново интервюто на Михнева, тоя път субтитрите са на немски език:

http://video.yandex.ru/users/mm1316/view/5/

Има го и на френски:

http://video.yandex.ru/users/mm1316/view/6/

И ако тук крещят, че тоя бил такъв, оня бил онакъв, да видим как ще дават обяснения на цял свят. Защото въпросите ще бъдат много. Воят на върколаците обаче премина в истерия по повод руския превод на интервюто. На руснаците не им пукало, никой нямало да обърне внимание и така нататък. Дали им пука на руснаците и дали ще обърнат внимание, си е тяхна, руска работа. Лично аз вярвам, че им пука, и че ще обърнат внимание. Но един друг факт, много по-важен убягва от вниманието на паяците, разпълзели се по заповед на ДАНС из Мрежата. Вижте сега заглавие от днешния рускоезичен новинарски поток:

„Новости Болгарии
Девочка из Татарстана признана самой красивой в мире”

Някои господа другари забравят, че Руската Федерация не е еднонационална държава, а Империя. И в тази империя живеят няколко десетки милиона българи. Ами сега, господа, другари? Някои господа другари забравят, че през далечната 1877 година именно от тези Българи, поданици на Руската Империя била подета инициативата за Руско-турската освободителна война. И че Самарското знаме пак от тях било ушито. Ами сега, господа, другари?

Но да се върнем към заглавието. Какво общо има тук Германия? Има, при това има прекалено много общо. Смъртоносната апаратура идва именно от Германия. Внесена е тук от О. З. генерал Бриго Аспарухов. Същият, когото искаха да пратят за български посланик в Москва, ама руснаците нещо не го одобриха. Те си знаят защо. И след последните разкрития нищо чудно да си припомнят. Парите, плащани на палачите от ДАНС също идват от Германия. Deutsche Welle, публикувала гнусния антибългарски пасквил също е германска, а не руска медия. Та почвам да се замислям какви може да са причините за патологичната омраза на германците към нас. Вие сещате ли се? Защото аз имам едно предположение и се чудя дали да не го напиша. Предположението ми е свързано с някой си Адолф Шекелгрубер, познат повече като Хитлер. И с историята за хола, в който се намирал Коста, тоест за Холокоста. И с официалните причини, поради които Шекелгрубер праща бай Коста в хола.

Хайде, припомнете си как се нарича паричната единица на Изсраел, пък аз ще ви кажа защо толкова упорито говоря за хола и за бай Коста. След което германофилите, педофилите и еврофиличните истерици много ще ми се разсърдят, само че истината ми е по-скъпа.
Активен
ИВЕВЕ
Гост
« Отговор #27 -: Юни 05, 2012, 10:53:32 »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=wfAhXQhDfR0" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=wfAhXQhDfR0</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=9Nz8Ah32NgY" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=9Nz8Ah32NgY</a>

Това са само първите части - ако представляват интерес, можете да си намерите и другите. Пък, ако не можете, пишете на лични и ще ви дам линковете. Ухилен

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=NUW-frxo2X4" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=NUW-frxo2X4</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=S3D43vAadVI" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=S3D43vAadVI</a>


Други линкове (на английски):

« Последна редакция: Юни 05, 2012, 11:05:03 от Nobody » Активен
i.am.eternal
Nazara
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 46


 • Град: Varna
 • We are eternal, all this pain is an illusion

  « Отговор #28 -: Юни 05, 2012, 14:20:58 »

  с едни приятелки стигнахме до извода че повечето хора страдат от МАSS HYPNOSIS,като са убедени че нищо не могат да променят,че са безсилни и други грешни убеждения, мисля че ако отворим очите на хората за това как могат да променят каквото си искат и да правят каквото си искат, те ще излязат от робския калъп и ще започнат да се държат като истински хора, като богоподобни, тогава ще прозрат че Бог има, тогава ще намерят мисията си,тогава ще изкачим една стълбичка по нагоре в еволюцията на планетата.
  Активен

  iLLimiTabLe*sTroNg*MiNd
  Странник
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1374


 • Град: Варна
 • « Отговор #29 -: Юни 05, 2012, 14:48:31 »

  На фона на всичко представено си зададох въпрос пред самия себе си:
  ''Имам ли основания да съм жертва на псиоръжие?''
  Преразгледах доста неща от живота си в ретроспекция.
  Премислих минали събития,избори,действия,наклонности,хобита,интереси.
  С днешна дата си давам сметка че тия оръжия нещо не ми действат най-вероятно.
  Напротив - в голяма степен даже се изостриха моите търсения на отговори.
  Усещам въздействията и внушенията,осъзнавам ги и подминавам защото са ми смешни и абсурдни.
  Все повече стават всевъзможни личности търсещи евтина сензация и внимание.
  Когато се породи интерес,започва и писането на книги и т.н.
  Дори и описаните материали ми създават усещането за внушение на поредния страх.
  Е,аз пък отказвам да се страхувам.
  Нямам идея да споря,доказвам,отричам или потвърждавам каквото и да е от написаното.
  Всеки тръби и посочва истината,всеки се бори и следва някаква своя истина.
  Чудя се все още така поместените материали с какво ми помогнаха...
  Да,предупреден съм поне... предупредения човек е подготвен наистина.
  Е и?
  Как да се защитя?
  Наистина има споменати спасителни възможности-но някак между другото,но се открояват повече само негативните внушения.
  Един обективен човек наред с негативното поне щеше да се опита да обясни и възможните начини за противодействие на подобни въздействия.
  Но това липсва в материалите и на психясалия читател му е оставен избора - спасявай се сам с неясни намеци и цитати посочващи наистина верния начин.
  Колко човека могат да се справят сами с подобно психясване и предизвикатеслтво?
  Да започна да се съмнявам в собствения си разсъдък защото ме облъчва ДАНС ли?
  Да тръгна по психолози дори и при малко съмнение за нещо?
  Да се вглеждам в околните все едно са зомбясали?
  Да психясам дотам че да спя с фарадеев кафез на главата ли? ( Не е никак забавно,защото знам и за такива хора.)
  Хитлер увлече цял народ като един в гибелна унищожителна война и геноцид.
  Махатма Ганди увлече целия си народ като един по пътя на мира и спести на света клането на милиони хора в гражданска война
  Как успяха?
  С психотронни технологии ли?
  Дали собствените ни слабости не ни вкарват в омагьосания кръг на зомбирани хора?
  Или отново някой ни е виновен?
  Нека сме наясно - не критикувам материалите,нито ги отричам или потвърждавам.
  Споделих свои въпроси,гледна точка и мисли които не искам да налагам на никого.
  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  Страници:  1 [2] 3   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Гениите на България
  За България
  Бунтарката 7 2311 Последна<br />публикация Октомври 22, 2010, 13:39:44
  от Странник
  Ернст Мулдашев в България!
  Обща тематика
  pluton 0 1483 Последна<br />публикация Април 27, 2010, 22:41:07
  от pluton
  България търси талант
  Обща тематика
  Аэ съм 3 968 Последна<br />публикация Октомври 28, 2012, 17:07:02
  от Zheleznia
  Mind Body & Kick Ass Moves
  Видео клипове
  akela 1 650 Последна<br />публикация Юли 21, 2010, 01:20:14
  от nia.boneva6
  ''Quantum Warrior | The Future of the Mind'' - John Kehoe
  Книги
  Morena 0 865 Последна<br />публикация Май 15, 2012, 23:11:44
  от Morena

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright