Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2 3   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Mind контрола в България  (Прочетена 5890 пъти)
ИВЕВЕ
Гост
« -: Юни 02, 2012, 08:16:12 »

Вчера докато ровех за коренно различно нещо ми попадна един доста интересен блог. Първоначално гугъла предупреди за "неподходящо" съдържание, пък то какво било...
Може да не е стопроцентова истина, но съдържа факти, и то интересни - това според мен е доста важно.


Източник: http://alchemicaltechnologies.blogspot.com/2012/05/mind-09111989.html
(Автор: Alchemist)


Да си поиграем на кабала малко. Учили са ни, че великите промени в България стават на 10.11.1989г. Но те са обявени тогава. Промяната (ритуалът) е факт на 09.11.1989г. За комбинацията 11/9 няма смисъл да говорим – не нужно да си Нострадамус на нумерологията, за да си запознат с окултното й значение. Но какво ни казва тя в комбинация с 1989г.имаме две 9-ки и ни остава 8 и 1, които като ги съберем ни дават числото 999. Сборът на дата обаче 11 + 9 = 2 + 0 = 2. Т.е 999, но с множител 2 пред него, което цифрата на дуалността, която обръща числото и ни дава 666.
В момента българското общество е изцяло манипулирано на тази тема подобно на обществата в Западна Европа и Америка!
Това, което обикновения българин не знае е, че техния трафик и разпространение в България са държавна политика от времето на Комунистическата власт преди 1989г. и вечната дружба със СССР. Да имено „държавна”. Това означава, че производството и трафикът се организират изцяло от държавни органи и процесът като цяло е иницииран и контролиран от Българската комунистическа партия. Изпълнители са „Държавна сигурност”, Външно министерство и т.нар. „външнотърговски дружества”(на свой ред контролирани строго от „ДС”).
Благодарение на тази политика българската държава става сериозен играч в световната игра на дрога през средата на 60-те години. Тогава по нареждане на Големия съветски брат в България започва масово производство на синтетични наркотици. Сериозна предпоставка за начинанието е добре развитата химическа и фармакологична промишленост и инфраструктура. За партийния елит целта е геополитическа, а малцина посветени осъзнават и големия и окултен потенциал. СССР подкрепя неофициално арабските страни в борбата им срещу Израел, подкрепян от своя страна от САЩ и Великобритания и страните от НАТО. На едно ниво това е поредната скрита битка на гигантите от студента война, а на окултно се подклажда огнището на напрежение, смърт, насилие и негативна енергия в Близкия Изток. В ход в тази многоизмерна битка влиза каптагонът – вид синтетична дрога – предшественик на сегашните амфетамини, с които се веселят децата по дискотеките. Освен че можеш да танцуваш 24 часа без прекъсване, той ти дава възможност да се биеш и убиваш 24 часа без прекъсване. Употребата му има фатални последици за човешкия организъм в дългосрочен аспект, но в краткия ход на войната  това е без значение, важни са тактиката и  бързите военните успехи! В комбинация с ислямския фанатизъм, надрусаните бойци на радикални ислямски паравоенни формирования като „Хизбула”, „Хамаз”, „Сивите вълци” не забелязват, че лидерите(повечето, от което агенти на западните или съветските служби) им ги водят на сигурна смърт срещу безупречно екипираните израелски войски, въоръжени с последните нововъведения на американската военна индустрия. Тези кръвопролития, които са по-скоро жертвоприношения, а  не конвенционална война,  не трогват ни най-малко нашите партийни другари. Важното за тях е, че помагат на Големия съветски брат и в страната са постъпват милиарди твърда валута(предимно долари).
В замяна на получаваната синтетична дрога арабските държави предоставят хероин на българската държава, който е закупен най-вече от племенните вождове на Афганистан(основната страна световен производител). Въпросният вид дрога е една от най-коварните, защото предизвиква моментално физическо пристрастяване. След осъществяването на бартерната сделка хероинът отива за страните от Западна и Централна Европа (предимно Западна Германия и Швейцария), които действат като дистрибуционни центрове. Там служители на „Държавна сигурност” (предимно служители на разузнавателния му отдел – „Първо главно управление”)  осъществяват контакти със западни криминални синдикати и „кешират” стоката. Приходите от продажбите инжектират в българска икономика така желаната и необходима „твърда валута” в брой.
„Желана” е, защото с нея богоизбраните партийни лидери (тогава са се наричали номенклатура, сега се прекръстиха на „хай-лайф” )  си доставят благини от Запада – телевизори, яхти, техника, луксозна теракота, бижута други луксозни стоки.
„Необходима” е, защото външния дълг е вземан в западна валута и трябва да се в връща в такава или злато.  Още тогава държавата ни е била контролирана с дълг от световните банкстери, криещи се под миловидните имена Парижки и Лондонски клуб.
 Идеологията  и пропагандата работеха безпощадно - „Саботираме прогнилите западни капиталистически държави, а същевременно помагаме на братята араби в борба срещу империалистическия окупатор(Израел)”. Тези пари (оценявани от различни експерти на няколко милиарда долара -от 2 до 5 млд. долара) поддържат жизнена българската икономика, което е критично важно с оглед на външнотърговския баланс(разликата от това, което успява да изнесе и продаде българската икономика на външни пазари спрямо това, което излиза като пари от страната – като внос на стоки и парични трансфери към външни страни/ кредитори).
Както виждаме глобална икономика е имало и преди. Просто не се давала гласност, т.е. движена е от служители на негласните/ тайните служби. Мениджърите са били офицери от техните редици.
Подробно с процеса може да се запознаете в книгата на Светослава Тадаръкова  „Кръстника и силните”, в която по подобие на Плутарх и неговите „Успоредни животописи” се разкриват биографите на един от най-влиятелните офицери от „Държавна сигурност” и екезкутирания кръстник на българската мафия.
Какво обаче става след култовата и бих казал окултната дата 09.11.1989г.?
Картите на глобалната геополитическа сцена се прераздават на наново. Господата наречени „Илюминати” за пореден път решават да прекроят световната карта, водени от техните тайни и окултни цели.  Независимо от техните мотиви техните цели са много ясни. Резултатите от решенията им са видни днес. Прокламирания през 1991г.(обърнете внимание на любовта на илюминати към 9-ките и 11-ките) от Буш Старши Нов световен ред не включва страните от Източна Европа и бившите съветски републики в него или поне не като равностойни партньори. Падането на видимите стени и бодлива тел доведе до появяването на нови много по-страшни невидими, за чието изграждане в съзнанието на хората ключова роля бе възложена на наркотиците и музиката.
Ето и клипа на „Металика”, къде според законите на свободната воля този план ни беше поднесен пред очите ни –

http://www.youtube.com/watch?v=xVR4bkyMykA&feature=related

"Глобална популация от пълзящи марионетки с размекнати от дрогата мозъци, бавно убивани и безмислостно контролирани от своите тъмни повелители."
Новият световен ред определи ролята на страните от Източния блок като обслужващ персонал – проститутки, танцьорки, сервитьори, шофьори и престъпници в новата глобална рамка. За да се случи това, бе необходимо да се разбие структурата и продуктивността на националните икономики, което да доведе до рецесия, безработица, хаоса, силен психически шок и процеси на миграция към Запада, където емигрантите попълниха най-нишите слоеве в социалната пирамида на страните, в които попаднаха. С този ход Илюминатите с един куршум удариха два заека, защото именно миграцията на евтина и образована работна ръка от Източна Европа  и бившите съветски републики отложи колапса на пенсионната им система(парите от които тайно откраднаха за да финансират тайните си проекти) с около 20 години.
 За всяка страна бе изготвен индивидуален план-програма, целта на който е на наложените разрушителни реформи да бъде придаде положителен имидж и те да се прилагат в темп, който максимално бързо да води до желаните резултати, но същевременно да  не допуска възникване на неконтролирани бунтове и революции, които биха довели до политическо независимо управление в тези държави (Замерянето с павета на българския парламент през 1997г. се нарича на езика на тайните служби „активно мероприятия”, което в случая беше гарнирано с елементи на холивудски екшън за по-голяма смилаемост от публиката) За България този  план се нарича „Ран-Ът” на името на неговите създатели. Има го публикуван в Интернет и ви съветвам да го прочете. Колкото и сатанински да ви изглежда след като се запознаете с него,  уверявам ви няма ключов „български” политик, който да не се клел в името този план и да не работил за неговото осъществяване. Най-голямото доказателството за реалното му съществуване е сегашната ситуация в държавата и обществото или по-скоро в тяхната липса. В този план(и други споразумения свързани с него, но засекретени) е засегнат и въпроса с наркотиците.
Като сериозен сегмент (особено като нетна финансова печалба) от социалистическата икономика на България производството на наркотици бе решено да бъде редуцирано сериозно или по-скоро външнотърговските печалби от него. Като компенсация за загубените външни пазари бе дадена зелена светлина да се развие вътрешния пазар. Тук е мястото за една забележка - трябва да отдаден дължимото място на Тодор Живков, който сме свикнали да оплюваме, но именно благодарение на него и хора до него за 45 години на децата на България им е било спестено забавлението с дрога и ранното отравяне на телата и съзнанието им.
 След падането му от власт неговите наследници нямаха толкова скрупули и в комбинация с настиска от  свиващите се външни пазари започнаха с капиталистически и същевременно бригадирски ентусиазъм да развиват новия бизнес на българска територия.
Освен чисто финансовата и търговска  част на въпроса е имаше и втора много важна причина за навлизането на наркотиците на вътрешния пазар. И тя е познайте ? С две думи...
Контрол над съзнанието (Mind control)…
Евтината дрога, цигари и алкохол, рок музиката(в последствие изместена от чалгата) в началото на прехода трябваше да тушират стреса и народното недоволството катаклизмите в икономическата и финансова сфера, които съвсем нагло и гласно нарекоха „шокова терапия” под давление на новия гуру - финансовия спекулант Сорос. И за съжаление успяха... По данни на неправителствени организации (няма нужда да се опираме правителствената статистка, защото там като наркомани се отбелязват само тези, които са умрели от „свръхдоза”)  в България има приблизително около 500 000 зависими наркомана и още толкова, които прибягват системно до наркотици, без все още да са развили необратими зависимости. Разбира се, че тези данни са широко дискутирани и понякога оспорвани, най-вече от лакеи-журналисти на хранилка в наркомафията. Но каквито и да са разликите те са в рамките на статистическата грешка(5%). За да придобиете реална представа за характера и мащаба на явлението, проверете, че според последното национално преброяване сме нация от приблизително 8 млн. население. То обаче включва приблизително 2 млн. пенсионер, 2 млн. емигранти(които само по документи за самоличност се водят на български адреси), 1 млн. от неинтегрирани малцинства и ....останалите... А кои са „останалите” младите до 20 г. са под един милион. А от тези три милиона в активна възраст, намиращи се на територията на страната (емигрантите не ги броя) повечето са в горния край на възрастовата пирамида 40-60г.
Това какво ви показва – че всички младежи (условно наричам така лицата между 15 и 30г.), които са около 1 млн. са равни на  тези 1млн. наркопотребители. Хам... какво съвпадение. Изглежда страшно нали...Но само защото ни ужасяващо да си го представим, не означава, че не е истина. Във всички времена и епохи тази възрастова група е била двигател за прогресивни промени и процеси. Без техния ентусиазъм и енергия нацията се превръща в аморфна и фрагментарна маса, над която властва стадово-племенното съзнание, което е идеално за манипулации. Не случайно най-тежкия удар на Илюминати е насочен върху тях без милост, математически прецизно изчислен, вкаран в действие с дисциплина и педантичност, водени от желязна воля България са се превърне само в едно географско понятие на местност до река Дунав.
Но как се стигна до тук – как успяха зомбират и отровят младежта на България само за 23 години? Нека пак се върнем към 1989г...
Илюминатите раздадоха карите, начертаха плана, а другарите трябваше да действат обаче в силно променена външна среда известена като т.нар. „демокрация”. В народа бързо бе създадена илюзия за свободни избори (да се избира по-малкото зло), свободни медии (кои са собствениците?), свободна съдебна власт (кой и гласува бюджета?)  Въобще имитацията на свободна воля бе пълна и циркът бе невероятен - хората подскачаха ентусиазирано по митинги (христоматийни примери за групов контрол на съзнанието), деляха изкуствено на червени, сини и зелени, докато корабът потъваше необратимо...
Другарите трябваше да доразработят глобалния план, за да бъде приложен локално, защото е лесно да работиш конспиративно, когато няма голямо  разнообразие от медии и разследващи непоръчкови журналисти. Де факто до тогава работят два ефирни телевизионни канала, две ефирни радиостанции и няколко вестника и списания с препокриваща се тематика, като целият програмен и информационен (дезинформационен) продукт минава през няколко „цедки” желязната комунистическа цензура.
За това през 1989г. пред фабриките за амфетамини (и други видове синтетична дрога) се появи проблем -  възможно е някой неподкупен журналист или полицай да достигне до истината! Наложи спешна трансформация на работния режим, като тя се изправи пред три фактора:
А)Организационен
Б) Паричен
В) Морален
Г)Социално-политически
А) Наложи се франчайзът по производството на дрогата да бъде предаден на агенти (в случая лица, които не знаят за кого реално работят или такива които са подписали с живота си договора с този, който е над тях), докато част от офицерите(повечето вече напуснали структурите на разформированата „Държавна сигурност”) си запазят контрола върху трафика, спедицията и отчитането на лъвския на печалбите за тях. Задължителен процент бе заделен за назначените за „псведоелит”(всичките бивши партийни апаратчици или агенти на „ДС”) политици(новоизлюпени демократи), за да могат да финансират бутафорните си предизборни битки и в последствие да назначават на ключови позиции в МВР и специалните служби послушни и сляпо верни началници. Ролята на последните е проста - да не позволят разплитане на схемата в горните й нива и същевременно да следят да не се допускат самостоятелни играчи на пазара за дрога. Конкуренцията би понижила многократно ценовите нива.
Б) На дневен ред се зададоха проблемите с кешовите разплащания. Много по-лесно бе на участниците във веригата надолу да се плаща в дрога, която те да продават на местния пазар. Така потоците от пари в брой вървят само нагоре по схемата.          
В) Лесно е да убедиш съвестен, социалистически и патриотично възпитан държавен служител да работи в сфера като производството и дистрибуцията на дрога, ако знае, че няма да засегне него и негови близки и че помага във велика идеологическа война! Но когато той види детето на съседа да спи пред вход или собственото си дете, заспало със забита спринцовка в банята, светът мигновено се преобръща на 180 градуса. Изтрезняваш за секунди и всякакви идеалистични мотиви се изправят безвъзвратно...
Поради тази причина франчайзът по местната дистрибуция се дава на т.нар. „силови групировки”, ръководени от ядро служители на „ДС” и МВР, внимателно подбрани и изучени, за които е преценено, че тяхната съвест и его ще реагират позитивно на  навлизането на дрогата на вътрешните пазари. т.е. базисно индоктринирани от Новата религия на Илюминати личности. Към тях се прикрепят по-широк кръг от изявени спортист, оставени (преднамерено) без препитание при шоковото бюджетното преструктуриране. Не случайно се избират спортисти с амбиции и силен характер, произхождащи от бедни семейства. Те са перфектните оръдия за тази схема. След 1989г. те са оставени на улицата без препитание, но същевременно тренирани, физически здрави и психически дисциплинирани. Това са хора със силно изразен комплекс за малоценност (породен от резкия срив в социалния им статус, който е вид травма, използвана за тяхното ре-програмиране), който е ловко използван от добрите психолози измежду офицерите на „ДС” и МВР за манипулацията на техните подопечни, които народът много духовито определи като „мутри”. Те генерират в себе си много отрицателна енергия – злоба и омраза  към общество, което бързо забрави техните успехи и не уважава техния труд и ги остави да ходят гладни (реално не обществото, а техните кукловоди са ги декласирали с цел, използвайки древната римска максима „Разделя и владей”). Травмирани и манипулирани тези хора са идеалният материал, тъй като за малко пари и обществен статус биха продали душата си на Дявола (Новата религия). Илюминати надменнно ги определят като адепти от ниския ешелон. Същевременно последните са така оплетени в собствената си гордост и интелектуално не дотам добре развити, за да осъзнават сложните финансови и производствени схеми, които участват и в които реално са на най-ниското стъпало.


« Последна редакция: Юни 04, 2012, 12:22:15 от soulSurgery » Активен
ИВЕВЕ
Гост
« Отговор #1 -: Юни 02, 2012, 08:23:20 »

Кой вярва, че 25 годишен състезател по борба, който едва завършил основно си образование в спортно училище разбира от офшорно банкиране, капиталови и финансови пазари, инвестиционни фондове, спедиция, логистика и митническо право(все процедури свързани с производството, трафика и „изпирането” на парите наркотици). Само помислете как един такъв наречен „бос” ще направи сделка с наркотици с арабски трафикант? Да приемем, че съблекалнята и по турнири е понаучил някоя друга дума, но какво става при оформянето на детайлите, касаещи офшорните сметки, експортните фактури, франкирането, банкирането, митническите процедури, които съпътстват наркотрафика? Ами че кой от нашите борчески лидер знае „фарси” (езикът говорен в днешен Иран – ключова държава в трафика на хероин) или арабски? Посочете ми един – аз не се сещам. В тази се замислете как ви манипулират разните жълти издания и криминални автори „потопили се света на ъндърграунда”, които издават много „секретни” факти за подземните босове на трибуквените империи! Спортягите, чиито имена знаете и са обявени за „императори и кръстници” на българската мафия не са нищо повече от бушони 5-6 ниво в йерархичната стълбица. Замислите се, ако изнасяната за тях информация наистина е истина и те наистина са на толкова високо ниво щяха ли авторите да са живи. Единственото изключение, за което се сещам е  Георги Стоев, който насочи светлината едно ниво по-нагоре и се опита да осветли двоен руско-американски агент и основата, на която е вербуван – хомосексуализъм. И за това бе наказан и книгите му изкупени на килограм и изгорени. Инквизицията е жива и в наши дни.

27 май 2012, неделя
„Музиката и наркотиците - якин и боаз на „mind” контрола на Илюминати върху България след култовата дата 09.11.1989г.” (първа част)Да си поиграем на кабала малко. Учили са ни, че великите промени в България стават на 10.11.1989г. Но те са обявени тогава. Промяната (ритуалът) е факт на 09.11.1989г. За комбинацията 11/9 няма смисъл да говорим – не нужно да си Нострадамус на нумерологията, за да си запознат с окултното й значение. Но какво ни казва тя в комбинация с 1989г.имаме две 9-ки и ни остава 8 и 1, които като ги съберем ни дават числото 999. Сборът на дата обаче 11 + 9 = 2 + 0 = 2. Т.е 999, но с множител 2 пред него, което цифрата на дуалността, която обръща числото и ни дава 666.


           В момента българското общество е изцяло манипулирано на тази тема подобно на обществата в Западна Европа и Америка!
Това, което обикновения българин не знае е, че техния трафик и разпространение в България са държавна политика от времето на Комунистическата власт преди 1989г. и вечната дружба със СССР. Да имено „държавна”. Това означава, че производството и трафикът се организират изцяло от държавни органи и процесът като цяло е иницииран и контролиран от Българската комунистическа партия. Изпълнители са „Държавна сигурност”, Външно министерство и т.нар. „външнотърговски дружества”(на свой ред контролирани строго от „ДС”).
Благодарение на тази политика българската държава става сериозен играч в световната игра на дрога през средата на 60-те години. Тогава по нареждане на Големия съветски брат в България започва масово производство на синтетични наркотици. Сериозна предпоставка за начинанието е добре развитата химическа и фармакологична промишленост и инфраструктура. За партийния елит целта е геополитическа, а малцина посветени осъзнават и големия и окултен потенциал. СССР подкрепя неофициално арабските страни в борбата им срещу Израел, подкрепян от своя страна от САЩ и Великобритания и страните от НАТО. На едно ниво това е поредната скрита битка на гигантите от студента война, а на окултно се подклажда огнището на напрежение, смърт, насилие и негативна енергия в Близкия Изток. В ход в тази многоизмерна битка влиза каптагонът – вид синтетична дрога – предшественик на сегашните амфетамини, с които се веселят децата по дискотеките. Освен че можеш да танцуваш 24 часа без прекъсване, той ти дава възможност да се биеш и убиваш 24 часа без прекъсване. Употребата му има фатални последици за човешкия организъм в дългосрочен аспект, но в краткия ход на войната  това е без значение, важни са тактиката и  бързите военните успехи! В комбинация с ислямския фанатизъм, надрусаните бойци на радикални ислямски паравоенни формирования като „Хизбула”, „Хамаз”, „Сивите вълци” не забелязват, че лидерите(повечето, от което агенти на западните или съветските служби) им ги водят на сигурна смърт срещу безупречно екипираните израелски войски, въоръжени с последните нововъведения на американската военна индустрия. Тези кръвопролития, които са по-скоро жертвоприношения, а  не конвенционална война,  не трогват ни най-малко нашите партийни другари. Важното за тях е, че помагат на Големия съветски брат и в страната са постъпват милиарди твърда валута(предимно долари).
В замяна на получаваната синтетична дрога арабските държави предоставят хероин на българската държава, който е закупен най-вече от племенните вождове на Афганистан(основната страна световен производител). Въпросният вид дрога е една от най-коварните, защото предизвиква моментално физическо пристрастяване. След осъществяването на бартерната сделка хероинът отива за страните от Западна и Централна Европа (предимно Западна Германия и Швейцария), които действат като дистрибуционни центрове. Там служители на „Държавна сигурност” (предимно служители на разузнавателния му отдел – „Първо главно управление”)  осъществяват контакти със западни криминални синдикати и „кешират” стоката. Приходите от продажбите инжектират в българска икономика така желаната и необходима „твърда валута” в брой.


„Желана” е, защото с нея богоизбраните партийни лидери (тогава са се наричали номенклатура, сега се прекръстиха на „хай-лайф” )  си доставят благини от Запада – телевизори, яхти, техника, луксозна теракота, бижута други луксозни стоки.
„Необходима” е, защото външния дълг е вземан в западна валута и трябва да се в връща в такава или злато.  Още тогава държавата ни е била контролирана с дълг от световните банкстери, криещи се под миловидните имена Парижки и Лондонски клуб.
 Идеологията  и пропагандата работеха безпощадно - „Саботираме прогнилите западни капиталистически държави, а същевременно помагаме на братята араби в борба срещу империалистическия окупатор(Израел)”. Тези пари (оценявани от различни експерти на няколко милиарда долара -от 2 до 5 млд. долара) поддържат жизнена българската икономика, което е критично важно с оглед на външнотърговския баланс(разликата от това, което успява да изнесе и продаде българската икономика на външни пазари спрямо това, което излиза като пари от страната – като внос на стоки и парични трансфери към външни страни/ кредитори).
Както виждаме глобална икономика е имало и преди. Просто не се давала гласност, т.е. движена е от служители на негласните/ тайните служби. Мениджърите са били офицери от техните редици.
Подробно с процеса може да се запознаете в книгата на Светослава Тадаръкова  „Кръстника и силните”, в която по подобие на Плутарх и неговите „Успоредни животописи” се разкриват биографите на един от най-влиятелните офицери от „Държавна сигурност” и екезкутирания кръстник на българската мафия.           Какво обаче става след култовата и бих казал окултната дата 09.11.1989г.?
Картите на глобалната геополитическа сцена се прераздават на наново. Господата наречени „Илюминати” за пореден път решават да прекроят световната карта, водени от техните тайни и окултни цели.  Независимо от техните мотиви техните цели са много ясни. Резултатите от решенията им са видни днес. Прокламирания през 1991г.(обърнете внимание на любовта на илюминати към 9-ките и 11-ките) от Буш Старши Нов световен ред не включва страните от Източна Европа и бившите съветски републики в него или поне не като равностойни партньори. Падането на видимите стени и бодлива тел доведе до появяването на нови много по-страшни невидими, за чието изграждане в съзнанието на хората ключова роля бе възложена на наркотиците и музиката.


Ето и клипа на „Металика”, къде според законите на свободната воля този план ни беше поднесен пред очите ни –

http://www.youtube.com/watch?v=xVR4bkyMykA&feature=related

Глобална популация от пълзящи марионетки с размекнати от дрогата мозъци, бавно убивани и безмислостно контролирани от своите тъмни повелители.
Новият световен ред определи ролята на страните от Източния блок като обслужващ персонал – проститутки, танцьорки, сервитьори, шофьори и престъпници в новата глобална рамка. За да се случи това, бе необходимо да се разбие структурата и продуктивността на националните икономики, което да доведе до рецесия, безработица, хаоса, силен психически шок и процеси на миграция към Запада, където емигрантите попълниха най-нишите слоеве в социалната пирамида на страните, в които попаднаха. С този ход Илюминатите с един куршум удариха два заека, защото именно миграцията на евтина и образована работна ръка от Източна Европа  и бившите съветски републики отложи колапса на пенсионната им система(парите от които тайно откраднаха за да финансират тайните си проекти) с около 20 години.
 За всяка страна бе изготвен индивидуален план-програма, целта на който е на наложените разрушителни реформи да бъде придаде положителен имидж и те да се прилагат в темп, който максимално бързо да води до желаните резултати, но същевременно да  не допуска възникване на неконтролирани бунтове и революции, които биха довели до политическо независимо управление в тези държави (Замерянето с павета на българския парламент през 1997г. се нарича на езика на тайните служби „активно мероприятия”, което в случая беше гарнирано с елементи на холивудски екшън за по-голяма смилаемост от публиката) За България този  план се нарича „Ран-Ът” на името на неговите създатели. Има го публикуван в Интернет и ви съветвам да го прочете. Колкото и сатанински да ви изглежда след като се запознаете с него,  уверявам ви няма ключов „български” политик, който да не се клел в името този план и да не работил за неговото осъществяване. Най-голямото доказателството за реалното му съществуване е сегашната ситуация в държавата и обществото или по-скоро в тяхната липса. В този план(и други споразумения свързани с него, но засекретени) е засегнат и въпроса с наркотиците.Като сериозен сегмент (особено като нетна финансова печалба) от социалистическата икономика на България производството на наркотици бе решено да бъде редуцирано сериозно или по-скоро външнотърговските печалби от него. Като компенсация за загубените външни пазари бе дадена зелена светлина да се развие вътрешния пазар. Тук е мястото за една забележка - трябва да отдаден дължимото място на Тодор Живков, който сме свикнали да оплюваме, но именно благодарение на него и хора до него за 45 години на децата на България им е било спестено забавлението с дрога и ранното отравяне на телата и съзнанието им.
 След падането му от власт неговите наследници нямаха толкова скрупули и в комбинация с настиска от  свиващите се външни пазари започнаха с капиталистически и същевременно бригадирски ентусиазъм да развиват новия бизнес на българска територия.
Освен чисто финансовата и търговска  част на въпроса е имаше и втора много важна причина за навлизането на наркотиците на вътрешния пазар. И тя е познайте ? С две думи...
Контрол над съзнанието (Mind control)…
Евтината дрога, цигари и алкохол, рок музиката(в последствие изместена от чалгата) в началото на прехода трябваше да тушират стреса и народното недоволството катаклизмите в икономическата и финансова сфера, които съвсем нагло и гласно нарекоха „шокова терапия” под давление на новия гуру - финансовия спекулант Сорос. И за съжаление успяха... По данни на неправителствени организации (няма нужда да се опираме правителствената статистка, защото там като наркомани се отбелязват само тези, които са умрели от „свръхдоза”)  в България има приблизително около 500 000 зависими наркомана и още толкова, които прибягват системно до наркотици, без все още да са развили необратими зависимости. Разбира се, че тези данни са широко дискутирани и понякога оспорвани, най-вече от лакеи-журналисти на хранилка в наркомафията. Но каквито и да са разликите те са в рамките на статистическата грешка(5%). За да придобиете реална представа за характера и мащаба на явлението, проверете, че според последното национално преброяване сме нация от приблизително 8 млн. население. То обаче включва приблизително 2 млн. пенсионер, 2 млн. емигранти(които само по документи за самоличност се водят на български адреси), 1 млн. от неинтегрирани малцинства и ....останалите... А кои са „останалите” младите до 20 г. са под един милион. А от тези три милиона в активна възраст, намиращи се на територията на страната (емигрантите не ги броя) повечето са в горния край на възрастовата пирамида 40-60г.
Това какво ви показва – че всички младежи (условно наричам така лицата между 15 и 30г.), които са около 1 млн. са равни на  тези 1млн. наркопотребители. Хам... какво съвпадение. Изглежда страшно нали...Но само защото ни ужасяващо да си го представим, не означава, че не е истина. Във всички времена и епохи тази възрастова група е била двигател за прогресивни промени и процеси. Без техния ентусиазъм и енергия нацията се превръща в аморфна и фрагментарна маса, над която властва стадово-племенното съзнание, което е идеално за манипулации. Не случайно най-тежкия удар на Илюминати е насочен върху тях без милост, математически прецизно изчислен, вкаран в действие с дисциплина и педантичност, водени от желязна воля България са се превърне само в едно географско понятие на местност до река Дунав.
Но как се стигна до тук – как успяха зомбират и отровят младежта на България само за 23 години? Нека пак се върнем към 1989г...
Илюминатите раздадоха карите, начертаха плана, а другарите трябваше да действат обаче в силно променена външна среда известена като т.нар. „демокрация”. В народа бързо бе създадена илюзия за свободни избори (да се избира по-малкото зло), свободни медии (кои са собствениците?), свободна съдебна власт (кой и гласува бюджета?)  Въобще имитацията на свободна воля бе пълна и циркът бе невероятен - хората подскачаха ентусиазирано по митинги (христоматийни примери за групов контрол на съзнанието), деляха изкуствено на червени, сини и зелени, докато корабът потъваше необратимо...
Другарите трябваше да доразработят глобалния план, за да бъде приложен локално, защото е лесно да работиш конспиративно, когато няма голямо  разнообразие от медии и разследващи непоръчкови журналисти. Де факто до тогава работят два ефирни телевизионни канала, две ефирни радиостанции и няколко вестника и списания с препокриваща се тематика, като целият програмен и информационен (дезинформационен) продукт минава през няколко „цедки” желязната комунистическа цензура.
За това през 1989г. пред фабриките за амфетамини (и други видове синтетична дрога) се появи проблем -  възможно е някой неподкупен журналист или полицай да достигне до истината! Наложи спешна трансформация на работния режим, като тя се изправи пред три фактора:
А)Организационен
Б) Паричен
В) Морален
Г)Социално-политически           А) Наложи се франчайзът по производството на дрогата да бъде предаден на агенти (в случая лица, които не знаят за кого реално работят или такива които са подписали с живота си договора с този, който е над тях), докато част от офицерите(повечето вече напуснали структурите на разформированата „Държавна сигурност”) си запазят контрола върху трафика, спедицията и отчитането на лъвския на печалбите за тях. Задължителен процент бе заделен за назначените за „псведоелит”(всичките бивши партийни апаратчици или агенти на „ДС”) политици(новоизлюпени демократи), за да могат да финансират бутафорните си предизборни битки и в последствие да назначават на ключови позиции в МВР и специалните служби послушни и сляпо верни началници. Ролята на последните е проста - да не позволят разплитане на схемата в горните й нива и същевременно да следят да не се допускат самостоятелни играчи на пазара за дрога. Конкуренцията би понижила многократно ценовите нива.
           Б) На дневен ред се зададоха проблемите с кешовите разплащания. Много по-лесно бе на участниците във веригата надолу да се плаща в дрога, която те да продават на местния пазар. Така потоците от пари в брой вървят само нагоре по схемата.         
В) Лесно е да убедиш съвестен, социалистически и патриотично възпитан държавен служител да работи в сфера като производството и дистрибуцията на дрога, ако знае, че няма да засегне него и негови близки и че помага във велика идеологическа война! Но когато той види детето на съседа да спи пред вход или собственото си дете, заспало със забита спринцовка в банята, светът мигновено се преобръща на 180 градуса. Изтрезняваш за секунди и всякакви идеалистични мотиви се изправят безвъзвратно...
Поради тази причина франчайзът по местната дистрибуция се дава на т.нар. „силови групировки”, ръководени от ядро служители на „ДС” и МВР, внимателно подбрани и изучени, за които е преценено, че тяхната съвест и его ще реагират позитивно на  навлизането на дрогата на вътрешните пазари. т.е. базисно индоктринирани от Новата религия на Илюминати личности. Към тях се прикрепят по-широк кръг от изявени спортист, оставени (преднамерено) без препитание при шоковото бюджетното преструктуриране. Не случайно се избират спортисти с амбиции и силен характер, произхождащи от бедни семейства. Те са перфектните оръдия за тази схема. След 1989г. те са оставени на улицата без препитание, но същевременно тренирани, физически здрави и психически дисциплинирани. Това са хора със силно изразен комплекс за малоценност (породен от резкия срив в социалния им статус, който е вид травма, използвана за тяхното ре-програмиране), който е ловко използван от добрите психолози измежду офицерите на „ДС” и МВР за манипулацията на техните подопечни, които народът много духовито определи като „мутри”. Те генерират в себе си много отрицателна енергия – злоба и омраза  към общество, което бързо забрави техните успехи и не уважава техния труд и ги остави да ходят гладни (реално не обществото, а техните кукловоди са ги декласирали с цел, използвайки древната римска максима „Разделя и владей”). Травмирани и манипулирани тези хора са идеалният материал, тъй като за малко пари и обществен статус биха продали душата си на Дявола (Новата религия). Илюминати надменнно ги определят като адепти от ниския ешелон. Същевременно последните са така оплетени в собствената си гордост и интелектуално не дотам добре развити, за да осъзнават сложните финансови и производствени схеми, които участват и в които реално са на най-ниското стъпало.
Активен
ИВЕВЕ
Гост
« Отговор #2 -: Юни 02, 2012, 08:25:43 »

Широката употреба на наркотици особено от бедните слоеве на обществото е била и ще бъде силно лансирана държавна политика, в страни, над които Илюминатите са хвърлили невидимите си мрежи. Дрогата се оказва много полезно за контролираните от тях държави, като нашата(за съжаление). Те подготвят население и създават подходящия основен психически фон, които скоро ще позволи официалното приемане на Новата религия.
Това  е така поради известния факт, че наркотиците карат хората да забравят истинските си проблеми, губят натуралната си осезаемост, правят ги покорни и податливи на контрол над съзнанието. На надрусания няма как да му дойде на ума да протестира срещу произволното увеличение на данъците и лихвите на банките, срещу ограничаването на гражданските му права, добива на шистов газ, ГМО в храните, примането на незаконни закони като “ACTA”. Него го интересува да си вземе дозата за деня и всичко става розово...
За финал бих искам да се върнем към личността и делото на споменатия от мен Майкъл Рупърт. Множество факти и доказателства ще намерите в много интересния биографичен филм за него - „Колпас”(2009г.) Ще вид дам кратко резюме - Рупърт е бивш служител на полицейския департамент в Лос Анжелис в един от най-опасните квартали „Комптън”. Това място е възпято като царство на смъртта, гангстерите и насилието от множество социално ангажирани рап изпълнители(хубаво е да правим разлика от тези, които пеят само за коли, жени,  пари и джанти). Такива са  NWA, Ice Cube, Eazy-E, 2pac, Ice T, Public Enemy и др. Ако знаете английски е хубаво да си направите труда си преведете някой от песните, като изключим стандартното „гангстерско” перчене, в тези текстове ще намерите повече истина за проблема с наркотици отколкото някога ще получите от изказване/ официални справки на някой министър на МВР или шеф на ФБР.
 Нека се върнем към филма за Рупърт. В процеса на работата като полицейски служител в специализирано звено за борба с наркотиците разбира, че де факто зад вноса на кокаин  от Южна Америка в САЩ стои именно ЦРУ. Целта е с печалбите да се финансират секретни операции по целия свят, които поради елементите на насилие, геноцид и потъпкване на човешките права, никога не биха получили легално финансиране от Сената и Конгреса на САЩ. Главният герой във филма разбира тъжната истинна, че е заблуден участник в мръсна система, която се основа на това белите ченгета и черните гангстери се избиват взаимно в една война, която всъщност е игра и така е проектирана, че няма краен победител... Не случайно в много песни на рап изпълнители се пее за „drug game”(в превод  от английски език  –„игра на дрога”). Е, печеливши са както винаги организаторите - за господа Илюминатите скука няма.
Ето тук може да видите как на шефа на ЦРУ на пресконференция директно му задават въпроса за съпричастността на ръководента от него агенция към наркотрафика в САЩ:
http://www.youtube.com/watch?v=UT5MY3C86bk
Имайки предвид каква фашистка страна са Щатите и все пак са позволили това да се случи, какви са изводите за нашата държава – кога някой наш представител на слугинажа наречен журналистика ще зададе аналогични въпроси на Цецко или Боко? Аз знам отговора, а вие ? Тъжно се живее „в таз робска страна”...
Сега нека разширим границите на съзнанието си още малко. Нека си представим какво ще стане, ако дойде някой и с магическа пръчка легализира наркотиците?
           Първо: Хиляди полицаи губят работа и социалния си статус и остават на улицата. Замислете се - друго е всички почтени граждани да те знаят като неподкупния борец срещу злото, да усещаш уважението на хората заради благородната и опасна професия, с която си се захванал. Е, дълбоко в някое ъгълче на съзнание си знаеш, че май си част от мръсна игра, най-малко поради факта, че някой от хората с които работиш и ти предоставят информация са от другата част на барикадата и със защитата, която им даваш, де факто те получават лиценз за участие в незаконната дейност. Това в българския вестникарски жаргон се нарича „полицейски чадър”, а американците го наричат „undercover protection”).
           Второ: С тяхното уволнение властта губи част от личния състав на могъщ репресивен апарат(т.нар. „правоохранителни органи”), чрез който по подозрение в незаконна дейност(трафик на наркотици) може да следи и послушва своите граждани и законно да ограничава конституционните им права за неограничено дълго време. За разлика от съдебните дела, което дори в България имат крайни срокове, то подозрения за незаконна дейност на някого винаги може да се получават под формата на анонимни сигнали в пощенската кутия на прокуратурата на например. Още повече „номера с наркотиците” винаги минава поради имиджа им на голямо обществено зло. Няма съдия, който да откаже използването на СРС(Специални разузнавателни средства – най-вече подслушване на телефон и Интернет, но има други по-сериозни) срещу лице, за което има подозрения, че разпространява наркотици. Никой не се замисля какви големи злоупотреби могат и се правят с това. Представете си например две съседки клюкарки(които редовно ходят да се жалват при районния полицейски инспектор по най-различни поводи) да видят, че вземате бял прозрачен плик с прах късно  вечерта пред блока от черно „БМВ” с мъж черно кожено яке и слънчеви очила. Класика на нали? Не ви мърдат 2-3 години подслушване на телефоните и тези на вашите близки. На никой няма да му хрумне, че имате приятел, който пътува редовно до Истанбул и ви носи насипен прах за пране на цени два пъти по-евтини от тези в българските супермаркети. Нали? А шансът да си купувате прах за пране е реално много стотици пъти по-голям от това да си вземате дрога, ако сте нормален гражданин. Статистически погледнато броят на хората в страната, които си перат дрехите, е много по-голям от тези, които продават наркотици. Сега разбирате защо МВР се нарича репресивен апарат...
           Трето: Хиляди гангстери(от пласьора на дребно до босовете на мафията) губят работата, социалния си статус и остават на улицата(каква драма няма да нов сезон на сериали като „Под прикритие”). Легализацията означава само едно – рязък спад в цената и възможност на всеки желаещ сам да си осигури необходимата субстанция. Едно да си коравият тип, който сам води война с държавата и я печели пред армиите от тъпи и озлобени ченгета (романтичният образ на гангстера, изграждан по холивудските екшъни). Сега единственото, което можеш да станеш с уменията, които си придобил е магазинер в някоя квартална лавка за дрога на минимална заплата плюс ваучери за храна. Тъпо нали(от гледна точка на мутрите говоря)?
           Четвърто: Остава вакантна ролята на лошия – няма кой да всява страх в обществото! Не забравяйте, че контролът на съзнанието работи най-добре когато жертвата е скована от страх и дори е травмирана. Кофти! - Частният охранителен бизнес и застрахователните финансови корпорации също ще понесат големи загуби от свиване на пазарния дял. При ниски цени на наркотици ще отпадне и добавената им криминогенна стойност – кражби, грабежи, побои, изнасилвания и отвличания. Наркоманът няма ограбва и изнасилва дъщеря ви поради простата причина, че дори и да реши да се съсипва с дрога, няма да се нуждае от голяма сума (чужди) пари за това. Разберете - ресурсите за наркотици са евтини, както и тяхното производство. Оскъпява ги усложнената схема за дистрибуция, включваща много нива с подизпълнители, с цел да не стигне до организаторите – самите правителства в лицето на специалните служби и международни фармацевтични концерни.
Ето защо платените политици много умело използват един страх в обществото, който методично и хипнотично се натрапчива на общественото мнение – легализацията на наркотиците ще доведе до бум използването им. Това се коренни в страха на хората, че няма вярва сами в себе си или в техните деца(т.е. не са ги възпитали правилно). Да, няма спор - наркотиците са отрова. Но нима на свободния пазар няма други отрови – например отровата за мишки. Защо тогава ни страха, че ако наркотиците са достъпни в супермаркета(както отровата за мишки) децата няма да си купят отрова за мишки, а отрова за хора? Не е ли достатъчно да каже на едно осъзнато дете – не консумирай това – отрова е ? Въпрос  на честност в отношенията е! Ако при легализирани наркотици детето ви излъже и си купи опаковка дрога вместо шоколад в кварталния супермаркет, защо си мислите, че при сегашното положение пак няма да ви излъже и да отиде до двора на някое училище, къде и най-големите наивници знаят, че наркодилърите работят денонощно и без почивни дни. Може би е време да погледнем отвъд собственото си лицемерие.
           Пето: Да не забравим - губят политиците, които спонсорират кампаниите си с пари на наркомафията, за да поддържат този изкуствен модел на „вечна война с врага - отровителя на нашите деца”. В числото на губещите не трябва да забравяме следните лица на висши длъжности в митниците, фармацевтичната и химическа промишленост,(Откъде си мислите, че идват милионите тонове преходни суровини (прекурсори) за производства на дрога? От гаражите на наркоманите ли или от панелките в „Люлин”? Сериозно ли мислите, че те имат този огромен производствен капацитет?), правоохранителните органи, съдебната власт и дори медиите (дам, има главни редактори и програмни редактори на централни книжни и електронни медии, които също се облажават от информационното затъмнение по въпроса за наркотиците – ако не вярвате направете си експеримент сравнете броя на рекламите за цигари и алкохол (авангарда на дрогата) спрямо статиите за вредите от тях и наркотиците. Ще се радвам, ако повечето от вас предварително са познали правилния отговор в чия посока са наклонени везните...Да не забравим в списъка на ощетените и прокуратурата. Познайте какво ще излезе, ако направим имотна проверка на един средностатистически български прокурор. За съжаление законът в България(и не само тук) е такъв, че тези неща стават с назначаване на прокурорска проверка. Т.е. трябва да очакваме прокуратурата да се самосезира за свой корумпиран свой член...Колко иронично нали? Някой да чул за такъв през последните 20 години, уверявам ви, че няма и да чуе и за бъдещите 20 години...Преди стотици години българите са казали „Гарван гарвану око не вади...”.
           Шесто: Идва времето за най-тежкия за осъзнаване момент -  най-накрая ще трябва да стигнем до самите нас, защото ще ни се наложи да разберем, че първичната причина за проблемите с наркотиците се крие в самите нас и нашите семейства. А именно - необходимостта от наркотици е симптом, породен от липса на любов и внимание. Ако се замислим, ще разберем, че именно това е най-честата причина някой да прибегне до тях. Обаче е много трудно да си го признаем - нали? По принцип човек е така устроен, че да търси вината в някой друг, но не и в себе си. Собственото му его го подвежда – „Кой аз ли?” - Така съм ги възпитал моите, че те няма никога да станат наркомани!”. Не познавам родител, който да мисли по обратния начин и все пак според статистиката(за наличие на деца, тийнейджъри употребяващи наркотици) един на всеки двама или трима греши.
           Отдадени сляпо на материалния свят и неговите придобивки изпускаме онези малки неща в живота, които му дават истинската сладост. Много по-лесно е хвърлим вината на училището, медиите, полицията  и властите. Нали? Ужасна трагедия да разберем, че сина и дъщеря ни са наркомани. Тогава почваме яростно да обвиняваме всички! А задаваме ли си въпроса – а аз къде бях? Какво правех, когато детето ми растеше? Печелех пари, правех кариера, бях с любовницата/ка, бях зает – е да, но сега със спестеното дали ще успееш да покриеш лечението в клиниката за наркомани? Дори и да стане след дълги тягостни години на ресоциализация – не мислиш ли, че е малко късно? 
           Сега разбирате ли какво огромно лоби е създадено, за да не бъде решен проблема с наркотиците и над какъв контрол над съзнанието сте подложени във връзка с това? Разбирате ли колко много хора съзнателно или несъзнателно ще се опитат да попречат, ако тръгне да се решава. Капанът на човешката алчност, страх, бягство отговорност  и най-вече липсата на любов безмилостно се е задействал. В такива моменти представям как Сатаната потрива доволно ръце и се хили самодоволно(на фона Илюминатите, който послушно припяват в хор), докато Бог се черви от деянията и кашите на венеца на творението и се тюхка „Ах, Адаме, Адаме, где си?...”
 Накрая да се върнем пак към главния герой във филма „Колапс” - човекът не само губи работата си, но и стрелят по него. За да остане жив, той стреми да придобие публичност и успява чрез книги материални за истината за дрогата. Достига ниво, при които ако бъде извършено успешно посегателство върху живота му, това би означавало, че данните, които огласява наистина засягат сериозни интереси и следователно са истинни. Публичността спасява живота му. Ироничното е, че и обратното също потвърждава тезите му. Помислите! - щом са стреляли по него и след това са се уплашили това означава, че ги е страх именно от това, че с едно убийство ще го направят мъченик и ще докажат твърденията му.
А сега да се зададем въпроса - колко дълго ние ще сме мъченици, носейки фалшивата програма за дрогата в съзнанието си?

P.S.  Искам да отбележа, че тук съм засегнал темата за т.нар. нелегални наркотици. Има голям брой вещества – седативни, успокоителни и прочее, които също са авангард и предверие към света на „твърдата дрога”, независимо, че „светила” от лекарския бранш ги предписват за различни случаи най-често свързани с депресии и подобни състояния. Относно какво причинят те и стоящата зад фармацевтична индустрия има много по-голям брой материали. Аз ви препоръчвам да изследвате темата.
P.S.S. Въпросната фармацевтична индустрия (чийто символ е змия, която плюе отрова в чаша – интересно кой ли се предполага че ще трябва да пие от нея?) е в основата и на незаконна търговия с наркотици. Както споменах прекурсорите, т.е. базовите вещества за производство на наркотици, са обект на производство от ограничен брой държави. Основните играчи в този бизнес са САЩ, Великобритания, Австрия, Германия и Швейцария.
P.S.S.S. Настоящата статия по никакъв начин не одобрява разспространението и използването на наркотици. Научно е доказано, че най-големият наркотик е любовта, тъй като в такова състояние жлезите с вътрешна секреция в човешкия мозък произвеждат естествени наркотици със стотици пъти по-силно въздействие от хероина и кокаина. Пожелаваме ви от все сърце да бъдете вечно пристрастени към наркотиците на любовта – тази към вашите деца и близки.
Активен
ИВЕВЕ
Гост
« Отговор #3 -: Юни 02, 2012, 08:30:36 »

Какво е общото между клипа на българския рапър Сарафа – “Илюминати”, клипа на поп-фолк артистката Андреа – “Лоша” и сериала по „BTV” – “Легендата за Испания”?

Източник: http://alchemicaltechnologies.blogspot.com/2012/04/mind-control-btv.html
(Автор: Alchemist)


Здравейте, ранобудни приятели. Усещате ли мириса на пролетта във въздуха? А усещате ли идващата промяна? Какво? Липсва ви надежда? – не се притеснявайте – понякога, притиснат до стената, човешкият дух ражда най-съкровените си творения. Изумително е какво може да стори човешко същество в условия на екстрем и привидна безнадежност. Шедьоврите се появяват на бял свят именно в такива времена. Малко музика за настроение – и не се пренатягайте , избягвайте мускулните разтежения, особено резките чупки в кръста – http://www.youtube.com/watch?v=RkFoi2IuA54
Надявам се сте прочели предходната статия в блога. За някои базисни понятия ще ви е необходима според нивото на отваряне на съзнанието ви, затова ви я препоръчвам – друг вариант e да разгледатe сайтовете, за които на страничните ленти са дадени линкове в блога.
 За по-предпазливите от вас има една специална рецепта за четене на статии, които по принцип не трябва да четете. Заключвате двойно ключалката на входната врата. Пускате резето, ако сте имали благоразумието да си сложите. Загасяте осветлението. Поставяте винкел или бейзболна бухалка под леглото. Стоите си така и дишате учестено. След пет минути, ако не усещате влага и неприятна топлина в леглото е добре. Надигате одеялото. Поглеждате плахо през щорите. Внимавайте много да не ви направят калинка предсмъртно (ах, Йоца, де да знаеха картофените аграри,  че тези лазери минават и през пролуките на щорите - аууу). Според мен обаче е по-опасно да ви направят на дива калинка през целия ви живот. Както и да, ако пред вас няма паркиран черен джип с черни стъкла и не виждате от него да излизат „мъже в черно”, дебеловрати мутри или дансаджии със сърдити гримаси – добре е - и този път ви се размина. Избегнахте страшна домашна инвазия. Още малко музика за настроение – http://www.youtube.com/watch?v=s8voWgWkJCc !

Сега се пригответе за една по-страшна инвазия – тази, която ще разбие стените в собственото ви съзнание.
Разрушаващата експлозия ще дойде от тежкия сблъсък на илюминати фракциите.
Не се ласкайте - илюминати не водят война с нас! Те отдавана са ни покорили и оковали във видими и невидими окови. Те водят война със себе си, а ние сме в ролята на безмозъчна публика.  Фракциите им са се захапали в мъртва хватка и само един ще бъде победителят, който ще стъпи на трона на “NWO” („Новият световен ред”). Вселенски закон е, че при окрупняването на йерархиите по-слабите елементи заемат местата на довчерашните си подчинени (роби) в системата. Това ще рече, че при крайното установяване на “NWO”, при оптимизацията на ръководните позиции, някои второстепенни от илюминати фамилиите и техният орбитиращ слугинаж ще трябва да влязат в трюма и да се заемат с греблата редом до мачканите досега от тях мразени роби(гои).
Кой да остане на палубата се решава от това, кой има по-големи мускули в използването на „mind control” потенциал за управление на масите. В тази битка стрелите и ракетите не са заредени с барут, плутоний или елементи с периодичен номер след 89, а с послания, които атакуват човешкия разум, прониквайки най-често през подсъзнанието ни, което за озарените от днешни времена не е нищо повече от разграден двор. Това е така, защото в средите на висшия пилотаж на властта много по-добре знаят древния принцип, че съзнанието ни и човешкия дух изграждат нашата реалност, а не предметите (обектите, респективно обективната действителност, наричам я също действителността на агнетата - ако се чудите защо попитайте д-р Лектър)
Нека разгледаме какво ни казват трите продукции, визирани в заглавието от един по-друг ъгъл – този на истинските цели на създателите им. Говорим за истинските създатели – изпълнители, продуценти, текстописци, режисьори са само пешки в голямата игра на глобален шахмат. За да се ориентирате по-добре за мащаба и насочеността на статията, ще  перифразирам американския комик Крис Рок - „Майкъл Джордан не е богаташ, той е само добре припечелващо момче, истински богаташ е този, който подписва чека за заплата му...”. Та така е и в нашия случай, трябва да положим малко усилие, за да проникнем през розовата димна завеса, която шоубизнесът и жълата преса периодично пръскат пред очите ни, за да не осъзнаем истината, че забавлението е най-лесният и сигурен начин за индоктриниране и програмиране на съзнанието.
1) Сериалът „Легендата за Испания”.
Той се появи по мейнстийм медията „БТВ” в момент, когато течаха разгорещени дебати относно рамките на бъдещия фискален съюз в рамките Европейския съюз (държавно образувание, което копира това, което се опитаха да направят в началото на Втората световна война с Хитлер и Мусолини, а по-рано Наполеон и Карл Велики с идеята да се възроди Римската империя). Сериалът се базира на историята за борбата на народите, населявали Иберийския полуостров (територията на днешните държави Испания и Португалия) и съпротивата им срещу завоюването им от Римската империя. Сюжетът ни разкрива римляните като зли и безпощадни завоеватели(глобален илюминати стандарт), докато местните народи са представени в положителна светлина като борци за правда и свобода. Идейната борба между нашествениците и местните е в такава степен изчистена и идеализирана, че е представена като вечната борба между доброто и злото, между светлина и тъмнина. Много е трудно дори и за най-заблудените и неориентирани зрители да не направят аналогия с актуалните теми от настоящата история като противоборството на глобализма срещу антиглобализма, милитаризма срещу пацифизма, евроскептицизма срещу европесимизма, консерватизма срещу либерализма, национални валути срещу еврото и т.н.
Основен лайтмотив в „Легендата за Испания” е, че глобализацията(в лицето на Римската империя) олицетворява злото. Странно, а? Контролираната от илюминати мейнстрийм медия „BTV”( *за съпричастността на телевизията към глобалните илюминати стратегии за контрол просто вижте емблемата на „BTV lady” – едно много интересно насекомо, ако откриете седем прилики с „монарх програмиране, ще черпяJ) пуска в ефир сериал във важен момент за етапната експанзия на глобализацията (фискалният съюз в рамките на „ЕС”), който представя идеала на западните глобализатори (Римската империя) като олицетворение на злото. Има някакво противоречие тук, не мислите ли? На мен лично ми изглежда странна тази история, дори невероятна. Въпросът тук обаче не е екзистенциален и хамлетовски – ”да бъдеш или не”. Въпросът е „кои да бъдат и кои да не бъдат?”
За да разберем първо какво означава този въпрос и после да си отговорим на него, е добре първоначално да  се замислим какво представлява тази телевизия(най-голяма аудитория и зрителски интерес в България), кои са и са били собствениците й и кои световни илюминатски групировки обслужват, защото както мъдро е казал народът- „Който плаща сметката, той поръчва музиката”. В противен случай ще изтървем важна част от пъзела, който ще ни разкрие колосалната битка за контрол на илюминати за „mind control” през 2012г.
„БТВ” стартира през 2000г., като фактически замести държавната „Ефир 2“ („Втора програма”), използвайки нейната ефирна честота и комуникационна инфраструктура(естествено предоставена за жълти стотинки).  „БТВ” придоби сегашния бозав мейнстрийм облик, когато бе собственост на международната компания „Нюз Корпорейшън”, представлявана от медийния магнат Рупърт Мърдок. Той е емблематична илюминати марионетка, която е специализирана в създаването и ръководенето на манипулативни мейнстрийм медии, които предимно чрез забавни и оглупяващи програмни продукти (реалита, конкурси, шоута, кеч, сериали) индоктринират масите и им вкарват (imprint-ват) в съзнанието непопулярни идеи като започването на нови кървави войни и приемането на фашистски закони, ограничаващи гражданските свободи (като „ACTA”).
Сега „БТВ” е притежавана от „Central European Media Enterprises”(„CME”), представлявана от друга илюминати марионетка - Роналд Лаудер (виден член и на „Световния еврейки конгрес”). “CME” е медийната групировка, на която илюминати са поставили задачата да образова подходящо и целесъобразно нeоколониалните питомци от страните т.нар. „Източен блок” (държавите от Централна и Източна Европа, които след Втората световна война остават в орбитата на влияние на СССР, а след 1989г. контролът върху тези гранични съветски колонии бе предаден на новосформиращия се „Европейски съюз” в политическо отношение и на „НАТО” и САЩ - във военно) и програмира съзнанието им съгласно точките от дневния ред на „Новия световен ред”.
Забележете, че основен държател на пакета акции в “CME” e считаната за американска, но реално мултинационална корпорация „Time Warner Inc”., която за 2010г. е на второ място по приходи в глобалната развлекателна индустрия(на първо място са монарх-програматорите от „Дисни”) и най-големия световен медиен конгломерат. Както виждате, всички влиятелни световни медии по света де факто имат 2-3 реални собственици, което като се замислите е доста по-страшно от диктатурата на комунизма и неговата желязна цензура.
 По данни една интересна личност - Бенджамин Фулфорд (за повече информация може да посетите блога му, но недостатъкът е, че пълното съдържание е платено), предишният собственик на  „БТВ”- медийният магнат Мърдок  въпреки, че формално прехвърли щафетата чрез продажба, продължава да бъде влиятелен фактор за програмното съдържание на „CME” за Европа.
 Задействайки още силното си влияние, Мърдок започна своето отстъпление от безусловната подкрепа, която оказваха всички подчинени на империята му медийни групировки за частта от „Новия световен ред”, а именно „Новия Европейски ред” и неговия символ – общата валута - еврото.
Защо обаче така изведнъж Мърдок започна да изневерява на своите предишни илюминати господари? Защото усети на къде духа вятърът от Азия с мирис на бели дракони... не това не е шега, нито скрита реклама на поредния експенжън на „Warcraft”. Това е официалното излизане под светлината на прожекторите на бойната арена на могъщия алианс, наречен „Общество на Белия дракон” (“White dragon society”).
По данни на гореспоменатия си официален говорител Бенджамин Фулфорд, „Общество на Белия дракон” е фракция, която по техни думи се противопоставя тотално на илюминати в световната висша лига на политиката. Главните им цели са: да се премахне бедността, предотвратимата детска смъртност, заробващата система на кредитите и дълг, налагане на нова справедлива парична и социална система, спиране на екологичния геноцид и климатични оръжия(„HAАRP” на първо място); даване на съд и издаване на осъдителни присъди на виновниците за досегашното положение на Земята – предимно се визира кликата(т.нар. „Западен кабал”) на фамилия Буш, кралица Елизабет Британска и Ватиканът(включително всички окултни, финансови, икономически и военни лобита, които гравитират около тях). Това са тези, които са начело на илюминатския триумвират - Вашингтон Дистрикт Колумбия, Градът на Лондон и Ватикана, чието ръководство в момента се отъждествява и нарича накратко илюминати(т.е. съвременните представители на илюминати). Това са три напълно независими държави, които представляват ядрото на реалната илюминати власт, която контролира Западното по
« Последна редакция: Юни 04, 2012, 12:24:35 от soulSurgery » Активен
ИВЕВЕ
Гост
« Отговор #4 -: Юни 02, 2012, 08:34:52 »

Ние не страдаме от излишни скрупули и затова ви предоставяме и няколко линка, ако не ги филтрират междувременно за България:
http://www.commondreams.org/further/2011/11/22-2
http://exopolitics.blogs.com/breaking_news/2011/11/bush-blair-found-guilty-of-war-crimes-in-malaysia-tribunal-judgment-of-the-court-pdf.html
http://www.youtube.com/watch?v=DkYMs9jcfqY
Тук вече прозира и ролята на Мърдок – притиснати в ъгъла, от западния кабал го поставиха пред стария болшевишки ултиматум – „Който не е с нас е против нас!”, тъй като явно не им  харесваше хамелеонската и изчакваща позиция на магната. С мотиви да го подтикнат към по-активни действия и да го принудят ясно  да демонстрира лояност към тях, те му спретнаха страхотен номер, като за целта впрегнаха цялата мощ на репресивния си и пропаганден апарат. За целта в публичното пространство бе „раздухан” скандал, в чиято основа е широкото медийно отразяване на стари съдебни процеси срещу контролирани от Мърдок медии и журналисти. В следствие на интензивното обществено внимание, скоростта на делата се катализира, като бяха инициирани и нови арести и „събиране на доказателства” (основно разбирайте влизане с взлом, трошене на имущество и измемване на информация от компютри).
В резултат на вихрещата се операция на Мърдок дори му се наложи да закрие  притежавания от него  вестник „Нюз ъф дъ Уърлд”(и да се откаже от стотици милиони паунда приходи от реклами и лобизъм) заради обвинения, че негови журналисти са събирали информация чрез подслушване на мобилни телефони и интернет на лица от английския „хай-лайф”.
Нека направим едно уточнение за читателите, които не са добре запознати с медийния пазар на острова, за да усетят магнитута на случващото се.
„Нюз ъф дъ Уърлд”, заедно с другия известен британски таблоид  „Сън” са нещо като българските официозни  вестници „Труд” и „24 часа”  с леката уговорка, че в България жълтото минава за бяло.  Двата вестника, подобно на българските си събратя, въпреки че са окачествявани като таблоиди(т.е. сериозни теми, но в жълтеещи нюанси), винаги досега са били стожери на властта и обществения ред в Обединеното кралство и всички други зависими от него държави. За мащаба и тежестта на „Нюз” може да ви говори само един факт – Анди Коулсън, сегашният шеф на „PR” отделна на британския премиер Камерън е бил 4 години главен редактор на въпросния вестник(„Нюз”). Въпреки това атаката срещу вестника този път беше гибелна. Официалната позиция на английското правителство и съдебна власт е, че така се съблюдават устоите на демокрацията и се защитава правото на гражданите за неприкосновеност на личната кореспонденция. Неофициално обаче управляващият кабал във Великобритания и сегашната династия на Уиндзорите предупредиха твърдо, че няма да допуснат Мърдок да играе двойна игра и докато официално ги подкрепя, тайно да се пренастройва на друга вълна на слугуване на алианса от Изтока. Заиграването на Мърдок с „ОБД” бе усетено от кабала на Кралицата и най-вече от все още верните й „Ми-5”(„SS” - официалното им съвременно наименование – малко иронично нали – кой ли пусна бомбите над Ковънтри?)На такава лояност вече не може да се радват фамилия Храсталакови и довчерашните им довереници от ЦРУ – може би от разузнавателната общност на САЩ разбраха, че за много малко част от тях има запазени места в бункерите  J).
За тези, които искат да разберат по-добре какъв е случая спрямо българския стандарт, представете си, че журналисти на „Труд” и „24 часа” извенднъж започнат да събират обективна информация и пишат сериозно срещу Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Дали няма да последва нова акция „Наглите -11” или „Калмар-6”? Е, това му се случи на чичко Рупърт.
Сега разбирате ли защо Мърдок лобира за сериали с насоченост срещу Римската импеприя? Вероятно защото се приготвя да служи на зараждащата се нова глобална империя от изток с ценър Китай, на която „ОБД” е само предвестник.
Подобен пример на двулично поведение проявиха и други медийни конгломерати по света. Например, може да проверите, че медиите в Япония тактично пропуснаха да отбележат при отбелязването на годишнината от трагедията във АЕЦ „Фукушима”, че става въпрос за природно бедствие, като оставиха въпроса открит. Оттук до признаването на „HAARP” за виновник за геноцида остава само една крачка. Дали ще я прекрачат ще видим според това в чия полза ще се наклонят везните в  глобалната илюминати битка.
След тази дълга, но надявам се полезна интродукция(тя ще ви е полезна и в осъзнаването на целите и на другите две продукции, визирани в заглавието), нека да разгледаме по-конкретно „Легендата за Испания” и посланията, които носи поредицата.
Не нужно да си проникновен анализатор, за да разбереш, че сериалът е алюзия със сегашното положение в Испания ( а не само там, а в цялата т.нар. периферия на ЕС, включително България. В случая Испания е събирателен образ на онеправданите членки на съюза.) За да разберете по-добре написаното по-нататък, за вас е по-добре да се запозаете с тези две стати :
1)http://www.courtfool.info/bg_Out_of_the_euro.htm   2)http://www.courtfool.info/bg_ESM_the_new_European_dictator.htm
 Не е задължително да го направите сега, може и по-късно. Написани са на популярен и достъпен език и ще ви кажат какво всъщност означават парите, лихвите, националните валути и всичко това през призмата на „ЕС” и валутния Нов световен ред(„NWO”).
Сега да се върнем към „Легендата за Испания” и днешна Испания - страна в периферията на „ЕС”, която чрез нахлуването на финасов капитaл под фомата на евро (фактически ползване на чужда валута) и кредити бе опоскана и разрушена за сметката на т.нар. главни мотори – Франция и Германия(като главни мотори явно им се полага най-голяма порция гориво). Обърнете внимание (* за тези, които не са го гледали е добре да изгледат поне една серия – има го на торент в сайта „Замунда”) колко пъти в сериала бе засягана темата за отворената търговия с Рим (разбирайте „ЕС”) и ползването на римски монети, като много по-ефикасен начин за налагане на контрол от силата на римския меч(тук може да разбирате „НАТО”). Ако сте прочели горните две статии, сега разбирате фанатизма на испанските бунтовници за свобода, които искаха да бъде налагано смъртно наказание на всеки заловен с римски монети. Изводът е ясен – ползването на чужда валута (евро) води до икономическо робство. Тук е мястото да отдадем необходимото на римските търговци, които много повече от римските легионери са допринесли за разрастването и укрепването на империята. Въпреки, че са избегнали да ги възпеят поетите и историците(може би не случайно), те като преносители на стоки с висока добавена стойност(*най-накратко стоки, за чието произвеждане се изисква малко усилия, но се продават на високи цени – за повече информация за този модел търговски и финансов рекет тук: 1)  http://www.youtube.com/watch?v=BChcKbTevxY;2) http://www.eurochicago.com/2011/07/omrazniyat-dalg-na-gartsiya/) са продавали на варварите реално дрънкулки срещу ценни ресурси, включително и човешки. По този начин са обособили обща търговска територия, от която лъвският пай е попадал в Рим.
Макар и Испания (подобно на Гърция) да е събирателен образ на пострадалите и разрушени от членството си в „ЕС” държави, сериалът визира не случайно испанската съпротива. Испанците са корав и свободолюбив народ, който не веднъж се е оказвал сериозен препъни камък за илюминатски фракции, бленуващи тотално европейско господство( с апетити за последващо световно).
 Масово  хората са отгледани и обучени, че основната причина за провала на Наполеон (а после и на Хитлер, все емблематични илюминати марионетки) и неговата Европейска империя е руската зима, която погубва цвета на армията му дори без бой. Малко хора знаят обаче, че има втори и равен по сила ключов фактор за несполуките на Бони (оставям настрана британците, които винаги привидно го играят контра при създаване на европейска свърхдържава) - това са испанците и първата по рода си съвременна партизанска война, която е организирана успешно от тях.  Макар и привидно завладяни и окупирани от френските войски, водени от своите местни лидери, испанците повеждат свирепа война от непознат дотогава тип, която се оказва разковничето за провала на Наполеон и на завоевателната му политика на Запад. За това много увлекателно е разказано в един друг сериал с антиглобална насоченост– „Шарп”( с Шон Бийн в главната роля), макар че съвсем по британски там акцентът и основните заслуги за победата са приписани на англичаните.
В „Легендата за Испания”(интересен окултен факт е, че излъчването на първият сезон в Испания е приключено на 11.01.11г.) освен основната сюжетна линия за борбата на испанските(иберийски) племена срещу римската окупация на полуострова ,ни разкрива и личните истории на няколко централни персонажа. Това са преторът Гай Сулпиций Галба, съпругата му- патрицианката Клавдия и бореца за свобода и бъдещ крал(водач на племенен съюз) на Испания– Вирият.
И трите образа представляват не само личности, но и събирателни, дори архетипни образи в подобен вид сблъсъци на цивилизации и цивилизационен избор.
Преторът Галба е типичен представител и образец на силен, амбициозен и безскрупулен илюминати лидер с подчертано засилено рептилско съзнание и морал. Поведението му се характеризира с насилие, сексуални злоупотреби и неморални постъпки в името на властта и парите. Той и приближените му римляни се характеризират със силно развит инстинкт за териториалност и йерархия, страст към зрелища, изпълнени със проливане на кръв, жестоки битки и причиняване на страдание на големи групи от хора.
Съпругата на римския пълководец - патрицианката Клавдия е женското въплъщение на този тип рептилско-базирана култура. По време на развитие на сюжета на сериала тя с охота ни демонстрира как предлага тялото си на най-силния и амбициозен мъжкар според моментната ситуация. Винаги е готова и убива с отрова враговете си(силна алюзия за жената-змия). Въобще всяка уваважаваща себе си женска рептилия(Ласерта, не го приемай личноJ), би завидяла на навиците и начина й на поведение.
Този постоянно експониран рептилски(неземен, или по-скоро нечовечен) лайфстайл на римляните (показани като образцова илюминати цивилизация) е противопоставен на този на испанците, символизиран и концентриран в най-чиста степен в образа на техния водач - Вирият. Той е представен като земен човек – един от нас. Той не демонстрира рептилско поведение и сляпо желание за власт, напротив -  основните движещи сили при него са любовта към семейството и народа  си, както и състрадание към ближните и готовност за саможертва. Все неща, които един рептилски мозък не би си помислил, та камо ли да осъществи...
2) Клипът на поп-фолк артистката Андреа – “Лоша”.
 Българските слуги на Илюминати взеха да се усещат, че при всяко завъртане  на евровъртележката и с приемането на всеки следващ евро регламент [Тук искам да отворя една голяма скоба за хората без юридическо образование, а дори за вещи адвокати, за които “EUR-lex”  e равно на научна фантастика и „Стартрек”. Съгласно договорът от Маастих и Лисабонския договор(това де факто са глобални съглашения на новоналаганите илюминатски фракции) регламентите на „ЕС” са нормативни актове, които имат по-голяма сила от българската Конституция и влизат веднага в сила, дори и да не са преведени на български език! Ратификацията има чисто декларативен и символичен характер.] се превръщат все повече в индианци, отколкото във вождовеJ. Това е като онази игра, която се играе в детските градини, при която броя на столовете е с един по-малко от танцуващите в кръг и след всяко следващо завъртане на хорото се изважда по още един стол. Нашите хора(кандидат озарени и зидащи), подобно на испанските си колеги, започнаха да се усещат на къде духа евро вятърът(на промяната и глобализацията) и къде в крайна сметка ще ги отвее, като за това започнаха да се опитват да показват зъби. Спомнете си как в навечерието преди да ни приемат в „ЕС” за една година имаше над 150 показни убийства, въпреки че в МВР се вихреше суперменът Боко.
 Сега положението е сходно – още по-рязко се стесняват пазарите(съответно и потоците от кеша) и техните относителни дялове за местните притурки на илюминати. В резултат на този процес нашенските кукловоди започват да се мъчат да опитват да гризнат ръката, която ги хранеше по време на т.нар. “демократичен” (демократично-криминален) преход. Докато българският народ бе целенасочено редуциран и оглупяван (справка плана „Ран-Ът” – хубаво е ако можете да разгледате и секретната му част), господа реформаторите алчно лапаха баницата(дадена им в размяна срещу продажните им душички), като в лакомията си не се усетиха, че използвайки стратегията „на час по лъжичка” европейските им събратя и ментори постепенно я(баницата,пицата и пр.) бяха направили толкова постна, че вече не е възможно да се удовлетвори разгулната им алчност. По-приспособимите от тях започнаха да се усещат, че не „кеш” контролът, а „mind” контролът движи света на властта и започнаха да съсредоточават усилията си в тази насока. Още повече, че те с инстинкта и обонянието си на чакали започнаха да усещат вятъра с мирис на дракони от Азия.
За да отстояват позициите си, нашите вождове разбраха, че ще трябва да се включат в битката за оцеляване. Осъзнаха новата реалност, че подмазването, навеждането и слугинажа вече не са подходящи тактики за оцеляване и властване не само в Рим, но и на село. Не и през знаковата 2012г...
Естествено в битката за „mind control” те решиха да използват най-могъщите оръжия под техен контрол и започнаха смело да „наливат” пари за пропаганда в защита на каузата и дневния си ред. Трябваше обаче да бъдат внимателни – преки критики и кампании срещу „ЕС” и налаганата от Брюксел политика са като фронтална атака на конник срещу танк. Затова нашите герои прехвърлиха битката на архетипно и символно ниво в зона(народопсихолигията на контролираните от тях маси), която имат самочувствието да контролират по-добре и с възможности да се измъкнат невредими с подобни оправдания - „Кой, аз ли съм го спонсорирал този клип – това само едно безсмислено шоу?”.
Разбира се едно от най-мощните оръжие в арсенала им за контрол на масите е могъщата и всеобхватна чалга-индустрия, а перфектният враг се оказа Римската имpерия – образецът-идеал на реалния противник – господарите на Европейския съюз. Като враг номер две и като вторична концепция е обозночена Християнскта църква, което пак е индиректна атака към духовния крепител на ЕС и върховен християнски сановник на земята – Папата.
Сега нека се съсредоточим конкретно върху клипа, за да видим как тези идеи са разгърнати чрез поредица от силно въздействащи символи, митологеми и старинни архетипи.
Преобладаващите във видеото на артистката (*В западната поп-култура това понятие отдавна е общоприето за подобен тип изпълнители, а не е само мое мнение, че това определение е много по-подходящо от „певец”. Вече не само чалга-гурутата от „Пайнер” знаят мантрата, че поп-фолкът е визия.) Андреа – “Лоша” използвани образи са мултимейдийни сиджили, които имат за цел да съберат съзнанието на масите под знамената за каузата на локалните илюминати (символизирани от събирателния образ на героя-юнак), които демострират способност да забравят стари вражди в името на победата срещу общия враг – глобалните илюминати (символизирани от знаците на Римската империя и легионерите).
Сюжетът на клипа е уникално кратък, но наситен с голяма интензивност и символика. След дълга интродукция, базирана на библейска символика за предстоящ апокалипсис и унищожение на „неправедните”, следва съдържание, което ни разкрива появяването на главния герой - митичен юнак с шлем, които се преражда от мъртвите (алюзия за алхимичния символ – Феникса, като загатва способности за използване на некромансерски техники и магия). Мисията на призоваването му е да въздаде жестоко и болезнено отмъщение („без съд и присъда”) и да спаси лирическата героиня (символизираща ангел и невиност, малко комично с Андрея в главната роляJ) от кръста и лапите на империята на Злото, която, както и в предходната продукция, се олицетворява от Римската империя.
Нека обърнем внимание на необичайно дългото интро. Започва се с тъмнина, озарявана от слаба светлина на огън и дим. На този фон се дава цитата от Библията:
„Който пролее човешка кръв, и неговата кръв от човек ще се пролее; защото по Своя образ направи Бог човека”. Битие 9:6.
Замисляли ли сме си какво ни казва реално този пасаж? За разбирането му обаче са необходими малко познания по еврит, достъпни за всеки средноинтелигентен човек. В „Битие” това, което е преведено от арамейски на еврит, думата за бог е „елохим”, което обаче е множествено число на думата „елох”. „Елох” са наричани същества от расата, за която евреите пазят жив спомен в религиозните си книги и за която те тайно предават знанието, че са основните биогенетици на съвременната човешката раса, развити достатъчно в областите на генното инжинерство („И Бог каза: Да създадем човека по Нашия образ, по Наше подобие” Битие 1:26) и тераформинга(„Де беше ти, когато полагах основите на земята? - кажи, ако знаеш; Кой й определи мярката, ако знаеш? Или кой е опъвал по нея въжето?”- Йов 38:4-5,), за да могат да бъдат наречени богове.
Стартирайки с този цитат като лайтмотив на клипа, авторите показват респект пред първосъздателите и готовност да следват техните завети. Това е много дълбок символен заряд, от който те черпят легитимност. От тук нататък те ни сугестират, че предстоящото съдържание носи върховната божия сила и справедливост. После следват няколко пасажа,които самоопределят авторите като смели и свободомислещи, докато позиционират врага на ниво „ад”(алюзия за Дявола), като ни разкриват какви са техните „пъклени  планове”. После прибавят и друго важно смислово ядро – това за кръста – техните антагонисти са превърнали „разпятието в задължителен ритуал”. Това не ни разкрива само жестоката омраза на масоните към църквата, но и много хитро дава знак на тъждественост между ад(дявола) и тези, които превръщат „разпятието в задължителен ритуала”, слагайки по този начин почти незабелижимо знак на равенсто между християнската църка(най-вече римокатолическата) и сатанизма. Намеквайки, че макар и привидно да защитава идеите на Исус Христос, църквата е тази, която има вина за смъртта му и нейният бог е някой друг, но не и този, който е на кръста. В това има и много голяма доза елементарна логика и рационализъм. Като се замислим едва ли организация, създадена в името на Левски, ще си избере за основен символ „бесилка” и ще кара членовете й да й се прекланят и целуват нейни дървени и метални копия. По-нататък тази идея се развива и от съдбата на лирическата героиня, която е прикована на кръста с „духовното” съдействие и под анатемата на две монахини. Но нека се върнем към писменото въведението в клипа. Отваря се и трета централна тема в него – един от любимите и движещи старозаветни идеи – тази за отмъщението(възмездието).
Тази тематика не случайно е въведна  от средите на българските слуги на илюминати- някои от тях започнаха да виждат как силите на Изтока започват да надделяват в скрита засега война(поне за българската общественост) за глобално господство. Те придвидливо усещат как България отново може да попадне в орбитата на влияние на Изтока. Затова от сега се точат зъби за разправа с наложената им преди  23 години от западния кабал принцип на доминация и някои нейни глашатаи и резиденти. Очакванията са реабилитацията и последващото отмъщение към колаборационистите на „ЕС” да се случи „без съд”, „без присъда”, „болезнено”, „безмислостно” и „жестоко”. Лично аз усещам духа на времената на „Народния съд” през 1945 година, когато по подобен начин са убити около 50 000 българи, най вече от елита на средната класа, запленени от Ницше и Фюрера и мита за свърхчовека. Не са най- славните години в българската история, но за другарите тези спомени обаче топлят кръвта....
Активен
ИВЕВЕ
Гост
« Отговор #5 -: Юни 02, 2012, 08:40:27 »

Да се насочим към първата действена сцена на клипа след интродукцията. Виждаме първо силите на Злото, представени от група римски легионери, предвождани от техния центурион. Те са военният ешелон на тези, които превърнаха „разпятието в задължителен ритуал”. После ни се разкрива другата, по-висшестояща каста от йерахиите, крепител на илюминати системата – тази на духовенството – представена от две неумолимо пристъпващи напред монахини с черни книги в ръце. Функцията им е да легитимират ритуала като божие жертвоприношение. Предствя ни се и лирическата героиня (Андрея), която е влачена по земата от черен кон. Тя е облечена в бяло, за да бъде противопоставена като символ на невинност, светлината и доброто.След това е прикована ритуално и издигната на кръста по подобие на Исус Христос.
След това ни се разкрива и втората основна сюжетна линия - тази на лирическите герои. Първият и главният (конникът с шлема) е този, който както споменахме по-горе като събирателен образ е призован по магически начин и се появява извенднъж от Царството на мъртвите.

След него веднага се появява и образът на втория лирически герой –войнът варварин, който воюва с чук(алюзия за Тор и скандинавския пантеон от езически богове на войната). Първият подвиг на героя-варварин е да призове един сокол. Това е символ на бог Хор. Освен първосъздателите елохим се призовава и емблематичен египетски бог. Също така символ на възкресението и победата над злото. Малко след това се включва кадър на друг герой – змиеповелител, който държи в ръка змия – дава се алюзия за антагониста на Хор – египетския бог-рептилоид Сет – познат на римляните като Сатурн, а на християните като Сатана. Архетипен образ на злото и древен враг на човечеството. Но не бързайте с заключенията – тук ще има изненади.

Междувременно лирическата героиня на Андреа се включва с лирика, демоснтрираща непреклонна вяра дори пред тежки физически изтезания и очакване на спасението:
„нека всичко боли ме, но да съм с теб...”
Интересно, че този път тя се появява с изцяло черен тоалет – давайки алюзията за Черната вдовица – Изида (майка на масоните) – друг ключов персонаж в египетската митология, преминал след това в множествво религии, включително в християнството(Дева Мария).
После веднага се появява римлянин, който държи две кучета. Дава се и съвсем далечен намек за Анубис и съществата от Сириус, които са на римска страна.
Последващата рязка смяна от сцени, наситени със символика, ни открива образа на отшелника-магьосник. Той контролира стихията на огъня – магическо умение, демонстрирано от топка огън, извираща от ръцете му. Аналогията със старозаветния пророк Илия и персийския Зороастър, които са отвръщали на огъня с огън и са пречиствали света от злото с тази стихия, архетипно се наслагва. Контролът на огъня и огнените духове е силно застъпен в индоевропейските вярвания и най-вече сред народите, населявали Персия (териториите на днешен Иран(земя на ариите) и Ирак), които според съвременните проучвания са в близка генетична връзка с българския народ. Именно тази генетична предразположимост към влияние от архетипни символи търсят да мобилизират и манипулират създателите на клипа.
Така, докато героинята кърви на кръста и плаче с кървави сълзи, юнакът-призован от царството на мъртвите, яхва гневно вран(черен) кон и поема към мястото на Голгота, за да спаси героинята от лапите на Злото – Римската империя. Прибавяйки образа на коня към този на юнака – създателите на клипа използват най-мощния тотемен символ на българите – коня(превъзхождащ дори този на сокола), който в периодите на най-голямо могъщество на българската държава е бил и символ, и герб, и знаме на нашите победи и величие.
След това много силно символно архетипно насищане и сугестия, нагнетяващи напрежение, следва неговото неизбежно отприщване срещу врага. Тук умело се използват съвременни ефекти със заемки от „1st person shooter” и „quest” игрите. Целта е да се таргетира младото поколение, чието съзнание беше  силно инпринтнато(почти до ниво духовно осакатяване) от подобен тип виртуални бойни стимулатори. В случая се използват оръжията на илюминати, но този път базовото програмиране с подходящите  “mind” ключове работи срещу тяхната идея.

В кървавото меле, в което “сам юнак на коня”, а после  с малко помощ и без коня избива садистично цяла римска кохорта, е изпъстрено с екшън и аркадни елементи. Като интересна сцена може да се открои появата на гиганстка змия, която обаче за изненада се включва в битката на страната на героя, като хапе смъртоносно и обвива противниците му. Тук свързвам идеята с първоначалния епизод, когато змията беше укротена от магьосника-отшелник. Сега виждаме, че тя се хвърля във вече свещената битка срещу Римската империя. Използва се парадигмата за едно зло срещу друго върховно злото. Или както е казал народът да те изкарат по-черен и от дявола.
В разгара на битката се включва и магьосникът-отшелник, хвърляйки огнени кълба срещу римляните. По този начин той символизира обединяването на едни други(след змията и сокола) по принцип антагонистични начала – мечът и магията.
Съчетаването на архетипни двойки антагонисти е целенасочено тръсен похват. Старо правило е (пресъздадено в множество религии и митове), че противоположностите в природата се обединяват само в условия на екстрем и го правят само срещу върховното зло. Тази система е много добре развита в книгата и серията филми - „Властелинът на пръстените”, които под формата на приказка и символи ни разкриват множество окултни и езотерични тайни. Както виждаме част от тези похвати са използвани и в клипа на Андреа. Спомнете  си само, когато от Задругата на пръстена призоваха мъртвите(предали някога Исилдур и проклети за това) в битката срещу Саурон.

Накрая клипът свършва с освободената (възкръснала) от кръста Андрея, която пърха властно с ангелски криле, а всички останали й отдават божествено преклонение, коленичейки пред нея. Тази своеобразна поанта символизира надежда за предстоящото обръщане на ценностите през 2012г. и е нюанс към налагането на  новата глобална религия.
Да обърнем и внимание на лириката в клипа, макар и визията да има преобладаващо участие в неговия въздействен арсенал:
 „Нека всичко боли ме, но да съм с теб” – в първия куплет ключов е мотивът за болката и нейното преодоляване в името на вярата. Само че тук вярата и борбата нямат епично естество, характерно за лириката от Възраждането и Борбите за национално освобождение, а се задава окултен нюанс, в който водещ е мотивът за сливане на тялото и вярващата ( лирическата героиня)  с това на нейния бог.
Тази окултна и езическа тематика се разгръща още в началото на втория куплет, в който Салман Рушди би намерил много вдъхновяващ материал за своите строфи:
„Ти си вратата на греха, сега ще блъскам”
...
„Хайде, напиши по цялото ми тяло,
друг да не пипа – твоя съм изцяло.”
Тези стихове въобще не са посветени на Кобрата, както вероятно си мисли той, посръбвайки уиски в „Син сити”. Това са стихове във възхвала на древния култ на Сет. Сега разбирате защо и змията, и змиеукротителя бяха прибавени в отбора на „светлите фланелки”, както обичат да се изразяват господа плеадианците. Идеята, че след като върховното зло Римската империя си отиде, нашите хора ще могат да покажат истинската си окултна същност и предпочитания, което накратко можем да окачествим като отдаване на рептилски същности.
„Лоша прави ме, аз ще понеса греха,
ако е с твойто име.”
Първият ред разкрива подобна на монарх-трансформация и вярването, че чрез причиняване на болка на човешко същество друго такова  може да стане равно на бог, създавайки(„прави ме”) нов човек(по-скоро друга човешка личност) чрез метода на дисоциация на съзнанието.
Скриването на името на бога, в който вярва  пламенно лирическата героиня създава далечна и въпреки това осезаема алюзия за „Откровението” на св. Йоан, който на базата на криптографска гатанка ни дава това име с численото обозначение 666.
Следващият стих повишава градацията и почти в прав текст разкрива бога на лирическата героиня:
„Хайде, напиши го дявол да ме вземе,
после вземи ме, искам само тебе.
Лоша прави ме, аз ще понеса греха
ако си Ада бъди сега.”
Думите „дявол” и „ад” говорят сами по себе, особено когато се призовават да бъдат сега.
„ с най добрия съм била” – намесва се и кралят на Егото – Луцифер, който между другото не просто е другото аз на Сатаната, а негов ментор. Това е една друга тежка заблуда на Църквата (което е добра тема за изследване, ако ви се занимава), която се е опитала да слее двата образа. Тук обаче не знам честно казано дали от езотерично невежество, или с цел градиране на йерахията в отбора на „тъмните” фланелки са дали образ на Сияйния след този на бога-рептилоид.
По-нататък се разкрива  и желанието за плътско сливане с неназования бог:
„Ти си годините, в които съм горяла
всичките ми нужди на горещото ми тяло.
В тях сърце съм стопила и ще стоя.”
Водещ момент, освен плътските нужди на тялото, са и огънят – символ на бога-факлоносец, който освен да дава познание на „дъщерите човешки’’ явно и стапя сърцата им от желание.
Лириката завършва като магически стих от евокация и повтаря рефрена от началото – „ако си Ада бъди сега”.
Както забелязвате лирическото повестование не съответсва напълно на видеото на клипа, което има предимно епическа  насоченост и претенции на създателите, че са от отбора на „good guys”. Това противоречие е съзнателно търсен ефект, оприличаващ ритуал, в който символично се сливат противоположности - мъжкото и женското начaло, магията и меча, наука и религия, доброто и злото, за да бъде изковано мощно “mind control” оръжие за битката срещу възраждащата се Римска империя като прототип на Новия световен ред.
И в заключение - който си мисли, че продуцентите и истинските спонсори на Андреа са проявили 100% оригиналност в клипа „Лоша”, нека разгледат видеото на Нас – “Мрази ме сега” (Nas - “Hate me now”, ето линк - http://www.youtube.com/watch?v=dKSJN3WWR3E ). Ще си спомните - песента беше актуална в клубовете и дискотеките в края на милениума(ах, пак тези илюминтаски думи и инпринт) J.
Забелязахте ли как клипът на Нас започва с текст на библейска тематика и буреносно небе, а после и главният лирически герой го разпъват на кръст, докато героически отстоява вероюто си...
Но ще се изненадате - не само Андреа е преписвала...
Нас и масонските му събратя(от тъмните ложи (не е заради цвета на кожата – да не се нахъсват правозащитницитеJ) Пъфи и Джей Зи(за по-слабо запознатите със света на хип хопа - те го продуцират и лансират) също са влезли  в ролята  на надлежни преписвачи и то не от кого да е, а от смъртния си враг -  Тупак Амару Шакур ( 2pac - в чиято чест възнамеряваме да напишем отделна статия, R.I.P.)).
Ето, вижте клипа на Тупак – “Усмихни се” (2pac - „Smile” - http://www.youtube.com/watch?v=L0Vk0EL-r8g ). Ако сте ценители на стойностната черна музика, може да се убедите, че Пухеното дупе и Джига-нига са крадвали и концептуални добавки от „Черния Христос” пак на Пак J (2pac - „Black Jesus” - http://www.youtube.com/watch?v=mcalTCVyO7Q ).
Както виждате и в България важи древният херметичен принцип – „каквото горе, такова и долу” - нашите момчета просто се напъват и дават отражение на борбата на големите батковци в разгръщащия се глобален илюминати фронт. Сега просто полъхът на ускоряващата се титанична борба Изток - Запад започва да се усеща и по-интензивно на нашите географски ширини.
И последни думи за чалгата като най-ефективно оръжие за „mind control”. Получаваме много добронамерени поздравления за блога и тематиката му, но много от тези читатели не считат, че тези които стоят зад чалга-индустрията са толкова напреднали в handling-а и че просто сляпо се копират модели от Запад, без да разбират тяхното истинско значение. Да, това е вярно за по-голямата част от чалга-изпълнители и продукцията, особено при нискобюджетните сегменти. Но... няма как да създадеш клип в клуб 100 000лв. +(такива клипове за България може би се броят на пръстите на двете ни ръце) и да не поработиш сериозно върху концептуалната му част. Бъдете сигурни, че не всички разходи отиват за скъпи коли и тоалети – още повече, че те не се купуват за клипа, а само се ползват или се вземат под наем. Българските идеолози на чалга  индустрията  и техните сенчести кукловоди може да не са виртуози в „mind control”-а и монарх-хендлинг-а, но определено не са само самодоволни, угоени чичковци, които правят разгулни оргии с артистките си(набедени за певици). Да направиш такъв клип от ранга на тези, които разглеждаме, използвайки случайна подреба на символите е все едно да напишеш на асемблер(*асемблерният език (асемблер) е език за програмиране, чрез който машинният език на дадена процесорна архитектура се представя в четима за хората форма) вярна програма (без бъгове), без да знаеш кода. Между другото методите, който използват създателите на клиповете, са стари масонски и илюминатски техники, които съставляват биотехнологични асемблери. Функцията им от времето на кабалистите е да се осъществи надеждна връзка между човешкото съзнание и тяло, както и програмирането на хода на битието им в желаната от програматора насока и съгласно неговите зададени цели. За висш пилотаж в тази насока се смята създаването на голем, де да знаеха древните равини, че ще се появят чутовни техни наследници, които ще създават цял народ от големи...
3) Клипът на българския рапър Сарафа – “Илюминати”.
По непроверени данни, но достигнали до мен от няколко независими източника, в момента протичат процеси на активизиране на ядрото на малкото останали коренни български аристократи (изконни местни илюминатски фамилии от средновековието), които са успели някак си да преживеят Османската империя, династията на кобургите, фашизма, комунизма и „демокрацията”, но сега усещат и техните позиции силно застрашени от сериозното разклащане на пластовете в световната властова структура(най-вече индикациите за глобален геноцид).
Предполага се, че това са кръгове, които претендират да имат останала кръвна връзка с династиите на Асеневци, оцелели в малоазийските владения на Османската империя, Дубровник, Венеция, Крит и Малта, както и в някои планински райони на България – предимно малки селища от Стара планина и Родопите.
Счита се, че от техните среди са излезли Георги Раковски и Вълчан войвода.
Някои хипотези изявяват мнение, че от тази група са финансирали Левски, посредством контролирани от тях масонски ложи.
Има данни, че техни представители са били в основата на такива ложи още преди Освобождението, като са успели да запазят структурите си дори през епохата на комунизма(1945-1989г.). Това е много вероятно, тъй като със сигурност се знае, че е мит, че масонските братя са замразили изцяло дейността си след 1945г. Те просто са преминали в нелегалност или не са парадирали външно с принадлежността си, както правят новото поколение от братя зидари. Вероятно, благодарение на дейността на тази група, дължим уникалното за времето си комикс-списание „Дъга”. Като върховно тяхно постижение се счита достъпа и влиянието им върху Людмила Живкова, която е щяла да наследи баща си, ако от КГБ не я бяха ликвидирали.
Това обаче е едно от  малкото неща в статията, които наистина не мога да твърдя със сигурност, защото няма публични факти за съществуването им. За достоверността на всичко друго в статията може да  проверите свободно във все още слабо филтрирания български интернет.

Със сигурност  мога да твърдя, че техни представители в началото на 19 век (между 1800 - 1835г.) са осъществил контакт с основателите на „Череп и кости”(известници с питомеца си Джордж У. Буш. Не случайно Велчовата завера и официалната обявената дата за начало на обществото в Йейл (1832г.) са в един времеви интервал. За отбора на Томите ще кажа, че наскоро видях с очите си артефакт, който свителства за това сътрудничество. Той е обществено достъпен на закътано място, но ще се въздържа да го споемна, за да не го сполети съдбата на Битолския надпис. Нищо чудно настоящият ресорен министър след 2-3 чашки(може и да са бутилки при неговия стандарт) и няколко пури да реши да го премести в някой влажен музей, още повече че етническите му предци вече веднъж са се опитали да унищожат артефакта.
Защо започнах с тази група – ами защото считам, че по тяхна линия се получава подкрепа и менторство за  рапърът Сарафа. Напълно възможно е  и той да не осъзнава конкретния източник на влияние, но дори да е наясно, ще е илюзорно да мислим, че той ще го признае публично в интервю.
Възможно е клипове като „София Де Жанейро”(предшестващ) и „Илюминати” да  са случаен плод на авторско вдъхновение, но те със сигурност са част от глобалната анти вълна, която се разлива по събуждащия се свят срещу Илюминати и методите на тяхната скритa манипулация. Песента и клипът могат да се определят като връх на българския социално ангажиран хип хоп и рап, но не са първите опити в тази насока. Спомнете си „Пунта” и „Колега” на „Ъпсурт”; „Писна ми” на Спенс; „Пирамидката” на Des Ivanova (продуцирана от Цецо от „Респект”).
Клипът на „Илюминати” е видимо предназначен да таргетира широка поп и рап аудитория, а не само ранобудните търсачи на истината. За това се набляга на разкриване на съществуването на илюминати („Те са тук и контролират целия свят...”) и излагането им на светлина в публичното пространство чрез посочване на техните действия. За някои това вече може да е  „АБВ”-то на голямото пътуване към истината, но не забравяйте, че с ‘’Рибния буквар’’ Петър Берон е започнал да учи шопите, че такова животно има.
Сарафа с фокусирането върху Рим(дори по-голямата част от клипа е заснета там) представя града като столица на илюминати и техен главен команден център. Централна роля в лирическото повествование е дадена на Папата като техен духовен лидер и ментор (не ви ли изникват в съзнанието картини на Дарт Вейдър и Императора?).
Активен
ИВЕВЕ
Гост
« Отговор #6 -: Юни 02, 2012, 08:45:51 »

Не е трудно да се досетим, че с текста на клипа пак се атакува индиректно „ЕС”(като наследник на Римската империя). Никак не е случайно, че в кадъра на  оператора многократно попадат статуи на римски императори и строени от тях монументи. Това е просто друга форма на позната ни офанзива от предходните две продукции срещу илюминати групировката на Западния кабал, представляван от оста Рим-Лондон-Вашингтон-Берлин–Париж. Този клип също е част от сблъсъка за върховен „mind control” и е предназначен предимно за младите хора, повлияни от черната музика и хип хоп „street„ субкултурата.
Както виждате атаката е тройна, като минава през аудиторията на „BTV” – предимно хора на средна и след средната възраст, чалга-консуматор-поколението и слой от българското общество, до бунтарска ъндърграунд интелигенция, повлияна от „urban”  културата (развита предимно в големите градове като София,Варна,Пловдив и Бургас).
Залогът обаче наистина е голям. Предстои създаването на бъдещата „Световна централна банка” („World central bank”), в която ще се влеят ресурсите на „Международния валутен фонд”, „Световната банка”, „Европейската централна банка” (последната вече е в технически фалит – ей, и на Ротшийлдови не им е лесноJ) и централните банки на Китай, Русия и Япония. Те така или иначе след 1917г. си действат като една взаимосвързана система. Сега обаче предстои сериозно окрупняване на мениджмънта и борбата за топлия стол става много гореща. Другият ключов момент е контролът върху дяловете от бъдещите облигации, които бъдещото световно правителство ще издава на „Световната централна банка”, която пък от своя страна ще ползва златните ресурси от „C.A.”. Т.е в крайна сметка къде ще се насочи каймакът от лихвата върху реалните и електронните пари, които ще се ползват в цял свят; при кого ще отиват и при кого няма да отиват, както и в какво процентно съотношение.
С „Илюминати” Сарафа цели Рим като ядро на Западния кабал и го охарактеризира директно като техния „демонски град”. Тук е мястото да ви припомня да не забравяте информацията, която Дейвид Айк и някои други автори изнасят за това, че реално Рим и Папата контролират  английските династии и оттам и САЩ, които са реална собственост на търговската корпорация  с име „Вирджиния”, която е менаджирана от британското кралство семейство, но истинският собственик и господар е Ватикана. Това никак не е далече от истината – само се задълбочете малко повече върху архитектурата на Вашигнтон – почти копие на центъра на Рим, даже и на хълмове са опитали да нагласят имитациятаJ.
Нека разгледаме приоритетно посланията на текста, който е водещ в клипа, а не визията, както беше при видеото на Андреа:
„Те са тук и контролират целият свят!
Разходи се с мен из Демонския град на Илюминати.
Но света не е готов за среща с непознати!”
Това е началото и основен рефрен на песента. Този лайтмотив е изграден от системата „теза-антитеза”. Първо ни се представя скрития враг, после той се охарактеризира, чрез местообитанието си(и Ботев го е правил по адрес на поробителите - спомнете си какво сте учили за него в училище), накрая следва контратезата – светът все още има съпротивителни сили да отхвърли тоталното налагане на империята на Злото.
„Цяла нация с манипулация поставена в туш,
От кукли на конци като George W. Bush..
Колко от вас все още вярват в Иисус..
Знаеш ли, че HAARP предизвика всеки земен трус..”
При втория куплет обърнете внимание, че докато рапърът произнася първата фраза на екрана се проявява кратък кадър, на който можем да видим цяла Европа и района на Средиземноморието. Това показва, че  „цяла нация” се отнася за всяка една нация в ЕС и региона, която е повярвала на лъжите на световните лидери.
След това ни се открива истината, че тези така набедени вождове не са нищо повече от кукли на конци, ръководени от масониски ложи по волята на техните илюминати господари.
Стих три загатва за фалшификации и редакцията на Библията от страна на илюминатските фамилии. Ето и подробно разгърната темата:
http://indigota.com/index.php?topic=2263.0

Краят на куплета ни разкрива истината за отровеното ни небе и стоящите зад това са фашисти-милитаристи.
„Гледаш ефира, но с грешни новини!
Закона те спира, а мислиш че свободен си..
Мохамеданин или християнин..
Всички сме едни и същи, мечти за пари, коли и къщи.”
Третият куплет накратко  очертава темите за манипулативната функция на медиите и двойния стандарт в правоприлагането, който в България стигна до такива чудовищни и нагли размери, че се наложи от Вашингтон посредством Уорлик да скастрят нашите самозабравили се властелини, които поради показността и липсата си на предпазливост станаха опасност за световната конспирация, поради липсата на такава в България(Забравихме ли Красьо Черничкия ? – Впрочем преди месец го оправдаха и „BTV” измънкаха за  20 секудни новината, докато преди това няколко минути с обширен видеорепортаж облъчваха масите как храбрата българска полиция открила и ще спомогне да бъдат осъдени на дълги години затвор двама влюбени тинейджъри, които са откраднали няколко газови котлона и дървени столове от вилна зона).
Втората строфа от куплета ни разкрива как всъщност основата на християнската, мюсюлманската и еврейската религия е една и съща, като конците на върховните религиозни лидери се дърпат от едно и също място.
„Нов световен ред 2001 през септември..
Готвят нова война 2012 след декември..
Хората, ние всичките сме дребни.
Огледай се и сред нас вече има и извънземни!”
С тези рими продължава разходката през тайния калейдоскоп на илюминати – разбираме кои всъщност са взривили кулите, за да се напомпат военните бюджети с трилиони (а не милиарди) и да заграбят с брутална военна агресия световните запаси от дрога и петрол(алюзия за Афганистан и Ирак). Агресия толкова брутална, че чак Рокфелеровци от ООН не я одобриха с резолюция.
Накрая ни се отваря и темата за досиетата „X” и фактът, че не сме сами във Вселената – нещо, което все още се счита за срамно, ако признаеш публично, че вярваш в него. Това обаче не е тема, за която само се смеят -  това е тема, за която екзекутират публично. Ако не вярвате, питайте Джон Кенеди –  какво, не е жив вече? Ами... тогава питайте Бил (Уилям) Купър -  а, и на него му се случило  нещо свързано с куршуми, докато са го „наглеждали” въоръжени части на USA. Ами тогава може да прочетете  „Тихи оръжия за безшумни войни” и ще разберете чрез цяла книга какво се е  опитал да каже Сарафа само с един ред.
„Но те не искат да знаеш това !
Не искат да знаеш нищо за реалността !
Направиха те на системата вечен роб,
Но не забравяй, че ти си част от Бог !”
Първата строфа ни разкрива най-важния принцип на Илюминати и тайните общества – секретността и постиганата посредством този прийом деформация на реалността. Перфектният враг е този, който не може да бъде видян. Поставяйки невидими бариери пред съзнанието ни, Илюминати спъват с невидими окови духа ни. Третият стих ни показва, че всички  революции и всичката пролята кръв просто са ни водили от една форма на робство към друга, по - завоалирана, възпроизвеждайки една и съща система за подтискане, но в различни форми.
Но въпреки всичко в кутията на Пандора все още е останала надеждата:
„Но не забравяй, че ти си част от Бог !”
Тази рима силно ми напомня едно телевизионно интервю с Дейвид Айк от ранните му години, на което той казва без притеснения, че се възприема като божи син, а публиката и водещият го спукват от смях и същевременно се изживяват като добри християни, забравяйки „Битие” от Библията, където едно към едно е  казано, че човек е сътворен по божие подобие. Когато по време на интервю след време Айк си спомняше за този период, той обясняваше колко глупаво стадо е човечеството всъщност, тъй като се кланя пред богове, които никой от вярващите не е виждал, а когато се появи някой, който каже, че е  имал някакъв досег с тези богове го обявяват веднага за луд и дори са готови да го сложат на кладата за богохулство.
Нека се върнем на божественото начало в човека и сериозната тема за  божествената искра. Спомнете си тавана на Сикстинската капела - вечният завет на гения Микеланджело, че сме само на една ръка разстояние от Бог. Тази концепция е нещото, което не се включва в рептилската менталност, а напротив - игнорира я. „По делата ще ги познаете” също така е казано в Библията, а те са пряко изражение на духовността. Тук ни се разкрива заложената  в човешката генетика възможност за промяна (мутация) на ДНК, съгласно делата, които посредством реализираните мисъл-форми изместват рождено базираните(наследеното от нашите родители ДНК) такива. Това е недостижимата реалност(измерение за рептилите, очертано от периметъра 12*12). Въпреки, че според тях липсата на промяна е признак за перфекност, те много добре знаят, че това е  перфекност само в едно измерение. Ъпгрейдът(усъвършенстването) означава промяна и интегриране на полярностите в едно ново начало – принцип на вселената, развит много детайлно от немския философ Хегел. Това ни води и към темата за моноинкарнирането и мултидайменшънъл инкарнирането, но засега няма смисъл да задълбаваме толкова много в тази тема, тъй като посланието би стигнало до твърде ограничен кръг посветени, а и стигнахме дотък през няколко смислови слоя от песента.
„Наркотици от Колумбия и Перу,
Се Контролират от ФБР и ЦРУ !
Във Ватикана за Бог приет е Папата..
От тук с Религия се контролира масата..”
Първата строфа разкрива ролята на правителствата на т.нар. „цивилизовани” държави в глобалното разпространение на наркотиците като основен метод за контрол на съзнанието на управляваните от тях народи –  чрез главната им функция да предизвикват подчинение и оглупяване.
Разкрива се и двуличната роля специално на ФБР и ЦРУ, които реално водят война не срещу наркотрафика (за това ще има много сериозна тема с доказателства в скорошна статия), а за контрол върху наркотрафика и лъвските печалби от него.
Втората строфа описва това, което върви рамо до рамо с наркотици в световната система за контрол върху човешкото съзнание – религията. Не аз, а идеолога на комунизма и социализма Карл Маркс го е казал, че „религията е опиум за народите”(само че това, което са направили неговите последователи е да заменят опиума с хероин, т.е. един наркотик с друг).
Визирайки конкретно Папата, Сарафа атакува държавните формирования, на които сановникът е бил духовен крепител и кръстник като започнем от Римската империя до настоящата цел - „ЕС”.
„Хора, които не знаят за к’во иде реч..
Милиони декари, горите ги няма  - сеч..
Животът ни е бюрокрация, лъжа, манипулация..
Истина е, не е конспирация !”
Така завършва декларативно текстът на песента. Първо се констатира тъжната истина, че обикновеният човек е много далече от това, което наистина се случва около него, подобно на слепец в пустинна буря. След това се засяга и актуалната екологична тема за Земята като наш общ дом и за това, че както е казал Айнщайн -  ако има Четвърта световна война, тя със сигурност ще се води с прашки(ако въобще и до там стигнем като раса).
След това ни се разкриват три основни принципа-системи на Илюминати –„бюрокрация, лъжа, манипулация”, чрез които те си служат да оплитат живота ни, за да крият своето истинско лице и помисли.
Лириката завършва с мантрата :
„Истина е, не е конспирация!” Идеята на Сарафа е да се затвърди внушението от изложените в „Илюминати” истини и да се избегне лепенето на досадния етикет „теория на конспирацията”, който Тома Неверни ще побърза да лепне, преди дори да е  изхабил един джаул енергия в опит да сътвори мисловен процес...
Видеото завършва красиво и аз така смятам да завърша изложението на статията:
„И Бог отново ще бъде с децата си...”

http://www.youtube.com/watch?v=W8M7c66ZBAg


4.Къде сме ние в този илюминати дирижиран апокалипсис?

Виждате, че като разгледаме малко по-подробно трите продукции, неизбежно се наслагва изводът, че процесите на глобализация и антиглобализация(Рим – анти-Рим), не са процеси на противопоставяне на граджанското общество срещу Илюминати, а по-скоро на местни фракции срещу глобални. Местните като по-слаби в тази битка мобилизират ресурса на масите с популистки лозунги и маскират интересите си като обществен интерес и антиглобализъм (движенията „Окупирай”, обществото на „Анонимните”, сладникаво-розовите послания на Крион и СаЛуСа). Принудени са да го правят, тъй като ако се опират само на конвенционалните илюминати способи, ще загубят битката спрямо набралите скорост и сила глобални доминиращи фракции.
 Ето защо се хвърля толкова ресурс в клипове и сериали. Битката изглежда много ясна – става въпрос за контрол върху бъдещата Световна централна банка и Световно правителство. От една страна са кръвната линия на Уиндзорите и Папата, а от друга Дракон - династиите от Изтока. Едните разчитат на приемственост от Римската империя(като продължител на Египетската и Вавилонската илюминатски империи), другите разчитат на лемурийските си корени и месианската роля на обединителите от Изтока - китайските и японските императори, Чингис хан, Тимур (Тамерлан).Аналогията със сблъсък на втората с третата вълна на Алвин Тофлър е много близка, но лично аз не съм толкова оптимистичен колкото него.
Какъв ще е изходът от тази екстремна илюминати битка? Първо с временния превес на еврото и Европейската централна банка и приемането на фискалния съюз се налага в публичното пространство, че системата с общата валута, макар и ограбваща по-слабо развитите държави, ще донесе поне стабилност и убежище на капиталите, т.е. хората, които имат някакви значими спестявания, а не живеят ден за ден с месечната заплата. Това са предимно представители на едрия бизнес (олигарсите) и елита на средната класа. И тези категории от хора обаче ще бъдат излъгани. И тук ключовият момент играе златото или по-точно лизинговите такси за неговото ползване. Източните фамилии накрая ще успеят в битката си с Червения дракон(символ на западания кабал). Върховните съдилища са на път да признаят техните искания за предявяване на лизинг-таксите за ползваното от тях(контролираните от западните илюминати централни банки) злато (*златото на банките не им принадлежи те го ползват на лизинг от организация, която се  предполага, че е под контрола на „Белите дракони”). Тогава „ЕЦБ” ще трябва да се разплати и ще рухне поради липса на необходимата финансова адекватност(става въпрос за трилиони евро). Този колапс ще срине еврото. Капиталистите накрая ще осъзнаят, че са инвестирали енергията и живота си в обезценени хартийки. Едновременно с това ще има и атака срещу „Федералния резерв” на САЩ и техните гущеровозелени “federal reserve notes”. Всички, които имат спестявания в долари и евро, или акции в американски или европейки компании за много кратко време ще разберат, че нямат почти нищо. Капиталистите ще настръхнат, пролетариатът също, някои от илюминатските фамилии ще разпределят печалбата в злато и активи(цели нации), а други ще влязат в трюма при нас и...
Ще дойде време за глобалния рестарт и Третата световна война. След като тя приключи и измамените в последните  60-70 години се поуспокоят(разбирайки, че не спестяванията и капиталите са най-важното нещо в живота им, което ще им бъде демонстрирано нагледно чрез войната – като загуба на здраве, близки и място за подслон), получат амнезия или се преселят в небитието, тогава ще дойде времето на Добрите илюминати, които ще лансират новата световна валута, новото Световно правителство(наследник на ООН, ЕС, САЩ и др.) и вероятно новата религия, като някаква смесица от семитската тройна религия (за непосветените ще кажа че юдаизма, християнството и исляма са просто секти на една и съща религия с произход култа към Амон-Ра в Древен Египет) и будизъм със заемки от локални религии в Азия. Та добрите чичковци илюминати ще установят Нов справедлив ред, за който масите вече ще ги молят и за който задружно ще блеят в хор. Тъжно, но истина...
P.S. Както виждате, както правилно е казал във вековната мъдрост българският народ - „Няма дим без огън”. Няма и случайни неща относно сериалите, които гледате и музиката, която слушате. Както сами се убедихте и те са част от върховната битка и са могъщо „mind control” оръжие. Колкото и интересен да ви изглежда този титаничен сблъсък между илюминатските фракции, не забравяйте китайската поговорка – „Проклинам те - живееш в интересни времена!”. Не забравяйте, че кулминацията ще бъде Третата световна война, която неумолимо наближава – и това ще бъде война, в която няма да има пасивни участници дори и боговете...А най-тъжното е, че в битките на богове, титани и илюминати най-пострадали накрая са обикновените хора. Примерите са много - я глобален катаклизъм(потоп, земетресение, вероятно вече и HAАRP-трус), я глобален геноцид (биологичен, ядрен, химичен, предозиране на chemtrails-а)...
Да не забравяме обаче, че това е техният План. Никой не казва, че ние не може да имаме наш собствен План...
P.S.S. Един практически съвет: добре е да  инвестирате средствата си в злато. Когато станат факт прогнозираните в статията събития, банковата ви сметка ще бъде само няколко безсмислени числа в паметта на компютъра в банките. Парите в брой(долари и евро) ще са само едни лъскави хартийки с холограмни стикери без покритие, а ако сте инвестирали в имоти, сещайте се какво става с тях по време на бомбардировка, артилерийски обстрел, изкуствено насочено наводнение, земетресение или ураган. Ако въображението ви изневерява, просто си пуснете клип от наводненията в Хаити, урагана „Катрина” в САЩ или цунамито, което помете АЕЦ „Фукушима”.
P.S.S.S.
Да не забравяме трите неща, които все още са  ни останали в Кутията, защото те са оръжията на нашия План...
„И Бог отново ще бъде с децата си...”

Активен
ИВЕВЕ
Гост
« Отговор #7 -: Юни 02, 2012, 09:05:53 »

Публикувах тези материали преди да попитам дали е "позволено" авторите им, тъй като смятам, че ключът е именно разпространението  (или по-точно осъзнаването от хората). Както и да е, надявам се да няма проблем.
Писала съм там, очаквам отговор. Ако все пак се наложи да бъдат премахнати, ще останат само линковете.

Интересно ми е, какво мислите?
Има ли неща, които са ви правили впечатление досега, или преобладаващи са тези, с които не сте съгласни?

Добре дошли са всякакви мнения, материали и т.н. за влиянията, които ни се оказват от управляващите, при нас, в България. Усмивчица
Активен
ИВЕВЕ
Гост
« Отговор #8 -: Юни 04, 2012, 10:20:52 »

Никой нищо не коментира, защо така?  Хммм
Аз си продължавам с материалите, пък вие ако щете пишете. Ухилен

Източник: http://imadrugpat.org/chalga.htm
(Автор:  Иван Танев Иванов)

...
Защо чалгата беше създадена и зае значимо място в демократична България? Без да имаме претенции за пълнота, по-долу представяме няколко причини за това.

1.      На първо място това е мощното дезорганизиращо влияние на Турция върху съвременните българи, особено в първите години на демокрацията. Ежегодно, милиони българи ходеха в Капалъ чаршъ и само няколко хиляди в Македония. Най-силно е това влияние върху българските цигани, които днес практически не слушат друго освен съвременна музика от Турция. Българите, все пак като патриоти, слушат чалга. Макар да няма преки данни, но все пак самата Турция е силно заинтересувана от това, да се забрави и отстрани българския фолклор и се замени с чалга. За Турция е много по-полезно под ритъма на гьобек да се пее “целувам ти устните”, отколкото да се свири хорото “Даваш ли даваш, балканджи Йово”.

2.      Втората причина за избуяване на бурена на чалгата е състоянието на разюздан национален нихилизъм, характерен за българина от последните петдесет години. Както и македонизмът, българският национален нихилизъм има доста далечни корени още от времето на Османската империя и господството на гръцката патриаршия. По времето на социализма обаче той беше отгледан, наторен и поливан по най-ефективни начини чрез механизмите на държавните комунистически органи. За целта, историческата представа за миналото на българите беше изкривено и миниатюризирано. За да бъдат послушни, на българите им се внушаваше, че са малка, освободена и спасена нацийка без минало и че трябва да станат безродни синове на новия комунистически свят, обединен около Кремъл. Няма никакво значение, че “кремъл” на български означава “кремък, кремъл, твърд камък”, а московския Кремъл е построен по подобие на крепостите - кремъли във Волжска България. За един българин, който не знае важния факт, че неговата държава е била империя, оказала огромно влияние върху Източна Европа едва ли ще знае незначителната подробност, че чалгата, която му пускат е османо-турски мотив от XVI-ти век.

3.      Стигаме до антиисторизма, който е биологичен баща на националния нихилизъм. Чалгата като музикално явление не може да се развие в страни като Гърция и Турция, където населението има съвсем правилна, даже доста пресилена представа за миналото на своята страна, за ролята на своите национални символи. В България обаче може. Ако прочетете историческата част на уеб-страниците на повечето български градове ще откриете, че там се отделя място на новокаменната епоха, бронза, тракийския период, елинския период, римския период и османския период. В някои случаи се отделят няколко редчета и за т.н. средновековие, което всъщност представлява “българския период”. В някои случаи се споменава, че градът е включен в пределите на българската държава, но в повечето случаи това се "подразбира". Ако човек влезе в повечето български музеи ще открие главно експонати от времето на неолита, траките и римляните. Ако това е чужденец и то малко разсеян, може и да остане с впечатление, че музеят е римски. А за прабългарите, главното население на ранна България да не говорим – те са стопени до няколко хиляди и превърнати в ниски, кривокраки монголоиди. Няма никакво значение, че днес от техните гробове се изваждат двуметрови европеиди, че по едно и също време са създали империи на Дунав и Волга и са съставлявали половината от населението и управленческия елит на Хазария. Само т.н. “черни (покорени) българи” в Западна Хазария са били между 1 и 1.5 милиона. Резултатът от такава “антиистория” е чалгата в България и македонизма в БЮРМ. Не е възможно да градиш държава и нация и да тровиш нейните исторически корени. Каква полза, че си създал "две Българии", когато и двете Българии днес са буренясали, а децата им търсят препитание в чужбина. Крайният резултат на "двете Българии без корен" е катастрофално намаляващото население, разбягване на младите хора по света, застаряване на нацията, промяна на етническата картина, мощна тенденция към смяна на културния модел, спад в образователното и професионалното равнище. С една дума – чалга !
Активен
ИВЕВЕ
Гост
« Отговор #9 -: Юни 04, 2012, 10:41:49 »

Източник: http://www.voininatangra.org/modules/xfsection/article.php?articleid=306
(Автор: Елтимир)

ПСИ ОРЪЖИЕТО

Все повече разумни хора осъзнават, че срещу българите се осъществява геноцид. ”Господарите на света”, както ги наричат, са планирали пълното унищожение на българския етнос. Тази истина не може повече да остане скрита, все повече подробности стават известни. Сега обаче искам да говоря за невидимите измерения на страшната война. За използването на свръхтайните модерни технологии. За психотронната атака срещу България. Имайте предвид, че колкото сме по-невежи, толкова по-лесно ни управляват. И колкото повече знаем, толкова по-трудно ще им е да си играят с нас и със съдбите ни. През 2004 година посетител от електронния сайт на Движение “Воини на Тангра” писа: “Какви са войните, които се водят? И с какви оръжия? Попадам на множество едни и същи симптоми в много хора, като повечето от тях нямат нищо общо един с друг.“
Веднага ще изпреваря търсещите доказателства скептици като им отговоря с думите на Юрий Воробьовский: “Вие ми докажете, че при състоянието на сегашните технологии такова оръжие не съществува”. За реалността на психотронното оръжие говорят и приетите в САЩ и Канада закони. В случай, че бъде доказана психотронна намеса, американското законодателство предвижда до милион и половина долара компенсации, а канадското – до 700 хиляди. Подобни закони , за които ще говорим по-долу, бяха гласувани и в Русия. Ние обаче си живеем в блажено невежество, затова над нас могат да извършват всякакви безплатни експерименти.

***

Какво е психотронно оръжие? Психотронното оръжие - не е монопол на торсиониката и микролептониката. Психотронно оръжие е всяка система за негативно въздействие върху организма, посредством електрически и електронни устройства... Сега вече недоразумения не би трябвало да има.

***

През 1991 година руският академик, българин по произход Тодор Дичев писа, че е планирано до 2020 година да останат не повече от два и половина милиона българи, като постепенно етническите българи ще бъдат измествани от малцинствата. Демокрадците побързаха да обявят Дичев за луд. Днес същото твърдение вече изобщо не звучи налудничаво. Дичев също така твърдеше, че основната атака се осъществява чрез американското посолство в София, на което за целта са му нужни нови помещения, годни да поберат съответната техника. Бомбите и “летящите крепости” от Втората световна война бяха заменени с апаратура за биоелектронно въздействие. Резултатът е пред очите ни. Разрушена държава и измиращ народ. Съвпаденията са твърде подозрителни, за да ги пренебрегнем.
Когато тактиката на премълчаването не дава резултат, се прибягва до обратния метод. Появяват се всякакви небивалици по темата, почва безкрайно коментиране на несъществени подробности, докато сериозното обсъждане се превърне във фарс. Съществуването на пси-оръжието вече не е тайна, обаче фактите са изопачени до неузнаваемост. Смея да ви препоръчам по-малко по обем приемане на информация. Но по-критично, по-внимателно, по-задълбочено и с максимално осмисляне на фактите. В противен случай рискувате да попаднете в лабиринт от разнопосочни факти. Обърквате се в този лабиринт и измъкване няма. Или както се казва, най-добре е да бързате бавно.

***

Ще дам доказателства за съществуване на психотронни оръжия. Сега само ще напомня, че първият психотронен опит е извършен през 1929 година в лондонския театър “Лирик”. Скок в изследванията предизвикали така наречените Таблички на Один, които правителството на Третия Райх получило от Карл Вилигут, техен наследствен притежател. За института /или по-точно веригата институти/ “Аненербе”, занимаващ се с тези изследвания били отпуснати повече средства, отколкото американците похарчили за разработването на атомното оръжие. След Втората световна война резултатите се оказали в ръцете на съюзниците – СССР и САЩ. Сами можете да си представите колко е усъвършенствана тази техника оттогава насам. По въпроса съществува огромна литература, но кой знае защо тази литература не се превежда и издава у нас.
Още през 1977 г. "Дифенс интелиджънс ейджънси" (DIA) разсекретява доклад, който описва как напредъкът на СССР в областта на психотронното оръжие може да спомогне за създаване на общество, контролирано от Големия брат, чрез използване на електронен МК върху големи групи от хора за да имплантира идеи и мисли в нищо неподозиращите индивиди. В “Дифенс нюз” от 11-17 януари 1993 г. се пояснява, че американските политически и военни кръгове са в процес на придобиване на руска МК технология. Според изданието тя може да бъде използвана за потискане на бунтове, за контролиране на дисидентите, за деморализиране или обезвреждане на опозицията, както за засилване на дейността на собствените специални части. В броя на “Тайм” от 03.01.1993 г. пише: “Американците и руснаците откриват общи интереси... ТЕХНОЛОГИЯТА ЗА КОНТРОЛ НАД УМА... Бившият генерал от КГБ Г. Котов разказал на американските посетители за руските проучвания в областта на ‘акустичната психо-корекция’. Процесът включва предаване на команди на подсъзнанието на нарочените жертви чрез бял шум...” При това не се нарушават другите функции на интелекта. Според “Сайънтифик америкън” (бр. 4 от 1994 г.) Джанет Морис от Съвета по глобална стратегия, мозъчен тръст във Вашингтон свързан с ЦРУ и федералното правителство, е ключова фигура в осъществяването на връзката между американските и руските служби и изследователи, които се занимават с разработването на психотронно оръжие. Морис е дългогодишен сътрудник на полк. Джон Б. Алекзандър, водещ американски експерт в областта на психотрониката. През ноември 1993 г. Дж. Морис и нейният съпруг Кристофър Морис организират 3-дневна тайна конференция, на която руснаците демонстрират пред военни експерти, американски учени и официални представители такава технология. Една от целите на срещата е била да се подготви мнението на присъстващите политици и официални лица за легалното използване на "тихото" оръжие.Това вече са официални съобщения и те не са опровергани. Затова не пренебрегвайте предупрежденията. Те може да ви бъдат от полза един ден.
Знам много повече, отколкото пиша. Само че няма никакъв смисъл да казвам всичко, което знам. Виждал съм психотронна апаратура. Виждал съм хора, подложени на нейното въздействие. Самият аз изпитах ударите на това оръжие. Така че съзнавам какво пиша. Разбира се, рискът е голям, след като написаното види бял свят, едва ли ще ме оставят дълго да се наслаждавам на тоя бял свят. Само че по-страшно е, ако не го напиша. Вчера аз бях ударен, утре ще ударят детето ми, ще ударят вашето дете. Не е ли по-страшно? Или не вярвате?
Водиха се нещо като съдебни дела за убийствата в дискотека “Индиго” и за издавените деца в река Лим. В първия случай отложиха делото, а във втория осъдиха невинен човек – шофьора. Съдиите явно разчитат, че необяснимите факти около “Индиго” ще бъдат забравени. И че с осъждането на невинния шофьор ще отпаднат въпросите около един предварително спукан болт, довел до трагедията. Истината е, че и в двата случая става въпрос за предварително замислени и перфектно изпълнени хладнокръвни убийства на български деца. След трагедията в “Индиго” някои деца не си спомняха, че изобщо са ходили на дискотека. Същите пропадания в паметта имаше и след трагедията в Лим. Съвпадения – казвате. Аз знам, че не са съвпадения, тъй като същите пропадания в паметта са ми познати до болка. Но де да бяха само те! Не забравяйте, че войната е срещу генофонда на българската нация.
Помните ли колко невинни хорица бяха обвинени, че са убили своите деца? Случаят с Даниела Терзийска би трябвало да отвори очите на мнозина. Целта беше да привикнем към мисълта, че е напълно нормално, в реда на нещата родител да убие детето си. Когато обвиниха невинната Даниела, те ни подготвяха към хладнокръвно приемане на подобни събития, когато те станат реалност. Е, вече са реалност. В началото на март 2005 година 48 годишният Марин Димитров убил своята дъщеря и внучето си. Вече задържан, той по някое време казал на полицаите, че трябва да се прибира вкъщи, за да убие дъщеря си и внук си. Каква подсъзнателна заповед трябва да е получил този нещастник, за да извърши нещо, което никой нормален мозък не е в състояние да приеме? В същия ден 55 годишната Йорданка Гуйкова удушила внучето си, тъй като “видяла как то изчезва и тя го стиснала здраво, за да не изчезне”. Това са известни, официално обявени, неподлежащи на опровержение факти а колко такива се крият и потулват?
Ще ви съобщя нещо, което в никакъв случай не мога да докажа поне на този етап. Но твърдо знам, че то е истина. В момента десетки, а може би стотици емисари на ЦРУ, въоръжени с психотронна апаратура издирват представителите на българския интелектуален елит и ги ликвидират. Един по един. Същата дейност се дублира от емисари на руското ГРУ. От групите на проф. Борис Золотов и за “месията” Виссарион. Тези групи, ползващи се със закрилата на НСС и на нейния директор ген. Иван Чобанов изпълняват съвсем спокойно своите убийствени задачи. Нека поясня: става дума не за набедените интелектуалци като Михаил Неделчев и Георги Коритаров, а за личностите, способни да мислят критично и със своя собствен мозък. За хората, които притежават достатъчно умствена твърдост и не се поддават на чужди въздействия. За унищожение бяха набелязани и хората, доказали, че не могат и не искат да се примирят с убийствената за нашата нация система. Хората, доказали, че са решени да противостоят на Злото. През последните 15 години тези хора постепенно бяха изтиквани от обществения живот, над имената им тегнеше забрана. Те не биваше да стават известни, за да не се вдига прекалено голям шум, когато бъдат премахнати през следващите пет години.
Не забелязвате ли как от българските, с извинение информационни средства изчезва всяка информация, увеличаваща познанието ни за света и подтикваща към критично мислене? Какво друго, освен чалга, тъпи сапунени сериали и още по-тъпи шоута и игри можем да гледаме по десетките телевизионни канали? Един Волен Сидеров беше останал, но и него поставиха под контрол. Идилията на идиотите вече може да бъде пълна.
Веднъж се удря по генофонда на българите. Или ще кажете, че демографската катастрофа е мит, че аз си я измислям? Празнината се запълва, както Дичев ни бе предупредил – с малцинства. Било ускорено развъждани, било внасяни механично от съседни и не толкова съседни страни.
Втори път на прицел са мислещите хора на България. Погледнете само депутатите – с малки изключения тези субекти /съжалявам, но не мога даже хора да ги нарека/ са за сериозно лечение, умствено увредени типове, а те седнали да ни управляват. Виждаме как ни управляват.
Накрая като прибавим ударите срещу най-малката, най-кротката, най-умерената проява на български национализъм, картинката става пълна. Известно е, че национализмът е имунната система на всяка една нация. Какво става с организъм, чиято имунна система е унищожена? Същевременно се поощряват прояви на истеричен лъженационализъм. За да се покаже колко лошо нещо е национализмът, и колко търпими са нашите либерално-демократични власти към своите противници. Нищо подобно, търпимост не съществува. Пощада не е предвидена. Оцеляването е заблуда. Милост и съчувствие няма да получим. Нито помощ. Ние, българите трябва да изчезнем от лицето на този свят. Кратко и ясно. Присъдата е прочетена и не подлежи на обжалване.
МАЛЪК НАГЛЕДЕН ПРИМЕР
На психотронно въздействие сме подложени всички. Най-вече посредством телевизията. Но в разрез с общоприетото мнение, аз мисля, че по-голямо внимание заслужават индивидуално насочените удари. Такива имаше и срещу Движение “Воини на Тангра”.
За първия такъв удар научих през лятото на 2003 година. В своята биографична книга “Време на чудеса” описвам подробно всичко, с конкретните имена. Тук обаче ще ги премълча. И така, през 2003 година един от нашите се отдръпна със странния мотив, че не искал да му бърникат с машинки из мозъка. Повече обяснения не даде. Вторият случай имаше по-трагичен завършек. Човекът, върху който бе въздействано престана да различава внушенията от реалността. Накрая почна да живее сред своите видения, в някаква измислена реалност. Към третия подходът бе по-различен. Специализираната група на ген. Иван Чобанов, бивш Директор на Институт по психотроника така обърка мозъчето на момчето, че то извърши предателство срещу всичко, в което се бе клело до тоя момент. Извърши предателство и срещу всички, които до този момент му бяха приятели. Пълна подмяна на ценностите. Пълна морална деградация. При това съм длъжен да отбележа, че деградацията бе постигната без помощта на апаратура, а единствено с прилагане на НЛП /Невро-лингвистично програмиране/ и ПЛП /психо-лингвистично програмиране/. Момчето нямаше нито достатъчно воля, нито достатъчно знания да отрази атаките и стана тяхна жертва. Ето как психотрониката може да превърне приятеля в предател. За прилагане на подобна методика в други държави е предвидена наказателна отговорност и солидни обезщетения. В България на Злото е дадена пълна свобода. В България Злото се ползва с покровителството както на изпълнителната и законодателна власт, така и на силовите министерства и служби. На цялата тази мощ ние сме в състояние да противопоставим единствено своите знания и своята воля. И покровителството на Небето, което не изоставя в беда своите верни синове и дъщери.
Съветвам ви да се отнасяте критично към твърденията, че излъчванията могат да бъдат екранирани. Не е нужно да нахлупвате на главите си алуминиеви тенджери, за да разберете, че е смешно. Спомнете си, че пси-опити бяха провеждани с подводници, намиращи се на морското дъно. Класически пример е американската подводница “Наутилус”. Пси-опити бяха провеждани и с орбитални космически станции. А те са добре, твърде добре екранирани. Екранирането не е достатъчно ефикасно. Много по-мощно средство е вътрешната човешка защита.
Ето нещо конкретно: “На границата на човешкото ефирно тяло (в други случаи - в самото ефирно тяло) се създава зона, поглъщаща и трансформираща исходното излъчване в подходящо за организма. ” Когато човек съумее да се изпълни с решимост за противодействие, когато се освободи от страховете и съмненията, самият човешки организъм почва да излъчва “противофаза”, неутрализираща вредните въздействия и даже притежаваща способността за обратно въздействие върху техния източник. Помнете, че много зависи от самите вас, и че истинската Сила е вътре във вас. Мислено им кажете, че сте по-силни от тях. Изпълнете се с дълбоката вяра, че този свят е ваш, че тук вие сте господари, че Небето бди над вас, и че Земята ви закриля. Те ще отстъпят.

***

Да видим как е в Русия. В руската Дума се обсъжда проект на закон, наречен “За информационно-психологическа безопасност”. Подобен закон не действа в нито една друга страна. В Русия подобна законодателна инициатива станала възможна, след като научно било доказано, че средствата за информационно-психологическо въздействие могат да причинят вреда не само на здравето, но и да доведат до блокиране на несъзнателно ниво на свободата за човешко волеизявление, до загуба на способността към политическа, културна, етническа и друга самоидентификация, до манипулация на общественото съзнание и дори до разрушаване на единното информационно и духовно пространство на Руската федерация. У нас все още методиките за извънсетивно въздействие се радват на пълна свобода. Нещо повече - в политиката, както и в “бизнеса” вече не могат да минат без тях. На законодателна инициатива като тази в Русия едва ли можем да разчитаме, затова не ни остава нищо друго, освен да изучим механизмите и самите ние да преминем към тяхното използване.

***

А в САЩ как е? Почти всички психотронни технологии са разработени в знаменитата лаборатория в Лос Аламос в рамките на националната програма за създаване на т. нар. “несмъртоносно оръжие”. Съдейки по личността на нейния ръководител, още много изненади ни очакват. Доктор Джон Александер, 62 годишен, бивш директор на програмата по разработка на “несмъртоносно оръжие” в националната лаборатория на Лос Аламос, а сега съветник на американското правителство е твърде интересна личност. Като полковник от войските със специално назначение, той е воювал в Тайланд и Виетнам. Там се увлича от будизма и го изучава в местните манастири. Будизмът така повлиял на чистата /откъм исторически предразсъдъци/ американска душичка, че у полковника се появил траен интерес към всички паранормални явления.
През 1980 г. Александер публикувал програмна статия за оръжията на бъдещето в американското списание Military Review. В нея твърдял, че “има оръжейни системи, които действат на мозъка, и чиято летална възможност вече е била демонстрирана”, като специално споменавал психокинезата, телепатичното манипулиране на човешкото поведение, излизането на човешката душа извън тялото и т. н. Статията привлякла вниманието на генералите от Пентагона и Александер бързо получил статуса на Гуру в политическите и военни кръгове на САЩ. През 1983 г. Александер се сприятелява с Ал Гор, когото обучава на методите за невролингвистично програмиране.
А сега да хвърлим поглед на новите приятели на Александер, помогнали му във финансирането на фантастичните наглед проекти.
Полковник Джедай
На полковника изглежда много му харесвал филма “Междузвездни войни” и лансираната там идея за тайната сила на рицарите Джедай. През 1983 г. благодарение на дружбата си с генерал лейтенант Стъбълбайн, който по-късно застава начело на Управлението за военно разузнаване на САЩ, Александер получил средства за програма, изследваща телекинезата, която той така и нарекъл - “Джедай”.
След уволняването си от армията през 1988 г. Александер бил приет на работа в Националните лаборатории в Лос Аламос, където попада под крилото на Дженет Морис, писателка на фантастични романи, а заедно с това и директор по изследванията към Съвета на САЩ по глобалните стратегии (U.S. Global Strategy Council - USGSC). Именно USGSC стои в основата на американската национална програма в областта на несмъртоносните оръжия и притежава множество лаборатории, работещи по този проблем.
Днес Александер е фактическият главен специалист на САЩ по въпросите, свързани с несмъртоносните оръжия. Ако някоя тайна служба си постави за цел да проследи увлеченията на бившия полковник, за да изясни приоритетите на Съединените щати в областта на новите видове оръжия, тя би била силно учудена. Работата е там, че Александер не е пренебрегнал нито една паранормална тема. Той е член на Съвета на Международната Асоциация за изучаване на живота след смъртта, организатор е на националната конференция през 1993 г. в Санта Фе, посветена на “научно-техническите отчети за изследване на ритуалите, околосмъртните опити, човешките контакти с чуждопланетни същества и други, така наречени аномални опити”. Александер също така влиза в групата Aviary по изучаване на НЛО. Той даже е слизал на океанското дъно край о-в Бимини в търсене на Атлантида.
« Последна редакция: Юни 04, 2012, 12:22:52 от soulSurgery » Активен
ИВЕВЕ
Гост
« Отговор #10 -: Юни 04, 2012, 10:42:49 »

База № 01168
“Несмъртоносното оръжие”, над което се трудят в Лос Аламос по руската военна класификация е тясно свързано с т. нар. “информационно оръжие”, въздействащо само на техниката. Според определението на бившия генерален директор на ФАПСИ Александър Старовойтов, информационното оръжие, това е арсенал от средства за несанкциониран достъп до информация и извеждане от строя на електронните системи за управление. Обаче в Русия по традиция смятат, че такова оръжие е в състояние да въздейства не само на противниковите войници, а на цялото население на дадена страна. През 1996 г. аналитикът от Центъра за изследване на чуждестранните армии от Форт Ливънуорт /Канзас/ Тимоти Томас, провеждайки изследване на руските перспективи в областта на информационното оръжие, се опитал да обясни този феномен. Според неговите данни, исторически Съветският Съюз усилено разработвал теориите за информационно управление. Например, един от най-интересните методи за манипулиране на информацията е бил описан теоретично от т. нар. “рефлективен контрол”. Неговият смисъл е в това, да достави на неприятеля такава информация, която ще го застави да действа по определен начин. Тази теория е била разработвана през 50-те и 60-те години в първия компютърен център на руското военно министерство /известно като “военен обект № 01168”/. Освен това, по данни на Томас, в СССР разработвали теория на дезинформацията, при използването на която във време на военен конфликт населението отказва да подкрепя собствената армия.
Чувайки за новия вид оръжие, разработвано в САЩ, руските военни, а след тях и депутатите решили, че американците са решили докрай задачата за манипулиране на населението. Това предположение прераснало в увереност, когато станали известни сумите, харчени от САЩ при разработките на информационното оръжие. По данни на руското разузнаване, американските разходи по създаване на технологии за информационна борба за последните 12 години били увеличени 4 пъти и днес заемат първо място сред разходите за всички военни програми.
Паниката се усили, когато ръководителите на ФАПСИ обявиха, че ефектът от използването на информационни средства за борба, са сравними с използването на оръжие за масово поразяване. Едновременно с това, във ФАПСИ подготвиха и публикуваха аналитична справка под предизвикателното заглавие “Информационното оръжие като заплаха за националната безопасност на Русия”. В резултат през 1997 г. от Държавната Дума, а след това и от Междупарламентарната асамблея на страните от СМД се обърнаха към ООН и Европейския съюз с предложение за приемане на международна конвенция, забраняваща информационните войни и ограничаване на информационното оръжие. През март 1998 г. този въпрос бил повдигнат пред генералния секретар на ООН Кофи Анан и по инициатива на Русия бил включен в дневния ред на Генералната асамблея на ООН.

***

Въпросите, свързани с психотронните и информационни оръжия предизвикват оживени дискусии в целия свят. Единствената държава, наложила забрана над тази тема е България. Хубавото е, че заповедта на ДС, извинявайте - на НСС се спазва толкова, колкото сухия режим в предвоенна Америка. Засега ще посочим четири източника, откъдето нашите приятели и съмишленици могат да научат онова, което премълчава независимата /от своите редактори и журналисти/ свободна българска преса. На първо място това са статиите и интервютата на академик Тодор Дичев. За жалост те са твърде редки, но колкото и невероятно да звучат, твърденията на г-н Дичев в крайна сметка се потвърждават. Също така препоръчваме романа “Армагедон”, където макар с помощта на художественото слово, авторът, пишещ под псевдонима Артър Ленгли обяснява част от събитията не само по света, но и в България, и даже тези в Царичина. Третият източник на информация е Интернет, където тайните служби, заети с търсенето на Кафявия Призрак не винаги успяват да се намесят навреме. Четвъртият източник е Интернет сайта на Движение “Воини на Тангра”. Уверявам ви, ще намерите учудващо интересни факти.

***

Сега ще ме попитате защо пиша тези неща и какво предлагам. Пиша, защото не вярвам във всемогъществото на “господарите”. Има Един Друг, Който е над тях и над нас, и Който решава. Без Него нищо не може да се извърши. Нито на земята, нито на небето. Само че за да получим Неговата помощ, ние трябва да я поискаме и да я заслужим. Досега не сме поискали първото и не сме заслужили второто.
Какво предлагам? Има една формула от първата половина на ХХ век, която гласи: “Не вярвай! Не се страхувай! Бори се!” Кой е създал формулата, защо, как – те са отделни въпроси. Важното сега е, че в тези три кратки фрази се съдържа огромна мъдрост и те могат да се окажат ключ към нашето спасение. Ако съумеем да ги осмислим и да ги приложим. И още: съгласно древните закони, Злото не идва, ако не е повикано, ако не е допуснато доброволно. Случило се е – значи сме поискали да се случи. Ами тогава нека се научим да искаме онова, което наистина желаем да ни се случи. Пък може би тогава светът около нас ще се промени. Струва си поне да опитаме. Бездруго няма какво да губим.

***

Сега да се спрем малко по-подробно на МЕТОДИКАТА ЗА ЗОМБИРАНЕ
Съществува цяла мрежа от групи /предимно работят по петима в група, четирима изпълнители и един ръководител/, които са взели на прицел определени хора. На прицел са личностите, притежаващи потенциала да се опълчат срещу налагания ни модел на мисловна матрица. Срещу извършващия се над българската нация геноцид. Групите на ЦРУ се ръководят, както вече казах от лицето Тамара Тютченко. Украинска еврейка, омъжена за свой сънародник, гражданин на Кипър. Централата се намира интересно защо в гръцката част на този остров. В повечето случаи там се прави и вербовката, а после групите биват пращани да работят в България. Първо се прави сканиране с помощта на малко апаратче, скрито в някой лаптоп. Поставено е на мястото на флопито. Това е важна подробност. Прави се кирилианова фотография и се сканират мозъчните честоти на обекта. После, при следващата среща идва ред на "куфарчето". Апаратурата е малко по-голяма от дипломатическо куфарче, затова не може да не бие на очи. Човекът носи със себе си на срещите куфарче /в повечето случаи брезентово/ или по-голяма чанта. Апаратът тежи 8-10 кг. А наскоро се получиха сведения, че съществува подобрен модел, по-лек и по-компактен. С него се извършва облъчването. Целта е обектът да стане податлив на внушения. Апаратът излъчва прецизно насочен СВЧ /свръхвисокочестотен/ поток, изключващ безуславните рефлекси у човека. И човекът става напълно безпомощен, податлив на всякакви внушения и манипулации. Със същата апаратура може да бъде атакуван и конкретен орган, например сърцето. Или да бъде парализирано дишането. Постепенно го програмират, докато не се превърне в безволева кукла. Такъв човек вярва не на своята логика, не дори на очите си, а на онова, което му втълпява групата. Той е изцяло и безусловно под тяхна власт.
Има доста белези кога човек е подложен на пси въздействие. Когато ви се случи да сънувате няколко нощи подред не по един или два, а по 10 или 20 сънища, това вече е сигурен знак, че срещу вас се извършва атака. Или когато чувате натрапчив ритмичен шум. Във втория случай не си мислете, че сте жертва на слухова халюцинация. Звукът е съвсем реален, предизвикан е от въздействието върху ушната мембрана. Рязко се влошава зрението, появяват се нарушения във вестибуларния апарат. В зависимост от прилаганата честота на облъчване и нейната интензивност. Фактите не са чак толкова неизвестни. Но тъй като пси-генераторите са прекалено скъпи, поне засега по-често се използват методиките на Золотов – НЛП и ПЛП. Изследванията показват, че над 94% от хората са податливи на такива въздействия. Спомнете си нашия бивш приятел, който се превърна в предател. Обработката върху него бе извършена с думи и прилагане на малко чиста психология, залагане върху отрицателните качества като алчност, например. По старата, изпитана рецепта от Талмуда. В един от Интернет форумите попаднах на следните редове: “Няма значение дали нещо се казва в прав текст или е завоалирано или кодирано. Като цяло вибрацията на думата определя състоянието на човека който я слуша. Спектралният анализ показва, че ако анализираш внимателно гласа на един човек, кривата която се получава съответства на кривата, която се получава от спектралния анализа на инфрачервената светлина излъчена от тялото на човека, към който е била насочена. Което идва да каже, че ако човек иска да навреди на други хора не е задължително да казва някакви страшни думи. Достатъчно е да вложи съответната тоналност и ефекта може да бъде поразителен. Най-мощна е вибрацията в българските гласове и ефекта които се постига от нея. Българския език е даден да се лекува с него не да се вреди. Ако искаш да намериш кодирани послания в едно или друго музикално произведение това няма да е рудно защото го търсиш и ако търси зло, зло чуваш. Научете се да слушате правилно, а не да търсите злото защото ще го откриете но то ще е предизвикано от самите вас.” Тук бива описван по-различен метод, на със същия ефект. Още ли има невярващи в психотронното оръжие? Техниката е дотолкова напреднала, че може да се въздейства върху отделен орган. Например върху сърцето. Резултатът е инфаркт. С помощта на “несмъртоносното” оръжие може да се предизвика рак или безплодие, стерилитет. Подчертавам, че тук става дума за индивидуални методи на въздействие. Защото съществуват и масови, но те са предмет на отделен разговор. И така, човекът, срещу когото е упражнено пси въздействие се превръща в безволева кукла, в зомби.

***

Всъщност такъв зомби е по своему щастлив. Видях го при младежа, който пътуваше с мен до Москва през август 2003 година. Той не само бе приел своята роля, но бе радостен, че може да я изпълнява. Генерираните от апаратурата сигнали водят до привикване, човек става зависим към тях, те му липсват, ако не си получи дозата. Когато я получи, успокоява се и нищо друго не го интересува. Ако ще около него светът да гори и близките му да умират. Накрая, когато зомбито е изпълнило задачата си, му се дава заповед да умре. И то, горкото умира с радост. С твърдото убеждение, че това е единствено за негово добро. Ако пък заработи инстинктът за самосъхранение, естествено заложен във всяко живо същество, то апаратурата заработва на различна честота. И вместо блаженство, донася на своя приемник я инфаркт, я инсулт.
Цял научно-изследователски институт към КГБ години наред разработвал проект с работно име “Управление на психофизиологическото състояние на човека посредством дистанционни методи”, наречен също “Проект Дружба”. Днес работата по проекта се продължава в закритото селище Хелиопол край Абакан. “Месията “ Виссарион е само едно прикритие на ГРУ и на Центъра по психотроника. А привличането на заселници от България и още няколко държави се осъществява съгласно споменатия проект “Дружба”. Сега трябва да е ясно защо са нарекли така своя проект. Боже, пази ме от приятелите, от враговете мога да се пазя сам!

***

Ще вмъкна нещо на пръв поглед странично. Общото е, че разказът сякаш се отнася до използването на “обикновено” психотронно оръжие.
“През август 2004 година във Воронеж, Руска Федерация е регистрирана смърт на човек, предизвикана от компютърен вирус. Следва малък разказ.
- Усещането е много странно. На екрана е обикновения прозорец на Нортън Командера, а чувството е такова, сякаш те привлича да влезеш в самия екран. Появи се тежест в главата, шум в ушите. И е невъзможно да се откъснеш, сякаш си хипнотизиран, не можеш и с ръка да помръднеш. Все пак аз успях някак да се измъкна. Довлякох се до контакта и изключих захранването. Сядам, без нищичко да разбирам, и тук моята колежка Зина идва и казва, че Сергей е умрял, убила го е моята машина... Честно казано, аз не мога да си представя по какъв начин е била създадена тази комбинация, какъв дяволски разум я е подсказал на човека, написал този вирус. Ако, разбира се, това е човек...” Разследването на убийството във Воронеж довело до неочаквани изводи. Първият извод бил, че вирусът не е излязъл под ръката на програмист, а по някакъв начин е генериран от самия Интернет. Това породило допълнителен интерес към начина, по който човекът се е снабдил с първообраза на компютъра. Няма какво да се лъжем, става дума за катастрофата на НЛО край градчето Розуел в САЩ. Данните недвусмислено сочели, че апаратът бил атакуван, преди да се разбие. Но бил атакуван не от човешко оръжие. Крайният извод бил, че някой много искал човешката раса да разполага с компютри. Едва неотдавна бе открито, че всеки компютър, както и всеки телевизор генерира и излъчва торсионни, микролептонни сигнали. Техният получател е неизвестен. Неизвестно е и предназначението им. Но нека не се отклоняваме от темата. Сега говорехме за психотрониката и нейното използване във вреда на хората и в частност на нас, българите.

***

Това са в общи линии фактите. В началото на 90-те години в пресата се промъкна информация по въпроса. И тогава разни “екстрасенси” като проф. Борис Золотов, например използваха макар не толкова усъвършенствана апаратура. Като освен апаратурата, Золотов използваше своите методи на НЛП /Невролингвистично програмиране/ и ПЛП /Психолингвистично програмиране/. Резултатите обаче бяха подобни. Масово видиотяване и масови самоубийства. Гръмнаха няколко скандала и публикациите постепенно спряха. Само че войната срещу българската нация не спря. Нещо повече. От експериментален стадий, процесите прераснаха в работен. Без никой нищо да забележи. Без скъпите ни тайни служби да предприемат каквото и да било. Макар фактите да са им прекрасно известни, скъпите ни контра- разузнавателни служби не помръдват и малкото си пръстче, за да спрат войната срещу българската нация. Нещо повече. Генерал Иван Чобанов издава изрични заповеди пси-агентите да не бъдат закачани по никакъв повод и да бъдат спрени всички разследвания срещу тях. А защо е така, можете да се досетите. В крайна сметка нищо не остава скрито и се разчу за затворниците, пращани от ЦРУ /Централното разузнавателно управление на САЩ/ в Сибир, в експерименталния център на ГРУ /Разузнавателното управление на Русия/. Да не забравяме, че там, в Сибир, край бреговете на езерото Тиберкул се намира новият Център по психотроника на Руската федерация. Странното единодействие между американски и руски служби се потвърди.
А в България официално бе открит Институт по психотроника. Из официалното му представяне: “Ректор на Института е Михаил Пелехатий, тренер с уникално образование и опит. Базова психологическа подготовка получава във Висшата школа на КГБ, Академията за Външно разузнаване /Всъщност тук става дума за ГРУ, б. а./ и в Института по Ериксонова хипноза – Париж. Сертифициран за Мастер и Тренер от Международната асоциация на НЛП и получава лиценз за преподаване от основателя на НЛП Ричард Бендлер. Именно благодарение на това курсистите, обучавани от Михаил Пелехатий, могат да получат международно признати сертификати "NLP Practitioner" и "NLP Master Practitioner".” Повтарям: в България има цял институт по НЛП, само скъпата ни контра-разузнавателна служба не подозира, че изобщо съществува такова нещо като НЛП.
И докато у нас се хвалят с онова, от което би следвало да се срамуват, в Русия, тази водеща сила в областта на психотрониката се тръгна по обратния път. След октомври 1993 година в руския печат излезе серия статии, посветени на торсионното оръжие и психотронните методики. Тогава разработките официално бяха разсекретени и забранени, а всъщност ги легализираха под формата на екологични научни конференции и организации. Все пак наивно е да мислим, че която и да било военна машина ще се откаже от разработването и използването на едно толкова недоказуемо и ефикасно оръжие.

***

Разполагам с още данни, които се постарах да опиша подробно. И да документирам част от тях! Само че е още много рано някои имена да бъдат изнесени. Иначе току-виж някое слабохарактерно приятелче, превърнато в предателче от агентите на Чобанов ще вземе да ми заведе съдебно дело за обида. И вместо да си върша същинската работа, ще се наложи да се разхождам до другия край на България и да присъствам на идиотски дела със зомбирани идиоти. Може и нещо по-лошо да се случи. Помните ли, например ослепяването на журналистката Анна Заркова? Според професора по право Янко Янков, бащата на Заркова, ген. Леонид Кацамунски заплашил, че ще разкаже за медицинските /в това число и психотронни/ експерименти над затворници през 80-те години на ХХ век. Службите плиснаха киселина в лицето на дъщеря му и генералът млъкна. Та нека отложим огласяването на няколко конкретни имена и ситуации. Достатъчно е, че фактите са описани, документирани и изнесени в няколко държави като гаранция, че информацията няма да се загуби.

***

Колкото до Кипър, позволявам си да цитирам информационно съобщение от Интернет: Гръцки кипърци се разбунтуваха около Британската военна база в Южен Кипър, протестирайки срещу разрушаването на 190-футовите микровълнови кули, които се използват от Британската армия и НАТО за предаване на микровълни с голяма мощност.
Гръцки военен полицай беше арестуван от полицията, а над хилядата гръцки кипърци щурмуваха затвора и го освободиха.” Май е вярно, че няма дим без огън. Да продължим.
Дотук в общи линии е ясно. Подобни неща се пишат из разни печатни издания. С много факти и конкретни имена. С какво не мога да се съглася и защо се заемам и аз да пиша по тази тема. Не мога да се съглася с чувството на безнадеждност, внушавано от тях. Те твърдят, че всичко се върши от големи, могъщи, недосегаеми сили, а от нас, малките хорица нищо не зависи. Изобщо не го приемам. Ако от нас не зависеше нищо, щеше ли да има натиск? Щеше ли да се извършват атентати, опити за убийства, а понякога и убийства? Щяха ли да пращат цели екипи агенти срещу един-единствен от нашите? Нали са всемогъщи, нека да пратят един от “всемогъщите” срещу всички нас и той да ни разпердушини. Да пратят, ама не могат, нищо няма да се получи. Те не са всесилни, те дори не са по-силни от нас. В тяхната стратегия има слаби места и наша работа е да ги открием. И самите ние да ударим. Преди да са ни довършили. Ако, разбира се, сме загрижени за бъдещето на своите деца и внуци. Ако не сме, ако изобщо не ни е грижа, тогава спокойно можем да махнем с ръка и да оставим злодеите да правят каквото си знаят и каквото си искат.
Поне аз нямам намерение да ги оставям. А познавам още достойни българи, които също нямат такова намерение. Значи – четете, мислете и продължете нататък.
Активен
ИВЕВЕ
Гост
« Отговор #11 -: Юни 04, 2012, 12:19:13 »

Скрити Послания в предаване по БТВ
Източник: http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Number/161321/an/0/page/1


Благодарение на изнесените напоследък трудове на световни авторитети занимаващи се с изследване на задкулисните спекулации на масонството и учени работещи по проблеми на човешката психика, се хвърли до известна степен светлина върху един малко известен метод за обработка на човешкото съзнание, а именно скритите кадри в киното и телевизията.
Преди да чуя скептиците да казват “това на мен не ми влияе”, искам да ви запозная с няколко научно потвърдени експерименти, дали основание на ООН да заклейми със своя резолюция използването на подобна техника за манипулация върху човешкото съзнание.
През 1957 г. американският психолог Джеймс Уайкъри прави следния експеримент: прожектира документален филм и в даден момент с помощта на допълнителен апарат, внедряващ тези кадри, показва на екрана реклама на "Кока-кола". Кадърът се появява за свръхкратко време и зрителите изобщо не осъзнават, че виждат ода за прословутата напитка. След сеанса обаче се скупчват на бюфета, за да си купят бутилка от тази напитка.
В киното кадрите се сменят 24 пъти в секунда, затова този метод на въздействие е назован "25-ти кадър" (макар, че това определение не е абсолютно точно [по системата PAL в телевизията, кадрите са 25], "25-ти кадър" е термин, останал от времето, когато кадрите са били 24 и не се има впредвид вмъкване на допълнителен кадър буквално, а замяна на 25-тия съществуващ кадър с друг манипулативен. В някой случай, кадрите са повече от 1/25, но скоростта на възпроизвеждане, възпрепятства тяхното съзнателно възприемане.). Според Уайкъри и мнозина негови колеги прожекцията на скрити кадри обработва подсъзнанието - информацията се отпечатва в мозъка на зрителя механично и той няма понятие за това.
В човешкия мозък съществува специално звено, на което американският изследовател на подобни въпроси Дейвид Айк обръща сериозно внимание във своите книги, а на скоро и Московския Институт за изследване на психични проблеми, официално призна: информацията приемана на подсъзнателно ниво се складира в този дял, намиращ се в дясната задна част на мозъка, които е с миниатюрни размери.
Но да продължим с описание на проведените в края на миналия век практически експерименти:
Върху стандартен телевизионен сигнал например наслагват ново изображение - мъничка геометрична фигурка или точица бягаща по екрана, очертавайки концентрични окръжности, обединени в спирала. Всичко това става толкова бързо, чe зрителят не го вижда съзнателно.
Но невидимата за човешкото съзнание спирала буквално опиянява участниците в експеримента: половин час след сеанса те се оплакват от главоболие, някои дори губят съзнание.
Съвсем случайно, решихме да проверим дали наистина забраната на ООН за използването на скрити внушения се спазва и проверихме клиповете на особено популярния през последно време актьор от предаването “Сблъсък”, на бТВ известен като “Боби - турбото”.
Клиповете са във MPEG Video формат, пуснати са от екипа на “Сблъсък” и можеха да бъдат открити на техния Интернет сайт, на адрес: www.sblusuk.com/bobi (тъй като клиповете са вече свалени от официалния сайт, но са широко разпространени в Интернет, можете да ги свалите например от тук или от връзките в края на тази страница).
Експеримента беше извършен по два начина – единия е със функцията за копиране на екрана в програмата BSPlayer и втори, чрез програма за видеоманипулации, позволяваща разделяне видео файла на кадри Adobe Premiere.
Внушенията започват още във “интрото” на клиповете, със думите “SEX” и “ASYLUM” (от англ. лудница) което е еднакво за всички епизоди, а серията наречена “Боби на кастинг” се отличава със страхотно много скрити кадри, сменящи се много бързо за минимален период от време.

Ето част от тези кадри и това какво изразяват те: (картинките може да ги видите в сайта, приложен по-горе, на заглавната страница)

Надпис "SEX". Широко използвано внушение, целящо да накара масите да мислят за секс и въобще за всичко животинско и подтискайки мисловната дейност на индивида.


Надпис “ASYLUM”. В превод от английски "ЛУДНИЦА".


Жена-изрод със изкочили от корема черва и клони вместо коси. Масоно-сатанинска символика. Картини от подобен апокалиптичен характер имат травмиращо действие в/у психиката.


Жена-изрод със изкочили от корема черва и клони вместо коси + очи, които те гледат. Виж по-горе!


Змия, скелет с ангелски крила и адски огньове. Змията е символ на човеконенавистническото юдейско племе, обрекло се бе си в служба на жадния за човешка кръв IHWH (познат и като Йехова, Яхве, Саваот или както предпочитате).


Християнска икона на светица, поставена зад решетки, пред тях адски огньове. Сатанизъм от най-чист вид! Гаврата с християнски светини и откровено сатанински картини са честа практика в руската национална телевизия например.


Християнска икона на светица, поставена зад решетки, пред тях адски огньове в по-близък план. Виж по-горе!


Християнска икона на светица, поставена зад решетки, пред тях адски огньове в още по-близък план. Виж по-горе!


Митичен звяр. Само изродения и сатанизиран мозък на някой масон-дяволопоклонник може да каже какво точно символизира.


Окован или набучен на кол човек (вероятно християнин) със клони вместо ръце и полумесец над него. Символиката е ясна.


Полугола жена държаща някакъв неясен предмет, хора и майка с дете предполагам.


Змия, меч и неясни символи. Предполагаема масонска символика.


Картина с трима изрода. Този който е на раменете на другия, има силно издължени уши. Отново някаква дяволска сценка.


Пентаграма със петолъчна звезда в центъра. Отляво рептилоидна глава (виж теорията на Д. Айк за произхода на илюминатите!). Пентаграма е любима символика на сатано-юдейте, неслучайно използвана както от сатанистите, така и от техните приятели комунисти.


Дърво и хора. Не се вижда много добре. Апокалипсистична картина.


Мечове със изобразен малтийски кръст (юдейската теория на Малтус за излишните, безцелно ядящи хора!) на тях и неясни надписи. Безспорно символика на масонски Орден.


Обърната пирамида, череп и кости, прилеп, рога, малтийски кръст... Сатанизъм! Илюминатска (масонска, сатанинска...) емблема.


Лице, тяло и неясни символи. Отново дяволски изчадия.


Четирипосочна емблема.

Учудвате ли се, че зад "националната" телевизия бТВ стой Рупърт Мърдок, член на масонски орден, чиято символика описахме?

В дискусионният форум на предаването "Сблъсък" наскоро забелязахме, че е повдигната темата за скритите кадри в клиповете на "Боби - турбото". Вместо да дадат ясен отговор на въпросите, поставени от феновете им, т.нар. Мирон (от екипа на предаването) се впусна във дълги размишления как виждате ли въпросните кадри били изкуство... ("Доколкото видях за какви кадри става дума, те приличат на художествени произведения в стила на световноизвестните художници Бош или евентуално Брьогел. Те са сатанисти точно толкова, колкото и Пикасо" - пише Мирон) Същият Мирон, например твърди, че някой си Ники, който се явява монтажист, нямал други кадри под ръка, и докато правил монтажа на клиповете ги поставил ей тъй, случайно... или пък, че кадрите не били скрити, а явни: "ИМА такива кадри /.../ става дума за по 6 кадъра един след друг! Това НЕ Е СКРИТ КАДЪР, защото СЕ ВИЖДА ЯСНО". Ние пък питаме, преди да бяхте видели изнесените на нашата страница кадри, знаехте ли въобще за тяхното съществуване? Ех, Мироне, Мироне...по добре си гледай работата на шут в предаването и не се занимавай с неща които неразбираш, нито пък имаш интелектуален потенциал да обсъждаш. Ние пък, смятаме читателите си за достатъчно интелигентни, за да се досетят сами за какво става въпрос, и просто ще пренебрегнем експертното мнение на титана Мирон. Няма да обръщаме и сериозно внимание на уникално тъпата статия за "25-тия кадър", публикувана в сайта на "Сблъсък".

Оказва се, че докато гледаме забавна програма и очакваме да се разтоварим след тежкия ден, всъщност пред очите ни е пълно със сатанински картини и внушения, за който дори и не подозираме. Науката отдавна доказа вредата от подобни внушения и разрушителното им действие върху човешката психика. Не е ли време да потърсим отговорност от тези програматори на нашето и това на децата ни съзнание? Какво друго ни остана? Докато гледаме телевизия и кино, съзнанието ни се манипулира от една шайка дяволопоклонници, искащи не само нашето имущество, но и душите ни! Всичко в името на Дявола!

Използвана литература:

Николай Боголюбов - “Тайните общества на XX век” (може да бъде поръчана от тук)
Джефри Робинсн - "Манипулаторите", София 2001
проф. Светлана Немцова - Московски Институт за изследване на психични проблеми
Дейвид Айк – http://www.davidicke.com/

По повод нападките в различни форуми в мрежата, екипът изготвил тази страница заявява:

1) Показваме именно кадри от бТВ, не защото сме решили да сриваме рейтинга на тази телевизия, а защото именно в нейни предавания открихме потресаващи примери на скрити сатанински кадри.

2) Твърдения от сорта, че ние сме монтирали кадрите, преди да ги пуснем в страницата ни са пълна измишльотина. Ние притежаваме клипове, записани с ТВ тунер (от ефира на бТВ), както и клипове свалени от страницата на "Сблъсък". И в двата варианта кадрите са налице. Това се потвърждава и от мнението на много наши читатели, които са решили да проверят най-различни версии на клиповете и са установили, също наличието на тези кадри. (Например: тук: http://tualatin.data.bg/satana и тук: http://free.bol.bg/sagabg) А, самият Мирон, признава: "Да, не стана ли вече пределно ясно, че са излъчени? И въпросът ми е: КАКЪВ ТИ Е ПРОБЛЕМА? Сатаната ли? Ходи да се прегледаш!"

3) Спекулациите с твърдението, че умствено повредения човек Йоло Денев има общо с Движение "Воини на Тангра" са измислица от страна на лица, целящи да осмеят нашето движение и нямат нищо общо с истината. Ние отдавна сме се разграничили, точно и ясно от делата и изказванията на този болен човек. Явно някой ги боли от истината и се чудат по какъв начин да ни навредят...

Активен
Ariam
Ariam(Маха Оръга)
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1230


« Отговор #12 -: Юни 04, 2012, 20:33:30 »

Ей, аз бях във този форум на войните на тангра...готино е там Усмивчица
Как да е ..
Активен
ИВЕВЕ
Гост
« Отговор #13 -: Юни 05, 2012, 09:59:19 »

Футуристични оръжия?
Източник: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2123415/Putin-targets-foes-zombie-gun-attack-victims-central-nervous-system.html


Психотронните оръжия, оказващи влияние на съзнанието, които могат ефективно да превърнат хората в зомбита са получили зелена светлина от руския президент Владимир Путин.

Футуристичните оръжия – които атакуват централната нервна система на мишените си са били разработени от учени на държавата.

Те биха могли да бъдат използвани срещу враговете на Русия и може би срещу собствените и дисиденти до края на десетилетието.

Източници в Москва съобщават, че г-н Путин направил описание на оръжия, които използват електромагнитно излъчване като това на микровълновите фурни, като ‘напълно нови инструменти за постигане на политически и стратегически цели’.

Г-н Путин добавя: ‘Подобни високотехнологични оръжейни системи ще бъдат сравними по ефект с атомните оръжия, но ще бъдат по-приемливи като политическа и военна идеология’.

Плановете за въвеждане на супер оръжията бяха съобщени тихо миналата седмица от руския министър на отбраната Анатоли Сердюков, изпълнявайки почти незабелязаното общание по време на кампанията на новоизбрания президент Путин.

Г-н Сердюков твърди: ‘Разработката на оръжия, базирани на нови физични принципи - оръжия с насочена енергия, геофизични оръжия, вълново-енергийни оръжия, генетични оръжия, психотронни оръжия и т. н. е част от държавната програма за превъоръжаване за 2011-2020 г.’

Определени цели за разработка на оръжията трябва да бъдат набелязани преди Декември от новата агенция за съвременни отбранителни проучвателни проекти.

Проучване за електромагнитни оръжия е било тайно провеждано в САЩ и Русия от 50-те години, но сега изглежда, че г-н Путин води американците. Точни детайли за руското оръжие не са били разкрити. Въпреки това предишни изследвания показват, че нискочестотните вълни или лъчи могат да засегнат мозъчните клетки, да променят психичното състояние и да направят възможно предаването на внушения и команди
директно в съзнанието.

Високи дози микровълни могат да увредят функционирането на вътрешните органи, да контролират поведението или дори да доведат жертвите до самоубийство. Анатоли Циганок, началник на военния център за прогнози в Москва твърди: ‘Това е изключително сериозно оръжие. Когато е било използвано за разпръскване на тълпа и е било фокусирано върху човек, температура на тялото му се е покачила внезапно като че ли е бил хвърлен във врящ тиган. Все още знаем прекалено малко за това оръжие и дори момчетата от специалните части трудно могат да се справят с него.’

Дългосрочните ефекти са неизвестни, но преди две години бивш майор от руската агенция за външно разузнаване, ГРУ, е починал в Шотландия след като е предявил иск срещу програма за подобни оръжия на МИ6.

Сергей Серикх, 43 г., е твърдял, че е жертва на оръжия, които според неговите думи са били пъти по-мощни от тези във филмите на Матрицата.

Г-н. Серикх умря след падане от кулата в Глазгоу с жена си и доведения си син през март 2010. Смъртта му беше приета като самоубийство, а семейството му се опасява, че е станал жертва на мръсна игра.

Миналата нощ министерството на отбраната е отказала коментар.

Активен
ИВЕВЕ
Гост
« Отговор #14 -: Юни 05, 2012, 10:01:38 »

http://vbox7.com/play:ce327b7f - "Неудобните" с Маргарита Михнева за пси-оръжието
Активен
Страници:  [1] 2 3   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Гениите на България
За България
Бунтарката 7 2382 Последна<br />публикация Октомври 22, 2010, 13:39:44
от Странник
Ернст Мулдашев в България!
Обща тематика
pluton 0 1558 Последна<br />публикация Април 27, 2010, 22:41:07
от pluton
България търси талант
Обща тематика
Аэ съм 3 1034 Последна<br />публикация Октомври 28, 2012, 17:07:02
от Zheleznia
Mind Body & Kick Ass Moves
Видео клипове
akela 1 706 Последна<br />публикация Юли 21, 2010, 01:20:14
от nia.boneva6
''Quantum Warrior | The Future of the Mind'' - John Kehoe
Книги
Morena 0 942 Последна<br />публикация Май 15, 2012, 23:11:44
от Morena

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright