Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Весел зодиак  (Прочетена 2738 пъти)
delfin
Гост
« -: Декември 06, 2009, 12:10:58 »

ОВЕН

Овенът тичал по своя важна работа между релсите на железопътна линия. Изведнъж срещу него се задал влак. "У-у-у-у!" - изсвирил локомотивът. "Бе-е-е-е!" - отговорил му овенът и продължил напред. "Бух!" - чуло се накрая, когато машината и животното се сблъскали и отскочили от удара назад. Овенът се поотръскал и пак поел по своя път. Локомотивът, даже без да се отръсква, се понесъл срещу него. И пак - "бух"! И отново отхвръкнали назад. А на третия път... На третия път машинистът излязъл по-умен, дал заден ход, отбил в страничната линия и направил път на овена, който продължил да тича по своята важна работа.

ПОУКА: По-упорит от овена може да бъде само друг овен.


ТЕЛЕЦ

Телецът пораснал и станал голям бик. Един тореадор го поканил да си поиграят на корида - борба с бикове. Телецът с удоволствие се съгласил, защото обичал игрите и не знаел, че за биковете тази забава свършва лошо. Тореадорът размахал червен плащ. Телецът се разярил и го подгонил, но в един миг се спрял като закован. Какво ли не правил тореадорът - ръчкал го, плезел му се, наричал го готован и мързеланко, но бикът не помръдвал. Злополучният бикоборец се разплакал и си отишъл. Тогава телецът вдигнал копитото си, с което бил настъпил случайно попаднала на полето жълтица, прибрал я и така не само спасил живота си, но и забогатял.

ПОУКА: Не бягай от късмета си!


БЛИЗНАЦИ

Близнаците решили да пътешестват. "Да пресечем с кораб океана!" - предложил първият. "Чудесно - съгласил се втория - обаче ако излезе буря? По-добре да се изкатерим на най-високата планина." "Прекрасна идея - възхитил се първият, - обаче може да паднем. Не, да идем на Северния полюс!" "Да, обаче не е ли прекалено студено? А защо да не обиколим Земята по екватора?" Първият намерил и тази мисъл за великолепна, но добавил: "Обаче..." Близнаците си приличали като две капки вода - и на двамата любимата им дума била "обаче". Обаче иманно заради тази нищо и никаква думичка те си останали цял живот в своето затънтено градче.

ПОУКА: Трудно е да разделиш на две магарета слама, когато едното от тях си ти.


РАК

Ракът съзрял пред себе си водорасло. "О, колко съм гладен!" - възкликнало ч;енестоногота и се втурнало... не, не към апетитната закуска, а точно в обратна посока. Колкото повече вървял ракът, толкова повече се отдалечавал от водораслото. Но тъй като Земята е кръгла, от един момент нататък започнал да го доближава. И така полека-лека, след цяла година ракът достигнал целта си. Водораслото било изсъхнало и не ставало за ядене. Ракът си останал гладен, но затова пък се прочул като първия пътешественик, обиколил света заднешком.

ПОУКА: Към славата няма преки пътища.


ЛЪВ

Лъвът бил толкова доволен от себе си! "О, колко съм храбър!" - казвал си той сутрин със събуждането си. "О, колко съм величествен!" - повтарял си през деня, докато се разхождал из пустинята. "О, колко държа на честта и достойнството си!" - мислел си той вечер преди заспиване. Цяла нощ сънувал как всички му се възхищават. Ала денем нямало кой да му се възхищава - пустинята била доста пустинна. Тогава лъвът отишъл в града и постъпил на длъжност експонат в зоологическата градина. "Колко е смел и величествен!" - цъкали с език хората, когато го гледали как се разхожда в клетката. Само че никой не казвал: "Колко държи на честта и достойнството си!"

ПОУКА: Публиката нищо не разбира.


ДЕВА

Девата не искала повече да бъде дева и решила да се ожени. Кандидати имало достатъчно, но никой не й харесвал. Един бил прекалено висок, друг - много нисък, трети - страшно буен, четвърти - ужасно смачкан, петият изобщо за нищо не ставал. Най-сетне намерила някакъв нито висок, нито нисък, нито буен, нито кротък, с една дума - ставал. Започнала девата да си търси булчинска роклч. Рокли също имало достатъчно, но една била прекалено къса, друга - много дълга, трета - извънредно претенциозна, четвърта - съвсем семпла, а петата изобщо за нищо не ставала. И когато накрая си намерила рокля, нито такава, нито онакава, забелязала, че оня, когото си била избрала, вече за нищо не ставал, защото се бил превърнал в дядо. А тя самата... о, тя отдавна не надзъртала в огледалото.

ПОУКА: Претенциозният вкус рядко помага в живота.
Активен
delfin
Гост
« Отговор #1 -: Декември 06, 2009, 12:11:45 »

ВЕЗНИ

Везните се накланяли ту наляво, ту надясно. Те били чувствителни везни и не искали да пренебрегнат никого. "Ах, казвали си те, - този отдясно има голяма тежест, не е лошо да бъдем любезни с него!" Само след миг обаче им идвало на ум, че и онзи отляво може някога да придобие тежест - и се покланяли натам. А как им се искало да се успокоят! Какво могат да мечтаят еднио везни, освен да бъдат в равновесие! Един ден дълбоко се замислили над нерадостната си съдба. И когато престанали да мислят, изведнъж усетили, че не се накланят нито наляво, нито надясно - просто защото не забелязвали кой е до тях.

ПОУКА: Мисли за другите, но не забравяй и себе си!


СКОРПИОН

Скорпионът бил лош и затова никой не искал да си играе с него. Един ден от далечна страна дошъл някакъв бръмбар. Срещнал скорпионът и го попитал: “Искаш ли да си играем?” От учудване скорпионът забравил, че е лош и отговорил: “Искам!” Започнали да играят на различни игри – и на “Прескочи бръмбар”, и на “Не се сърди скорпионче” и на гоненица, и на криеница. Веднъж, когато бръмбарът се криел, една муха му пошушнала: “Защо играеш с този скорпион? Той има отровно жило!” Бръмбарът отговорил: “Глупости! Та той е толкова добър!” Скорпионът бил наблизо, чул думите на бръмбара и разбрал защо е бил лош. Защото никой не искал да си играе с него.

ПОУКА: Ако скорпионът забрави за жилото си, не му напомняй!


СТРЕЛЕЦ

Стрелецът отначало бил най-слабият стрелец, който може да си представи човек. Простоникога не улучвал – може би защото бил доста късоглед, а може и по други причини. “Откажи се от това занимание, то не е за теб!” – съветвали го всички приятели. “Вие ще ми кажете! – отвръщал им стрелецът, който още не бил никакъв стрелец. – Ще видите как ще стана шампион по стрелба!” И наистина станал. Защото се сетил най-напред да стреля с лъка, а след това да рисува кръговете около точката, в която се е забила стрелата. И така стрелите му били винаги в центъра на мишената.

ПОУКА: Който не може да постигне целта, приема за цел онова, което е постигнал.


КОЗИРОГ

Козирогът всъщност бил обикновен козел – но козел, който искал да се изкачи на най-високия връх, за да го наричат козирог. Започнал да изкатерва върховете. В началото – по-ниски, дето дори не били никакви върхове, а просто в хълмчета. После – по-високи. Докато стигнал до най-високия – оня, от който можел да види целия свят. И целия свят да го види, което за него било по-важно. Тогава извикал към света: “Ей, вижте ме! Аз съм най-великият козирог! Виждате ли ме?” Видял го един орел, който летял по-високо и от най-високия връх, спуснал се и го сграбчил с ноктите си.

ПОУКА: И най-високопоставеният трябва да помни, че може да има някой над него.


ВОДОЛЕЙ

Водолеят сам си измислил това име, иначе бил просто поливач. Поливал лехите в градините, нощем миел улиците с маркуч. Нарекъл се “бодолей”, защото искал всичко да звучи красиво. Не казвал “слънцето”, а “бляскавия господар на небето”, луната величаел като “бледолика нощна красавица”, а звездите – “искри от божествения огън”. Веднъж влязъл в хлебарницата и си поискал от “онова ухаещо чудо, което се получава от зрелия полски злак”. Хлебарят помислил, че му се подиграва, и го изгонил. Така водолеят си останал гладен, но и глада си нарекъл “неясен копнеж към недостижимото”.

ПОУКА: Красотата може би ще спаси света, но едва ли ще нахрани гладния.


РИБИ

Рибите са толкова суеверни, че нищо не хапват, без да се посъветват със звездите. Една от тях видяла вкусно водорасло, от ония, дето приличат на къдраво зеле, но хороскопът й показвал неблагоприятен за водорасли ден. После открила апетитна попова лъжичка, но и нея оставила на мира – разположението на звездите й забранявало такива деликатеси. Внезапно забелязала червейче. Хороскопът сочел, че точно сега е моментът. Рибата нагълтала червейчето – и полетяла нагоре, закачена на кукичката на въдичаря. Защото въдичарят също се бил посъветвал със звездите и те му предрекли благоприятен за риболов ден.

ПОУКА: Не играй по гайдата на оня, който свири в съседното село!http://www.kidsbg.com/home/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=22
Активен
delfin
Гост
« Отговор #2 -: Декември 06, 2009, 12:12:17 »

КОЛКО ДУШИ СА НУЖНИ ДА СЕ СМЕНИ ЕДНА КРУШКА СПОРЕД ЗОДИЯТА


ОВЕН: ”Само един. При това може да смени не само крушката!!!”


ТЕЛЕЦ: ”Предпочитам естествена светлина. И абсолютно сигурни ли сте, че старата крушка е изгоряла? Мразя да хвърлям неща, които биха могли да са полезни!”


БЛИЗНАЦИ: ”Един вероятно е най-добрият вариант, защото ако са повече от един, ще се отплеснат в разговори и напълно ще забравят за крушката…”


РАК: ”Четирима. Един рак и трима психотерапевти, които да помогнат за мъчителния процес на смяната”


ЛЪВ: ”Истинските лъвове не сменят крушки! Истинските лъвове намират някой друг да направи това вместо тях.”


ДЕВА: ”Точно 1,655221 души в средностатистическия случай”


ВЕЗНИ: ”Добре, де, ще го направя… освен ако ти не си така добър да го свършиш вместо мен, но явно си много зает в момента… тъй че ще го направя… И все пак, не искаш ли ти да го свършиш?”


СКОРПИОН: ”Нито един. Скорпионите не ги е страх от тъмнината!”


СТРЕЛЕЦ: ”Айде стига, бе! Я погледни навън… Слънцето грее, птичките пеят, животът е пред нас, а ти се шашкаш за някаква глупава крушка?!?!?!”


КОЗИРОГ: ”Нямам време за глупости.”


ВОДОЛЕЙ: ”Виж сега, енергията е материя, а дали материята е енергия още не е доказано, но със сигурност светлината е форма на енергия и тъй като електрическата крушка е материя….”


РИБИ: ”Каква крушка?”
Активен
delfin
Гост
« Отговор #3 -: Декември 06, 2009, 14:03:55 »

Весело партньорство по зодиакален знак -


Овен – Овен – Луда надпревара
Овен – Телец – Тънка червена линия
Овен – Близнаци – Има ли пилот в самолета
Овен – Рак – Обичайните заподозрени
Овен – Лъв – Бързи и яростни
Овен – Дева – 10 неща, които мразя у теб
Овен – Везни – Когато Хари срещна Сали
Овен – Скорпион – Дива орхидея
Овен – Стрелец – Жега
Овен – Козирог – По ръба на острието
Овен – Водолей – Ловец на извънземни
Овен – Риби – Всичко е любов


Телец – Телец – Обсебване
Телец – Близнаци – Щурец в ухото
Телец – Рак – Запази последния танц
Телец – Лъв – Първичен инстинкт
Телец – Дева – Добро момиче
Телец – Везни – Девойка французойка
Телец – Скорпион – Легенди за страстта
Телец – Стрелец – Колкото-толкова
Телец – Козирог – Абсолютна власт
Телец – Водолей – Невъзможно твой
Телец – Риби – Писмо в бутилка

Близнаци – Близнаци – Да изчезнеш за 60 секунди
Близнаци – Рак – Записки под възглавката
Близнаци – Лъв – Треска за шоу
Близнаци – Дева – Изкуствен интелект
Близнаци – Везни – Красив ум
Близнаци – Скорпион – Интервю с вампир
Близнаци – Стрелец – Голям тлъст лъжец
Близнаци – Козирог – Белите не могат да скачат
Близнаци – Водолей – Щури сестри
Близнаци – Риби – Истински лъжи

Рак – Рак – Плетачката на дантели
Рак – Лъв – Спасяването на редник Райън
Рак – Дева – Английският пациент
Рак – Везни – Дневникът на Бриджит Джоунс
Рак – Скорпион – Усещане за жена
Рак – Стрелец – Широко затворени очи
Рак – Козирог – Запознай се с нашите
Рак – Водолей – Спомени от бъдещето
Рак – Риби – Шесто чувство

Лъв – Лъв – Цар Лъв
Лъв – Дева – От нищо нещо
Лъв – Везни – Сватбен сезон
Лъв – Скорпион – Апокалипсис сега
Лъв – Стрелец – Някои го обичат горещо
Лъв – Козирог – Шеметна сделка
Лъв – Водолей – Котки и кучета
Лъв – Риби – Ела, завържи ме

Дева – Дева – Анализирай това
Дева – Везни – Говори с нея
Дева – Скорпион – Приложна магия
Дева – Стрелец – Булката беглец
Дева – Козирог – Мумията
Дева – Водолей – Перфектна буря
Дева – Риби – Петият елемент

Везни – Везни – Животът е прекрасен
Везни – Скорпион – Красавицата и звярът
Везни – Стрелец – Справедлива кауза
Везни – Козирог – Развод по френски
Везни – Водолей – Отнесени от вихъра
Везни – Риби – Цвят на нощ

Скорпион – Скорпион – Семейство Адамс
Скорпион – Стрелец – Две димящи дула
Скорпион – Козирог – Скрити белези
Скорпион – Водолей – Полтъргайст
Скорпион – Риби – Синята бездна

Стрелец – Стрелец – Аризонска мечта
Стрелец – Козирог – Ах ти, тъпо копеле
Стрелец – Водолей – Хвани ме, ако можеш
Стрелец – Риби – Неприлични танци
Козирог – Козирог – Сърдити старчета
Козирог – Водолей – Смахнатият професор
Козирог – Риби – Капан за сънища

Водолей – Водолей – Хакери
Водолей – Риби – Изгубени в космоса
Активен
delfin
Гост
« Отговор #4 -: Декември 06, 2009, 14:11:42 »

КАК СЕ ЦЕЛУВАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ


ОВЕН – представителите на този зодиакален знак са пламенни любовници, които обсипват половинките си с изгарящи целувки. Те си поставят целта още в момента на първата целувка, като избират най-удобното място за интимен жест.

От устните бързо слизат към шията и продължават със страстните си бързи целувки по цялото тяло на партньора им. Обикновено Овните дават всичко от себе си, но не очакват прекалено много като ответна реакция. В случай, че сте срамежливи, представителите на този зодиакален знак не са идеалния партньор за вас, що се отнася до целуването – те са пламмени, страстни, изпепеляващи.


ТЕЛЕЦ - хората от тази зодия са малко егоцентрични и мислят за себе си повече, отколкото е необходимо. Освен, че не спират да се грижат за собственото си удоволствие, те някак си не подхождат творчески към половинката си. Все пак, когато настъпи момента на целувките, се наслаждават на този миг така, сякаш е последен и не спират, докато не постигнат пълно удоволствие. Търпеливи до безкрайност, представителите на Телеца винаги се надяват, че целувките и сексуалните им връзки ще бъдат възможно най-задоволителни. Така че, ако не си падате по бързите работи, а обичате бавно да изпипвате нещата, то вашият най-подходящ партньор е именно Телеца.


БЛИЗНАЦИ – въпреки, че за хората от тази зодия понятията вярност и сериозност са нещо нетипично, трябва да признаем, че те се целуват наистина фантастично. Обожават да се целуват, но понякога собственото им нетърпение им пречи да постигнат желания успех. Увличат се прекалено в съчиняване на нови техники и това не им позволява да се отпуснат достатъчно. Тази изявена склонност към експериментиране може да ги превърне в истински хищници. Затова, ако държите любовникът ви да бъде Близнаци, вече знаете какво ви очаква. Но успеете ли да о убедите да не се напряга толкова, целувката може да бъде наистина неустоима.


РАК - любвеобилни и нежни, Раците са най-подходящите партньори, ако търсите необузданата страст. Представителите на тази зодия целуват чувствено, дълбоко и продължително. Ракът иска да бъде целуван по начина, по който самия той целува- бавно, отмерено и професионално и ако става дума за личен избор, най-вероятно би избрал партньор от същия зодиакален знак. Ако мечатете за романтика и класически сцени от киното, то Ракът е вашия правилен избор за най-дългата, сладка и чувствена целувка.


ЛЪВ – огненени и страстни, представителите на тази зодия събуждат силни емоции и възбуда в своята половинка. Обикновено преди срещата с Лъвове, партньорите им са наясно, че ги очакват много изненади. Представителите на тази зодия са заредени с творчески хрумвания и страст и за да им влязат под кожата, половинките им трябва да бъдат на тяхното ниво. Лъвовете целуват и едновременно с това поглъщат своя партньор. Жените Лъв са по-романтични, но това не им пречи да се целуват неуморно - понякога са ненаситни. Ключът към пълноценната целувка на Лъва е стабилността на двойката - Лъвът трябва да обича, но и да се чувства обичан, за да даде всичко от себе си.


ДЕВА – представителите на този зодиакален знак подхождат бавно и плавно към своя партньор. Те не трябва да бъдат насилвани, защото им е необходимо спокойно да приемат нещата. В началото трябва да бъдете деликатни и да имате в предвид, че за тях е характерен страха да не бъдат отхвърлени. След като нещата потръгнат гладко, целувките им могат да се разгорещят невероятно. Разбира се, за да се стигне до това, е необходимо между партньорите да е има абсолютно взаимно доверие. Ако желаете да покорите Дева, най-важното е да бъдете търпеливи - в един момент Девите ще ви покажат, че са едни от най-ненадминатите любовници на зодиака.


ВЕЗНИ – те са любовници, които се раздават максимално за своя партньор и го целуват по начина, по който той желае. Хората от тази зодия искат да угодят на целия свят и това разбира се, се отнася и за интимния им живот. Везните се пригаждат към всеки човек и предлагат богата палитра от целувки: необуздани, дълбоки, сладки, мимолетни... Ако желаете представител на тази зодия да остане с вас, все пак не се изкушавайте да му разкриете коя от целувките му ви харесва най-много.


СКОРПИОН – хората от тази зодия поднасят истинско разнообразие на своите партньори. На моменти Скорпионът страда от засилено себелюбие и чувство за притежание - целувките му са пламенни и страстни, а поведението му е амбициозно. Друг път целува бавно, романтично и спокойно. Скорпионите знаят как да доставят най-подходящата ласка на всяко място от тялото - устата, шията, тила... Обичат да маркират територията си и често оставят белези. Този зодиакален знак обожава секса и провокира истинско еротично желание, така че ако сте се насочили към такъв партньор, се пригответе за битка в леглото.


СТРЕЛЕЦ – страстни, авантюристи, творци, готови да отговорят на всяко неприлично предложение, което им се отправи. Стрелците обожават кратките и спонтанни целувки, тъй като дългите целувки ги дезориентират. Като нетрадиционалисти, устата не е любимото им място за целуване и предпочитат други части на тялото. Представителите на тази зодия не обичат да бъда наблюдавани и ако това се случи, се чувстват неудобно. Затова, за да вкусите палменните целувки на един Стрелец, най-добре ще е да бъдете на по-усамотено място. В интимна обстановка ще опознаете истинското му лице и ще изпитате блажено удоволствие.


КОЗИРОГ – представителите от този зодиакален знак могат да ви омагьосват и да ви накарат да се влюбите бързо от тях. Козирозите обожават да покоряват, но не чрез целувките. Те се отдават на тях най-вече при установена стабилна връзка – тогава се отпускат максимално. В случай, че връзката ви с него е само мимолетна, той ще се постарае да ви демонстрира страстта си. Началното въздействие е увличащо, обаче краткотрайно. Ако желаете да имате партньор Козирог, трябва да се постараете постоянно да го изненадвате с нещо ново, защото рутината го обезкуражава. Ще разберете, че силните емоции го възбуждат, а само тогава целувката на Козирога ще ви достави удоволствие.

ВОДОЛЕЙ – те влагат всичко от себе си в целувката, но обичат да прелитат от цвят на цвят и не се стесняват да си го признаят. Обожават да опитват различни неща и дори проявяват дързостта да твърдят, че го правят за доброто на своите половинки. За Водолеите леките бързи целувки по устните са признак на обикновено приятелство. Фактът, че не отдават почти никакво внимание на обикновените целувки, означава, че не им действат нито възбуждащо, нито провокиращо. Представителите на тази зодия имат нужда от други части на тялото, които да целуват. Често ще забележите, че Водолеите са способни да си гледат часовника докато целуват – за тях времето е много ценно и не отдават такава важност на целувката.

РИБИ – в началото потайни и малко неуверени в целувките, представителите на зодия Риби ще ви се отдадат тогава, когато им покажете как да го направят. Те изцяло ще се приспособят към вашия начин на целуване. След като веднъж вече се устремят, започват да се разтапят от романтика и сладост с дълги и чувствени целувки, понякога дори прекалено любвеобилни. Когато желаят някого, искат да го целуват и да бъдат целувани непрекъснато. За Рибите целувката не е само израз на любов, а е вид възнаграждение. Те желаят да се наслаждават на сексуалното си преживяване прогресивно и отмерено, което все пак в един момент изморява. Ако партньорът ви е зодия Риби, спазвайте някаква дистанция, ако не искате да бъдете задушени винаги в прегръдките му.
Активен
delfin
Гост
« Отговор #5 -: Декември 06, 2009, 14:15:24 »

ФЕВРУАРСКИ ХОРОСКОП


Започвам този път със Водолея,
надявайки се да го поразсмея.
Съдбата благосклонно се подрежда,
с големи крачки и добра надежда.

През февруари Рибите самóтни
със трудности се справят и са точни.
Търпение, безкористност, отрада –
това им е голямата награда.

Овните са с познанства нови, ведри,
душите им са радостни и щедри.
Но трябва и сами да ne забравят
за бъдещето планове да правят.

Звездите на Телците днес предсказват,
че важни дни им предстоят. Да спазват
добрия тон за свойта кариера.
Така отпадат много бариери.

Близнаците със всички в зодиака
успешно ще сътрудничат. Очакват
пътуване, успехи непознати.
Ще смогнат да надвият неприятел.

За Раците настъпват светли дати.
Самите те на избор са богати.
Парите ще ги следват по петите.
С любимите не можете да спите...

Възможни са за Лъвовете силни
коктейли и вечéри най-обилни...
На срещите си явни или тайни
ще бъдат вдъхновени и омайни.

Спокойствие на Девите се пада -
за тях ще е заслужена награда.
За здравето си грижи да полагат,
да си почиват, рано да си лягат.

Везните в равновесие попадат.
Моментът е добър да се порадват.
За Трифон Зарезан да се подготвят
и с валентинка някого да стоплят.

Към нови стъпки Юпитер подгони
потайните, ревниви Скорпиони.
От тях зависи свобода да дават,
щом искат повече да получават.

Стрелците с интересни запознанства
ще сбъднат и любов, и постоянство.
От работа не бива да се плашат,
но други на гърба си да не влачат.

Как Козирозите да оцелеят -
на минали искри сега се греят.
Начало ново трябва да поставят,
Обиди и покани да забравят.

Забързано отмина януари,
а Малък сечко бéли белú прави...
Ненужни са лишения, диети.
Подкрепят ни далечните планети.


Мария Йорданова
Активен
delfin
Гост
« Отговор #6 -: Декември 06, 2009, 14:18:29 »

ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ


"Нищу нямаши ми фчера,
ставам сутранта,
ф углидалуту са зверя:
Бря, чи красута!

Викам сигур са чалдисах,
туй ни мой съм аз.
Смятай кат са начирвисам
и са нагласа!

Тъй пу нощник и терлици,
с чорлава куса
мязам кат на убавица
ф профил и анфас.

Дрямах начи и въртях са,
цъках със език,
плюх са дан са уручасам -
тъй са възхитих.

Дъл на пустуту глидалу
са яви дифект!?
Тъй да съм разхубавяла...
А, сига де! Дерт!

Са умислих утведнъшки -
как навън ш' въря?
МОмцити ку са натръшкат
кату ма съзрат?

С модна фуста, чи забрадка,
с китка у ръка;
с тос акъл зер за три патки,
кату заблеста...

И къдету койт' ма срещни -
пламна, изгуря
ф разни помисли пугрешни...
Пък ни съм таквас!

Туй наверну сън е билу,
сигур йощи спа
и ми са е присънила
буйна красута.

Скуркузъбел съм, мий ясну -
ич дан ма съзреш,
щот ут толкува прикраснус,
мой са пубулейш.

Толкус убус да са исипи
тъй връз мен кат дъж...
Някуй тряа да ма ущипи!
(пу възможнус мъж! )"

автор: Калина
Активен
delfin
Гост
« Отговор #7 -: Декември 06, 2009, 14:21:09 »

ПОДАРЪК СПОРЕД ЗОДИЯТА


Овните ще се зарадват на:

* Подаръци специално направени за тях.
* Спортни аксесоари, като очила за сноуборд, шал, шапка или пък ръкавици.
* Изненада: Защо да не поднесете подаръкът си по-рано от предвидения ден.
* Инструменти свързани с тяхното хоби, ако са жичкаджии, една отвертка със 10 по-мънички в нея.
* Аксесоари за автомобил.
* Класически литературни произведения, подвързани специално за тях.
* Сребърни бижута.
* Уикенд насаме.
* Вечеря с пикантна храна.
* Ваучер за бокс тренировки или плувен басейн.


Телците ще се зарадват на:

* Всякакви луксозни подаръци, които ще задоволят жаждата им.
* Свещи и ухаещи цветя, които ще им подскажат, колко много ги обичате.
* Растения за градина.
* Литература свързана с финансовия им просперитет.
* Луксозна козметика.
* Оригинални CD-та.
* Вечеря в скъп ресторант.
* Фини вина или шампанско.


Близнаците ще се зарадват на:

* Всякакъв вид джунджурийки.
* Билети за театър или кино.
* Енциклопедична литература.
* Електронни пъзели, судоко и т.н.
* Модни аксесоари.
* Кратки разходки.
* Часовник и будилник в едно, ако може да имат и голям избор от аларми.
* Козметика.
* Всякакви изобретения, които биха ги развеселили.

Раците ще се зарадват на:

* Даровете от морското дъно: раковини, рачета, миди, морски звезди.
* Антикварни предмети.
* Цифрова фото-рамка.
* Аксесоари за вкъщи.
* Романтично пътуване някъде близо до морето.
* Луксозна готварска книга.
* Предмети от сребро.
* Всякакви дрънкулки.
* Пари в кеш.

Лъвовете ще се зарадват на:

* Златни бижута.
* Луксозни аксесоари.
* Скъпо шампанско.
* Филми и големи спектакли на DVD.
* Картини и литографии.
* Дрехи – висша мода.
* Екскурзийка на някой тропически остров.
* Вечеря престижни ресторанти.
* Билети за голям концерт.
* SPA процедури.

Девите ще се зарадват на:

* Диетични продукти.
* Телефон с качествен органайзер.
* Творби на тема занаятчийство.
* Закачливи играчки.
* Био коземитика.
* CD с фолклорна музика.
* Офис мебели.
* Чаршафи от памук.

Везните ще се зарадват на:

* Цветя и шоколад.
* Вечеря на свещи.
* Козметични продукти.
* Музика, качена на луксозна USB флаш.
* Ваучери за безплатно посещение в козметични салони.
* Луксозни подаръци.
* Разходка с лодка или кънки на Лед.
* Качествени дрехи, но избрани с тях.


Скорпионите ще се зарадват на:

* Секси бельо.
* Екзотични ястия и напитки.
* Парфюми.
* Еротични гравюри.
* Еротични масажни масла.
* Фентъзи книги или филми.
* Камера или фотоапарат.
* Скъпоценни камъни.
* Покана за парти, където само двамата ще сте поканени.

Стрелците ще се зарадват на:

* Самолетни билети, дори и да пиете едно кафе на летището в непознат град.
* Уикенди на село.
* Каса с добро вино.
* Вечерни курсове.
* Автомобилни аксесоари.
* Спортни дрехи.
* Билети за комедии.
* Карта на света, със екскурзия до произволно избрано от тях място.

Козирозите ще се зарадват на:

* Луксозни аксесоари за офис.
* Уикенди на село.
* IT глезотийки.
* Ваканция в планина.
* Медали и други символи за успех.
* Обувки от скъпа, естествена кожа.
* Луксозни парфюми.
* Хубави книги.
* Семейни сувенири и дърво на родословието.


Водолеите ще се зарадват на:

* Оригинални вещи, които само те ще притежават.
* Всякакъв вид джаджи.
* Качествена козметика.
* Камъни и кристали.
* Дрехи от коприна и сатен.
* Естествени продукти.
* Оригинални цветя.
* Билет за някое революционно събитие.


Рибите ще се зарадват на:

* Шампанско.
* Романтични книги и CD-та.
* Почивка на брега на морето.
* Морски плодове, опаковани специално за тях.
* Картини.
* Шоколад.
* Аквариум с живи рибки.
* Цветя.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Египетския зодиак
Астрология и нумерология
11WOLF11 10 3217 Последна<br />публикация Юли 04, 2013, 02:09:17
от Свързан
Няколко вида зодиак
Астрология и нумерология
nre 0 2833 Последна<br />публикация Февруари 10, 2011, 10:31:45
от nre
МОЛЯ ВИ ЗА ПОМОЩ ОТКРИХ КОЙ Е ЗОДИАК НАЙ-ИЗВЕСТНИЯ СЕРИЕН УБИЙЦ!! « 1 2 3 »
Любопитни факти
Emil 38 3231 Последна<br />публикация Декември 28, 2012, 22:44:48
от mddimi

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright