Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Слънчевата активност през юни 2012  (Прочетена 1625 пъти)
iti2
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 98

« -: Май 23, 2012, 20:39:36 »

Нова информация покарай слънчевата активност. Пускам я тук да се има в предвид ако стане нещо такова...

Аз Божественият Баща искам да ви оповестя датите за юни 2012, в които Слънцето отново ще изпрати особени енергии към Земята.

На този етап Слънцето е все още сравнително спокойно. Но то се подготвя, за да излъчи едно такова особено енергийно изригване, каквото Земята досега никога не е преживявала.

 На 10 и 11 юни ще постъпят като за начало малко порции енергия, като тяхната енергията ще бъде напълно осезаема на Земята – телата на хората, на животните както и растенията ще бъдат отново „размачкани“. Да, това ще е като намачкване и размесване на тялото, за да го направи по-освободено, да го направи меко.
 
На 16 юни 2012 ще се разиграе на Слънцето една единствена по рода си постановка с енергиен облак с огромни размери и въздействие, което ще повлияе дълбоко чак зад Земята. Небето ще се превърне в спектакъл, изпълнено с така нареченото „северно сияние“, което ще се наблюдава по цял свят.
 
Техническите последици, предизвикани от спиране на електрозахранващи съоръжения, ще представляват голяма задача, която ще изисква мобилизирането на много сили и ще ви принуди да активирате вътешното си усещане, за да овладеете всички проблеми.

В дните след това ще изминат още осем дена, докато енергийното и магнитно поле на Земята се успокоят.

На 22 юни 2012 ще има още едно голямо изригване на Слънцето, което обаче само ще закачи Земята и няма да се отрази изцяло върху нея. Дните след това ще са отново спокойни и на Слънцето няма да се наблюдават други големи активности.
 
Това е моята информация, която Божественият Баща ви дава на вас земни същности и която показва какви енергии – и в още по-голяма и различна степен – са необходими, за да ви пренесат в петото измерение.

Всичко върви както е запланувано. Доверете ми се, дори когато поради слъчевата активност настъпят технични проблеми на Земята. Аз съм Божественият Баща, който ви подкрепя и ще възнагради вас вярващите с Възнесението в Златната Епоха.

Коментар на Joe Böhe – В случай на съобщения из медиите за настъпваща силна слънчева активност в дните около 15, 16 и 17 юни 2012 да се изключат всякакви електроуреди. Електромагнитният импулс е в състояние да повреди електрическите уреди поради

Източник: http://www.joe-boehe.de/
Активен
Дом
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 131

« Отговор #1 -: Май 26, 2012, 11:36:51 »

Виж ти, виж ти! Северното сияние ще се вижда навсякъде! Впечатляващо!
Активен
Sunshine(sun)
Разумна Любов
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #2 -: Май 26, 2012, 18:40:58 »

  Слънцето го има още преди ние да сме замислени и много преди това.
  Затова  каквото трябва ще стане.Всяко нещо се случва с ясна и точна цел,замисъл, независимо дали я разбираме.
  Активен

  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright