Колективна онлайн медитация за прочистване на енергийното поле около България
(Всеки Понеделник, Сряда и Неделя от 22:00ч.)


          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Превод на Послания  (Прочетена 744 пъти)
eses
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 22

« -: Май 11, 2012, 13:21:38 »

Здравейте, преди известно време попаднах на един саит с послания, страхотни послания.На времето е имало момиче което е превеждало посланията на български,но от няколко години не го прави.Ще се радвам ако се намери доброволец за преводи. Това са нейните преводи, а отгоре в менюто се стига до новите послания. http://www.heavenletters.org/bulgarian.html
Активен
utro
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 711

« Отговор #1 -: Март 06, 2013, 12:11:38 »

Седмично Послание на Хиларион 3-10 март 2013г.

    Възлюбени,
    Вие изпитвате още едно енергийно вливане и отново сте ъпгрейдвани. Както знаете, този процес ще продължи докато всичко се изчисти и пречисти във вашата система от четири тела. Време е да се вглъбявате колкото може повече, за да позволите на сърдечната си чакра да се отвори повече, така че да може да се работи с тези области, които все още се нуждаят от почистване. Ако този процес ви се струва твърде интензивен, излезте сред природата и просто се свържете. Това ще ви заземи и ще ви напомни, че сте част от Всичко Което Е, и че тези чувства също ще преминат.
    Всеки слой, който е почистен, ви свързва по-дълбоко с автентичната ви същност, която се намира в ядрото на вашето същество и това е важно, за да се придвижите напред и най-бързият и ускорен начин да извършите това е, да практикувате разглеждане на всяка ситуация във вашия живот, да простите на всеки и на всичко през този живот, и най-вече на себе си. Вашата човешка операционна система е абсорбирала много фалшиви съобщения и сигнали през пътуването ви във физическия свят и всяко едно от тези неща трябва да бъде разпознато като такова и да бъде освободено. Важно е да разграничавате, кое всъщност е ваша енергия, и кое е от колективното съзнание. Понякога това може да е труден процес и много от вас прекарват ненужни часове, хванати от драмите, които се разиграват по цялата Земя.
    Изключително важно за всички вас, Скъпи мои, е да оставате спокойни и откъснати от драмите, които се разиграват на световната сцена. Не прибавяйте енергия към тези събития, вместо това, фокусирайте се върху всичко, което бихте искали да изпитате във вашата реалност. Нужни са ежедневни усилия, за да поддържате фокус върху Светлината в тези времена, а ключът към това е постоянството. Като извършвате тази работа, знайте, че обслужвате по-висша цел, отколкото е очевидно в настоящата ви реалност. Процесът Издигането на Земята и на всички нейни обитатели продължава, и е добре да се видят промените и трансформациите, които се случват. Въпреки че изглежда обратното, навсякъде има доказателства за еволюцията, която се случва.
    Още веднъж подчертаваме, че култивирането нагласа на признателност и чувство на радост във вашето същество заради възможностите, които са ви дадени, е от решаващо значение. Тъй като се придвижвате към пролетното равноденствие през март, енергииното наводняване на тази планета ще е най-голямото и най-силното, което някога е изпитвано. Позволете си да разцъфнете в целостта на вашето същество и помнете, че вие избрахте пътя, по който вървите сега, и също така, че именно през тази година, година първа от новата Земна реалност, ще започнете да ставате независими. Отделете необходимото време, за да откриете, какво е това, което искате да създадете в живота си и в новата реалност.
    Именно вашата енергия и вашата визия създават новата реалност. Това е нов ден и нова пиеса. Може да създадете това, което изберете от този нов модел и единствено това, което усилва и подхранва най-висшето добро за всички, ще остави отпечатък върху нея. Вашите сили да творите, излизат на преден план в идните дни и много скрити таланти и способности ще започнат да се разгръщат. Самата атмосфера е жива и узряла с най-високите потенциали. Вярвайте в себе си!
    До следващата седмица ...
    АЗ СЪМ Хиларион
    Превод:Tauno

www.therainbowscribe.com
http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=5958
Активен

Живейте в света без ни най-малка представа какво ще се случи. Дали ще сте победител или губещ, няма значение.<br />Единственото, което има значение и което винаги е имало значе­ние как вие играете играта. <br />Дали и се наслаждавате? -на самата игра - тогава всеки миг е миг на радост.-Ошо
Еlsha
Диди
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 525


« Отговор #2 -: Март 06, 2013, 15:20:05 »

Цитат
Седмично Послание на Хиларион 3-10 март 2013г.

    Възлюбени,
    Вие изпитвате още едно енергийно вливане и отново сте ъпгрейдвани


Хаха, Хиларион да не е някой ангел, който си пада по компютрите?  Ухилен
Активен

Карма - КаРаМа - движение, живот, анализиране. Усмивчица
utro
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 711

« Отговор #3 -: Март 12, 2013, 15:21:30 »


Седмично послание на Хиларион 10-17 март 2013.03.10г.

    Възлюбени,
    Много от вас намират, че са в период на тихо съзерцание и спокойни моменти. Усвояването на последните енергийни вливания продължава като се занимавате с ежедневните си дела. Работи се върху много неща, дори и това да не е непосредствено видимо за вас. Трансформирането на вашето същество се осъществява на много равнища и промените се задълбочават. Това изважда навън много модели на мислене и поведение, които могат да са много изненадващи и озадачаващи, тъй като не са присъщи за характера ви. Тъй като в клетките ви се провежда повече усъвършенстване, този процес ще спадне.
    Ритъмът на живота ще се забърза още веднъж и ще откриете, че се чувствате в състояние да завършите стари проекти и да започнете нови. Ще има увеличени потоци от креативност и много чудесни произведения, които ще навлязат във физическо проявление. Те ще донесат голяма радост и чувства на успешно изпълнение. Радвайте им се, защото те излизат от най-дълбоките части на същността ви и знайте, че има още какво да дойде. Кладенецът е пълен и може да бъде черпено от него, когато пожелаете.
    Като се занимавате с ежедневните си неща, помнете, че вашето енергийно поле достига по-далече, отколкото е очевидно, така че опитайте се да поддържате мир и равновесие в себе си, тъй като вашата енергия оказва влияние върху самата атмосфера около вас. Любящото ви присъствие може да извиси сърцата на цяла сграда с хората и със съзнателно намерение можете да се осъществи по-дълбоко въздействие, което ще трансформира онези животи по много позитивни начини. Благославяйте всички хора навсякъде, където отидете когато и да взаимодействате с тях лично или просто бъдете в тяхно присъствие.
    В тези времена е добре да следвате знаците на вашето собствено вътрешно напътствие и физическите подтици на тялото ви. Каквото и да се случва във вас, то се нуждае от внимание, по какъвто и начин то да е показано, като например по-голямо количество сън и почивка, ядене на различни храни и пиене на по-големи количества чиста вода. Понякога е важно да не излизате там, където ще сте сред голяма тълпа, за да не абсорбирате разпространените по това време енергии. Слушайте собственото си напътствие и всичко ще е наред. Ако почувствате голямо нежелание да правите нещо или да сте някъде, най-добре е да се вслушате в това чувство.
    Свържете се с дълбоките чувства на радост, която спонтанно извира от вас. Пишете поезия, рисувайте красиви картини, пейте, четете вдъхновяващи и извисяващи книги, засаждайте цветя, работете в градината си, правете това, което ви изпълва с чувство на радост и го правете често. Награждавайте се с тези позитивни и издигащи живота дейности толкова често, колкото можете, защото те ви помагат да се поддържате в хармоничния поток на космическите енергии, които наводняват атмосферата. Нека Светлината в сърцето ви да увеличи сиянието си и си представяйте това да се случва често. Сияйно златно сърце в сърдечното ви пространство може да абсорбира повече Светлина, която след това може да се сподели с тези около вас. Радвайте се, Скъпи мои, и останете в мир.
    До следващата седмица …
    АЗ СЪМ Хиларион
    Превод:Tauno

www.therainbowscribe.com
http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=5978
Активен

Живейте в света без ни най-малка представа какво ще се случи. Дали ще сте победител или губещ, няма значение.<br />Единственото, което има значение и което винаги е имало значе­ние как вие играете играта. <br />Дали и се наслаждавате? -на самата игра - тогава всеки миг е миг на радост.-Ошо
вожда
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 403


I.F.Y

« Отговор #4 -: Март 12, 2013, 17:29:16 »

Утро, много интересно четивце, но не разбрах... - 3-10 март е период, в който се случват тези неща на всички хора или се отнася само за родените между 3 и 10 март?
Активен

Някои неща се променят, други никога не се променят.
Ахо!
,___,  
[O,o]
/)__)  
-”–”-
utro
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 711

« Отговор #5 -: Март 12, 2013, 19:30:15 »

АаааХ...рибе,рибе...
Ще ти се Хиларион да ти праща лични посланийца,ама тцъ....
Но имам добра новина. Отнася се за енергийте, дето са над всички и са особено силни сега покрай пролетното равноденствие.А те пък са от полза за тези които имат духовни стремежи,за развитие,промяна и т.н...а ти определено влизаш в тая графа. Така че смело (ако искаш) прегледай и седмичното послание за 10-17 март,то се отнася и за вашата рибена особа...и за всички останали (които ги вълнува де).
Активен

Живейте в света без ни най-малка представа какво ще се случи. Дали ще сте победител или губещ, няма значение.<br />Единственото, което има значение и което винаги е имало значе­ние как вие играете играта. <br />Дали и се наслаждавате? -на самата игра - тогава всеки миг е миг на радост.-Ошо
вожда
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 403


I.F.Y

« Отговор #6 -: Март 12, 2013, 23:25:15 »

Цитат на: Утро
АаааХ...рибе,рибе...

Цитат на: Утро
Ще ти се Хиларион да ти праща лични посланийца,ама тцъ....
Ми... точно за личната си кореспонденция с Хиларион не бях толкова загрижен, колкото за състоянието, което беше описано за този период. Иначе аз не влизам в тия дати.
Цитат на: Утро
Но имам добра новина.
Нефта свършва?!
Цитат на: Утро
Отнася се за енергийте, дето са над всички и са особено силни сега покрай пролетното равноденствие.А те пък са от полза за тези които имат духовни стремежи,за развитие,промяна и т.н...а ти определено влизаш в тая графа. Така че смело
Никога не съм вярвал, че ще кажа нещо такова, но - наистина се усещат някакви... като нагнетявания... натрупвания във въздуха, които... някак си карат хората да променят нещо. Може би на това се дължаха толкова масираните протести. Хората и до сега искаха промяна, но сега започнаха да търсят начини за да се осъществи. Има разлика.
Цитат на: Утро
(ако искаш) прегледай и седмичното послание за 10-17 март,то се отнася и за вашата рибена особа...и за всички останали (които ги вълнува де).
Прегледах го, разбира се, то също е интересно като послание. Един вид... подтик за... търсене на баланс.
Цитат на: Утро
Като се занимавате с ежедневните си неща, помнете, че вашето енергийно поле достига по-далече, отколкото е очевидно, така че опитайте се да поддържате мир и равновесие в себе си, тъй като вашата енергия оказва влияние върху самата атмосфера около вас.
както и това
Цитат на: Утро
В тези времена е добре да следвате знаците на вашето собствено вътрешно напътствие и физическите подтици на тялото ви.
са... си... Таку Шкан Шка (силата, която движи всичко)... не знам как да го нарека, но може би, най-близкото по смисъл от вашите понятия е - вселенски закони и важат за всеки.
Този Хиларион добре говори.
Да, ако човек може да "говори" с тялото си и така да научава от какво има нужда то, той ще знае за всичко живо от какво има нужда и ще може да общува с телата на всички. Такива хора са лечители. Тези, които говорят с духовете ни са свещени хора / шамани.
Може би съвършенството е да бъдат достигнати и двете. Но как могат да се изкатерят два върха едновременно? Или трябва да питам Хиларион?
Цитат на: Утро
правете това, което ви изпълва с чувство на радост и го правете често
Да. Или по друг начин казано - каквото и да правим да го правим с пълната си отдаденост в самото деяние, без да ангажираме мислите си с никакъв краен резултат или изход.
Всъщност... Хиларион жена ли е?  
Активен

Някои неща се променят, други никога не се променят.
Ахо!
,___,  
[O,o]
/)__)  
-”–”-
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Послания с Фланелки. « 1 2 »
Инициативи
The One 16 1095 Последна<br />публикация Февруари 19, 2011, 15:51:45
от Eona Lightholder
(: ~♥~ Послания... ~♥~ :) « 1 2 3 »
Послания
Amaranth 36 3314 Последна<br />публикация Ноември 12, 2012, 17:00:31
от Zheleznia
Негативни послания в песни и видеоклипове. « 1 2 3 4 »
Програмиране, световен елит
Ariam 54 4754 Последна<br />публикация Октомври 10, 2012, 07:38:31
от Kissing You Good Night
Послания на Висшите Аз « 1 2 »
Послания
Sue 20 5412 Последна<br />публикация Септември 12, 2012, 18:52:39
от Sue

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Ширинан | Психолог  © Copyright