Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Сватба ще има! Всички са поканени.  (Прочетена 1285 пъти)
Рай
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 42


« -: Април 04, 2012, 12:25:19 »

Сватбата между измеренията ще се случи. Тя неизменно се случва. На нея са поканени всички от страната на булката – божествената, женска енергия и от страната на младоженеца – божествената, мъжка енергия. И тези енергии не ще се обединят някъде на небето сред звездна заря, а вътре дълбоко в сърцата ни. Много учители са използвали тази метафора за женитбата. В  човешки план това е женитбата с Висшия ни аз – пълното сливане, а след него ще има още сливания, но всичко по реда на измеренията.
 
Преди повече от 2000 години нашия, скромен брат дойде и каза : Сватба ще има! Всички са поканени, после се разходи по водата и показа колко лесни са чудесата ако имаш вяра колко зрънце. И ние се заприготвяхме за голямото събитие.  Никой не иска да отиде на собствената си сватба без хубави дрехи и без да си е уредил храната и местата за гостите, нали?. Затова трескавата подготовка отне много земни години, но какво са те в космическото време.  Нашите тела са хубавите ни дрехи, затова и от толкова животи все ги чистим и перем от старата карма, за да сме красиви и ослепителни за сливането в тази божествена любов.

Сега много от нас усещат, че женитбата е близо. Подготовката е по-трескава от всякога. Всичко да се подреди, да се изчисти, да се поканят всички, да се оранизира голямото събитие.  И това е разбираемо. Ако нещо в подготовката се провали това ще коства много нерви и не дотам добри преживявания за всички. Представете си да отидете на собствената си сватба в последния момент – ще се наложи да се справите с всичко и едва ли ще се забавлявате много.  Да не говорим, че това не е изключено дори и ако всичко до най-малкия детайл е предвидено. Все пак това е нашата сватба. Ще дойдат роднини от близки и далечни измерения и всички, ние искаме те да видят само най-доброто от нас.

Цялата тази история има за цел да сподели с всички вас колко е важно да се изчистим. Защото все чувам – хайде стига с това чистене, един път се живее, дай да се забавляваме – ее, да, ама не, аз искам на моята си сватба да се забавлявам, а не да се занимавам с готвача, или със столовете за гости и с какво ли още не и да пропусна толкова важно събитие. 

Нека се радваме на подкотовката както една млада булка се радва, че скоро ще бъде едно със своя любим. И това ще е съюз много далеч от земните ни представи за семейство. Това е едно начало на началата, което ще отприщи океан от любов, хармония и радост за всички роднини и за нас, разбира се, като главни герои в тази приказка.

И нека дружно да чистим, да перем и да изтупаме старите килими. Нека да се разберем кой какво ще свърши и да го направим. Нека поканим всички наши близки хора да се включат, защото това е както лична женитба така и една колективна женитба на човечеството с неговото висше проявление.

Вече почти чувам веселия смях и музиката, и радостта ...защото както си го направим така ще е. Аз Съм сега заета с подготовката, за да Съм най-щастливата булка на света, даже как на света – в цялата Вселена!

П.П. Кумовете ще са Михаил и Вяра, ще ни венчае Христос, въпросът е кой ще нарисува поканите към човечеството?

Източник: http://lightworkersbg.blogspot.com/2012/03/blog-post_29.html
Активен
sarabia
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 169


 • Град: Варна
 • « Отговор #1 -: Април 04, 2012, 13:13:14 »

  Дай местонахождението и часа на бракосъчетанието, за подаръци не бери грижа.
  Активен

  Не се опитвай да ме опознаеш,аз нямам име,нито форма.
  Мислиш ли,че много знаеш сам поставил си си норма.
  В мен ти виждаш своя лик,тъй както си въобразяваш.
  Дори да сменям моя ник,пак сам със себе си оставаш.
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Всички сме едно ЦЯЛО!!! « 1 2 3 4 5 »
  Послания
  The One 74 6497 Последна<br />публикация Септември 17, 2010, 01:52:31
  от The One
  Deva Premal - Всички албуми
  Музика
  Админ 8 6669 Последна<br />публикация Февруари 26, 2012, 14:21:37
  от vasilisa212
  Послание към всички пробудили се! « 1 2 3 4 »
  Послания
  Evolution 55 6622 Последна<br />публикация Октомври 11, 2012, 22:29:19
  от balar
  Най-опасният от всички пороци
  Природосъобразно хранене
  Слънчев лъч 0 1629 Последна<br />публикация Юли 23, 2011, 19:54:25
  от Слънчев лъч
  Призив към Всички! « 1 2 3 »
  Инициативи
  Ariam 44 1943 Последна<br />публикация Май 08, 2012, 22:10:19
  от protoplasma

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright