Духовно развитие

          

Страници:  1 [2]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Anonymous.Анонимните.Кои са те и за какво се борят - "Планът".  (Прочетена 7536 пъти)
Мъдрост и Хармония
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 164


 • Град: Навсякъде където има Светлина
 • « Отговор #15 -: Април 02, 2012, 09:08:22 »

  Всеки е роден за да изпълни своята мисия-да се спрат воините като се хакнат програмите на заинтересованите страни.
  Да извадят на показ всичко Скрито.
  Активен

  Всичко е Любов. Любовта е
  светлина, озаряваща за нас обекта и всички чувства към него. Любовта е
  възможна само към Бога и, съответно, възниква само тогава, когато ние видим
  Бога в обекта. Всеки един обогатява Бога с Любовта Си. Пътят към Бога е Любовта във Всичко. Божествена Хармония във Всичко.
  ИВЕВЕ
  Гост
  « Отговор #16 -: Април 02, 2012, 12:16:44 »

  Преди около две седмици попаднах на едни техни клипчета, първоначално бях изненадана, после се поразрових и някои техни идеи ми харесаха, но впоследствие ги споменаха по телевизията, после още веднъж и така до вчера, когато бтв излъчиха материал за тях.
  Фейсбук, туитър, скайп, абе... всичко се следи. Не само следи, а и контролира. И се появяват едни хора, които са "навътре в нещата", поели нелеката задача да спасяват света, спирайки интернет и други подобни. Пък междувременно всички "трудещи" се за общественото "благоденствие" хорица, стоящи зад правителства, не правителствени организации и т.н. си подремват. Да живеят Анонимните! А те кои са?
  Не е ли всеки, недоказал своята самоличност, анонимен?
  Но, друго исках да кажа. Добре знаем, че телевизиите не представляват безкористни журналисти на свободна практика, търсещи истина или поне някаква относителна яснота. Четвъртата власт са и то не случайно. Медиите манипулират по най-жестокия начин общественото мнение... Всъщност, те не го манипулират, а го създават. Този е добър, този лош. Дълбок поклон. Ако се замислите, ще видите, че не е кой знае каква философия да се убедят хората в каквото и да е било... Небето би могло да е оранжево... Политиката - без корупция. А, видяхте ли новите дрехи на царя?

  Гледала съм не повече от 1-2 техни клипчета, освен това, което даваха по бтв вчера. Не ми се търси точно цитат, но заслушайте се, поне веднъж се споменава "ред от хаоса".
  Мога ли аз да си направя такава организация, да речем, че имам знанията, които те - ще ли бъде моето велико дело излъчено в национална телевизия? Дали въобще ще бъде допуснато?
  Мислите ли, че нещата са толкова открити, та да се появяват някакви, които твърдят, че имат сила да направят какво ли не...
  И защо не го правят?
  Това, което ще постигнат е анархия. Доколкото разбрах, за декември им били най-съществените планове. И ето, те ще оформят хаоса, после ще излязат наяве и ще бъдат представени като най-лошата опция за човечеството, което ще има нужда от неизбежна промяна. И такава промяна ще им бъде предоставена.
  Според мен, тези са просто едно елементарно средство, поредната крачка към абсолютизиране на властта. Добър ход - промотират гражданско неподчинение, анархизъм, бунт. И дори тези, които наистина искат да се борят, стават част. Не е задължително да осъзнават частта си, мислят, че правят нещо добро, а става точно обратното. Робуват на идеологията на някакви маскирани типове, чиято "философия" е криеницата, бягството от отговорност.

  Всеки е роден за да изпълни своята мисия-да се спрат воините като се хакнат програмите на заинтересованите страни.
  Да извадят на показ всичко Скрито.

  Как ли пък не.

  Поначало, не е много добра идея да говорим по темата, където и да било, в интернет пространството.
  Защо? Тук по презумпция сме всички анонимни. Ухилен


  П.С. Това, което, обаче ми харесва е маската. И кадрите от филма "В като Вендета". Ухилен
  Активен
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #17 -: Април 02, 2012, 14:16:22 »

  Да, ИВЕВЕ е повече от права.Ако помните в темата за "имало едно време извънземни", май беше ..когато я писах, от материалите от които черпих инфото имаше твърдение, че илюминати именно бунтове искат, затова в тази тема пиша, че съм само против протестите...Иначе не знам, кои са Анонимните, но имам чувството, че са искренни и не работят за никого.А ако работят Усмивчица рано или късно собствената им система ще ги помете.
  Знам само, че мога да направя много..и знам, че има и други хора с този енергиен заряд.Дори с едно момче, често обсъждаме, абсолютен погром на системата, без абсолютно никакво насилие, само любов.Може да ви се стори смешно, но ще видим Намигване
  Активен
  ИВЕВЕ
  Гост
  « Отговор #18 -: Април 05, 2012, 10:12:58 »

  имаше твърдение, че илюминати именно бунтове искат
  Не точно бунтове... Просто анархия, от която да си изградят "ред".
  Основата на техните "искания" е страхът. Ако няма страх, няма контрол.
  И в училище е така. Ако се страхуваш от даден учител, който (или защото) стои по-високо в "йерархията", той може да изиска всичко от теб, а и ти си напълно под негов контрол. Ако се страхуваш от някого, той има власт над теб, понеже ти си неспособен да се противопоставиш. Има безброй възможности за промяна, от които ние се страхуваме. И готово - роб на манипулирания от системата Аз, нищо повече. 

  Иначе не знам, кои са Анонимните, но имам чувството, че са искренни и не работят за никого.А ако работят Усмивчица
  Според мен, няма опция да са искрени. Невъзможно е, щом така ги лансират.
  Замисли се. Дали се е случвало в национална телевизия да правят репортажи за коя да е "неправителствена организация"?
  Как така за никакво време набраха такава сила, та чак интернет щели да спират? И защо им се позволява? Нима те са над правителствата? Или са над тях, или са със тях. Ако са "по-могъщи" от управляващия елит, тогава защо не правят нищо? А и как така се придобива такава сила? Усмивчица
  Активен
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #19 -: Април 05, 2012, 16:21:55 »

  Има една опция да не си права.Веднага казвам ..Възможно е, Анонимните да са си тва, което са си или нормални хора, с няква идея.Ако, обаче те са застрашили по някакъв начин, нещо си свързано с Новия ред, то е напълно възможно, медиите нарочно да спекулират с тази идентификация, и да ги представят по начина по който им е удобно.И си го мисля, че е така, поради една причина.Веднъж попадам на едни твърдения за тях, а после на други, и все пише, че са техни твърдения..ми няма как да е така, освен да са с раздвоение на личностите.. ;/
  Как мислиш ИВЕВЕ, дали не е възможно  Згреших
  Активен
  ИВЕВЕ
  Гост
  « Отговор #20 -: Април 06, 2012, 10:29:39 »

  Дори да не са застрашили нищо - те претендират да имат възможности, които биха притеснили управляващите. А една група маскирани не е толкова трудно уловима. Превенция, Ариам - биха ги оставили в неписаната история още преди да се организират, и нямаше да ги дадат по никоя телевизия, камо ли национална такава, в една забутана държава с крайно никаква политика.
  Доколкото те разбирам, ти искаш да кажеш, че пък е възможно да се опитват да направят същото, както с извънземните - да обърнат всичко на шега или да извъртят нещата срещу тези Анонимните.


  Анонимните... не съществуват като организация. Те са отделни хора, координирани от някого, обединени от пак някого и с някаква цел ("да променят света" или друго), но основно криещи се зад маски. Твърдят, че като са маскирани, били неуловими... Обаче една маска не се сваля толкова трудно, ако е необходимо. В случая, просто не е. 
  Струва ми се, че са изключително полезни на управляващите, тъй като призовават към безредие, което някой да приведе в ред.
  За да бъдат те това, което са, някой ги "ръководи" - няма как иначе, това е напълно нормално. Но обикновено този някой е уязвим, което го прави... съвсем лесна плячка. Ако "нещо се случи с него", веднага ще се намери друг. Затова този някой продължава да си върши работата, само че контролиран от именно тези, срещу които се бори. Така те остават недосегаеми, а той герой за поддръжниците си. Всичко е наред - хората са доволни, че се работи за свободата им (и отнемането й също), "работещите" са горди от себе си, а тия, които управляват, продължават да бъдат непоклатими. 
  Активен
  Ich
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1644

 • Град: различни планетки
 • Michail Kolev
  « Отговор #21 -: Април 06, 2012, 10:35:18 »

  Струва ми се, че са изключително полезни на управляващите, тъй като призовават към безредие, което някой да приведе в ред.

  А как би обяснила протеста им срещу ACTA?
  Активен
  ИВЕВЕ
  Гост
  « Отговор #22 -: Април 06, 2012, 10:38:59 »

  Ако АСТА беше толкова жизненоважен, нямаше изобщо да разберем, както не знаем за много други неща. Поне аз така си мисля.
  Активен
  Soul
  love
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 104

  for heaven's sake

  « Отговор #23 -: Април 06, 2012, 15:22:54 »

  Ако АСТА беше толкова жизненоважен, нямаше изобщо да разберем, както не знаем за много други неща. Поне аз така си мисля.

   Именно, че нямаше и да разберем, ако не беше тази намеса. Силата на тези, които са в основата на движението не е в клипчетата и показа пред публика.Това, с което са засегнали системата няма да го чуем от системата. Но, който търси - намира.
   мислех да не се намесвам в тази тема, но виждам, че има хора които започват да се объркват, точно както искат тези, които въртят парада. Разбира се, че има нормални хора, които правят едно и други, които правят друго. Има и смесване с медиите, защото и те искат да се възползват от хаоса, но и на тях ще им запари. Надолу в темата имаше няколко коментара, които най-правилно показаха същността на тази групировка. Тези пичове не си играят. Отделно от тях има много, които ще се застъпят, без дори да осъзнават същността, и ще объркват хората, но това не е проблем, защото ядрото работи по целите си.
   Икономически колапс ще има и той е въпрос на изчерпващо се търпение.
  Активен

  We live in illusion and the appearance of things. There is a reality. We are that reality. When you understand this, you see that you are nothing, and being nothing, you are everything. That is all.^
  protoplasma
  Гост
  « Отговор #24 -: Април 07, 2012, 13:19:21 »

  Ще ви метна един жокер.
  Анонимните, не са само от едната страна.
  Кофтито, на тези, които са за доброто, са или наркомани - или алкохолици (по-рядко).
  Другото кофти е, че хванат ли някой, го всмукват към "лошите".
  Активен
  Светлина и Тъма
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 32

  « Отговор #25 -: Април 28, 2012, 09:08:14 »

  Ще ви метна един жокер.
  Анонимните, не са само от едната страна.
  Кофтито, на тези, които са за доброто, са или наркомани - или алкохолици (по-рядко).
  Другото кофти е, че хванат ли някой, го всмукват към "лошите".
  Хехе  има и друга подробност има и копира4и на ононимните Намигване
  Казаха 4е ще спрът интернет на 31 март ... направиха ли го ? НЕ! Та за мен пове4ето от тях са медиина измислица , но има и такива истинските анонимни който действат тайно незабелижимо Намигване и не си казват плановете на всеки Усмивчица  абее има много да се говори по тая тема и санг немога да разбера защо да не говорим ?
  Активен
  protoplasma
  Гост
  « Отговор #26 -: Април 28, 2012, 09:57:11 »

  Цитат на: Светлина и Тъма
  санг немога да разбера защо да не говорим ?
  Много са нещата, които още не разбираш, гладиаторе.
  Днес ми е симфония в главата, така че тия дни ще ви занемаря малко, а теб те оставям в лапите на мецанка.
  В това хубаво време, няма как да се задържа много зад монитора.
  Хората, по-свързани с природата, както и  животинките, птиците, бозайници се ухажват, пеят, танцуват, радват се на живота. Цветята и дърветата са като на конкурс по красота и приятен аромат, а вие си форумчасвайте.
  Пък анонимните... те си вършат делата.
  Активен
  Светлина и Тъма
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 32

  « Отговор #27 -: Април 28, 2012, 10:05:44 »

  Цитат на: Светлина и Тъма
  санг немога да разбера защо да не говорим ?
  Много са нещата, които още не разбираш, гладиаторе.
  Днес ми е симфония в главата, така че тия дни ще ви занемаря малко, а теб те оставям в лапите на мецанка.
  В това хубаво време, няма как да се задържа много зад монитора.
  Хората, по-свързани с природата, както и  животинките, птиците, бозайници се ухажват, пеят, танцуват, радват се на живота. Цветята и дърветата са като на конкурс по красота и приятен аромат, а вие си форумчасвайте.
  Пък анонимните... те си вършат делата.
  То и аз след малко излизам па утре ще ходя с приятели сред природата
  Активен
  sharga
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 148

  « Отговор #28 -: Октомври 01, 2013, 19:45:26 »

  Активен
  Страници:  1 [2]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright