Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Черна България или Американско робство и Ново Турско робство  (Прочетена 2179 пъти)
{-^-}
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 65


да

« -: Март 16, 2012, 02:35:20 »

Като говорим за благоденствието на България, да поговорим и за това защо сме на това положение в момента...

Пиша всичко това за да разбере моя народ какво се случва!

- Съгласни или не, България преживя ново робство през годините на прехода - Американското... Чувал ли е някой за планът "Ран-Ът" (ПЛАНЪТ за УНИЩОЖЕНИЕ на България - приет след Комунизма) - според него България трябва да остане 5 милиона (колко според Вас сме в момента)?! Населението трябва да се докара до просешка тояга - и това от части се случва нали?! По този план трябва да останем и без армия?!?!?!? В една друга Волжка България хората са забогатели и е нямало нужда да воюват - останали са като нас без армия и резултата е налице...

- Вярвате или не, за Сащ винаги ще си останем Комунистическа държава... Те не харесват и това че сме свързани кръвно и по всякакъв начин с Русия рядом.. Наречете ме русофил но признайте че единствената християнска държава от която се страхуват всички мюсюлмани е Русия! А ние имаме този проблем.. Мюсюлманите не се страхуват от американците - това е известно на всички, но освен Русия има още една страна от която се страхуват всички те - Турция! За експертите е ясно че Турция променя исляма! От части и от Саудитска Арабия - която финансира мюсюлманизирането на райони като Африка, Балканите, Европа...

- Още нещо, отговорете си на въпроса защо Сащ и Турция са в такива добри отношения?!?! Отговорът е - защото Турция и Русия не са в добри отношения - чувахме често поговорката "Врагът на моя враг е мой приятел"! От столетия Русия иска да превземе Цариград и да го направи своя столица.. Общо взето това не ни влиза в работата, но когато в Турция влизат пари, а на всички е извесна имперската им политика спрямо Балканските държави и страните от Близкия исток..  Става ясно откъде, защо и как Турция финансира една турска партия в България, която да финансира купуването на българските ниви от турци! Да това се случва! Масово! Тази партия финансира и турците в България докато българите мизерстват! ЦЯЛА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ Е НАПОЛОВИНА ПОТУРЧЕНА! ПОТУРЧЕНА Е И ЧАСТ ОТ СЕВЕРОИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ!

- Но какво може да направим ние?  Единственото нещо което може да направим е да си споделяме за да знаем какво се случва на "наша територия"?!?!? И да се подготвим който - както - може..

- Тези от парламента няма да си мръднат пръста докато части от България не почнат да преминават към Турция - подобно на Косово - и това ще е напълно нормално и никой няма да ни помогне, защото където има 100% турско население и 100% турците са искупили земите - КАКВИ ПРЕТЕНЦИИ ИМАМЕ?!?! Турция работи по този план...

- Имаше едно предаване за това че един човек в Родопите е тероризиран за това че е единствения човек в някакво село който се нарича - българин.. Не му дават да си пасе овцете и НЕ МУ ДАВАТ ХЛЯБ ДОКАТО НЕ КАЖЕ - ХЛЯБ НА ТУРСКИ (ЛИЧНО СЕ СБЛЪСКАХ С ТОВА) - екмек - моля ви научете тази дума, нещата вървят натам един ден да се нуждаем от нея, за да ядем (аз неможах да си купя хляб или да кажа екмек)! Казват му ГЯУР! Това не ви ли напомня нещо?!?!??! Плаче човека и казва че ще се премести в северна България за да спре терора.. И така още едно село с изцяло турско население и територия.. Потенциална територия на Турция...

- ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО КОЕТО МОЖЕ ДА НАПРАВИМ Е ДА ПРОВЕРИМ ТОВА И КОГАТО СЕ УБЕДИМ ЧЕ Е ИСТИНА ДА ГО СПОДЕЛЯМЕ С ДРУГИТЕ ЗА ДА СЕ ИНФОРМИРАМЕ ЗА ТОВА КОЕТО НИ СПЕСТЯВАТ ДЕПУТАТИТЕ!!! ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА ОТ ПРЕХОДА ЗНАЯТ КАКВО СЕ СЛУЧВА В МОМЕНТА!!!

- Софиянци не го знаят това нещо обаче защото те там имат други проблеми (там са най евтините продукти в цяла България и най високите заплати, там се харчат и данъците на всички българи за удобство на софиянци - Метрото например) - но когато започне потурчването на София - тогава ще разберът че Майка България има нужда от помощ! Но тогава вероятно българи няма да са останали за да пазят отново интереса на София..

- Трябва да знаете и за Унизителното, престъпно и лъжливо (стил иван костов) постановление - "В България е имало етническо прочистване"?!?!?!?!??! Вкарано от иван костов и глупаво прието!

- Трябва да знаете за това че ИСТИНАТА за това постановление СЕ СКРИ ОТ НАРОДА!!! Трите национални телевизии скриха това от народа!!!!!!!!!!!!!! Как не ги е срам бе?!?! Само една телевизия за възрастни го показа (това не е реклама а факт!!!) и показа кои "ДЕПУТАТИ" са го приели - за да си понесът унижението...

- Трябва да знаете и че докато 3-те национални телевизии ни заниваха с това че в Англия мечка родила близнаци в Зоопарк и това било чудо... Се водеше референдум на тема - КОЛКО ТРЯБВА ДА ПЛАТИ БЪЛГАРИЯ НА ОЩЕТЕНИТЕ ТУРЦИ И ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ВЪРНАТ ИМОТИТЕ ИМ?!

Отново скрито от народа!

- Трябва да знаете че на референдума турците бяха готови да приберът пари от всеки един български данъкоплатец.. България щеше да плаща милиони! иван костов се усмихваше и тогава дойде въпроса - АКО БЪЛГАРИЯ ПЛАТИ НА ТЕЗИ "ОЩЕТЕНИ" - "КОЛКО ЩЕ ПЛАТИ ТУРЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ ЗА ТРАКИЙСКИТЕ БЪЛГАРИ И ГОНЕНИЯТА СРЕЩУ ТЯХ" ?!?!?! - Тогава усмивката на костов замръзна и той напусна залата! От тогава не съм чул нищо по този въпрос - но декларацията остана - а това е лъжа... От тогава се опитвам да чуя още по този въпрос, но никой вече не говори за това...

Казвам ви всичко това, за да знаете защо сме на този хал!

И единствения път е Духовността, Единството, Бога!

Ако се съмнявате - проверете! Това е лесно!
« Последна редакция: Март 16, 2012, 02:43:41 от dragoev1 » Активен

Живей за мига
{-^-}
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 65


да

« Отговор #1 -: Март 16, 2012, 06:11:38 »

Още нещо, според мен голяма грешка на българина е да смята че като сме в НАТО и сме защитени... Освен Византийското и Турското робство, България никога не е била толкова обезащитена..  Ако НАТО сега изчезне като спукан мехур каква защита има България?! Според мен НАТО ще се разпадне заради Сащ.

Не ме разбирайте погрешно.. Добър ход за България е влизането  в НАТО - това гарантира че при една евентуална Трета Световна Война - поне първите 3 месеца преди НАТО да се разпадне България ще има някаква сигурност. Защото съгласете се, на коя страна ще и пука за НАТО когато пред собствените и порти има враг?! Но след това без армия (100 000 човека?! от Черна Гора ли ще се защитаваме.. или от Малта)...... Това ще бъде като двубой между автомат и нож (дано владеете телекинеза) - никав шанс, освен ако нашите политици не се справят по добре и не изкарат България от всякакви военни действия.. Като според мен това ще се случи..

Надявам се да съм помогнал да не бъдете изненадани поне..

Какво можем да направим ние?! - Освен да вървим супер уверено по пътя на духовното и да вярваме в Бога..

Болшинството от българите дори в Бога не вярват?! А какво остава за Неговите пратеници?-Учителя
Ако Господ каже на своите пастири "идете и водете тия овце да не би да отидат на грешната планина където има лава и пепел и да изгорят, а да отидат на правилната където има слънце и храна за тях".. Половината от овцете ще тръгнат след пастирите, но тези които не вярват в Бога - не вярват и на пастирите и изгарят.. Вярата в Бога ни помага да постигаме целите си и да се развиваме..

Съгласен съм с Учителя "ако трябва 300 000 българи ще останат, но ще изпълнят божията воля" Успех
Активен

Живей за мига
Alida
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 253


« Отговор #2 -: Март 16, 2012, 16:21:36 »

dragoev1, не знам какво си преживял, за да излееш такава емоция във форума. Но не мисля, че това е решението. Ново вино не се налива в стари мехове.
 Това, което си писал не само не решава никакъв проблем, а е в състояние да генерира емоции, които да разрушат и малкото, направено в положителна посока. Нали помниш- това, срещу което се бориш, всъщност се увеличава.
 През моя поглед-  защо им е на турците да се присъединяват и да работят за друга държава ако и така са си добре. Има едно село близо до Пловдив- казва се Куклен. Там населението наполовина е българско, наполовина- турско. Турците са градили рамо до рамо с българите църквата, а българите са им помогнали да си оправят /или направят, не помня/ джамията. Заедно празнуват и байрям, и великден. Иди там и обясни на турците колко ще е хубаво да живеят в своя си държава, или пък на българите, че турците искат да им вземат родината. Най- много да те изгледат странно.
 Това е примера, който трябва да следваме според мен. Нека да не гледаме към чуждите фасетки преди да сме изчистили до блясък нашата. У българите съществува омраза или най- малкото високомерие спрямо турците и колкото и да са прикрити, се чувстват. Ти би ли могъл да живееш и да се си добре там, където към теб се излъчва такова нещо? Защо тогава ни учудват техните действия?
 
Активен

"Не е важно да видиш, а да разбереш"- Sunshine(sun)
{-^-}
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 65


да

« Отговор #3 -: Март 16, 2012, 17:00:04 »

За референдума съм съгласен, ядосах се.. Но за другите неща не съм се ядосвал.. Това е една политика от години, не от сега.. Съгласен съм с теб Alida за мнението ти и че трябва да живеем в мир.. Но все пак мисля че народа трябва да знае защо му се случва това нали?
Активен

Живей за мига
ИВЕВЕ
Гост
« Отговор #4 -: Март 16, 2012, 17:23:44 »

О, стига де. Какво трябва да е преживял човек, за да има доблестта да отстоява националните принципи и истината? Какво, сюрреалистично или екстремно, трябва да се  случило, за да види човек света, отвъд телевизора или вестниците? Толкова ли е ненормално?
Не говоря за шовинизъм, а за елементарен усет относно случващото се.
Ядосан или не, Драгоев е казал много верни неща и напълно го подкрепям, като идеология и .. яд,ако щете, въпреки че такъв при него не виждам. Усмивчица
Не става въпрос за средностатистическия турчин, поне според мен. Лятото бях в Турция и въпреки откровеното ми нехаресване спрямо тях, не мога да отрека, че хората са ... хора.
Хора, дишащи същият въздух, ядящи същата храна (само че с по-добро качество... ама за това пак сме си виновни ние)... Хора, които са също толкова заблудени и омотани в лъжи, както всички останали безмълвни и нехаещи хорица по цял свят, ние включително.
Проблемът са управляващите. И в Турция има хора на прага на бедността, както ги има и в САЩ... и при нас, и навсякъде. Самата система е такава.
Активен
Alida
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 253


« Отговор #5 -: Март 16, 2012, 17:50:15 »

Не мога да се сетя за кой референдум говориш. (толкова не се интересувам от политика, че дори когато си ровя в паметта дали съм гласувала на референдум, не мога да изровя нищо.)
 Но иначе, за народа- смятам, че е много по- важно да гледа напред. За това защо живеем така, всеки има своя версия и всяка версия е вярна. Както е вярно и това, че ако някой друг ни е виновен, ние нищо не можем да променим. Ако искаме да видим какво можем да направим, тогава нещата са други. Сега ми идва наум това, което не можех да формулирам в темата за пророчествата- защо не ми хареса сайта. Създава се едно усещане за предопределение, където и да правиш и да не правиш нещо- все тая- щом е писано, ще стане. И тогава за какво да се пънем?
 Все си мисля, че като народ имаме силата да обърнем много неща в наша полза. Особено когато знаем Кой е с нас. Но за това и ние трябва да сме с Него.
 Не говоря за чичо Сам, разбира се. Той се меси където си поиска, но ако ние не му разрешаваме, няма да може да си играе игрите. И тук не става въпрос за политици, а за хора от народа. Примери има дори в най- новата ни история, в момента тече аферата с шистовия газ. Сигурна съм, че този форум има голям дял в информирането за проблема и в окуражаването на хората да имат своя воля, която да изразят гласно.
Активен

"Не е важно да видиш, а да разбереш"- Sunshine(sun)
ИВЕВЕ
Гост
« Отговор #6 -: Март 16, 2012, 18:12:25 »

За това защо живеем така, всеки има своя версия и всяка версия е вярна.
Да, обаче истината не е свързана с версиите на хората. Истината си е една, общовалидна и цялостно изграждана от нас. Личните интерпретации са просто тълкувания, често пъти доста половинчати. Усмивчица

Както е вярно и това, че ако някой друг ни е виновен, ние нищо не можем да променим. Ако искаме да видим какво можем да направим, тогава нещата са други.
Не, няма как някой да ни е виновен, а ако искаме да видим своите възможности за действие, просто трябва да ги видим. Ухилен Няма виновни.

Сега ми идва наум това, което не можех да формулирам в темата за пророчествата- защо не ми хареса сайта. Създава се едно усещане за предопределение, където и да правиш и да не правиш нещо- все тая- щом е писано, ще стане. И тогава за какво да се пънем?
 Все си мисля, че като народ имаме силата да обърнем много неща в наша полза. Особено когато знаем Кой е с нас. Но за това и ние трябва да сме с Него.
Ето тук съм напълно съгласна!
Активен
{-^-}
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 65


да

« Отговор #7 -: Март 16, 2012, 18:42:59 »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=quw-wlZTrI8" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=quw-wlZTrI8</a>
Активен

Живей за мига
Xristina
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 50


 • Град: burgas
 • WWW
  « Отговор #8 -: Март 16, 2012, 23:35:19 »

  http://vbox7.com/play:dc760f0b&al=2&vid=1001769
  Активен
  Ich
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1644

 • Град: различни планетки
 • Michail Kolev
  « Отговор #9 -: Март 16, 2012, 23:57:27 »


  Какво трябва да е преживял човек, за да има доблестта да отстоява националните принципи и истината?


  Неотдавна се появи информация, че лекарствата в Турция са много по-евтини в сравнение със същите в България.
  В такъв случай, не бихме ли предпочели да ни управляват хората, управляващи в Турция и да провеждат политиката, която провеждат спрямо тамошните граждани?

  Подобни примери вероятно можем да посочим и по отношение на много други неща, както цени, така и доходи, и други аспекти.
   
  Едва ли турците, американците или евреите са виновни за положението в България.

  Цитат

  Не става въпрос за средностатистическия турчин, поне според мен. Лятото бях в Турция и въпреки откровеното ми нехаресване спрямо тях, не мога да отрека, че хората са ... хора.
  Хора, дишащи същият въздух, ядящи същата храна (само че с по-добро качество... ама за това пак сме си виновни ние)... Хора, които са също толкова заблудени и омотани в лъжи, както всички останали безмълвни и нехаещи хорица по цял свят, ние включително.
  Проблемът са управляващите. И в Турция има хора на прага на бедността, както ги има и в САЩ... и при нас, и навсякъде. Самата система е такава.


  Не ти се е сторило, че искат да ни потурчват или поамериканчват?

  Изобщо, тези шовинистични теми не целят ли да се отклони вниманието на хората от реалните проблеми?

  Да се насъскват срещу "враговете" - било то турци, цигани, евреи, терористи и каквито още винаги може да се измисли?
  Активен
  Morena
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 137

  « Отговор #10 -: Март 17, 2012, 00:15:34 »

  Цитат
  - Тези от парламента няма да си мръднат пръста докато части от България не почнат да преминават към Турция - подобно на Косово - и това ще е напълно нормално и никой няма да ни помогне, защото където има 100% турско население и 100% турците са изкупили земите - КАКВИ ПРЕТЕНЦИИ ИМАМЕ?!?! Турция работи по този план...
  Ха-ха, ама ти сериозно ли?  Веселяк
  Турция има огромна територия. За какво й е половин България..с разбити пътища, изоставени села и 1 000 000 цигани!?!?!?  Усмивчица Като че ли не им стигат бедните там и кюрдите.. не се хващайте на тази пропаганда иначе още дълги години ще се мразим и ще мизерстваме заедно-българи, цигани и турци, а управляващите ще танцуват от щастие затова, че са успели да настроят още едно поколение едно с/у друго.
  Активен
  Alida
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 253


  « Отговор #11 -: Март 17, 2012, 00:55:44 »

  Гневът има силен глас и основното му занимание е да разрушава. На мен по тази причина ми е трудно да гледам телевизия "Скат", но пък там наистина изнасят факти, за които в повечето медии се мълчи. Ако човек няма собствено изживяване, което да отключи гнева, то тази емоция е "имплантирана" отвън и служи на цели, които едва ли съвпадат със задачите, които човек е поставил пред себе си.
   Лично аз подкрепям тази декларация. Не защото става въпрос за сънародници на майка ми (това го пиша, за да не се чувствам като "агент под прикритие" и да не ми е гадно от това), а защото по този начин се неутрализира голяма част от кофтито енергия, генерирана от този процес. Бях изумена от информациите, които българските турци изнасят под клиповете в YouTube точно с цел турско управление на земите. Не съм много наясно колко напред са отишли в този си план, защото в средата ми няма турци, но съм убедена, че тази декларация е правилно решение.  Нещо повече- тя ще доведе до известно облекчение и намаляване на горивото, което поддържа този план.
   Повярвайте ми, етническото напрежение на Балканите е като буре с барут, готово да избухне всеки момент. Ние тук живеем в постоянен избор на "война или мир" и аз съм горда с избора на моята родина.
   Не смятам, че това е отстъпване от националните интереси. Може би тази декларация ще доведе някакви икономически последици, не знам. Иска ми се да направя паралел с това, че като водещ негативни последици е изглеждал и отказът да бъдат депортирани евреите, за което народът е заплатил и със смъртта на обичан цар. Хуманизмът, обаче, остава в историята.
   
  Активен

  "Не е важно да видиш, а да разбереш"- Sunshine(sun)
  {-^-}
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 65


  да

  « Отговор #12 -: Март 17, 2012, 01:25:11 »

  Абе хора Вие къде живеете? И защо мислите че ви нахъсвам срещу турците? Казвам ви какво се случва в лицето... И аз имам приятели мюсюлмани и цигани с които сме си помагали и се уважаваме.. Нямам и нищо против Турция ако стои там където е.. За жалост не може да се направи много, но поне да не бъдем изненадани може..
  Активен

  Живей за мига
  Alida
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 253


  « Отговор #13 -: Март 17, 2012, 12:37:23 »

  За жалост не може да се направи много, но поне да не бъдем изненадани може..
  A аз мисля, че все нещо може да се направи. Предполагам, че постовете ти имат връзка с предсказаното от Слава Севрюкова. Тук е мястото да си спомним, че е по- добре да мислим за това, което искаме, а не за това, което не искаме. Защото и двете имат свойството да се материализират. В този смисъл ще излезе така, че борейки се, сами ще си докараме онова, което при други обстоятелства може и да ни се размине. Когато ученикът покаже, че владее материала, случването на урока губи смисъла си. Ако можеш това да го обясниш на обикновения човек (без да те вземе за изкукал) наравно с информацията, която се поднася, нещата ще придобият съвсем друга форма.
   Не поддържам това хората да се държат в неведение. По- скоро когато им се поднася такава информация, е добре да се загатне някаква посока на действие, защото всеки ще иска да действа и ако действа на първа сигнална, ще се вкараме във филм който сме гледали до втръсване.
   Това не се вписва в моите планове. Аз искам да живея в свята родина, с най- богатата природа. Плодородна земя, чиста вода, прозрачно небе, гъмжащи от живот. И хора, които се славят с невиждани постижения заради това че се обичат и се трудят заедно.
   
  Активен

  "Не е важно да видиш, а да разбереш"- Sunshine(sun)
  shining_star
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 728

  « Отговор #14 -: Март 17, 2012, 14:48:03 »

  Да, тези шовинистични теми целят точно отклоняване на вниманието на хората и създаване на изкуствени етнически противоречия там, където ги няма Тъжен Политиците ги създават, разделяй и владей. Всички помним т.нар. "възродителен процес", срам и позор за България. И след това през 90-те когато същите тия политици /те винаги са едни и същи независимо как се наричат/ отново създаваха изкуствено напрежение и противоречия, като насила гонеха турците да си отиват в Турция. А хората тук са родени, тук са се устроили, цял живот са живяли и работили тук...и хайде изведнъж да си продадат къщите, имота, всичко, което цял живот са градили и да си заминават за Турция...насила, със заплахи...Тъжен ...и разнасяха фалшиви слухове, че турците видите ли, изведнъж ей така, искат да си ходят в Турция, да създават държава в държавата, да ни превземат, претопяват и всякакви безумни глупости от сорта.
  А няма никакви етнически противоречия между българи и турци, под това се подписвам и с двете ръце. Хората са живяли, и живеят, в мир и сговор, помагат си и да, църквата е до джамията и празнуват коледа и великден и байряма заедно.
  Активен
  Страници:  [1] 2   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Премериха най-тежката черна дупка
  Любопитни факти
  nia.boneva6 1 1279 Последна<br />публикация Януари 18, 2011, 01:08:40
  от Малкия_Принц
  Съвременното робство
  Филми
  Amaranth 0 1094 Последна<br />публикация Февруари 09, 2011, 11:41:28
  от Amaranth
  Черна боровинка
  Даровете на природата
  Админ 0 3822 Последна<br />публикация Февруари 10, 2011, 19:20:24
  от Админ
  Черна ряпа
  Даровете на природата
  Админ 0 2768 Последна<br />публикация Февруари 10, 2011, 19:20:52
  от Админ
  Астрономи откриха гигантски запаси вода до черна дупка
  Любопитни факти
  Слънчев лъч 2 1167 Последна<br />публикация Август 10, 2011, 22:25:48
  от Слънчев лъч

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright