Духовно развитие

          

Страници:  1 [2] 3 4   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Илюминатите - кои са те?  (Прочетена 5186 пъти)
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #15 -: Март 03, 2012, 00:04:18 »

   След гибелта на тамплиерите вече споменах, че ордена се разделя  на три части. Едната отива в Португалия и става част от кралския род, като най-прочутия представител на рода е Енрике Мореплавателя, поставил началото на легендарното португалско корабоплаване. Другата част се прехвърля в Сицилия, където също овладява владетелския род мистериозно бързо и в лицето на Роже Сицилииски повежда война срещу  испанската флота в средиземноморието, създавайки нов културен процес, който да даде тласък на Ренесанса, а след това и да премахне Бог от човешките приоритети, унищожавайки вярата.
    Третата, и основна всъщност, част се прехвърля на север, в Шотландия, където под покровителството на благородническия род Синклер навлиза в политическия живот на страната. Факта че тамплиерите успяват да се наложат с такава скорост в кралските родове на мен ми говори, че те са успели да ги наложат още по времето на самото съществуване на ордена - сключвали са бракове с монарси, в замяна на многото богатства, които са притежавали. После всичко е било прекалено лесно. И с времето всъщност самият орден се претопява из Европа, успявайки да продължи същите кръвни линии от самото си създаване. Тоест кукловодите на ордена на тамплиерите са го пожертвали и са използвали за оперативни бази онези кралства, които са успели да прелъстят.
     Третата част тамплиери толкова майсторски се сливат с тогавашната власт на Британия, превръщайки Шотландия в опасен съсед, че връзката им с масоните се забелязва единствено по символиката, същата древноегипетска символика, и най-вече в храма в Сент Клер, който е копие на Соломоновия храм. При тях виждаме свещенната геометрия - пирамиди, сфери и октагони, които изграждат сградата и два  стълба(Боаз и Ячин, левия и десния стълб). Интересното е че всички елементи на свещенната геометрия се срещат и в най-важните сгради на Властта днес. Самата идея на тази геометрия е канализирането на енергия , посредством огъването на измерението чрез определени форми. Самият вид енергия се определя от действията, които се извършват в тези сгради. И сатанистите привличат енергията на мрака, на тъмнината. Именно затова са и масонските ритуали, които се извършват именно в самите сгради на Властта. Докато при религиозните сгради - синагоги, джамии и църкви - където не се разискват детайли и човешки различия, а само и единство вяра в Бога и единения във Волята му, се канализира положителна енергия.
    Така, все пак, до началото на 18 век. са изградени основните характеристики на модерното масонство, базиращи се, разбира се, на адаптация и оцеляване в условията.
     Още по времето на крал Джон в Англия тамплиерите постигат успех - подписването на Магна Харта, което ограничава властта на монарха и създава първият парламент в историята, през 1215 година. Оттук,, след като пробиват стената, се започва неумолима либерация на властта в Англия, която води до управлението там на Шотландската династия на Стюартите. Това е без прецедент - чисто шотландска династия да управлява Англия. Елизабет 1, която полага основите на Британската империя, е наследена от Стюартите. Тоест още преди самата Елизабет масоните успяват да се прокраднат в Англия. От друга страна голяма част от благородниците отдавна са изгубили благородното в себе си, сключвайки бракове с богати евреи. Самите евреи постигат невероятни успехи в областта на търговията и, докато масоните унищожават тогавашната папска власт, те окупират основните източници на енергия, с което на практика поставят Европа неофициално на колене. Всъщност евреите окупират основните източници на енергия много преди тамплиерите. Тъй че аз готов да се обзаложа че Синедриона е финансирал ордена.
    И все пак по времето на Стюартите Британската империя се утвърждава наистина като империя. Преди да успее да завладее света, от Сицилия тръгва гибелта за Папската религия, а от Португалия за папската армия в лицето на Испания. Все пак испанците надделяват над португалците и успяват да завладеят повече земи от тях в южна и централна Америка. Но поражението им идва от британците. Британия надделява не само над Испания, но и над Франция и Холандия за властта в Северна Америка, Африка и полуостров Индокитай. През време на тези борби Папството търпи катастрофа, разядено от същите масонски сили, които създават протестантството и 30 годишните религиозна война. Виждаме един много ясен елемент. Масоните желаят да унищожат християнството. Как? Ами чрез самите грешки, които допуска институцията, наречена Църква. Кои грешки? Ами кръстоносните походи, различните подлости, тиранията над сводомислищите, прикриване на истината, походите срещу вещици и т.н. Тоест в хода на самата борба Папството чрез брутална сила, погазвайки всякакви Христови принципи, корумпирана и покварена отвътре(като всяка прекалено дълго изтраяла  отговорна институция), печели за момент, но допуска грешки. Тези грешки се оказват нейния гроб. В който я поставят масоните, проникнали в нея.
     Същите масони предизвикват френската революция. Чрез нея те помитат християнската аристокрация и създават нова такава - еврейска. След Наполеон всички революции в Европа се случват именно с такава цел - премахване на старата безотговорна, но християнска организация и идването на нов, отговорна, еврейска такава. Обикновенният зрител не вижда тези неща - той приема еврейската власт(демокрацията) просто защото е по-малкото зло за онова време. Хората получават достатъчно права, за да вдигнат всички тези революции. Как? Властта е либерализирана. Веднъж разхлабена хватката се отпуска постепенно, което неминуеме довежда до революция. Веднъж окупирали властта евреите не допускат нито грам отпускане. Не се чудете - масоните са финансирани от евреи.
     Както знаем, самото масонство е разделено на степени. Най-висшите степени се държат от евреи. Най-висшите места винаги и навсякъде се държат от евреи. Нисшите степени и места от гоите, които са масони, но не и евреи. В това е разковничето. В Шотландския масонски ритуал има 33 степени, а в този от Йейл - 14. Шотландския, разбира се, заради повечето степени, е най-използван от евреите. Само висшите степени знаят цялата истина и цел на масонството. Колкото по-долу слизаш толкова по-малко знание ще откриеш. Тоест определени еврейски фамилии движат цялата система.
     По същите методи са създадени САЩ. Войната им срещу Британия е просто игра за пред света. Джордж Вашингтон става първият чисто масонски президент в историята. Кукла на конци. На Ротшилд и Рокфелер, двата най-влиятелни...може би...еврейска рода в историята.


    И така основната идея е: Някои еврейски фамилии създават цели ордени, системи и държави, за да воюват против религията и Бог. Същите тези евреи, чрез вродените си качества на търговци, са окупирали световните ресурси.Воюването не е трудно. Религията е организация, съставена от хора. Следователно ще има подлости и грешки. От тях се възползват тези евреи. Тоест ето до какви пропасти води институционализираната вяра - религията. До атеизъм и революции в тогавашна Европа. Евреите предлагат по-добро управление за стадото, отколкото християнската власт. Е, във Франция те пукат гума. Наполеон едва не слага край на плана им, но за жалост в битката при Ватерло един от неговите генерали го предава и оставя тила му оголен...Наполеон е можел да победи масоните. Организацията го е спънала.
   Все пак Британската империя утъпква пътя за нова такава...САЩ.
« Последна редакция: Март 03, 2012, 00:50:17 от Аэ съм » Активен
Harpi
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 83


 • Град: Бургас
 • « Отговор #16 -: Март 03, 2012, 10:53:20 »

  Харпи, неискам нещо лошо да кажа ама  Ухилен направо си готов/ва за концлагера  Ухилен Ухилен Ухилен с огромни обятия ще те вземат там.Ами добре де какво става с тези дето искат свободата...да мрът ли кво?!

  Свободата е вътрешно светоусещане. Можеш да бъдеш свободен/а и в затвора . Живяла съм  през комунизма и  съм се чувствала свободна ,даже повече отколкото сега . Капитализма ни направи малко или много роби на парите и материалните ценности. Сякаш определяме робството като нещо външно от нас , но то не е .
  И понеже направихме асоцияция с овцете , можем да се замислим и над това, че овчарят е в много по - голяма степен роб на овцете отколкото те на него /той живее за тях и с тях /. Можеш да се имаш и за свободен хишник /вълк/, но просто да си в по - голямо ограждение от овцете и да ти се пуска тази овца , която " не слуша" .Кой от героите ни може да се нарече свободен:
  овчарят - който се претрепва от работа и грижа за овцете
  вълкът- който върши мръсната работа по прочистването
  овцата- която си пасе и се радва на слънцето и добрите грижи


  Няма значение , кой ще кара влака когато можеш да слезеш на гарата, която искаш.

  Активен

  Можеш да си задаваш въпроси и да си отговаряш. Отговорите на всеки един етап от твоя живот ще са различни и верни .

  Най - трудни за разбиране са простите неща . Усмивчица
  Sine Wave Zero
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 334

  « Отговор #17 -: Март 03, 2012, 14:41:41 »

  Ако само едничкото усещане за свобода стигаше на човека, нямаше да има освободителни въстания, нямаше да има празник днес и Турция щеше да ни управлява. Дори Левски нямаше да знаем за какво се е борил! Затова който се чувства свободен завързан, пожелавам му успех в начинанията и един ден да ми покаже как с вериги на ръцете се реализират мечти в живота. За мен свободата е много повече от едничкото усещане за самата нея. Тя е и реализацията на усещането в материалния свят. Да ни е честит 3ти март!!!

  Темата доста напредва, но ще се върна на методите по които илюминатите забогатявали за сметка на бедните - признавам че олихвяването е един от хитрите им начини да получават обратно повече пари отколкото са дали. На принципа "дай ми малко - дължиш ми много". И ако засега за един човек му е горе-долу ясно какво значи да се изплаща кредит, то съвсем логично преди стотици години на заемите да се гледа като на средство за забогатяване, за което не се е знаело до колко временно може да е и докъде може да доведе. Спирам се на този момент защото е ключов за забогатяването на Илюминатите.
  « Последна редакция: Март 03, 2012, 15:56:31 от Sine Wave Zero » Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #18 -: Март 03, 2012, 15:11:06 »

  Според мен един от методите , който действа в България е митът , че в работата със земята няма хляб (хахаха то и звучи смешно), че градът и чужбина са единствения метод за препитание. Забравата да се работи земята е техен удър в десетката, при все че сме нацията с най-стабилни позиции в градинарството (холандците са генни инжинери не земеделци) , ако не знаете Екатерина Велика е заселвала с българи пустите руски земи за да ги облагодаряват , а жената хич не е била от тъпите.
  Та резултата е не Златна Добруджа , а Добруджа с шистов газ.

  Та скоро един възрастен неосъзнат индиго , с етикет луд гений ми разказа проучване с реални сметки , за едно семейство как да оцелее сред природата ,визирайки родопски села с отглеждане на био продукти за себе си и какво се случва с излишъка, пак скоро след това ,гледах репортаж за реализиран такъв план на семейство с деца, с градски корени и висше образование ,нямащи първоначално никаква идея от земеделие и животновъдство.

  Друго ще се върна на една фраза от Анастасия- Дачиците отмениха края на света.
  Дачици това са виладжии, на хората мисля през 50те години се раздава безплатно земя в околията на града , с не много благоприятна почва за да се обработва през уикенда. В България също , даже моята баба има такава земя , близо до София, където ходиме да си садиме лук и чесън и череши и да си правим барбекю и тнт весели неща ,които са ни зареждали деситилетия.

  Според мен оръжие номер едно срещу илюминати е - бек ту дъ нейчър - независимост от икономиката възможно най-много.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #19 -: Март 03, 2012, 16:24:22 »

  Тук с Еона съм на 100% съгласна
  Активен
  Harpi
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 83


 • Град: Бургас
 • « Отговор #20 -: Март 03, 2012, 20:43:14 »

  срещу илюминати е...... , независимост от икономиката възможно най-много.
  Това от което бягаш, това ще те застигне. За пример ще ти посоча масовата психоза на село "учи за да не работиш" . Бяга си човечеца от село, учи работи става "човек" бизнесмен - потръгва му в живота. И  закакво е всичко това - за да се отегли на старини на село да си гледа градинката с домати/ био продукти/ и да се наслаждава на спокойствието и чистия въздух/е да , има подобрения по къщата и басейн:)/. Лошо няма , само дето това си му е дадено по рождение. Бяга , бяга , бяга от нещо , към което се оказва че се стреми цял живот.
  Активен

  Можеш да си задаваш въпроси и да си отговаряш. Отговорите на всеки един етап от твоя живот ще са различни и верни .

  Най - трудни за разбиране са простите неща . Усмивчица
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #21 -: Март 03, 2012, 20:52:29 »

  Харпи, ние вече минахме от там " учи да не работиш" вече старите лозунги на Илюминати не действат.Така, че ние знаем каде е истината.Еона е права.А ти изглежда си изгубила всякакъв пламък и смисъл да живееш наистина не само на лъжа о0. Съжалявам за теб.
  Освен това никой не бяга!Ние се движим бавно,но сигурно Усмивчица
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #22 -: Март 03, 2012, 21:26:04 »

    Моята основна мисъл беше че символизма е основният начин да се разкрият илюминати. Върху историята, толкова подробно, ще гледам да не се спирам повече.
    Самите масони днес пишат че илюминатите са ги погълнали. Тоест те правят разграничение между двете. Наистина, има някои масонски ложи, които не се занимават с политически дейности, но тук става дума за виновниците. Ако сте чели тайните протоколи на ционските мъдреци би трябвало да знаете, че нисшите степени в масонството са нарочно дезинформирани - те не знаят нищо. А книгите за масоните се пишат предимно от такива. Лично по мои наблюдения 90 от материала е лъжлив ала изглежда истинен, защото е смесен с истина. Тоест илюминатите са просто продължение на масонската дейност.
     Има връзка между съвременните илюминати, масонските ложи отпреди векове, тамплиерите и т.н. Всички се ръководят от евреи - които са изключително богати - и които са се настанили в управлящите родове още в началото на средновековието. А както стана ясно всички могат да се разпознаят по символиката - лъвовете, еднорозите, арфите, всевиждащото око, пирамидите и т.н. Символиката им е навсякъде. Ние живеем в един огромен символ.
      Тези евреи владеят кабала - едно древно сатанинско учение. Но кабала е тяхното тълкуване на древноегипетските ритуали. Тоест в Древен Египет е започнало всичко. Оттам евреите го пренасят във Вавилон и създават своя план за световно господство. Което е постигнато.
      И тук искам да споделя отново едно лично мое мнение. За Иисус и Църквата. Знаем че истинското име, казвал съм го много пъти, на Иисус е Йешуа бен Йосеф. Знаем че Пилат отказал да го разпъне без доказателства и предложил на тълпата избор кой да бъде разпънат - Иисус или друг Иисус, по-известен като Варава. В Библията се говори че Варава бил обикновен разбойник. От иврит обаче името звучи така "Ба Раба", което ще рече "Син Божи". В свитъците от Мъртво море, дело на Кумранската община, се говори че Иисус бил гърбав, мургав и зъл - разказват се много истории за това как убивал хора, това в някои свитъци. В други се описва един различен Иисус - висок, красив и благороден. Тук не става въпрос за разделение в общината, където са написани текстовете. Става въпрос за двама Месии, така както са наречени. Защо Варава е наречен син на Бога? Според тези свитъци той бил от потеклото на цар Давид, което ще рече, че Варава бил смятан за еврейския месия.
        Други факти. Древен Египет бил разделен символично на Горен и Долен Египет. Битката между Сет и Хор всъщност символизира тази битка. Горен и Долен Египет са два стълба, Боаз и Ячин, както ги наричат масоните, левия и десния. Евреите ги наричат Мишпат и Цедек. Евреите изградили своята държава именно по този план - Юдея и Израил. Те изградили Соломоновия храм, по-късно храма Сент Клер, а в днешно време и най-важните си сгради по този начин. Левия стълб символизирал жреческата власт, а десния - царската. Върху тях обикновенно бил поставян трети стълб - символ на хармонията между видовете власт. Когато еврейската държава била унищожена и евреите преживели различни робства традицията, произлизаща от Древен Египет, не била унищожена. Била запазена сред елита на еврейския народ - така наречените назореи. Сред тях бил избиран един главен жрец и един цар, което показвало, че идеята все още била жива. Тя можеше и да се разпростре много по-надалеч освен ако Мойсей не бе извел навреме евреите от покварения Египет... за жалост евреите се покварили. Покварили се и постоянно пристъпвали десетте Божи заповеди на Йехова, почитайки свой бог, който одобрявал жертвоприношенията и войните. Но това е друг въпрос.
      Йоан Кръстител, този който въвел Иешуа в ритуалите, бил жреческия стълб. Поне така свидетелстват текстовете. Млад мъж на име Иешуа Ба Раба бил царския стълб. А пък Иешуа бен Йосеф, еврейски аристократ, бил подготвян за главен жрец. Символичното покръстване, описано в Библията, свидетелства именно за тези факти.  Проблема бил че Иешуа не се подчинявал на еврейския Синедрион, скрит зад маската на еврейското жречество. Останалите били просто параван. Иешуа освен че не им се подчинявал направил още по-неразумен ход - публично се отрекъл от еврейския Бог и признал за свой Бог Отца Си. Христовия Бог не искал жертвоприношения, войни или пък някакви кръвопролития. Иешуа сам казал че света бил дело на Сатана, с което на практика отрекъл и цялата Църковна и Библейска идея. Иисус сам казал че човек не трябва да се стреми към щастие на земята, а към щастие на небето. И посочил някои истински неща - любов, истина, правда. Но по начин който малко хора успели да посочат. Бих направил тази аналогия - творчеството, изкуството само по себе си е създаване на илюзия. Но в тази илюзия героите, обикновенно, се сблъскват с нейните илюзюрни проблеми, докато открият нещо истинско, което да ги освободи. Същото е и в съня ала тогава мозъка твори. Тоест спасението от илюзията е в истинските неща. Ако ги отстояваш докрай и се мъчиш, дори и да не успяваш изцяло, да живееш според тях ето ти нбесното щастие. А небесното щастие, казвал Христос, било блажен живот във вечността - в едно цяло с нашия Отец.
      Иешуа строго критикувал евреите и жреците, които слушали, наричайки ги сатанински синагоги. Разбира се, и те не му останали длъжни. Обявили Иешуа за предател и провъзгласили Ба Раба и за царски и за жречески стълб. Така Иешуа бил лишен от власт, но всъщност имал и не малко последователи. Ба Раба пък постоянно кроял планове за въстание против Рим. В следствие на това евреите се вълнували прекалелно много...повече отколкото Пилат, римския наместник в Юдея, желаел. Това била неговата работа, все пак. Еврейските жреци прехвърлили цялата вина за тези размирици върху Иешуа. А революционното учение на Иешуа отхвърляла всеки авторите или власт и почитала само и единствено Бога. Пилат се заблудил и заловил Иешуа. Ба Раба пък веднага приклекнал, предлагайки услугите и съдействието си на Рим, ако те го обявят за еврейския месия и разпънат Иешуа. Пилат, очевидно справедлив човек, тъй като не знаел цялата истина решил да действа справедливо. Изправил и двамата месии пред еврейския народ - те да изберат кой да живее и кой да умре.
      Кой мислите бил еврейския народ? Еврейските жреци. Те без да му мислят посочили Ба Раба за живота и така осъдили на смърт Христос. И Иешуа бен Йосеф бил убит. А Иешуа Ба Раба продължил да живее, а родът му се преселил след векове в Южна Франция, откъдето всъщност идва и мита за наследниците на Христос. Всъщност това са наследниците на Антихриста. Самите евреи толкова са се oплели в своите лъжи, че във всичките книги, написани от масони, които прочетох, лъжите си противостояха една на друга и съвсем не бе трудно да се разбере истината.
       Тъй че всъщност "Христовите наследници", както богохулно са наречени тези демони са всъщност същите египетски фамилии, за които се говори. Те нямат националност дори. Грешно е да се смята, че най-висшите кукловоди са евреите - най-висшите са именно кралете със синя кръв. Те се зоват евреи, арменци, американци... Усмивчица
       Братът на Иешуа, Иаков, събрал истинските му последователи и създали църква, по-позната като Йерусалимската патриаршия. Основната идея на тази църква идвала от една книга, лично написана от Иешуа - Инджи. Днес има само, ако не се лъжа, един или два екземпляра от нея, а оригинала е в Йерусалим В Корана се споменава за нея. Еврейските жреци убили Иаков, а римляните унищожили патриаршията. Самите жреци създали Римокатолическата църква. Ала по-късно се обърнали срещу братята, което е най-чудния въпрос. Има две възможности:
     1. Една от двете групи да иска пълната власт и това да води до конфликт между тях. Наследниците на египетските фамилии, чиито корени са положени хиляди години преди Христа от рептилиите, да водят война срещу Църквата, понеже тя би могла да иска цялата власт за себе си.
      2. Църковната власт да е предадена в ръцете на безотговорни гои(нечовеци, според евреите), което да доведе до омраза към Бога, в резултат на безотговорните действия на църковните служители, имащи се за Негови наместници.
       Каквато и да е истината е факт, че именно заради множеството безотговорни люде Църквата губи. Доказателство за нейната загуба  е създаването на Британската империя. Каквото и да се твърди от самите масони, Британската империя е библейския змей, а САЩ - звяра. Що се отнася до Църквата, тя отдавна е завладяна от масоните. Доказват го опитите за убииство на различни папи, големия папски събор от 1964 година, ако не се лъжа, и тайните срещи на папа Бенедикт 16 с Барак Обама, под прикритието за смъртта на Майкъл Джексън.
   
  « Последна редакция: Март 03, 2012, 21:32:08 от Аэ съм » Активен
  Harpi
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 83


 • Град: Бургас
 • « Отговор #23 -: Март 03, 2012, 22:27:03 »

  Така, че ние знаем каде е истината.
  И къде се е скрила тази гадинка "истината".? Какво ви трябва на вас за да се чувствате свободни?
  Що  не си ги утепаме : евреи , цигани ,масони ,илюминанти.... тези дето се смеят, тези дето не се смеят , които плачат, които неплачат ....абе всички ..... и ще настане такава една свобода
  « Последна редакция: Март 03, 2012, 22:37:11 от Harpi » Активен

  Можеш да си задаваш въпроси и да си отговаряш. Отговорите на всеки един етап от твоя живот ще са различни и верни .

  Най - трудни за разбиране са простите неща . Усмивчица
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #24 -: Март 04, 2012, 00:43:48 »

  Така, че ние знаем каде е истината.
  И къде се е скрила тази гадинка "истината".? Какво ви трябва на вас за да се чувствате свободни?
  Що  не си ги утепаме : евреи , цигани ,масони ,илюминанти.... тези дето се смеят, тези дето не се смеят , които плачат, които неплачат ....абе всички ..... и ще настане такава една свобода
  Караш ме да се смея  Ухилен Ухилен Ухилен Ухилен забавна си "да ги утепем" - каза!!
  Изкривено ти е мисленето.Ако гледаше повече български филми например щеше да ти се проясни погледа.Никой - никого не смята  да трепе и никой никога не го е казвал..от там си правя извода, че ти чуваш (четеш), неща дето не съществуват о0
  Добре де я кажи тогава за какво ми говориш, кой е лудия тука?Излиза, първо искаш да си живееш свободна в робство, после казваш, че ние бягаме от илюминати или там и аз незнам какво си робство и че точно заради това ще попаднем в клопка  Ухилен
  После ми казваш, че пак ние (незнам кои сме тези ние, но...), искаме да трепем някакви хора там за да сме свободни ...честно за мен имаш нужда от лечение на възприятието - съвсем съм сериозна не те обиждам!
  Наистина имаш нужда от помощ.Да не говорим, че изобщо не пишеш по темата!И покрай тебе и аз..
  Активен
  Harpi
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 83


 • Град: Бургас
 • « Отговор #25 -: Март 04, 2012, 10:43:21 »

  Леле .... много се извинявам ако /въпреки ,че не си спомням/ някого съм нарекла луд , да ме извини ако се обижда от това. За мен лудоста в малки дози е позитивно качество на личноста , никак не е лошо човек да гледа и малко от по различен "шантав" начин на живота.
  Не си спомням да съм написъла , че искате реално смърта на илюминанти и т.н., само посочих един пример за "пълна свобода", защото от писанията ви разбрах , че ги смятате "виновни" за бъдещо ограбване на свободата ви. Илюминантите такива, илюминантите онакива - пък няма конкретни данни за това какво правят или какво искат да правят. Ако притежават това ценно качество толерантност, за да успеят да съберат в една група  хора от различни вярвания и националности , аз мога само да им сваля шапка. Предпочитам хората да се обединяват около нещо ,отколкото да се разидиняват за нещо друго "мнимо"
  Има едни хора, които нещо правят или имат някаква идея за развитие и обединение на хората ,и едни други дето не са съвсем наясно какво ще се случи , но критикуват , страхуват се и бягат.
  Активен

  Можеш да си задаваш въпроси и да си отговаряш. Отговорите на всеки един етап от твоя живот ще са различни и верни .

  Най - трудни за разбиране са простите неща . Усмивчица
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #26 -: Март 04, 2012, 13:26:41 »

  Леле .... много се извинявам ако /въпреки ,че не си спомням/ някого съм нарекла луд , да ме извини ако се обижда от това. За мен лудоста в малки дози е позитивно качество на личноста , никак не е лошо човек да гледа и малко от по различен "шантав" начин на живота.
  Не си спомням да съм написъла , че искате реално смърта на илюминанти и т.н., само посочих един пример за "пълна свобода", защото от писанията ви разбрах , че ги смятате "виновни" за бъдещо ограбване на свободата ви. Илюминантите такива, илюминантите онакива - пък няма конкретни данни за това какво правят или какво искат да правят. Ако притежават това ценно качество толерантност, за да успеят да съберат в една група  хора от различни вярвания и националности , аз мога само да им сваля шапка. Предпочитам хората да се обединяват около нещо ,отколкото да се разидиняват за нещо друго "мнимо"
  Има едни хора, които нещо правят или имат някаква идея за развитие и обединение на хората ,и едни други дето не са съвсем наясно какво ще се случи , но критикуват , страхуват се и бягат.

  Не казах, че ти си казала на някой луд, то дойде от там, че мен ме хващат мътните понякога, та си направих сравнение с твоите мътни..така.
  Така, че ние знаем каде е истината.
  И къде се е скрила тази гадинка "истината".? Какво ви трябва на вас за да се чувствате свободни?
  Що  не си ги утепаме : евреи , цигани ,масони ,илюминанти.... тези дето се смеят, тези дето не се смеят , които плачат, които неплачат ....абе всички ..... и ще настане такава една свобода
  ето каде си казала за смъртта - уточнявам, не съм казала "конкретно".
  Данни за това което конкретно правят илюминати в тази тема няма, както виждаш тя не е моя, а е на  Аэ съм.
  Но данни за това, което искат и как да реагираме евентуално ние (хората), има ето ти ги темите
  http://indigota.com/index.php?topic=5605.msg63541#msg63541
  http://indigota.com/index.php?board=2.0
  Ако не ти е достатъчно мога да ти дам цял сайт и още много други материали свързани с тях, но според мен теб не те интересуват тези неща, които правят с хората, според мен ти в момента и аз незнам, защо се опитваш да предизвикваш някакви такива работи, та да става "пара", ти ще кажеш какъв е проблема ти с нашите нагласи за свободата?!
  Добре ще е и повече хора да видят следния клип http://vbox7.com/play:3780701e
  « Последна редакция: Март 04, 2012, 13:43:51 от ariam » Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #27 -: Март 04, 2012, 14:20:37 »

     Ние всички трябва да застанем срещу плана им. Как? С гражданско неподчинение. Не става въпрос за избиване, смърт и така нататък на някого - точно обратното. Служейки на този план, бидейки овце, ние самите се убиваме. Проблема е че 0.000000000000000000000001 процент хора ще приемат идеята за гражданско неподчинение. Останалите ще продължат да живеят като роби. Просто да промениш характера и мисленето на някой е все едно да очакваш цяла лозя грозде насред зимата. Затова ние имаме инструментите и можем да се "изключваме" един по-един...това зависи от всеки един човек. Да освободи себе си. В "Матрицата" е застъпена тази идея и неслучайно. Да се освободиш от съня.
      Самите ние, хората, сме портали към други измерения. Нашата свободна воля може да напусне това измерение - във вярата е всичко. В онова особено чувство на преклонение към Бога, което срещаме в религиозните  сгради. Не става въпрос за критика, обвинение към някого и така нататък. Илюминатите правят това което смятат за нужно да правят - да предадат свободна си волята в ръцете на демонични създания от пропадналите измерения. Те искат всички хора да приемат тяхното мислене, за да може демоните да завладеят нашия избор и следователно нашата енергия. Това е мисията на илюминати. Те са контрата на нашето развитие. И за тях това е доброто. И ние не трябва да ги слушаме. Защо? Защото ние ще станем пълни роби на системата един ден - свободната ни воля ще бъде смачкана. Затова има карма и т.н. Всичко ни държи роби на материята.
      Затворени сме в един триъгълник от Луцифер. Неговата цел е да забравим за Бога, обстрелвайки ни с най-различни инструменти и пособия. Тези които стриктно изпълняват неговата воля са всъщност най-слабите. Тези които си мислят че върховната власт е тяхно право сами не осъзнават, че друг ръководи желанията им. Те са забравили за Бога толкова лесно и бързо, че са станали проводници на злата енергия. Илюминатите са обладани. Те имат нужда от помощ! И единствената помощ, която всеки може да осигури на другия и другите човешки създания е неподчинение към системата!
  « Последна редакция: Март 04, 2012, 14:29:53 от Аэ съм » Активен
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #28 -: Март 04, 2012, 15:57:42 »

  Съгласна съм с Аэ съм.Има само едно нещо, в което мисля, че той греши и то израза "гражданско неподчинение".Ще кажа, защо!Илюминати са подготвени за нещата, като "гражданско неподчинение", единствения начин да се освободи човек е да направи това, което не влиза в техните виждания и разбирания.За да се освободим от тази матрица, е нужно нещото, което до сега не е правено, нещо което не се побира в човешкото възприятие и ум.Невъобразимото!Недостижимото!Силата на един друг разум на тази планета.Един зъл гений за доброто на всички ни!Избора е само наш и не зависи от другиго.Ако не позволиш да влязат в ума ти те не могат да го направят.Работете със себе си.Това мога да кажа.Не искам да съм разбрана погрешно.Четете редовете и между тях, не са ми нужни коментари...желая само резултати.
  Активен
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #29 -: Март 04, 2012, 16:09:39 »

  Интересно ми е ...как мислите дали сред илюминатските деца се раждат индиго личности?
  Активен
  Страници:  1 [2] 3 4   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright