Духовно развитие

          

Страници:  1 2 3 [4] 5   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: ИНДИГО СРЕЩУ ИЛЮМИНАТИ! Или вярвате ли, че илюминати планират смъртта на индиго?  (Прочетена 6046 пъти)
Странник
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1374


 • Град: Варна
 • « Отговор #45 -: Март 01, 2012, 11:47:44 »

  Самата идея някой да застане срещу друг в дълбоката си същност обслужва разделението и илюминатските интереси.
  Фактите изброени по-горе ги има но е безмислено да се чопли последствието и да се подминава причината за тях.
  В основата на проблемите според мен стои несъвършенството на всеки един от нас...
  Няма идеални хора... няма и да има... всеки греши в нещо спрямо друг.
  Висшите духовни ценности които стоят във всеки един от нас като зародиш определено не бива да са във фокуса на вниманието ни според определени интереси.
  Ще поясня с пример - ако един човек решава в даден момент задача която ще помогне в развитието му... друг ще се стреми да го разсейва постоянно по всевъзможни начини които може да са слабост на първия с идеята да се владее слабия неразвит човек.
  В този ред на мисли цялата негативна информация която се излива от медиите и ''изкуството'' постоянно ни дърпа струните на ниските инстинкти в нас- сексът,алчността да притежаваме,страхът и т.н.
  Неволно си спомням за изкушенията на които са били подлагани великите Учители... Буда,Христос,Мохамед... в техните писания винаги присъства момента на изкушенията и заплахите... спомнете си го този момент.
  Реакциите на повечето са първосигнални и неосъзнати... което е и целта в крайна сметка.
  За което и не може да бъдат обвинявани тези хора... а да бъдат разбрани,да им е простено и да се направи опит да им се помогне да осъзнаят потенциала в себе си.
  Не ме бива в дългите писания много... надявам се да ме разберете правилно.
  Насилието ражда насилие,борбата предизвиква борба... съпротива винаги има...
  Изгуби битката,за да спечелиш войната. - Сун Дзъ
  Начините са много.
  Нищо не е такова каквото изглежда.
  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #46 -: Март 01, 2012, 12:03:30 »

  Найс Странниче

  Цитат
  В този ред на мисли цялата негативна информация която се излива от медиите и ''изкуството'' постоянно ни дърпа струните на ниските инстинкти в нас- сексът,алчността да притежаваме,страхът и т.н.

  Тук само в т.н-то искам да включа именно и гнева и паленето ,което е причината за създаването на темата , а съответно и повода Мод да не иска да се толерира подобна тема създадена по този маниер.

  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  protoplasma
  Гост
  « Отговор #47 -: Март 01, 2012, 12:09:18 »

  Да, добре го е казал Стран.
  Цитат на: Eona Lightholder
  Тук само в т.н-то искам да включа именно и гнева и паленето ,което е причината за създаването на темата , а съответно и повода Мод да не иска да се толерира подобна тема създадена по този маниер.
  Да, маниера и ...напористия и наперен, заповеднически тон, който поддържа, никак не са удачни.
  Но ми прилича малко на Раби във вихрените си периоди Усмивчица
  Макар че, индиговите са агресивни, като цяло. Считам, обаче, че това е нещо, с което трябва да се справят, а не нещо, което трябва да използва срещу който и да било.

  Цитат
  Светлината на прожекторите Санг понякога има нужда да се види.

  Ето, мадам, малко светлина тогава. Гледайте спокойно, специално за вас съм я подбрал, да ви почерпя.

  Цитат
  нагъл геноцид
  Цитат
  Геноцида се случва пред нашите очи
  Цитат
  Днес ще умрат още 30 000 деца
  Цитат
  това може да сте вие и ЩЕ СТАНЕТЕ вие или Вашите деца
  Цитат
  Не си мислете, че това може да ни подмине
  Цитат
  родилки са оставяни да се мъчат и умират като улични кучки
  Цитат
  в детските ясли и градини изкуствено се поддържа мизерия
  Цитат
  идеална хранителна среда и пристан за педофили
  Цитат
  училищата са превръщани в чалга и порно бродеи
  Цитат
  насадени в съзнанието ни егрегори
  Цитат
  транквиланти(успокоителни), ГМО храни, рак, СПИН, хронични заболявания...
  Едно кафе за мен, ако обичате!
  Цитат
  Има хиляди видове смърт, повечето от които са по-страшни от физическата - морална, духовна, от дрога, от некачествени лекарсва
  Цитат
  Ето ви страха, ето ви егрегорите
  Не, мерси, само кафе!
  Цитат
  Аз ли ги създавам в болното си съзнание на "параночиен алармист
  Дори и да не ги създаваш ти, насадил си си ги в съзнанието и те растат и стават големи паранои, които ще дадат плодове след време. Плодове, които няма да ти харесат никак. Едно ще ти кажа - така си много по-удобен на системата и много повече играеш за нея, отколкото против нея. Много, преди теб са пробвали чрез бунт, противопоставяне и прокламистки изяви... но... предполагам знаеш как са приключили. Не, прятелю. По този начин, ти си и с двата крака в тяхната игра.

  Цитат
  Ще завърша с един цитат - Tupac Shakur. “A coward dies a thousand times, a soldier dies but once.” (Тупак - "Глупакът-страхливец умира хиляди пъти, а войнът само веднъж") Изборът е Ваш!

  Този ...цитат, както си го нарекъл, е малко по-старичък от тупак. Приблизително 22 века.
  Целия звучи така:

  "Страхливия човек умира всеки ден, а смелия само веднъж! Когато е казано да отидеш при прадедите си, ако ще и в миша дупка да се свреш, няма да се спасиш. За това влизай в битката, без страх."

  Това бих те посъветвал и аз.
  « Последна редакция: Март 01, 2012, 12:19:58 от sanguinary » Активен
  dragon reborn
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 58


  « Отговор #48 -: Март 01, 2012, 13:17:44 »

  За СПАМА(предимно модераторски и няколко верно соколи) и лепенето на ЕТИКЕТИ.
  За съжаление пак ще трябва да направя няколко допълнения, за да не се удави темата в спам, офтопици и избиване на комплески за неправлни действия като цензура и автоцензора. Ще направя уточнението,че поясненията са за ОПРЕДЛЕН тип хора и те си знаят кои са. Вярвам, че истинските индиго имат нужната емоционална интелигентност и за тях такъв род поясния са дори обидни, но все пак съм длъжен, за да не остава и сянка на съмнение.
  1) Първо (за СПАМА) никъде в темата не говоря за: народен гняв, бунт, барут, Калашников, революции и насилствено завземане на народнодемократичната власт.
  Пределно ми е ясно, че като влезеш в такава схема ставаш част техния план и цели, защото именно те стоят в дъното на подобен род мероприятия. Така че, моля, не ми слагайте в устата такива думи и идеи или имайте доблестта поне да цитирате, а не превратно и твърде ширкотълкувателно да ме интерпретирате и асоциирате с някваи си ваши страхове и насадени ви мисловни шаблони.
  Там където съм говорил за огън и запалване, идеята е била метафорична на друго символно ниво, което вие не искате или не можете да разберете...Само ще спомена, че огъня е синоним и символ на СВЕТЛИНАТА  и ТОПЛИНАТА, неща, от които форума и потребителите му вярвам имат нужда.
  2) За ЕТИКЕТИТЕ. Никъде в темата не описано, че желая да ми правите психологически анализ и профил какъв тип индиго съм или на някой от другите участници поствали в темата. За съжаление, като ми лепите етиките като "емоционално нестабилен" и "параноик" не се усещате, че така засягате и обиждате всички съпричастни към индиго съзнанието. А може би това е целта ви и един от методите за скрита цензура, за да се изплашат потребителите да си изложат свободно мнението от страх да не им лепнат публично някакъв подобен етикет, та малко ли дискриманция са изтърпяли в нашето демократично общество. В тази връзка ви казвам, че не ме ядосвате, нито ме гневите. Не страдам от свръх Его. Агресията ви под форма на ирония и сарказъм за мен издва само вътрешна слабост и нестабилност, за които мога само да ви съчувства и евентуално при ваше желание да ви окажа няква помощ, защото не ми тежи да помагам на по-слабите. За да предоврятя порой от отговри под фромата на спам в темата, ще се съглася с Вас - да емоционално  нестабилен съм, параноик, алармист, самозомбиран, неконтролируем, заплаха за общестово, потенциалне терорист и масов убиец, като цяло една извратена и болна индиго душа. Всеки Фройд, който се чувства компететен да заповяда и да допълни списъка, НО МОЛЯ само да го направи на лично съобщение, а не да спами темата!
  3) СПЕЦИАЛНО ЗА ЕОНА - съжелявам, че трябва да ти кажа, но ще те помоля ограничиш участието си в темата до рамките на чисто модераторските си функции. Всички разбрахме, че се чувстваш гузна от бруталния акт на цензура при раждането на темата. Няма нужда във всяка страница да има твой пост, от който да проблясва "ятагана на бана". Алтернативната тема във Фейсбук също расте и с евентуални ваши необмислени действия само ще я направите още по-популярна, като й прелеете посетители. Видно е, че Мод те пратил да замазваш положението след гафа му, но няма нужда да се напрягаш чак толкова. Между другото оценявам загрижеността, че губя аудитория на "темичката(така и не дадохте пример за по-посещаване стартова тема), но не си спомням да съм те назначавал за личен PR. Повярвай ми, ако има нужда от такъв  ще те потърся лично. Дотогава остави темата(ох, извинявай темичката) да се развива,  без натрапчивото ти присъствие, за което предварително ти благодаря от мое име и от името на вече няколкостотин интусиасти индиго:)
  Активен
  Sine Wave Zero
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 334

  « Отговор #49 -: Март 01, 2012, 13:58:50 »

  Aко държиш Ео да напусне/да се ограничи в темата, това ще значи че държа да не пиша тук.

  По 2 причини:

  1) Въпреки нещата за които пишеш че тя прави, тя пише И по темата, както и аз.
  2) Забрави че когато търсим решения как да прогоним общия ни враг, едни ще си ходят, други ще остават за нечие удобство под формата на "молба". Никой не казва, че ти си Торбалан, факти за Торбалан има навсякъде, въпросът е да се разберем как ще ги променим. По същата причина се застъпих и ЗА темата.

  « Последна редакция: Март 01, 2012, 14:23:39 от Sine Wave Zero » Активен
  ИВЕВЕ
  Гост
  « Отговор #50 -: Март 01, 2012, 14:12:33 »

  dragon reborn, обещах ти да пиша, ама пък нямам време сега, затова само искам да попитам кои са хората, за които говориш. Щом са зад теб и те подкрепят, значи не ще бъде никакъв проблем поименно да ги изброиш или още по-добре, те сами да пишат. Понеже нещо много фантомски се явяват, само в твоите съобщения.

  Цитат
  ....могат да ни дръпнат шалтера или поне на по-активната част от нас...

  Цитат
  ...А относно темата виждаш колко популярна стана само за два дена...

  Цитат
  ....още повече ме засипаха с лични съобщеняи потребители да възобновим...

  Толкова засега, размишлявай върху цитатите - твои са си. Ухилен
  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #51 -: Март 01, 2012, 14:19:18 »

  Миличък аз нямам намерение да подържам темата на някой за - Аз съм бунтовно супер индиго , при все че даже не е. Опитах се да я подкарам за да се чустваш удобно тук, въпреки неподходящият тон и неадекватни изяви.
  Та щом само ще модерирам имаш официално предупреждение за нарушаване правилата на форума , прочети ги най-сетне и виж за кои става въпрос.
  Следва едноседмичен бан който вече си си заслужил защото бая компромиси ти се пуснаха.
  Темата няма да се заключи докато евентуално има интерес по нея, визирам Ариам, Орион, Елша и Ивеве. Бяхте любопитни дали има да казва той нещо ново, оказа се , че не.

  П.С. Санг прилича на Рабено да с тая разлика ,че малък е хиперинтелигентен.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  dragon reborn
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 58


  « Отговор #52 -: Март 01, 2012, 14:26:20 »

  Пак ще ви помоля не абслютизирайте  и не расъзждавайте в категории "черно-бяло", "враг-приятел", "свой-чужд" - това са понятия на фанатиците - военни или религиозни!!!
  Никого не искам да гоня даже напротив радвам се на популчрността на темата - специлно една конкретна личност бе помолена учтиво за нещо конкретно, а доколкото функциите й позвоялват да говори конструктивно и по-същество е добре дошла. Просто не ми е приятно да ми прилагат постоянен рекет-бан и да ми подхвърлят, че съм "войнстващо психо". Както виждате от действията ми няма нито една жертва за разлика от тези близо вече 60 000 деца (част от тях българчета), който си заминаха в агония от стартирането на темата. Не съм аз този, който им прекъсна достъпа до храна, вода и елеметарни медикаменти. На Вашия интелект оставям да прецените, кой го направи. Впрочем такава е идеята на темата - впрочем ще се радвам и очаквам доказателства, които да идват от вас.
  Идеята е да се получи една демократична дискусия, в която всеки излага гледната си точка и я подкрпя с доказателства, а не някакъв диктаторски монолог, на който посетителите периодично да припляксват с ръце ала Болен Лидеров. Това(последното) са неща, които искренно ме отвращват, защото сляпото отдаване на волята на авторитети(марионетни) е един от любимите методи на илюминати за контрол над тълпите. Извинявам се, ако някой се почувствал засегнат, но нямам и намерение да допускам скрити манипулации.
  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #53 -: Март 01, 2012, 14:41:34 »

  На dragon reborn е наложен едноседмичен бан , за системно неспазване правилата на форума , дори след предупреждение , а именно - обиди , класификации и личностни нападки .

  Темата е свободно отворена за тези ,които имат интерес по съществените въпроси отворени в нея.
  Би трябвало да се смени и заглавието , защото съществените, засегнати въпроси не са само взаимотношенията на индиго с илюминати.
  Ако имате предложения давайте.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  dragon reborn
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 58


  « Отговор #54 -: Март 01, 2012, 14:49:03 »

  Виждам как с действията си модераторите сами дават доказателства по темата !!!
  Ивеве, виждаш ли кои са те и как се дърпа шалтера...
  Явно не са им чужди илюминатски прийоми като ровене в личната кореспонеденция(което протиконституционно) явно сте много добри в тракването на логове - браво Еона - в ЦРУ биха оценили заложбите ти. Само имай предвид, че личните съобщения за това са лични и щом предоставяте лично пространство на потребителите сте длъжни да им го гарантирате, а не да се ровите в него. Още повече, че това се допуска само при разкриване на тежки криминални претъпления и защита на националната сигност, което става по специален ред предвиден в закона за Специалните разузнавателни средства(СРС).
  В противен случай попадаш в хипотезата на чл. 171, ал. 2 от Наказателния кодекс на РБ. Прочети  го много добре ти си длъжностно лице, защото ако подам жалба и изземат сървъра на сайта, колко и да триете с IT-то ви(знаеш вероятно, че всичко остава на харддиска и подлежи на възстановяване) ще излезе на бял свят какво си правила...
  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #55 -: Март 01, 2012, 14:54:48 »

  Този много го гони милия параноята.
  За сведения на потребителите, аз нямам опциите да ви гледам личните съобщения ,освен ИП адреса по който евентуално може да бъдете баннати.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Sine Wave Zero
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 334

  « Отговор #56 -: Март 01, 2012, 14:58:33 »

  По-скоро самите му обвинения са близки до клевета, а приписването на задължения и квалификации - за БАН. След като опря до Наказателния Кодекс приятелю, желая ти приятен разговор с адвоката ти, надявам се може да докаже че сме "илюминати"  Усмивчица
  Активен
  dragon reborn
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 58


  « Отговор #57 -: Март 01, 2012, 14:59:50 »

  Ха, виждате  ли, кой сипеше обиди и квалификации и кой го наказват - нищо аз се радвам. Всеки който има достатъчна интелигентност ще разбере, че банът е немотивиран и те си изтърваха нервите. Обичате да наказвате невинните добре - вашите действия ви описват какви сте всъщност, а не декларациите ви.
  А това за заглавието на темата е направо шах с пешката - помислете как бихте се почуствали, ако ви кажат, че сте малоумен да не може да формулирате тема. Нима ще участвате в подобно изнаислване на свободното слово? Както и да животът продължава - надямва се да ме подкрепите по време на изгнанието. Напомням ви, че във Фейсбук има мирор, който все още не привлякъл окото на Саурон:)
  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #58 -: Март 01, 2012, 15:22:24 »

  Така Бана е в действие, напомням ,че прескачането на Бан през прокси или друга регистрация , води до перманентен Бан.

  Моля ако някой иска внимание , да си отвори конкретна тема , с удоволствие ще му обърнем колкото иска , ама не и по този начин.
  А най-добре в чатчето
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Administrator
  Дидо
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 640


 • Град: Варна
 • dean.radnev
  WWW
  « Отговор #59 -: Март 01, 2012, 15:40:17 »

  1. Темата е заключена поради наличието на подобни такива.

  2. Поради неуважение спрямо Модераторите на форума и системно нарушение на редица правила във форума, с които се е съгласил по време на регистрация, на потребителя "dragon reborn" му се удължава бана на 30 дена.

  3. Всяване на смут и страх във форума е забранено, и ако в бъдеще тези действия продължат, банът ще бъде постоянен.
  « Последна редакция: Март 01, 2012, 16:53:52 от Administrator » Активен

  Страници:  1 2 3 [4] 5   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Индиго « 1 2 »
  Послания
  rasta_bopp 15 4213 Последна<br />публикация Юли 14, 2010, 23:21:07
  от nia.boneva6
  Илюминати, масони, тамплиери, ротарианци, Католическа църква... « 1 2 »
  Програмиране, световен елит
  tallulla 24 3804 Последна<br />публикация Февруари 25, 2012, 03:40:17
  от Ariam
  Илюминати. "Митът за Христос досега ни е вършил добра работа" - папа Лъв Х
  Любопитни факти
  Evolution 8 12472 Последна<br />публикация Февруари 18, 2011, 23:10:59
  от yyy
  Раждаш ли се индиго или ставаш индиго? « 1 2 3 4 »
  Всичко относно индиготата
  Tiranin 54 7690 Последна<br />публикация Август 18, 2011, 17:47:22
  от Финист
  Разликите между индиго личност и индиго копие
  Всичко относно индиготата
  echo105 3 3358 Последна<br />публикация Септември 26, 2011, 16:47:20
  от Еруин

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright