Духовно развитие

          

Страници:  1 2 [3] 4 5   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: ИНДИГО СРЕЩУ ИЛЮМИНАТИ! Или вярвате ли, че илюминати планират смъртта на индиго?  (Прочетена 6076 пъти)
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #30 -: Март 01, 2012, 00:49:42 »

 И аз ще те поздравя кандидат - войне

„Колко интересно! — казва си воинът на светлината. — Срещнах толкова хора, които при първият удобен случай се опитват да покажат най-лошото от себе си. Крият вътрешната си сила зад агресивност, маскират своя страх от самотата, придавайки си вид на независими. Не вярват в собствените си способности, а непрекъснато изтъкват добродетелите си“Воинът на светлината открива тези недостатъци у много от мъжете и жените, които познава. Никога не се оставя да бъде подведен от външността и упорито запазва мълчание, когато се опитват да го впечатлят. Възползва се от случая, за да поправи собствените си грешки — другите винаги са добро огледало за самия него.Воинът използва всяка предоставила му се възможност, за да се учи.

P.S Аватара ми е Фалкор - Дракона на щастието от Приказка без край , добра книжка за начинаещ войн Усмивчица

« Последна редакция: Март 01, 2012, 00:57:56 от Eona Lightholder » Активен

"weird " is indication for creative force ♥
NightDreAm
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6

« Отговор #31 -: Март 01, 2012, 00:56:42 »

***
« Последна редакция: Март 01, 2012, 01:19:17 от NightDreAm » Активен
Ariam
Ariam(Маха Оръга)
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1230


« Отговор #32 -: Март 01, 2012, 01:19:56 »

Айде научи ни какво е значението на илюминати!
Откаде знаеш. че някой го е страх да умре, тук се обсъжда смъртта, но не страха от нея, а нейното планиране.
Освен това откаде знаеш, че тук никой незнае кога ще умре?!
Защо да се страхуваме от смъртта, когато живота е много по-страшен (предизвикателен)?!
Защо триеш поста, май някой ти каза нещо на лични а?!!
Активен
Sine Wave Zero
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 334

« Отговор #33 -: Март 01, 2012, 01:23:05 »

В синхрон ли е с тематиката на форума да се публикуват теми за опасност от извънземни, световна цензура на словото, заглавия от рода "как да се самоубия по-лесно", да се пише за шарлатанства (кой на чий гръб иска да изкара пари), край на света(особено повтаряна) и куп страхо-всяващи фактори, които така или иначе се публикуват тук?   С какво една тема за Илюминати ще е по-конспиративна, в този случай и по какви критерии ще се съди като такава ??  Такива теми са факт, в този форум е пълно с тях и следва да се публикуват, аз също съм ЗА да остане тази !!! В противен случай пък ще съм ЗА да се изтрият всички теми свързани с предсказания за 2012 година, защото там се развихрят най-големите игри със Страховете на хората!

dragon reborn, ще започна и аз с едно -две изречения.
Децата на новото време, както всички малко или много по-осъзнати хора биха послужили за инструмент на хората за които ти говориш. Но биха тогава когато в тяхната ценностна система е заложен навика на слугуването. Защото онзи, който се е отрекъл от този навик, по-скоро би се оставил да стрелят по него, отколкото да се съобразява с интереси които изключват неговото съзнателно съществуване. Натам може да се каже още много.

Но тук има един съществен въпрос и той е: Ако рухне т.нар. "система на Страха", то можем ли да си представим начинът по който ще изглежда онази система, която да дойде на нейно място ??


Активен
Ariam
Ariam(Маха Оръга)
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1230


« Отговор #34 -: Март 01, 2012, 01:25:26 »

Сайн аз мога да си представя, знам , че не питаш мен , но не можах да се сдържа.
Активен
Sine Wave Zero
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 334

« Отговор #35 -: Март 01, 2012, 01:29:15 »

Сайн аз мога да си представя, знам , че не питаш мен , но не можах да се сдържа.

За теб знам че знаеш, или поне търсиш начин да разбереш. И въпросът ми беше към всички Усмивчица
Активен
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #36 -: Март 01, 2012, 01:36:55 »

Додко да бих натикала всички параноични плашилки теми в една , защото са безбройни и според мен подходът към темите е вреден и създава ерегори и да разбирам Мод ,че му е писнало от тях.

И да и аз мога да си представя различна система, трудна ,но постижима упражнявам я вкъщи с дребчо. Има неща от които трябва да се пазиш, както идиоти които отвличат деца , но не и да повтаряш , че ако не папкаш ще те вземе торбалана.

Ей това се получава с темите за плашене , не говорим за реалните сблъсаци в нашето ежедневие а пълним форума с приказки за Торбалан.
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Ariam
Ariam(Маха Оръга)
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1230


« Отговор #37 -: Март 01, 2012, 01:48:28 »

Ео , честно да ти кажа аз се сблъсквам с тези неща всеки ден.Това което пишем за илюминати, това е системата - няма смисъл да ти обяснявам ти знаеш.Аз ходя търся ясла да си запиша детето, то гладува защото няма работа никаде, и да има работа 450 лв на месец мен не ме устройват да запълня Банките пак на илюминати.Почивка не мога да си позволя, на всичкото отгоре се разболяваме, защото ни тъпчат с боклуци не с храна, после пием лекарства които незнаем как действа.....мога да продължавам безкрай, обаче всичко това е благодарение на тях.И честно ще си кажа вече не мога да търпя и почвам да действам!Това е моето ежедневие!
За мен това си е една бавна смърт, това ме убива..
Активен
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #38 -: Март 01, 2012, 02:14:50 »

Това е така , реалност е . Но трябва ли да се остава в тази система , обремен от зависимостите, които налагат техните системи. 90% от българите притежават земя сигурно. Парче земя което да те изхрани.Дърпането към града е най-голямата схема за контрол, това че забравят връзката и работата със земята ,което е независимост.
Въпросът е на решимост и действие , а не само лозунг - Илюминати помощ!!!! или - За кво да се блъскам и без туй след половин година свършва света!!! , ей такива ерегори ни затварят в кошарката.

За това и темата - Олеле илюминати планират смъртта ни , не ме кефи. Да планират да ни правят овце и го правят , но има все повече хора , които стават все по-независими от храната и лекарствата. Но голямата зависимост ще падне след освобождаването на безплатната енергия и това ще е началото на края им и няма да могат да да го задържат твърде дълго. Това са последни напъни и в отчаянието си ще бъдат безкруполни и още по -жестоки , но това не е повод за свиване , защото щом някой предприема нещо брутално значи са последните козове.

Ако индиго може и да деградира следствие натиск ,то следващите са още по трудни и още по- непоклатими и неманипулируеми , имам вкъщи такова . Дори можем да очакваме последно действие , след нас и потоп от илюминати ,но ще остане само намерение ,защото зад видимото стоят много по-могъщи действия.

Пребори едничък ерегор и виж как се отварят възможностите и силата ти. В името на това не бива да насаждаме повече такива.
Пак ще се повторя ,в реалноста това  са престъпници , а не Торбалан.
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Ariam
Ariam(Маха Оръга)
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1230


« Отговор #39 -: Март 01, 2012, 03:25:59 »

Продължавам да вярвам, че спасението е само едно, а именно да се стигне Осъзнаване.Когато вибрациите на хората се повишат, същите хора ще престанат да са зависими от илюминати.Като казвам, че ще се боря, искам да кажа, че ще се боря за осъзнаването си.Няма по голям бич от това за тях, според мен.Веднъж прогледнал един човек може да направи "чудеса" със себе си.Именно това смятам да направя и отказвам да робувам на някаква морално остаряла престъпническа група хора ли са, извунземни ли са..каквито и да са - не е това важното.Покрай себе си и своето развитие, обаче аз ще се опитам да завлека и други хора нататък, защото за кой ли път се повтарям - искам да помогна!Искам да дам надежда!И много се надявам хората да приемат вече тези толкова очевидни неща..и да позволят да им се помогне.Именно, защото не позволяват да им се помогне се стига до подобни гротески заглавия - за да се обърне внимание!Време е да направим нещо, да се откъснем от този свят и те повече няма да имат тази власт над нас!Това е моето мнение, нито ще протестирам срещу някого, нито смятам да трепя илюминати  Ухилен , стремя се към хората не към борбата с илюминати.По пътя към това те сами ще се затрият.
Активен
protoplasma
Гост
« Отговор #40 -: Март 01, 2012, 09:00:38 »

Цитат
Ей това се получава с темите за плашене , не говорим за реалните сблъсъци в нашето ежедневие а пълним форума с приказки за Торбалан.
Ами да. И именно, поради тази причина, реших да спестя темата, за "онези звуци" и всякакви подобни, предпоставки за панически препускания, ръкомахания и крясъци, като на нашият "нов съфорумец" (отчасти го прегледах), защото... определено не ги намирам за уместни, ако ще и Годзила да заснемат в амазонските дунгли, как бълва огън навред.
Все, в такива случаи, си припомням, онзи пример с Титаник. Отново ще го пресъздам, за тези, които не се сещат.
Ако сега, някой от вас се върне на Титаник и каже на пътниците, че скоро, ще бъде разцепен от ледник и ще потъне, то ясно ще се откроят, три основни групи, според тяхното ниво на осъзнаване.
Болшинството ще са в положение "Кой бе? Титаник да потъне?! Ннникога! Просто е невъзможно!
На второ място ще блеснат разни въздуховни "мъдреци" и посредници между отвъдния и този свят, които ще надават вой до небесата, че идва страшния съд и трябва да се разкаем за греховете си. Препускайки из кораба ще крещят, като нашите алармаджии: "Огън от небето! Ооогън от небетооо! Илюминатите ще ни погубят!" и т.н.
Третата група, ще са шепа хора, които ще кажат "Добре, като ще потъва-да потъва, ок, ясна работата. Дайте да започваме да правим нещо. Спасителни лодки да сковем, че са малко... Да пратим съобщение нещо, че да са в готовност там, спасителни служби, хеликоптери и т.н."
Аз бих добавил, от себе си и кратко продължение на този пример. Когато Титаник, все пак, започне да гълта вода и да се накланя, първата група няма да я има вече, защото ще се е присъединила към втората. С писъци ще препускат и ще им пригласят.
Считам, че това е един, прекрасен пример за всеки, който с ясно съзнание, би искал да избере, към коя от тези групи да е. Едва ли е нужно, но извън протокола, държа да подчертая, че колкото по-голяма е третата група, толкова повече спасени ще има.
Алармистите, нека си препускат и да хабят енергия, вместо да се успокоят и да помислят. Те просто отказват да им се помогне.
Цитат
Именно, защото не позволяват да им се помогне се стига до подобни гротески заглавия - за да се обърне внимание!
Такава им е житейската философия - "Да вдигнем шум, че да ни осветят прожекторите".
Мецанка, между другото, според мен, много правилно е забелязала един, иначе неусетен процес.
[quote author]
Дърпането към града е най-голямата схема за контрол, това че забравят връзката и работата със земят
Цитат
вярвам, че спасението е само едно, а именно да се стигне Осъзнаване.
Е тия ще сте малко, мадам Бонева. За съжаление, тези, достигнали до това просветление, ще са единици.
Това, на което се надявам е, по някакъв начин да са заедно, поне някаква част от тях.
И ето тук, не може да не забележа, че сте споделила с нас, неща, които важат за голяма част от човечеството, не само в България.
Цитат
Аз ходя търся ясла да си запиша детето, то гладува защото няма работа никаде, и да има работа 450 лв на месец мен не ме устройват да запълня Банките пак на илюминати.Почивка не мога да си позволя, на всичкото отгоре се разболяваме, защото ни тъпчат с боклуци не с храна, после пием лекарства които незнаем как действа.....мога да продължавам безкрай.
Не мога да не изразя възхитата си, мадам, от вашата устойчивост и борбеност.
Цитат
вече не мога да търпя и почвам да действам!
Да, трябва да се действа. Трябва да се правят лодки.
Активен
Ariam
Ariam(Маха Оръга)
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1230


« Отговор #41 -: Март 01, 2012, 09:46:32 »

Цитат
Именно, защото не позволяват да им се помогне се стига до подобни гротески заглавия - за да се обърне внимание!
Такава им е житейската философия - "Да вдигнем шум, че да ни осветят прожекторите".
Мецанка, между другото, според мен, много правилно е забелязала един, иначе неусетен процес.
[quote author]
Дърпането към града е най-голямата схема за контрол, това че забравят връзката и работата със земята
[/quote]
Светлината на прожекторите Санг понякога има нужда да се види.Поне така мисля конкретно за тази тема.Виж колко полезно мнение се събра за 0 бройки.
А  колкото до заселването на градовете си напълно прав и мецанка е права и аз мисля като вас!Още преди 4 години бяхме дискутирали темата  с един мой добър приятел, който се занимава широко с нещата в България.
Стесняват ни пространството и ни ограничават живота!
Активен
dragon reborn
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 58


« Отговор #42 -: Март 01, 2012, 10:07:05 »

Виждам, че основно в темата все още се води полемика трябва ли да я има или трябва да я затрием...
Тук се налага да подчертая, че:
1) Идеята на темата не да се насажда страх, параноя или паника или производни на тях егрегори, а точно обратното. Най-големният страх е да си заровиш главата в пясъка. Точно това искат те, защото ШИРОКО затворените очи генерират най-голям страх, който се мултиплицира през въображението многократно под въздествие на вече създадените и насадени в съзнанието ни егрегори(чрез филми на ужасите, филми за апокалипсиси и пр.) Гледайте филма на Кубрик "Широко затворени очи" и може би ще ме разберете какво искам да Ви кажа. Имайте предвид, че авторът е заплатил с живота си тази истина да стигне до Вас, така че му отдайте нужната чест.
Смешно е да се твърди, че се правя на Дядо Торбалан, тъй като вече ТЕ не си правят труда да отвличат децата по тъмни доби и да ги водят в гората за да ги изядат. Геноцида се случва пред нашите очи посред бял ден на улицата на множество т.нар. цивилизовани градове - моля ви разгледайте снимките, които са към темата. Днес ще умрат още 30 000 деца, като половината би ги спасило парче (100гр.) хляб, а другите антибиотик за 10лв. Погледнете в очите им, осъзнайте че това може да сте вие и ЩЕ СТАНЕТЕ вие или Вашите деца, ако това продължава да не ви тревожи и го възприемате като поредното число в статиската в една и без това пренаселена планета. Не си мислете, че това може да ни подмине. Ще подмине тези, които имат силата да погледнат истината в очите и да устояват това, което вярват.
Вижте какво става в България - родилки са оставяни да се мъчат и умират като улични кучки, за да се насади егрегор на страх и за всяко раждане да се избира скъпоплатен екип; в детските ясли и градини изкуствено се поддържа мизерия чрез делегирани бюджети и ниски заплати на работниците, което от своя страната е идеална хранителна среда и пристан за педофили (настина ли поверяте целодневно децата си на непознати, коита са съгласни да работят за 270лв. бруто? иако стане нещо с децата ви мислите ли, че ще ви кажат или ще разберете - нищо подобно детската психика веднага се дисоциира и спомените изплуват след десетилетия, ако изобщо изплуват), училищата са превръщани в чалга и порно бродеи, където все още само няма лавки за дрога и този лайфстайл се насажда във филми и клипове - е разбирая се може да изтеглите доживотен заробващ кредит и да пратите отрочето в частно училище - там няма такива неща. Ето ви страха, ето ви егрегорите. Схемата е проста - "изкуствено създаден проблем - решение". Аз ли ги създавам в болното си съзнание на "параночиен алармист"? Аз ли? Огледайте се това са факти достъпни за всеки от вас, факти, които са доказателтва за процеси в обществото и света. Всеки, който може да събере 2 и 2 ще разбере за какво иде реч. Така че не ми лепете етикета "теория на конспирацията", защото това са факти и вече не е конспирация, а открит и нагъл геноцид. Ако не сте го разбрали, не се сърдете на съдбата си.
2) Заглавието и встъплението са максимално абстрактни и отворени, не виждам защо някои хора толкова ограничено възприемате смъртта само като физическа. Има хиляди видове смърт, повечето от които са по-страшни от физическата - морална, духовна, от дрога, от некачествени лекарсва и транквиланти(успокоителни), ГМО храни, рак, СПИН, хронични заболявания...Списъкът е дълъг може да си го допълните сами...
Ще завърша с един цитат - Tupac Shakur. “A coward dies a thousand times, a soldier dies but once.” (Тупак - "Глупакът-страхливец умира хиляди пъти, а войнът само веднъж") Изборът е Ваш!
Активен
dragon reborn
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 58


« Отговор #43 -: Март 01, 2012, 10:30:48 »

 Честита Баба Марта на всички - сложете си(най-добре да ви ги сложи близък човек) мартеници и вярвайте в тяхната сила - избягвайте обаче пластмаси и други изкуствени материали - http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR0ArNFa2cvBG5vjBLG_j2P_VJ5zGYwX56JT6w1-NkQsA2BHXRb
Активен
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #44 -: Март 01, 2012, 11:31:38 »

 Дракон за пореден път - темата е Илюминати срещу индиго , а ти през цялото време говориш за връзката Илюминати и контрол върху прираста на населението.
Не омаловажавам значението и на двата въпроса, но те имат специфична конкретика.
При първия геноцида е на всички нива и обхваща всички земни поколения, не само децата и той е повече на физическо ниво.
При втория им е ясно ,че не бройката определя заплахата , а контрола на единиците главно на енергийно ниво.
Тоест при първия въпрос говорим за смъртна заплаха като цяло , при вторият за духовна борба.
И в двата случая потъва по един Титаник.
Информация има бол и както Санг каза , важен е начина на поднасяне за адекватно формиране на групите.
Та нека бъдем групата с планове за спасителни лодки дори да бъдат грубо сковани салчета спрямо възможностите ни.
Ариам е сковала салче и прибира околни на борда, ако всеки от нас се погрижи дори за един двама на салчето си, бая народ ще се извози.
Форума е пълен с инструкции за строене на всякакъв вид салчета и всеки според възможностите си и уменията си почва да бачка.

Та идеята ти каква е в случая вече се губи значение защото последствията са налице. В случая се получава ефект само от това ,че има някакъв вид конфликт , но не винаги целта оправдава средствата. Защото със сигурно си загубил голяма бройка читатели ,които нямат желанието да изчетат безкрайната полемика относно нуждата от Твоята си темичка.
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Страници:  1 2 [3] 4 5   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Индиго « 1 2 »
Послания
rasta_bopp 15 4227 Последна<br />публикация Юли 14, 2010, 23:21:07
от nia.boneva6
Илюминати, масони, тамплиери, ротарианци, Католическа църква... « 1 2 »
Програмиране, световен елит
tallulla 24 3817 Последна<br />публикация Февруари 25, 2012, 03:40:17
от Ariam
Илюминати. "Митът за Христос досега ни е вършил добра работа" - папа Лъв Х
Любопитни факти
Evolution 8 12488 Последна<br />публикация Февруари 18, 2011, 23:10:59
от yyy
Раждаш ли се индиго или ставаш индиго? « 1 2 3 4 »
Всичко относно индиготата
Tiranin 54 7722 Последна<br />публикация Август 18, 2011, 17:47:22
от Финист
Разликите между индиго личност и индиго копие
Всичко относно индиготата
echo105 3 3372 Последна<br />публикация Септември 26, 2011, 16:47:20
от Еруин

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright