Re:Прехода.Имало едно време извънземни.Теория за превземане на света и реакцията
хъм, описания сценарий общо взето описва историята на Земята през последните няколко десетки милиона години така, както я знам и аз; все пак има някои неща...
- "добрите" нещо не са ли правили през всичкото време? и поне някакъв успех в нещо не са ли постигнали?
- и такива идеи има - че на Земята се провежда космически експеримент, дори велик космически експеримент; в описания сценарий не виждам да се казва нищо по въпроса за какво е този експеримент и защо пък да е велик; този въпрос не ви ли представлява някакъв интерес?
- описаният сценарий е, така да се каже, ниско вибрационен - реалността тук се състои само от непрекъсната и жестока борба за власт и контрол, заговори, ненаситни амбиции, войни, предателства, пороци, убийства и престъпления ... и плахи опити да има и нещо добро; тук и "добрите" не са твърде добри, едва ли ще родят нещо повече от някой добър заговор (примерно за сваляне от власт на "лошите", в ролята на които е примерно тайната кабала); вие в такъв свят ли живеете? това ли е вашата реалност? (прочелите доста книги за кабалата бих попитал най-вече); ако това е вашият свят, то вие наистина живеете в един тежък за живеене свят; и ако смятате, че това е реалността (което значи, че захранвате с енергията си тази реалност) и вие сте "добрите", които ще победят лошите... НЕ Е това пътят... гледайте пак "Матрицата"...
та според мен когато човек приеме, че това е реалността, той вече е "инфилтриран" от (тънките внушения на) кабалата; вие, като сте прочели някои книги за кабалата, смятате ли, че не сте "инфилтрирани", че сте се освободили от идейните въздействия на кабалата? за съжаление тук немалко хора ги виждам такива, поне такива възгледи изразяват... не можем така да победим, не можем да победим това, което сме погълнали и го държим в себе си;
ще кажете "но това е реалността!"; това според мен не е реалността, това е ИЛЮЗИЯ с елементи на реалност - тъмното в нея е долу-горе реално отразено, светлото липсва, или е деформирано, понякога до уродливост, или е фалшифицирано и представено като тъмно; не, грешка - и тъмното е фалшифицирано, то е преуголемено, представено като неуловимо и всепроникващо (сещате ли се за доста филми, в които злите се появяват сякаш от нищото и после пак изчезват в него - неуловими и проникващи през всякакви ключалки и защити), могъщо и непобедимо (а колко филми за велики зловещи империи са направени, ах!); дори хората са убеждавани, че са в сърцевината си зли - носители на "първородния грях"; това е ЛЪЖА (илюзия), която на вас ви се предоставя да погълнете; е, ще гълтате или няма да гълтате? или по-скоро - като сте я погълнали някога, ще я оставите ли във вас и занапред?
- "инфилтрираните" от кабалата могат доста добре да й служат несъзнателно; примерно вие започвате да мразите силно кабалата - охааа, потоци от енергия на омразата се събират от вас в цистерните с омраза

; или вие сте повярвали, че кабалата е проникнала навсякъде и контролира всичко, че е всесилна? прелест, вероятно сте разтревожени и объркани от съществуването на всемогъщата тъмна сила, която владее вече и вашия живот (смук, смук, енергията на безпокойството и тревогата е много полезна), може би дори изпадате в тихо отчаяние и безнадеждност (ох, това е направо еликсир за разлагане на човешката воля! изключително ценна суровина); ... не е задължително да излъчвате непрекъснато тези така ценни за контрольорите енергии, но често колкото повече се забивате във въпросите на световната конспирация, толкова повече се инфилтрирате и толкова повече ги излъчвате; просто прелест! ... сигурен съм, че кабалата ни най-малко не е недоволна или уплашена от съществуването на "инфилтрирани", които са повярвали, че тя все пак наистина съществува; ставате страшни за нея ако започнете да излъчвате светли мисли и позитивни емоции - изплъзвате се от контрола и не подарявате енергия;
е, ще се борим ли срещу кабалата? вече не е ли време да направим загрявка