Духовно развитие

          

Страници:  1 2 3 [4]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Негативни послания в песни и видеоклипове.  (Прочетена 5535 пъти)
Sue
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 292


 • Град: Ниските земи
 • Нютонист

  « Отговор #45 -: Април 22, 2012, 02:21:33 »

  Да, Морена, но не в такава степен както, ако е на собствен език. В прав или обратен текст текстовете на песни са своего рода заклинания. независимо на какъв език са, ако се повтарят от ума с емоция или намерение, ще сработят. Духът не работи с език. Не го казвам правилно, духът/душата разбира всякакви езици. Физическият ум прави диференциация.

  Ивеве, защо да не разберем? Ако го интересува човек, цялата информация за това как действа музиката и тоновете върху физиката на хората и не само и текстовете и определени думи я има. Има я по вестниците, има я в научни публикации, има военни разработки, ползващи звука.
  Примери- въздействие на различни типове музика върху растежа на цветята, програмиране на водата, въздействие на децибелите върху слуха, на ритъма върху сърцето, на ниските честоти за разрушаване.
  Честно казано текстовете на песните са по-малкото зло в музиката. Именно, защото човек може да се абстрахира от тях до някъде. Зависимостта към другото се преодолява по-трудно.

  Пп Пиша от телефон и не мога да слагам линкове. Във форума има чудесна статия на Georgio за музикотерапията. Има споменато за Модерната музика и позитивното програмиране чрез текст (бегло).

  Интересът и прозрението за музиката идва с опита на духа/душата. Т.е. Когато им е времето.
  « Последна редакция: Април 22, 2012, 02:48:45 от Sue » Активен
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #46 -: Април 22, 2012, 16:52:06 »

  Ужас!
  Ето един файл, песента е на П.И.Ф. - Горим, наобратно пусната.
  Аз съм без коментар, заслушайте се много внимателно около втората минута!

  Имайте предвид и че това е само завъртяната наопаки песен, а измежду тоновете какво още би могло да има, и как би могло да ни влияе то...  Тъжен

  http://dox.abv.bg/files/listtree


  Soul, прав си!
  И аз минах през не по-малко и различни музикални извращения, това не ме е променило кой знае колко, предполагам, но...
  Няма как да знаем какво влияние ни се оказва, факт е, обаче, това става - дали ще се оставим да сме манипулирани, или не, от нас зависи.
  Само че въпреки това не мисля, че сме резистентни пред промиването на мозъците - бихме могли и да бъдем, но не се раждаме такива...
  Ивеве тоз линк нещо не ще бе... Згреших
  Активен
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #47 -: Май 11, 2012, 23:58:41 »

  <a href="http://www.youtube.com/watch?v=VYTO4piTi48" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=VYTO4piTi48</a>
  Типичен пример за илюминатско послание във песен на Тату Усмивчица има си и "окото" и името на песента..който все още не го вярва..незнам повече какво да кажем по темата.Честно все още разни хора ми задават въпроси, като "Това мислиш ли ,че е истина и има илюминати?!"  Ухилен Ухилен Ухилен Ухилен нз хора, колко още доказателства са ви нужни! Усмивчица
  Активен
  Gi
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 127


  « Отговор #48 -: Октомври 10, 2012, 00:09:15 »


  Чудесно. Имам въпрос: Кой е създал клиповете и защо?
  Има няколко неща, които ме накараха да се замисля над горният въпрос. Неща, които не знам трябва да ме плашат ли, успокояват, разсмиват и т.н... Ще обърна вниманието ви към 2 от тях, които са най-набиващи.:

  1. Във всяка част на заден план във сивия фон е именно всевиждащото око, заобиколено с ръце формиращи триъгълник. Същите символи, за които постоянно се споменава във всичките части, че са най-лесно откриваемите и най-популярните илюминатски символи. Това какво ще означава? Нима този, който е правил клиповете е един от тях? Подиграва ли ни се? Може и да се опитва да ни каже: „ Ето и аз съм от тях, затова всичко ми е ясно" като един вид достоверност... Тогава следва въпроса: Защо ни го казва? Всъщност въпросите са много, а факта само един: Всевиждащото око, стои като украса на заден фон във всяка една от частите.

  2. Толкова много се каза, та се почетвъртиха, чак до баналност във всяка една част, че добрите момчета отскубнали се от Сатана били преследвани, разваляли им репутацията и накрая повечето гушкали чимшира. Подчерта се ясно, че тези които все още не са гушнали чимшира, ще го гушнат със сигурност... Един куп доказателства за това в няколко части, за да завършат ей така из между другото само в едно изречение, причината за тяхната доброта и промяна: ИСЛЯМА... Дори Джако щял да стане мюсли (мюсюлманин) и щял да се кланя на Аллах и те затова бързали да му връчат чимшира (букета, кръста....), защото имал много фенове и последователи и.... Абе с 2 думи: „стани мюсли, Аллах е пътя!"

  Та, питам пак: Кой и защо е направил тези клипове?
  Активен
  Еlsha
  Диди
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 523


  « Отговор #49 -: Октомври 10, 2012, 00:29:55 »

  По принцип не съм фенка на конспирациите.. не ми е работа да се занимавам с тях. Но в действителност има наливане и манипулиране на съзнанието, ей ти лейди гага, ей ти Ники Минаж, ей ти я Мадона, която я наричам илюминатски продукт(вече)!
  Ей ти ги предаванията за скъпи къщи, ей ти ги конкурсите за красота на деца и ей ти ги филмовите награди пропускащи смислените филми и рекламиращи и награждаващи тинейджърски бози заради пари.

  За Джако и Ту Пак, знам, че са били притиснати от "елита" да пеят за дрога и насилие и след известността им, са започнали да пеят за истинските неща от живота. Тупак убит, Джако с болест на кожата(или нещо подобно), обвинен, че си е правил пластична операция и обвинен в педофилия и то докато пее "те не се интересуват от нас" пред "всевиждащото око" и пее "бий ме, мрази ме, но няма да ме пречупиш"

  Това разбира се е моя гледна точка, винаги подлежи на аргументация! Но не мисля, че става дума само за вмъкнати символи, а за манипулиране на съзнанието, я чрез налагане на музика, я чрез филми с определена насоченост, водеща до ограничение
  Активен

  Карма - КаРаМа - движение, живот, анализиране. Усмивчица
  Странник
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1374


 • Град: Варна
 • « Отговор #50 -: Октомври 10, 2012, 00:44:34 »

  Списъка може да бъде продължен и с всички неща които са прокламирани като вредни-но все още си съществуват и произвеждат.
  Това кара много хора да психясват и да се отричат от все повече необходими неща в живота си.
  А дали са вредни или не - е съвсем друга тема касаеща поръчковата наука с всички последствия от това.
  Но все пак темата е за клипове и музика -така че се спирам...
  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  Gi
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 127


  « Отговор #51 -: Октомври 10, 2012, 00:44:49 »

  Но не мисля, че става дума само за вмъкнати символи, а за манипулиране на съзнанието, я чрез налагане на музика, я чрез филми с определена насоченост, водеща до ограничение
  Това всички го знаем. Преди време когато го казвах, всички ме нападахте, ама тогава не беше още модерно да се говори за това хаха.... Тук подчертавам нещо друго. Спомняш ли си един от любимите ми цитати от библията?: “ Дявола обича да се облича в бяла дреха (добро)“ Прави ми впечатление, че много се коментират някакви си тайни общества, техните планове, разни конспирации и прочие... обаче не знам защо всичко ме подсеща за поговорката: “Крадеца вика: Дръжте крадеца!"
  Активен
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #52 -: Октомври 10, 2012, 00:51:21 »

  И най - лошата реклама е реклама!
  Аз до колкото знам, полюсите които искат "да завладеят света"  Ухилен - така да се каже са два, тааа ... Плюят едните другите, после обратно някакво става, на каква основа е обаче това...какво ли значение има вече...Единствената поука, която си извадих е , че искам да съм само себе си и да помогна на който мога също да бъде себе си..да живеем въпреки системите на разни - каквито и да са те..Да не ни достига отровата на това съвремие..!
  Активен
  Еlsha
  Диди
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 523


  « Отговор #53 -: Октомври 10, 2012, 01:56:38 »


   Това всички го знаем. Преди време когато го казвах, всички ме нападахте, ама тогава не беше още модерно да се говори за това хаха.... Тобаче не знам защо всичко ме подсеща за поговорката: “Крадеца вика: Дръжте крадеца!"

  И аз едно време говорих за потребител на име Калоян(ти говори с него и видя, че е избрал да си живее в своят свят) Двете видяхме, че възприеманията му не са "както трябва", във форума отхвърляха "проблема". Накрая чак, когато прекали и се показа, го взеха насериозно и за заплаха, ама е късно... вече си има подръжници и подлага на екзорсисъм 13-14 год деца!

  За крадеца.. то това е било винаги... най-добрата лъжа е тази с вмъкната истина и най-доброто прикритие е да изкараш на яве истината... тогава се съмнява човек, понеже се очаква да се крият нещата. 'Покажи истината на света и тя няма да повярва"
  Активен

  Карма - КаРаМа - движение, живот, анализиране. Усмивчица
  Kissing You Good Night
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 447


 • Град: Варна
 • zdr kp животче, вървиш ли?

  « Отговор #54 -: Октомври 10, 2012, 07:38:31 »

  Точно за такива като Калоян има едни заведения, най-често намиращи се на края на града, наречени психодиспансери. Въпреки това бих си направил кефа да му смеля на въпросния господин фасона, задето прави такива идиотщини. Както и да е, проблемът е, че програмират младежта ни такива боклуци като бозите на Cartoon Network. Самият канал е част от CBS Media Group, собственост на клана Търнър, които са спрягани за финансиране на изследвания върху психотронните оръжия под баджак. Този същия човеколюбец, който програмира по най-наглия начин децата ни, докато, божем, сме ги оставили да се забавляват, се подозира, че е от онези 13 семейства, дето са си плюли в устите каква шъ й на света някаква далечна издънка. Да, но евреите са възпитани така, щото и най-далечния братовчед да не остане невместен в далаверата, тъй че нищо чудно, че баш Търнър е собственик баш на Cartoon Network, баш която програмира наред и баш тя е най-популярния детски телевизионен канал на света. Чак като знам тези Илюминати колко са морални, ми е чудно как пускат стари филми между 10 вечерта и 6 сутринта на честотата на CN, а не детско порно, каквото е любимото забавление на Илюминати, забранено за онази пасмина, дето щъка по тяхната планета и яде техните ресурси, дето те биха могли да ги изнасят за други планети. Макар че, вече съм го казвал, Илюминати много хитро работят така, че да бъде узаконена и приравнена към някои не чак дотам драстични отклонения в либидото като хомосексуалността педофилията. И тогава някое от хлапетата, с което дружа, ако онези, дето се кланят на оченцето в триъгълниче, си каже примерно: "Тоя малкия може да е от онези, дето се мъчат да развалят системата. Я да го дисциплинираме малко!" - и вземе, че изведнъж му се намери някой, дето благо и меко му предложи: "Хайде да си видим на кого му е по-голяма оная работа! На когото е по-малка, ще изпълни 5 желания на другия!". И после хлапето няма да може да се отърве от този урод, който само при мисълта за него ще се подмокря и постоянно ще ходи с лекета по гащите заради един такъв контингент хлапенца, с които този боклук ще се разполага в сексуално отношение както му хареса. А почвата за подобни неща е подготвена много от отдавна - с Cartoon Network, MTV, евтините холивудски бози, дето в кино "Арена" излиза по една всяка седмица, разните местни колоритни музикални явления като чалгата, рап-текстовете, в които се пее за коли, пари, ку#ви и цялата лайняна демократична реалност, където всеки обяснява на другия колко грешно бил вършел работата си, респ., и критикува яко (ти кой сти уа, чи шъ ма учиш как шъ си живея животя, независимо, че всичко опира вечер да седна пред телевизора, да изритам жената да направи салатка и да донесе ракията, че да разтоварим, псувайки, всичко, което виждаме на екрана, даже да не сме хептен наясно какво е това то и има ли почва у нас), вместо да седне и просто да си свърши работата. Какво да коментирам още?
  Активен

  Повърхностната температура на атмосферата на Уран е -225°С. Или с около 45° повече от тази на сърцето и душата ми
  Страници:  1 2 3 [4]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Тъжни песни « 1 2 3 »
  Музика
  Isis 38 16646 Последна<br />публикация Септември 28, 2012, 12:54:01
  от в о ж д а
  Весели песни
  Музика
  7dc 7 5409 Последна<br />публикация Юли 07, 2016, 14:32:21
  от pluton
  Негативни емоции.... « 1 2 3 4 »
  Обща тематика
  Sunrise 50 2844 Последна<br />публикация Ноември 28, 2010, 19:55:06
  от giti
  Текстове на коледни песни
  Музика
  Evolution 9 13780 Последна<br />публикация Декември 06, 2010, 23:08:55
  от Evolution
  За новите песни :)
  Музика
  Nikolov15yo 0 838 Последна<br />публикация Януари 30, 2012, 17:21:20
  от Nikolov15yo

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright