Духовно развитие

          

Страници:  1 [2] 3 4   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Негативни послания в песни и видеоклипове.  (Прочетена 5628 пъти)
Ariam
Ariam(Маха Оръга)
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1230


« Отговор #15 -: Февруари 13, 2012, 16:42:17 »

Не се сърди, но мисля, че всичко, което каза до тук не са твои думи...Надявам се да успея да разбера за какво говориш наистина!
Активен
Pelin
ОЙ 8:11
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 280


Red Overtone Serpent

WWW
« Отговор #16 -: Февруари 13, 2012, 17:09:35 »

Не се сърди, но мисля, че всичко, което каза до тук не са твои думи...Надявам се да успея да разбера за какво говориш наистина!
Всъщност още когато бебето се роди, то бива приучавано на думи, на език, на начин на мислене и на начин на изразяване (които разбира се са изцяло погрешни, защото "промиването на мозъка" започва от тогава, че "ти си това"). С оглед на въпросното нито едни думи не са ничии. Всичките са придобити. Нито една мисъл не се ражда в мозъка.
Което писах - писах го, като част от правилния възглед и правилния подход, от правилното мислене и от правилното съждение.
Наивен е онзи човек, който счита някакви думи, или мисли за свои.
Мислите - тази, или онази - са просто вид енергии, които работят в мозъка, но спрямо мозъка те са по-устойчиви. Мозъкът се разпада, но мислите остават, било и под формата на съзнание.
И ей тъй, някой следващ, ще бъде споходен от мисли, които ще приеме като просветление, с думите "Просветна ми! / Стана ми понятно/ясно!"
Да отглеждам надежда, че някой ще се намери да ме разбира - това би било огромна слепота/илюзия. Затова и не подхранвам подобни мисли.
Да не говорим за илюзията, дет е още на дневен ред, че съществува който и да било друг..., или другост, който да ме разбира, приема, слуша, или чете...
Голям капан, голям... за мене.
Активен

"... Защото в (от)даването получаваме и в смъртта се раждаме за Живота Вечен..." св. Франциск от Асизи
shining_star
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 728

« Отговор #17 -: Февруари 13, 2012, 17:43:16 »

Давай, НИКИ, говори със себе си и който разбрал, разбрал. Който не - не.
   

Активен
Pelin
ОЙ 8:11
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 280


Red Overtone Serpent

WWW
« Отговор #18 -: Февруари 13, 2012, 17:49:22 »

Давай, НИКИ, говори със себе си и който разбрал, разбрал. Който не - не.
  
Предпочитам да говоря с Бог, но пък тогава (когато Го виждам навред) няма нужда от говорене. Те на това му викам, Боже, разговор на "четири очи" -Ти и аз!
Инак, ако със Себе Си говоря (монолози), знаеш Боже, че е безсмислено и скучно, затова и Си се превърнал в Света/Творението.
Ако, Боже говоря само с "другите", без да виждам Теб във всичко, това рано, или късно води до страдание, его-надпревари, спорове, конфликти, омраза...
Затова аз съм предоволен и благодарен на гледката, която Си ми показал и която ми показваш - хем да виждам Теб, хем твоите прояви/костюми... като Едно.

Благодаря ти, Боже за напътствията от тази щедра книга (Бхагавад Гита):
Цитат
18
В брамин изпълнен с мъдрост и скромност,
както и в крава, и в слон, и в куче,
и в дрипльо, който се храни с кучета —  
мъдрият вижда във всички Едното.
При все това, аз не считам себе си за мъдър, а просто за помилван от полъха на Твоето присъствие.

Благодаря Ти и за историята с Асанга:
Цитат
Състраданието - вълшебната скъпоценност

"Асанга, един от най-известните индийски будистки светци, живял през IV столетие. Той отишъл в планините, за да живее в усамотение, и насочил цялата си медитационна практика към Буда Майтрея с надеждата той да му се яви и да му даде напътствия.

Асанга медитирал при удивително трудни условия в продължение на шест години, но не постигнал нищо - дори не му се присънил благоприятен сън.

Почувствал се обезсърчен, изгубил надежда да се срещне с Буда Майтрея и напуснал убежището си. Тръгнал надолу по пътя и видял един човек да трие голяма желязна пръчка с парче коприна. Асанга се приближил до него и го попитал какво прави.
- Нямам игла - отговорил човекът, - така че ще трябва да си направя от тази желязна пръчка.

Асанга го изгледал учудено - дори и да би успял да го постигне след сто години, каква би била ползата? И си казал: „Виж какви усилия полагат хората за напълно немислими неща. Ти правиш нещо много по-стойностно, а не притежаваш и част от тази всеотдайност." И се върнал отново в убежището си.

Минали още три години - отново без никакъв знак от Буда Майтрея. „Сега вече съм сигурен - казал си Асанга. - Никога няма да успея." Той отново тръгнал да слиза надолу и зад един завой на пътя видял голяма скала - толкова висока, че сякаш докосвала небето. В подножието й седял един човек, който трескаво търкал камъка с мокро перо.

- Какво правиш? - попитал го Асанга.
- Тази скала е много голяма и пречи на слънцето да огрее къщата ми. Искам да се отърва от нея.

Асанга и този път се изумил от упоритостта и неизтощимата енергия на човека и се засрамил от своята слабост. Отново се върнал в убежището.

Минали още три години без никакъв резултат. Решил, че за това, което иска, няма надежда, и напуснал убежището си завинаги. Денят превалил и късно следобед видял край пътя да лежи едно куче. То имало само предни крака, а задната част на тялото му гниела и била покрита с червеи. Въпреки окаяното си състояние кучето се зъбело на минаващите и се опитвало да ги ухапе, като се влачело по корем с помощта на предните си крака.

Асанга бил обзет от дълбоко чувство на състрадание. Откъснал парче месо от собственото си тяло и дал на кучето да яде, след това се навел и понечил да почисти тялото му от червеите. Изведнъж обаче му минало през ум, че ако ги тегли с пръсти, може да ги нарани и разбрал, че може да ги махне само с език. Коленичил на земята, погледнал ужасното гъмжило и затворил очи. Навел се и показал езика си... И в този момент усетил, че езикът му се е опрял в земята. Отворил очи и погледнал нагоре. Кучето го нямало. Вместо него видял Буда Майтрея, обкръжен от ореол трепкаща светлина.

- Най-после! - казал Асанга. - Защо не ми се яви по-рано? Майтрея отговорил тихо:
- Не е вярно, че не съм ти се явявал. Бях с теб през цялото време, но негативната ти карма и заблудите ти пречеха да ме видиш. Дванадесетте години, които прекара в усамотение, донякъде ги намалиха, така че поне успя да видиш кучето. После благодарение на искреното ти състрадание всички тези заблуди изчезнаха напълно и сега можеш да ме видиш пред себе си със собствените си очи. Ако не вярваш, качи ме на рамото си и провери дали някой друг ще ме види?

Асанга качил Майтрея на дясното си рамо и отишъл на пазара, където започнал да пита всеки срещнат:

- Какво имам на рамото си?
- Нищо - отговаряли хората и той продължавал нататък.
Само една възрастна жена, чиято карма била отчасти пречистена, отговорила:
- На рамото ти има разлагащ се труп на куче, това е.

Асанга най-накрая разбрал безкрайната сила на състраданието, което пречистило и трансформирало неговата карма и така му дало възможност да види Майтрея. След това Буда Майтрея, чието име означава „любяща благодат", завел Асанга в небесното царство и му дал напътствия, които са сред най-важните в будизма."

Благодаря и за думите на Борис Сахаров:
Цитат
Помни, че докато не си познал Истината, ти сам не си проверил нищо – как можеш да съдиш другите? Но когато познаеш Истината, ти ще разбереш другите и словата на осъждането ще замрат на твоите уста.
Да, наистина словата на осъждането замират в моята уста, за което аз нямам никаква заслуга. Твой дар е, към мене. Благодаря Ти!
« Последна редакция: Февруари 13, 2012, 18:22:59 от Pelin » Активен

"... Защото в (от)даването получаваме и в смъртта се раждаме за Живота Вечен..." св. Франциск от Асизи
Ariam
Ariam(Маха Оръга)
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1230


« Отговор #19 -: Февруари 13, 2012, 18:20:09 »


Не искам да се въвлека в безмислици..затова повече няма да коментирам!
Активен
Ariam
Ariam(Маха Оръга)
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1230


« Отговор #20 -: Февруари 14, 2012, 06:40:13 »

Хм...я погледнете това много е интригуващо
http://vbox7.com/play:e7c96121
Активен
shining_star
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 728

« Отговор #21 -: Февруари 14, 2012, 09:51:41 »

Ники, в десетката си, както винаги . Прекрасна е историята на Асанга, ето за това си говорим .
Активен
Pelin
ОЙ 8:11
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 280


Red Overtone Serpent

WWW
« Отговор #22 -: Февруари 14, 2012, 10:38:23 »

В десятката неща да съм, но в нулата (0), нищо че се подвизавам и като "edinica_nula".
Активен

"... Защото в (от)даването получаваме и в смъртта се раждаме за Живота Вечен..." св. Франциск от Асизи
Ariam
Ariam(Маха Оръга)
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1230


« Отговор #23 -: Февруари 14, 2012, 13:52:35 »

Абее аз намерих страшно много клипове на известни личности (певци и певици) и действително когато пуснеш на реверсед някоя песен на Риана, Бионсе и Жей Зи се чуват ужасни звуци с приветствия към...Сатаната!!!!!
Аз не вярвам в истинско същество наречено сатана, но може би илюминатите, които слагат тези послания в музиката имат предвид деградацията на обществото..Не, не аз ще пратя задължително няколко линка, просто е много интересно.Освен това направих сравнение между посланията на певците, които преди са били заедно с илюминати,но са се отказали и певците, които сега са с илюминати!!Сега забелязах няколко знака при новите музиканти дето споменах по горе (тва е метълския поздрав), обаче ако се вгледате ще видите и триъгълника на илюминати в клиповете им, правят и форми с ръце, на снимките се вижда само едно око(снимка на Риана), а тя стои в триъгълник – странна символика а?!Знаем, че знака на илюминатите е точно пирамида с едно око вътре!
В началото на кариерата си Майкъл Жексън също има снимки в които присъства "метъл поздрава" , чудите ли се защо след като става бял вече не го ползва? Ако не вярвате сами се разровете Усмивчица Друго!Гледах едно интервю на Майкъл, кадето той си признава, че в началото също е бил манипулиран от илюминати (прави знака на снимки), след като се е обърнал срещу тях ( става бял, заради болестта с която са го заразили), и спира да се вижда знака на илюминати(метъл поздрава) по снимките му!Освен това в неговите песни, още от това време можем да чуем положителни скрити послания на английски, (Хм..докато при новите изпълнители се чуват думи като: сатана, обичам те сатана и тем подобни..при песните на Майкъл се чуват доста ясно неща като: ще ми липсвате, обичам ви, знаем какво са направили..мн са нещата..много.В нищо никой няма да убеждавам, аз самата едва повярвах, но наистина се чуват думи и то смислено подредени о0!!!
Така, че аз пускам линковете, а вие си вадете изводите! Забравих да кажа само за една нова млада изпълнителка, която не бях чувала до сега, но гледах и нейн клип на реверсе и там тя молеше за помощ- буквално!!! о0 Айде да бъдем реалисти и да видим за какво става дума!
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=Xu63JOhJ6Dk - Рианна
http://www.youtube.com/watch?v=QoZ9Uu9O5o8&feature=related - Бионсе
http://www.youtube.com/watch?v=IyosPEQj8Kc&feature=related - сборно
http://www.youtube.com/watch?v=XLRTY_Ky37E&feature=related - Бионсе
http://www.youtube.com/watch?v=HJKd4jD1JDE - Бионсе
http://www.youtube.com/watch?v=iNvIW47U208&feature=related - Рианна (аудио) интервю
http://www.youtube.com/watch?v=BYJyYQylHNw&feature=related - Рианна
 http://www.youtube.com/watch?v=dwo4aMxQS-w&feature=related - сбор
http://www.youtube.com/watch?v=RbbhzgDm6PU - Бионсе
http://www.youtube.com/watch?v=6EmCysSAOJc - Майкъл Джексън
http://www.youtube.com/watch?v=JROwlmKXlJ4 - Майкъл Джексън(след неговата смърт с преработка от музикалната компания)
http://www.youtube.com/watch?v=9KP9_Z3Zkew - Майкъл Джексън
АйДЕ стига толкова Усмивчица
Активен
Ariam
Ariam(Маха Оръга)
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1230


« Отговор #24 -: Февруари 14, 2012, 14:07:06 »

Хах намерих и за фейсбуук Усмивчица http://www.youtube.com/watch?v=_2LT--dV0bY&feature=related
Активен
Ariam
Ariam(Маха Оръга)
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1230


« Отговор #25 -: Февруари 14, 2012, 14:47:59 »

Така ето ви линк към книга на която съм била поддръжничка преди 6 години!За мое щастие доста отдавна не съм!Вътре пише всичко за илюминатите, аз самата съм я чела 2 пъти.Те самите са я писали!
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=%D0%BB%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D1%80%20%D0%BD%D1%83%D0%BB%20%D1%85%D0%B0%D0%BE%D1%81%20%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0&source=web&cd=1&ved=0CCAQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.otzvuk.com%2FKnigi%2FDownload%2FLiber%2520Null%2520%26%2520Psychonaut%2520.pdf&ei=3Ug6T_KiL4XV0QW224iyCw&usg=AFQjCNGfWuo95k2LsOvkDIyBsd-ann6wng
Приятна занимавка!
Активен
Orion
Търсеща истината..
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 113


 • Град: Варна
 • Отказвам да играя ИГРАТА..

  http://facebook.com/Scarl
  « Отговор #26 -: Февруари 14, 2012, 15:18:09 »

  Браво Ариам, много хубави неща си подбрала за Reverse-a, спести ми доста търсене
  Пускам линкове за "Музикалната индустрия- разкрита".Вчера изгледах всичките части и останах меко казано потресена.За теб съм сигурна, че ще са ти интересни :*
  http://vbox7.com/play:41cda9be  Част 1
  http://vbox7.com/play:d8a4dabd  Част 2
  http://vbox7.com/play:3514e98d  Част 3
  http://vbox7.com/play:080c0391  Част 4
  http://www.vbox7.com/play:45ec6301 Част 5
  http://vbox7.com/play:4fc7316a Част 6
  http://www.vbox7.com/play:ec71b5b5 Част 7
  http://www.vbox7.com/play:816df901 Част 8
  http://www.vbox7.com/play:65d9ea96 Част 9/1
  http://vbox7.com/play:3d6943c2 Част 9/2
  http://vbox7.com/play:e5f99cfd Част 10/1
  http://vbox7.com/play:191f863e Част 10/2
  http://vbox7.com/play:bdb179ce Част 11/1
  http://vbox7.com/play:8ef1e292 Част 11/2
  Превода е лош, затова препоръчвам да не четете субтитрите (за тези които говорят добре английски) или да си го преведете сами..
  « Последна редакция: Февруари 14, 2012, 15:24:10 от Orion » Активен

  All the world's a stage, and all the men and women merely players..
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #27 -: Февруари 14, 2012, 15:51:19 »


  Подозирам една голяма измама и тук..., но нека ги поздравя с нещо, което никога няма да умре!
  <a href="http://www.youtube.com/watch?v=aIulhTTdQBA" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=aIulhTTdQBA</a> Всичко ще е наред  Усмивчица
  Активен
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #28 -: Февруари 20, 2012, 21:41:34 »

  Извънредно интервю с бивш илюминатски програматор

  Въпроси и Отговори: Свали отговаря на въпроси на читатели


  В: Могат ли да се проследят следите на илюминатското семейно дърво до определени градове в Европа?


  О: Да, и това зависи от съответните клонове. Има немски, френски, руски и британски клон. Всеки от тях има корени в различни области на Европа. Градовете в Централна Германия и Австрия са началото на немския клон. Техните корени достигат до времето на Ордена на тамплиерите, който обединява европейските нации по време на кръстоносните походи.


  В: Илюминатите приемат ли християнския Бог или го смятат за лъжец?


  О: Илюминатите вярват в обожествяването на човека чрез знания. Те знаят, че има свръхестествени същества, които им помагат в този процес, но те не разделят нещата на “добри и лоши”, а по скоро на “просветени и непросветени”. Те смятат, че християнският Бог съществува, но че неговите поддръжници са по-назад от тях в своето просвещение, че те не виждат “цялата картина”. Те възприемат християните като овце, които следват една хубава история, създадена, за да ги накара да се чувстват по-добре, защото са прекалено слаби, за да видят “цялата истина”. (Така би казал един илюминат, описвайки разликата). Те имат склонност да бъдат цинични към християнския Бог, да го възприемат като вид безвредно лекарство, което се взема за седмица.


  В: А смятат ли своя бог за лъжец, дори и да е в “добрия” смисъл? Ако е така, как могат да му вярват?


  О: Те не смятат своите богове (те имат няколко) за лъжци. Тези “богове” са им дали сила, благосъстояние, положение и всичко, което са поискали. Разбира се, за това те са платили цена, жестока цена, но те вярват, че нищо не е евтино и че колкото по-висока цена са платили, толкова повече си струва. Трудно е да се обясни този начин на мислене на някой извън групата, защото мнозинството от хората иска да ги види като зли сатанисти, които са против християнството. Но самите илюминати не се смятат за такива. О, те ще се надсмиват над християнството, но само защото искат неговите последователи да разберат, че християните са всъщност “измамените”. Богът на техния свят е заслепил очите им. “Доверяват” ли се на боговете си? Дотолкова доколкото се доверяват изобщо на нещо. Запомнете, доверието не е идея в една група, в която максимата “Предателството е най-великата добродетел” се заучава още от детска възраст. Ако ги попиташ дали се “доверяват” на своите божества, те ще бъдат озадачени и ще отговорят, че “само глупаците вярват в нещо, което не могат да знаят”.


  В: Считат ли християнския Бог за Бог на наивната любов?


  О: Да, да, много наивен и изпращащ ги направо за зелен хайвер. До там се простира тяхното нахалство.


  В: Ако използват мъчение и терор върху тези, които обичат, но са в по-ниска категория, по какъв начин различават омразата от любовта?


  О: Те не ги различават. Докато измъчват своите деца, те им казват: “Правя това, защото те обичам.” За тях най-хубавото нещо е да направят децата си силни, за да могат да бъдат способни да се изкачат колкото се може по-високо в групата, независимо по какъв начин.

  Ако един лидер види някое дете и поиска то да бъде проститутка, любящите родители ще го дадат, щастливи, че тяхното дете ще се издигне в йерархията. Отново гледат на предателството като на най-голямо благо. Те упорито ще повтарят отново и отново, докато тяхното дете се научи да не се доверява на никого.

  Спомням си стотици случаи на агония и предателство и когато съм била наранена и предадена, съм чувала думите “Такава е човешката природа”. Тези, които ми причиняваха това мислеха, че ме учат на нещо, което ще ми е от полза, което ще ми помага и поради порочната и политическа същност на групата, от една страна те бяха прави; защото наистина наивните биват стъпквани и наранявани. Познавала съм родители, които са опитвали да пощадят своите деца, понякога от любов, но по-често те са били контролирани от други членове на семейство, които считат на свой ред тези родители за “слаби” и неспособни да възпитават своите деца.


  В: Можете ли да обясните техните религиозни вярвания с подробности, например възгледа им за преражданетото, рая и ада, греха, опрощението, самодивите?


  О: Коя част, защото духовността има много разклонения, включително келтски друидизъм, розенкройцери, вавилонска мистична религия, египетски мистерии, и пътуване в различни измерения. Детето ще трябва да научи всички тези дисциплини и някои други като част от своето обучение. Те имат също “тета”- психотренинг. Илюминатите са взели най-доброто /или най-лошото/ от всяка от тези религии и са ги събрали в едно. И също, има не просто една религия, която всяка група следва. Така например в щата Вашингтон, моите главни инструктори бяха келтски друиди и последователи на вавилонската мистична религия. В Сан Диего, египетската мистична религия е с подчертан характер, отчасти защото полковник Акино надзирава тази група, и е последовател на Храма на Сет.


  Ето ви един кратък обзор включващ главното от всички вярвания. Те смятат, че прераждането е възможно, тъй като знаят и извършват пътуване във времето, но това те не го подчертават в своето учение. Вярват в т.нар. “финална сфера от бяла светлина”, която за тях представлява пълното просветление и е за тях всичко онова, което включва концепцията за небето. Вярват, че имат имунитет от попадането в ада, който за тях е обратното на просветлението. Понятието им за ада е различно от онова, което е библейското. Според тях адът, това е да бъдеш ниско долу и никога да не достигаш по-нависоко в следващите животи. Смятат също така, че има равнища, съобразно придвижването на човека тук на земята.

  Според тях, грехът, това е да си глупак и слабак, както и да не използваш своята интелигентност, способностите, които са ти дадени, да изоставаш от прогреса. При тях никога не съм забелязала да се говори за опрощение. Ако паднеш според тях, тогава ти си наказан или те убиват. Съвсем просто. Има вярване в съществуването на елфи, духове и други някои подобни същества, взети от друидското направление.


  В: Някои изследователи твърдят, че за да се отслабят враговете в обществото се прилагат различни способи. Чудя се, след като илюминатите знаят и извършват всъщност това, дали предпазват своите членове от тези увреждания като например:

  Хлор и флуор във водата и храните


  Ваксините


  Медицинските препарати


  Отпадъците от храните


  Микровълновите печки за приготвяне на храна


  “Диетичните” добавки към храните


  Биологичните чипове


  Живачните отлагания

  Действието на ХААРП (програма за облъчване на населението със СВЧ радиовълни)

  разпръскване облаци от химически вещества над градовете (кемтрейл)  О: В общия случай, елитът е защитен от вредните въздействия, които бяха гореизложени. Има инструкции да не се пият определени неща, да не употребяват определени лекарства и всяко нещо, което нанася вреда. Разбира се, те никога не стигат до използване на отпадъчни храни или микровълнови продукти, така че от тази гледна точка са защитени. Но по време на някои събирания, се използват здравословни храни – гранулирани или подобни обработени, които те консумират в хода на упражненията, така че те са информирани за значението на този проблем с правилното хранене.

  Те никога не прекаляват с интензивното приложение на “майнд контрол”, или пък с имплантатите,, защото знаят за скрития във всичко това риск. Въобще техните деца преминават през специални програми, различни от обикновените, при това още на най-ранна възраст. Те използват ваксините даже и тогава, когато детето вече се е разболяло. Те не отбягват приемането на лекарства когато е необходимо като например антибиотици.

  Дали всъщност използването на ваксините и медикаментите се извършва като геноцид? Не съм чувала нищо по този въпрос. Докато бях в групата, всеки един се ваксинираше и вземаше когато трябва лекарства, въпреки че витамините и добрата диета се поставяха на първо място.


  В: Някои твърдят, че мормоните, йеховистите /свидетелите на Йехова/, харизматиците, паганистите /последователите на езическите религии/, Ню Ейдж движението, сатанистите, и пр. са изградени на една и съща основа. Всички тези образования, както и техните водачи, имат ли нещо общо с илюминатите?


  О: Някои от изброените групи поддържат тайни връзки с илюминатите (поради общия захранващ ги финансов поток), някои от тези групи са просто симпатизанти на илюминатите, или просто проявяват уважение към тях. Така например мормоните се приобщиха на една среща през 1950 год. Същото се случи и със “свидетелите на Йехова”. Колкото до харизматиците и езичниците, не съм чувала да са се присъединили официално. Самите илюминати считат паганистите за дилетанти и се отнасят към тях с пренебрежение. Ню Ейдж последователите и сатанистите обаче им симпатизират и имат вътрешна връзка с тях.


  В: А уважават ли всъщност илюминатите истинската историческа наука в името на “вярата” в самите свои вярвания?


  О: Не. Илюминатите уважават науката, но те самите се опитват да пренапишат историята, със свои сценарии и драматургия като за деца. Самите те имат претенцията да покажат истинската история зад сцените и драмите. Освен това, те извършват т.нар. пътуване във времето чрез определени “портали”, но аз не мога да посоча нищо конкретно в случая. Само смятам, че в този пример те са подпомагани от демони.


  Илюминатите дават образование на своите деца като им говорят, че мощните окултисти, получили просветление, въобще “просветените”, са управлявали тайно троновете на Европа, през цялата история на планетата. Вярно ли е това, или е чисто и просто пропаганда! Не зная със сигурност. Така например, преподава се на децата, че под Стоунхендж съществува едно голямо помещение със скелети от жертвоприношения. Дали е вярно, засега не може да се направи археологическа експедиция и да се провери това с доказателства.

  Доколко е достоверно тяхното учение, се питам аз, тъй като в него няма място за “вярата в бога”. Както и място не е отредено за Божията Сила да се спре злото.

  Аз смятам лично, че накрая Бог ще решава човешката история, а не силите на злото.
  Активен
  Orion
  Търсеща истината..
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 113


 • Град: Варна
 • Отказвам да играя ИГРАТА..

  http://facebook.com/Scarl
  « Отговор #29 -: Февруари 21, 2012, 22:41:31 »

  Лейди Гага сънувала дявола..горката..така ще е като си е продала душата..
  http://www.teenproblem.net/a/5-svetski/35589-leidi-gaga-e-obsebena-ot-diavola-tarsi-pomosht/
  Активен

  All the world's a stage, and all the men and women merely players..
  Страници:  1 [2] 3 4   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Тъжни песни « 1 2 3 »
  Музика
  Isis 38 16700 Последна<br />публикация Септември 28, 2012, 12:54:01
  от в о ж д а
  Весели песни
  Музика
  7dc 7 5462 Последна<br />публикация Юли 07, 2016, 14:32:21
  от pluton
  Негативни емоции.... « 1 2 3 4 »
  Обща тематика
  Sunrise 50 2893 Последна<br />публикация Ноември 28, 2010, 19:55:06
  от giti
  Текстове на коледни песни
  Музика
  Evolution 9 13912 Последна<br />публикация Декември 06, 2010, 23:08:55
  от Evolution
  За новите песни :)
  Музика
  Nikolov15yo 0 884 Последна<br />публикация Януари 30, 2012, 17:21:20
  от Nikolov15yo

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright